PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فرانتورک چی شد ؟

صفحه ها : 1 2 [3]

s.w.a.t
September 17th, 2012, 00:50
خدا پدر گوگل رو بیامرزه که کش میکنه :)

مبین پارسیان - پروفایل (http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:YtjrQpXSc8MJ:www.cloob.com/name/mobin_parsian+&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=uk&client=firefox-a)
https://plus.google.com/106014928377357320869/posts

arvin_b
September 17th, 2012, 01:26
مشکل چند تا از دوستان حل شد...بقیه دوستان هم صبر کنید داره مشکل حل میشه

سلام
کی بقیه سرور ها فعال میشه ؟
کی مشکلش حل شده؟( مدرک بزارید )
اگر داره حل میشه چرا جواب تلفن را نمیدید ؟
بنده تا الان نزدیک به 25 مشتری از دست دادم کی خسارت می ده ؟
به نظر شما این موضوع کمی بیش از حد طولانی نشده ؟
من به اکانت کاربری داخل سایت دسترسی ندارم پسورد هم نتونستم ریکاوری کنم چرا این طور هست ؟

این چند وقتی که این مشکل برای سرور ها پیش اومده فکر می کردم که شما در این مورد زیاد مقصر نبودید
ولی الان دارم شک می کنم که شاید مشکل از شما هست ؟؟؟!!!

منتظر اعلام کامل و شفاف سازی کامل شما در این مورد هستم

ilmavps
September 17th, 2012, 02:12
سلام به همه ی کاربران ان شا الله که زودتر مشکل همگی برطرف شود

چند ماه پیش همین بلا به سر ما امد خدا را شکر گذشت

چه امضای زیبایی : گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!

شالا کمی رو راست میبودید ادمی که عکس و سن خودش را تکذیب کند جای افسوس دارد حداقل بعد از 10 دقیقه که اینجا نمایش داده شد نرید پاک کنید این طوری ملت را ... حساب نکنید یکمی عقل هنوز مونده برای ما میتونستید با گذاشتن یک عکس از خودتان حداقل این مورد را نقض کنید

منتظر مدارک گفته شده از طرف شما هستیم از اینترپل گرفته تا دیتاسنتر این موضوع هم کاملا به من مربوط هست چون یک سرور مشترک با یکی از همکاران داشتیم اگر بخواهید من نیم ساعته مدرک برای شما میزارم که ضرر زدید نه 1 ماهه

به هر حال قصد قضاوت نیست ان شاالله که زودتر بتونید مشکل سرور ها را برطرف کنید.اگر 4 عهد زیر بود خیلی عالی میشد:

وجدان کاری! - گفتگوی دینی (http://www.askdin.com/thread12720.html)

انتظار میره بیایید و بگید لازم نکرده شما به من درس بدید و با ان اخلاق زیباتون تیکه هایی بارمون کنید جواب در همان لینک بالا داده شده: انسان‌هاي فرهيخته، حتي بدي را هم با بدي جوابگو نيستند
باز هم ارزوی موفقیت برای شما داریم فقط لطف کنید چند خط از این روزها برای خودتان بنویسید در اینده اگر خدایی نکرده چنین مشکلی دوباره برایتان پیش امد چنین بچه گانه عمل نکنید.
به قول دوستان:
یا حق

sarwhost
September 17th, 2012, 02:29

مبین پارسیان - پروفایل (http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:YtjrQpXSc8MJ:www.cloob.com/name/mobin_parsian+&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=uk&client=firefox-a)

رد21 ساله مجرد متولد 17/مرداد/1370
`پس این اواترشون خودشون نیستن

vps-baran.ir
September 17th, 2012, 06:51
سلام آقای پارسیان
من 1 ماهه کلا کارمو جم کردم کشیدم کنار و به همه یوزر هام هم دونه به دونه زنگ زدم حساب کتاب کردم
که خدایی ناکرده از من ناراضی نباشن.
منو نذاشتن تو این کار بمونم . جریانش هم خودت خوب می دونی
ولی یه خواهش کوچولو ازت دارم
من تو پست های
http://www.webhostingtalk.ir/f41/57952/index22.html#post537810
و
http://www.webhostingtalk.ir/f41/57952/index22.html#post537930

ازت دفاع کردم و سعی کردم جو رو بخوابونم
الان دقیقا 1 هفته از مطلبی که من نوشتم میگذره
حالا به من ارتباط پیدا نمی کنه که چه اتفاقی برات افتاده.
ولی بدون به والله هیچی عین راستگویی نمی مونه
شما تو چند تا از پست هاتون اومدید زدید که مدرک میزارم
ولی دریغ از یک مدرک
سعی کنید درست کار کنید
ولی ای کاش اعتبارت رو هیچ وقت خراب نمی کردی
میومدی مشکلی که برات پیش اومده رو مطرح می کردی
به خدایی که تو قبولش داری همه کاربرات و همکارات کمکت می کردن
مگه ندیدم که کسایی براشون مشکل پیش اومده و ورشکست شدن
کلی هم بدهکاری داشتن
طلب کاراش به غیر از اینکه ازش طلب داشتن بهش کمک کردن که دوباره
بلند بشه و کارش رو شروع کنه
من الان 2 ساله می شناسمت و همیشه کارت رو روی لج بازی شروع کردی
شاید الان پیش خودت بگی چه قدر وراجی می کنه .
بگذریم ...
ولی سعی کن تو زندگیت با درستی جلو بری
و الی حق مردم خوردن نداره . ( منظور من کلی بود ، کسی ازت ناراضی نباشه)
امروز بخوری . فردا بالاخره پس میدی
چه تو این دنیا ، چه تو اون دنیا
ولی بترس از روزی که حق بنده ای رو خورده باشی و نتونی پس بدی

خدا هیچ وقت از حق بنده اش نمیگذره و پس می گیره

حالا با گفته های من خودت نتیجه بگیر

راست و حسینی اینجا مشکلت رو بگو

به خدا کمکت می کنن

danitfk
September 17th, 2012, 11:25

اتفاقا خودشونن !! :d آواتار جی تاکشون این بود.

CityKala.net
September 17th, 2012, 11:51
اگر تا الان پیگیری نکردیم الان شکایت نامه رو تنظیم و ارسال میکنیم!
چون مشخص شد شما قصد حل کردن مشکل ندارید قصد د ز د ی از مردم رو دارید!

همکار مارو تو جیمیل ایگنور کردید!
هزینه سرور های مارو هم خوردید

به هیچ وجه به هیچ یک از همکاران فرانتورک و مدیر کلاهبردارش رو توصیه نمیکنیم حتی اگر مشکل حل بشه!

HAMi
September 17th, 2012, 12:29
عجب!!! اینطور که پیداس شما مشکل حل کن نیستی و ارزش این صبر که ما کردیم رو نداشتی!
عزیزانی که میخوان شکایت کنند لطفا اعلام کنند تا یکجا مدارک رو برای مراجع قضایی ارسال کنیم.اگر جدا جدا بفرستیم زمان بیشتری طول میکشه ...اما همه با هم باشه کمتر از 1 ماه به نتیجه میرسه

CityKala.net
September 17th, 2012, 13:09
دوستان مال باخته مدارک خودشون ارسال کنند یا تو یاهو یک کنفرانسی بذاریم شکایت نامه رو تنظیم کردم خودم ارسال کردم ولی بقیه با هم جمع کنند بدن به یک نفر که بره پلیس فتا و حضوری بده بهشون تا پیگیری کنند و پول از دست رفته رو هم برگردونند
تک تک ارسال کنیم خیلی دیر به نتیجه میرسه

HAMi
September 17th, 2012, 13:30
دوستان مال باخته مدارک خودشون ارسال کنند یا تو یاهو یک کنفرانسی بذاریم شکایت نامه رو تنظیم کردم خودم ارسال کردم ولی بقیه با هم جمع کنند بدن به یک نفر که بره پلیس فتا و حضوری بده بهشون تا پیگیری کنند و پول از دست رفته رو هم برگردونند
تک تک ارسال کنیم خیلی دیر به نتیجه میرسه

ای دی یاهو بنده رو چندتا از دوستان دارند....من پرس و جو که کردم پلیس فتا در این مورد کاری نمیکنه و فقط برای بخش امنیت(در کل هیچی!) فعالیت میکنند.گفتند که داخل مراجع قضایی بخش مخصوص برای شکایات اینترنتی هم قرار دادن!ولی باید شخصا بهشون سر زد ...من که تهران هستم

CityKala.net
September 17th, 2012, 13:49
ای دی یاهو بنده رو چندتا از دوستان دارند....من پرس و جو که کردم پلیس فتا در این مورد کاری نمیکنه و فقط برای بخش امنیت(در کل هیچی!) فعالیت میکنند.گفتند که داخل مراجع قضایی بخش مخصوص برای شکایات اینترنتی هم قرار دادن!ولی باید شخصا بهشون سر زد ...من که تهران هستم
ما فرستادیم فتا!
world_picture@yahoo.com
این هم آی دی یاهو بنده!

momfilm
September 17th, 2012, 13:53
درود
من هم از ایشان سرور خریداری کردم و متاسفانه تمام اطلاعات گویا از بین رفته ، اطلاعاتی که ارزش بسیار زیادی داشتند و متاسفانه ایشان کلا خود را به بی خیالی زدند
اما نحوه شکایت را توضیح میدم چون مرتبط با شغل خودم هست
برای شکایت در مورد جرائم سایبری شما ابتدا به دادگاه و دادسرای محل اقامت خود مراجعه میکنید و یک شکایت را تنظیم میکنید ( در برابر هر دادگاه افرادی مشغول نوشتن عریضه هستند و در ازای مبلغ کمی شکایت شما را مینویسند و تنها چند خط برای تشکیل پرونده نیاز هست )
شما برگه شکایت را به دادگاه برده و پس از طی مراحلی چون زدن تمبر و ... پرونده مانند هر پرونده دیگری براش قاضی تعیین میشه
قاضی با توجه به نوع شکایت معمولا قاضی هست که در این مورد رشته دارد و برای تحقیق پرونده را مانند هر پرونده دیگری به نیروی انتظامی برای تحقیقات ارسال میکند که در اینجا به جای کلانتری به پلیس سایبری یا همان فتا پرونده فرستاده میشود .
در مرکز پلیس فتا شکایت نامه کاملی را از طرف شما تنظیم میکنند و تمام موارد سوال و سپس با فرد متهم که شما از اون شکایت کردید در صورت امکان تماس و مطالب اون را نیز در پرونده ذکر میکنند و در صورت عدم حل مشکل پرونده برای تحقیق کامل به پلیس سایبری استان محل اقامت اون فرد فرستاده میشه ( نیازی به شما نیست )
در اونجا فرد را خواهند خواست و تماما از وی بازجویی خواهد شد و در صورتی که نتواند مدرک درستی ارائه کند به وی اعلام میشود ظرف مدت معلومی با توجه به فاصله تا محل اقامت شاکی به اون شهر رفته و در دادگاه حضور پیدا کند . ( توجه کنید که شما نیاز نیست به استان فرد برید این فرد متهم هست که باید به شهر شما بیاد و حتی اگر پرونده سنگین باشد با قرار سنگین وی آزاد میشود و یا حتی توسط خود نیروی انتظامی و بازداشت شده به محل اقامت شما فرستاده میشود )
در این مرحله با شما تماس گرفته شده و در روز دادگاه هر دو طرف در دادگاه حاضر شده و مانند هر پرونده دیگری قاضی حکم نهایی را پس از دیدن مدارک ، تحقیقات پلیس سایبری و شنیدن حرف های طرفین صادر خواهد کرد و برای اجرا به جای اجرائیات به پلیس فتا خواهد فرستاد .
کل این موضوع کمتر از یک ماه طول میکشد و شما مطمئن باشید به شکایت و دادخواهی شما رسیدگی میشود .
از بابت طولانی شدن متن پوزش میخواهم ولی لازم بود تمام مراحل را کامل بیان کنم تا شبهه ای باقی نماند .
شاد و پیروز باشید

پ . ن .
دوستان توجه کنند با توجه به نوع جرم به شدت با فرد متخلف برخورد میشود و حتی پرونده ای دائم برای فرد تشکیل میشود که فرد مذکور تا مدت زیادی گاهی برای همیشه از دریافت هر نوع وام و تصحیلات دولتی محروم میگردد .
حق درخواست و اجرای هیچگونه پروژه ملی و دولتی را ندارد .
حق راه اندازی و ثبت شرکت اعتباری را ندارد .
در صورت استعلام حق استخدام در هیچ نهاد دولتی را ندارد
و ...
در سال های اخیر به قضات توصیه شده که با این قبیل پرونده ها و متخلفان برخورد شدیدی صورت گیرد تا فضای سایبری از آلودگی پاک گردد

HAMi
September 17th, 2012, 13:55
ما فرستادیم فتا!
world_picture@yahoo.com
این هم آی دی یاهو بنده!

اگر همین فرم شکایت رو پر کردین باید این متن رو دیده باشید :

در صورت مشاهده تخلف در رابطه با فعالیت فروشگاه های اینترنتی هر گونه اطلاعات موثر در اين‌خصوص را با تکمیل این فرم ارسال فرمایید .
توجه: تكميل اين فرم بمنزله درج شكايت شما از فروشگاه مذكور نبوده و جهت احقاق حق خود می‌بايست به مرجع محترم قضائی مراجعه نمائيد.

پ . ن .
دوستان توجه کنند با توجه به نوع جرم به شدت با فرد متخلف برخورد میشود و حتی پرونده ای دائم برای فرد تشکیل میشود که فرد مذکور تا مدت زیادی گاهی برای همیشه از دریافت هر نوع وام و تصحیلات دولتی محروم میگردد .
حق درخواست و اجرای هیچگونه پروژه ملی و دولتی را ندارد .
حق راه اندازی و ثبت شرکت اعتباری را ندارد .
در صورت استعلام حق استخدام در هیچ نهاد دولتی را ندارد
و ...
در سال های اخیر به قضات توصیه شده که با این قبیل پرونده ها و متخلفان برخورد شدیدی صورت گیرد تا فضای سایبری از آلودگی پاک گردد

خیلی ممنون بابت اطلاعات

اقای پارسیان حرفی ندارید؟ میبینید که براتون گرون تموم میشه و خیلی خوب میدونید که مدارک کافی برای این کار رو همه دارند.هنوز هم با دروغ میخواید کار رو پیش ببرید ؟
از روز اول همه جوره با شما راه امدیم اما جز دروغ چیزی تحویل ما ندادین.همه اعتبار و اینده کارمون رو از بین بردین ....

Cold
September 17th, 2012, 14:38
خب من که از اول تاپیک ساکت نشستم :دی ( دوتا پست برای کمک به دوستان دادم فقط)

ما تو همون دو روز اول پولمون رو گرفتیم ( یکم نیاز به استفاده از دوستان بود فقط :دی)

گفتیم ساکت بشینیم ببینیم جریان به کجا میرسه و و ضعیت پول دوستان چی میشه

که دیدیم تهش رسید به پول پس ندادن

یه نصیحتی دارم برای اقا پارسیان

اقا پارسیان

شما که 150 تا سرور فعال داشتی و هر کی میگفت واسطه ای میگفتی زنگ بزن دیتاسنتر بگو پارسیان بهت میگن کیه تهش اینه ؟

با اون عظمتت حرفتو قبول نمیکنند ؟ دیتاسنتر اینقدر بی درو پیکر که به شما فروشنده بزرگ و نماینده رسمی جواب نمیده ؟

اقا پارسیان

شما که 150 تا سرور داشتی به نظر خودت اگه میومدی رو راست میگفتی مشکل یورو ( یا هر چیز دیگری ) به نظرت یوزرات و همکاران کمک نمیکردن ؟

اقا موسوی مگه مشکل نداشت ؟ مگه کمکش نکردن ؟ مگه در رفت ؟ وایستاد به همه جواب داد بالاخره مشکل حل شد

بچه ها هم اینجا ( اصلا همکارا به کنار یوزرای خودت) میومدن پول سرور رو میدادن درست میشد

اقا پارسیان

شما اومدی یه بار گفتی جریمه رو دادم ، یه بار گفتی ندادم ، یه بار گفتی وام میگیرم میدم ...

اقا پارسیان

شما که همیشه به پرداخت کوهی و تخفیفاش گیر میدادی،به فکر کار خودت نبودی ؟ که شما هم داری پایین تر از قیمت محاسبه شده میدی مشکل داره

شما تو کدوم بورس کار میکنی که در 1 ماه این همه ارز با قیمت کمتر میاد دستت؟

نکنه تو بورس ارزی که افتتاح نشده کار میکنی

اقا پارسیان

شما فکر کردی این همه ادم ( به قول خودت 150 تا تازه وقتی که فقط ماله خودت بود حالا که مشتریای کوهی هم هستند)نمیتونن ازت پول بگیرن ؟

ملت برای 20 تومان میرن دعوا میکنن کل دستگاه بدن طرف به هم میریزه

بعد سر 150-200 فکر کردی نمیتونن برن یک شکایت کوچیک کنند ؟

اقا پارسیان

دونه دونه داری اکانت ها و جاهایی که عضو بودی رو پاک میکنی که چی؟

اگه اون پروفایل کلوب ماله شما نبود چرا یدفعه پاک شد؟

اقا پارسیان

شما شرکتت کجاس ؟

من مشهدم بگو بیایم یه گپ حسابی یزنیم باهم

در اخر اقای پارسیان اینو بدون هیچی مثل رو راست بودن با مشتریات نیست

اگه از اول باهاشون رو راست بودی الان همه چیز طبق روال عادیش پیش میرفت

--------------------------------------------------------------------------------------------

در اخر دوستان پلیس فتا کاری نمیکنه بیشتر مسائله مربوط به کلاه برداری و سرقت از کارت بانک رو پیگیری میکنه

باید به بخش قضایی مراجعه کنید

اگه خواستید مشهد شکایت کنید اطلاع بدید برای به جریان انداختن پرونده ( مدارک داشته باشید حتما)

serok
September 17th, 2012, 14:53
مرسی از دوست عزیز

تازه الان ما چند نفر ایشون پیدا کردیم خیلی ها اصلا از ایشون خبر ندارن

من چند روز دیگه مشهدم

amirzibaee2
September 17th, 2012, 14:57
پارسیان (گل پسر) سعی کن خودت آدرس دقیق بدی ! پیدا کنم گرفتن پولم کوچیک ترین دقدقم میشه !!!!
مگه از مشهد نری ! وگرنه من که پیدات میکنم !!! پولمو با ضرری که زدی میگیرم !!
در ضمن دفعه اولم نیست حکم جلب میگیرم ! با سیار میام ، حکمم طوری میگیرم که فقط با پرداخت وجه خلاص بشی نه با سند !!! که اونموقع تازه بقیه میریزن رو سرت !!!
تا آخر این هفته پول رو برگردوندی که هیچ ، و گرنه از هفته بعد کار و زندگیمو ول میکنم میگردم دنبالت !!
09151047801 تلفنم
amir.zibaee@yahoo.com ایمیلم
شماره حساب ها (http://tnm-group.com/hesab) حسابام

DeltaGostar
September 17th, 2012, 15:31
آقایون به نتیجه برسیم ؟ یا با تهدیدات الکی و شاخه و شونه کشیدن به هیچ جا نمیرسیم . اولا روراست نبودن آقای پارسیان مسئله بزرگتری شده تا از دست دادن سرور ها . 2 - پیدایش گزینه ای به نام شکایت کردن منجر بدست آوردن پول شاید بشه اما اطلاعات و اعتبار شرکت و فرد نمیشه و با پول قابل جبران نیست . بعد از این قدر پست و صفحه باورتون میشه هنوز هیچ کس دقیق نمیدونه چی اتفاقی افتاده . به قول دوستمون کسی که نماینده هست و انقدر سرمایه گذاری در دیتا سنتر کرده چطور میشه که پشتیبانی 24 ساعته جوابگو نیست و باید هر هفته منتظر یک خبر از دیتا سنتر باشیم .

