PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند مشکل طبق گزارش intodns

ho2o2oo
September 11th, 2012, 02:36
سلام من از سایت intodns.com گزارش وضع دامینم رو گرفتم در بعضی موارد مشکلی نیست و در بعضی موارد دارای مشکلاتی هست و یا استاندارد هایی رعایت نشده و بنده تجربه ندارم . می خواستم از دوستان کمک بگیرم بنده می خوام ساده ترین مسئله هم حل بشه و تمامی موارد بدون مشکل و سبز رنگ بشه . حالا این مورد در مشکل کار من هست و یا در مورد رعایت نکردن استاندارد می خوام استاندارد هم رعایت بشه . از تمامی دوستان ممنون می شم راهنمایی کنند بنده رو . مرسی .

این بخش از گزارش علامت تعجب ابی رنگ هستش چطور می تونم سبزش کنم و تائد بشه و حل بشه ممنونم .

Domain NS records

این قسمت هم مثل قسمت بالایی دارای علامت ابی رنگ هستش

NS records from your nameservers

این بخش ازگزارش دارای علامن زرد رنگ است و تذکر داده است و متن ارور هم به شرح زیر هستش

Different subnets

WARNING: Not all of your nameservers are in different subnets

ارور زیر هم ارور زرد رنگ ارور تذکر هستش با متن ارور زیر

Different autonomous systems

WARNING: Single point of failure

این قسمت دارای ارور ابی رنگ هستش

SOA record

این بخش هم دارای ارور تذکر است ارور زرد رنگ

SOA EXPIRE

این بخش از گزارش ارور ابی رنگ می ده

MX Records
این بخش هم ارور ابی رنگ می ده

Number of MX records
این بخش از گزارش هم با ارور ابی رنگ مواجه شدم .

WWW A Record

ممنونم از تمامی دوستان پیشاپیش . اگر ممکن هست راه حل ها رو بیا کنید . و گزارش کامل لینکش موجود هست ممنونم .

http://www.intodns.com/apex-groups.com

ho2o2oo
September 11th, 2012, 19:30
دوستان کسی نیست راهنمایی کنه ما رو .

ho2o2oo
September 13th, 2012, 01:40
بالا

Metalik
September 13th, 2012, 08:21
سلام

آبی ها خطا نیستند، توضیح دارند که باید توضیحشون رو بخونید مشکلی در dns نیست.
به مواردی که پس زمینه زرد یا قرمز دارند توجه کنید. شما موردی که دارای پس زمینه قرمز باشد ندارید.

پس زمینه زرد 3 مورد:

WARNING: Not all of your nameservers are in different subnets

یعنی شما 2 تا نیم سرور دارید که روی یک ساب نت قرار دارند، باید هر کدوم توی یک ساب نت مختلف باشند که معمولا به صرفه نیست. همین خوبه

اون دو مورد دیگه هم اطلاعی ندارم