توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فرانتورک چی شد ؟
[QUOTE=faranetwork;538265]شما از آقای کوهی سرویس داشتی نه ما ! تشریف ببرید پیش خودشون! شکایتی هم دارید انجام بدین! ما هم مدرک هایی داریم!
منم از شما تشکر میکنم.جناب اقای پارسیان من نگفتم از شما سرویس داشتم.و الان هم میگم من از شما خرید نکرده ام از جناب کوهی خرید کرده ام.اما بنا به دلایلی که همه میدونند حالا کار نداریم اقای کوهی کجا تشریف دارند (خودش مبحث جدایی هست)اما این طور که به صورت شفاف از طریق اینترنت که همه میدونند+تلفن که خود اقای کوهی گفت از اقای پارسیان کمک بگیرین.من همه اطلاعاتم رو دادم به اقای پارسیان پس میشه نتیجه گرفت مشتریان ایشون به شما واگزار شده اند .خود شما تلفنی هم گفتیم همه اطلاعات اقای کوهی دست منه.اون موقعی که مشتریان کوهی هم افتاده بود دست شما و شما خوش حال از این که مشتریانتون افزوده شد.گفتین تیکت بدین.تیکت دادم.فرداش گفتین یک سرور جدید میدیم واسه انتقال الان دو هفته شده خبری از هاست اشتراکی هم نیست واسه انتقال چه برسه دیدیکیتد.
حالا هم واضح هست که ما وقتی واگزار شدیم به شما پس مشتریان شما هستیم.شما که با کوهی ارتباط داشتی یا داری بگو بیا جواب یوزراتو بده.
در ضمن باز این طور مشخص شده که کوهی پول داده که شما برگردونید به مشتریانش.شما میگی تموم شد!!!مگه ما پول دادیم کجا رفته که تموم شده؟همش یورو های هکی بوده این طور که وضح شده.پس همه پولا سود بوده.یک قرون خرج نکردید.***ی بوده دیگه!
در مورد صحبت تون در اخرین جمله که مدارک دارین>شما که ماشالله همش پر مدارکید.هر چی میشه میگید مدارک داریم.فلان داریم فسار داریم.اداره ثبت اسناد کشور این قدر مدرک نداره در ایران که شما مدرک دارین.الان حتما یک ساختمان مرکزی واسه مدارکتون دارین.
قبلا هم مشکل با هم داشتیم و ........
در کل عزیز من نگفتم میخوام برم از شما شکایت کنم.میخوام از کوهی شکایت کنم که مسخره سو درآورده.همین طور زنجیروار رسیده به شما.
zcj
September 9th, 2012, 19:57
چیزی که هست 1.800.000 از حساب ملت من واریز شده به حساب کوهی اونم داده به پارسیان این وسط کسی چیزی گیرش نیومده شما که هیچ کاری نمی تونی بکنی پس اینقدر واسه من پرونده پرونده نکن که خندم می گیره با این حرف ها هم خودتو مظلوم جلوه نده عزیز
عکس 1 واریز 1 میلون به کارت ملی کوهی رو نشون میده
عکس 2 هم واربز 800 تومان به حساب ملت شو نشون میده
mrasol
September 9th, 2012, 20:44
الان تو نمیفهمی منظور من چیه نه ؟ من شغلم هاستینگ نمی تونم به خودم اجازه بدم یه عده د.زد بیان گند بزنن به شغلم . تو میری از ovh با پول هکی سرور میگیری جدا از اینکه همین الان هزاران نفرو رو به صورت غیر مشتقیم متضرر کردی باعث میشی پس فردا یکی مثل من بخواد بره سرور بگیره از قبل انگ *** بودن روم بخوره .
خوشم میاد خوب خودتو میزنی به اون راه
یعنی ایول!حرف دل همرو زدی طرف هزاران نفرو به طور غیر مستقیم بدبخت کرد!من 5 روزه خواب ندارم!!!آخه ما که پولو کامل دادیم چه گناهی کردیم؟
طبق گفته آقای جوانی . و بقیه دوستان اگر دیتا سنتر به الباقی سرور ها کاری نداشته باشد . چرا فرانتورک دستور انتقال تمام سرور ها به جا های دیگه داده است؟
چون جریمه این موضوع به گفته خودش پرداخته شده ولی تمام سرور ها ساسبند هستن
گزینه دوم
پولی اگر داده نشده چرا دیتا سنتر همه سرور خاموش نمیکنه این گزینه فرق دارع بازم آقای itjavani (http://www.webhostingtalk.ir/member/6017/) بیشتر تجربه دارن
نمیخوام وارد مباحث جزیی کار بشم چون این تاپیک به من مربوط نیست . فقط جنبه اطلاع رسانی داره پست هام!ولی دقت داشته باشید پرداخت ها با سورس هکی انجام شده ، ممکن هست یک پرداخت 15روز بعد چارج بک بشه یک پرداخت بعد از 3ماه ، زمانی که پرداخت های یک کارت یا یک اکانت پی پال که با آن پرداخت شده ، چارج بک بشند.اتوماتیک یک ماه اون سرور تاریخش به عقب بر میگرده! حالا شما حساب کنید اکثر سرورها در یک ماه با یک الی سه کارت پرداخت شده باشه و حالا چارج بک بشند. به ترتیب چارج بک شدن سرورهاشون از دسترس خارج میشه ! وقتی یک اکانت xxxx یورو بک بشه! دیتاسنتر احمق که نیست یقه ادمین اکانت رو میچسبه میگه این همه چارج بک ، علت ؟! به کجا چنین شتابان؟!
فکر کنم به جوابتون رسیده باشید.
websazha
September 10th, 2012, 09:00
سلام به همه دوستان ضرر دیده!
پارسیان دیگه داره شورشو در میاره! علاوه بر این که خراب کاری کرده می خواد با دروغ جمش کنه.
پارسیان یادته زنگ زدم بت گفتی دیتاسنتر هک شده!!!!و گفتی که پنل ادمین که سیستم ovh گم شده به دلیل هک به همین دلیل میخوام یک سرور بدن با همون مشخصات با 15 روز رایگان بدون هزینه ای پی!منم گفتم واقعا آخی دیتاسنتر هک شده آره من هم که ار ار باور کردم! ( چرا فکر کردی چنین دروغ مزحکی بگی باور می کنم؟)
من که سروری که کی هزینه ای داده بودم و بسات 2 هفته بعد از این که تحویل گرفتم دیدم خراب کاری کردین 3شده جا به جا کردم که مشکلی برای کاربر ها پیش نیاد.
بیا درست حسابی بگو بابا این طور کردم حق با شماست کلی ضرر زدم به همه این کار کردم معذرت خواهی بکن اون جیبات هم اگر چیزی از پول ها مونده بتکون پس بده مردم
تا کار به فتا نکشیده این همه فتا دست کم نگیرین-ساکن اهواز هستم فتا اینجا خیلی قاطع برخود میکنه کسی شکایتی داشت و نمی تونست بره تا مشهد اگر ایشون تازه مشهد ساکن باشند!مدارک برای من بفرسته.
DeltaGostar
September 10th, 2012, 09:31
itjavani (http://www.webhostingtalk.ir/member/6017/)
http://www.webhostingtalk.ir/images/statusicon/user-offline.png
با تشکر بله به جواب رسیدم
واقعا از اطاعات مالی و قوانین این شرکت مطلع هستید
alireza.076
September 10th, 2012, 11:19
اقا دوشنبه شد. این پول ما چی شد پ؟
1eng.ir
September 10th, 2012, 12:04
چه پولی در میاره این دانیال جلودار (http://www.webhostingtalk.ir/f129/11234/)
نوش جونت
makh000f
September 10th, 2012, 12:12
آقای پارسیان ( فرانتورک ) چرا پول ما رو برگشت نمیزنید ؟
چند بار باید ایمیل بدهیم(5 روزه امروز فردا میکنید ) ؟
CityKala.net
September 10th, 2012, 12:55
آقای پارسیان ( فرانتورک ) چرا پول ما رو برگشت نمیزنید ؟
چند بار باید ایمیل بدهیم(5 روزه امروز فردا میکنید ) ؟
همون مشکلی ما داشتیم شما هم دارید
حالا امروز 9 یا 10 سرور که مال مشتری و خودمون بود همشون روتاشون بسته شده بود به دیتاسنتر گفتیم گفتند سرور تمدید نشده اصلا!!
تاریخ تمدید رو چک کردیم
9/8/2012
آقای پارسیان ما که تمدید زدیم رسیدگی کنید
ایمیل هم دادیم وجه مشتریارو هم برگردونید
akonews
September 10th, 2012, 12:57
من عموم وکیل و ساکن مشهد هستند و شکایت رو هم ایشون به نیابت از من از آقای مبین پارسیان و در کل فرانتورک انجام دادن و بزودی اطلاع رسانی خواهم کرد.
پلیس فتا دنبال کار رو گرفته.
هر کی هم می خواد شکایت کنه پی ام بده تا راهنماییش کنم.
makh000f
September 10th, 2012, 13:41
من عموم وکیل و ساکن مشهد هستند و شکایت رو هم ایشون به نیابت از من از آقای مبین پارسیان و در کل فرانتورک انجام دادن و بزودی اطلاع رسانی خواهم کرد.
منتظر هستیم جواب بدهند تا اقدامات لازم انجام بشه .
S1N4
September 10th, 2012, 13:42
دوستان یه سوال،اگه سرور ها از پنل فرانتورک در بیاد و به پنل کسی دیگه انتقال داده بشه.میشه تمدید کرد و اطلاعات سرور نمیپره؟!
asrhosting
September 10th, 2012, 13:43
سلام . لطفا شماره تماس و آدرس عموتون رو بدین من دارم شخصا مییام مشهد ازشون شکایت کنم .
:53:
alireza.076
September 10th, 2012, 13:58
دوستان یه سوال،اگه سرور ها از پنل فرانتورک در بیاد و به پنل کسی دیگه انتقال داده بشه.میشه تمدید کرد و اطلاعات سرور نمیپره؟!
خیر. این گندی هست که ...
mohamad2314
September 10th, 2012, 14:36
دوست عزیز شماره تلفنت. پیام خصوصی کن
mohamad2314
September 10th, 2012, 14:43
اقای پارسیان ما سرور نمیخوایم که بعد دو روز گفتی تا شب صبر کنید مجانی دیگه سرور بدی به ما نمیخوایم پول سرور برگشت بزنید
DeltaGostar
September 10th, 2012, 15:15
بنده از ایشان فقط درخواست ریستارت یک سرور لینوکسی رو داشتیم که به نظر میاد این عمل باید توسط مدیر کل سرور انجام بشه اگر انجام بدن خیلی نجاتمون دادن . پیغام خصوصی شد
serverstar.ir
September 10th, 2012, 15:22
بنده از ایشان فقط درخواست ریستارت یک سرور لینوکسی رو داشتیم که به نظر میاد این عمل باید توسط مدیر کل سرور انجام بشه اگر انجام بدن خیلی نجاتمون دادن . پیغام خصوصی شد
ببخشیدا اما این چه ریطی به موضوع این تاپیک داره !!!!
موارد زیر بطور کلی گفته میشه :
دیگه هرکس هر چیزی خواست تو این چند صفحه نوشت
کم مونده جوک هم تعریف کنند !!!
rasoulweb
September 10th, 2012, 15:32
با سلام خدمت دوستان داغدار
منم یکی هستم مثه همه شمایی که قربانی این ماجرا شدید
بنده یک سرور ویندوزی که به عنوان بک آپ ازش استفاده می کنم داشتم، که به لطف همون جواب مضحک "ارتقا به پورت 10 گیگ و..." اون سرورو کلی دیتای مهم رو از دست دادم و یک سرور دیگر که روش مجازی ساز نصب است فعلا آپ هست اما دسترسی روت ندارم
تو این چند روزه خیلی پیگیر بودیم ما، اما ظاهرا نباید خیلی امیدی به باز شدن سرورا داشت،
چاره نیست جز اینکه طی عملیات ضربتی ازین فرصتی که تا پایان تاریخ سرور مونده استفاده کنیم و از وی پی سا بک آپ بگیریم.
به دیتا سنتر هم که تیکت میدیم یه جورایی می پیچونن مارو
اینم نمونش :
Dear customer,
Your server is actually suspended. Please contact
the technical support for more details.
Kind regards,
Fedia S
در ادامه اگه فرصت شد آموزش نحوه بک آپ گیری از سرور ویندوز به نحوی که از کل ویندوز بتونید یک خروجی OVF و یا Vmx بگیرید رو اینجا قرار بدم، تا لااقل بتونید تلفات رو به حداقل برسونید
masoud13
September 10th, 2012, 15:57
:)) فکر کردی اینجا اروپاست ! یه چیز بگم خیال همتونا راحت کنم .امروز از فتا زنگ زدند به من گفتن بیا .ما هم ترسون ترسون رفتیم گفتم چی شده گفت میخایم پروندتونا به جریان بندازیم گفتم من ک کاری نکردم گفتن همون شکایتی مبنی بر کلاه برداری اینترنی که سال 88/10/20 انجام دادی :(( گفتم یادم نیست ولی نترکید بعد 3 سال پروندما دارید تازه برسی میکنید .:-& اینجا پول کلاه برداری کنی کارت ندارن . فقط دست دختر تو دستت باشه باباتو در میارن ...
خارج از شوخی میگم با شکایت به جایی نمیرسید برید یا رو بدوزدید کلیه هاشو بفروشید .
یا ادرس خونشو پیدا کنید اتیش بزنید .بد یارو بیوفته دنبال شما .چون به هیچی نمیرسید حتی یه هزاری
( از یه دوستام 57 میلیون از حساب عابرش ***یدن با این که یارو شناسایی شده 2 ساله پلیس فتا (پنیر فتا) پیگیر نشده)
hostarya
September 10th, 2012, 16:01
:)) فکر کردی اینجا اروپاست ! یه چیز بگم خیال همتونا راحت کنم .امروز از فتا زنگ زدند به من گفتن بیا .ما هم ترسون ترسون رفتیم گفتم چی شده گفت میخایم پروندتونا به جریان بندازیم گفتم من ک کاری نکردم گفتن همون شکایتی مبنی بر کلاه برداری اینترنی که سال 88/10/20 انجام دادی :(( گفتم یادم نیست ولی نترکید بعد 3 سال پروندما دارید تازه برسی میکنید .:-& اینجا پول کلاه برداری کنی کارت ندارن . فقط دست دختر تو دستت باشه باباتو در میارن ...
خارج از شوخی میگم با شکایت به جایی نمیرسید برید یا رو بدوزدید کلیه هاشو بفروشید .
یا ادرس خونشو پیدا کنید اتیش بزنید .بد یارو بیوفته دنبال شما .چون به هیچی نمیرسید حتی یه هزاری
( از یه دوستام 57 میلیون از حساب عابرش ***یدن با این که یارو شناسایی شده 2 ساله پلیس فتا (پنیر فتا) پیگیر نشده)
این دوستمون هم راست میگه از حساب خودم حدودا 1ملیون خورده ای برداشتن رفتین تهران بعد فتا و خیلی نامه بازی و کاغذ بازی و دادن پول به دولت کسی هزینه ای برگشت نزد و در حالی که طرف گرفته بودن هم پولی برگشت نزدن
کلات شکایت معنی نداره با خودشون حرف بزنین یا همون ادرس خونه شون رو دربیارین
alireza.076
September 10th, 2012, 16:25
بابا کجای کارید؟!!
پلیس فتا به همان اندازه که مال باخته اید از شما پول میگیرد و آخرشم پولی که از دست داده ای را نمیگیرید!!!
به این خاطر که مردم نروند شکایت نکنند
پلیس فتا فقط کلاس فتا هست نه پلیس فتا
مثل اون قصیه گذاشتن آنتن در منطقه ی اجلاس و اینترنت پر سرعت برای کلاس دادن به گدا گشنه ها که ما اینترنت پر سرعت به صورت رایگان به مردم میدهیم
DeltaGostar
September 10th, 2012, 16:36
ربطش به این است که سرور لینوکی روی سرور اصلی که تحویل شرکت فرانتورک و آقای پارسیان است
متوجه شدی ؟
alireza.076
September 10th, 2012, 16:50
ربطش به این است که سرور لینوکی روی سرور اصلی که تحویل شرکت فرانتورک و آقای پارسیان است
متوجه شدی ؟
و همانا whmcs تیکت را برای سیستم خود آفرید
hpnn.wm
September 10th, 2012, 16:57
ببخشید چطور تونست با اینکه سقف انتقال پول توی 1 روز 1 میلیونه و سقف برداشت هم توی 1 روز 200 هزار هست
57 میلیون رو از یه عابر بانک برداره
hostarya
September 10th, 2012, 17:00
ببخشید چطور تونست با اینکه سقف انتقال پول توی 1 روز 1 میلیونه و سقف برداشت هم توی 1 روز 200 هزار هست
عزیز به احتمال زیاد از طریق اینترنت برداشت شده
البته صقف خرید اینترنتی رو هم دقیق نمیدونم هااااا
مال ما که اینترنی بود
hpnn.wm
September 10th, 2012, 17:02
اخه خودشون نوشتند عابر بانک
hostarya
September 10th, 2012, 17:04
اخه خودشون نوشتند عابر بانک
@-)@-)@-) مگه امکانش هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-$:-&
majidisaloo1
September 10th, 2012, 17:04
واسه منم سوال هست داشتم الان به همین فکر میکردم.....!!!!!!!!!!!
جناب پارسیان یک گوشه چشمی هم به ما کن .........
hostarya
September 10th, 2012, 17:07
درسته اولای تایپنیگ میگفتم که شاید بخواطر پیگیری هاشون یکم دیر به دیر جواب بدن یکم حق میدادم البته برای دیر جواب دادن ولی این دیگه چه وضشه الان دقیقا دوروزه کلا این جا هم جوابی نمیدن
DeltaGostar
September 10th, 2012, 17:11
و همانا whmcs تیکت را برای سیستم خود آفرید
راست میگیید ها یه چیزی میگفتن آبا عطا میخونه
alireza.076
September 10th, 2012, 17:13
اقای پارسیان کلا تاپیک رو رها کرده اند و رفته اند خوش ... با پول ها
چقدر بستنی توی هوای گرم تابستون میچسبه توی هوای گرم تابستون مگه نه آقای پارسیان؟
serverstar.ir
September 10th, 2012, 17:29
جالبه میدونستم تاپیک به اینجا میکشه...
اولش همه دنبال جبران خسارات بودن و شاکی و الان رفت مرحله دوم
حالا نوبت جوک و خاطرات هست بفرمایید !!!
مرحله آخر هم اینه که :
آقا ماکه از خیرش گزشتیم ولی اون دنیا فلان...
اگر من تو خیابون ببینمش ...
میرم درخونشون تا هفته دیگه...
ما که راضی نیستیم خرج دوا دکتر ...
...
hostarya
September 10th, 2012, 17:35
تا این تایپینگ صد صفحه نشده دست وردار نیستن@-)
ولی عجب خوبه تو اوج بدبختی ادم امید خودش رو حفظ کنه
همهبا هم رو به قبله
انشا الله اقای پارسیان پول مردم رو میدن
rasoulweb
September 10th, 2012, 17:35
امروز یه چیز جالبی رو تو پنلم دیدم
Creation date:
2012-05-15
Expiration date:
2012-07-15
یعنی امکانش هست که دو ماهه پول اجاره سرور رو دو در کرده باشه و یه آبم روش ؟!!
HAMi
September 10th, 2012, 17:39
اقای پارسیان گقته بودین 2 شنبه خبر همه چیز رو میدین ...الان 2 شنبه هست دیگه!!!