اولا دوستان بیاید بررسی کنیم مشکل از طرف چه کسی بوده پرداخت کننده یا اصلا موضوع دیگری ؟ دوما چرا گفته ها بعضی اوقات ضد و نقیض است .
تهدیدات باعث نمیشه دیتا سنتر زودتر مسئله رو حل کنه . باعث این میشه فرانتورک عصبی یا زیر فشار قرار بگیره که بازم دردی رو دوا نمیکنه
صداقت شخصیتی وجدان کاری در رگ های ایرانی ها به ندرت یافت میشه . گریه هم بکنیم و سر طرف مقابل هم بریده شود خسارات برگشت ناپدیر است مگر اینکه روز اول با تمام قدرت پاسخگوی نرم و با منطق و سیاست داشته باشد
نمونه عرض میکنم . سرور ها پرید تمام شد رفت خب طرف بیاد مدرک بزاره که آقا من دارم وام 30 میلیونی میگیرم خسارت شما ملت رو بدم نه دیتا سنتر . چون دیتا سنتر بخاری ازش بلد نمیشه کلاه گذاشتن سرش

دوما تمام مدارک ارسالی و دریافتی در همین محیط تالار ارائه میداد تا مشتریان پی به گرفتاری ایجاد شده میبردن هر چند هم بازم مقصر کسی هست که دنبال دلار ارزون بوده ولی از هیچی بهتر بود

حالا نتیجه گیری کلی به عمل بیادد به عنوان خسارت این چند هفته مبلغی باید به دوستان ارائه بشه هر چند کم و به صورت تن خواه + پول سرور که مشتری خریده بسته شده است
باز شدن سرورها دردی برای مشتریان دوا نمیکند بع غیر تاسف برای کسی که بیش از حق خودش نیازمند سود و دلار ارزان بوده است .

hosinaa
September 17th, 2012, 16:05
من یه واقعیت روش کنم از خصوصیات جماعت ایرانی:55:
این اقای مبین پارسیان که شما ازش سرویس میگرفتید الان مشکل دار شد درست؟
خوب کس دیگه ای اومد و سو استفاده کرد قیمتش هم برد بالا و الان دقیقا همین پست ها رو دنبال میکنه و شما با این کاراتون قیمتش رو می برید بالا اینم تا اینجا و خیلی خوشحاله و همه جا میگه دست گل ایرانی ها ;)
و اینکه همین خود شما که صفحات اوردید تا اینجا ارز بالا پایین بشه بلخره یک روز جناب پارسیان میاد یا کس دیگری با قیمت پایین تر بشه ما سرویس میده باز همه میرید از ایشون سرویس میگیرید

امیدوارم اون کسی که این سرویس ها رو به کاربران میده بلا نسبت دور از جون همه دوستانمون گله گوسفند خطاب نکنه که هر دفعه جابه جا میشن .....( اینجا رو بازتاب نکنید چون به کسی توهین نکردم )
و من شخصا مطمئن هستم واسه 5هزار تومن ارزون تر طرف دیتاسنتر هم زیر سوال می بره و شروع به فحش دادن میکنه و بدگویی ( بلانسبت دوست محترم و متشخص این تاپیک )

واقعیت هست شاید شما ایمنجوری نباشید اما مطمئن باشید این ادم ها زیاد شدهههه............... اینم تا اینجا

دوستانی من دعای خیر میکنم برای کسانی که انسان های شریف هستند ولی برای کسانی که نادان و انسان های ازرده نا ازاده هستند دعای ......... واقا دعا این ها رو صالح میکنه؟
حالا هی پست بدید ......... :107:

mersad-mr
September 17th, 2012, 20:45
دوستان عزيز
من با اين فرضيات كه تلفن خونشون به نام پدر آقا مبين باشه ليست تمامي افرادي كه فاميليشون پارسيان هست و توي مشهد هستند را داراوردم.
هر كس دوست داسه دونه دونه تماس بيگريه ببين كدومشون مبين پارسيان دارن .
خودشون كه جوابگو نيستند شايد خانوده پاسخگو باشه.
پيدا كردن آدرس از روي شماره تلفن مثل آب خودن مي مونه !

HAMi
September 17th, 2012, 23:13
Down for Maintenance
مشکلی در سیستم تیکتینگ وجود دارد در حال رفع مشکل هستیم فرانتورک آرزومند آرزوهایتان

این هم از این....گوشی هم که جواب نمیده...

CityKala.net
September 18th, 2012, 13:24
یکی از همکاران که اسمشو نمیبرم شماره تلفن خونه آقای پارسیان رو پیدا کردند زنگ زدند تا گفتند مبین پارسیان مثل این که گوشی رو کوبیدن زمین :دی
ای کلاهبردار درجه 1 تا کی میخوای ادامه بدی؟؟ بالاخره گیر میفتی دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره!

faranetwork
September 18th, 2012, 15:13
یکی از همکاران که اسمشو نمیبرم شماره تلفن خونه آقای پارسیان رو پیدا کردند زنگ زدند تا گفتند مبین پارسیان مثل این که گوشی رو کوبیدن زمین :دی
ای کلاهبردار درجه 1 تا کی میخوای ادامه بدی؟؟ بالاخره گیر میفتی دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره!

چقدر خالی بندی!! در مورد دوستتون هم ایگنور نشدن delete شدن چون وقت چت نداریم!

در مورد دوستان باید بگم که بنده نمیتونم مدارک رو بزارم اینجا چون دیتاسنتر رفته تاپیک های انجمن رو خونده و translate کردن و اون تاپیکی که بنده گفتم تمام اطلاعات آقای کوهی دست بنده هست برای بنده باعث دردسر شده ! و گفتن پس کوهی هم خود شما هستین! چون آقای کوهی هیچ مدرکی رو به دیتاسنتر نداده! نه پاسپورت نه...... و هر چی هم بهشون گفتیم بیاین شناسنامه تون رو ترجمه کنین بفرستین گوش نکردن!

در مورد شکایت قبلا گفتم! دوستانی که فکر میکنند مشکل از ما هست حتما شکایت کنند چون ما مدارک رو فقط در دادگاه و...ارائه میدیم!
دوستانی هم که مشهد هستند تماس بگیرن آدرس بدم حضوری مدارک رو نشون بدیم!

در مورد پرداخت وجه هم این یک مدرک که 7 روز پیش گفتن واریز کنید و اگه تا 48 ساعت واریز نشه سرور ها فرمت میشه! که ما ریختیم و فرمت نشده! مدرک مبلغ پرداخت شده هم به زودی میزارم

HAMi
September 18th, 2012, 15:19
چقدر خالی بندی!! در مورد دوستتون هم ایگنور نشدن delete شدن چون وقت چت نداریم! در مورد دوستان باید بگم که بنده نمیتونم مدارک رو بزارم اینجا چون دیتاسنتر رفته تاپیک های انجمن رو خونده و translate کردن و اون تاپیکی که بنده گفتم تمام اطلاعات آقای کوهی دست بنده هست برای بنده باعث دردسر شده ! و گفتن پس کوهی هم خود شما هستین! چون آقای کوهی هیچ مدرکی رو به دیتاسنتر نداده! نه پاسپورت نه...... و هر چی هم بهشون گفتیم بیاین شناسنامه تون رو ترجمه کنین بفرستین گوش نکردن! در مورد شکایت قبلا گفتم! دوستانی که فکر میکنند مشکل از ما هست حتما شکایت کنند چون ما مدارک رو فقط در دادگاه و...ارائه میدیم! دوستانی هم که مشهد هستند تماس بگیرن آدرس بدم حضوری مدارک رو نشون بدیم! در مورد پرداخت وجه هم این یک مدرک که 7 روز پیش گفتن واریز کنید و اگه تا 48 ساعت واریز نشه سرور ها فرمت میشه! که ما ریختیم و فرمت نشده! مدرک مبلغ پرداخت شده هم به زودی میزارم چه عجب! خوب شما اگر ریختین و فرمت نشده پس کو سرور ها؟ چیزی که من اینجا میبینیم دینا سنتر فقط گفته پولش رو برگردونید و درخواست دیگه نداشته....شما میگی پول رو دادین درسته؟پس الان سرور ها چرا باز نیستند؟ اقای پارسیان بیشتر از این نیاز به شفاف سازی هست ! دیگه اینکه چی شده و کی مقصر هست مهم نیست ...باید اطلاعات و پول کاربرا رو برگردونید

liandata
September 18th, 2012, 15:20
چه عجب! خوب شما اگر ریختین و فرمت نشده پس کو سرور ها؟ چیزی که من اینجا میبینیم دینا سنتر فقط گفته پولش رو برگردونید و درخواست دیگه نداشته....شما میگی پول رو دادین درسته؟پس الان سرور ها چرا باز نیستند؟ اقای پارسیان بیشتر از این نیاز به شفاف سازی هست ! دیگه اینکه چی شده و کی مقصر هست مهم نیست ...باید اطلاعات و پول کاربرا رو برگردونید

2 تا از یوزر های من هنوز پینگ دارن . فکر کنم این مورد درست میگن. فرمت نشده هنوز .
خدا میدونه .

HAMi
September 18th, 2012, 15:26
2 تا از یوزر های من هنوز پینگ دارن . فکر کنم این مورد درست میگن. فرمت نشده هنوز .
خدا میدونه .

عزیز خیلی ها مثل خودم تاریخ تمدید سرورشون گذشته! اونا چی هنوز هست؟
خوب اگر ایشون پول رو دادن و پس دلیل اینکه هنوز سرور ها بسته هستند چیه؟
اگر دیتا سنتر اینقدر بیکار بوده که میاد سایت رو ترجمه میکنه خیلی راحت میتونه بفهمه که کوهی شخص دیگری هست!
الان مشکل چی هست که ما 15 روزه منتظر هستیم!

liandata
September 18th, 2012, 15:38
عزیز خیلی ها مثل خودم تاریخ تمدید سرورشون گذشته! اونا چی هنوز هست؟
خوب اگر ایشون پول رو دادن و پس دلیل اینکه هنوز سرور ها بسته هستند چیه؟
اگر دیتا سنتر اینقدر بیکار بوده که میاد سایت رو ترجمه میکنه خیلی راحت میتونه بفهمه که کوهی شخص دیگری هست!
الان مشکل چی هست که ما 15 روزه منتظر هستیم!

من نگفتم مطمئن هستم که دوست عزیز
گفتم ممکنه . خدا میدونه . منم منتظر اطلاعات سرورم هستم. اطلاعات از همه چیز برای من مهمتر هست. با هیچ پولی هم جبران نمیشه !

arvin_b
September 18th, 2012, 16:19
سلام
من در مورد سرور ها تایید می کنید به طور عجیبی سروری که 9 روز پیش زمان تمدیدش بوده الان هم فعال هست سرور مجازی ها روشن هستند
یک سرور دیگه هم دارم که روتش بسته شده با اینکه ابیوز اومده برای آی پی هاش ولی آی پی بسته نشده

سرور سومی هم که دارم هیچ مشکلی نداره و روتش هم فعال هست داخل پنل هم هیچ مشکلی نداره

ولی بدترین مشکل تمدید نشدن سرور هست امیدوارم که واقعا سرور ها تمدید بشه

Cold
September 18th, 2012, 16:21

در مورد دوستان باید بگم که بنده نمیتونم مدارک رو بزارم اینجا چون دیتاسنتر رفته تاپیک های انجمن رو خونده و translate کردن و اون تاپیکی که بنده گفتم تمام اطلاعات آقای کوهی دست بنده هست برای بنده باعث دردسر شده ! و گفتن پس کوهی هم خود شما هستین! چون آقای کوهی هیچ مدرکی رو به دیتاسنتر نداده! نه پاسپورت نه...... و هر چی هم بهشون گفتیم بیاین شناسنامه تون رو ترجمه کنین بفرستین گوش نکردن!

در مورد شکایت قبلا گفتم! دوستانی که فکر میکنند مشکل از ما هست حتما شکایت کنند چون ما مدارک رو فقط در دادگاه و...ارائه میدیم!

در مورد پرداخت وجه هم این یک مدرک که 7 روز پیش گفتن واریز کنید و اگه تا 48 ساعت واریز نشه سرور ها فرمت میشه! که ما ریختیم و فرمت نشده! مدرک مبلغ پرداخت شده هم به زودی میزارم

اقا پارسیان من بودم زنگ زدم

اشتباهمم این بود که رکورد نکردم تماس رو

اقای پارسیان من مشهدم شما ادرس بده زمان مشخص کن من میام شما مدارکت رو نشون بده

ولی اگه مدرکی نبود چی ؟؟

اون موقع اوضاع بد میشه ها
شم
ا میخواستی مدارک نشون بدی حضوری غیر حضوری نداشت همینجا میزاشتی

شما در مورد این قسمتی که گفتی اومده فروم رو ترجمه کرده چی فکر کردی اینو گفتی ؟

یعنی یه دیتاسنتر ( مثلا دولتی ) اینقدر بیکار شده که بیاد سایت رو ترجمه کنه این همه تاپیک رو بخونه؟؟!!!

از کجا فهمیدن اینجا بحثه ؟؟؟نکنه اینترپل بهشون اطلاع داده ؟؟؟؟

بعد اونا هم اومدن خوندن و فکر کردن شما یک نفرید اره ؟؟؟

یعنی کسایی که همچین کاری رو ( بنا به حرف شما) کردن نمیتونستن با مدیریت سایت ارتباط برقرار کنند در مورد حدقل صحت این کار بپرسند

یا اونجا دیتاسنتر نیست و محل تفریح و بازیه ، یا شما یا توهم زدی یا کسی رو خدایی نکرده ** فرض کردید

دیگه نمیدونم بقیه جریان چیه

behrooz_iri
September 18th, 2012, 16:39
این بیشتر به یه جک شباهت داره یعنی چقدر کارمند علاف دارند که دنبال این جور چیزا باشن ؟

behrooz_iri
September 18th, 2012, 16:44
فرض رو هم بگیریم که بخوان ترجمه کنند یا باید مترجم داشته باشند یا ماشینی ترجمه کنند طبیعتا مترجم ندارند با توجه به اینکه اگه بخوان داشته باشن باید حداقلش 20 تا مترجم داشته باشن و اگه بخوان ترجمه ماشینی کنن با توجه به اینکه نصف کلمات محاوره ایه هیچ ماشینی نمیتونه ترجمه کنه ;)

CityKala.net
September 18th, 2012, 16:44

تو خالی بندی که فکر میکنی حق مال خودته یا اینجوری وانمود میکنی
اگر د ز د و کلاهبردار نیستی که هستی پول رو برگردون ما هم کاری نداریم وگرنه تا کد ملیتم پیش رفتیم!

CityKala.net
September 18th, 2012, 16:49

ضمنا جناب کلاهبردار چجوریه که سرور هاستینگ ما از 6 ام 9 روتش قطع شد در صورتی که اکسپایر 9 ام بود! بعدشم که 7 روز دیگه بالا نیومد و نابود شد!
در مورد این توضیحی دارید!!!!؟؟

mohsen12
September 18th, 2012, 17:14
این تاپیک شبیه جک شده :))
مثل قضیه پروفایل کلوب شده
یکی نیست با خودش فکر کنه یک عکس گرفتن از واریزی چه قدر طول می کشه ؟
الان دو بار دارند می گند امشب می زاریم

HAMi
September 18th, 2012, 17:18
الان دو بار دارند می گند امشب می زاریم

شاید هنوز شب نشده...چون من یه این نتیجه رسیدم که زمان تو مشهد جور دیگه هست! مثلا میگه 2 روز دیگه اینجا میشه 2 هفته ولی تو مشهد 2 روز حساب میشه!!!!

momfilm
September 18th, 2012, 18:06
درود
دوستان یک نکته را خدمت همگی عرض کنم و امیدوارم رعایت کنید .
دوستانی که خودشان سعی دارند آدرس و شماره تلفن ایشان را پیدا کنند اولا متوجه باشید که شما پرداخت را از طریق بانک و آنلاین انجام دادید و بانک موظف به دریافت اطلاعات کامل هر فرد در زمان بازگشایی حساب هست و همچنین شرکت هایی که درگاه پرداخت آنلاین میدن به افراد بیشتر هم تحت فشار هستند و باید بیشتر این مورد را رعایت کنند و اطلاعات کامل فرد را بررسی و سپس اقدام به دادن درگاه کنند ، پس در صورت شکایت شما ظرف چند ساعت پلیس سایبری کشور با استعلام از بانک و با صدور حکم قضایی نه تنها مشخصات کامل و آدرس و ... را دریافت میکنه که اگر در اونها ایرادی وجود داشته باشه و مثلا آدرس و شماره تلفن و موبایل اشتباه باشه بلافاصله مراتب را به قاضی اعلام و طبق مشخصات فرد ممنوع الخروج از کشور میشه و حکم جلب سیار وی در سراسر کشور صادر خواهد شد . لازم به ذکر هست اقدام به هک کارت های اعتباری بین المللی جرمی است که در خارج بیشتر از ایران با اون برخورد میشه پس خروج از کشور اولا برای این مبالغ کاری عاقلانه نیست و در ضمن با خروج از کشور در خارج بیشتر و تندتر با فرد برخورد خواهد شد . خدا را شکر ایشان هم همچین قصدی ندارند چون اگر داشتند همان روز اول میرفتند ولی خودشان بهتر از ما میدانند این مبالغ چیزی نیست .
اما دوستان توجه کنند که عنوان کردن مواردی چون کلاه بردار ، د ز د و ... در صورتی که ایشان از افراد عنوان کننده شکایت کنند ، فرد ممکن هست دچار دردسر بشه و از اون مهمتر سعی در اجرای قانون توسط فرد هست چرا که قانون فرد را موظف به مراجعه به دادگاه برای احقاق حق میکنه نه اجرای قانون توسط خود و این مورد تعابیر زیادی داره که جای اون اینجا نیست . پس از گرفتن شماره تلفن مخصوصا اگر به اسم و نام خود این فرد نباشه حتما خودداری کنید تا خدای نکرده هم متضرر نشیم و هم محکوم به ایجاد مزاحمت !

اما یک توصیه به دوست گرامی آقای پارسیان که گفتند مدارک را به دادگاه خواهند داد .
دوست بزرگوار اگر جرم شما در اون پرونده خرید با دلارهای د ز دی ( هک شده ) باشه من جای شما بودم چندین برابر اون جریمه را میدادم اون مدارک را نشان نمیدادم !
چرا که با دیدن اون مدارک بلافاصله پرونده ای از طرف پلیس سایبری کشور به عنوان اختلال در بازار ارز کشور و بر هم زدن نظم اقتصادی برای شما باز خواهد شد و شما بازداشت خواهید شد و هیچ قاضی برای شما حتی با وثیقه سنگین حکم آزادی نخواهد داد . جرمی که این روزها با توجه به اختلالات بازار ارز جرم کوچکی نیست و همه در به در به دنبال مقصر هستند و شما با دست خود ، خودتان را قربانی میکنید.
بهتر هست هر راه حلی برای حل مشکل دارید قبل از کشیده شدن به دادگاه و نشستن جلو قاضی انجام بدید . مهم پول نیست مهم اطلاعات کاربران هستش که فکر کنم برای بسیاری از دوستان ارزش بیشتری دارد .
این مبالغ اونقدر کم هستند که اگر لحظه ای فکر کنید میبینید که آینده شما بسیار بیشتر ارزش دارد .

DeltaGostar
September 18th, 2012, 18:27
الان چرا انقدر شلوغ شده و بی تکلیف بلاخره باید نتیجه مشخص بشه . شکایت و کله زدن و دعوا و پروفایل شخصی و دروغ و ماست و راست و دوغ پنیر به درد بعضی کاربران نمیخوره چون بچه بازی هست . ایشان مدرک نمیزارن که نزارن صدرصد با این وعض ارائه ندادن مدرک مشتری هاشون به کمتر از صفر خواهدرسید به عهده خودشان هست . الان دیتا سنتر منتظر که گندم ها برسه درو کنه ؟‌ یا منتظر جریمه بیشتر است ؟ یا شما منتظر چیه هستید؟ کی میخواهید تکلیف رو یکسره کنه . بررسی کردن حساب بانکی و کارای اداری در اروپا یک هفته بیشتر زمان نمیبره

شما راستش رو بگیدآقای پارسیان ملت رو الاف نکنید و یا باعث نشید که شبهات پشت سر هم توی تاپیک نوشته بشه که بعضی وقتا به ضرر و به حالت بچگونه میرسه . سعی کنید حقیقت بگید گذاشتن جواب های دیتا سنتر در اینجا مشکل ساز میشه براتون اشکلالی ندارد توی پرتال کاربران mass mail بزنید هنوز راه برگشت خیلی از مشتریانتون هست مگر بخواهد کرکره رو بکشید پایین و مثل بعضی ها شکایت رو اول انتخاب کنند که بازم به خاطر این چند هفته باید بهشون خسارت نقدی بدید حتی اگر سرور هاشون بهشون برگردونید .

camelian77
September 18th, 2012, 18:29
چون دیتاسنتر رفته تاپیک های انجمن رو خونده و translate کردن و اون تاپیکی که بنده گفتم تمام اطلاعات آقای کوهی دست بنده هست برای بنده باعث دردسر شده !

ببخشید «دیتاسنتر» هم اسم یک جوون ۲۱ ساله است؟!؟

واقعا «دیتاسنتر» اومده، این فروم رو پیدا کرده، ترجمه کرده (اونم از فارسی محاوره !! ) بعد به شما روی این مسائل اخطار کرده؟

گوش های ما مخملی اند؟

آره؟

mersad-mr
September 18th, 2012, 18:39
دوستان تورو خدا مننو ببخشيد
اما بخدا همتون سركار هستين آقايي كه

1- آدرس كلوبشو بهش ميديم ( ميگه اينو شما ها باز كرين در حالي كه خودشون 3 سال پيش باز كردن و.... مي گن مال من نيست )
2- دوستمون زنگ زده خونشون قطع كرده بعد اومده ميگه دروغ !!!
3- اين همه روي همه روي هي امروز فردا ميكنه!
4- كدوم ديتاسنتري اصلا اينتوري بگم كدوم آدم خارجي الافي مياد سرچ كنه واسه همچين چيزي ( بعد ممنون ميشم به ديتاسنتر بگي چي توي گوگل سرچ كرده اينجارو پيدا كرده :78:=)))

در آينده هم آدرس خونشونو در بيارين برين خونشون در بزنين مي آد ميگه دروغ هيچكس دم در خونه ما نيومده! يا قبل ديتاسنتر از توي گوگل آدرسم رو در آورده اومده پيگيري كرده ماجرارو اينشاالله تا شب مشكل حل ميشه!

Talahost.Com
September 18th, 2012, 20:13
دیتاسنتر رفته تاپیک های انجمن رو خونده و translate کردن و اون تاپیکی که بنده گفتم تمام اطلاعات آقای کوهی دست بنده هست برای بنده باعث دردسر شده !

