توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شکایت از هاست
shytonak
September 11th, 2012, 00:57
سلام دوستان.
یکی از گروه های دانشگاه تهران 2 سال پیش یه سایت راه اندازی کرد و منم شدم مسئولش.ما این سایتو از شاتل هاست خرید به خیالمون معروف بود و شاید خدمات بهتری ارائه بده.البته بگم بعد اول روی یه سرور دیگه بود بعد به شاتل هاست انتقال دادیم.
خلاصه، الان روی شاتل هاسته اما هر روز دارن سایتو می بندن و شده مایه درد سر واسه من که مسئول سایتم.بهونشونم اینه که مصرف سایت بالاست و فشار میاره.ازشون میپرسم میگن زیادی آپلود می کنی ( خنده داره نه!!! هاست نا محدود بگیری بعد نذارن آپلود کنی! ) به وردپرس هم گیر دادن که زیادی پست میذاری!!!! جالبتر اینه که می گن چرا 2 تا دامین روش گذاشتین!!!
من دیگه خسته شدم و می خوام مشکلو از طریق مسئولین دانشگاه پیگیری کنیم وشکایت کنیم که چرا هر روز سایتو می بندن.اما باز احتمالا خودم باید برم دنبال کاراش، می خواستم راهنماییم کنید که مراحلش چطوره، قسمت جرائم یارانه ای برم شکایت کنم چقدر طول میکشه مشکل حل بشه؟!!!
faq
September 11th, 2012, 01:00
عزیز جرایم رایانه ای زیر کلاه برداری های هرمی توی نت کار نمیکنه...
شما قوانین شاتل هاست رو بخونید
taghi.karimi
September 11th, 2012, 10:21
دوست عزیز اول قوانین جایی که ازش هاست گرفتید رو مطالعه کنید اگر که در مورد بسته شدن سایت حق با آنها بود منتقل کنید /دیگه این که چیز سختی نیست که حتما باید همونجا باشید و شکایت کنید که به کجا برسید ؟نهایت میگن خوش اومدی!
mehrshad.ho
September 11th, 2012, 10:23
به جای شکایت و رفتن راه های دراز تخلیه کن و از مرکز دیگری تهیه کن
GoldinHost.IR
September 16th, 2012, 16:27
اره به نظر من شکایتو ول کن به جایی نمیرسی به جاش انتقال بده سایتتو رو یه هاستیگ دیگه !;)
hostorder
September 16th, 2012, 16:48
hostdl.com begir
persiantools
September 16th, 2012, 17:19
سلام دوستان.
یکی از گروه های دانشگاه تهران 2 سال پیش یه سایت راه اندازی کرد و منم شدم مسئولش.ما این سایتو از شاتل هاست خرید به خیالمون معروف بود و شاید خدمات بهتری ارائه بده.البته بگم بعد اول روی یه سرور دیگه بود بعد به شاتل هاست انتقال دادیم.
خلاصه، الان روی شاتل هاسته اما هر روز دارن سایتو می بندن و شده مایه درد سر واسه من که مسئول سایتم.بهونشونم اینه که مصرف سایت بالاست و فشار میاره.ازشون میپرسم میگن زیادی آپلود می کنی ( خنده داره نه!!! هاست نا محدود بگیری بعد نذارن آپلود کنی! ) به وردپرس هم گیر دادن که زیادی پست میذاری!!!! جالبتر اینه که می گن چرا 2 تا دامین روش گذاشتین!!!
من دیگه خسته شدم و می خوام مشکلو از طریق مسئولین دانشگاه پیگیری کنیم وشکایت کنیم که چرا هر روز سایتو می بندن.اما باز احتمالا خودم باید برم دنبال کاراش، می خواستم راهنماییم کنید که مراحلش چطوره، قسمت جرائم یارانه ای برم شکایت کنم چقدر طول میکشه مشکل حل بشه؟!!!
خب عزیز من مصرف سایتتون بالاست و امکان میزبانی سایتتون رو ندارند
می تونید از هاست دی ال بگیرید که سایتها با مصرف خیلی بالا رو هم میزبانی می کنند
2- از منابع اختصاصی مثل سرور مجازی یا اختصاصی استفاده نمایید
parsspace
September 16th, 2012, 18:43
سلام دوستان.
به نظرم مشکل اول از طرف خودتون بوده. مگه میشه یه چیز نا محدود رو با قیمت محدود ارائه بدن؟
persiantools
September 16th, 2012, 19:42
به نظرم مشکل اول از طرف خودتون بوده. مگه میشه یه چیز نا محدود رو با قیمت محدود ارائه بدن؟
پس بزرگترین هاستینگ های جهان جاست هاست ، بلو هاست و هاست گیتور ( در مجموع با بیش از یک میلیون مشتری ! ) و بزرگترین شرکت هاستینگ ایران ، ایران سرور برگ چغندرن ؟
parsspace
September 16th, 2012, 19:54
من وقتی به شما بگم یه خونه ۱۰۰۰ متری تو پاسداران دارم که ۱۰ میلیون میفروشم سریعا شک میکنید و از خریدش منصرف میشید. در حالی که وقتی بهتون میگم هاستینگم پهنای باندش نا محدوده سریعا تصمیم به خرید میگیرید. هر سروری یه مقدار محدود پهنای باند داره و هزینه هر ترابایت پهنای باند اضافی حدود ۶ یورو هست که به پول ما میشه نزدیک ۲۰ هزار تومن. پس خود سرور ها هم پهنای باند نامحدود ندارند.