نه پول میخوام نه خسارت نه هیچ چیز دیگه.....فقط اطلاعات سرور رو برگردونید!!
هی نگید به legal@ovh.net ایمیل بدید به من ربطی نداره این موضوع خودتون باید سرور رو برگردونید.امشب اخرین فرصت شما برای برگشت سرور هست.
masoud13
September 10th, 2012, 17:42
سقف برداشت اینترنتی 200 میلیون تو روزه
hostarya
September 10th, 2012, 17:44
سقف برداشت اینترنتی 200 میلیون تو روزه
پس همونی بود که من حدس زدم و سر خود من هم اومده:53:
حالا تایپینگ رو منحرف نکنیم بریم سر اقای پارسیان البته من که نه
کسانی که سرویس دارن:105:
mohamad2314
September 10th, 2012, 17:51
آقا پارسیان دوشنبه نشده هنوز پول برگشت زدن جه ارتباطی به شب و صبح داره؟
DeltaGostar
September 10th, 2012, 17:55
اقای پارسیان گقته بودین 2 شنبه خبر همه چیز رو میدین ...الان 2 شنبه هست دیگه!!!
نه پول میخوام نه خسارت نه هیچ چیز دیگه.....فقط اطلاعات سرور رو برگردونید!!
هی نگید به legal@ovh.net ایمیل بدید به من ربطی نداره این موضوع خودتون باید سرور رو برگردونید.امشب اخرین فرصت شما برای برگشت سرور هست.
من نمیخوام سرور برگشت بخوره نه توی پنل انتقال داده بشه نه پولی ازش میخوام نه چیزی فقط سرور مجازی روی یکی از این سرور های لعنتی بوده هنگ کرده باید ریست بخوره ترنسفر کنم جای دیگه
نیازمند ریستارت
serverstar.ir
September 10th, 2012, 17:56
آقا پارسیان دوشنبه نشده هنوز پول برگشت زدن جه ارتباطی به شب و صبح داره؟
آقا خداییش دیگه انقدر گفتی پول مارو بده حال من بد شد بابا چقدر طلب داری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بگو من بدم پولتو
mohamad2314
September 10th, 2012, 18:11
آقا خداییش دیگه انقدر گفتی پول مارو بده حال من بد شد بابا چقدر طلب داری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بگو من بدم پولتو
شما مگه وکیل وصی پارسیان من 2 میلون ضرر کردم میدی؟
rasoulweb
September 10th, 2012, 18:12
اینم جوابیه بخش تکنیکال ovh بعد از اینکه ازش خواهش کردیم بمون دسترسی مالی بده برای تمدید
dear customer,
if you purchased your server through reseller, you need to contact the reseller. The server has been closed. I have no more information for you.
Thank you for your understanding.
Michael k.
Ovh support
بعد که براش توضیح دادیم که ریسلر پاسخگو نیست و پنلش ظاهرا قفل شده و اینا این پاسخو داد :
dear customer,
if you purchased form a reseller, this problem is between you and the reseller.
Thank you for your understanding.
Michael k.
Ovh support
آقا بیخیال!! :|
به فکر سرور جدید باشید که با اینجا موندن و گوش دادن به وعده های این آقا، راهی از پیش نمی برید!
alireza.076
September 10th, 2012, 18:16
من نمیخوام سرور برگشت بخوره نه توی پنل انتقال داده بشه نه پولی ازش میخوام نه چیزی فقط سرور مجازی روی یکی از این سرور های لعنتی بوده هنگ کرده باید ریست بخوره ترنسفر کنم جای دیگه
نیازمند ریستارت
بابا جون هر کی دوست داری ول کن
اینجا همه کلی پول ضرر کردند اونقت شما امدید میگید سرور من رو ریستارت بدهند؟ نه جدا خودتون خندتون نمیگیره؟
مشخص هست که خون به پشه هم نمیدی تاحالا کلا" 2 میلیون یه جا دیدی ؟؟ 2 میلیون رو سرور ماهی 110 تومنی کیمسوفی ضرر کردی !!! :))
پول میخوای جور دیگه بگیر اینجا داری تندو تند حرف تکراری میزنی 1000 با یه چیزو تکرار نمیکنن که
HAMi
September 10th, 2012, 18:19
آقا بیخیال!! :|
به فکر سرور جدید باشید که با اینجا موندن و گوش دادن به وعده های این آقا، راهی از پیش نمی برید!
به همین سادگی از پول و سایت و اطلاعات و اعتبار خودتون میگزرید؟
تا زمانی که شما به این شکل باشید خوب اقای پارسیان نباید هم پاسخ گو باشند
DeltaGostar
September 10th, 2012, 18:19
بابا جون هر کی دوست داری ول کن
اینجا همه کلی پول ضرر کردند اونقت شما امدید میگید سرور من رو ریستارت بدهند؟ نه جدا خودتون خندتون نمیگیره؟
مشکل من با پول جبران نمیشه و پول توانایی جبرانشو نداره
serverstar.ir
September 10th, 2012, 18:23
شاید پول شما برگرده اما اون اعتیار قبلی برنمیگرده کاربران که نمیتونن صبر کنن و این چیزا حالیشون نیشت همون 24 ساعت اول با بدو بیرا گفتن میرن جای دیگه ...
serverstar.ir
September 10th, 2012, 18:25
مشکل من با پول جبران نمیشه و پول توانایی جبرانشو نداره
آقا راست میگه دیگه شما این تاپیک رو با سیستم پشتیبانی اشتباه گرفتی میگی سرور رو ریست کن @-)
rasoulweb
September 10th, 2012, 18:26
مخاطب من دوستانی بود که اکسپایر تایم سروراشون به زودی سر میرسه و بابت تمدید سروراشون مشکل دارن هستش!!
وگرنه اونایی که ازین بابا پول می خوان، باید تا قرون آخرشو پس بگیرن!
پست های قبلی من رو بخونید تاکید کردم که دوستان حتما از اطلاعات وی پی اساشون بک آپ تهیه کنن :)
DeltaGostar
September 10th, 2012, 18:29
آقا راست میگه دیگه شما این تاپیک رو با سیستم پشتیبانی اشتباه گرفتی میگی سرور رو ریست کن @-)
ایشون تنها فکر کنم بعضی وقتا اینجا جواب بگو هستن نه جای دیگه
HAMi
شاید پول شما برگرده اما اون اعتیار قبلی برنمیگرده کاربران که نمیتونن صبر کنن و این چیزا حالیشون نیشت همون 24 ساعت اول با بدو بیرا گفتن میرن جای دیگه ...
پول نیاز ندارم....ایشون اطلاعات من رو برگردونند من خودم اعتبار از دست رفته رو برمیگردونم
AidinX
درود .
من درگیر این بحث های جالب توجه و توهین ها نمیشم . به قول معروف نه سر پیازیم نه تهش . ولی همین مسائل توی XDA بود یه زمانی ( سر فروش S - Off و گلد کارد ) .
همیشه ام یه افرادی ضرر کرده بودن که عین پلنگ زخمی تاپیکارو میکردن میدون جنگ .
دوست عزیز ، اگه برات مهمه ( همون 500 تومن ، 350 تومن ، کلا هزار تومن ) برو دنبال کاراش . اگه ایشون وجهتو بازگشت نداد ( که صد درصد پس میده ) . نه اینکه بیای اینجا شاخ و شونه و دعوا .
مثلا هم وطنید.
من یه سرور 3 گیگ لینوکس از آقای پارسیان دارم . و خداییش سرعت لود و قیمت واقعا عالی بوده و هست . الانم هیچ هاستی نگرفتم تا ببینیم ایشون چه میکنه .
ختم کلام : اگه ایشون عمل نکرد که میکنه ، شما برید دنبال کارای قانونیش . منم مثه شما ، باید جواب اینایی که میخوان دی ال کنن و بدم یا نه؟ :|
موفق و پیروز باشید .
hpnn.wm
September 10th, 2012, 19:00
دوست عزیز می شه بگی کی از ایشون هاست لینوکس داشتی ؟
همه این ها کشک که نیستند
همه این افراد کلی مشتری با کلی دیتا داشتند که درسته باد هوا نشده ولی بعد از 2-3 روز دیگه همه اش می پره
و اینجا هم کسی جواب گو نیست ماشاالله هزار ماشالله هم اقای پارسیان مثل اینکه از ما طلب داره وقتی هم جواب می ده
انگار طلب پدری از ما داره و تیکت و وضعیت سایت هم که خودتون می دونید چطوره
AidinX
September 10th, 2012, 19:29
دوست عزیز می شه بگی کی از ایشون هاست لینوکس داشتی ؟
همه این ها کشک که نیستند
همه این افراد کلی مشتری با کلی دیتا داشتند که درسته باد هوا نشده ولی بعد از 2-3 روز دیگه همه اش می پره
و اینجا هم کسی جواب گو نیست ماشاالله هزار ماشالله هم اقای پارسیان مثل اینکه از ما طلب داره وقتی هم جواب می ده
انگار طلب پدری از ما داره و تیکت و وضعیت سایت هم که خودتون می دونید چطوره\
نزدیک به 3 ماه و خورده ایه ( دقیق یادم نیست )
و کیفیت سرور واقعا عالی بوده .
دوماین اصلی که داشتم :
parx.us Whois - par x - Who.is (http://who.is/whois/parx.us/)
پ.ن : من حرفم این نیست که خدایی نکرده این دوستان کشکن یا هرچیزی .
و دیتا و بقیه ی چیز ها هم کاملا درست و صحیح .
فقط عرضم این بود با آبرو بازی نکنید . با شاخ و شونه و تهدید هیچ کس به جایی نمیرسه .
و بر اساس تجربه چند ساله ی دو بودن عرض کردم .
موفق باشید.
ms313
September 10th, 2012, 20:09
همين حرفا رو مي زنيد كه گردن فروشنده ها رو كلفت مي كنيد.
چرا پليس فنا رسيدگي نمي كنه. رسيدگي مي كنه خوب هم رسيدگي مي كنه.
نميشه بعضي چيز ها رو تو عموم گفت ولي ديدم كه رسيدگي مي كنن مي گم رسيدگي مي كنن.
تو چيز پي ان شاهدش بوديم.
RoobinaServer
September 10th, 2012, 20:11
اگر تمام کلاه برداری هایی که در جامعه میشد همش اول به تاپیک کشیده میشد و اینجا همه مال باخته ها هی صحبت میکردن و شاخ و شونه میکشیدن فکر کنم از یه نظر بهتر بود
حداقل این پلیس های مرزی کشورمون اضافه کاری نمیخوردن کلاه بردار را سر مرز بگیرن :105:
خوبه ادامه بدید هنوز تا 100 صفحه مونده تازه صفحه 31-32 هست.:53:
DeltaGostar
September 10th, 2012, 20:20
اشک هم نمیتواند کسی را یاری کند
نیازمند یاری سرختان هستیم
از طرف جانبازان شکست خورده یک اشتباه :)
hpnn.wm
September 10th, 2012, 20:26
\
نزدیک به 3 ماه و خورده ایه ( دقیق یادم نیست )
و کیفیت سرور واقعا عالی بوده .
دوماین اصلی که داشتم :
parx.us Whois - par x - Who.is (http://who.is/whois/parx.us/)
پ.ن : من حرفم این نیست که خدایی نکرده این دوستان کشکن یا هرچیزی .
و دیتا و بقیه ی چیز ها هم کاملا درست و صحیح .
فقط عرضم این بود با آبرو بازی نکنید . با شاخ و شونه و تهدید هیچ کس به جایی نمیرسه .
و بر اساس تجربه چند ساله ی دو بودن عرض کردم .
موفق باشید.
دوست عزیز اینجا ایران هست طرفی که داریم ازش حرف می زدیم هر روز بیکار توی انجمن ول می گشت اما الان اصلا پیداش نیست
پس ایشون ابروی خودشون رو بازی می دهند نه مشتریاشون
ایشون دارند با این کارشون یه توهین بزرگ به مشتریاشون می کنند پس مشتریا هم حق توهین به ایشون و بازی با ابروشون رو دارند
در ضمن ایشون حتی 1 پنی هم پرداخت نکردند چه برسه به ده هزار یورو
دیتا ها هم به این دلیل از بین نرفته که تمامی سرور ها اکسپایر شده و تا 7 روز سرور ها روشن می مونه پس دیتا ها بدون پول باقی مونده اند
البته تا 3-4 روز
ایشون هم فقط بلده در مورد اینترپل (انگار کلانتری سر کوچه هست) و قضیه پول و ....... خالی ببنده
در حالی که نمی دونه ملت گاگول ایشون نیستند و نمی تونند ملت رو بازی بدهند
dreamdata
September 10th, 2012, 20:28
creation date:
2012-05-15
expiration date:
2012-07-15
بیچاره ovh - سر اونم کلاه رفته :دی
آقایون نشستید اینجا پول گیرتون بیاد ؟ بیخیال تاپیک - ایشون در لحظه ای که شما داشتین میگفتید " به کجا ایمیل بزنیم . کی پول میدید " نمیخواست که پول بده چون راحت داشتند تاپیک های مختلف رو چرخ میزدند و یکی گفته بود مشکل با پورت ر د استی شن ( عمدا با فاصله گذاشتم ;) ) بعد اومده بود نظر داده بود :)) .
ی کار دیگه برای زنده شدن پولتون کنید به هر حال رسیدی چیزی دارید دیگه دستتون. همین سنده که پولی به کسی داده شده اما سرتون کلاه رفته ! فتا هم بیخیال - اونا الان مشغول فیس بوک هستند ببینن کی حرف س ی اس ی میزنه و ... دلتون خوشه ها ! من کسی اگه به این شیوه با آبروم بازی کنه جوری میزنمش که مادر جدشو جلو چشاش ببینه داره باهاش بای بای میکنه بعد از حلقومش پولمو میکشم بیرون - ببینید حقتون خورده نمیشه تو زندگی مگر اینکه اجازه این کار از سمت شما سهوا یا عمدا داده شده باشه !!! بیخیال تاپیک !
CityKala.net
September 10th, 2012, 20:44
اقای پارسیان کلا تاپیک رو رها کرده اند و رفته اند خوش ... با پول ها
چقدر بستنی توی هوای گرم تابستون میچسبه توی هوای گرم تابستون مگه نه آقای پارسیان؟
حدود یک ماه پیش بود هر بار تماس میگرفتیم داشتند بستنی میخوردند :دی اینقدر صحبت میکردیم بستنی آب میشد :)))))
CityKala.net
September 10th, 2012, 20:45
Creation date:
2012-05-15
Expiration date:
2012-07-15
ما به آقای پارسیان در این مورد زنگ زدیم گفتند لینک پرداخت برات میفرستم :))))
بابا پول مارو بده لینک کیلو چنده
CityKala.net
September 10th, 2012, 20:57
ههههههه
با آقای پارسیان همین الان تماس گرفتم :دی
میگن پولی وجود نداره که بخوام بستنی بخورم :دی علاوه بر این میگه لینک پرداخت دیتاسنتر رو میدم آخر هر جملشونم جای گل پسر میگن جیگر :))
حالا جیگر:دی تکلیف ما که رو هواییم چیه!!! @-) من برم به لگال دیتاسنتر بگم شرمنده ما این 2 ماه رو دو در کردیم به بزرگی دیتاسنترتون ببخشید :))
منم که دو روزه جای غذا استرس به همراه فحش میل میکنم :دی
This dedicated server ks395145.kimsufi.com is expired
Serveur dédiés
Date de création :
2012-03-09
Date d'expiration :
2012-07-09
DeltaGostar
September 10th, 2012, 21:08
ههههههه
میگن پولی وجود نداره که بخوام بستنی بخورم :دی علاوه بر این میگه لینک پرداخت دیتاسنتر رو میدم آخر هر جملشونم جای گل پسر میگن جیگر :))
حالا جیگر:دی تکلیف ما که رو هواییم چیه!!! @-) من برم به لگال دیتاسنتر بگم شرمنده ما این 2 ماه رو دو در کردیم به بزرگی دیتاسنترتون ببخشید :))
Serveur dédiés
Date de création :
2012-03-09
Date d'expiration :
2012-07-09
پس به جای فحش دادن به کسی بهتر است سیب بخوری و لعنت کنی باعث و بانی این اشتباه و وسوسه آدمیزایت که برای یک قرون کمتر خرید یورو آبرو و اعتبار چندین هزار تا آدم
زحمات آنها و نیز همین موارد برای خودش زیر سوال برده است
HAMi
September 10th, 2012, 21:24
عزیزان همونطور که میبینید سایت فرانتورک دوباره بالا امده و اقای پارسیان به تماس ها پاسخ میدن هرچند کاری از پیش نمیره اما این بحث خوردن پول ها رو فعلا بیخیال شید و سعی کنید با خود ایشون صحبت کنید یا اقای پارسیان بیان همینجا و جواب مردم رو بدن.
با این حرفا چیزی حل نمیشه گیریم اصلا از ایشون شکایت کردیم و دست گیر هم شدن!! ایا اطلاعات از دست رفته برمیگرده؟100 تومان 200 تومان پول چیزی نیست که بگیم زندگیه کسی رو بهم زده....پول در هر صورت دیر یا زود برمیگرده.مهمه اطلاعاتتون هست که روی اون سرور ها هستند و باید برگرده.
قرار بود امشب اقای پارسیان خبرش رو بدن ولی ....
hostorder
September 10th, 2012, 21:47
فرانتورک رو تو برم که بازم سایتتو بالا آوردی هر چند که من مشتریت نبودم خدا رو شکر هم که مشتریت نشدم
tizparvaz
September 10th, 2012, 22:07
:105: دوستانی که سعی در خراب کردن ما داشتن و سنگ بعضیارو به سینه میزدن چی شد پول کسی رو دادن :) دلتون خوشه
CityKala.net
September 10th, 2012, 22:15
پس به جای فحش دادن به کسی بهتر است سیب بخوری و لعنت کنی باعث و بانی این اشتباه و وسوسه آدمیزایت که برای یک قرون کمتر خرید یورو آبرو و اعتبار چندین هزار تا آدم
زحمات آنها و نیز همین موارد برای خودش زیر سوال برده است
من متوجه نمیشم در مورد متنتون با آقای پارسیان هستید یا با من!
@ آقای پارسیان سعی دارند مشکل رو حل کنند ولی دیتاسنتر به هیچی قانع نمیشه!
HAMi
September 10th, 2012, 22:30
وقتی دیتا سنتر جریمه تعیین میکنه یعنی بعد از پرداخت اجازه میده به سرور دست رسی پیدا کنید....پس مشکل اینجاس که جریمه هنوز پرداخت نشده و ما مثل چی اینجا نشستیم منتظر هستیم معجره اتفاق بیفته....
PORE
September 10th, 2012, 23:22
اقایون پارسیان و کوهی باید این مطلب از نارنجی رو بخونند
شاید براشون بد نباشه
چگونه با خودتان صحبت می کنید؟ | نارنجی (http://narenji.ir/5370-%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%B5%D8%AD%D8%A8%D8%AA-%D9%85%DB%8C%20%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF)
masoud13
September 11th, 2012, 01:34
بابا اینقد بحث نکنید .خورد ک خورد .نوش جونش ...فکر میکنید میتونه بخوره ...شک نکن همین که م3 ***ا میاد به این تایپیک سر میزنه و شبا روز خواب نداره ...فکر میکنید می ارزه ...ن بخدا . بجا این حرفا پاشید برید مشهد در خونشو دوستو اشنا عربده کشی کنید .دو زار ابروشم میره .خونوادش قطعا میاند جوابگو میشن
IBO_VM
September 11th, 2012, 01:40
با سلام
گفتن دوشنبه جواب می دن اینم از سه شنبه و خبری نشد.قابل توجه دوستان بگم که این ایمیل زدن به ovh هم جواب نمی ده و یه جور سرکاری هست:
This is my server details:
IP address: 176.31.107.182
Server name: ks392941.kimsufi.com
> (active in 24-48h)
The following root account has been configured on the server:
Username: root
Password: ****
I don't have any access to to my root by previous credentials.i contacted to the administrator contact(faranetwork.ir) and they replied to send you e-mail for transfer my server to this costumer plan: NIC-Handle:MB59658-OVH to be able make backup from servers files.please read these message and transfer these server to my handle plan.