حتما آقای کوهی به دیتاسنتر گفته اسمم Mr Mountain هست؟
البته من از شما سرور ندارم پول هم نمی خوام. الان نگید برو از کوهی بپرس

hadi_am
September 18th, 2012, 20:22
اینطور که معلومه نزدیک به 70% این تالار از اقای پارسیان سرویس داشتند...همین طور ما سهم کوچیکی از ایشون داریم و فقط یه دامینه8-}

majidisaloo1
September 18th, 2012, 22:18
آقای پارسیان ...............

این حرف دلم بود که کسی جز دلم نمیتونه توصیفش کنه
لطفا یک کمکی بکنید

aph
September 18th, 2012, 22:28
واقعا متاسفم برای هاستینگ ایران که مجبوره چنین افرادی رو تحمل کنه

عوض اینکه عذر خواهی کنه نظر مردم رو جلب کنه داره همه رو فراری نیده.

اگه برفرض تونستی مشکل رو حل کنی بازم با این تاپیک و طرز بیان شما کسی از شما سرویس میخره؟

لا اقل یک عذر خواهی بکنید در هیچ یک از متون شما اصلا کلمه عذر خواهی دیده نشده است.

DeltaGostar
September 18th, 2012, 23:12
پایداری در هاستینگ مردراستین میخواهد و عدالت و سیاست علی (ع) اگر کسی دلار ارزون میفروشه شما نباید احساس کنی زرنگی و سود کلان میکنی با عقل و سیاست کار نکنی عاقبتت همین میشه که توی این تاپیک به هزار تا شکل در میارند از کلاه بر دار و دز د گرفته تا ..... که بعضی هاش ممکن تهمت در بیاد بعضی هاش صحیح باشه وجهه خراب شد یعنی در صفحه 4 به بعد خراب شده و این شرکت و هاستینگ جای نخواهد داشت در ایران . مگر با سیاست و پاسخگویی دائم و روراست بودن با ملت دقت کنید ( کمی ) امید به بعدا برای خود نگه میداشتید . قضیه اینطور میشه آب بگذرد از سر چه یک وجب چه صد وجب .
عذر خواهی ایشان مانند همین داستان آب گذشتن هست . اما من به جای ایشان عذر خواهی میکنم به این صورت

قابل توجه تمامی همکاران مشتریان و افراد دیگر . یک مشکل نامشخص از آسمان نازل شد حالا چرا نمیدونم ولی مربوط به خرید سرور های با پرداخت ارزان یه شخصی به نام گوهی یا هر کسی بود البته سرور های خودمان هم با دلار ارزان و مشکوک میخریدم اما به شما ها ربطی ندارد . شما صبر کنید 4 ماه شاید بتونیم با پرداخت جریمه سرور ها باز کنیم من معذرت میخواهم که تلفن خاموش کردم و جواب کسی رو با ایمیل هم نمیدم و نمیتونم مدرک و دلایل منطقی بیام ولی ببخشید معذرت میخواهم آبرو و اعتبار چندین ساله بعضی از شما هم رفت به باد
ببخشید ها پول شما دستم مونده ولی خداییش پول جریمه دادیم 30 میلیون ها درکم کنید (در پاسخ مشتریان ) باشه درک میکنم شما راست میگید که سرورها فرمت نشده و ممکمن هست یک ماه دیگه باز بشه شما چرا به این مشکل دچار شدید ؟‌ راستی اگر هم دچار شدید به ما ربطی ندارد .پول پس بدید هم اعتبار رو چطوری از روی زمین جمع مکینید ؟ طراحی و ایمیل های و قالب های چند میلیون تمونی مشتریان 5 سال پیش رو چطوری میخواهید بازیابی کنید .خب صبر کنید مشکل حل میشه !‌ اوکی صبر میکنیم به تمام مشتریان و شرکت ها میگم برن مسافرت کربلا با پای پیاده و برگردن سرور ها و سایت هاشون باز شده ... راستی دیتا سنتر به تیکه ها و اهانت های شما به من حساس شده مواظب باشید . ان شالله دوشنبه شب دیتا سنتر باز میکنه سرور رو البته بعد از ظهور اقا امام زمان . اوکی به مشتریان میگم نه تنها برن پای پیاده کربلا بعدشم بیان برن کربلا و در شرکتشون تخته کنن . تا ببنم دیتا سنتر جواب ایمیل من که نماینده رسمی شون بودم میدن یا نه .. عجب این خلاصه 50 صفحه این تاپیک بود=== حالا اگر رفتار و سیاست درستی داشتند در سر خط :‌
1- دوستان گرامی بنده 10 عدد سرور که مال یک آدمی بود که برشکست کرده بود از ایشون خریداری کردم و بعد از سه روز مشخص شد که سرور ها با دلار هکی خریداری میشدن و تمدید
2- دوستان گرامی دیتا سنتر برای این مورد تمام اکانت و سرور های بنده که شما مشتریان هستید رو بسته متاسفانه
3- دوستان گرامی کسانی که سرور تازه سفارش دادن و بهشون تحویل نشده به علت کبود پول در اول آبان ماه میتونید پول هاشون تحویل بگیرن چون 30 میلیون جریمه دادیم پول کم داریم
4- دوستان اخبار و پیگیری لحظه به لحظه ما و دیتا سنتر از طریق پرتال کاربران به شما میرسد و میتونید برای ما دعا کنید
5- بعد از یک هفته ::‌دوستان دیتاسنتر ما رو شرمنده شما کرده است ولی قول میدم که به علت واریز جریمه سرور های شما باز خواهد شد دیر ور زود و دیتا سنتر در حال بررسی است
6- بعد از دو هفته : روند مذاکرات خوب بوده است و دوستانی که فکر میکنن ما مقصیر هستیم تشریف بیارن در شرکت حضوری صحبت کنیم ولی به خداقسم مشکل از اشتباه تحویل سرور های مورد دار بوده است که داریم از آقای x شکایت میکنم

آقای پارسیان نه تنها دوستان اهانت نمیکردن به کسی بلکه سنگ توی چاه هم نمینداختیم . به خدا یکم ایرانی جماعت هنوز آدم تشریف داره . فکر میکند بنده که 300 سایت بزرگ شرکت های تهران و مشهد بر روی سرور های شما بود و بعد از دو هفته غیر فعال و پاک شده است چی کار کردم؟
گزینه اول بهشون زنگ زدم و مشکل توضیح دادم با ناراحتی و غذرخواهی شدید .
گزینه دوم . جهت طراحی جدید این بعضی از سایت ها هزینه هاشون تقبل کردم و بالغ بر 650 هزار تومن پول طراحی و قالب دادیم .
گزینه سوم : برای سایت های با مطالب زیاد کارمند گرفتیم که مطلب جدید براشون پست بدهند
گزینه چهارم :‌ هر روز به اکثر مشتریان زنگ میزدم و پیگیری میکردم و باعث میشد طرف مقابل آدم بود مشکل رو درک کرده بود و پی به شرمندگی من میبرد

دوستان از اینکه همه رو پوچ و بی ارزش کردید بیشتر ناراحت هستن
نیاز به همدری و رو راست بودن رو داشتن تا اینکه دور بزنید یا کاری از روی غرور و بی تجربگی انجام بدهید تا دهن همه رو به روی خود باز کنید
کاری نکنید که اشتباه انجام شده خودتان را دیگران جبران کنند و یک قورت و نیم بالاتر داشته باشید . این ها انسان بودن فارسی میفهمیدن چرا دروغ و فرار از مشکل پیش گرفتید
بنده روز اول گفتم بلفرض میگیرم مشکل از آسمان آمده و همین که هست بزاریم خودمان جای بنده خدا . دیدیم یکم حق بدیم بد نیست من از این تجربیات کم پول دادیم و بدترین آش رو خودیم داشتیم آٔقا مبین پارسیان . اما ابهام ها رو خودتان در دل این شخص یا افرادی که به قضیه به چشم مثبت و مشکل و آدمی را آدمیت لازم است نیاندازید

avalhost
September 18th, 2012, 23:27
من این تاپیک رو تقریبا از اول پیگیری میکنم حرفم هم به دوستانی هست که از این آقا سرور بصورت واسطه از دیتاسنتر اجاره کردند، دوست عزیز شما که میای سایت هاستینگ میزنی وقتی خودت نمیتونی مبلغ رو به شخصه پرداخت کنی و میای بصورت واسطه از این و اون میخری مگه محبوری که سایت هاستینگ میزنی ؟ بعدش دعوا میفتی و حقت رو طلب میکنی در نهایتم بازار رو اعتماد مردم رو خراب میکنی منظورم با تمام کسانی هست که از سایت فرانتورک بصورت واسطه سرور تهیه کردند و حالا هم به این وضعیت افتادند.

شمایی که از داشتن یک کارت بانکی محضوری، بیا و برای مثال رسیلر شو، بخدا حق اونهایی که دارن درست کار میکنن ضایع میکنی ... :57:

DeltaGostar
September 18th, 2012, 23:31
avalhost (http://www.webhostingtalk.ir/member/36330/) شما محبت کنید نمک پاش برندارید . ملت همه نمیتونن ویزا کارت فیزیکی بخرن 9000 هزار تومن پول شارژ و غیره بدن ولی با این نصیحت شما انجام میدن
نه مشکل از هاستینگ ها نیست . مشکل اینکه چهار نفر که ساپورت مالی هستن . میدن هاست یک گیگ رو هزار تومن و بقیه مجبورن برن امثال مثل فرانتورک پیدا کنن و سرور ارزون بخرن که بتونن اونا هم یک گیگ رو ماهانه هزار تومن بفروشن . اما قیمت استاندارد ماهانه 4 هزار تومن است :) به نظر شما مجبور نبودن ؟‌

avalhost
September 18th, 2012, 23:47
avalhost (http://www.webhostingtalk.ir/member/36330/) شما محبت کنید نمک پاش برندارید . ملت همه نمیتونن ویزا کارت فیزیکی بخرن 9000 هزار تومن پول شارژ و غیره بدن ولی با این نصیحت شما انجام میدن
نه مشکل از هاستینگ ها نیست . مشکل اینکه چهار نفر که ساپورت مالی هستن . میدن هاست یک گیگ رو هزار تومن و بقیه مجبورن برن امثال مثل فرانتورک پیدا کنن و سرور ارزون بخرن که بتونن اونا هم یک گیگ رو ماهانه هزار تومن بفروشن . اما قیمت استاندارد ماهانه 4 هزار تومن است :) به نظر شما مجبور نبودن ؟‌
بنده قصد جسارت نداشتم و فقط واقعیت ها رو گفتم و نمک هم روی زخم کسی نپاشیدم

در متن بالا اگر دقت کنید در ادامه فرمودم برای چی رسیلر نمیشید علتش هم سودی هست که اینها به فکرش هستند! به نظرم دلیل دیگه نمیتونه داشته باشه! اگر شما یک کشور اروپایی یا آمریکایی رو مد نظر بگیرید به نظرتون این همه سایت هاستینگ قارچ مانند در فضای خدمات وب اون کشور میبینید ؟ بغیر از این مسائل شما یک شرکت هاستینگ معتبر به من بگو که بصورت واسطه چه در ایران چه در خارج سرور هاشو تهیه کنه ...

DeltaGostar
September 19th, 2012, 00:03
یه سرور که از کیم سوفی بخوای بخری از طریق خودت و ریسلر بشیم در میاد 300 تومن . اما بعضی ها ارزون میزدن مثلا 120 تومن :d

HAMi
September 19th, 2012, 00:19
هرچی اینجا پست بدیم و صبر کنیم دیگه اشتباه...فکر کردم ارزش داره اما نداشت.شکایت میکنم حالا اگه اطلاعات برگشت که شکایت رو پس میگیریم اگر هم نشد که اقای پارسیان متوجه میشند با ابروی مردم بازی کردن یعنی چه

vps-baran.ir
September 19th, 2012, 01:59
اقای پارسیان فکر می کنم اصلا نوشته منو نخوندید؟

دوستان فکر می کنم اصلا این شخصی که جواب میده خود اقای پارسیان نیستش؟ :39:

سلام آقای پارسیان
من 1 ماهه کلا کارمو جم کردم کشیدم کنار و به همه یوزر هام هم دونه به دونه زنگ زدم حساب کتاب کردم
که خدایی ناکرده از من ناراضی نباشن.
منو نذاشتن تو این کار بمونم . جریانش هم خودت خوب می دونی
ولی یه خواهش کوچولو ازت دارم
من تو پست های
http://www.webhostingtalk.ir/f41/57952/index22.html#post537810
و
http://www.webhostingtalk.ir/f41/57952/index22.html#post537930

ازت دفاع کردم و سعی کردم جو رو بخوابونم
الان دقیقا 1 هفته از مطلبی که من نوشتم میگذره
حالا به من ارتباط پیدا نمی کنه که چه اتفاقی برات افتاده.
ولی بدون به والله هیچی عین راستگویی نمی مونه
شما تو چند تا از پست هاتون اومدید زدید که مدرک میزارم
ولی دریغ از یک مدرک
سعی کنید درست کار کنید
ولی ای کاش اعتبارت رو هیچ وقت خراب نمی کردی
میومدی مشکلی که برات پیش اومده رو مطرح می کردی
به خدایی که تو قبولش داری همه کاربرات و همکارات کمکت می کردن
مگه ندیدم که کسایی براشون مشکل پیش اومده و ورشکست شدن
کلی هم بدهکاری داشتن
طلب کاراش به غیر از اینکه ازش طلب داشتن بهش کمک کردن که دوباره
بلند بشه و کارش رو شروع کنه
من الان 2 ساله می شناسمت و همیشه کارت رو روی لج بازی شروع کردی
شاید الان پیش خودت بگی چه قدر وراجی می کنه .
بگذریم ...
ولی سعی کن تو زندگیت با درستی جلو بری
و الی حق مردم خوردن نداره . ( منظور من کلی بود ، کسی ازت ناراضی نباشه)
امروز بخوری . فردا بالاخره پس میدی
چه تو این دنیا ، چه تو اون دنیا
ولی بترس از روزی که حق بنده ای رو خورده باشی و نتونی پس بدی

خدا هیچ وقت از حق بنده اش نمیگذره و پس می گیره

حالا با گفته های من خودت نتیجه بگیر

راست و حسینی اینجا مشکلت رو بگو

به خدا کمکت می کنن

append
September 19th, 2012, 16:43
این صفحه رو ببینید
http://www.faranetwork.ir/cart.php?gid=13
لینک اثبات
www.faranetwork.net hacked. Notified by Append-Team (http://append-hc.com/mirror/id/42767)
امروز متوجه کلابرداری این سایت شدم در عرض 10 دقیق یکی از سایت های روی سرور رو هک کردم با بای پس کرد سرور سایت این کلاهبردار را پایین اورد یک چند تا از ایمیل ها را نیز قرار میدم
(
با عرض سلام بنده حدود 2 روز پيش از سايت شما يك هاست و دامين خريداري كردم و ايميل سرور رو دادم اما به دليل مشكل ايميل Dactive‌ شدن اون ديگه ايميل بالا نمي ياد براي همين مي خوام براي ورود به هاست و دامين مشخصات مربوط رو به ايميل بنده ارسال كردين حالا كه با مشكل مواجع شده مي خوام به همين ادرس ارسال فرمائيد با تشكر فايل مربوطه پرداخت هزينه دامين و هاست مي باشد كه بنده گرفتم فقط سريع تر نياز دارم لطفا رسيدگي كنيد .
---------------------
با سلام
با تشکر از پیگیریتان

ما نزدیک به 1 ترابایت اطلاعات داشتیم، که نزدیک به 60-70 درصدش از دستمان رفت و به ناچار سرویسهای دیگری تهیه کردیم

سرور ویندوز که هزینش پرداخت شد اما چیزی به دست ما نرسید که خواهان عودت پرداختی هستیم
سرور لینوکس به مدت 36 ساعت استفاده کردیم که اینم خواهان عودت هستیم
(این ایمیلش هم باز نشده بود )
----------------------
امروز همون روزی هست که شما وعدشو داده بودین ؟
نمیخوایین هزینه ر و برگشت بزنید ؟
شماره حساب داخل ایمیل های زیر هست
-----------------
سلام .
میشه دلیل اینکه امروز برگشت نمیشه رو بدونم ؟
--------------------
با سلام جناب صالحی تا 1 یا 2 روز آینده برگشت میشه هزینه شما
-----
سلام
صالحی هستم
دو سرور 125 یورویی با پروفسونال + 32 عدد آی پی خریده شده بود به جمع 790000 هزار تومان .
لطفا طبق صحبتی که در وب هاستینگ تالک شد هزینه رو برگشت بزنید :
3438148823

بانک ملت
به نام : رضا عرب صالحی

ممنون
----------)

alireza.076
September 19th, 2012, 17:13
با تشکر از همکار بنده اقای اشکان یزدانی که زحمت نفوذ در سیستم را انجام داده اند و دوستان دیگری نیز ما را همراهی نمودند

همانطور من نیز از مال باختگان این فرد بودم که تا آلان در حال سکوت و منتظر پیگیری ایشون بودم در حالی که ایشون فقط دروغ فراکنی میکردند
همچنین ایمیل ایشون faranetwork@gmail.com که در انجمن برای دوستان وارد میکردند دارای 64 عدد ایمیل خوانده نشده بود و فقط برای این که خود نمایی کند این ایمیل را وارد نموده تا مشتریان او باور داشته باشند که پیگیر کار میباشد اما ایشون فقط وقت کاربران رو میگرفته
همچنین با برسی ایمیل های موجود دریافتیم هیچ ایمیلی به دیتاسنتر ارسال یا دریافت نشده غیر از چند میل ساده که چیز خاصی نبود اما در مورد این خبر باید بگم که هنوز چیزی معلوم نمیباشد و اینطوری که پیداست ایشون میل دیگری نیز دارند
اما باز هم پیگیر خواهیم بود.
در این مدت شاهد پرداخت شدن سرویس جدید! از طرف کاربران بی خبر شدیم که سایت را برای مدت زمان محدودی بسته ایم تا تکلیف مشخض شود
دوستان دیگری نیز مارا در این کار حمایت کردند و بعضی دوستان نیز در سیستم نفوذ کردند که بنا به درخواست بنده ردپایی در سیستم نگذارند که به خوبی نیز عمل کردند و از انها متشکریم البته نام آنها را نمیاوریم بلکه خودشان در صورت مایل بودند خود را معرفی کنند
با تشکر
تیم امنیتی یسنا وی پی اس

sainaweb
September 19th, 2012, 17:54
با تشکر از همکار بنده اقای اشکان یزدانی که زحمت نفوذ در سیستم را انجام داده اند و دوستان دیگری نیز ما را همراهی نمودند

همانطور من نیز از مال باختگان این فرد بودم که تا آلان در حال سکوت و منتظر پیگیری ایشون بودم در حالی که ایشون فقط دروغ فراکنی میکردند
همچنین ایمیل ایشون faranetwork@gmail.com که در انجمن برای دوستان وارد میکردند دارای 64 عدد ایمیل خوانده نشده بود و فقط برای این که خود نمایی کند این ایمیل را وارد نموده تا مشتریان او باور داشته باشند که پیگیر کار میباشد اما ایشون فقط وقت کاربران رو میگرفته
همچنین با برسی ایمیل های موجود دریافتیم هیچ ایمیلی به دیتاسنتر ارسال یا دریافت نشده غیر از چند میل ساده که چیز خاصی نبود اما در مورد این خبر باید بگم که هنوز چیزی معلوم نمیباشد و اینطوری که پیداست ایشون میل دیگری نیز دارند
در این مدت شاهد پرداخت شدن سرویس جدید! از طرف کاربران بی خبر شدیم که سایت را برای مدت زمان محدودی بسته ایم تا تکلیف مشخض شود
دوستان دیگری نیز مارا در این کار حمایت کردند و بعضی دوستان نیز در سیستم نفوذ کردند که بنا به درخواست بنده ردپایی در سیستم نگذارند که به خوبی نیز عمل کردند و از انها متشکریم البته نام آنها را نمیاوریم بلکه خودشان در صورت مایل بودند خود را معرفی کنند
با تشکر
تیم امنیتی یسنا وی پی اس

به به هکر هم که شدی . . .