این تکنیکیه که جهت گول زدن مشتری به کار میره. روز اول به شما میگن نامحدود. وقتی مشتری میشید در اوایل کار که استفاده چندانی ندارید. وقتی هم سایتتون بزرگ شد و به اینجا رسید که شما هستید یا ازتون طلب پول بیشتر میکنن یا میگن خوش آمدید.
parsspace
September 16th, 2012, 19:55
هیچ جای دنیا و هیچ سازمان ارگان و شرکتی نمیتونه تضمین پهنای باند نامحدود بده. همین دیتا سنتر هایی که شما معرفی کردین برید در ماه۱۰ ترابایت پهنای باند مصرف کنید ببینم اخراجتون میکنن یا نه.
GoldinHost.IR
September 16th, 2012, 20:27
بله دقیقا که بنده هاست نامحدود نمی دم که فردا طوری بشه الکی شکایت بشه الکی که نیست تقصیر اون هاستینگی که می زنه نامحدود هست و اگر محدود باشه خیلی بهتره بره مشتری می دونه که چقدر می تونه استفاده کنه و درخواست بده که ارتقا بدن اینجوری نه بره مشتری مشکلی به وجود میاد نه برای شرکت میزبان که هاست به مشتری میده .
این نظر بنده بوده.;)
persiantools
September 16th, 2012, 20:57
هیچ جای دنیا و هیچ سازمان ارگان و شرکتی نمیتونه تضمین پهنای باند نامحدود بده. همین دیتا سنتر هایی که شما معرفی کردین برید در ماه۱۰ ترابایت پهنای باند مصرف کنید ببینم اخراجتون میکنن یا نه.
بله دقیقا که بنده هاست نامحدود نمی دم که فردا طوری بشه الکی شکایت بشه الکی که نیست تقصیر اون هاستینگی که می زنه نامحدود هست و اگر محدود باشه خیلی بهتره بره مشتری می دونه که چقدر می تونه استفاده کنه و درخواست بده که ارتقا بدن اینجوری نه بره مشتری مشکلی به وجود میاد نه برای شرکت میزبان که هاست به مشتری میده .
این نظر بنده بوده.;)
پس جاست هاست و بلو هاست و هاست گیتور و ایران سرور همشون کلاهبردارن ؟! :-o
GoldinHost.IR
September 16th, 2012, 22:06
من تا حالا باهاشون کار نکردم اما نا محدود وجود ندارد و فقط اسمه
saeedxxx
September 16th, 2012, 22:12
هاست گیتور من داشتم و دارم.... وقتی آپلود فایل بالاتر از 2 مگ بهت اجازه نمیده منم باشم میام هاست نامحدود میدم! طوری شرایطو تعیین میکنن که فقط به درد هاستینگ معمولی بخوره نه کار دیگه ای...
همش تبلیغاته.
GoldinHost.IR
September 16th, 2012, 22:18
اره همش تبلیغاته مٍثلا یارو زده هاست نامحدود ماهی 7 تومن شما الان برو بخر سری 10 گیگ آپلود کن تازه کم گفتم ببین نمیبندن یا نه /:)/:)
armin1376
September 16th, 2012, 22:27
البته جسارت نباشه ولی تا حدودی حق با هاستینگه شما نباید انتظار داشته باشی هاست نامحدود گرفتی دیگه بتونی فیسبوکو روش بال بیاری اسمش نامحدوده جدی جدی که نامحدود نیست
saeedxxx
September 16th, 2012, 22:32
آخه بحث سر اینه که کسی پلان نامحدود نخواست.. ولی یه موقع یه کاربر مثلا 30 گیگ فضا واقعا نیاز داره.. حالا هاستینگ میاد و با هزینه بالاتر اون مقدار فضا رو واقعا در اختیارش قرار میده.. نه اینکه کلی محدودیت و .. بذاره آخرم ساس کنه اونم تحت پلان نامحدود;))
persiantools
September 17th, 2012, 09:08
اره همش تبلیغاته مٍثلا یارو زده هاست نامحدود ماهی 7 تومن شما الان برو بخر سری 10 گیگ آپلود کن تازه کم گفتم ببین نمیبندن یا نه /:)/:)
من اتفاقا هاست دانلود نامحدود داشتم و نزدیک 150 گیگ ازش استفاده کردم ، هیچ وقت هم نبستن
Hippo
September 17th, 2012, 22:46
شما بدون شک نیاز به سرورهای اختصاصی دارید که اوضاع و احوال این روزهای تمام سرورها پریشان است..