Best regards,B.Matouri
اینم پاسخ جالبشون:
Hello,
Thank you for your request.
For security reasons, I could not help you about the server ks392941.kimsufi.com, you should contact your provider.
Only your provider can contact us for change account for ks392941.kimsufi.com.
Best regards,
Laurent R
نمی دونم یا ما حالیمون نسیت چی باید بگیم یا واقعا سرکاریه! بابا اینا هرچی بشون می گی مب گن باید سرویس دهنده ات بیاد درخواست بده. من نمی دونم چرا خودشون درخواست انتقال سرویس رو به پلن ما نمی دن؟ آقا اینم از NIC-Handle:MB59658-OVH لطف کنید خودتون بگید منتقل کنن به این هندل.ما که راه به جایی نبردیم!
با تشکر
IBO_VM
September 11th, 2012, 01:49
دوست عزیر من به تمامشون ایمیل زدم:
support@ovh.com
legal@ovh.net
ودرنهایت در قسمت managerv3 که باید یه هندل بسازی و درخواست پشتیبانی می دی همشون همین رو می گن.میشه شما بگین به کجا ایمیل بزنیم تا جواب بدن؟
HAMi
September 11th, 2012, 01:52
عزیز طرف حساب ovh و kimsufi ما نیستیم ...اونا رو چه حسابی باید به ما لینک بک اپ بدن؟ در حالی که این سرور در پنل ما نیست!
اونا فقط اقای پارسیان رو میشناسند و اقای پارسیان باید برای برگردوندن سرور ها و اطلاعات اقدام کنند.برای این کار هم باید جریمه رو پرداخت کنند و مشکل رو با دیتا سنتر حل کنند.
در غیر این صورت هیچ راهی برای باز شدن سرور و گرفتن اطلاعات وجود نداره! من 10 بار از چند راه مختلف ایمیل دادم ولی هیچ سودی نداشت و جواب همش یکی بود.اینکه از کسی که سرور رو گرفتین درخواست کمک کنید!
4danlod
September 11th, 2012, 03:56
من خودم یک سرور ازشون اول همین ماه میلادی گرفتم و سر 4 روز بسته شد که همین مشکل بود و از اون موقع دارن پول را بازگشت می زنن .
خوب شد هیچ مشتری روی این سرور نیاوردم و گر نه بدبخت می شدم .
در ضمن من تا حالا از 3 تا رسیلر خارجی OVH کمک گرفتم برای فهمیدن موضوع که دلیل بسته شدن این اکانت ها چیست و چرا ؛ هر دفعه یک چیزی می گفتن تا آخر فهمیدیم که مقداری از جریمه پرداخت شده و همش نه .
از OVH هم بخواهیم مستقیم سرویس بگیریم که نمیشه میگه حتما باید billing معتبر داشته باشید برای verify .
اینم از مشکلات ما ایرانی ها!!
هیج جا قبولمون ندارن هر روزم بدتر می شود.
4danlod
September 11th, 2012, 04:01
عزیز طرف حساب ovh و kimsufi ما نیستیم ...اونا رو چه حسابی باید به ما لینک بک اپ بدن؟ در حالی که این سرور در پنل ما نیست!
اونا فقط اقای پارسیان رو میشناسند و اقای پارسیان باید برای برگردوندن سرور ها و اطلاعات اقدام کنند.برای این کار هم باید جریمه رو پرداخت کنند و مشکل رو با دیتا سنتر حل کنند.
در غیر این صورت هیچ راهی برای باز شدن سرور و گرفتن اطلاعات وجود نداره! من 10 بار از چند راه مختلف ایمیل دادم ولی هیچ سودی نداشت و جواب همش یکی بود.اینکه از کسی که سرور رو گرفتین درخواست کمک کنید!
HAMi جان وقتی ما پنل داریم بازم فرقی نمی کند چون Technical است و اونا روی Administrator و Billing حساب می کنند و اونا را صاحب سرور می دونن.
پس با داشتن پنل فرقی نمی کند و با میل زدن به legal@ovh.net هیچ نتیجه نمیشه گرفت چون میگن صاحب سرور شما نیستید.
HAMi
September 11th, 2012, 04:14
HAMi جان وقتی ما پنل داریم بازم فرقی نمی کند چون Technical است و اونا روی Administrator و Billing حساب می کنند و اونا را صاحب سرور می دونن.
پس با داشتن پنل فرقی نمی کند و با میل زدن به legal@ovh.net هیچ نتیجه نمیشه گرفت چون میگن صاحب سرور شما نیستید.
بله دقیقا منظور من هم همین هست....اگر به این سادگی بود که سرور هر کسی رو میشد به نام خودمون بزنیم!!!
دیتا سنتر حساب کرده و پولی رو که سرش کلاه گذاشته شده رو به عنوان جریمه در نظر گرفته و بعد از پرداخت سرور ها رو میده!!!تنها راه همین هست.
ما خواستیم با ارامش و بدون ابرو ریزی مشکل رو حل کنیم اما اقای پارسیان (حالا چه گناه کار و چه بی گناه ) راهی برای ما باقی نذاشتند به جز اینکه از مراجع قانونی اقدام کنیم.و قطعا از این که هست بیشتر ضرر میکنند.
Woshka
September 11th, 2012, 05:28
با سلام خدمت دوستان و همکاران...
اول از همه از دوستان خواهش میکنم متن رو به صورت کامل بخونند..
مشکل ما این هست که آقای کوهی سرورهاش رو به ما واگذار کرد و وقتی سرورها در پنل ما قرار گرفت دیتاسنتر پنل رو بست علت رو که جویا شدیم گفتن یورو هکی بوده که آقای جلودار زده! و بعد دیتاسنتر ما رو به مبلغ 10.000 یورو جریمه کرد .با اینکه تقصیر کار ما نبودیم..و 10.000 یورو هم دادیم به دیتاسنتر که فقط سرور دوستان فرمت نشه! برای اینکه در درجه اول آبروی ما مهم بود
در مورد دوستان از روزی که مشکل پیش اومد بنده به همه یوزرها ایمیل دادیم که سرورها تمدید نمیشه و به فکر سرور جدید باشند..
در مورد تهران هم بله بنده تهران اومدم برای حل مشکل بین المللی
در مورد دوستان..کسانی که پول برای تمدید و یا خرید سرور دادن که سرور تحویل نشده یا تمدید نشده از ایمیل faranetworkserver@gmail.com در ارتباط باشند تا هزینه برگشت بشه...
البته هنوز هم دنبال حل مشکل هستیم که شاید باز کنند پنل رو
امیدوارم دوستان موقعیت رو درک کرده باشند 10.000 یورو پول کمی نیست که دادیم و فقط برای این دادیم که سرورها فرمت نشه امیدوارم متوجه شده باشین مشکل از ما نبوده و از سمت آقای کوهی بوده و ما اومدیم کار خیر کنیم شر شد!
با احترام
مبین پارسیان
فرانتورک!
ماهه پیش طی تماسی که باهات داشتم حرف از دلار 1700 ای و یورو 2000 تومنی به عنوان سورس زدی و خیلی تعجب کردم
در صورتی که همه از نرخ دلار بالای 2000 تومن در ماه پیش آگاهیم
آیا همین سورس با این قیمت ارزون نبوده که مشکل ساز شده ؟
من حدودا تا 5 ماه پیش که براتون پرداخت امنجام دادم با سورس های کاملا درست و حتی افراد حقیقی در قرانسه براتون پرداخت کردم
آیا برای ما هم قرار هست که مشکل پیش بیاد چون ما براتون پرداخت با منبع درست انجام دادیم و حالا شما هکی زدید
پس ما هم مورد بازخواست قرار می گیریم؟
DeltaGostar
September 11th, 2012, 08:05
[QUOTE=CityKala.net;539409]من متوجه نمیشم در مورد متنتون با آقای پارسیان هستید یا با من!
@ آقای پارسیان سعی دارند مشکل رو حل کنند ولی دیتاسنتر به هیچی قانع نمیشه![ز/QUOTE]
منظورم فحش به در و دیوار هست نه به کسی
والا یکم برای دیتا سنتر سخت است قوانین توی اروپا خیلی سخت میگرن . که بگن آقا ببخشید که اشتباه کردی و پول هک شده زدی به حساب ما بیا اینم سرویس هاتون . از یک طرف به فکر ضررها که میکنن هم هستن مثلا
150 سرور باید از فردا بیکار بشه . واز طرفی هم رحم ندارن بگن این بک آب . و از طرفی هم قانع نمیشن که مشتری ها پول بدن مثلا 20 یورو که دیتا سنتر بهشون بک آب بدن اکثر دیتا سنتر این کار رو میکنن
اما نمیدونم چرا 3 روز نه آٔقای پارسیان جواب میده نه دیتا سنتر بگن تکلیف چیه اگر سرور ها تا آخرین تاریخ باز هستن که چرا از روت خارج شده ؟ اگر هم دیتا سنتر پول جریمه گرفته که چراهنوز باز هست
اگر میخوان بررسی بکنن چرا پول جریمه گرفتن و سرور رو فرمت نکردن . یا اگر خبر ناامید کننده دارن آٔقای پارسیان خوب بگن همه بریم سرکارمون (بدبختی)
akonews
September 11th, 2012, 09:48
با تشکر از آقای حسینی مدیریت فتای استان خراسان رضوی و زحمت های عموم برگه جلب آقای مبین پارسیان صادر شد.
منتظر اطلاع رسانی های بعدی من باشید.
کسانی که پولشون خورده شده خواهشا فقط شماره تماسشون رو پخ کنند تا با آنها تماس گرفته شود.
faranetwork
September 11th, 2012, 10:12
ههههههه
Serveur dédiés
Date de création :
2012-03-09
Date d'expiration :
2012-07-09
دوست عزیز یعنی 2 ماه سرور شما همینجوری بوده؟؟؟ هر 2 ماه سرور شما پرداخت شما و لینک فاکتورها ارسال شده
عزیزان همونطور که میبینید سایت فرانتورک دوباره بالا امده و اقای پارسیان به تماس ها پاسخ میدن هرچند کاری از پیش نمیره اما این بحث خوردن پول ها رو فعلا بیخیال شید و سعی کنید با خود ایشون صحبت کنید یا اقای پارسیان بیان همینجا و جواب مردم رو بدن.
با این حرفا چیزی حل نمیشه گیریم اصلا از ایشون شکایت کردیم و دست گیر هم شدن!! ایا اطلاعات از دست رفته برمیگرده؟100 تومان 200 تومان پول چیزی نیست که بگیم زندگیه کسی رو بهم زده....پول در هر صورت دیر یا زود برمیگرده.مهمه اطلاعاتتون هست که روی اون سرور ها هستند و باید برگرده.
قرار بود امشب اقای پارسیان خبرش رو بدن ولی ....
پولی نبوده که ما بخوریم دوستان یعنی فکر میکنن با این 100 تومان 500تومان ها ما الان میلیاردر شدیم؟ اگه پولی بود که برگشت میدادیم
با تشکر از شما که در جریانید
وقتی دیتا سنتر جریمه تعیین میکنه یعنی بعد از پرداخت اجازه میده به سرور دست رسی پیدا کنید....پس مشکل اینجاس که جریمه هنوز پرداخت نشده و ما مثل چی اینجا نشستیم منتظر هستیم معجره اتفاق بیفته....
دوست عزیز جریمه پرداخت شده....
با سلام
گفتن دوشنبه جواب می دن اینم از سه شنبه و خبری نشد.قابل توجه دوستان بگم که این ایمیل زدن به ovh هم جواب نمی ده و یه جور سرکاری هست:
This is my server details:
IP address: 176.31.107.182
Server name: ks392941.kimsufi.com
> (active in 24-48h)
The following root account has been configured on the server:
Username: root
Password: ****
I don't have any access to to my root by previous credentials.i contacted to the administrator contact(faranetwork.ir) and they replied to send you e-mail for transfer my server to this costumer plan: NIC-Handle:MB59658-OVH to be able make backup from servers files.please read these message and transfer these server to my handle plan.
Best regards,B.Matouri
اینم پاسخ جالبشون:
Hello,
Thank you for your request.
For security reasons, I could not help you about the server ks392941.kimsufi.com, you should contact your provider.
Only your provider can contact us for change account for ks392941.kimsufi.com.
Best regards,
Laurent R
نمی دونم یا ما حالیمون نسیت چی باید بگیم یا واقعا سرکاریه! بابا اینا هرچی بشون می گی مب گن باید سرویس دهنده ات بیاد درخواست بده. من نمی دونم چرا خودشون درخواست انتقال سرویس رو به پلن ما نمی دن؟ آقا اینم از NIC-Handle:MB59658-OVH لطف کنید خودتون بگید منتقل کنن به این هندل.ما که راه به جایی نبردیم!
با تشکر
دوست عزیز بهتون هم گفتم همین جواب رو میدن شما ایمیل رو برای من بفرستین من روی همین جواب بدم به دیتاسنتر میاد تو پنلتون این خواسته خودشون بوده!
ماهه پیش طی تماسی که باهات داشتم حرف از دلار 1700 ای و یورو 2000 تومنی به عنوان سورس زدی و خیلی تعجب کردم
در صورتی که همه از نرخ دلار بالای 2000 تومن در ماه پیش آگاهیم
آیا همین سورس با این قیمت ارزون نبوده که مشکل ساز شده ؟
من حدودا تا 5 ماه پیش که براتون پرداخت امنجام دادم با سورس های کاملا درست و حتی افراد حقیقی در قرانسه براتون پرداخت کردم
آیا برای ما هم قرار هست که مشکل پیش بیاد چون ما براتون پرداخت با منبع درست انجام دادیم و حالا شما هکی زدید
پس ما هم مورد بازخواست قرار می گیریم؟
در مورد ارز! نمیدونم چقدر بازار بورس کار کردی ! ولی اگه بلد باشی تو بازار بورس پولت رو عوض کنی با یک پول دیگه میتونی همیشه هر ارزی رو 200 تا 250 تومان پایین تر بگیری! ما هم هکی نزدیم! اگر هکی زده بودیم! که الان پول ها رو پس میدادیم اینقدر هم مصیبت نداشتیم! در مورد شما خیر مشکلی برای شما نیست
با تشکر از آقای حسینی مدیریت فتای استان خراسان رضوی و زحمت های عموم برگه جلب آقای مبین پارسیان صادر شد.
منتظر اطلاع رسانی های بعدی من باشید.
کسانی که پولشون خورده شده خواهشا فقط شماره تماسشون رو پخ کنند تا با آنها تماس گرفته شود.
موفق و پیروز باشید دوست عزیز! حتما شماره تماستون رو برام بفرستین خودم بیام! چون ما هم اینجا مدارکی داریم! چقندر قند که نیستیم! منتظر شماره تماس شما هستم!
DeltaGostar
September 11th, 2012, 10:37
آقای پارسیان جواب بنده رو هم بدید لطفا خواهشا / براتون سه بار ایمیل زدم مشکلم چیه . یه سرور مجازی روی سرور که بسته شده است و هنگ کرده یا هر چی نیاز به ریست یا باز شدن دارم
اگر امکانش هست انجام بشه بگید اگر هم امیدی نیست بگید تا یک جواب درست حسابی به مشتری ها بدیم . لطفا خواهشا توضیج بدید
akonews
September 11th, 2012, 10:46
موفق و پیروز باشید دوست عزیز! حتما شماره تماستون رو برام بفرستین خودم بیام! چون ما هم اینجا مدارکی داریم! چقندر قند که نیستیم! منتظر شماره تماس شما هستم!
آخه این جوابه مرد حسابی.
20 روزه ما رو الاف کردی که چی؟
مدرک چی داری؟
غیر اینه که چند تا ایمیل دادی که درخواست شماره حساب کردی که پولرو برگشت میدم ولی بعد از 20 روز هیچی و تیکتم رو از سیستمتون حذف کردید!
من از شما شاکی هستم و پول من به حساب شما ریخته شده.
چرا ما بایستی چوب به قول خودتون ندانم کاریشما روبخوریم که البته من شک دارم و میدونم که 100 درصد دروغ میگی.
خلاصه همه چی در ... حل می شود.
seecurity
September 11th, 2012, 10:48
?
danitfk
September 11th, 2012, 10:51
احتمالش هست همه چیز حل بشه بتونیم سرور رو از طرف شما تمدید کنیم؟ :105:
vatandl.net
September 11th, 2012, 11:05
آخه این جوابه مرد حسابی.
مدرک چی داری؟
غیر اینه که چند تا ایمیل دادی که درخواست شماره حساب کردی که پولرو برگشت میدم ولی بعد از 20 روز هیچی و تیکتم رو از سیستمتون حذف کردید!
چرا ما بایستی چوب به قول خودتون ندانم کاریشما روبخوریم که البته من شک دارم و میدونم که 100 درصد دروغ میگی.
چه دروغ بگن
چه راست
چه مدرک داشته باشن
چه نداشته باشن
مطمئن باش پیگیر کار هستند و بیکار نشستند
و اینو بگم با شکایت چیزی درست نمیشه
شما اگه بخوای از راه قانونی این مسئله رو حل کنی 1 سالی حداقل باید صبر کنی
این قدر پرونده ***ی تو این مملکت هست که پرونده آقای پارسیان بره آخر
و اینم بدون که از پلیس فتا بخاری بلند نمیشه
به هر حال اگه قصد ایشون بالا کشیدن پول شماها بود نمیومد اینجا جواب بده و اعلام حضور کنه
camelian77
September 11th, 2012, 11:14
در مورد ارز! نمیدونم چقدر بازار بورس کار کردی ! ولی اگه بلد باشی تو بازار بورس پولت رو عوض کنی با یک پول دیگه میتونی همیشه هر ارزی رو 200 تا 250 تومان پایین تر بگیری! ما هم هکی نزدیم! اگر هکی زده بودیم! که الان پول ها رو پس میدادیم اینقدر هم مصیبت نداشتیم! در مورد شما خیر مشکلی برای شما نیست
دوست عزیز اون که بورس نیست. اون فارکس هست. پس شاید با دلار و یوروی فارکسی پرداخت می کنید شما ؟؟؟ آره یا نه؟
shivahost
September 11th, 2012, 11:35
والله من یک عمر پای فارکس وقت گذاشتم و به عنوان یکی از اساتید این رشته در ایران شناخته شدم و داخل دانشگاه تهران هم تدریس کردم همچین چیزی ندیدم که بشه ارز رو ارزانتر گیر آورد. در این رشته درآمد به دلار خواهید داشت ( البته اگر ضرر نکنید که 99.9% ضرر می کنند ) و راحتتر خرج می کنید امام اینکه براتون ارزانتر در بیاد امکان نداره!
حالا ایشون گفتند بورس من نمی دانم کاش راهش رو یاد بگیرم.....
faranetwork
September 11th, 2012, 11:41
آقای پارسیان جواب بنده رو هم بدید لطفا خواهشا / براتون سه بار ایمیل زدم مشکلم چیه . یه سرور مجازی روی سرور که بسته شده است و هنگ کرده یا هر چی نیاز به ریست یا باز شدن دارم
اگر امکانش هست انجام بشه بگید اگر هم امیدی نیست بگید تا یک جواب درست حسابی به مشتری ها بدیم . لطفا خواهشا توضیج بدید
با بنده تماس بگیرید
آخه این جوابه مرد حسابی.