بحث در مورد هک شدن سايت ها و گذاشتن اطلاعيه هک شدن سايت ها نيز ممنوع است.
http://www.webhostingtalk.ir/f2/1591/

alireza.076
September 19th, 2012, 18:00
به به هکر هم که شدی . . .

http://www.webhostingtalk.ir/f2/1591/

دوست عزیز بنده هکر نیستم و هیچ ادعای نکردم، تنها روشن کردم که وقتتون رو اینجا نگذارید و هی به ایشون میل نزنید هیچ فایده ای نداره
باید سر ایرانی جماعت این بلا ها باید بیاد که قدر تشکر کردن قانون انجمن رو به آدم نیشون میدهند!!!

alireza.076
September 19th, 2012, 18:51
این هم یک نمونه از خرید های در حال انجام و کلاه برداری:
http://www.webhostingtalk.ir/f118/58959/#post546086

حالا اگه ما این کارو نکرده بودیم به نظر شما پول این آقا چی میشد؟
!!!...he

با تشکر

ealireza
September 19th, 2012, 19:04
دیتابیسش رو دانلود کنید لطفا + ایمیل ها رو

بریم شکایت کنیم

dertgtr
September 19th, 2012, 19:09
کاش این کار رو نمی کردید الان خود شما جرم مرتکب شدید ! مجازاتش هم سنگینه هک ! در مجلس شورای اسلامی هم قانونش تصویب شده . با این کاری که کردید دیگه نمی تونید شکایت کنید چون خودتون ...

shikdl
September 19th, 2012, 19:15
کاش این کار رو نمی کردید الان خود شما جرم مرتکب شدید ! مجازاتش هم سنگینه هک ! در مجلس شورای اسلامی هم قانونش تصویب شده . با این کاری که کردید دیگه نمی تونید شکایت کنید چون خودتون ...
فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد براشون
ایشون فقط از بدبخت شدن چند نفر دیگه جلوگیری کردن که نرن به سایت فرانتورک و از اونا چیزی نخرند

alireza.076
September 19th, 2012, 19:16

ما از پولمون گذشتیم. این کارو کردیم که دیگران نیز مثل ما از پولشون نگذرند
خدا بزرگه. جای دیگه به ما میرسونه

HAMi
September 19th, 2012, 19:17

اینطور نیست! وقتی اطلاعات سایت پخش بشه دیگه شخص خاصی مورد باز خواست نیست.هیچ چیزی مانع از شکایت نمیشه و مدارکی فرضی پارسیان هم کاری نمیتونه بکنه.

alireza.076
September 19th, 2012, 19:20
دیتابیسش رو دانلود کنید لطفا + ایمیل ها رو

بریم شکایت کنیم

در حال حاظر هیچ یک از اطلاعات را برسی نمیکنیم تنها نگاه سطحی میندازیم تا شاید اگه ایشون واقعا پیگر کار باشند و در آخر نیز وضع به حالت عادی در بیاد، ما به حریم شخصی ایشون نفوذ نکرده باشیم
تنها این عکس که از محیط جی میل ای دی آقای پارسیان قرار میدهیم تا دیگه بیشتر دوستان وقت خود را برای میل نگذارند و از راه های دیگه پیگیری کنند
ارادتمند شما، یسنا وی پی اس

vp_server
September 19th, 2012, 20:13
این هم یک نمونه از خرید های در حال انجام و کلاه برداری:

حالا اگه ما این کارو نکرده بودیم به نظر شما پول این آقا چی میشد؟
!!!...he

با تشکر
جالب بود!
فکر کنم تایپیک
هم توسط بچه های امنیتی سایتتون ایجاد شده
البته برای توجیه کاری که انجام دادید!
و با لحنی متفاوت برای جلوگیری از شک کردن!
موفق باشید

DeltaGostar
September 19th, 2012, 20:18
ما از پولمون گذشتیم. این کارو کردیم که دیگران نیز مثل ما از پولشون نگذرند
خدا بزرگه. جای دیگه به ما میرسونه

چقدر هزینه شما بوده؟ که معلق دست ایشون مونده ؟

alireza.076
September 19th, 2012, 20:33
چقدر هزینه شما بوده؟ که معلق دست ایشون مونده ؟

مبلغ من نسبت به سایرین ناچیز بوده، چون شک داشتم به ایشون ازشون خرید نکرده بودم. از اول هم سرور فقط 2 تا ای پی داشتش که هیچ فروشی روش صورت نگرفت
120 تومان

alireza.076
September 19th, 2012, 20:35
جالب بود!
فکر کنم تایپیک
موفق باشید

یعنی ادعای شما اینه که کسی از ایشون سرویس نمیخره!! بعد این همه مال باخته چیه؟
همچنین مدرکی هم برای ثابت کردن حرفتون دارید؟

واقعا ایرانی جماعت که میخوان بفهمند؟!!
حرفتون نشون دهنده ی ...
واقعا متاسفم

vp_server
September 19th, 2012, 20:49
یعنی ادعای شما اینه که کسی از ایشون سرویس نمیخره!! بعد این همه مال باخته چیه؟

همچنین مدرکی هم برای ثابت کردن حرفتون دارید؟

واقعا ایرانی جماعت که میخوان بفهمند؟!!
حرفتون نشون دهنده ی ...
واقعا متاسفم
ایرانی جماعت!
مگه شما جزوشون نیستین؟!
جالبه
"چون شک داشتید خرید نکردید"
جالبتر اینه که کسی که اون تایپیک رو زده،تایپیک"فرانتورک چی شد" که دائم up هست رو ندیده!
و اینکه دقیق بعد از هک شدن سایت تایپیک زده شد
شما هم بهتره به جای هک کردن و دستور هک صادر کردن به فکر پس گرفتن مبلغ ناچیزتون باشید
با تشکر
تیم امنیتی ...;)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

alireza.076
September 19th, 2012, 21:01
ایرانی جماعت!
مگه شما جزوشون نیستین؟!
جالبه
"چون شک داشتید خرید نکردید"
جالبتر اینه که کسی که اون تایپیک رو زده،تایپیک"فرانتورک چی شد" که دائم up هست رو ندیده!
و اینکه دقیق بعد از هک شدن سایت تایپیک زده شد
شما هم بهتره به جای هک کردن و دستور هک صادر کردن به فکر پس گرفتن مبلغ ناچیزتون باشید
با تشکر
تیم امنیتی ...;)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

دوست عزیز، برای من چه فایده ای داره که بیام پست بزنم و بگم که سایتش هک شده؟
من یک بار سر یک نفر که ... بن شدم، دیگه نمیخوام باز بن شم، لطفا به کار دیگرون دخالت نکنید
همه بخدندُ یک نفر نخنده، معلومه که مشکل از اون یک نفره، نه همه!
به تعداد پست
زمان ثبت نام و ...
توجه کنید لطفا

vp_server
September 19th, 2012, 21:04
پس بهتره قوانین سایت رو مطالعه کنید
دیگه بحثی نیست

alireza.076
September 19th, 2012, 21:08
پس بهتره قوانین سایت رو مطالعه کنید
دیگه بحثی نیست

شما بهتره صفحهی قبل رو مطالعه کنید!

vp_server
September 19th, 2012, 21:13
شما بهتره صفحهی قبل رو مطالعه کنید!
قضاوت رو میگذارم بر عهده ی بقیه دوستان
در کل بگم شما کارای جالبی تو انجمن انجام میدید
تصویب کردن قوانین
زیر پا گذاشتن قوانین خودتون!
صدور فرمان هک
و ...
دیگه جوابتون رو نمیدم
موفق باشید

RoobinaServer
September 19th, 2012, 21:14
کلا تاپیک به انحراف کشیده شد. :)

hpnn.wm
September 19th, 2012, 21:15
دوست عزیز، برای من چه فایده ای داره که بیام پست بزنم و بگم که سایتش هک شده؟
من یک بار سر یک نفر که ... بن شدم، دیگه نمیخوام باز بن شم، لطفا به کار دیگرون دخالت نکنید
همه بخدندُ یک نفر نخنده، معلومه که مشکل از اون یک نفره، نه همه!
به تعداد پست
زمان ثبت نام و ...
توجه کنید لطفا
چه جالب طلب کار هم هستند

CityKala.net
September 19th, 2012, 21:32
بس کنید همکاران ایشون این کار رو انجام دادند! جنجال و جنگ که نیست ایشون هم مال باخته مثل بقیه! ولی همچنان هیچ کس پاسخگو نیست دیتاسنتر هم بهش گفته بودیم 10 روز پیش روت سرور رو چند دقیقه باز کن باز نکرد!! گفت سرور دو ماهه تمدید نشده!! آقای پارسیان گفت لینک پرداخت میدم ولی خبری نشد خلاصه که .. هر کی یک جور ضربه خورده هر کی هم تونسته از هر راهی که خواسته عمل کرده

alireza.076
September 19th, 2012, 21:39
به آقای پارسیان 24 ساعت وقت میدم که مدارک رو ارائه بدهند در غیر اینصورت ما دست به کار خواهیم شد.

دوستان از روش های زیادی مانند شکایت، با زبان خوش، ... استفاده کردند نتیجه نداد. دیگه باید نتیجه معلوم بشه

mizbanaval
September 19th, 2012, 21:41
ای وای
چخبره تو این انجمن این تاپیک هر چند دقیقه میاد بالا تمومم نمیشه تازه یکی دیگه هم الان دیدم :
http://www.webhostingtalk.ir/f118/37334/index5.html
واقعا چی میشه گفت ؟
فقط متاسفم واقعا متاسفم ...
این تابستونا همیشه دردسر ساز بوده مخصوصا امسال ...
بازم با اینکه میدونم مشکلتون حل شدنش 10 به 90 هست ولی امیدوارم اون 10 درصده به 100 درصد تبدیل شه

alireza.076
September 19th, 2012, 21:44
اگه قوانین انجمن رو نقص کرده بودم 4 ساعته پیش که اولین پست رو زدم با من باید برخورد میشد
نیازی نیست که دوستان تایین تکلیف کنند. انجمن مدیر داره، خیلی هم خوب وظیفه شناس هستند و رسیدگی میکنه.
خود مدیریت انجمن نیز با آقای پارسیان برخورد کردند، همچنین بنده در حال حاظر هیچ کاره خلافی نکرده ام و فقط سایت ایشون رو بسته ام تا تکلیف روشن بشه.

alireza.076
September 19th, 2012, 21:47
ای وای
چخبره تو این انجمن این تاپیک هر چند دقیقه میاد بالا تمومم نمیشه تازه یکی دیگه هم الان دیدم :
واقعا چی میشه گفت ؟
بازم با اینکه میدونم مشکلتون حل شدنش 10 به 90 هست ولی امیدوارم اون 10 درصده به 100 درصد تبدیل شه

بحث سر این نیست!
خود آقای پارسیان در حال پیچوندن هستند و تکلیف رو روشن نمیکنند و جالب اینه که قسمت فروش سایت خودشون رو غیر فعال نمیکردند، شما در مورد غیر فعال نبودن بخش فروش چه نظری دارید؟ این که خودش واضح هست!

DeltaGostar
September 19th, 2012, 21:53
غیر فعال کردن قسمت فروش چیزی رو ثابت نمیکنه . ولی الافی و کتمان حقیقت دردسر ساز شده است . متاسفانه کل دنیا نیاز به مختار شماره 2 دارد تا کسانی که حق رو ناحق میکند سر از تن جدا کند کسی با پول کسی خوردن به جای نرسیده نامشخص نکردن تکلیف ملت هم فرقی با خوردن پول ندارد . تاپیک را به سمت منفی نکشید . هک و تهمت به آقای x و به خانوادش و برملا کردن حقایقت آتش دوستان و مشتریان زخم خورده را تشدید میکنید و چون دستشان کوتاه هست باید حرص بخورند و..

ma3oud91
September 19th, 2012, 22:06
جالب بود!
فکر کنم تایپیک
موفق باشید

حرفتون خنده دار بود.من اصلا تاحالا با ایشون هیچ ارتباطی نداشتم.برای اولین دفعه خواستم از ایشون سرور بگیرم و دیدم هک شدن.که خدا رو شکر وگر نه به جمع 150 نفر از دوستان عزیز اضافه می شدم.

danitfk
September 19th, 2012, 23:00
کسی بیاد بگه هک کردن بده .. که خودش سابقه نداشته باشه با کیلاگر بیاد تو سیستم یکی ؛ 3تا هارد از دو سرور یکیو پاک کنه !!!! @vp_server

gbg
September 19th, 2012, 23:03
دلتون خوشه ها

قزوین هاست
September 19th, 2012, 23:17
ای وای
واقعا چی میشه گفت ؟

من موندم این کلمه تابستون چه ربطی به اینجا داره؟مبین پارسیان که تابستون اینجا نیومده.الان بحث سر چیز دیگری هست.
--------------------------
خسته شدم به خدا
الان 3هفته هست من منتظرم اقای پارسیان بیاد یک سرور جدید بده یا پولم رو پس بده
هی امروز فردا کردند .دو روز بعد اومدن میگن پول ما تموم شده.برید از...بگیرید
الان یکی از وی پی اس ها پینگ نداره.مشتری اومده میگه
حالا بقیه سرور ها معلوم نیست
موندم چی کنم
دسترسی نداریم بک اپ بگیریم.هیچی نداریم

0060
September 19th, 2012, 23:27
این تاپیکم به تاپیکهای زیر خاکی میپیونده نه کسی شکایت میکنه نه کسی حقشو میگیره نمونه های زیادی قبلا بودن

آقای حمید عسگری ( جاست سرور )

دکتر وی پی اس :))

خانی پور ( ابیت هاست ) لعنه الله علیه

و ...

نه کسی شکایت کرد نه کسی پولشو پس گرفت ، اگه میخواستید شکایت کنید الان 10 روز منتظر این نوجوون نمیموندید خودتون رو گول نمیزدید .

دیتای شما پرید ، پول شما پرید ، اعتبار شما پرید .... نشستید از صبح تا شب این تاپیک رو اپ میکنید متاسفانه به جایی نمیرسید اون آقا هم خدا میدونه الان کجاست ، احتمال زیاد با شورلتش توی بیابونای مکزیکو داره بنزین میسوزونه :)

بنده که با اکثر فروشنده های این انجمن همکاری داشتم و دارم خداروشکر هیچوقت طرف این آقا نرفتم چون شخصیت درست حسابی نداشت ولی وقتی این تاپیک که دنبال میکردیم واقعا تاسف میخوردم و متعجب میشدم برای بعضی از این دوستان که انسانهای درستی هستن ولی با این اقا کار کردن و حالا هم ضربه شو خوردن .

امیدوارم از این به بعد از تجارب دیگران استفاده کنیم و خودمون اینقد دنبال تجربه کردن نباشیم.

موف و پیروز باشد

p30speed
September 19th, 2012, 23:56
شخصیت که قربونش بره نمیدونست چی هست. هر موقع سرویس قطع بود جواب نمیداد هر موقع وصل می شد میگفت اصلا کی قطع بوده . کلا طرز حرفش همیشه طلبکار بود از مشتری.
یک بنده خدایی هاست مار و انتقال داد به این در عرض یک ماه 10-15 روز قطعی داشتیم. بیخیال پول شدم رفتم رو هاست دیگه. که واقعا از این کارم خوشحال که اطاعاتم از دست نرفت.

faranetwork
September 20th, 2012, 09:17

با تشکر
تیم امنیتی یسنا وی پی اس

نفوذ شما از طریق هاست آقای خوشنویس citycala بود که بسته شده.....در مورد ایمیل هم دوست عزیز نکنه فکر کردین با یک ایمیل همه کار ها رو میکنیم؟؟ نه عزیزم با یک ایمیل دیگه به دیتاسنتر ایمیل بدیم....در مورد هک کردن هم دستتون درد نکنه واقعا لطف کردین! چون کار ما رو سبک تر کردین! برای پرونده آقای جلودار اسم شما و آقای خوشنویس هم به عنوان کسایی که صدمه زدن بعد از حل مشکل میره تو پرونده

faranetwork
September 20th, 2012, 09:18
دوستان به خدا داریم مشکل رو حل میکنیم! تو رو خدا صبر کنید ما مشکل رو حل کنیم!

alireza.076
September 20th, 2012, 09:35

شما بفرمایید اسم ما رو هم ببرید توی پرونده. مهم نیست برای ما، همون پولی که به ما ضرر زدید کافی بود
همچنین دوست عزیز چرا وقت دوستان رو میگیرید؟!!
شما که به ایمیل ها رسیدگی نمیکنید پس چرا میگید بچه ها ایمیل بزنند؟!!
همچنین همانطور که اعلام کردیم ما در حال حاظر به اطلاعات شما نفوذ نکرده ایم و بابت ایمیل هم گفتم که شما میل دیگه دارید

همچنین بهتره بگم که ما در حال حاظر نیز به سایت شما دسترسی داریم و دیشب خود بنده سایت رو بالا آوردیم
برای نمونه به بخش سفارش دامین مراجعه کنید ;)

لطفا سریع تر قبل از پخش شدن اطلاعت، مدارک رو قرار دهید (اگه پیگیر هستید قرار بدید)
خدا رو هم قسم نگیرید لطفا چون برای کسی که مدرکی ارائه نمیده ولی قسم میخوره که پیگیره، معلومه که ...
موفق باشید

majidisaloo1
September 20th, 2012, 10:31

آقای پارسیان یادتونه بهم گفتین 1 یا 2 روز صبر کنید .....
کو پس؟ .............. هیچ چی نمیتونم بگم

ParsWebIT
September 20th, 2012, 11:34
این همه هاستینگ و شخص سرویس داشتن از ایشون؟
من نصف تاپیک رو خوندم خیلی جالب بود واسم...
همه کسانی که طلبکار هستند جدا از این که 100% حق دارند.. اما بک اپ نداشتند؟ خوب پر واضح هست که فکر کردن به امروز که واسط پرداخت سرور اینطوری بشه دور از ذهن نبود مخصوصا بعد اتفاقاتی که برای پرداخت کنندگان سرورهای هتزنر افتاد مدتی پیش. و همین بساط بود در فروم
با یه بک آپ مشکل خیلی ها حل میشد درسته شاید سرورها دیگه باز نشوند اما مالی ضرر میشد نه به قیمت از دست دادن اطلاعات و یوزرهاتون.
چه بدبختی شده این مشکل کریدیت کارت و پرداخت به دیتا سنتر برای هاستینگ ماها...
این اتفاقات تبعات خوب و بد داره تو بازار واسه هر کسی یه طوری.

majidisaloo1
September 20th, 2012, 11:43
من نمی دونم خیلی از همکاران چطوری بدون بک آپ خاست میدن؟
واقعا شرم آور هست از این باید بترسین که مشتری هاتون بدونن بدون بک آپ هاست میدادین

HAMi
September 20th, 2012, 12:12

3 هفته شد !! و باز همین جمله تکراری که دیگه حال ادم بد میشه از شنیدنش!
میشه بگید اصلا مشکل چی هست که دارید لطف میکنید و منت سر ما میزارید و حل میکنید!!!!؟!!
شما خودت رو بزار جای ما بعد بگو صبر کنید.
هیچ نشانه ای از حل شدن مشکل نمیبینیم.

DeltaGostar
September 20th, 2012, 12:24

میشه به غیر از این جمله چیز دیگه ای بگید . منظور داریم مشکل ( مشکل اولا چیه هست ) این که دیگه خصوصی نیست بدونم چه مشکلی هست که بعد از سه هفته حل نشده . یا تهیه وام مسکن است که انقدر زمان میبره

alireza.076
September 20th, 2012, 14:01
هشدار اول: 12 ساعت:
cpanel hacked

جالبه. نسخه تریال!!!

CityKala.net
September 20th, 2012, 15:00
نفوذ شما از طریق هاست آقای خوشنویس citycala بود که بسته شده.....در مورد ایمیل هم دوست عزیز نکنه فکر کردین با یک ایمیل همه کار ها رو میکنیم؟؟ نه عزیزم با یک ایمیل دیگه به دیتاسنتر ایمیل بدیم....در مورد هک کردن هم دستتون درد نکنه واقعا لطف کردین! چون کار ما رو سبک تر کردین! برای پرونده آقای جلودار اسم شما و آقای خوشنویس هم به عنوان کسایی که صدمه زدن بعد از حل مشکل میره تو پرونده آقای پارسیان الکی مارو بد نام نکنید میخواید پول رو بخورید بخورید ولی با اعتبار ما بازی نکنید مثل شما نیستیم کار کردیم زحمت کشیدیم هاست بک آپ که شما دادید یک شب وصل بود بعدش قطع یا بالا نمیامد یا کند بود پریروز هم هاست توسط emperor security team هک شد که ایمیل یک آقایی روش بود پایینش هم نوشته بود a security problem on this server دیگه من چیکار کنم ضمنا اگر ما هکر بودیم وقتی سرورمون رو عربا هک کردن نمیامدیم اینجا تاپیک بزنیم میرفتیم عربارو هک میکردیم خوبه روزی که هک شدیم به شما زنگ زدیم که یک نفر رو برای کانفیگ معرفی کنید!! که بعدش با آقای cold یا cyrus_blackhat که کمک کردند سرور رو از لحاظ امنیتی درستش کردیم اگر اشتباه نکنم ایمیل هکری که هاست مارو زد : sir.m0hsen@yahoo.com بود اگر اشتباه نکنم!

30SecondToMars
September 20th, 2012, 16:30
فرانتوروک پس کلاه بردار شد؟!

ممنون از اطلاع رسانی .

اصلا ادمهارو از شخصیتشون میشه شناخت.

یه جوری بودن ...........!

شانس اوردم به خاطر رفتار تندی که باهام داشت ازش نخریدم.

اصلا مشتری مدار نبود.

هاست و سرور و پرداختهاش به یک انقلاب نیاز داره

تا چشم کار میکنه مشکلاتی میبینم که با پی پال به وجود امده

و مدیرای سرورایی که تصور . تصور تصور میکنن که سرور اونها وارزه

نه دوستان آلمان وارز نیست

فرانسه وارز نیست

حتی هلند وارز نیست

فقط سوئد وارزه /

پی پال یک کلاه برداره

پرفکت مانی و لبرتی رزرو ایران رو کاملا ساپورت میکنن/

دلم میسوزه واسه ی لیمیت شده های پی پالی که گاهی با بیش از 10 هزار دلار سرمایه لیمیت شدن

اگر مدیر مدیر باشه

با این سرمایه ، خودش برای دیتاسنتر تعیین تکلیف میکنه
و میگه من میخوام با لیبرتی پرداخت کنم
یا میخوام با پرفکت مانی پرداخت کنم

و میگه با پی پال پرداخت نمیکنم

اگر اروپا نداد برین از روسیه بگیرن

حالا یه ذره پینگ این ور ، یا اون ور ، کسی نمیمیره

سرعت 20 مگ که در ایران نداریم

اغلب ای دی اس ال 128 کیلو هستند که اونم شیر شده بر هشت نفر. یعنی دانلودشون میشه 16 کیلو بایت در ثانیه

درورد بر ایرانی ♥

alireza.076
September 20th, 2012, 16:38
فرانتوروک پس کلاه بردار شد؟!

