توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با vps ایرانی سرور پارس
Asan
October 15th, 2012, 13:58
سلام خدمت دوستان
امیدوارم در این انجمن جایی باشه که بشه تجربیات خودمون با یک شرکت هاستینگ را در اختیار دوستان قرار بدیم
و به دلیل اسپانسر بودن شرکت مزبور این پست حذف نشه.
خوب به هر حال خیلی ها قبل از خرید سرویس دوست دارن گشتی بزنن و از تجربه دیگران با سرویس دهنده با خبر شن
بنده حدود سه هفته ای میشه که با شرکت سرورپارس و طی همین بنرهای تبلیغات بالای تالار آشنا شدم و یک VPS ویندوز (افرانت) از این شرکت گرفتم اما شاید فقط یک سوم این مدت سرور مجازی این شرکت برای من و مشتریانم قابل استفاده بود!!!
من میخوام اینجا نادرترین سرویس مجازی ویندوز طی شش سال تجربه هاستینگ خودم را معرفی کنم
«سرور مجازی ویندوز (میزبانی در ایران) شرکت سرورپارس»
سرعت خواندن و نوشتن: حداکثر 100 کیلوبایت بر ثانیه! (باور کنید به چشم خویشتن دیدم 45 دقیقه طول کشید تا ویندوزبالا بیاد و آخرش هم مجبور شدم دستور ریست مجدد صادر کنم)
سرعت دانلود از اینترنت (و نه اینترانت) : حداکثر 350 کیلوبایت بر ثانیه (اگر هارد دیسک سرور اصلی اجازه دهد!)
سرعت پاسخ گویی به تیکت ها : معمولا طی دو ساعت اما رفع مشکل پس از حداقل سه روز و آنهم با تماس تلفنی و انتقال قسمت کمی از ناسزاهای مشتریان خود به ایشان
به اعتقاد بنده به جای خرید سرور مجازی ویندوز (میزبانی شده در ایران)، صرف وقت برای ستاپ نرم افزارها و کنترل پانل، انتقال فایلها و دیتابیس مشتریان، شنیدن ناسزا از مشتریان، انتظارهای بی نتیجه برای حل شدن مشکل و رفاه اعصاب و آرامش خود بهتر است از سرور مجازی خارجی با پشتیبانی واقعا 24x7 استفاده کنید.
والسلام
hoka
October 15th, 2012, 14:14
دوست عزیز تجربه نشون داده کلا سرور های میزبانی شده در ایران به درد نمیخورن به دلیل اینکه منابع ضعیف و همچین پورت بسیار کمی دارن و کسی که با سرور خارج از کشور و اون منابع و امکانات کار کرده باشه اصلا نمیتونه با یک سرور ایران مشکل پیدا نکنه
majidisaloo1
October 15th, 2012, 14:33
کلا این شرکت به درد کار نمی خوره
الآن یک هاست دارم هر دقیقه تایم ات
درخواست بک زدم میگن مستند ثابت کن میگم عکس هایی که دادم مستند نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میگم شما به چی میگین مستند نمیفهمند ....
حالا منتظرم ببینم چی میشه
تاپیکتون رو هم جای بدی زدید مدیران میبندن تاپیک رو
RoobinaServer
October 15th, 2012, 18:29
دوست عزیز تجربه نشون داده کلا سرور های میزبانی شده در ایران به درد نمیخورن به دلیل اینکه منابع ضعیف و همچین پورت بسیار کمی دارن و کسی که با سرور خارج از کشور و اون منابع و امکانات کار کرده باشه اصلا نمیتونه با یک سرور ایران مشکل پیدا نکنه
لطفا فقط به عنوان و موضوع تاپیک دقت کنید و در مورد آن صحبت کنید به جای بد گفتن از کشور
ما مگر خارج نداریم و نبودیم ؟ الان هم کلو داریم ایران با سرعت 2 الی 10 دانلود داریم. 99% 2 هست چون پورت شیر هست.
هیچ مشکلی هم نداریم
اتفاقا ایران خیلی مزیت داره در برابر خارج پشتیبانی هم مربوط به میزبان هست نه این که کدام کشور باشه.
یا حق
Asan
October 15th, 2012, 20:29
"روبینا" ی عزیز، متاسفانه مثل اینکه هر چیزی اسم "پارس" روی اون باشه باید کمترین کیفیت را داشته باشه
من با یکی از ISP های معروف کشور همکاری دارم و انگار هر چی بی فرهنگی در رفع مشکلات کاربران توی صنعت اینترنت کشور هست داره به صنعت هاستینگ کشور هم انتقال داده میشه؛ این تاسف برانگیزه چون اکثر ما به عنوان مشتری شرکت های خارجی با فرهنگ مشتری مداری و حفظ رضایت مشتری (به خصوص شرکت های آمریکایی) آشنا و خشنود شده ایم، حیفه که این فرهنگ پشتیبانی را به داخل انتقال ندیم و درست مانند این ISP ها با مشتری نگون بخت ایرانی برخورد کنیم
در بنر تبلیغاتی این شرکت که اتفاقا در بالای همین پست هست نشان داده میشه "با 8 سال سابقه هاست نامحدود" !!!