مدرک چی داری؟
ما که گفتیم شماره حساب بده ندادین! به قول شما بله در دادگاه ؛ سایبری یا...هر جا دوست داشتین حل میشود!
احتمالش هست همه چیز حل بشه بتونیم سرور رو از طرف شما تمدید کنیم؟ :105:
بله در حال پیگیری هستیم! یک سری قول هایی دیتاسنتر داده منتظریم ببینیم چی میشه!
دوست عزیز اون که بورس نیست. اون فارکس هست. پس شاید با دلار و یوروی فارکسی پرداخت می کنید شما ؟؟؟ آره یا نه؟
من اسمی از فارکس آوردم؟؟ یا meta trader??? یا stock ???نه عزیز این ها بچه بازی هست! منظور بنده بورس واقعی هست! بحث تاپیک منحرف نشه!
والله من یک عمر پای فارکس وقت گذاشتم و به عنوان یکی از اساتید این رشته در ایران شناخته شدم و داخل دانشگاه تهران هم تدریس کردم همچین چیزی ندیدم که بشه ارز رو ارزانتر گیر آورد. در این رشته درآمد به دلار خواهید داشت ( البته اگر ضرر نکنید که 99.9% ضرر می کنند ) و راحتتر خرج می کنید امام اینکه براتون ارزانتر در بیاد امکان نداره!
حالا ایشون گفتند بورس من نمی دانم کاش راهش رو یاد بگیرم.....
من اسمی از فارکس آوردم؟؟ یا meta trader??? یا stock ???نه عزیز این ها بچه بازی هست! منظور بنده بورس واقعی هست! بحث تاپیک منحرف نشه!
danitfk
September 11th, 2012, 11:44
[B][B]بله در حال پیگیری هستیم! یک سری قول هایی دیتاسنتر داده منتظریم ببینیم چی میشه!
خبرشو تا کی میتونید بدید..؟
akonews
September 11th, 2012, 12:00
ما که گفتیم شماره حساب بده ندادین! به قول شما بله در دادگاه ؛ سایبری یا...هر جا دوست داشتین حل میشود!
این قیافه حق به جانب و این دروغ هات منو کشته.
این هم شماره کارت ثابت کنکه دروغ نمی گی:
6104337092415239
محمد قطب کریمیان
بانک ملت
mohamad2314
September 11th, 2012, 12:19
آقای پارسیان چی شد پس الان مشکل چیه پول برگشت نمیدی؟ هم زنگ زدم هم ایمیل هم تیکت گفتی دوشنبه جداقل مرد باش رو حرف که زدی وایسا!
Reza.exe
September 11th, 2012, 12:34
اوسگول نام پرنده است آیا ؟ :115:
ملت را اوسگول گیر آوردی
اصلا یه حرف هایی خنده داری می زنی ، سایت شما روزی 100 تا بازدید بیشتر نداره ، طبق مستندات وب گذر
اون وقت حرف از ده هزار بورو می زنی
کلا تمام سرور هایی که خریدی انقدر قیمت نداره !
کسی که ده هزار بورو نقدینگی داشته باشه ، الکسای سایتش انقدر نجومی نیست ;)
در مورد دلار هم ، شما پولت را سرمایه گذاری می کردی و آن را وقف مردم می کردی
چه انسان بزرگی :((
camelian77
September 11th, 2012, 13:03
پس در مورد اون بورس ارز لطفا اطلاع رسانی کنید... ما هم یاد بگیریم. چون فکر میکنم راهی برای اینکه ارز رو ارزون تر از بازار تهران بگیرید نیست (ارز سالم و قانونی و تمیز).
اگر این حرف هایی که در مورد نحوهی پرداخت شما میزنن درست باشه شما آبروی همکاران ایرانیتون رو بردید.
majidisaloo1
September 11th, 2012, 13:56
از OVH هم بخواهیم مستقیم سرویس بگیریم که نمیشه میگه حتما باید billing معتبر داشته باشید برای verify .
For that server you will need to contact the owner of the server.
Kind Regards,
Neil
OVH.co.uk (http://OVH.co.uk)
وقتی درخواست دادم که سرور من رو با ip که دادم بیارن تو پنل خودم این جواب رو به من دادن....همه راه ها برگشت به خود اقای پارسیان....لطفا مشکل رو حل کنید تا به اطلاعات برسیم قبل از اینکه پاک بشه.
ممنون میشم توضیح کامل در مورد اینکه دیتا سنتر چی گفته بدید؟ اگر جریمه پرداخت شده پس چرا سرور رو باز نمیکنه؟مشکلش چیه؟
چه دروغ بگن
چه راست
چه مدرک داشته باشن
چه نداشته باشن
مطمئن باش پیگیر کار هستند و بیکار نشستند
و اینو بگم با شکایت چیزی درست نمیشه
شما اگه بخوای از راه قانونی این مسئله رو حل کنی 1 سالی حداقل باید صبر کنی
این قدر پرونده ***ی تو این مملکت هست که پرونده آقای پارسیان بره آخر
و اینم بدون که از پلیس فتا بخاری بلند نمیشه
به هر حال اگه قصد ایشون بالا کشیدن پول شماها بود نمیومد اینجا جواب بده و اعلام حضور کنه
دوست عزیز این حرفتون کاملا دروغ هست :) شما این پرونده رو رسیدگی کنید 1-2 هفته کمتر به جواب میرسید مملکت اونقدرام گل و بلبل نیست درسته یه چیزهای مشکل داره ولی 1سال طول نمیکشه اگر حضوری باشه
mohamad2314
September 11th, 2012, 14:33
کسی شماره رضا کوهی رو نداره ؟؟؟؟
09178903562
sazsaz
September 11th, 2012, 15:10
اون عزيزي كه روي موبايل من اس ام اس مي فرسته بدونه من پارسايي هستم پارسيان نيستم
من سرور و پول كسي را هم بالا نكشيدم
تويي كه نمي دوني از كي سرور گرفتي بايد بري بميري
majidisaloo1
September 11th, 2012, 15:13
خاموشه اونیکی هم میگه من نیستم
با اون یکی با من تماس گرفته تا حالا
یعنی چی اون نیست حتما یکی از اشنایاشه
majidisaloo1
September 11th, 2012, 15:14
اون عزيزي كه روي موبايل من اس ام اس مي فرسته بدونه من پارسايي هستم پارسيان نيستم
به شما چرا اس ام اس میدن؟
serverstar.ir
September 11th, 2012, 15:19
:)):)):)):)):)):)):)):))
sazsaz
September 11th, 2012, 15:20
به شما چرا اس ام اس میدن؟
احتمالا تشابه فاميلي هست :((
hostarya
September 11th, 2012, 15:37
09178903562 این شماره مال دوست عزیزمون هست
لطفا اول بدونین کی هست بعد
اره تشابه فامیلی شده
RoobinaServer
September 11th, 2012, 15:43
احتمالا تشابه فاميلي هست :((
تا شما باشی کلاه برداری نکنی :-p:)):))(شوخی)
اسمت رو عوض کن فردا با این دوستانی که میبینم یه شکایت از فتا میاد در منزلتون اشتباهی میگیرنتون.:))
sazsaz
September 11th, 2012, 15:46
تا شما باشی کلاه برداری نکنی :-p:)):))
اسمت رو عوض کن فردا با این دوستانی که میبینم یه شکایت از فتا میاد در منزلتون.:))
آخه درد اينجاست محمد جان كه شماره منم با 0917 شروع مي شه :))
hostarya
September 11th, 2012, 17:02
عجب فرانتورک که هک شده
Hacked By PC Persia
http://www.faranetwork.ir/:)):)):)):-&
hostarya
September 11th, 2012, 17:03
البته فقط ایندکس هستش این
و وقتی هم میری وارد بشی به ناحیه کاربری ارور 404 میده
http://redirect.main-hosting.com/error404.php/15
Reza.exe
September 11th, 2012, 17:09
دکتر هاستشو برده روی هاست فری
main-hosting.com
hosinaa
September 11th, 2012, 17:28
چقدر خوب شد این پست زدن
شما دوستان دور هم جمع شدید میگید می خندید (:|
انشاله که این مشکل واسه هیچ کدومتون پیش نیاد و کسی هم اینطور .... عام و خاصتون نکنه (:|
یا علی........
DeltaGostar
September 11th, 2012, 17:30
امام حسين (ع)؛ منادي نهضت رهايي بشر
قابل توجه کسانی که احساس میکنن جنس مذکر و مرد هستن و اسمشان رو میزارن مرد
اگر در دنیا دارای دین نیستید لا اقل مردمان ازاده ای باشید. ((ابر مرد ازادی ازادگی حضرت امام حسین (ع)))
خدا ر وشکر تا الان بعد از 4 سال کار در زمینه هاستینگ و
28 سال عمر از خدا گرفته شده تنها چیزی که رعایت کردم همین بوده که رو راست و جوابگو بودیم چه به ضرر چه به سود
بنده از این آقا پارسیان نه طلب دارم نه چیزی میخواهم فقط 5 بار تیکت و ایمیل و هر مدل ارتباط به ایشان ایجاد کردم که آٔقا جواب درست بده شما با تجربیاتت به نظرت سرور باز میشه یا پریده همه چیز . ایشون که فکر نکنم مشکل بینایی داشته باشن حتما مطلب بنده رو دیدن و چون توانایی یا هر چی که خودش میدونه مشکل دارن جواب گو نیستن که اقا سرورت پریده برو بسلامت و شرمنده
دروغ، آيين اربابان و بردگان و حقيقت، خداي انسانهاي آزاد است.((ماكسيم كورگي))
Talahost.Com
September 11th, 2012, 17:35
28 سال عمر از خدا گرفته شده تنها چیزی که رعایت کردم همین بوده که رو راست و جوابگو بودیم چه به ضرر چه به سود
این قضیه همون آزادمرد بودن هست که در عاشورا لشکر مقابلش با ادعای دین داشتن شمیشیر کشیدن به رویش و بوی از آزاد مردی نبرده بودن . در ضمن فقط ایران نیست . مردم کوفه توی جهان معروف هستن بعد ایران جدید
آقای پارسیان دیتا سنتر میگه نه تنها جریمه تخلف بانکی و حساب پرداخت باید کنید .بلکه باید خود سرور رو هم تمدید کنید یعنی - جریمه + هزینه خود سرور چقدر نامردن
supportv3@ovh.net
Sujet :
help me
Date :
2012-09-11 15:26:36
Contenu :
Hello Sir, Your service has been suspended because we received an opposition of the bank about one your payment. Therefore, we have suspended your services and your account. To reopen them we need information about the payments of bc13987399 and bc14541510 by card. Then we would reopen your account and allow you to renew your services. Do not hesitate to contact us if you have any question. Best regards Eric L.
s.w.a.t
September 11th, 2012, 18:41
تو ایران وقتی یک نفر داره غرق میشه مردم به جای کمک کردن طرف رو زیر آب نگه میدارن تا زودتر غرق بشه ;)
فقط یه سوال از شما دوست عزیز! توی ایران مَردمی که خیلی عاقل هستند عقل مبارکشون به چشمان گُهر بارشون هست! ایشون که Tech دامنه به اسمشون هست و دسترسی دارند. طبق عکسی که ضمیمه هست آقای مسعودی با یوزر خودشون لاگین میکنند رو ثبت میکنه که امروز یک دفعه چنین اتفاقای افتاد و آن هم همین الان بوده!
دو حالت وجود داره!
1- آقای پارسیان مثل قضیه اینترپُل و remove کردن از black list یک روزه! و یا پرداخت 10هزار یورو جریمه به دیتاسنتر(که هنوز سرورها بسته هست با اینکه پرداخت انجام شده!!!) دوباره دارن مثل کودکان خوردسال یک بازی جدید شروع میکنند.
2- یوزر و پسورد ایشون در سایت NIC هَک شده باشد... :)
موفق باشید
vatandl.net
September 11th, 2012, 18:45
فقط یه سوال از شما دوست عزیز! توی ایران مَردمی که خیلی عاقل هستند عقل مبارکشون به چشمان گُهر بارشون هست! ایشون که tech دامنه به اسمشون هست و دسترسی دارند. طبق عکسی که ضمیمه هست آقای مسعودی با یوزر خودشون لاگین میکنند رو ثبت میکنه که امروز یک دفعه چنین اتفاقای افتاد و آن هم همین الان بوده!
دو حالت وجود داره!
1- آقای پارسیان مثل قضیه اینترپُل و remove کردن از black list یک روزه! و یا پرداخت 10هزار یورو جریمه به دیتاسنتر(که هنوز سرورها بسته هست با اینکه پرداخت انجام شده!!!) دوباره دارن مثل کودکان خوردسال یک بازی جدید شروع میکنند.
2- یوزر و پسورد ایشون در سایت nic هَک شده باشد... :)
موفق باشید
s.w.a.t جان نمیدونم چرا شما تمام زومت رو فرانتورک هست
s.w.a.t
September 11th, 2012, 18:48
s.w.a.t جان نمیدونم چرا شما تمام زومت رو فرانتورک هست
زوم بنده در این انجمن بیشتر بر روی افردا مشکل دار هستش... :)
منتها بعضی وقتها قابل مشاهده میباشد این زوم مثل الان بعضی وقتها هم بی سر و صدا انجام میشود.... :)
mehdi.gh
September 11th, 2012, 18:49
برای من که غیر قابل باور هست آقای مسعودی با این همه اعتبار کاری دارن بیان همچین کاری انجام بدن !!!!!@-)
به نظر من کار آقای مسعودی نیست با شناختی که ازشون دارم !!!
vatandl.net
September 11th, 2012, 18:50
زوم بنده در این انجمن بیشتر بر روی افردا مشکل دار هستش... :)
منتها بعضی وقتها قابل مشاهده میباشد این زوم مثل الان بعضی وقتها هم بی سر و صدا انجام میشود.... :)
بله
ولی این بدبخت هایی که سرورهاشون بسته شده منتظر اطلاع رسانی از طرف آقای پارسیان هستند و بودن ایشون و جواب دادن به پست ها باعث دلگرمیشون میشه
قطعا هم دوست ندارن که ایشون دوباره بن بشن
این بحث ها هم به بن شدن ایشون خیلی کمک میکنه
s.w.a.t
September 11th, 2012, 18:55
بله
ولی این بدبخت هایی که سرورهاشون بسته شده منتظر اطلاع رسانی از طرف آقای پارسیان هستند و بودن ایشون و جواب دادن به پست ها باعث دلگرمیشون میشه
این دوستانی که میفرمایید بهتر پیگیر کارشون از طریق مراجعه قانونی باشند... . چون 150تاسرور آنلاین به ادعای ایشون حداقل 100نفر شکایت کنند تا روشن شدن پرونده و یا آوردن ضامن ایشون بازداشت میشن ... :) بعدش هم همه چیز ار مراجع قانون پیگیری میشه... به همین راحتی...
مطمئن باشید بعد از این بحث تصمیم خیلی جدی در مورد ایشون گرفته خواهد شد در تیم مدیریت ...
موفق باشید
sobhdam
September 11th, 2012, 19:01
:((صد بار گفتم بازم میگم.
گول فرانتورک رو نخورید:^o قرار نیست هیچ سرویس و یا هیچ پولی به شما برگشت داده بشه.
این پاسخگوی خوبی هم که داره فقط به خاطر اینه که کم کم از اذهان بیفته و کسی از اون شکایت نکنه و حداقل در دنیای واقعی کسی ازش شکایت نکنه
دوستان دوستان گولش رو نخورید انقدر تو کفتون نگه میداره تا بیخیالش بشید با اینکه کلاه برداره ولی انده صبر(خود نوحه:))) ......
هیچ دیتا سنتری این مبلغ، مشتریشو جریمه نمیکنه اونم اینی که انقدر سرور خریده.....
دوستان دوستان هر کی کمترین مدرکی ازش داره بره ازش شکایت کنه.....
شاید بگید چرا این حرف ها رو زدی
بخاطر اینه که من و دوستام 10 سرور ازش داشتیم. همه رو انقدر در قسمت تیکت تو کف گذاشت تا اینکه از کوره در رفتیم و یه فحش نثارش کردیم.
بعد با این دلیل که قوانین رو نقض کردیم اکانت رو بست. (هر چند که هیچ سرویسی رو تو اکانتمون فعال نذاشته بود)
-------------------------------
خود دانید. میخواید سرکار باشید همینجور اینجا و تو سایتش تیکت بدید.
----------------------------------
برید شکایت کنید...............و دیگر هیچ :115:
itjavani
September 11th, 2012, 19:03
برای من که غیر قابل باور هست آقای مسعودی با این همه اعتبار کاری دارن بیان همچین کاری انجام بدن !!!!!@-)
به نظر من کار آقای مسعودی نیست با شناختی که ازشون دارم !!!
به عکس لاگین بنده در پنل نیک نگاه کنید. بنده امروز جز چند دقیقه پیش برای گرفتن عکس از صفحه وارد این وب سایت نشده بودم که بخوام دی ان اس ایشون رو عوض کنم! پس اینکه بنده عوض کرده باشم منتفی هست.
تو ایران وقتی یک نفر داره غرق میشه مردم به جای کمک کردن طرف رو زیر آب نگه میدارن تا زودتر غرق بشه ;)
شما اول چشماتو باز کن! بعد طرفداری کن از کسی! امیدوارم بعد از دیدن عکس لاگین که توسط s.w.a.t ارائه شد عذرخواهیتو در این تاپیک ببینم! وگرنه فکر میکنم شما هم شریک جناب پارسیان هستید. البته منتظر عذرخواهی جناب پارسیان در این تاپیک هستم.
vatandl.net
September 11th, 2012, 19:05
جالبه
همگی منتظرن که 1 نفر بیاد از دست ایشون شکایت کنه!
به هر حال فرانتورک همونیه که کلی پست مفید تو همین انجمن داده
همونیه که 1510 بار تو انجمن ازش تشکر شده
همونیه که بعضی از دوستان همین الانش هم دارن از آموزش های ایشون استفاده میکنند
الان شد کلاهبر..ار ، فراری ، هکر دلار ، و به زودی جرم های بیشتر !
تو ایران هیچ کس نمیتونه پیشرفت کسی رو ببینه و منتظره که با سر بخوره زمین
گرفتاری واسه همه پیش میاد
اگه تونستی گره از کاره کسی باز کنی اون موقع توقع داشته باش خدا کمکت کنه
به هر حال هیچی با ارزش تر از کمک کردن به دیگران نیست
همگی موفق باشید
vatandl.net
September 11th, 2012, 19:07
شما اول چشماتو باز کن! بعد طرفداری کن از کسی! امیدوارم بعد از دیدن عکس لاگین که توسط s.w.a.t ارائه شد عذرخواهیتو در این تاپیک ببینم! وگرنه فکر میکنم شما هم شریک جناب پارسیان هستید. البته منتظر عذرخواهی جناب پارسیان در این تاپیک هستم.