ممنون از اطلاع رسانی .

اصلا ادمهارو از شخصیتشون میشه شناخت.

یه جوری بودن ...........!

شانس اوردم به خاطر رفتار تندی که باهام داشت ازش نخریدم.

اصلا مشتری مدار نبود.

هاست و سرور و پرداختهاش به یک انقلاب نیاز داره

تا چشم کار میکنه مشکلاتی میبینم که با پی پال به وجود امده

و مدیرای سرورایی که تصور . تصور تصور میکنن که سرور اونها وارزه

نه دوستان آلمان وارز نیست

فرانسه وارز نیست

حتی هلند وارز نیست

فقط سوئد وارزه /

پی پال یک کلاه برداره

پرفکت مانی و لبرتی رزرو ایران رو کاملا ساپورت میکنن/

دلم میسوزه واسه ی لیمیت شده های پی پالی که گاهی با بیش از 10 هزار دلار سرمایه لیمیت شدن

اگر مدیر مدیر باشه

با این سرمایه ، خودش برای دیتاسنتر تعیین تکلیف میکنه
و میگه من میخوام با لیبرتی پرداخت کنم
یا میخوام با پرفکت مانی پرداخت کنم

و میگه با پی پال پرداخت نمیکنم

اگر اروپا نداد برین از روسیه بگیرن

حالا یه ذره پینگ این ور ، یا اون ور ، کسی نمیمیره

اغلب ای دی اس ال 128 کیلو هستند که اونم شیر شده بر هشت نفر. یعنی دانلودشون میشه 16 کیلو بایت در ثانیه

درورد بر ایرانی ♥

ایشون رو زیاد جدی نگیرید :d

majidisaloo1
September 20th, 2012, 16:45

درورد بر ایرانی ♥

نمیخوام تاپیک رو منحرف کنم اما بهتره بگم اطلاعاتتون رو تکمیل کنید لطفا
سرعت 128 اختصاصی باید 16 کیلو بایت بر ثانیه بده چرا که شما 128 کیلو بیت میگیرین و برای اینکه این رو به کیلو بایت تبدیل بشه باید تقسیم بر 8 بشه
شما که میگین 128 بین 8 نفر شیر میشه حرفیست غیر قابل درک زیرا که مخابرات یا شرکت های اینتر نتی طبق قوانینی سرعت 1024 کیلو بیت رو به چند نفر تقسیم میکنند که حداقل 16 تا به یک نفر برسه و این که شما ثابت16 تا داشته باشین یعنی شیر نیست و نیمه اختصاصی هستش چون اختصاصی اگه باشه حتی یک صدم ثانبه هم افت نخواهید داشت

makh000f
September 20th, 2012, 16:51
مبین پارسیان عزیز خیلی وقت سرور بنده داون شده و حتی از پنل دیتا سنتر هم حذف شده !!
اما شما هنوز پول ما را برگشت نزدید !
شما مشکل را برای دوستانی که میخواهند حل بشه سرور باز بشه حل کنید نه ما که طالب پولمون هستیم !!!

لطفا پول ما را برگشت بزنید با تشکر.

mersad-mr
September 20th, 2012, 16:55
خيلي جالبه
يارو اومده پول كلي آدم رو خورده هي هروز امروز فردا ميكنه
و هنوز دقيق كسي نمي دونه مشكل چيه
نشستن درباره كي هك كرد - چرا هك كرد - سرعت اينترنت - اينا صحبت مي كنند=))
فقط چند نفر هستن كه واقعا دلشون واسه آبروشونو پولشون سوخته كه واقعا دارند پيگيري مي كندد

فقط يك چيزو يادتون باشه اگر سر سري از اين مضوع رد بشين پس فردا شخصي ديگر اين كارو مي كند و باز 20 روز همين تاپيك هست و از ياد ها فراموش ميشه
و هين فرد با اسم جديد دوباره بر مي گرده.

CityKala.net
September 20th, 2012, 18:46
خيلي جالبه يارو اومده پول كلي آدم رو خورده هي هروز امروز فردا ميكنه و هنوز دقيق كسي نمي دونه مشكل چيه نشستن درباره كي هك كرد - چرا هك كرد - سرعت اينترنت - اينا صحبت مي كنند=)) فقط چند نفر هستن كه واقعا دلشون واسه آبروشونو پولشون سوخته كه واقعا دارند پيگيري مي كندد فقط يك چيزو يادتون باشه اگر سر سري از اين مضوع رد بشين پس فردا شخصي ديگر اين كارو مي كند و باز 20 روز همين تاپيك هست و از ياد ها فراموش ميشه و هين فرد با اسم جديد دوباره بر مي گرده. دوست من کسائی که پیگیر هستند آقای پارسیان دلیل پیدا میکنند ماده میارند پیگیری میکنند حکم میزنند اعدام میکنند تا نتونن پیگیری کنند!! خودشون میگن از طریق هاست ما نفوذ شده!! چون از طریق هاست ما نفوذ شده ما مقصریم؟ ما باید امنیت سرورتون رو بالا میبردیم که مبادا هک بشید؟؟ هکر اومده خودش رو معرفی کرده اینجا آقای پارسیان مارو اسم میبرند!!!

majidisaloo1
September 20th, 2012, 20:29
آقای پارسیان دیدی که من تا حالا زیاد شلوغ نمیکردم چون احترام میگذاشتم
پول ما رو میدی یا نه؟
من گفتم واست ارزش قائل بشم اما نه انگار ارزش نداره واسه شما ارزش قائل بشم
پولم رو میدی یا قاطی کنم؟

majidisaloo1
September 20th, 2012, 20:57
من الآن کانادا هستم از اینجا هم تماس گرفتم تا بدونه که واقعیت رو میگم بهش
اگه پول رو داد که داد نداد اینر پل میگم اینجا چه خبر اون موقع اون میدونه و اینتر پل
اینتر پل دیگه مثل فتا نیست پیگیری نکنه

CityKala.net
September 20th, 2012, 22:30
برادر خواستی شکایت کنی ازش بگو منم آشنا دارم کانادا بفرستم اونم از طرف من شکایت کنه

mehdints
September 21st, 2012, 10:54
من یک هاست و دامین گرفتم ولی هنوز فعال نشده تکلیف من چیه؟

Talahost.Com
September 21st, 2012, 11:29
من یک هاست و دامین گرفتم ولی هنوز فعال نشده تکلیف من چیه؟

تنها کاری که می تونی بکنی اینه که خوشحال باشی که هاستت فعال نشد.

majidisaloo1
September 21st, 2012, 11:44

برو خدات رو شکر کن و کلاهت رو بنداز هوا که اطلاعاتت نپریده

ertebat7
September 21st, 2012, 14:11

فکر کنم بهترین پاسخ را دادند
دوست عزیز این همه مشکل برای دوستان پیش امده است بعد شما رفتی هاست و دومین از ایشون گرفتی؟!!!!!!!!!!!

mehdints
September 21st, 2012, 15:29
یعنی دیگه فعال نمیشه پولمون پرید؟
به نظر شما مشکل حل نمیشه؟
امروز به آقای پارسان آنقدر زنگ زدم که گوشی شو خاموش کرد

mersad-mr
September 21st, 2012, 15:46

دوست عزيز
يارو كلي سرور و سرورمجازي و پول خورده ديگه به هاست دامنه شما رسيدگي نخواهد شد!
بد شانسي اوردي

majidisaloo1
September 21st, 2012, 17:07

خودش که میگه گوشیش دست یک ارگان هست

hpnn.wm
September 21st, 2012, 17:11
61 امین صفحه هم مبارک باشه اقای پارسیان
انشالله با این همه طرفدار پیر بشی !!!
اقا قبلا هر 2 دقیقه یه نفر پست می زد الان اروم اروم تاپیک اپدیت می شه
یادم باشه از این به بعد این طوری اب ها رو از اسیاب بندازم (همه چی داره اروم می شه)

majidisaloo1
September 21st, 2012, 17:14
61 امین صفحه هم مبارک باشه اقای پارسیان
انشالله با این همه طرفدار پیر بشی !!!
اقا قبلا هر 2 دقیقه یه نفر پست می زد الان اروم اروم تاپیک اپدیت می شه
یادم باشه از این به بعد این طوری اب ها رو از اسیاب بندازم (همه چی داره اروم می شه)

اره واقعا این تجربه ای هست واسه جیم فنگ شدن و آب از آسیان انداختن
خیلی جالبه آقای پارسیان عین خیالشون هم نیست

MagicVps.Com
September 21st, 2012, 18:10
خودش که میگه گوشیش دست یک ارگان هست

مگر کار قاچاق کرده یا خلاف کار بوده یا 30 یا 30 ی بوده گه گوشش پیش یه ارگان باشه باری این موارد گوشی میبرن که ببنمی ارتباط چطوری هست نه برای این مورد که الان اتفاق افتاده این هم فیلم سینمایی جدیدش هست حتما

saman19-6
September 21st, 2012, 18:28
سلام بنده کاملا بی طرف هستم نه سرور داررم از ایشون نه طرفدار نه برضد ولی تاپیک رو از ابتدا در این چند وقت پیگیری میکردم پیشنهاد من اینکه حتما چه شخصیت حقوقی هستید چه حقیفی شکایت میباشد . شما دنبال اینکه پارسیان کلاه برداره یا نه.ادم بدی هست یا گیر کرده چرا هستید ؟ مهم اینکه ضرر خود را دریافت کنید .طبق قوانین شما باید از ایشون شکایت کنید بخاطر باز پس گیری پولتون ( نه بخاطر اینکه بد یا خوبه یا کلاه برداره یا تقصیر این بوده یا یکی دیگه ).مطمئن باشید ظرف حداکثر یکماه از اعلام شکایت در داسرا مربوط به جرایم رایانه ای به نتیجه می رسید. . هرکس شخصا وظیفه دارد این کا رو انجام بده .همچنین در کنار شکایت میتوانید شخصا از طریق منزل ومراجعه مکرر پیگیر باشید

وقتی شکایت کنید ایشون یا از جیبش باید هزینه شما رو بده یا یکی بجاش میده یا قرض میکنه و میده .

حقیقت همیشه خیلی ساده هست . شما راه مسالمت امیز ، و صحبت کردن و کنار اومدن رو رفتید و دیدید که ایشون دست به دست میکند و به پولتون هم نرسیدید پس فقط راه دوم باقی مانده است که شکایت هست

majidisaloo1
September 21st, 2012, 18:30
مگر کار قاچاق کرده یا خلاف کار بوده یا 30 یا 30 ی بوده گه گوشش پیش یه ارگان باشه باری این موارد گوشی میبرن که ببنمی ارتباط چطوری هست نه برای این مورد که الان اتفاق افتاده این هم فیلم سینمایی جدیدش هست حتما

به خدا ایمیلی که به من داد داخلش گفته که گوشیم دستم نیست

آقای پارسیان پول ما رو بده
پول ما چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

agarb98
September 21st, 2012, 18:57
ماشالله چقدر شاکی داره اینجا .

majidisaloo1
September 21st, 2012, 19:24
ماشالله چقدر شاکی داره اینجا .

خیلی بیشتره
پارسیان پول من جی شد؟

par30
September 21st, 2012, 19:25
بزرگترین اختلاس هاستینگ :d

---
September 21st, 2012, 19:27
614 پاسخ و 26620 نمایش
فقط به خاطر عدم تجربه یک سرویس دهنده با سرو کار داشتن مشتریان ریاد از حد تصور همون سرویس دهنده
فقط به خاطر طمع و حرص یک سرویس دهنده برای داشتن سرور ها و مشتریان بیشتر (انتقال سرورهای جناب کوهی و شروع ماجراهای ساسپندیگ )
و هزاران دلیل دیگر مثل نداشتن زمینه ی مناسب برای کار در هاستینگ و ...
10 هزار یورو جریمه شدند و باید بگم که هیچ کس همچین پولی رو نداره که بده در واقع فکر نمیکنم مدیر مجموعه فرانتورک هم توانایی پرداخت این مقدار جریمه رو داشته باشه پس بهتر حقیقت رو شما خسارت دیده های عزیز درک کنید و بفهمید .
نه از پول خبری هست و نه از سرور و نه اطلاعات
پس بهتره مدیر همیشه در صحنه ی انجمن swat تاپیک رو ببنده و بهش خاتمه بده البته با محرومیت کامل پارسیان و کوهی

---
September 21st, 2012, 19:31
بزرگترین اختلاس هاستینگ :d
ایشون اختلاص نکردن چون پولی رو به جیب نزدند و فرار کنند ایشون مثل تمام سرویس دهنده های ارزون هاستینگ رک بگم نقش حمال مشتری رو بازی کردن که متاسفانه زیر بار سنگینش کمر خم کردند .

MagicVps.Com
September 21st, 2012, 20:20
614 پاسخ و 26620 نمایش
فقط به خاطر عدم تجربه یک سرویس دهنده با سرو کار داشتن مشتریان ریاد از حد تصور همون سرویس دهنده
فقط به خاطر طمع و حرص یک سرویس دهنده برای داشتن سرور ها و مشتریان بیشتر (انتقال سرورهای جناب کوهی و شروع ماجراهای ساسپندیگ )
و هزاران دلیل دیگر مثل نداشتن زمینه ی مناسب برای کار در هاستینگ و ...
10 هزار یورو جریمه شدند و باید بگم که هیچ کس همچین پولی رو نداره که بده در واقع فکر نمیکنم مدیر مجموعه فرانتورک هم توانایی پرداخت این مقدار جریمه رو داشته باشه پس بهتر حقیقت رو شما خسارت دیده های عزیز درک کنید و بفهمید .
نه از پول خبری هست و نه از سرور و نه اطلاعات
پس بهتره مدیر همیشه در صحنه ی انجمن swat تاپیک رو ببنده و بهش خاتمه بده البته با محرومیت کامل پارسیان و کوهی

کی همچین داستانی تعریف کرده خودشون الکی حرفی زدن اگر واقعا جریمه شدن چندین بار توی این تاپیک رپیلای کردین یه اسکرین شایت از اون جریمه که گفتن میزاشتنم به نظر شما اگر صحت داشت چرا یه اسکرین شایت توی تاپیک نزاشتن که اینقدر دیتا سنتر گفته باید پرداخت کنید

به فرض هم که درست باشه اگر باشه این پولهای هست که به دیتا سنتر پرداخت شده و هکی بوده و برگشت شده مال این چند ماه نه جریمه .که این پولهارا همزمان با فروش یا شارج سورها از خریدار دریافت کرده

alireza.076
September 21st, 2012, 20:30
کی همچین داستانی تعریف کرده خودشون الکی حرفی زدن اگر واقعا جریمه شدن چندین بار توی این تاپیک رپیلای کردین یه اسکرین شایت از اون جریمه که گفتن میزاشتنم به نظر شما اگر صحت داشت چرا یه اسکرین شایت توی تاپیک نزاشتن که اینقدر دیتا سنتر گفته باید پرداخت کنید

به فرض هم که درست باشه اگر باشه این پولهای هست که به دیتا سنتر پرداخت شده و هکی بوده و برگشت شده مال این چند ماه نه جریمه .که این پولهارا همزمان با فروش یا شارج سورها از خریدار دریافت کرده

شاید تو فکر این هستند که چجوری با فتوشاپ طراحی کنند!!!

---
September 21st, 2012, 20:33

دوست عزیز این موضوع مشخص هست بنده هم میدونم که هیچ سرویس دهنده ای همچین مبلغی کسی رو جریمه نمیکنه
اما هم شما و هم من و بقیه حرفه ای ها و با تجربه های انجمن میدونیم این حرف کودکانه و کاملا دروغ هست چرا ؟
چون بارها گفتن ایمیل بزنید ovh بک آپ بگیرید . سرویس دهنده های دو زاری هم بک آپ نمیدن تا کاربر حداقل برای اطلاعات هم شده پای میز مذاکره بیاد ایشون میگن ovh بک آپ میده پس جریمه ای در کار نیست .
عمده این دلایل رو همون اول گفتم حرص و طمع هستند کسانی که مثل بنز پست میدن که شاید یه میتینگی اینجا بزارن و به عنوان عضو دائم و گردن کلفت برن اونجا باد بندازن تو قبقبشون و مورد تکریم و احترام قرار بگیرند .
موضوع رو کش نمیدم مشخص هست ایشون چرا به این حال و روز افتادند

SASAN-BSE
September 21st, 2012, 20:44
به خدا ایمیلی که به من داد داخلش گفته که گوشیم دستم نیست

آقای پارسیان پول ما رو بده
پول ما چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چه تاریخی به شما گفت؟
همین چند روز پیش (6-7) روز پیش باهاش صحبت کردیم! الان که دیگه جواب نمیده کلا!

ما یه 4 سالی میشه ازش سرویس میگرفتیم ، بعید میدونم تو کار کلاه برداری باشه ! یا یه گندی زده نمیتونه جمعش کنه یا....
این اواخر هم هزینه یکساله یه سرور مجازی رو دادیم بهش و دیگه خبری نشد از تحویل دادنش.....

RoobinaServer
September 21st, 2012, 20:49
کسانی که مثل بنز پست میدن که شاید یه میتینگی اینجا بزارن و به عنوان عضو دائم و گردن کلفت برن اونجا باد بندازن تو قبقبشون و مورد تکریم و احترام قرار بگیرند .

واقعا خیلی وقته همش تاپیک را دنبال میکنم در این تاپیک یه کم مانده بیان بگن خوبید ؟ شام چی خوردید ؟ و ...

-یک نفر اومده امروز گفته آقا پول ما رو بده دارم شکایت نامه تنظیم میکنم

-فرداش اومده میگه آقا پول ما رو نمیدی شکایت میکنم ازت.

-پس فرداش اومده باز گفته آقا پول ما چی شد پس ، بارها میل دادیم شکایت نامه تنظیم کردم.

-باز اومده میگه آقا پول همه رو دادید پول ما رو ندادید فردا شکایت میکنم کیا میان شکایت کنیم؟

(از بس تابلو گفتم فکر کنم فهمیدید چه کسایی رو میگم)

خودتون خندتون نمیگیره ؟

اگر بلد نیستید چه طور شکایت کنید :

کسایی که تهران هستند بفرمایند خیابان شریعتی نبش کوچه فرهاد دادگاه جرایم رایانه ای کمتر از یک ماه هم کارشون راه میفته فتا چیه آخه فتا از این دادگاه ها دستور میگیره.

اینم راهش تا الان هم همه گفتن شکایت کسی که میخواد شکایت بکنه بره بکنه نمیکنه هم خب نکنه ولی هی نگه.

دیگه الان به طرف میگیم ازت شکایت میکنیم هر هر میخنده آبروی شکایت کردنم بردید شده بلف امروزی.

ولی یه کم به این مسئله فکر کنید قبلا ها بچه ها میگفتن پاک کنم رو بده به خانوم معلم میگما الان میگن پول ما رو بده شکایت میکنما(چه بچه ، چه آدم بزرگش هیچ کدام کاری نکردند).

یه کم تند صحبت کردم sorry دیگه والله تاپیک رو تا الان مدیر انجمن نبسته ایول داره (واقعا صبر ایوب داره مدیر انجمن).

باور کنید مبین پارسیان کسی نیست که با این تهدید ها یا بهتر بگم بلف ها بترسه بدتر فقط اینجا با گفتن شکایت دو تا مورد پیش میاد :

1. افرادی که میبینن همش بلف میزنید میخندن.
2. مبین پارسیان هم ممکنه به لج بندازید و چون کاری هم نمیکنید بیشتر اذیت میشید خودتون.

ارادت مند - سجادیه
یا حق

n0va
September 21st, 2012, 20:56
سلام به همگی

من هم سرویس داشتم از ایشون
وی پی اس که پرید دیتای داخل که به باد رفت - خدا رو شکر بک آپ داشتم حدود 150 گیگ.
روز قبلش که فرا نتورک به باد بره من از هاست بک آپ گرفتم

از جیبم ضرر مشتری رو دادم.براشون هاست و وی پی اس تهیه کردم.

-
این دومین پست تو این تاپیک بود.
آقا پارسان گل دفعه بعد با ddos جواب خواهم داد با تیم بیش از 100 نفر از تمام جهان.
مطمئن باش اسمتم عوض کنی باز هم می فهمم.
همین و بس.

RoobinaServer
September 21st, 2012, 21:02
آقا پارسان گل دفعه بعد با ddos جواب خواهم داد با تیم بیش از 100 نفر از تمام جهان.
مطمئن باش اسمتم عوض کنی باز هم می فهمم.
همین و بس.

:) :-< سروری مانده برای دیداس؟

hosinaa
September 21st, 2012, 21:06
واقعا خیلی وقته همش تاپیک را دنبال میکنم در این تاپیک یه کم مانده بیان بگن خوبید ؟ شام چی خوردید ؟ و ...

-پس فرداش اومده باز گفته آقا پول ما چی شد پس ، بارها میل دادیم شکایت نامه تنظیم کردم.

-باز اومده میگه آقا پول همه رو دادید پول ما رو ندادید فردا شکایت میکنم کیا میان شکایت کنیم؟

خودتون خندتون نمیگیره ؟

کسایی که تهران هستند بفرمایند خیابان شریعتی نبش کوچه فرهاد دادگاه جرایم رایانه ای کمتر از یک ماه هم کارشون راه میفته فتا چیه آخه فتا از این دادگاه ها دستور میگیره.