Hippo
September 17th, 2012, 23:24
شما بدون شک نیاز به سرورهای اختصاصی دارید که اوضاع و احوال این روزهای تمام سرورها پریشان است..
parsdrive
September 22nd, 2012, 05:13
سلام دوستان.
دوست عزیز اونها سایت رو نمی بندن!
اینها نمایندگی هستند و اصلا در اختیار اونها نیست. سایت بر روی سرور های وایت لیبل آلمان هست و از طرف دیتاسنتر و وایت لیبل بسته میشه که این هاست های نامحدود رو ارائه می دهند. متاسفانه هزینه کم این دردسرها رو هم بدنبال داره که باید پذیرفت!
persiantools
September 22nd, 2012, 10:27
دوست عزیز اونها سایت رو نمی بندن!
اینها نمایندگی هستند و اصلا در اختیار اونها نیست. سایت بر روی سرور های وایت لیبل آلمان هست و از طرف دیتاسنتر و وایت لیبل بسته میشه که این هاست های نامحدود رو ارائه می دهند. متاسفانه هزینه کم این دردسرها رو هم بدنبال داره که باید پذیرفت!
خیر سایتهای شاتل روی سرور های هتزنر هستند ، سرور هاست دانلودش هم eq4 هتزنره
habiballahafg
September 25th, 2012, 13:01
اشتباه اول شما این بود که از شاتل هاست خریداری کردید حالا مشکلی نداره از ی هاستینگ دیگه که به نظره خودتون معتبر هست خرید کنید باد بهش بگید میخام سایت را انتقال بدم و از طریق ftp برای شما انتقال را به صورت رایگان انجام میدن
sajiran
September 25th, 2012, 15:07
من وقتی به شما بگم یه خونه ۱۰۰۰ متری تو پاسداران دارم که ۱۰ میلیون میفروشم سریعا شک میکنید و از خریدش منصرف میشید. در حالی که وقتی بهتون میگم هاستینگم پهنای باندش نا محدوده سریعا تصمیم به خرید میگیرید. هر سروری یه مقدار محدود پهنای باند داره و هزینه هر ترابایت پهنای باند اضافی حدود ۶ یورو هست که به پول ما میشه نزدیک ۲۰ هزار تومن. پس خود سرور ها هم پهنای باند نامحدود ندارند.
این تکنیکیه که جهت گول زدن مشتری به کار میره. روز اول به شما میگن نامحدود. وقتی مشتری میشید در اوایل کار که استفاده چندانی ندارید. وقتی هم سایتتون بزرگ شد و به اینجا رسید که شما هستید یا ازتون طلب پول بیشتر میکنن یا میگن خوش آمدید.
دوست عزیز نامحدود در هاستینگ تعریف داره!
اولا شما وب هاست خریدید نه فایل هاست پس مجاز نیستید توش فایل اپلود کنید مگر اینکه معقول باشه
دوم اینکه نامحدود در هاستینگ به معنای مصرف تا جایی که مصرف سما سبب اختلال در سرور نشود.
وردپرس خودش پرمصرفه (با پلاگین) حالا فایل هم بگذارید و اپلود کنید و بازدید هم بالا باشه که نور علی نوره و اینرو هم بدونید که هاست اشتراکی دارای یک حداکثر مصرف هست که معمولا 20 تا 25% منابع هست
این مساله با خونه تو پاسداران و زعفرانیه هیچ فرقی نداره تنها مشکل اینه که کاربران ایرانی کلا قوانین مربوط به هاستینگ (جهانی) رو بی خبرن و گرنه حواسشون رو جمع می کنن که چی می خوان.
سوم اینکه هاستینگ مثلا شاتل باید در نرخ نامه خودشون ذکر کنن این هاست برای اپلود و دانلود نیست
TARIMEHR
September 25th, 2012, 17:00
حاشیه ظاهرا جذاب تر از اصل مطلب هست
========================
بنده مدتی روی شاتل هاست بودم
شروع کار بنده با شاتل هاست بود که بعد یک ماه گیر دادن و گفتن باید به سرورهای پربازدید ما منتقل بشین درصورتی که من در عرض 1 ماه فقط 6 گیگ پهنای باندشونو مصرف کرده بودم
بعد که به هاست پر بازدید منتقل شدم گفتن مصرف شما زیاد هست و ما نمیتونیم پشتیبانی کنیم
سایتی که 2 ماه راه افتاده بود و مصرف پهنا باند ماهیانش به 10 گیگ هم نمیرسید
البته ساسپند کردن کار همیشگی
arash1372
September 25th, 2012, 18:07
به نظر من باید از سرور مجازی و اگر باز هم نکشید از سرور اختصاصی استفاده کنید