ادبیات جالبی دارید
بنده به شخص خاصی اشاره نکردم و منظورم عام بود
sobhdam
September 11th, 2012, 19:09
دوست من هیچ وقت یه فقیر کلاه برداری نمیکنه
زمانی به فکر کلاه برداری میشه که یه چیزی تو پر بالش باشه
نه اون زمانی که هیچ مرگی نداره
اون زمان فکرش خوب بود همینکه یه مقدار مشتریاش زیاد شده اینکرو کرد
یه سرور میخره ده روز به یکی میفروشه ده روز دیگه به کس دیگه ای
شما نمیخواد پشتیبان کسی بشی که هیچ سرویسی ازش نداره
vatandl.net
September 11th, 2012, 19:10
دوست من هیچ وقت یه فقیر کلاه برداری نمیکنه
زمانی به فکر کلاه برداری میشه که یه چیزی تو پر بالش باشه
نه اون زمانی که هیچ مرگی نداره
اون زمان فکرش خوب بود همینکه یه مقدار مشتریاش زیاد شده اینکرو کرد
یه سرور میخره ده روز به یکی میفروشه ده روز دیگه به کس دیگه ای
شما نمیخواد پشتیبان کسی بشی که هیچ سرویسی ازش نداره
بنده جزو مشتری هاشون هستم
sobhdam
September 11th, 2012, 19:11
چه نوع سرویس سایت یا آی پی
هر کدومش فعاله بده
reza*
September 11th, 2012, 19:11
بله
فکر کنم خود مبین پارسیان هم به این نتیجه رسیده و در اکثر موارد جوابی نمیده ;)
vatandl.net
September 11th, 2012, 19:14
چه نوع سرویس سایت یا آی پی
هر کدومش فعاله بده
اینی که ازشون سرویس دارم یا نه به من و خودشون مربوط هست و دلیلی نداره بخوام واسه شما توضیحی بدم
sobhdam
September 11th, 2012, 19:19
به هر حال تنها راه رسیدن به حقتون، شکایت از این فرد دوست داشتنی است.
من و دو تا از دوستام شکایت کردیم و در شکایت ذکر کردیم که، حداقل دو میلیون به ما خسارت وارد شده.
به خاطر پاک شدن سایت و اطلاعات کاربران
vatandl.net
September 11th, 2012, 19:22
به هر حال تنها راه رسیدن به حقتون، شکایت از این فرد دوست داشتنی است.
من و دو تا از دوستام شکایت کردیم و در شکایت ذکر کردیم که، حداقل دو میلیون به ما خسارت وارد شده.
به خاطر پاک شدن سایت و اطلاعات کاربران
مختارید!
این که ازشون شکایت کنید یا نه به خودتون مربوطه
بنده جلوی شکایت شما رو نگرفتم
حرف من از اول تایپیک این بود که وقتی پیگیر کار هستند از هر جهت بهشون فشار وارد نکنید
موفق باشید
s.w.a.t
September 11th, 2012, 19:30
اگه تونستی گره از کاره کسی باز کنی اون موقع توقع داشته باش خدا کمکت کنه
به هر حال هیچی با ارزش تر از کمک کردن به دیگران نیست
همگی موفق باشید
وقتی کسی اینقدر پُر مُدعا هست خود خدا هم میگه بزار ببینم خودش که این همه ادعا داره چیکار داره میکنه...
ایشون از روز اول از همه طلب کار بودن تا همین الان! دَست از این رفتارشون بردارن مثل یک انسان بی ادعا بیان جلو خود بنده به شخصه کمکشون میکنم! مُنتهای مطالب ایشون نمیخوان از رفتاری که در قبال دیگران دارند دَست بردارند. که این میشه نتیجَش... .
حرف من از اول تایپیک این بود که وقتی پیگیر کار هستند از هر جهت بهشون فشار وارد نکنید
به جمله بالا توجه کنید! اگر ایشون مثل آقای x و یا y و یا z میمودن میگفتن دوستان من به چنین مشکلی برخوردم لطفا همه کمک کنند که مشکل حل بشه... . پس بزارید بهشون فشار وارد بشه که متوجه بشوند راهی که در پیش گرفتند به تُرکستان است...!
موفق باشید
akbari
September 11th, 2012, 19:58
بدون شرح
Hacked By PC Persia (http://www.faranetwork.ir/)
Hacked By PC Persia
@-):))
faranetwork
September 11th, 2012, 19:59
فقط یه سوال از شما دوست عزیز! توی ایران مَردمی که خیلی عاقل هستند عقل مبارکشون به چشمان گُهر بارشون هست! ایشون که Tech دامنه به اسمشون هست و دسترسی دارند. طبق عکسی که ضمیمه هست آقای مسعودی با یوزر خودشون لاگین میکنند رو ثبت میکنه که امروز یک دفعه چنین اتفاقای افتاد و آن هم همین الان بوده!
دو حالت وجود داره!
2- یوزر و پسورد ایشون در سایت NIC هَک شده باشد... :)
موفق باشید
در مورد حرف آقای مسعودی بله صحیح هست اشتباه از بنده بوده که کمی عجله کردم و چک نکردم قسمت آی پی ها رو...بنده همینجا از آقای مسعودی پوزش میخواهم ...فشار زیادی این روز ها از نظر عصبی رو آدم هست و کمی زود تصمیم گرفتم...باز هم پوزش میخواهم ..پست را هم پاک کردم...عکس هم گذاشتم که ثابت بشه مشکل از بنده بوده چون آی پی من ثابت هست و با 95 شروع میشه آی پی 5.39 هم مال سرورهم هست ولی بقیه آی پی ها خیر
8413
وقتی کسی اینقدر پُر مُدعا هست خود خدا هم میگه بزار ببینم خودش که این همه ادعا داره چیکار داره میکنه...
ایشون از روز اول طلب از کار همه بودن تا همین الان! دَست از این رفتارشون بردارن مثل یک انسان بی ادعا بیان جلو خود بنده به شخصه کمکشون میکنم! مُنتهای مطالب ایشون نمیخوان از رفتاری که در قبال دیگران دارند دَست بردارند. که این میشه نتیجَش... .
به جمله بالا توجه کنید! اگر ایشون مثل آقای x و یا y و یا z میمودن میگفتن دوستان من به چنین مشکلی برخوردم لطفا همه کمک کنند که مشکل حل بشه... . پس بزارید بهشون فشار وارد بشه که متوجه بشوند راهی که در پیش گرفتند به تُرکستان است...!
موفق باشید
آقای عزیز....کسی ادعا نکرد! شما هستین که کمی با بنده مخالف هستین در انجمن..در صورتی که در همین تاپیک کاربری که همین امروز عضو شده و 3تا پست داره و بدون مدرک حرف میزنه رو کاری ندارین! در صورتی که بنده یک کلمه حرف بزنم گیر میدین! و سریع بن میکنین! در مورد مشکل هم فکر نکنم مشکل بنده رو شما بتونین حل بکنین! چون دیتاسنتر فقط به من و همکارم که پنل به ناممون هست و کارتی هم که پرداخت شده به اسم بنده هست برای همین جوابی نمیدهند! و گرنه مطمئن باشید قبل از هر چیز از شما کمک میگرفتیم! و مشکلی هست که پیش اومده و در حال حلش هستیم و طبق صحبت های دیتاسنتر ایشالاه به زودی پنل باز خواهد شد و در پایان تمامی حرف هایی که در این مدت گفته شده با عکس ها و مدارک معتبر در یک تاپیک جدا خواهیم گذاشت تا همه متوجه بشند که دروغ نگفتیم چون قطعا کسی در این موقعیت به این مهمی نمیاد دروغ بگه ..و تمام تلاش ما حل مشکلات دوستان و کابرانمون هست
s.w.a.t
September 11th, 2012, 20:03
آقای عزیز....کسی ادعا نکرد! شما هستین که کمی با بنده مخالف هستین در انجمن..در صورتی که در همین تاپیک کاربری که همین امروز عضو شده و 3تا پست داره و بدون مدرک حرف میزنه رو کاری ندارین! در صورتی که بنده یک کلمه حرف بزنم گیر میدین! و سریع بن میکنین! در مورد مشکل هم فکر نکنم مشکل بنده رو شما بتونین حل بکنین! چون دیتاسنتر فقط به من و همکارم که پنل به ناممون هست و کارتی هم که پرداخت شده به اسم بنده هست برای همین جوابی نمیدهند! و گرنه مطمئن باشید قبل از هر چیز از شما کمک میگرفتیم! و مشکلی هست که پیش اومده و در حال حلش هستیم و طبق صحبت های دیتاسنتر ایشالاه به زودی پنل باز خواهد شد و در پایان تمامی حرف هایی که در این مدت گفته شده با عکس ها و مدارک معتبر در یک تاپیک جدا خواهیم گذاشت تا همه متوجه بشند که دروغ نگفتیم چون قطعا کسی در این موقعیت به این مهمی نمیاد دروغ بگه ..و تمام تلاش ما حل مشکلات دوستان و کابرانمون هست
دوست عزیز هیچ شخصی با شما مخالف نیست! این خود شما هستید که با خودتون مخالف هستید... به پستها و رفتار خودتون در 6ماه گذشته در این اینجمن یه مرور کوتاه داشته باشید متوجه این اَمر میشوید!
در مورد مشکلتون هم خواستید در ارتباط باشید شاید بتونیم کمکی به شما بکنیم! :)
عجب!!! تو این تاپیک در مورد همه چیز بحث میشه به جز مشکل اصلی!!بابا ول کنید این بحث ها رو
اقای پارسیان گفتین 2 شنبه مشخص میشه پس چی شد؟ همه اون راه هایی که گفتین به ovh ایمیل بدیم 10 بار دادیم و جوابش هم براتون فرستادم که سرور رو باز کنید ..چی شد پس؟
الان اطلاعات ما چه بلایی سرش امده؟کی برمیگرده؟ جایی بحث و کلکل جواب ما رو بدید! یا مشکل رو حل کنید
faranetwork
September 11th, 2012, 22:35
عجب!!! تو این تاپیک در مورد همه چیز بحث میشه به جز مشکل اصلی!!بابا ول کنید این بحث ها رو
اقای پارسیان گفتین 2 شنبه مشخص میشه پس چی شد؟ همه اون راه هایی که گفتین به ovh ایمیل بدیم 10 بار دادیم و جوابش هم براتون فرستادم که سرور رو باز کنید ..چی شد پس؟
الان اطلاعات ما چه بلایی سرش امده؟کی برمیگرده؟ جایی بحث و کلکل جواب ما رو بدید! یا مشکل رو حل کنید
دوست عزیز همه مثل شما دنبال جواب هستن پس بحث نکردیم هر کی سوال پرسیده جواب دادیم ..جواب شما هم داده شده دوست عزیز چند تا پست بالاتر
در حال حلش هستیم و طبق صحبت های دیتاسنتر ایشالاه به زودی پنل باز خواهد شد
DeltaGostar
September 11th, 2012, 22:38
دیتا سنتر ovh با تمام پرسنلش به نظرم کلشون داغ است و نمیشه به حرفاشون زیاد اعتماد کرد :| یه بار میگن پول بدین سرور تمدید میکنم و برمیگرده یک بار میگن پاک شده قابلیت بک آب نیست . کلا به حرفاشون اعتماد نکنید و فقط حرف آخر و صحیح از صاحب سرور های آقای پارسیان بشنوید در ضمن زود هم تصمیم نگیرید . ممکن هست به غیر از جریمه کردن مدیر سرور ها . نیاز به پرداخت مجدد تمدید باشه که اونم پولدار ترین آدم تا
یک هفته نمیتونه انقدر هزینه جور کنه :|
HAMi
September 11th, 2012, 22:40
دوست عزیز همه مثل شما دنبال جواب هستن پس بحث نکردیم هر کی سوال پرسیده جواب دادیم ..جواب شما هم داده شده دوست عزیز چند تا پست بالاتر
اقای پارسیان منظور بحث های دوستان هست که با هم میکنند.خبر خوبی دادین تشکر.... ولی امیدوارم به حقیقت بپیونده.
mahdyfo
September 11th, 2012, 23:40
منم از اسفند سال پیش از فرانتورک هاست گرفتم.
اولاً پیشنهاد میکنم هیچ کس از فرانتورک هاست نگیره.
دوماً صحبت های من:
ببینید اون اولش که من هاست 500 مگی گرفتم مشکلی نداشت.
بعد از یه مدت شروع شد به دان شدن. هر وقت میرفتم توو سایتم میگفت:
Server Not Found
بعد که بهشون میگفتم میگفت فلان مشکل رو داشتیم بر طرف شد. خب باشه. قبول.
چند روز دیگه که چند تا کاربر ثبت نام کرده بودند دوباره قطع شد و یکی دو هفته طول کشید تا درست شد.
آمار قطعیش از دستم در رفته.
چند بار بعد از اون سایتشون دان میشد و هر بار یه فهته تقریبا طول میکشید. آخه کاربر های بی چاره چه گیری کردند که وقتی میخوان بیان تو سایت میگهNot Found. فرئشگاه هم داشتم. اگه کسی از فروشگاه محصولی رو خریداری کنه و ببینه سایت دیگه بالا نمیاد چه فکری میکنه؟ وقتی پول رو میریزه به حساب و من نمیدونم چی سفارش داده چی کار کنم؟؟؟؟ یکی جواب گو باشه آخه بابا.
بعد از اون جریان ، سایتم شروع شد به هک شدن. بار اول که سایتم هک شد بهشون گفتم. گفتند عیب از فایل htaccess. هست. بعد رفتم به سرویس دهنده سیستم سایتم گفتم و گفت که چند هزار نفر در حال استفاده از این سیستم هستند و مشکلی ندارند. خب چی بگم دیگه؟ پشتیبانی هاست بالاخره باید یه جوابی بده و بندازه گردن این و اون دیگه ! گشتم و دلیل رو پیدا کردم. دیدم یکی ورداشته رو سرور فرانتورک Symlink نصب کرده ! بهشون گفتم این کاربر داره کار خلاف انجام میده و امنیت کل سایت های سرورتون با این سایت میاد پایین و جواب دادن که این کار خلاف قوانین هست و اگه تکرار شه بدون بک آپ هاست رو میگیریم ازتون !!!!!!!!:-o باورتون میشه؟؟؟ یکی دیگه ورداشته کار خلاف کرده به من میگن هاست رو میگیریم ازتون !
برای بار دوم هک شد ! دیگه داشتم کلافه میشدم. میدونستم امنیت هاست پایینه اما کی قبول میکرد؟؟؟؟؟
بالاخره برای بار سوم هم هک شد.پشتیبانی گفتند که مشکل از سیستم سایت هست.
آی دی هکر رو گیر آوردم رفتم بهش گفتم. با نیم ساعت بحث گفت که امنیت سرور هاست پایین هست ! و sym کرده بود.
الان هم که بعد از یک هفته قطعی سرور سایت بعد از اینکه درست شد دیدم تقریبا نصف کاربرای من حذف شدند و قالب فروشگاه به هم ریخته و چیزایی که به سایت اضافه کردم نمیاد و...
و همچنین خوشون هم هک شد !!!! ( الان هم شاید بگن عیب از سیستم بود نه هاست !:)))
هر کس میخواد ، همین الان بره تو سایت فرانتورک و ببینه که هک شده فرا نتورک | هاست | میزبانی وب | وب هاستینگ | فایل هاستینگ | ثبت دامین | نمایندگی هاستینگ | نمایندگی ثبت دامین | ثبت و پرداخت آنلاین دامنه و فضای (http://faranetwork.ir)
خلاصه اگه درباره فرانتورک تعریفی... چیزی شنیدید باور نکنید. هم خودش هک شد هم باعث هک شدن سایت هایی شد که ازش هاست گرفتند.
برای بار دوم میگم پیشنهاد میکنم هاستتون رو از فرانتورک نگیرید.
hostarya
September 12th, 2012, 00:01
فقط یه چیز باعث شک میشه نمیدونم چرا کاربرای تازه عضو شده سریع میان تو این میگن از فرانتورک بد میگن
درسته حق دارن ولی چه طور شده این ادما میان بد میگن شاید هدف خواسی دارن
البته کلی گفتم هیچ کس ناراحت شنه
با تشکر
ایشا الله مشکل همه دوستان حل شه
TARIMEHR
September 12th, 2012, 00:46
رفتار فرانتورک با کاربر >> بر اساس میل شخصی جناب پارسیان
شاید فردا ازتون خوشش نیاد و سرورتونو تمدید نکنه
اما در کل عملکرد خوبی داشتن
انشالله کسی زیر ذره بین نره
حداقل آدم بداش برن زیر زره بین
تا قبل این مشکل همه داشتن زیر پست های جناب پارسیان تشکر میزدن و امروز دارن رو اسمشون کلاهبردار میزنن
انسان های دوست نما که اطراف جناب پارسیان هستن با این مشکل چقدر خوشحال به نظر میان
افرادی هم که اطلاعاتتون توی این سرورها هست:
این سرورا فرمت نمیشن و دیتاسنتر فقط خواست یه موضوعی رو به جناب پارسیان بفهمونه
این روزا سروراتون باز میشه و میتونین اطلاعاتتون رو بگیرین
فرانتورک : برای کسب اعتبار مجدد راه سختی رو در پیش داری
در مورد همه گفتیم الا خودمون: حالا دیگه میزبان نیستیم بخوابیم :))
makh000f
September 12th, 2012, 01:16
با تشکر من کاری ندارم که آقای پارسیان چیکار کردن و...
بحث من سر این هست که من تمدید نمیکنم ! و پولی که فاکتور کردید واریز کردیم رو برای من انتقال بدید !
قرار بود 10 روز پیش این کار رو بکنید هنوز نکردید آقا جان طبق ایمیلی که دادم و شماره کارت دادم برای من حساب کتاب هم مشخص هست برگردونید پول رو!!!
با تشکر.
AidinX
September 12th, 2012, 02:10
هاست من برگشت .
ممنون جناب پارسیان .
ممنون از زحماتتون .
http://parx.us
HAMi
September 12th, 2012, 02:47
هاست من برگشت .
ممنون جناب پارسیان .
ممنون از زحماتتون .
ParX Design | Parx's Graphic and Portofolio (http://parx.us)
خوب خدا روشکر یکی مشکلش حل شد...سرور ما که تاریخ تمدیدشم گذشته ...امیدوارم اطلاعات هنوز روش باشه:63:
mahdyfo
September 12th, 2012, 11:07
فقط یه چیز باعث شک میشه نمیدونم چرا کاربرای تازه عضو شده سریع میان تو این میگن از فرانتورک بد میگن
درسته حق دارن ولی چه طور شده این ادما میان بد میگن شاید هدف خاصی دارن
البته کلی گفتم هیچ کس ناراحت نشه
با تشکر
ایشا الله مشکل همه دوستان حل شه
ببینید من که کاربر تازه عضو هستم اصلا توی این انجمن نمیام. اصلا اینجا فعالیت نمیکنم. فقط از دست این همه زجری که کشیدم رفتم توی گوگل سرچ کردم "فرانتورک چه هاستی خوبه؟" بعد فروم هایی رو دیدم که یکیش همینجا بود. سریع ثبت نام کردم و اون مطلب رو نوشتم هدفم هم اینه که نذارم مردم پولشونو بریزن توو جوب آب. اگه میخواید برید تاریخ و زمان ثبت نام من و تاریخ و زمان پست من رو چک کنید.
خودم هم سرویس هاستینگ ندارم که از بقیه بد بگم و مردم از من بگیرند. یک کاربر عادی هستم که پولمو ریختم تو جوب آب و نمیخوام بقیه این کارو کنند.
و در مورد جمله آخرتون انشالله مشکل همه حل شه ولی مشکل کسانی که از فرانتورک سرویس گرفتند حل نمیشه...
حالا شکتون بر طرف شد؟
با تشکر
hostarya
September 12th, 2012, 14:45
و در مورد جمله آخرتون انشالله مشکل همه حل شه ولی مشکل کسانی که از فرانتورک سرویس گرفتند حل نمیشه...