اینم راهش تا الان هم همه گفتن شکایت کسی که میخواد شکایت بکنه بره بکنه نمیکنه هم خب نکنه ولی هی نگه.

دیگه الان به طرف میگیم ازت شکایت میکنیم هر هر میخنده آبروی شکایت کردنم بردید شده بلف امروزی.

ولی یه کم به این مسئله فکر کنید قبلا ها بچه ها میگفتن پاک کنم رو بده به خانوم معلم میگما الان میگن پول ما رو بده شکایت میکنما(چه بچه ، چه آدم بزرگش هیچ کدام کاری نکردند).

یه کم تند صحبت کردم sorry دیگه والله تاپیک رو تا الان مدیر انجمن نبسته ایول داره (واقعا صبر ایوب داره مدیر انجمن).

باور کنید مبین پارسیان کسی نیست که با این تهدید ها یا بهتر بگم بلف ها بترسه بدتر فقط اینجا با گفتن شکایت دو تا مورد پیش میاد :

2. مبین پارسیان هم ممکنه به لج بندازید و چون کاری هم نمیکنید بیشتر اذیت میشید خودتون.

ارادت مند - سجادیه
یا حق
تمسخر نکنید این یکی
راه چاه نشون ندید همه عاقل و بالغ هستند می دونند چیکار کنند بنده های خدا یکم درک احساس دارند نمیخوان دچار مشکل کنند کسی و منتظر و ایمانشون به خدا هست تا ببیند مشکل چی میشه لازم به اظهار نظر شما نبود این دو
شما مشکلات خودت جل کن این سوم

از قسمت تیکت در سایت فرانتورک اقدام کنید منتظر جواب باشید
اونایی که میخوان برن شکایت کنن برن
دوستانی که از ماهی گلالود..... لطفا خ..ه

HAMi
September 21st, 2012, 21:18

خودتون خندتون نمیگیره ؟

ارادت مند - سجادیه
یا حق

کاملا درسته .... فردا به ادرس گفته شده میرم برای تشکیل پرونده و....

تمسخر نکنید این یکی
راه چاه نشون ندید همه عاقل و بالغ هستند می دونند چیکار کنند بنده های خدا یکم درک احساس دارند نمیخوان دچار مشکل کنند کسی و منتظر و ایمانشون به خدا هست تا ببیند مشکل چی میشه لازم به اظهار نظر شما نبود این دو

پارسیان دوست شماست؟فامیله؟ سر پیازید؟ته پیازید؟وسط پیازید؟

از چی دفاع میکنید؟پارسیان نزدیک 1 ماه با دورغ همه رو گول زده ...یه جریمه بود...کو مدرک پرداختیش؟واسه ایشون مشکل پیش نیومده که ما صبر کنیم یا کمک کنیم.سر دیتا سنتر رو کلاه گذاشتن!به ما مربوط نیست.
این همه ملت رو بد بخت کرده کلی ضرر زده بعد شما امدی دفاع میکنی؟

فردا یک پرونده شکایت دیگه به بقیه اضافه میشه....حالا اگر امدن مشکل رو حل کردن ما پس میگیریم....اگر هم نشد که دیگه روحش شاد یادش گرامی !

RoobinaServer
September 21st, 2012, 21:18
تمسخر نکنید این یکی

تمسخر نکنید این یکی

کسی تمسخر نکرد جو ندید.

راه چاه نشون ندید همه عاقل و بالغ هستند می دونند چیکار کنند بنده های خدا یکم درک احساس دارند نمیخوان دچار مشکل کنند کسی و منتظر و ایمانشون به خدا هست تا ببیند مشکل چی میشه

راه چاه همین افراد بالغ گفتند از اول.

لازم به اظهار نظر شما نبود این دو

شما کسی نیستید تعیین کنید چه کسی نظر بده چه کسی نده.

کسی مشکل نداره و از ایشون ما سرویس نداشتیم خودمان مستقیم تهیه میکنیم و فروشنده هستیم.(برای تبلیغ نبود برای پاسخ شما بود)

همین افراد بالغ اقدام کردند قبلا نیازی به یاد آوری شما نیست.

به قول خودتون راه چاه نشون ندید. ...

باز هم به قول خودتون کسی نظر شما رو نخواست.

کلا مشکوک هستید شما :) اکانت دوم مبین پارسیان نیست که احتمالا ؟

در ضمن مبین پارسیان از همکاران بنده و دوست بنده هم هستند و تا حالا با ایشون هیچ صحبت تندی نداشتم که بخوام کینه گیری کنم و حرفی بر علیه ایشون بزنم

ارادت مند سجادیه

یا حق

hosinaa
September 21st, 2012, 21:25
بنده سرور داشتم از ایشنون تو اون عکس که گذاشتید ایمیل پاسخ داده نشده بنده هم بوده
اما انصاف دارم
به مشتریمم خسارت دادم سرور جایگذین کردم مشکل رو با مشکل درست نمیکننم این رو یادم دادن
هر طور میخواید فکر کنید

RoobinaServer
September 21st, 2012, 21:31
بنده سرور داشتم از ایشنون تو اون عکس که گذاشتید ایمیل پاسخ داده نشده بنده هم بوده
اما انصاف دارم
به مشتریمم خسارت دادم سرور جایگذین کردم مشکل رو با مشکل درست نمیکننم این رو یادم دادن
هر طور میخواید فکر کنید

بله انصاف دارید به قول خودتون خب مگر بنده اومدم گفتم بی انصاف باشید؟

یعنی اومدید هی تهدید کردید گفتید شکایت میکنید ولی چون انصاف داشتید نکردید ؟

ببخشید مبین پارسیان موش نیست از گربه بترسه ها (مبین پارسیان عزیز ببخشید به حیوان نسبت دادم خواستم کاملا درک کنند)
شما مثلا میخوای بیای بگی شکایت میکنم که چی پارسیان رو بترسونی یا کلا تاپیک بالا بیارید و به تمسخر بکشید هر چی قوانین کشور هست ؟

الان یه سری گفتن که شکایت چیه کی رسیدگی میکنه ، مدرکی دارید که دنبال شکایت رفتید و پیگیرش شدید به جایی نرسیده باشه ؟

شما که انصاف داری حرف من اینه آفرین انصاف چیز خوبیه الان مبین هست فردا خدایی نکرده خود روبینا یوهو چنین مشکلی براش پیش میاد انصاف دارید دست گلتون درد نکنه ، انصاف هم داشته باشید اینقدر شکایت تو مملکت را به تمسخر نکشید

حرف من همین بود .

ارادت مند سجادیه
یا حق

---
September 21st, 2012, 21:32
چه تاریخی به شما گفت؟
همین چند روز پیش (6-7) روز پیش باهاش صحبت کردیم! الان که دیگه جواب نمیده کلا!

ما یه 4 سالی میشه ازش سرویس میگرفتیم ، بعید میدونم تو کار کلاه برداری باشه ! یا یه گندی زده نمیتونه جمعش کنه یا....
این اواخر هم هزینه یکساله یه سرور مجازی رو دادیم بهش و دیگه خبری نشد از تحویل دادنش.....
4 سال ؟
فکر نکنم سرویس دهی ایشون بیشتر از 2 سال باشه شما 4 سال هست که سرویس دارید ازشون ؟
ایشون یه کاربر عادی بودند توی مجید آنلاین که بعد ها با تلاش فراوان شدند ریسلر آی تی جوانی و از صدقه ی سر مفت فروشی های ا وی اچ شدند سرویس دهنده ی بنام
بیشتر دوست داشتید توضیح بدم براتون

n0va
September 21st, 2012, 21:59
:) :-< سروری مانده برای دیداس؟

نه عزیز وقتی که خواست دوباره شروع کنه.
اگه حساب کتاب نکرده باشه.
اون موثع می فهمه ضرر کشیدن یعنی چی 10000 یورو پول بیسکویت مادرش میشه.

vps-baran.ir
September 21st, 2012, 22:06
برادران عزیز تموم کنید
اخر این تاپیک به نا کجا آباد ختم میشه

مبین پارسیان با این ایمیل تو جی تالک آنلاین هست

mobin.parsian@gmail.com

تلفتنون رو جواب نمی ده پی ام بدید جواب میده

جواب نداد برید اون کاری رو که صلاح می دونید انجام بدید

این تاپیک احتمالا تا عید سال 1392 ادامه داشته باشه و به 1500 صفحه هم حتما میرسه

شب همتون خوش

majidisaloo1
September 22nd, 2012, 10:19
برادران عزیز تموم کنید
اخر این تاپیک به نا کجا آباد ختم میشه

مبین پارسیان با این ایمیل تو جی تالک آنلاین هست

mobin.parsian@gmail.com

تلفتنون رو جواب نمی ده پی ام بدید جواب میده

جواب نداد برید اون کاری رو که صلاح می دونید انجام بدید

این تاپیک احتمالا تا عید سال 1392 ادامه داشته باشه و به 1500 صفحه هم حتما میرسه

شب همتون خوش

بله آنلاین هست اما اصلا جواب نمیده
بچه ها اینتر پل میشه شکابت کرد؟ چون اومدم کانادا ببینم اه اینجا شکابت کنم کلاه بردار میتونن ثابت کنند درسته؟

cartman10mpi
September 22nd, 2012, 13:51
مدتی‌ هست این تاپیک رو دارم میخونم و واقعا به جایی رسیده که نتونستم ساکت بمونم !
دوست عزیز اینترپل کانادا چه ربطی‌ به ایران داره ؟ اینترپل یک واحدی از پلیس هست که به دنبال جرم‌های بین‌المللی و عامل‌های اون می‌گرده . قاچاق اصلاح ، قاچاق مواد مخدر در مقیاس بالا ، تجارت انسان و ... مستقل کار نمی‌کنه و اول باید باز هم برید پلیس ، دادگاه و اگر لازم شد اونها اگر صلاح دانستند ارجاع میدهند به اینترپل .
نمیدونم دوستان چرا اینقدر تحت تاثیر فیلم‌هایی‌ که می‌بینند میشن !
-یکی‌ میگه من برم فرانسه با دیتا سنتر صحبت کنم
-یکی‌ میگه اگه لازم باشه میرم مشهد
-یکی‌ میگه من مشهد هستم اگه لازم باشه میرم دره شرکتش
-یکی‌ میگه من رفتم دره شرکتش اگه لازم باشه میرم خونش
-یکی‌ هم میگه اومدم کانادا برم اینترپل؟
جرمی‌ اگر هست مشخص، اطلاعات مجرم هم مشخص ! لازم نیست جای دور برید ، تنها کاری که باید انجام بدید رفتن به دادسرا و تکمیل فرمِ شکایت و تقاضانامه هست .
کار سختی نیست ، تو شهر خودتون هم می‌شه ، ۳-۴ ساعتتون رو هم میگیره . کاری که باید انجام بشه همینه .
هر کسی‌ که غیر از این عمل می‌کنه متأسفانه باید بگم که داره وقت خودش رو تلف می‌کنه و اتفاقی که افتاده متأسفانه حقش هست .
وقت تو بیش از این تلف نکنید ، اگر واقعا جرمی‌ هست بگذارید مجرم‌ها به سزای کارشون برساند.
موفق باشید

majidisaloo1
September 22nd, 2012, 14:14
مدتی‌ هست این تاپیک رو دارم میخونم و واقعا به جایی رسیده که نتونستم ساکت بمونم !
دوست عزیز اینترپل کانادا چه ربطی‌ به ایران داره ؟ اینترپل یک واحدی از پلیس هست که به دنبال جرم‌های بین‌المللی و عامل‌های اون می‌گرده . قاچاق اصلاح ، قاچاق مواد مخدر در مقیاس بالا ، تجارت انسان و ... مستقل کار نمی‌کنه و اول باید باز هم برید پلیس ، دادگاه و اگر لازم شد اونها اگر صلاح دانستند ارجاع میدهند به اینترپل .
نمیدونم دوستان چرا اینقدر تحت تاثیر فیلم‌هایی‌ که می‌بینند میشن !
-یکی‌ میگه من برم فرانسه با دیتا سنتر صحبت کنم
-یکی‌ میگه اگه لازم باشه میرم مشهد
-یکی‌ میگه من مشهد هستم اگه لازم باشه میرم دره شرکتش
-یکی‌ میگه من رفتم دره شرکتش اگه لازم باشه میرم خونش
-یکی‌ هم میگه اومدم کانادا برم اینترپل؟
جرمی‌ اگر هست مشخص، اطلاعات مجرم هم مشخص ! لازم نیست جای دور برید ، تنها کاری که باید انجام بدید رفتن به دادسرا و تکمیل فرمِ شکایت و تقاضانامه هست .
کار سختی نیست ، تو شهر خودتون هم می‌شه ، ۳-۴ ساعتتون رو هم میگیره . کاری که باید انجام بشه همینه .
هر کسی‌ که غیر از این عمل می‌کنه متأسفانه باید بگم که داره وقت خودش رو تلف می‌کنه و اتفاقی که افتاده متأسفانه حقش هست .
وقت تو بیش از این تلف نکنید ، اگر واقعا جرمی‌ هست بگذارید مجرم‌ها به سزای کارشون برساند.
موفق باشید

دوست عزیز لازم هست اطلاع بدم بهتون که استفاده از یورو های هکی بین المللی به حساب میاد و ایران واسش ارزشی قائل نیست
من برای این گفتم برم اینترپل یا نه وگر نه برای شکایت میشه همون ایران اقدام کرد
من برای هکی بودن اینتر پل رو ترجیه میدم

cartman10mpi
September 22nd, 2012, 14:26
همونطور که اشاره کردم اینترپل به صورت مستقل شکایت قبول نخواهد کرد
در ادامه باید بگم که در پروندهٔ یورو‌های هکی‌ شما صاحب حق نیستید که در اونجا کسی‌ پیگیر بشه ، اون یک جرم جدا هست که صاحب اصلی پول‌ها شکایتشون رو کردند که پول پس گرفته شده و این موضوع آشکار شده . شما باید به دنبال پیگیری ضرر خودتون باشید . و تنها راهش همون راهی‌ هست که گفتم .
""""فرض بکنیم که اینترپل کانادا هم قبول کرد""""
باز هم این شکایت شما به اینترپل ایران ارجاع داده می‌شه و اینترپل ایران تصمیم بر ادامهٔ پیگیری خواهد کرد (چون کسی‌ که شما ازش شکایت کردید در ایران هست)
""""که این فرض غیر ممکن بود"""""

majidisaloo1
September 22nd, 2012, 14:32
""""که این فرض غیر ممکن بود"""""

دوست عزیز پرسیدم که میگم بکنم یا نه .....
آقای پارسیان پرداخت من رو انجام میدادند پشتیبان من نبودند پس از من پول سالم تحویل گرفته و دلار هکی پرداخت کرده ....(بهتره تا زمانی که سرویس ندارید و از جزئیات مراودات طرفین خبر ندارید اظهار نظر نکنید)

cartman10mpi
September 22nd, 2012, 14:42
(بهتره تا زمانی که سرویس ندارید و از جزئیات مراودات طرفین خبر ندارید اظهار نظر نکنید)
به روی چشم . اظهار نظر نخواهیم کرد . ولی‌ خیلی‌ دوست دارم ببینم "شخص خود شما" برای رسیدن به حقتون چی‌ کار خواهید کرد ؟ در صورت موفق شدن حتما اطلاع رسانی بفرمایید

sainaweb
September 22nd, 2012, 14:54
بچه ها اینتر پل میشه شکابت کرد؟ چون اومدم کانادا ببینم اه اینجا شکابت کنم کلاه بردار میتونن ثابت کنند درسته؟

شما اگر خیلی گیر دادی شکایت کنی و مرد شکایت کردن هستی بیا همین ایران شکایت کن . . . ( آخه اونجا به ایران چه ربطی داره )‌

sainaweb
September 22nd, 2012, 14:59
دوست عزیز لازم هست اطلاع بدم بهتون که استفاده از یورو های هکی بین المللی به حساب میاد و ایران واسش ارزشی قائل نیست
من برای این گفتم برم اینترپل یا نه وگر نه برای شکایت میشه همون ایران اقدام کرد
من برای هکی بودن اینتر پل رو ترجیه میدم

اتفاقا به هکی بودن خیلی هم گیر میدن .

ولی هکی بودن کارت به من و شما ربطی نداره اصلا . مشکل ما اینه که از آقای پارسیان سرویس گرفتیم ولی حالا سرور ها پریده . اینکه چرا و چگونه به ما ربطی نداره . آقای پارسیان میدونند و دیتاسنتر .

vp_server
September 22nd, 2012, 15:11
دوست عزیز شما تو همین دادسرا رفتن و تشکیل پرونده موندید!!!
حالا میخواید از اینترپل کمک بگیرید!
ان شاء الله سوژه ی خوبی واسه اینترپل خواهید شد!چون اصلا اونا به این موضوعات بی خود رسیدگی نمیکنن.چه بسا که طرف ایرانی باشه :))!

faranetwork
September 22nd, 2012, 15:26
این هم مدرک پرداخت 12000 یورو!!! در صورتی هم که مدیران خواستن دسترسی ایمیل و هر چیز دیگه داده میشه تا بررسی کنن !! ما در تاریخ 10/9/2012 مبلغ 12.000 یورو رو واریز کردیم!! ولی دیگه واقعا کاری از ما دیگه بیشتر از این بر نمیاد!

8694869586968695

HAMi
September 22nd, 2012, 15:30
این هم مدرک پرداخت 12000 یورو!!! در صورتی هم که مدیران خواستن دسترسی ایمیل و هر چیز دیگه داده میشه تا بررسی کنن !! ما در تاریخ 10/9/2012 مبلغ 12.000 یورو رو واریز کردیم!! ولی دیگه واقعا کاری از ما دیگه بیشتر از این بر نمیاد!

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f41/8694-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%88%D8%B1%DA%A9-%DA%86%DB%8C-%D8%B4%D8%AF-%D8%9F-ovh12-pnghttp://www.webhostingtalk.ir/attachments/f41/8695-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%88%D8%B1%DA%A9-%DA%86%DB%8C-%D8%B4%D8%AF-%D8%9F-ovh12-1-pnghttp://www.webhostingtalk.ir/attachments/f41/8696-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%88%D8%B1%DA%A9-%DA%86%DB%8C-%D8%B4%D8%AF-%D8%9F-ovh13-1-pnghttp://www.webhostingtalk.ir/attachments/f41/8695-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%88%D8%B1%DA%A9-%DA%86%DB%8C-%D8%B4%D8%AF-%D8%9F-ovh12-1-png

قرار دادن این 3 هفته طول کشید؟
خوب شما که لطف کردی پرداخت کردی پس کو سرور ها؟
چرا باز نشده؟
شما 12 هزار یورو پول دادین بعد دیتا سنتر هم گفته به سلامت سرور نمیدم؟

faranetwork
September 22nd, 2012, 15:37
قرار دادن این 3 هفته طول کشید؟
خوب شما که لطف کردی پرداخت کردی پس کو سرور ها؟
چرا باز نشده؟
شما 12 هزار یورو پول دادین بعد دیتا سنتر هم گفته به سلامت سرور نمیدم؟

قرار نیست همه مدارک پابلیک باشه! همین ها هم 3 ساعت دیگه پاک میکنیم! نباید باشه به صورت عمومی! باعث دردسر میشه بدونش!بله! هنوز جواب درستی ندادن و باز نکردن! دیگه ما جایی رو کم نزاشتیم!

HAMi
September 22nd, 2012, 15:42
قرار نیست همه مدارک پابلیک باشه! همین ها هم 3 ساعت دیگه پاک میکنیم! نباید باشه به صورت عمومی! باعث دردسر میشه بدونش!بله! هنوز جواب درستی ندادن و باز نکردن! دیگه ما جایی رو کم نزاشتیم!

تو ایران که در پیت ترین هاستینگ های دنیا رو داره 3 هفته طول نمیکشه تا به مشکلات کاربران رسیدگی کنند...دیگه ovh که جای خود داره!
باید جوابی داده باشند یا نه!اگر مشکلی باشه میگند اگر نباشه هم که سرور ها رو باز میکنند.!!!!میتونید تلفنی تماس بگیرید بالاخره یکی هست که اونجا جوابگو باشه.
در هر صورت این مدارک مشکلی رو حل نمیکنه و اطلاعات از دست رفته رو برنمیگردونه.

vp_server
September 22nd, 2012, 15:44
تو ایران که در پیت ترین هاستینگ های دنیا رو داره 3 هفته طول نمیکشه تا به مشکلات کاربران رسیدگی کنند...دیگه ovh که جای خود داره!
باید جوابی داده باشند یا نه!اگر مشکلی باشه میگند اگر نباشه هم که سرور ها رو باز میکنند.!!!!میتونید تلفنی تماس بگیرید بالاخره یکی هست که اونجا جوابگو باشه.
به نظرت چی اطلاعات از دست رفته رو برمیگردونه؟

HAMi
September 22nd, 2012, 15:47
به نظرت چی اطلاعات از دست رفته رو برمیگردونه؟

نمیدونم با من بودین یا نه!!!
اما اگر بودین : خود اقای پارسیان گفتند سرور ها سر جاش هست و پاک نشده.همین که اطلاعات رو بدن برای ما کافی هست.

faranetwork
September 22nd, 2012, 15:52
تلفنی جواب نمیدهند و میگن مشکل حقوقی هست و باید با legal پیگیری کنید با ایمیل که جواب سر بالا میدن! سرورها هنوز فرمت نشده! ولی خوب باز هم نکردن پنل رو! دیگه از دست ما کاری ساخته نیست! ما نهایت فشارمون رو در آخرین ایمیلمون امروز به دیتاسنتر با شکایت رسمی کسی که در آمریکا پرداخت میزده انجام دادیم! که از OVH شکایت شده بابت این مشکل! دیگه بیش تر از این کاری ساخته نیست! ما 12.000 یورو رو هم پرداخت کردیم! که کاربران فکر نکنند ما پول ها رو خوردیم یا فرار کردیم یا هر چیز دیگه

HAMi
September 22nd, 2012, 16:00
تلفنی جواب نمیدهند و میگن مشکل حقوقی هست و باید با legal پیگیری کنید با ایمیل که جواب سر بالا میدن! سرورها هنوز فرمت نشده! ولی خوب باز هم نکردن پنل رو! دیگه از دست ما کاری ساخته نیست! ما نهایت فشارمون رو در آخرین ایمیلمون امروز به دیتاسنتر با شکایت رسمی کسی که در آمریکا پرداخت میزده انجام دادیم! که از OVH شکایت شده بابت این مشکل! دیگه بیش تر از این کاری ساخته نیست! ما 12.000 یورو رو هم پرداخت کردیم! که کاربران فکر نکنند ما پول ها رو خوردیم یا فرار کردیم یا هر چیز دیگه

خوب پس منظور شما این هست که باید صبر کنیم؟
امروز هم که شنبه هست و تعطیلات اونا پس میره تا 2 شنبه....2 شنبه هم جواب سر بالا میدن و این داستان ادامه دارد....