اونوقت برادران بعد از دو هفته هنوز نفهمیدن چرا بعضی از VPS هاشون با مشکل نیمه هنگ بودن و میشه گفت تقریبا فریز بودن روبرو ست. دوست دارم VNC به شما بدم و شما VPS را ریبوت کنید و ببینید که میشه یک فیلم سینمایی را دید تا صفحه لاگین ویندوز به شما نشون داده میشه:-w و البته مشتریان شما در وسط فیلم زنگ خواهند زد و گلایه که چرا همان صفحه تایم اوت هم دیگه بالا نمیاد و جالبتر وقتی در باکس پسورد میخواین تایپ کنین هر کلیدی که فشار میدین 20 ثانیه بعد در صفحه VNC تایپ میشه!
اینجا همه چی اسلو موشنه:65:
RoobinaServer
October 16th, 2012, 02:47
"روبینا" ی عزیز، متاسفانه مثل اینکه هر چیزی اسم "پارس" روی اون باشه باید کمترین کیفیت را داشته باشه
من با یکی از ISP های معروف کشور همکاری دارم و انگار هر چی بی فرهنگی در رفع مشکلات کاربران توی صنعت اینترنت کشور هست داره به صنعت هاستینگ کشور هم انتقال داده میشه؛ این تاسف برانگیزه چون اکثر ما به عنوان مشتری شرکت های خارجی با فرهنگ مشتری مداری و حفظ رضایت مشتری (به خصوص شرکت های آمریکایی) آشنا و خشنود شده ایم، حیفه که این فرهنگ پشتیبانی را به داخل انتقال ندیم و درست مانند این ISP ها با مشتری نگون بخت ایرانی برخورد کنیم
در بنر تبلیغاتی این شرکت که اتفاقا در بالای همین پست هست نشان داده میشه "با 8 سال سابقه هاست نامحدود" !!!
اونوقت برادران بعد از دو هفته هنوز نفهمیدن چرا بعضی از VPS هاشون با مشکل نیمه هنگ بودن و میشه گفت تقریبا فریز بودن روبرو ست. دوست دارم VNC به شما بدم و شما VPS را ریبوت کنید و ببینید که میشه یک فیلم سینمایی را دید تا صفحه لاگین ویندوز به شما نشون داده میشه:-w و البته مشتریان شما در وسط فیلم زنگ خواهند زد و گلایه که چرا همان صفحه تایم اوت هم دیگه بالا نمیاد و جالبتر وقتی در باکس پسورد میخواین تایپ کنین هر کلیدی که فشار میدین 20 ثانیه بعد در صفحه VNC تایپ میشه!
اینجا همه چی اسلو موشنه:65:
فقط میشه گفت توی این 8 سال سرورهاشون کهنه شده :ی :-؟؟
چی بگم والله این مشکلات یا از پورته (احتمال خیلی زیاد) یا از هارد
یا حق
baranblog
October 22nd, 2012, 02:32
مشکل از پورت سرورهای ایرانیه
khalighis
January 21st, 2013, 16:29
با سلام خدمت همگی دوستان
حدود 7-8 ماه با سرور پارس کار می کردم ، با ایشان به مشکل برخوردم و با توجه به عدم پاسخگوییشان مجبور به شکایت در مراجع قانونی شدم ، پرونده ما در جریان و تا حدودی به نتیجه رسیده و در مراحل پایانی است .
خلاصه ماجرا این بوده که از شرکت سرور پارس vps و cpanel خریداری کردیم ، سر 6 ماه فاکتور 1 ساله که پرداخت کرده بودیم را حذف کرد و انرا تبدیل به 6 ماهه کرد و دوباره یک فاکتور صادر کرد ، و مشکلات متعدد دیگری که داشتیم و چون حاضر به پاسخگویی نبودند مجبور به شکایت شدیم
این خلاصهء ماجرای ما بود .
دوستانی که حقی از ایشان ضایع شده و می خواهند به حق خود برسند می توانند پیرو شکایت من از شرکت سرور پارس شکایت کنند و از این طریق زودتر به نتیجه برسند ، جهت راهنمایی و هماهنگی بیشتر دوستان می توانند با ایمیلkhalighis@yahoo.com تماس بگیرند
موفق باشید
sky98
January 21st, 2013, 17:06
تاپیک رو بد جایی زدی - ولی کلا سرور ایران رو از پارس آنلاین و افرانت afranetبگیر - وگرنه با واسطه مشکل پیش میاد:)