حالا شکتون بر طرف شد؟
با تشکر
دوست عزیز چرا دارن یکی یکی حل میکنن شما چرا این قدر سعی داری بد بگی ازشون
حالا هر اتفاقی افتاده /اگه سر خودتون میومد اینطوری میگفتین
الان اگه میخواستن فرار کنن که نمیومدن پیام بدن اینجا
پس فراری نیست و ایشون هم زیر فشار برای جواب گویی به مدرم هستن
دیگه استرس رو زیاد نکنین
من هم به خود شما فقط نگفتم که به همه کسانی که میان با اسم دیگه عضو میشن و میخوان تخریب کنن یه نفر رو نه تنها این پست بلکه تایپینگ های دیگه هم همین طور
امیدوارم مشکل همه حل شه
با تشکر:67:
ertebat7
September 12th, 2012, 14:48
من از اقای پارسیان و فرانتورک همیشه تعریف می کردم با اینکه چندین بار هم در یاهومسنجر به من بی احترامی کردند
ولی واقعا به فرانتورک نمیشه اعتماد کرد نه برای خرید سرور نه کلا هاست
بنده ضرر زیادی را به خاطر ایشون متحمل شدم و واقعا نمی دونم ایشون چه اینده ای در انتظارش هست
ولی توصیه می کنم برای کسی که میخواد به صورت حرفه ای وارد دنیای سرور و هاست بشه همیشه از یک جای مطئن سرویس بگیره که این مشکلات بزرگ براش پیش نیاد
ما یه سرور از ایشون داشتیم که منتقلش کردیم
spalisp
September 12th, 2012, 14:59
واقعا برای من جای تعجبه که بعضی از دوستان چرا اینقدر دارن حقایق رو پنهان میکنن و چشمشون رو روی اشتباهات فرانتورک بستن و فقط دارن حمایت میکنن . من به حرف هیچکسی کار ندارم . سرور هم از ایشون ندارم ولی چیزی که من از سال 2010 که وارد این انجمن شدم تا حالا دیدم این بوده که تاپیک های زیادی درباره مشکلات روز افزون فرانتورک زده شده و هیچ وقت پاسخ قانع کننده ای از طرف ایشون داده نشده و همیشه 1 بهونه ای بوده . اگه ایشون از همون اول با مشتریاشون صادق بودن و فقط به فکر سود و منافع خودشون نبودن به هیچ عنوان چنین مشکلاتی پیش نمیومد و الان هم به هیچ وجه خساراتی که به مشتریاشون زدن رو نمیتونن اینجوری جبران کنن چون مطمئنا مشتریاشون خیلی خیلی ضرر کردن و مهمتر از همه اعتماد اون ها هست که از بین رفته
sobhdam
September 12th, 2012, 17:05
بابا خیلی ساده هستین
همتون رو گذاشته سرکار
این هک سایتش کار خودش.
بخاطر اینه که کسانی که فاکتور رو واریز کردن.
بیخیال سرور خودشون بشن.
ا کلا داره دکونش رو جمع میکنه.
اون میخواد بدون دادن یک قرون به مشتریانش. دکونش رو ببنده و حالا همه رو گذاشته سرکار تا کسی ازش شکایت نکنه
بابا همتون سرکارین هیچ پول یا سرویسی برگشت داده نخواهد شد
تنها راه، شکایت از این آقای افول نتورک هست..... وبس
faranetwork
September 12th, 2012, 19:10
دیگه استرس رو زیاد نکنین
من هم به خود شما فقط نگفتم که به همه کسانی که میان با اسم دیگه عضو میشن و میخوان تخریب کنن یه نفر رو نه تنها این پست بلکه تایپینگ های دیگه هم همین طور
امیدوارم مشکل همه حل شه
با تشکر:67:
با تشکر از شما همکار گرامی
خوب خدا روشکر یکی مشکلش حل شد...سرور ما که تاریخ تمدیدشم گذشته ...امیدوارم اطلاعات هنوز روش باشه:63:
دوست عزیز طبق آخرین گفته دیتاسنتر هیچ سروری فرمت نشده
من از اقای پارسیان و فرانتورک همیشه تعریف می کردم با اینکه چندین بار هم در یاهومسنجر به من بی احترامی کردند
ولی واقعا به فرانتورک نمیشه اعتماد کرد نه برای خرید سرور نه کلا هاست
بنده ضرر زیادی را به خاطر ایشون متحمل شدم و واقعا نمی دونم ایشون چه اینده ای در انتظارش هست
ولی توصیه می کنم برای کسی که میخواد به صورت حرفه ای وارد دنیای سرور و هاست بشه همیشه از یک جای مطئن سرویس بگیره که این مشکلات بزرگ براش پیش نیاد
ما یه سرور از ایشون داشتیم که منتقلش کردیم
دوست عزیز شما از ما سرور اختصاصی نداشتین و سرور مجازی داشتین ....بهتون هم از قبل گفتیم که از سرورتون بک آپ بگیرید سرور جدید میدیم! هر چند که هنوز سرور مجازیتون روشن هست ...در مورد بی احترامی بهتر نیست کمی واضح صحبت کنید! شما در یاهو فروش ما درخواست پشتیبانی کردین همکار بنده هم در قسمت فروش هست و دسترسی به هیچ سروری ندارند که بتونن مشکل رو حل کنن و نه تخصص فنی دارن ...فقط به شما چند بار گفتن دوست عزیز تیکت بدین! این حرف بدی هست؟
دوستان ایشالاه اگه کمی دیتاسنتر راه بیاد تا 1 یا 2 روز آینده پنل باز میشه و همه سرورها در وضعیت عادی خود قرار خواهند گرفت
behrooz_iri
September 12th, 2012, 19:10
دوستان 42 صفحه اومدید تقریبا بدون نتیجه ولی من میتونم بگم که متاسفانه بیخیال بک آپ باید شد چون واریز 10000 یورو تقریبا محال هست یعنی اگه من هم بودم هم نمیدادم نهایت میومدم دادگاه اون ها هم پول سرور ها رو ازم میگرفتند تازه بعد ار بوققققق سال من خودم هم یه سایت رو سروراش داشتم که همون طور که دوستان میگفتند آپتایم بسیار بد و امنیت افتضاح ( دو بار هک شد ) ولی من اصلا برام مهم نبود چون خودم هم به سایت سر نمیزدم :دی ولی شمایی که انقدر براتون مهم بوده تعجب آوره که ریسک کردید و موندید و از اون بالاتر خودتون بک آپ درست و حسابی نداشتید در کل اینجا هیچ دادگاهی بابت خسارات معنوی و از دست رفتن اعتبارتون متاسفانه پولی به شما نخواهد داد فقط میمونه پول سرور که اونم وقتی بری دادگاه کلا بی خیال میشی از بس ازیتتون میکنند :-< در کل با عرض تاسف باید بگم همه چیز رو تمام شده بدونید
faranetwork
September 12th, 2012, 19:53
دوستان 42 صفحه اومدید تقریبا بدون نتیجه ولی من میتونم بگم که متاسفانه بیخیال بک آپ باید شد چون واریز 10000 یورو تقریبا محال هست یعنی اگه من هم بودم هم نمیدادم نهایت میومدم دادگاه اون ها هم پول سرور ها رو ازم میگرفتند تازه بعد ار بوققققق سال من خودم هم یه سایت رو سروراش داشتم که همون طور که دوستان میگفتند آپتایم بسیار بد و امنیت افتضاح ( دو بار هک شد ) ولی من اصلا برام مهم نبود چون خودم هم به سایت سر نمیزدم :دی ولی شمایی که انقدر براتون مهم بوده تعجب آوره که ریسک کردید و موندید و از اون بالاتر خودتون بک آپ درست و حسابی نداشتید در کل اینجا هیچ دادگاهی بابت خسارات معنوی و از دست رفتن اعتبارتون متاسفانه پولی به شما نخواهد داد فقط میمونه پول سرور که اونم وقتی بری دادگاه کلا بی خیال میشی از بس ازیتتون میکنند :-< در کل با عرض تاسف باید بگم همه چیز رو تمام شده بدونید
در این دوره زمونه فکر کنم 10.000 یورو 30 میلیون تومان پولی باشه که اینطور میگین! پول رهن یک خونه تو پایین شهر هست! جور هم نشه میشه وام گرفت ماشالاه این همه بانک!
دوست عزیز اگه بنده 10.000 یورو رو نمیخواستم بدم هفته پیش همه چیز فرمت شده بود مدرکش هم تا شب میزارم! شما بهتر هست قبل از اینکه حرفی رو بزنید صبر کنید تا تکلیف معلوم بشه ..جهت اثبات حرف من میتونین برین یک سفارش در OVH ثب کنید و ببینید OVH secure payement رو برداشتن و اون موقع متوجه خواهید شد
farzadho
September 12th, 2012, 20:04
قصد تخریب یا خراب کردن جو تاپیک رو ندارم..
ولی اگر سرورها باز بشه که نمیشه و شما واقعا 10 هزار یورو که هیچ 1 یورو برای باز کردن به دیتاسنتر داده بودید من برای تمامی کاربران این تاپیک جایزه در نظر میگیرم...
بندگان خدا رو تا کی میخوای سرکار بزاری؟!
یادم میاد یکی بهتون گفت مثل فلانی نشی گفتی نه ما کمپانی داریم پاریس دبی و 10 تا کشور دیگه ما فرق میکنیم حالا گندش بالا اومد که ...
هرچند از قبل تکلیف کار شما مشخص بود و اگر کاربران با تحقیق بیشتر اقدام به خرید میکردند الان این مشکلات رو نداشتند.
با تشکر.
arvin_b
September 12th, 2012, 20:04
سلام
در این پست من طرف کسی را نمی گیرم
من تا حالا فقط این تایپیک را دنبال می کردم
ولی حالا می خوام یک مطلب را بگم بعضی از دوستان بهتره به جای سنگ اندازی کمک کنند تا سرور ها فعال بشه
الان هم که آقای پارسان گفتند که این مشکل امکان حل شدن تا چند روز آینده داره
حالا این اتفاقی هست که افتاده که جای اینکه منفی نگاه کنید کمی هم مثبت نگاه کنید به این مورد الان من هم 3 سرور از فرانتورک دارم تا الان هم چند کاربر از دست دادم ولی باز هم در حال تلاش هستم
انشاا... که این مشکل حل میشه
موفق باشید
behrooz_iri
September 12th, 2012, 20:10
در این دوره زمونه فکر کنم 10.000 یورو 30 میلیون تومان پولی باشه که اینطور میگین! پول رهن یک خونه تو پایین شهر هست! جور هم نشه میشه وام گرفت ماشالاه این همه بانک!
دوست عزیز اگه بنده 10.000 یورو رو نمیخواستم بدم هفته پیش همه چیز فرمت شده بود مدرکش هم تا شب میزارم! شما بهتر هست قبل از اینکه حرفی رو بزنید صبر کنید تا تکلیف معلوم بشه ..جهت اثبات حرف من میتونین برین یک سفارش در OVH ثب کنید و ببینید OVH secure payement رو برداشتن و اون موقع متوجه خواهید شد
ما بخیل نیستیم ان شا الله که بتونی جور کنی ما هم بسیار خوشحال خواهیم شد
DeltaGostar
September 12th, 2012, 20:19
اگر دشمن درجه 1 فرانتورک هم بودم بازم حقیقت باید گفت من از لحاظ فنی و چندین نفر دیگه هم به این نتیجه رسیدم 1- سرور ها بسته نشده و فرمت نشده است تا الان ودلیل شون همون پرداخت جریمه بوده است . چون سرور های مجازی پینگ دارد البته بگم به دیتا سنتر و حرف هاشون نمیشه اعتماد کرد . ممکن است حتی آقای فرانتورک رو هم دور بزنن و بعد از پرداخت ها همه چی رو از بین ببرن که باید از طریق سفارت بررسی کرد . که بازم به نظر شخصی بنده اروپای های قابل اطمینان هستن و وقتی پول بگیرن زیرش نمیزنن
2 - دوم اینکه میشه فهمید که جهت بررسی های قانونی بعد از هر مشکل مالی در اروپا چندروزی دقیق بررسی میکنن و همین زمان های قانونی و بانکی باعث شده من و هزاران نفر دیگه منتظر بمونن برای رسیدن به سرور هایشون
vatandl.net
September 12th, 2012, 20:33
بابا خیلی ساده هستین
همتون رو گذاشته سرکار
این هک سایتش کار خودش.
بخاطر اینه که کسانی که فاکتور رو واریز کردن.
بیخیال سرور خودشون بشن.
ا کلا داره دکونش رو جمع میکنه.
اون میخواد بدون دادن یک قرون به مشتریانش. دکونش رو ببنده و حالا همه رو گذاشته سرکار تا کسی ازش شکایت نکنه
بابا همتون سرکارین هیچ پول یا سرویسی برگشت داده نخواهد شد
تنها راه، شکایت از این آقای افول نتورک هست..... وبس
آقای پارسیان سوپر مارکت ندارن که جمع کنن برن!
شما اگه خیلی تمایل به شکایت دارید تشریف ببرید شکایت نامه رو تنظیم کنید و مراحل قانونی رو طی کنید
faranetwork
September 12th, 2012, 21:13
اگر دشمن درجه 1 فرانتورک هم بودم بازم حقیقت باید گفت من از لحاظ فنی و چندین نفر دیگه هم به این نتیجه رسیدم 1- سرور ها بسته نشده و فرمت نشده است تا الان ودلیل شون همون پرداخت جریمه بوده است . چون سرور های مجازی پینگ دارد البته بگم به دیتا سنتر و حرف هاشون نمیشه اعتماد کرد . ممکن است حتی آقای فرانتورک رو هم دور بزنن و بعد از پرداخت ها همه چی رو از بین ببرن که باید از طریق سفارت بررسی کرد . که بازم به نظر شخصی بنده اروپای های قابل اطمینان هستن و وقتی پول بگیرن زیرش نمیزنن
2 - دوم اینکه میشه فهمید که جهت بررسی های قانونی بعد از هر مشکل مالی در اروپا چندروزی دقیق بررسی میکنن و همین زمان های قانونی و بانکی باعث شده من و هزاران نفر دیگه منتظر بمونن برای رسیدن به سرور هایشون
در مورد سفارت باید عرض کنم که در فرانسه تا الان 3 نفر در دیتاسنتر تضمین ما رو کردن و رفتن اونجا ضامن ما شدن و گرنه که حتی به این 10.000 یورو هم راضی نمیشدن! متاسفانه دیتاسنتر در این یک مورد کوتاهی کرده و اصلا مشکلی که از سمت ما نبوده رو گردن ما انداخته و این قسمت خیلی برای ما زور هست که برای کار نکرده باید جریمه بدیم شدیم آش نخورده دهن سوخته......
در حال حاضر ما آخرین ایمیل دیتاسنتر رو جواب دادیم و منتظر جواب از سمت اون ها در خصوص این مشکل هستیم تا اینجا رو که راه اومدن به لطف خدا مشکلی نخوره پنل و سرور ها باز میشه
DeltaGostar
September 12th, 2012, 21:41
هر چی سنگه پیش پا آدم لنگه رو باید طلا گرفت . آدم میاد خوبی کنه از دماغش میارن :| مخصوصا دولتی و یا ارگانی باشه
mohamad2314
September 12th, 2012, 22:01
دوستان اینارو میذارم شما هم در جریان باشید شاید آقای پارسیان حداقل رو یکی از حرف هایی که زده وایسه
من یه سرور از آقای پارسیان خریدم یه سرور به ما داد بعد دو روز گفت قابل تمدید نیست الانم بعد 15 روز من میگم وجه سرور برگردونید تیکت زدن میگن سرور تا یکی دو روز دیگه آماده است آقای پارسیان ما از شما سرور نخواییم بایید جیکار کنیم ؟
تمام تیکت هارو می ذارم دوستان- خود آقای پارسیان ببنند لااقل خجالت بکشند این همه دروغ سر هم می کنند .
لازم بگم تمام فاکتور تو سایتم به بهانه back up ... این حرف ها پاک شده l دوستان دیگه فکر کنم پارسیان بشناسند توی این 43 صفحه
جداقل بگو توان مالی ندارم الان شما 10000 یورو پرداخت کردی!!!! سر 130 تومان که میخوای برگشت بزنی یه هفتس درگیری!!!!!
این همه به ما ضرر زدی !!!
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f41/8429-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%88%D8%B1%DA%A9-%DA%86%DB%8C-%D8%B4%D8%AF-%D8%9F-1-pnghttp://www.webhostingtalk.ir/attachments/f41/8430-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%88%D8%B1%DA%A9-%DA%86%DB%8C-%D8%B4%D8%AF-%D8%9F-2-pnghttp://www.webhostingtalk.ir/attachments/f41/8431-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%88%D8%B1%DA%A9-%DA%86%DB%8C-%D8%B4%D8%AF-%D8%9F-3-png
8432
HAMi
September 12th, 2012, 22:02
دوستان ایشالاه اگه کمی دیتاسنتر راه بیاد تا 1 یا 2 روز آینده پنل باز میشه و همه سرورها در وضعیت عادی خود قرار خواهند گرفت
بی صبرانه منتظر هستیم...اما همیشه جملات شما داخلش اگه وجود داره که باعث شک میشه !
اما در مورد کسانی بد گوئی میکنند درسته الان اقای پارسیان که باهاشون کار میکردیم برای ما مشکل خیلی بزرگی درست کردن حالا چه مقصر باشند چه نباشند ولی در دورانی که باهاشون کار میکردم هیچ مشکلی نداشتند نه از نظر پشتیبانی نه این چیزا که بعضی دوستان میگند.کاملا مشخص هست که دفاع نمیکنم ! چون همه چیز ما این وسط از بین رفته ولی حقیقت رو باید گفت....به عنوان سرویس گیرنده از اقای پارسیان کاملا راضی بودم قبل از این مشکل که ....
mohamad2314
September 12th, 2012, 22:06
بی صبرانه منتظر هستیم...اما همیشه جملات شما داخلش اگه وجود داره که باعث شک میشه !
اما در مورد کسانی بد گوئی میکنند درسته الان اقای پارسیان که باهاشون کار میکردیم برای ما مشکل خیلی بزرگی درست کردن حالا چه مقصر باشند چه نباشند ولی در دورانی که باهاشون کار میکردم هیچ مشکلی نداشتند نه از نظر پشتیبانی نه این چیزا که بعضی دوستان میگند.کاملا مشخص هست که دفاع نمیکنم ! چون همه چیز ما این وسط از بین رفته ولی حقیقت رو باید گفت....به عنوان سرویس گیرنده از اقای پارسیان کاملا راضی بودم قبل از این مشکل که ....
دوست عزیز ما 15 روز صبر کردیم از این حرفا آقای پارسیان زیاد از این حرفا میزنن دلتو خوش نکن تازه مال ما یه برگشت هزینه بوده!!!!
mrasol
September 12th, 2012, 22:08
نمیدونم چی بگم،رقیبای آقای پارسیان که مشخصه میان تخریب،که سرورهای خودشون رو بفروشن
ولی یکم یکم ما ایرانیها یاد بگیریم وقتی یکی زمین خورد دستشو بگیریم،یکم کمک کنیم...کمک هم نمیکنیم،خودمون نزنیم...حداقل چند روز صبر کنید
mohamad2314
September 12th, 2012, 22:11
نمیدونم چی بگم،رقیبای آقای پارسیان که مشخصه میان تخریب،که سرورهای خودشون رو بفروشن
ولی یکم یکم ما ایرانیها یاد بگیریم وقتی یکی زمین خورد دستشو بگیریم،یکم کمک کنیم...کمک هم نمیکنیم،خودمون نزنیم...حداقل چند روز صبر کنید
دوست عزیز من رقیبم؟؟؟؟؟؟؟؟ شما فکر کنم کور رنگی داری عکس ها رو ندیدی من گذاشتم؟
HAMi
September 12th, 2012, 22:19
دوست عزیز ما 15 روز صبر کردیم از این حرفا آقای پارسیان زیاد از این حرفا میزنن دلتو خوش نکن تازه مال ما یه برگشت هزینه بوده!!!!