DeltaGostar
September 22nd, 2012, 16:37
اره الان که اکثرا ساختن و سوختن و اگر سرور ها باز بشه یا بسته بشه یا هر چی . میخوان بدونن علت این هفته تاخیر و باز نکردن سرور و صبر چیه ؟ اگر قرار بوده که سرور ها ببند و شما رو جریمه کردن . خب چرا پول ریختی به حسابشون . اینطوری هم شما ضرر کردی هم باید خسارت به مشتری ها بدید . یک آدم پارسی زبان پیدا نمیشه اونجا بهشون تلفن بزنید بپرسید درد اینا چیه که دارن آش درست میکنن انقدر طول کشیده

majidisaloo1
September 22nd, 2012, 16:41
آقای پارسیان فکر نمیکنم اینجا به کسی مربوط بشه که ایا ریختین یا نه
من پولم رو میخوام و بقیه دویتان عده ای پول میخوان و عده ای هم اطلاعات دیگه اینش به ما مربوط نیست چطوری ما میخواهی چون پول رو به شما دادیم
تمام

DeltaGostar
September 22nd, 2012, 16:55
:)
طبق این قوانین
فرا نتورک - مرکز آموزش - قوانین سرویس دهی (http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:Mrnez0yDhNwJ:www.faranetwork.ir/knowledgebase.php%3Faction%3Ddisplayarticle%26id%3 D6+&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=us&client=firefox-a)

بک آپ گیری از سرور ها به عهده شخص هست اما توجه کنید برای سرور های فرانسه

مسئولیت حفاظت از فایلها، مطالب موجود در سایت، نام کاربری و کلمه عبور و بکاپ گیری روزانه از اطلاعات بر عهده کاربر میباشد و در صورتی که مشکلاتی از سوی این موارد پیش آید، هیچگونه مسئولیتی متوجه فرا نتورک نمی باشد . لازم به ذکر است به طور اتوماتیک سیستم پشتیبان گیری هفتگی برای کلیه سرویس های وب هاستینگ فعال می باشد . و هیچگونه بک آپی از سرویس های مجازی و اختصاصی گرفته نخواهد شد وکاربر خوب موظف به تهیه بک آپ می باشد و از بین رفتن اطلاعات به هر نحوی هیچگونه مسئولیتی شامل حال فرا نتورک نمی شود...

:67:

DeltaGostar
September 22nd, 2012, 16:56
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f41/8698-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%88%D8%B1%DA%A9-%DA%86%DB%8C-%D8%B4%D8%AF-%D8%9F-hsvmwe3ajklcc1z6z5tf-jpg

میخواستم به عنوان بزرگ تر ختم تاپیک رو اعلام کنم . سرور ها بسته .و فرمت شده است . دیتا سنتر بعد از دریافت جریمه جواب هاش منفی بوده است . کسی دنبال چیزی نرود سرور شما به کل بسته و فرمت و ترمینت شد ه . همه چی پرید .پاک شد . 45 سایت داشتم روی سرور که فقط دو تاشون طراحی قالب و CMS اختصاصی داشتن 2 میلیون تومن هزینه خرج کرده بوده مشتری و حال با بدبختی مشتری را راضی کردیم که مجدد پولتون ر ومیدم برید مجدد طراحی کنن . به غیر خسارت وارده در این 15 روز :)
1- دوست پرداخت کننده شما آقای فرانتورک در امریکا از OVH شکایت کنن و پول رو پس گرفتن و شما از ایشون و دیتا سنتر خسارت گرفتی . شماره حساب میدیم حتما واریز میکنی
:78:
2- نه کسی پول رو میتونه بگیره نه کسی به زیرمجموعه مورد خسارت قرار گرفته پس میده . :109:
3- برای اروح اموات و از جان گذشتگان . و پول و سرور و مال و جان و بک آ‍پ و اطلاعات از جان پریده صلوارت بلند تر ختم کنید و تاپیک رو به روز نکنید

این سه حالت بیشتر خارج نیست

Monitor Is Down:x.x.x.x

majidisaloo1
September 22nd, 2012, 17:05
این حرفا چیه پس پارسیان چی کارست تمام خسارت ها رو بده
آدم باید یا یک کاری رو نکنه و یا اگه میکنه جرات جواب دادنش هم داشته باشه

زنگ زدم به پارسان واسه سرور های کوهی میخواد سر آدم کلاه بگذاره به دوستش میگه رضا کلود داشت؟ که مثلا نفهمیدی سرت کلاه گزاشتن این حرفا چیه؟ جمع کن کاسه ***ت رو پول من رو بده
6221-0610-4024-7225
مجید عیسی لو

HAMi
September 22nd, 2012, 17:35
:)
طبق این قوانین
فرا نتورک - مرکز آموزش - قوانین سرویس دهی (http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:Mrnez0yDhNwJ:www.faranetwork.ir/knowledgebase.php%3Faction%3Ddisplayarticle%26id%3 D6+&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=us&client=firefox-a)

بک آپ گیری از سرور ها به عهده شخص هست اما توجه کنید برای سرور های فرانسه

مسئولیت حفاظت از فایلها، مطالب موجود در سایت، نام کاربری و کلمه عبور و بکاپ گیری روزانه از اطلاعات بر عهده کاربر میباشد و در صورتی که مشکلاتی از سوی این موارد پیش آید، هیچگونه مسئولیتی متوجه فرا نتورک نمی باشد . لازم به ذکر است به طور اتوماتیک سیستم پشتیبان گیری هفتگی برای کلیه سرویس های وب هاستینگ فعال می باشد . و هیچگونه بک آپی از سرویس های مجازی و اختصاصی گرفته نخواهد شد وکاربر خوب موظف به تهیه بک آپ می باشد و از بین رفتن اطلاعات به هر نحوی هیچگونه مسئولیتی شامل حال فرا نتورک نمی شود...

کاملا چرت و بی ربط هست....اقای پارسیان خودش سرور ما رو بلاک کرده و اطلاعات رو پاک کرده و مسئولیتش هم با خودش هست.هیچ کوتاهی از سمت ما نبوده در صورت پاک شدن اطلاعات اقای پارسیان باید خسارت وارد شده رو پرداخت کنند که این مورد در دادگاه مشخص میشه.

عزیزم شما دنبال گرفتن حقت هستی یا کمک به بقیه برای در رفتن از زیر گندی که زدن؟

majidisaloo1
September 22nd, 2012, 17:42
پارسیان عقلش کار کرد:
مشکلات دیتا سنتری به ما مربوط نیست
چطور هنگام خرید مربوط بود الآن نیست
به من گفتی اگه بتونم انتقال بدم ای پی ها رو که هیچ نتونم پس میدم
بیا انتقال بده دیگه کجایی پس؟
ایمیلش هم هست اگه نیازه بگو بگذارم

DeltaGostar
September 22nd, 2012, 17:42

قابل توجه کسانی که تاپیک رو آپ میدنن . بنده خدا آقای پارسیان به زبون بی زبونی گفته نکات های قرمز شده را درک و بخونید
1 کاری از دست ساخته نیست
2 - تا کار به جای باریک نرسه که شکایت نمیشه
3-جواب سر بالا دادن به نظر شما ایرانی ها برای چی هست ؟ یعنی کاری ساخته نیست

نکته آبی رنگ ( سرور ها فرمت شده والان سرور بنده به مشتری جدید OVH فروخته شده و سیستم عامل Esxi نیست و همچنین سطح دسترسی نداریم و توی هندل OVh هم نیست

login as: root
root@176.31.125.x's password:
Access denied
root@176.31.125.X's password:

لطفا تاپیک رو به روز نکنید و الباقی کاراهاتون رو از طریق نهاد و راه های دیگر پیگری کنید . خداحافظ دوستان . o:-)

majidisaloo1
September 22nd, 2012, 18:02
قابل توجه کسانی که تاپیک رو آپ میدنن . بنده خدا آقای پارسیان به زبون بی زبونی گفته نکات های قرمز شده را درک و بخونید
1 کاری از دست ساخته نیست
2 - تا کار به جای باریک نرسه که شکایت نمیشه
3-جواب سر بالا دادن به نظر شما ایرانی ها برای چی هست ؟ یعنی کاری ساخته نیست

نکته آبی رنگ ( سرور ها فرمت شده والان سرور بنده به مشتری جدید OVH فروخته شده و سیستم عامل Esxi نیست و همچنین سطح دسترسی نداریم و توی هندل OVh هم نیست

login as: root
root@176.31.125.x's password:
Access denied
root@176.31.125.X's password:

لطفا تاپیک رو به روز نکنید و الباقی کاراهاتون رو از طریق نهاد و راه های دیگر پیگری کنید . خداحافظ دوستان . o:-)

این که خیلی وقته انجام شده
شما و ما رو سر کار گذاشته این پارسیان

majidisaloo1
September 22nd, 2012, 22:08
این همه که پول دادی این ها قبول نکرده بودندقوانینت رو؟
بگو دیگه بگو اینقدر ذلیل شدم که اومدم گدایی و پول ندارم
این تاپیکت هم جنبه ی گدایی داره(جواب هات داره اینجوری نشون میده)
بگو اعتراف کن که چقدر ذلیل و بد بختی و پول نداری ، اعتراف کن که د*ز*د*ی کردی و خوردی؟
بگو خوب بگو کاری نداره برای تو که دروغ گفتن ، بی وجدانی ، اصلا برات خیالی نیست بی وجدان هستی وجدان داشتی این کار ها رو نمیکردیhttp://mail.google.com/mail/u/0/images/cleardot.gif

habiballahafg
September 22nd, 2012, 22:33
آقا ول کنید بس هاست دیگه زیاد بهش گیر دادین

DaryaHost
September 22nd, 2012, 22:35
دوستان با آپدیت کردن تاپیک هیچ معجزه ای رخ نمیده
به جاش برین به کارایی که گفتین عمل کنید عزیزان

majidisaloo1
September 22nd, 2012, 22:49
شاید کمی غیرت داشته باشه
کمی هم وجدان ته وجودش باشه
که بی وجدان تر از این فکر نمیکنم دیده باشم

ilmavps
September 22nd, 2012, 22:56
دوستان چند شوال برای من پیش امده

1-به غیر از یکی از دوستان که دیدم در سایت فرانتورک پرداخت کردند ایا کاربرانی دیگری هم هستند که به فرانتورک پرداخت داشتند و سرویس تحویل نگرفتند؟

2-دوستانی که با اقای کوهی سرویس را حساب کردند چه کسانی هستند؟

3-دوست عزیز اقای کوهی و اقای جلودار لطف بفرمایید یا از خودتان در مورد پرداخت با دلار هکی یا از خودتان دفاع کنید یا قسمتی از تقصیر کار را به گردن بگیرید.
اقای پارسیان 100 درصد مطالب این تایپک را میخونید بیایید و مشخص کنید این وسط نقش شما چی بوده فقط به این دلیل که پنل شخصه دیگری را منتقل کردید این مشکلات پیش امده این بنده های خدا که پول به حساب سایت شما واریز کردند چطور بازگشت میدهید؟
کلا اصل مطلب گم شده دل خوشی از اقای پارسیان نداریم ولی خوب یا خودتون بیایید مشخص کنید چه خبر هست یا کاربران دیگه.
فقط مونده این جا پیامک های خنده دارتان را هم به اشتراک بگذارید.
دوستان که منتظر بک اپ هستند فکر نکنم با این وضعیت دیگه بتونند چیزی به دست بیارند. اقای جلودار و اقای کوهی یک بار دیگر لطفا بیایید و همین جا اعلام کنید چکاری کرده اید که قرار است در دادگاه مدارک نشان داده شود ایا شما هم مقصرید؟ هیچ خبری از شما نیست

ealireza
September 23rd, 2012, 01:31

برای یک خرید و عملیات Verify حساب بانکی و ... 2 هفته دقیقا مارو نگه داشتن
پرداخت رو برگشت زدن گفتن مجددا پرداخت کنید ...

HAMi
September 23rd, 2012, 01:36
برای یک خرید و عملیات Verify حساب بانکی و ... 2 هفته دقیقا مارو نگه داشتن
پرداخت رو برگشت زدن گفتن مجددا پرداخت کنید ...

متوجه نشدم شما در مورد ovh گفتین یا پارسیان؟

Faraz4u
September 23rd, 2012, 02:21
این اقا یعنی این همه وقت فقط وقت همه رو گرفت

نمیدونم چرا هر کی از ننش قهر میکنه میاد هاستینگ میزنه . مگه مجبوری میرفتی درستو میخوندی مشقتو مینوشتی

امیدوارم مدیران چنین فردی رو بن دائم کنن تا دیگه شاهد اینجور حرکاتی نباشیم

faranetwork
September 23rd, 2012, 11:26
از اون روز که همه اومدین میگین ما پول نریختیم حساب دیتاسنتر و.... حالا که ریختیم میگین چرا ریختی ؟ به ما چه ربطی داره و....
در اینجا مدارک پرداخت 12.000 یورو رو دادیم
http://www.webhostingtalk.ir/f41/57952/index65.html#post548683آقای عیسی لو شما کانادا هستین توی ایمیل هم گفتم آدرستون رو بدین بگم وکیلمون بیاد خدمتتون ندادیم آدرس!

در مورد سرور ها هم همه سرورها فرمت نشده فقط بعضی از سرورها فرمت شده! بعضی ها هم به rescue mode رفته برای همین نمیشه لاگین کرد! ما تا 2 شنبه منتظر جواب دیتاسنتر هستیم ببینیم چی میگه!

این مشکل هم فقط برای سرورهای فرانسه ما هست و سایر سرورهای HEtnzer و XLhost و ُSeflow و server 4you ما مشکلی ندارند!

امیدواریم که این مشکل حل بشه!

vp_server
September 23rd, 2012, 12:49
دقیقا منم نفهمیدم نقش آقای کوهی و جلودار چیه :| ؟
یکی نمیاد کامل شفاف سازی کنه!
فقط فرانتورک!!!؟
تا جایی که من فهمیدم اون ها هم تو یه قسمتی از مساله هستند
ولی هیچکدومشون نیامدن اینجا بگن واقعا جریان چیه :|
بعد 700 پست و 60-70 صفحه هنوز بعضی چیزها مبهم مونده

کی از دلار هکی استفاده کرده؟
چرا اقای کوهی سرورها رو واگذار کرد!؟
به کی وگذار کرد!؟
چرا آقای جلودار کنار رفت!
چرا کوهی ناپدید شد!
چرا فقط فرانتورک موند!
.....

البته شاید جواب تعدادی از سوالات واسه بعضی از دوستان واضح باشه!

majidisaloo1
September 23rd, 2012, 15:00
http://www.webhostingtalk.ir/f41/57952/index65.html#post548683آقای عیسی لو شما کانادا هستین توی ایمیل هم گفتم آدرستون رو بدین بگم وکیلمون بیاد خدمتتون ندادیم آدرس!

آدرسم رو فرستادم اما حکایت این که من وکیل شما رو ببینم چیه رو ندونستم
اما گفتین بفرستم منم فرستادم ببینم چه میکنی دیگه

HAMi
September 23rd, 2012, 15:05
در مورد سرور ها هم همه سرورها فرمت نشده فقط بعضی از سرورها فرمت شده! بعضی ها هم به rescue mode رفته برای همین نمیشه لاگین کرد! ما تا 2 شنبه منتظر جواب دیتاسنتر هستیم ببینیم چی میگه!

خیلی هم رلکس ...اصلا مهم نیست سرور فرمت شده ها.فوقش 1.5 ترابایت اطلاعات ما پر میشه.چیزی نیست که خودتو ناراحت نکن!

majidisaloo1
September 23rd, 2012, 15:15
من کدوم حرفش رو باور کنم؟
گفت ادرس بدین وکیلمون کاناداست طبق این عکس:
8709
بعدش آدرس دادم این رو گفته:
8710

majidisaloo1
September 23rd, 2012, 16:38
من کدوم حرفش رو باور کنم؟
گفت ادرس بدین وکیلمون کاناداست طبق این عکس:
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f41/8709-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%88%D8%B1%DA%A9-%DA%86%DB%8C-%D8%B4%D8%AF-%D8%9F-mobin-png
بعدش آدرس دادم این رو گفته:
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f41/8710-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%88%D8%B1%DA%A9-%DA%86%DB%8C-%D8%B4%D8%AF-%D8%9F-mobin2-png

درورغ گو میگن حافظه نداره همینه دیگه

ms313
September 23rd, 2012, 16:54
بعد يه هفته تايپيك رو ديدم
يعني از اين همه شاكي يكي عرضه نداشته بره شكايت كنه.
متي بيا بريم كار ***ي اينجا صاحب نداره.
واقعا كه.
عجب سياستي دارن يه عده ! فعلا فقط فرانسه خراب شده :-j يعني به اين مي گن تو ورشكستي يا .... هم داره بازر گرمي مي كنه.

behrooz_iri
September 23rd, 2012, 17:04
همون اول بسم الله بهتون گفتم شک نکنید پولو واریز نمیکنه به حساب دیتا سنتر این وکیل بازی ها همش فیلمه >:p پول ریختنا همش فیلمه نه دیتا هاتون بر میگرده و نه پول سرورتون رو میده بی خودی دارید کش میدید قضیه رو پلیس فتا هم هیچ کاری براتون نمیکنه اگه برید دادگاه شکایت کنید و حوصله داشته باشید شاید بعد از یک سال بتونید به یه نتیجه ای برسید . شاید .....

ms313
September 23rd, 2012, 17:40
همون اول بسم الله بهتون گفتم شک نکنید پولو واریز نمیکنه به حساب دیتا سنتر این وکیل بازی ها همش فیلمه >:p پول ریختنا همش فیلمه نه دیتا هاتون بر میگرده و نه پول سرورتون رو میده بی خودی دارید کش میدید قضیه رو پلیس فتا هم هیچ کاری براتون نمیکنه اگه برید دادگاه شکایت کنید و حوصله داشته باشید شاید بعد از یک سال بتونید به یه نتیجه ای برسید . شاید .....