مگه ما صبر نکردیم؟مشکل شما هزینه هست و مشکل ما اطلاعات سرور ...کاربران ما هم به ما پیام میدن و همه جوره زیر فشار هستیم اما راه دیگه ای نداریم جز صبر کردن....
اقای پارسیان هم که بر اساس گفته های خودشون دارن مشکل رو حل میکنند.و میگن 1 یا 2 روز دیگه حل میشه...شما که صبر کردین 2 روز دیگه هم روش...البته هر جور خودتون راحت هستین میتونید رفتار کنید
mrasol
September 12th, 2012, 22:31
دوست عزیز من رقیبم؟؟؟؟؟؟؟؟ شما فکر کنم کور رنگی داری عکس ها رو ندیدی من گذاشتم؟
نه به اون دوست عزیزت،نه به توهینت :دی عیب نداره واسه توهینت ... من درک میکنم و کاملا حق رو به شما میدم که ضرر کردید اما با دقت میخوندید...رقیب منظورم شما که مشتریشی و مدرک دارید نبود،منظورم کسایی بود که خودشون میدونن
DeltaGostar
September 12th, 2012, 22:43
بحث کور رنگی و ندیدن عکس و همچنین رقیب و این که چرا فرانتورک پول برگشت نمیده و یا چه مدل مشتری مداری هست . برمیگرده به اینکه یک لحظه فکر کنید برای خودتون این مشکل پیش آمده است . و جناب پارسیان هم قرار است مدارک ارسال وجه به دیتا سنتر و نیز کلیه مدارک و ایمیل های رد و بدل شده به دیتا سنتر ارائه بدن حداقل ال درد دل نمیکنید تهمت ***ی به کسی نزدید آقا بیکار نیست و علاقه ندارد که هزار نفر فقط توی این تاپیک فکر بد و مشکلات براش بوجود بیاورن . مگر مشکل روانی یه آدم داشته باشه که بخواهد (فیلم در بیاره) پس به چه نتیجه میرسیم
1 - مشکل واقعا از طرف ارسال کننده وجه تقلبی یا مورد دار بوده است
2- با رای زنی و پرداخت جریمه محتوای سرور ها محفوظ است تا دستور نهایی دیتا سنتر
3- با اهانت و درخواست پول در این شرایط چیزی که درست نمیشود فشار هم میاید و حداقل باید جهت برگشت پول نیازمند یه وام یا تهیه نقدی پول هستن ـ البته در صورت بالا نیامدن سرور ها باید این امر به مشتری پرداخت شود
4- امید به خدا در گزینه اول بزارید نوع برخورد قبلی و مشکلات این شرکت فرانتورک هیچ ربطی الان به دیتا سنتر ovh ندارد چون دیتا سنتر حساسیت و بررسی خودش برای تضمین این که این مورد مجدد تکرار نشود و حساسیت های که ما ها در جریان نیستم را دارد
5- بلفرض نتیجه این شود پلوم و بستن و پاک کردن سرور ها در اخر شود اولین کس من و شما و فرانتورک و مشتریانش در ماه اول ضرر میکنید ونیز از بین رفتن اعتبار همه که بازم دیتا سنتر این مسائل رو نمیتواند درک کند و برایش مهم نیست ولی از ماه بعد که بفرض 150 سرور هم نه 50 تا سرور هایش خالی و بدون مشتری میماند و نیز ذهنیت بدی از ایرانیان به این دیتا سنتر تا آخر باقی خواهد ماند هر چند که برای هیوج سرور همچین مواردی پیش آمد در 3 سال پیش
6- این مطمن هستم که دیتا سنتر برای از دست ندادن مشتری علاقه بیشتری به راه انداختن و باز کردن سرور ها دارد و محال است حتی یک 40 یورو از دست دادن برایشان در مجموع متضرر خواهد شد ولی از لحاظ بانکی و حقوقی روال کاری یک پروسه بین 7 روز به طول می انجامد دراروپا متاسفانه شنبه و یکشنبه تعطیل است وگرنه دیتا سنتر سریع تر از این مشکل رو به اتمام میرساند حالا سوال بعد از حل شدن و باز شدن سرور ها یا کلا فرمت شدن آنها
7- شما یه مشتری زحم خورده هستید از این دیتا سنتر و توی پاریس هم زندگی کنید بازم از اونجاخرید میکنید ؟
8- از ریسلر های که نماینده فروش این دیتا سنتر هستن بازهم خرید مکینید؟
mohamad2314
September 12th, 2012, 23:07
بحث کور رنگی و ندیدن عکس و همچنین رقیب و این که چرا فرانتورک پول برگشت نمیده و یا چه مدل مشتری مداری هست . برمیگرده به اینکه یک لحظه فکر کنید برای خودتون این مشکل پیش آمده است . و جناب پارسیان هم قرار است مدارک ارسال وجه به دیتا سنتر و نیز کلیه مدارک و ایمیل های رد و بدل شده به دیتا سنتر ارائه بدن حداقل ال درد دل نمیکنید تهمت ***ی به کسی نزدید آقا بیکار نیست و علاقه ندارد که هزار نفر فقط توی این تاپیک فکر بد و مشکلات براش بوجود بیاورن . مگر مشکل روانی یه آدم داشته باشه که بخواهد (فیلم در بیاره) پس به چه نتیجه میرسیم
1 - مشکل واقعا از طرف ارسال کننده وجه تقلبی یا مورد دار بوده است
2- با رای زنی و پرداخت جریمه محتوای سرور ها محفوظ است تا دستور نهایی دیتا سنتر
3- با اهانت و درخواست پول در این شرایط چیزی که درست نمیشود فشار هم میاید و حداقل باید جهت برگشت پول نیازمند یه وام یا تهیه هستن ـ البته در صورت بالا نیامدن سرور ها
4- امید به خدا در گزینه اول بزارید نوع برخورد قبلی و مشکلات این شرکت فرانتورک هیچ ربطی الان به دیتا سنتر ovh ندارد چون دیتا سنتر حساسیت و بررسی خودش برای تضمین این که این مورد مجدد تکرار نشود و حساسیت های که ما ها در جریان نیستم
5- بلفرض پلوم کردن و بستن پاک کردن سرور ها اولین کس من و شما و فرانتورک و مشتریانش در ماه اول ضرر میکنید ونیز از بین رفتن اعتبار همه که بازم دیتا سنتر این مسائل رو نمیتواند درک کند و برایش مهم نیست ولی از ماه بعد که بفرض 150 هم سرور نه 50 تا سرور هایش خالی و بدون مشتری میماند و نیز ذهنیت بدی از ایرانیان به این دیتا سنتر تا آخر باقی خواهد ماند هر چند که برای هیوج سرور همچین مواردی پیش آمد در 3 سال پیش
6- این مطمن هستم که دیتا سنتر برای از دست ندادن مشتری علاقه بیشتری به راه انداختن و باز کردن سرور ها دارد و محال است حتی یک 40 یورو از دست دادن برایشان در مجموع متضرر خواهد شد ولی از لحاظ بانکی و حقوقی روال کاری یک پروسه بین 7 روز به طول می انجامد وگرنه دیتا سنتر سریع تر از این موارد مشکل رو به اتمام میرساند حالا سوال بعد از حل شدن و باز شدن سرور ها یا کلا فرمت شدن آنها
7- شما یه مشتری زحم خورده هستید از این دیتا سنتر و توی پاریس هم زندگی کنید بازم از اونجاخرید میکنید ؟
8- از ریسلر های که نماینده فروش این دیتا سنتر هستن بازهم خرید مکینید؟
دوست عزیز شما منظور منو متوجه نشدین من میگم سرور تحویل ندادن پولم برگشت نیمیدن طلبکارم هستند اگه قرار بود کاری اجام بده تو این 15 روز انجام میداد
و اینکه کسی که به این راحتی میگه 10000 یورو پرداخت کرده توی 130 تومن یه هفته مونده ده جور حرفم زده که تو پست بالا همه رو با مدرک نوشتم
hostarya
September 12th, 2012, 23:19
آقای پارسیان سوپر مارکت ندارن که جمع کنن برن!
شما اگه خیلی تمایل به شکایت دارید تشریف ببرید شکایت نامه رو تنظیم کنید و مراحل قانونی رو طی کنید
ای گفتی ها هر روز یه گکاربر تازه وارد که یدونه پست مفید هم ندزه میاد تخریب
والا برین شکایت کنین اینجا هر کی میخواد یدونه پینشهاد میده نه اینکه مثل این طرف میاد با رنگ های قرمز مردم رو تحریک میکنه که برین شکایت
بله کاملا درسته رقیبا میان با اسم های جدید تخریب میکنن یا با اسم خودشون
ما ایرانیا فکر کنم 100سال بعد هم همین طوری میمونیم
البته باعث تعصف هستش:(
mohamad2314
September 12th, 2012, 23:20
دوستان اینارو میذارم شما هم در جریان باشید شاید آقای پارسیان حداقل رو یکی از حرف هایی که زده وایسه
من یه سرور از آقای پارسیان خریدم یه سرور به ما داد بعد دو روز گفت قابل تمدید نیست الانم بعد 15 روز من میگم وجه سرور برگردونید تیکت زدن میگن سرور تا یکی دو روز دیگه آماده است آقای پارسیان ما از شما سرور نخواییم بایید جیکار کنیم ؟
تمام تیکت هارو می ذارم دوستان- خود آقای پارسیان ببنند لااقل خجالت بکشند این همه دروغ سر هم می کنند .
لازم بگم تمام فاکتور تو سایتم به بهانه back up ... این حرف ها پاک شده l دوستان دیگه فکر کنم پارسیان بشناسند توی این 43 صفحه
جداقل بگو توان مالی ندارم الان شما 10000 یورو پرداخت کردی!!!! سر 130 تومان که میخوای برگشت بزنی یه هفتس درگیری!!!!!
این همه به ما ضرر زدی !!!
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f41/8429-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%88%D8%B1%DA%A9-%DA%86%DB%8C-%D8%B4%D8%AF-%D8%9F-1-pnghttp://www.webhostingtalk.ir/attachments/f41/8430-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%88%D8%B1%DA%A9-%DA%86%DB%8C-%D8%B4%D8%AF-%D8%9F-2-pnghttp://www.webhostingtalk.ir/attachments/f41/8431-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%88%D8%B1%DA%A9-%DA%86%DB%8C-%D8%B4%D8%AF-%D8%9F-3-png
دوست عزیز شما منظور منو متوجه نشدین من میگم سرور تحویل ندادن پولم برگشت نیمیدن طلبکارم هستند اگه قرار بود کاری اجام بده تو این 15 روز انجام میداد
و اینکه کسی که به این راحتی میگه 10000 یورو پرداخت کرده توی 130 تومن یه هفته مونده ده جور حرفم زده که تو پست بالا همه رو با مدرک نوشتم
چند روزه کلا سرور تون از دسترس خارج شده و چند روز استفاده کردید؟
mohamad2314
September 12th, 2012, 23:26
چند روزه کلا سرور تون از دسترس خارج شده و چند روز استفاده کردید؟
کلا اصلا استفاده نکردیم چون ip روش نبوده قرار بوده ip بدن که اینم ندادن
mrasol
September 12th, 2012, 23:30
ای گفتی ها هر روز یه گکاربر تازه وارد که یدونه پست مفید هم ندزه میاد تخریب
والا برین شکایت کنین اینجا هر کی میخواد یدونه پینشهاد میده نه اینکه مثل این طرف میاد با رنگ های قرمز مردم رو تحریک میکنه که برین شکایت
البته باعث تعصف هستش:(
باور میکنید من خودم 5 تا سرور داشتم از ایشون و هر 5 تا رو گفتن تمدید نمیکنیم؟
98patogh
September 13th, 2012, 01:53
چند صفحه رو خوندم
واقعا برای خیلی ها متاسفم برای خیلی ها که به جای اینکه به وضعیت سرور و هاستنگ و کلا این شغل و این حرفه بها بدن با یه سری بچه بازی ها اعتبار و آبروی ایران و ایرانی رو در این حرفه پایین میارند
وقتی مدرسه بسته میشه شما به شغل شریف هاستینگ و چیز پی ان وارد میشید و مدرسه بسته میشه شما این شغل رو می بوسید می زارید کنار
وقتی هیچ تخصصی ندارید وقتی هیچ اعتباری دارید هیچ آبرویی براتون مهم نیست هیچ چیز و هیچ چیز
با همه یه عده از دوستان هستم چون نه می تونم فرانتورک رو متهم کنم نه کسی دیگه رو اما کلی میگم به جای این کارا و این تاپیک ها به فکر خودتون باشید به فکر وضعیت اینترنت کشورتون باشید
به فکر پیشرفت خودتون باشید و نکنید و نکنید و نکنید
بزارید هر کسی میخواد تجارتی رو شروع کنه که وابسته به سایت و هاست و سرور هست با خیال راحت کارش رو بکنه و نگران از دست رفتن اطلاعاتش نباشه
novintak2
September 13th, 2012, 02:16
ایشاالله کار همه دروست می شه خودش گیر کرده بنده خدا
هزار بار گفتی پولمو بدین. دیگه از بس ایدی شما رو میبینم حالت .... بهم دست میده
خجالت خوب چیزیه
شما گفتی روی این سرور 2 میلیون ضرر کردی
الان میگی 130 تومن خریدی که اصلا ازش استفاده نکردی چون ای پیش فعال نبود
درضمن توی این دردسر بزرگی که برای فرانتورک پیش اومد شما نقش ....... دور شیرینی رو داری
یکم صبر کن تا معلوم بشه وضعیت بعد برو دنبال پولت
البته شیرینی ای که گفتم یکم مونده هست باید شیرینی پز به فکر تغییر عملکردش باشه و راه درست شیرینی پزی رو یاد بگیره
مجبور شدم سانسور کنم تا زیر ذره بین جناب s.w.wa.t نرم که تنبیه میکنه :))
mahdyfo
September 13th, 2012, 09:46
دیگه استرس رو زیاد نکنین
امیدوارم مشکل همه حل شه
با تشکر
یکی یکی حل میکنند؟ پس 1- هاست منو به چهار روز پیش برگردونن که تغییرات داده بودم 2- اگه نمیتونن بقیه پول منو بدند.
هی مشکل پشت مشکل؟ یه بار abuse میکنند یه بار دیتاسنتر خرابه و...
زیر فشار پاسخ گویی به مردم؟ من الان میخوام تیکت بدم به من پاسخ بدند. از کجا باید اینکار رو انجام بدم؟؟؟
من همه جا با همین اسم عضوم و هیچ هاست و... ای هم ندارم که بخوام ببرمش بالا. توی فرانتورک هم با همین اسم عضو شدم. تا آخر هم با همین اسم خواهم بود.
نکنه شما خود آقای پارسیان هستید یا دوست یا رفیق یا کارمند و... که روی این همه اشتباه سرپوش میذارید؟ به چند نفر شک کردم که خودشون باشند.
البته باعث تعصف هستش
اگه منظورتون به من هست اگه هاست داشتم حداقل از فرانتورک نمیگرفتم.
زمین خوردند ... کمکشون کردیم البته با سکوت... چند بار که این اتفاق افتاد دیگه نمیشه... پول برای هاست دادیم. مجانی که نگرفتیم هی زمین بخورند هی هیچی نگیم.
برای بار صدم. اسم من در فرانتورک ثبت شده اگه هاست داشتم نمیرفتم اونجا هاست بگیرم. اگه میخواهید بعد از درست شدن سایتشون بهتون نشون میدم.
در آخر امیدوارم که جواب ما رو هم بدند.دوباره میگم:
یا هاست منو به چهار روز پیش برگردونن که تغییرات داده بودم و همه پرید و فروشگاه خراب شد ، کاربران حذف شدند ، مطالب حذف شدند و... یا اگه نمیتونن بقیه پول منو بدند.
جهت اطلاع رسانی به آقای پارسیان: دامینی که گرفته بودم fomagic.ir رسیدگی کنید. (در ضمن حتما اون فول بک آپ چهار روز پیش رو میخواما !)
Ramin
September 13th, 2012, 10:14
سرور بنده هنوز مسدود نشده و هیچ مشکلی ندارد . آقای پارسیان گفته بودند تا تاریخ تمدید مشکلی ایجاد نمی شود که تا این لحظه همین طور بوده است ... !
هزار بار گفتی پولمو بدین. دیگه از بس ایدی شما رو میبینم حالت .... بهم دست میده
خجالت خوب چیزیه
شما گفتی روی این سرور 2 میلیون ضرر کردی
الان میگی 130 تومن خریدی که اصلا ازش استفاده نکردی چون ای پیش فعال نبود
درضمن توی این دردسر بزرگی که برای فرانتورک پیش اومد شما نقش ....... دور شیرینی رو داری
یکم صبر کن تا معلوم بشه وضعیت بعد برو دنبال پولت
البته شیرینی ای که گفتم یکم مونده هست باید شیرینی پز به فکر تغییر عملکردش باشه و راه درست شیرینی پزی رو یاد بگیره
مجبور شدم سانسور کنم تا زیر ذره بین جناب s.w.wa.t نرم که تنبیه میکنه :))
همین الانم میگم 2 میلیون ضرر کردم چون ددو سرور از کوهی داشتیم که آقای پارسیان تضمین کرده بود جفتشو با ip انتقال بده شما دیگه تو کاری که بهت مربوط نیست دخالت نکن بدو برو دنبال بازیت
serok
September 13th, 2012, 13:21
سلام امروز يعني پنج شنبه 1391/6/1391 اين پس ميزارم که بدونن جديد هست
1-بنده به ايشون تماس گرفتم واسه انتقال دامنه ج ندادن بعد تماس گرفتم رد تماس دادن و کلا خط من رفت رو رد تماس حالا بين همون ساعت زنگ زدم که گفته بودن 9تا 1 من 11:30 زنگ زدم چندين بار
2- هاست من چند وقته بالا نمايد تيکيت ميزنم ج نميدن
3-گفتم تيکت اصلا ناحيه کاربري من ميگه رمز اشتباه ولي تو کوکي من رمز درسته ميرم قسمت فراموش کردن رمز ميزنم ايميل مياد واسم ميگه لينک اشتباه هست
4-حالا.... رفتم دوباره ثبت نام کردم تيکيت زدم مشکلات بالا رو گفتم انگار نه انگار من دارم تيکيت ميزارم
5-سايت ايشون چند روز پيش هک شد کي هک کرد؟ نميدونم
اربر
10/09/2012 11:25
با سلام
براي فکر کنم بار 5 دارم نامه ميدم ولي رسيدکي نميشه البته از ايميل بود چون وارد ناحيه کاربري نميشه
من هاست دارم ولي نميتونم وارد ناحيه کاربري بشم دليلشم اينه که ميگه پسور اشتباه هست ولي توي کوکي درسته به هر حال زدم بازيابي رمز ولي وقتي روي لينک که اومده تو ايميل ميشگه اين لينک نا معتبر هست چند باز امتحان کردم hector_1365@yahoo.com
ايميل اصلي منه ولي مجبور شدم يه بار ديگه ثبت نام کنم
مشکل اصلي من اينه وارد هاست نميتوم بشم ............... اين لينکي هست که خودتون داديد ولي الان ديگه چند روز وصل نميشه حتي با **** زدم وارد نشد
به دوستان هم دادم وارد نشد
لطفا ايندفعه ديگه ج بدين
لطفا مشکل ناحيه کاربري و هاست بنده رو حل کنيد
----------------------------
کاربر
11/09/2012 12:27
انگار اصلا کسي نيست تا ج بده ................