عزيزم رسيدگي ميشه.
رسيدگي شده داريم ميگيم خوب

hpnn.wm
September 23rd, 2012, 19:44

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f41/8694-%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%86%d8%aa%d9%88%d8%b1%da%a9-%da%86%db%8c-%d8%b4%d8%af-%d8%9f-ovh12-pnghttp://www.webhostingtalk.ir/attachments/f41/8695-%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%86%d8%aa%d9%88%d8%b1%da%a9-%da%86%db%8c-%d8%b4%d8%af-%d8%9f-ovh12-1-pnghttp://www.webhostingtalk.ir/attachments/f41/8696-%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%86%d8%aa%d9%88%d8%b1%da%a9-%da%86%db%8c-%d8%b4%d8%af-%d8%9f-ovh13-1-pnghttp://www.webhostingtalk.ir/attachments/f41/8695-%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%86%d8%aa%d9%88%d8%b1%da%a9-%da%86%db%8c-%d8%b4%d8%af-%d8%9f-ovh12-1-png

بسیار جالب اقای پارسیان چرا اون بعضی جاهاشون رو پاک کردید ؟
در ضمن پرداخت قرامت یا جریمه به صورتی هست که باید به امضای مدیران در بیاد (منظور مدیران یا مسئولان ovh)
در ضمن اگر خواستید من هم یه ایمل از طرف ovh براتون بفرستم که همه این ها نوشته شده
این مدارکی که شما ارائه دادید به راحتی اب خوردن قابل درست کردن هست چطور این همه ملت که از کار انداختین و با اون همه دوز و کلک به شما
اعتماد بکنند ؟ در ضمن برای مدارک لطف کنید فیش پرداخت به کارتی که توسط اون پرداخت کردید رو بگذارید
در ضمن شما فقط کافی بود همون پول کاربرا رو بدید نیازی به پرداخت 12000 یورو هم نبود
الان که کاملا معلومه دروغ هست چون کسی 12000 یورو رو واسه هیچ نمی ده در حالی که می تونست هزینه ها برگشت بزنه
شما لطف کنید این حرف ها رو به اون کسانی که تازه وارد این حرفه شدند عرض بکنید شاید گول حرف شما رو خوردند
در ضمن تمامی سرو هاتون هم تماما فرمت شدند که طبق قوانین دیتاسنتر اگر پول پرداخت نشه سرور ساسپند می شه ولی سرور های مجازی باز تا حدود 7-8 روز
باز خواهند موند که این هم همون 7-8 روز بود که به لطف خداوند پس از تاریخ انقضا تموم شد
در ضمن شما انگار خیلی فیلم می بینی و ارزوهات سر به فلک کشیده (شما توی فرانسه جایی که همه مشکل ها اونجاست وکیل نداشتید و نتونستید کاری بکنید کانادا دیگه چه صیغه ای هست , فکر نکنم حتی توی مشهد هم وکیل داشته باشید)
در اخر اگر شما عرضه کار کردن نداری و نمی تونی دست و پاشو جمع کنی خوب کسی مجبورت نکرده کار بکنی می تونی مثل بقیه این کار رو ببوسی بزاری کنار (مثل بقیه)
در ضمن تمامی حرف های مفتتون هم بعد یک هفته بیرون اومد (قضیه اینترپل , وکیل , 12000 یورو , ......) همه اش فقط گپی بود که شما برای ما می اومدی
و این کار هم هیچ بعید نیست از یه لپ تاپ فروش

Faraz4u
September 23rd, 2012, 20:52
فیلم جدید مبین پارسیان

وکیلمون مریخه باید بیاد بره امریکا الانم که جلسات سازمان ملل هست طول میکشه پشت ترافیک میمونه یک هفته !!! بعد میره کانادا . بعد این کارا هم زمان بر هست . بعدم که ملت دیگه دیتاشون فرمت شده کم کم هم سرد میشن یادشون میره . بعد اخر سرم میگیم نشد

عذر میخوام از همه ولی این آقا همه رو اسکول کرده

HAMi
September 23rd, 2012, 21:03
فیلم جدید مبین پارسیان

وکیلمون مریخه باید بیاد بره امریکا الانم که جلسات سازمان ملل هست طول میکشه پشت ترافیک میمونه یک هفته !!! بعد میره کانادا . بعد این کارا هم زمان بر هست . بعدم که ملت دیگه دیتاشون فرمت شده کم کم هم سرد میشن یادشون میره . بعد اخر سرم میگیم نشد

عذر میخوام از همه ولی این آقا همه رو اسکول کرده

اسکول کرده یا نکرده فرقی نداره....اینجا شاید بتونه دروغ بگه و مردک بیخودی بزاره ولی توی دادگاه دیگه از این خبرا نیست.ما که شکایت کردیم داریم دنبالش رو میگیریم .حتی اگه 10 سال طول بکشه بازم دنبال کاراش رو میگیریم

MihanTech
September 23rd, 2012, 23:07
جناب پارسیان نوش جونت هر چی خوردی

از این کاربرا و کلا ایرانی ها هر چی ب***ی باز کمه . چون صداشون در نمیاد و فقط میان تو این تاپیک و شاخ و شونه میکشن . مطمئن باش هیچ کاری نمیکنن .

خلاصه نوش جونت دیگه

IBO_VM
September 24th, 2012, 13:01
شما فکر کنم آفرقایی جایی زندگی می کنی دیگه؟!! شایدم اصلا مال زمین نیستی؟!! ولی ایول خوب بلدی به زبون همین ایرانی ها صحبت کنی! شما میشه بگی چه کردی داداش؟ شاخ غول شکوندی و ما تشویقت نکردیم؟! آره با وجود 4 تا مثل شما و اون کسایی که زیر پستتون تشکر می زنن باید هم نوش جونش باشه. نشستین گوشه گود و می گین خاکش کن! بسم الله شما هم تشریف بیارین یه دستی بزنین!
من واقعا متاسفم بابت این افراد که اینقدر راحت به خودشون اجازه بکار بردن این ادبیات رو خطاب به تمام ایرانی ها می دن!!

MihanTech
September 24th, 2012, 13:23
شما فکر کنم آفرقایی جایی زندگی می کنی دیگه؟!! شایدم اصلا مال زمین نیستی؟!! ولی ایول خوب بلدی به زبون همین ایرانی ها صحبت کنی! شما میشه بگی چه کردی داداش؟ شاخ غول شکوندی و ما تشویقت نکردیم؟! آره با وجود 4 تا مثل شما و اون کسایی که زیر پستتون تشکر می زنن باید هم نوش جونش باشه. نشستین گوشه گود و می گین خاکش کن! بسم الله شما هم تشریف بیارین یه دستی بزنین!
من واقعا متاسفم بابت این افراد که اینقدر راحت به خودشون اجازه بکار بردن این ادبیات رو خطاب به تمام ایرانی ها می دن!!

در حالت کلی قصد ناراحت کردن شما رو نداشتم . ولی الان که ناراحت شدید اگر قبول بفرمایید عذر خواهم اگر نه هم که هیچ ...
منظور بنده این بود که تایمی رو که برای آپ کردن و کلکسیون کردن این تاپیک صرف میکنید و به هیچ نتیجه ای نمیرسید ، قشنگ مدارکتون رو بزارید داخل یک فولدر 1000 تومانی ، تشریف ببرید ارگان مربوطه و شکایت و پیگیریتون رو بفرمایید .
بعد فرض میگیریم 3-4 ماه طول بکشه . شما خیلی شیک میای کارت رو ادامه میدی ، جواب مشتری هات رو میدی ، بالاخره جنس ارزون خواستی شده این دیگه ، اونو که نمیشه کاریش کرد . بعد از چند ماه که تکلیفت روشن شد یا پولت رو میگیرن ، یا حداقالش اینه که شما میشینید داخل تَشتِ آب سرد و زورتون نمیاد که پولت رو خورده و داره راست راست راه میره و شما فقط اومدی تاپیک آپ کردی و شلوارت عرق کرده !

کم ترین و کوچکترین خوبیش اینه که به خودت میگی حداقل یه کاری کردم !
حالا شما میدونید چند نفرید ؟ میدونید اگه باهم اقدام کنید چی میشه ؟
بنده هم یک آدم تازه به دوران رسیده ، قصد نصیحت ندارم ، فقط واقعا به جای شما من عصبانی هم . میبینید دور از جون چطور داره ملت رو خر میکنه ؟ بهتون بر نمیخوره ؟

ضمنا بنده کارم هاست و مشتقاتش نیست ، 1-2 تا سرور کوچیک برای سایت های خودم دارم ، من از افرادی که هنوز ضعف و کمبود شخصیتی دارند ، سرور که سهله ، خاک ارره هم نمیخرم !!

HAMi
September 24th, 2012, 13:32
حالا شما میدونید چند نفرید ؟ میدونید اگه باهم اقدام کنید چی میشه ؟

با ایشون موافق هستم....ما چندین بار گفتیم جمع شید باهم شکایت رو انجام بدیم....ولی کسی چیزی نگفت و مجبور شدم تنهایی انجام بدم.
هنوز هم دیر نشده چندتا چندتا جمع شید تو هر شهری برید دنبالش مطمئن باشید نتیجه میده ...به قول دوستمون کمترین چیزش اینکه دیگه فکر نمیکنی تورو به باد داد و داره راست راست میچرخه.
پول برای من مهم نیست هر چقدر پول بده بازم اطلاعات من برنمیگرده...پس تا زمانی که همین ضرر یا بیشترش رو بهش نزنم ول کن نیستم.

DeltaGostar
September 24th, 2012, 13:35

اولا میشه بپرسیم شما کی هستید ؟ شاکی هستید ؟ پول و یا سرویس تون دچار مشکل شده ؟ به چه نامی صحبت میکنی؟
دوما درسته اینجا و شاکیان بعضی وقتا عصبانی میشن و چیزای بدی میگن اونم مدرک دارن حق شون پای مال شده و طبق همون که مدیر تالار پست شون روپاک نمیکنه و بن نمیشن - اما این تالار هنوز یکمی شخصیت داره - سعی کنید از کسی شاکی هستید و کنایه میخواهید بزنید با سیاست و کلمات قشنگ باشه -
سوما قاتل پدرت هم که باشه باید درست حرف بزنی و این ادبیات به درد خودت میخوره در ضمن کسی که میره توی گود یکم از معرفت بوی برده و همچنین تاسف شما به درد ما نمیخوره

majidisaloo1
September 24th, 2012, 13:53
من از اینجا شکایت کردم
انشا الله فردا که ایران میام هم شکایت از اونجا هم میکنم

IBO_VM
September 24th, 2012, 14:18
اولا میشه بپرسیم شما کی هستید ؟ شاکی هستید ؟ پول و یا سرویس تون دچار مشکل شده ؟ به چه نامی صحبت میکنی؟
دوما درسته اینجا و شاکیان بعضی وقتا عصبانی میشن و چیزای بدی میگن اونم مدرک دارن حق شون پای مال شده و طبق همون که مدیر تالار پست شون روپاک نمیکنه و بن نمیشن - اما این تالار هنوز یکمی شخصیت داره - سعی کنید از کسی شاکی هستید و کنایه میخواهید بزنید با سیاست و کلمات قشنگ باشه -
سوما قاتل پدرت هم که باشه باید درست حرف بزنی و این ادبیات به درد خودت میخوره در ضمن کسی که میره توی گود یکم از معرفت بوی برده و همچنین تاسف شما به درد ما نمیخوره

با سلام
ما هم یکی از مال باخته هاییم عزیز.هر روزم داریم تو این تاپیک پست هارو می خونیم.حالا اگه زیاد صحبت نکردیم دلیلش این نیست که با روندی که پیش اومده موافقیم.حالا ما مثل شما آی دی مون مشخص نمی کنه کی هستیم.ما هم از ایشون 7 ماهی می شد که یه سرور 16GB Ram و 12 آی پی خریداری کرده بودیم.5-6 تایی هم مشتری داشتیم و یک سری سفارش دیگه که کلا بعد از تمدید سرور برای ماه سپتامبر همه چی پرید و این شد که همه می دونن.من بیشتر با ایمیل و تیکیت درخواست هامو به ایشون ارسال کردم اما تک تک پست های این تاپیک رو خوندم.من از آقای پارسیان دفاع نکردم.ایشون به پارسیان دست مریزاد داده و می گه از ایرونی جماعت هر چی بکنی حقشه و نوش جونت! من کاری به مدرک ایشون ندارم خوب منم مدرک دارن اصلا همه مدرک دارن! شما هم که مثلا اومدی درستش کنی کلا بدترش کردی.من واسه شما تاسفی نخوردم حوصله دلسوزی هم واسه کسی ندارم چون می دونم از همه مهمتر رفع مشکلاتی هست که بابت این مشکل درگیرشونم.من به مشتریام خساراتشون رو دادم و الان فقط لنگ فایل هام هستم همین.شما هم اجازه ندارین از این ادبیات استفاده کنین.من قاتل پدرم رو هرجا باشه می گیرم و زندش نمی زارم .لطف کنین برای مثال اینقدر راحت از لفظ قاتل پدر استفاده نکنین با مرام اهل گود! من خطاب به شخص ایشون صحبتی کردم و لاغیر و جانب داری کسی رو هم نکردم.

sainaweb
September 24th, 2012, 16:14
من از اینجا شکایت کردم
انشا الله فردا که ایران میام هم شکایت از اونجا هم میکنم

خوب بیاین ایران که دیگه نمیتونید پیگیری کنید اونجارو

majidisaloo1
September 24th, 2012, 17:25
خوب بیاین ایران که دیگه نمیتونید پیگیری کنید اونجارو

وکیل دارم که پیگیری کنه
چون اونجا هم به خاطر یک سری کار های حقوقی رفتم

reza*
September 24th, 2012, 17:42
:))از خودتون خجالت بکیشید :))
بابا یارو این همه استعداد داره
حالا نمیتونه تو کاره هاستینگ موفق باشه خب به درک یکمی هم به نیمه ی پر لیوان نگاه کنید
میدونید چقدر میتونه این فرد مفید باشه ؟!!

1- ارائه ی مشاوره در مورد پیچوندن مشتری ها
2- حذف پرونده از اینترپل:67:
3- جعل انواع مدارک
4- ارسال وکیل به همه جا با پیک موتوری ( آمریکا آفریقا فرانسه مریخ :-o )
5- وام بلا عوض تا سقف 12000 یورو
6- ترجمه ی انجمن به صورت کامل
7- فرمت اطلاعات به بهترین شکل ممکن
8- داستان نویسی و فیلم نامه نویسی ( مخصوصا از نوع علمی تخلیلی دیتاسنتری )
9- کانفیگ امنیتی به بهترین شکل ( ماشاالله سایت خودشون رو نگا - عینه تانکه - نه هک میشه نه چیزی )
10- خذف پروفایل در کمترین زمان ممکن

CityKala.net
September 24th, 2012, 19:31
:))از خودتون خجالت بکیشید :))
بابا یارو این همه استعداد داره
حالا نمیتونه تو کاره هاستینگ موفق باشه خب به درک یکمی هم به نیمه ی پر لیوان نگاه کنید
میدونید چقدر میتونه این فرد مفید باشه ؟!!

1- ارائه ی مشاوره در مورد پیچوندن مشتری ها
2- حذف پرونده از اینترپل:67:
3- جعل انواع مدارک
4- ارسال وکیل به همه جا با پیک موتوری ( آمریکا آفریقا فرانسه مریخ :-o )
5- وام بلا عوض تا سقف 12000 یورو
6- ترجمه ی انجمن به صورت کامل
7- فرمت اطلاعات به بهترین شکل ممکن
8- داستان نویسی و فیلم نامه نویسی ( مخصوصا از نوع علمی تخلیلی دیتاسنتری )
9- کانفیگ امنیتی به بهترین شکل ( ماشاالله سایت خودشون رو نگا - عینه تانکه - نه هک میشه نه چیزی )
10- خذف پروفایل در کمترین زمان ممکن
به به

1- مشکلات دیتاسنتری به ما مربوط نیست!!!
2- اگر لازم باشه فردا تو لیست اینتر پل اسم دیتاسنتر و مالکینش رو هم میبینید
3- نقاشی
4- همکاران بریم کانادا اونجا آقای پارسیان وکیلشون از مریخ بیان:))
5- اول 10000 هزار یورو حالا 12000 هزار یورو خیرات شد از جیب مبارک من و شما (اگر 150 تا سرور رو 2 ماهشونو حساب کنید همون حدودا میشه الان همه سرورا 2 ماه ازشون کم شده!!)
6- فقط سرور ها فرمت شده چیزی نشده که (هم اکنون بسیار ریلکس باشیم!)
7- امنیت در سرور های آقای پارسیان موج میزند به پا نری زیرش (یک شب هاست مارو زدند از هاست ما کل سرور رو) (append hc)
8- جیمیل هم پروفایل داشتند حالا نمیاد یعنی خدا بیامرزه
9- فیلم نامه کاملا تخیلی پر از هیجان قتل فرار :دی ( ساختمان 85 :)) )
10- ما خودمون طنز پرداز بودیم قابل توجه :دی

کسی پست منو نبینه ها مخصوصا آقای سجادیه که کل اون پستشون رو با من بودند و چند تن از مشتریان بنده!

HAMi
September 24th, 2012, 20:11
از اون روز که همه اومدین میگین ما پول نریختیم حساب دیتاسنتر و.... حالا که ریختیم میگین چرا ریختی ؟ به ما چه ربطی داره و....
در اینجا مدارک پرداخت 12.000 یورو رو دادیم

خوب الان 2 شنبه شد...چه خبر؟ وکیل خیالیت جواب گرفت؟ جاله از دیتا سنتر ***ی کردین سرش رو کلاه گذاشتین بعد ازش شکایت هم کردین؟!!
خسته نشدی اینقدر دروغ گفتی؟ ادم از تو پست تر هم پیدا میشه؟ 3 هفته مثل چی خالی بستی ما بخاطر کار خودمون ادم حسابت کردیم صبر کردیم.اگه روز اول میدونستم با یه د.ز.د سر و کار دارم هیچ وقت سرور نمیگرفتم.

ایشالا تو دادگاه میبینیمت اقای د.ز.د

CityKala.net
September 24th, 2012, 20:24
خوب الان 2 شنبه شد...چه خبر؟ وکیل خیالیت جواب گرفت؟ جاله از دیتا سنتر ***ی کردین سرش رو کلاه گذاشتین بعد ازش شکایت هم کردین؟!!
خسته نشدی اینقدر دروغ گفتی؟ ادم از تو پست تر هم پیدا میشه؟ 3 هفته مثل چی خالی بستی ما بخاطر کار خودمون ادم حسابت کردیم صبر کردیم.اگه روز اول میدونستم با یه د.ز.د سر و کار دارم هیچ وقت سرور نمیگرفتم.

ایشالا تو دادگاه میبینیمت اقای د.ز.د

کاسه بگیرید دستتون آبروتونو جمع کنید
سرور جدید بگیرید جبران کنید
نه دیتا برمیگرده نه پول اگر بخوایم اینجوری پیش بریم
حالا ما نصف دیتامونو برداشتیم از اون سروره ترکید خیلی بی سر و صدا
ولی شما اگر بک آپ ندارید به فکر جبران باشید!

HAMi
September 24th, 2012, 20:58
کاسه بگیرید دستتون آبروتونو جمع کنید
سرور جدید بگیرید جبران کنید
نه دیتا برمیگرده نه پول اگر بخوایم اینجوری پیش بریم
حالا ما نصف دیتامونو برداشتیم از اون سروره ترکید خیلی بی سر و صدا
ولی شما اگر بک آپ ندارید به فکر جبران باشید!

کل دیتا پاک شده چیزی برای برداشتن نیست سرور نیست که ازش برداریم.
اگر این د.ز.د محترم همون شب به ما فضا میداد اطلاعات رو برداشته بودیم.اما پست تر از این حرفاست

CityKala.net
September 24th, 2012, 21:39
کل دیتا پاک شده چیزی برای برداشتن نیست سرور نیست که ازش برداریم.
اگر این د.ز.د محترم همون شب به ما فضا میداد اطلاعات رو برداشته بودیم.اما پست تر از این حرفاست

شما از یک نفر میخریدید ایشون هیچ جور قابل اعتماد نیستند
هاست بک آپ هم میدادند فردا پاک میشد

liandata
September 24th, 2012, 23:24
همه ی سرور های آقای پارسیان توی OVH فرمت شد .
Status جی میلشو ببینید

DeltaGostar
September 24th, 2012, 23:28
همه ی سرور های آقای پارسیان توی OVH فرمت شد .
Status جی میلشو ببینید

جی میلیشون رو لطفا عکس بگیرید بزارید توی تالار ببنیم - برای ما که اینوت شده ولی قبول نکرده

رویال نتورک
September 24th, 2012, 23:34
خدمت شما ضمیمه شد.8766

liandata
September 24th, 2012, 23:35
ضمیمه شد

DeltaGostar
September 24th, 2012, 23:45
حب چرا صلوات دوم رو بلند تر ختم نمیکنید ؟و تاپیک رو ببنید و برید دنبال کارهایتان . ام یجب و مستر بخونید و سلام

Reza.exe
September 24th, 2012, 23:58
we work on italy 8-}
آخه ادمم انقدر ... !

s.w.a.t
September 25th, 2012, 01:35
باسلام
طبق صبحتی که با ایشون پای جی تاک داشتم قرار نبود این حرفها رو اینجا بزنم ولی دیگه ظاهرا باید گفت!
تمام اتفاقاتی که ایشون هر روز یکی رو میگفتن که براشون اتفاق افتاده از داشتن شرکت ثبت شده در چند کشور جهان تا پرداخت 12یورو جریمه دروغی بیش نیست و اینکه گفتن وکیل گرفتن که شکایت کنه از دیتاسنتر هم باز یک وَهم الکی دیگر!
برای چی وَهم! و برای چی دیتاسنتر (ما فکر میکنیم که ایشون این پول رو پرداخت کردند) سرورها باز نمیکنه و ایشون میخواد شکایت کنه؟! برای چی دیتاهای تمام یوزرهای ایشون از بین میره؟!
چون ایشون به هَر دلیلی TOS و Agreement دیتاسنتر رو زیر پا گذاشتن خواسته یا ناخواسته! ایشون شکایت و وکیل و وکیل بازی هم به هیچ جا نمیرسه چون دیتاسنتر تنها با گفتن این کلمه در دادگاه تمامی شکوایه ایی که ایشون تنظیم کردن و رَد میکنه! اون یک کلمه you breach our Terms and Condition و ایشون و تمام وکلای دنیا هم جمع بشن نمیتونن این رای رو برگدونن! شانس بیارن که اگه دادگاهی تشکیل بشه(که همه این شکایت میکنم و ... فیلمی بیش نیست) دادگاه ایشون رو جریمه بیشتری نکنه!
پس شما هم بجای اینکه هر دقیقه این تاپیک بی محتوا رو بالا بیارید خیلی راحت برید شکایت کنید! مطمئن باشید ایشون هیچ دفاعیه ایی از خودشون ندارند! هرچی مدرک هم نشون بدن که ما مقصر نیستیم باز هم دادگاه میگه شما مسئول بودید این پرداختها رو به صورت سالم و بدون مشکل انجام بدید و ...

این تاپیک قفل شد و شما هم برید از طریق دادگاه پی حقتون باشید.

یوزر ایشون هم طی یکی دو روز آینده در این انجمن به صورت دائم بَن میشه!

موفق باشید