کاربر
12/09/2012 10:06
سلام کسي نيست ج بده؟ تو رو خدا ج بديد
کاربر
خواهشا ج بديد من چيکار کنم ميدونم با اينهمه تيکت خسته هم شديد اما به من حق بديد من هر کاري ميکنم وارد هاست نميشم خو چيکار کنم کمک کنيد
اصلا توهين کردم که حلا ج منون نداده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با بهرتين نحو ممکن با ايشون برخورد کردم که نگن توهين کردي فلان و فلان مدرکم کاملا حق با منه
6- شرمنده اينو ميگم مدير فرانتفورک ولي بنده به سايت فتا شکايت کردم دلايلمش معلومه
دوستان عزيز با اين همه پستي که گذاشتيد هيچ فايده نداره
کلا من رو هم رفته 21000ت پول هاست و دامين من شده اصلا مسئله پول نيست کلا من هاست ديگه دارم کارمم دارم انجام ميدم ولي
مسئله مهم ايشون با رفتارشون دارن توهين ميکنن
majidisaloo1
September 13th, 2012, 21:04
6- شرمنده اينو ميگم مدير فرانتفورک ولي بنده به سايت فتا شکايت کردم دلايلمش معلومه
مسئله مهم ايشون با رفتارشون دارن توهين ميکنن
شما از سایتش شکایت کردید از سایت پلیس فتا؟
serok
September 13th, 2012, 21:45
اره عزيز شکايت کردم واسه چي؟
DeltaGostar
September 13th, 2012, 21:46
چیزی درست نمیشه و به جای ختم نمیشه با شکایت از خود پلیس یا فتا پلیس یا هر کسی دیگه . نیازمند اخبار جدید هستیم که بررسی پرداخت های مشکل دار دیتا سنتر به کجا رسیده است :|
majidisaloo1
September 13th, 2012, 21:58
اره عزيز شکايت کردم واسه چي؟
اگه منظورتون این لینک هست:
ثبت شکایت | پلیس فتا - پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران (http://www.cyberpolice.ir/complaints/1/116)
خیلی وقته بسته است :
کاربر گرامی؛ به اطّلاع میرساند که سامانهی دریافت شکایات به علّت اجرای پارهای تغییرات تا اطّلاع ثانوی در دسترس نمیباشد. لذا خواهشمند است برای طرح شکایات خود از جرایم رایانهای و اینترنتی، ضمن مراجعه به دادسرا، طرح شکایت و دریافت مرجوعهی قضایی، به پلیس فتای استان متبوع خود مراجعه نمایید.
پلیس فضای تولید و تبادل اطّلاعات ناجا
چرا همه میخوان بیان تخریب؟ اونم با یک پست
serok
September 13th, 2012, 22:02
خير عزيز يعني چي تخريب چرا از موضوع خبر ندارين الکي ميگين تخريب؟
از اينجا فروشگاه اينترينتي
چون اون قسمت بسته بود اول مطمين بشين بعد بگين تخريب اوکي؟
دوست عزیز این زمانی هست که شما میخواهین گزارش فروش گاهی رو بدین که وسایت خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران رو میفروشه
این لینک که من دادم لینک شکایت از افرادی هست که قانونی بوده کارشون اما نقصی در کارشون بوده
serok
September 13th, 2012, 23:17
به هر حال بايد از يه جايي شروع کنم به اونجا هم ميرسم يا به حقم ميرسم يا خير تا خدا چي بخواد
makh000f
September 14th, 2012, 00:20
آقای پارسیان کسانی هستند که پولشون رو میخوان آقا جان تمدید نمیخوام ! هزینه رو برگشت بزنید !
فعلا هزینه کسانی که پولشون رو میخوان لطف کنید واریز کنید !! اینقدر هم نندازین عقب!!!
از دادن هزینه فرار میکنید و هرگز هم جواب نمیدید ! جواب ایمیلم هم نمیدید !
هزینه رو کسانی هستند که لازم دارند اما شما انگار نه انگار !.
DeltaGostar
September 14th, 2012, 07:37
آقای پارسیان بهتر است اگر خبر جدیدی دارید بزارید و یا مطرح کنید
serok
September 14th, 2012, 10:18
اره چرا ديگه ازشون خبري نيست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هميشه پاسخگو بود اما الان چند وقته انگار ما داريم واسه ديوار حرف ميزنيم
حتما ميبينه اما جواب نميدن
چند روز پيش هم سايت ايشون هک شد الان هم که ........ من ميخوام دامنه منتقل کنم بد جور گيرم پنل دامين هم دست شرکته بايد اونا منتقل کنند اونا هم هه هه هه ...............
خدا بخير کنه اخرشو
DeltaGostar
September 14th, 2012, 11:27
اعتبارات افراد و دیگران در حال منقضی شدن است
و اگر امروز خبری نشود . دوشنه هفته دیگه هم خبری نخواهد شد و نیازمند آخرین گفتگو دیتا سنتر هستم . وگرنه ان الله راجعون بشم بهتر است
makh000f
September 14th, 2012, 12:25
منقضی شدن رو خیلی وقته که بیخیال شدم و سرور گرفتم منتقل کردم !!!
اما هزینه ای که ریختم تمدید شه هنوز به من برگشت داده نشده ! و همان روز که ریختم گفتند سرور جدیدی میدم ندادند بعدش گفتم آقا ما چیکار کنیم گفتند شماره کارت بدید دادم که بریزند ایشون گفتند شنبه واریز میشه بعد دوشنبه بعد هم نمیدونم ایشالله که منظورشون هست !!!!
لطفا هزینه واریزی رو بریزید آقای پارسیان ! لطف کنید سریعتر
p30speed
September 14th, 2012, 13:46
دلتون خوش 46 صفحه اومده جلو یک هفته بیشتر سر کارید وامروز و فردا میکنید. دنبال چی میگردید
serok
September 14th, 2012, 13:57
من که در صفحه 45 نگا کنيد شکايت کردم حالا يا به جايي ميرسه يا نه ولي حداقل کاري کردم
tizparvaz
September 14th, 2012, 17:57
:55:
دوستان دلم نیومد کاری نکنم این آقا پول همتونو خورده یه آبم روش من که میگم یورو هکی اینام همش داستانه (اطمینان ندارم حدس ) کسایی که خیلی ضرر کردن این آدرس آقای پارسیانه :d
من وقتشو ندارم پولیم که ازم رفته چیزی نیست که پیشو بگیرم دوستانی که ساکن مشهد هستید آدرس ایشون تینه برید پولاتونو بگیرید ، صفت و شلی که میگفتم اینه فرانتورک خداشو شکر کنه من فول تایم پرم
آدرس محل کار آقای پارسیان : احمد آباد ، خیابان بابک ، نبش بابک 11 ، پلاک 29
tizparvaz
September 14th, 2012, 18:08
هرکی مشهده پوله منم گرفت 70 به 30 :d
masoud13
September 14th, 2012, 18:09
بابا خورد که خورد نوش جونش ...گناه داره اذیتش نکنید ...به بنده خدا استرس وارد نکنید میره ازتون شکایت میکنه ها!=))
(یکی ازم 500 تومن کلاه برداری اینترنتی کرد از طریق فتا به جای نرسیدیم از طریق اشنا بانکی ادرسشا گرفتم رفتم زدمش بد شکایت کرد فزداش 2 میلیون دیه براش بریدند بد تازه افتادیم دسو پاش دمت گرم اقای کلاه بردار ..کلاهمونا نخاسیم جان عزیزت رضایت بده ;)8-}
vistaperes
September 14th, 2012, 18:32
دوست عزیز این زمانی هست که شما میخواهین گزارش فروش گاهی رو بدین که وسایت خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران رو میفروشه
این لینک که من دادم لینک شکایت از افرادی هست که قانونی بوده کارشون اما نقصی در کارشون بوده
لینک دیدی اصلا؟!!!!!
https://www.cyberpolice.ir/forms/online-shopping-report
نوشته میزان خسارت
میزان پاسخگویی فروشنده
اونوقت شما میگین خلاف قوانین جمهوری اسلامی بفروشه ؟!!!!!!!
بهتره از همین لینک اقدام کنین حتما به نتیجه میرسین ادرشونم که هست
HAMi
September 14th, 2012, 22:09
نمیدونم واقعا به این اقا چی باید گفت!
یه حرفی زدی ما هم ادم حساب کردیم گفتیم روی حرفت وا میسی صبر کردیم الان نزدیک 10 روزه!
2 روز هم که گفته بودین گذشت رفت...جواب زنگ و ایمیل و پیام هم که نمیدی!
گفتی 2 روز دیگه سرور ها باز میشن تو شهر شما 2 روز چند روز حساب میشه؟
اقای پارسیان لطفا سرور ها رو که گفته بودین باز کنید اطلاعات لعنتی رو برداریم !
نزارید جور دیگه ای باهاتون رفتار شه! اگر اشتباه کردیم و به شما وقت دادیم بگید که مثل خودتون رفتار کنیم!
وقتی به جرم کلاهبرداری بیان دنبالتون دیگه اون مدارکی که دارید به درد نمیخوره!هرچند شک دارم چیزی داشته بشید
اونوقت شما میگین خلاف قوانین جمهوری اسلامی بفروشه ؟!!!!!!!
بهتره از همین لینک اقدام کنین حتما به نتیجه میرسین ادرشونم که هست
50 سال دیگه هم نمی رسید چرا ؟ چون کامل بخونید گفته باید در آخر مراجعه کنید به مرجع قضایی اینطوری نیست شما یک فرم پر کنید به پولتون برسید شما شکایتی دارید به راحتی می تونید برید شکایت کنید .
mersad-mr
September 14th, 2012, 22:45
حرف هاي من شايد حرف هاي خيلي هاي ديگه باشه
( بماند كه آقاي پارسيان 1-2 ماه پيش توي يه پست مقايسه شما و يك عرضه كننده ديگه بود دوستمون نظر مي خواستن و من نظرم رو اعلام كردم شما اومدين گفتين
ما فلانيم ما بيساريم . ما سابقه داريم . هيچ كس از ما دلخور نبوده هركي بوده خسارت داديم و..... حالا بگذريم )
يك مطلب خوندم توي همين پست ها كه زده بود ايشان بايد مبلغي رو به ديتاسنتر بدن . و خيلي از دوستان اينجا اعلام كردن هزينه رو برگدونيد .
اصلا نبايد به اين موضوع فكر كرد ! خيلي سخت هست آدم همچين مبلغي رو ديتا سنتر بده ! ايشون هزينه ها رو بازگشت نداده بعد بياد به ديتا سنتر....!!!! حالا هرچي شايد ايشون داره ميده!
اما اصل حرف من اين هست
شمايي كه مي گين پشتيباني دارين
شما كه ميگين پاسخگو هستين
بياييد يك جواب درست - حتمي - واقعي و قانع كننده بدين مشتري هاي شما ساكت بشن .
شما اگر مشتري هاتون براتون مهم نيستند و نمي خواهيد جوابشونو بدين . اصلا بهشون اهميت نميدين . حتما يكي از همين مشتري هاتون بايد به چند نفر ديگه پاسخگو باشه
اين درست نيستش شما جواب درست نمي دهيد.
hostorder
September 14th, 2012, 22:58
tagsire khodetoone ke az bache dabestani kharid kardid
hostarya
September 14th, 2012, 23:23
tagsire khodetoone ke az bache dabestani kharid kardid
نکات مهم برای این پست شما:
اولا:ایشون همونی هستن که وقتی منو و شما نبودیم اینجا همه زاشون قدردانی میکردن از پست های مفیدایشان
دوما:شما میخوای 100پست رو تکمیل کنی؟:77:
سوما:قوانین رو بخونین قبل عضویت: که انگلیسی تایپ کردن ممنوع هستش
hostorder
September 14th, 2012, 23:50
آره دیقه بودند که این همه مردم رو بیچاره کردند نه جواب مردم رو می دند نه پولشون رو پس می ده با دلار هکی پرداخت کردند.در ضمن من بیش از 8ساله تو کاره هاستینگ هستم نیازی ندارم تعداد پست ها مو به 100برسونم. هنوز بشینین صبر کنین که حاجتی شه;)
DeltaGostar
September 14th, 2012, 23:54
حرف هاي من شايد حرف هاي خيلي هاي ديگه باشه
( بماند كه آقاي پارسيان 1-2 ماه پيش توي يه پست مقايسه شما و يك عرضه كننده ديگه بود دوستمون نظر مي خواستن و من نظرم رو اعلام كردم شما اومدين گفتين
ما فلانيم ما بيساريم . ما سابقه داريم . هيچ كس از ما دلخور نبوده هركي بوده خسارت داديم و..... حالا بگذريم )
يك مطلب خوندم توي همين پست ها كه زده بود ايشان بايد مبلغي رو به ديتاسنتر بدن . و خيلي از دوستان اينجا اعلام كردن هزينه رو برگدونيد .
اصلا نبايد به اين موضوع فكر كرد ! خيلي سخت هست آدم همچين مبلغي رو ديتا سنتر بده ! ايشون هزينه ها رو بازگشت نداده بعد بياد به ديتا سنتر....!!!! حالا هرچي شايد ايشون داره ميده!
اما اصل حرف من اين هست
شمايي كه مي گين پشتيباني دارين
شما كه ميگين پاسخگو هستين
بياييد يك جواب درست - حتمي - واقعي و قانع كننده بدين مشتري هاي شما ساكت بشن .
شما اگر مشتري هاتون براتون مهم نيستند و نمي خواهيد جوابشونو بدين . اصلا بهشون اهميت نميدين . حتما يكي از همين مشتري هاتون بايد به چند نفر ديگه پاسخگو باشه
اين درست نيستش شما جواب درست نمي دهيد.
در چندین ایمیل و پ .خ . و پست های چند روز قبل هم عرض کردم که با این حرف آقا موافقم . ایشان باید بیان از خودشون دفاع کنن و جواب بدن هر چند به ضرر دیگران باشه . اینطوری مفقود اثر که نمیشه
به راحتی تکلیف همه ر ومشخص کنن و بره و تمام بشه حتی اگر بسیار مسئله ساز تر از این موضوع بشه . سه حالت پیش میاد . یک به ترتیب اولویت هزینه دوستان در چند ماه آینده واریز و برایشان چک صادر شود و پست شود . در صورت امکان البته
دوم : سرور ها مشکل و از بین رفته است که طبق یه اصولی غرامت داده شود . هر چند که قابل جایگزینی با پول نیست
سوما :سرور ها در یک هفته دیگه بررسی و باز خواهد شد که بازم طبق روال باید در این سه هفته غرامت سنگین مالی و اعتباری به کاربران داده شود
hostarya
September 15th, 2012, 00:00
آره دیقه بودند که این همه مردم رو بیچاره کردند نه جواب مردم رو می دند نه پولشون رو پس می ده با دلار هکی پرداخت کردند.در ضمن من بیش از 8ساله تو کاره هاستینگ هستم نیازی ندارم تعداد پست ها مو به 100برسونم. هنوز بشینین صبر کنین که حاجتی شه;)
خدا کنه نیتتون 100تا پست نباشه(باشه قبول کردیم شما هشت ساله تو کار هاستینگ هستین)
عزیز برین یک دوری به پست هایی که بنده خدا زده ببینین چه قدر مردم از ایشون میگفتن خوبی هاشون همه جا بود
الان یه کاری شده دلار هکی هم تا جایی که میدونم ایشون پرداخت نمکرده یکی دیگه پرداخت کرده یا جلودار بودش یا اقا کوهی دقیق نمیدونم
شما هم مثل بقیه اعضای تازه وارد به انجمن میاین فقط تخریب
دیگه ادامه ندیم بهتره
masoud13
September 15th, 2012, 00:37
به نظر من ایشون وقت میخاستن تا برن یه جایی
چون تا اینجایی که من فهمیدم مبلغ دودره کرده ی ایشون مبلغ قابل ملاحضه ای بوده
تازه اینا در نظر بگیرید به یوزر های تو ی شهرشون + شرکتهای دیگه + فورام های دیگه + ... که از ایشون سرویس خریدن پول قابل توجهی نصیبشون شده .من از روز اول تو جریان مستقیم کار بودم .به نظرم از روز اول داشت زمان میخرید ... ادرسشم قطعا جعلیه یا شاید اجاره ..میخاید مطمین شید
یه اشنا قطعا هرکی تو بانک داره بگید بهش پرینت 20 روز اخر حسابشو بهتون بده شاید از اعدادش حرفا مو بیشتر متوجه بشید چون بزرگترین نکته ای که توش خودنمایی میکنه اینه که الان خالیه ...اگه خالی بود قطعا کلاه برداره شک نکنید .:66:
یوزر های تو ی شهرشون + شرکتهای دیگه + فورام های دیگه + ... که از ایشون سرویس خریدن پول قابل توجهی نصیبشون شده
با یک حساب سر انگشتی میبینید که اگر براشون مشکلی
پیش نمیومد خیلی خیلی بیشتر از اینا درآمد داشتن . . .
چون بزرگترین نکته ای که توش خودنمایی میکنه اینه که الان خالیه
شما
پرینت حسابشون رو دیدین ؟!!!
من از روز اول تو جریان مستقیم کار بودم
میشه برای ما ماجرا رو تعریف کنی آقای 4
پسته . . . ( شما از اول ماجرا حتی تو فروم هم نبودی چه برسه به ما جرا . . . !!!!
با یک حساب سر انگشتی میبینید که اگر براشون مشکلی
پیش نمیومد خیلی خیلی بیشتر از اینا درآمد داشتن . . .
شما
پرینت حسابشون رو دیدین ؟!!!
میشه برای ما ماجرا رو تعریف کنی آقای 4
پسته . . . ( شما از اول ماجرا حتی تو فروم هم نبودی چه برسه به ما جرا . . . !!!!
؟؟ 4 تا دوستام از ایشون وی دی اس خریده بودن 4 تا شونا با هم سرشون دبه کرد .دنبال غلط املایی؟ برو پرینت بگیر خودت میفهمی ..شما ها خیلی ساده اید .یعنی ما ایرانیا ادمهای زود باور و ساده ای هستیم .و دوست داریم به همه اطمینان کنیم
danitfk
September 15th, 2012, 01:02
برام سواله ..
مبین خان همیشه 7/24 داخل وب هاستینگ تاک بودند ؛ حالا چرا اثری ازشون نیست؟
sainaweb
September 15th, 2012, 01:11
برام سواله ..
مبین خان همیشه 7/24 داخل وب هاستینگ تاک بودند ؛ حالا چرا اثری ازشون نیست؟
جیم فنگ زده رفته فک کنم . کلا نیس :دی
sainaweb
September 15th, 2012, 01:17
؟؟ 4 تا دوستام از ایشون وی دی اس خریده بودن 4 تا شونا با هم سرشون دبه کرد .دنبال غلط املایی؟ برو پرینت بگیر خودت میفهمی ..شما ها خیلی ساده اید .یعنی ما ایرانیا ادمهای زود باور و ساده ای هستیم .و دوست داریم به همه اطمینان کنیم
دوستان بياييد عاقلانه نگاه كنيم و يك حساب دو دوتا ساده بكنيم
الان اينجا اين فرضيات وجود داره
1- يا ايشون واقعا قصدش كلاه برداري بوده ( با نرخ دلار امروز و مشكلاتي كه خودشان داشتند و ما خبر نداريم ) كه خوب با فرضيات اين امر عاقلانه هست و با عقل جور در مي آيد.
2- واقعا ايشون با ديتاسنتر مشكل داره ( به غير از پرداخت هكي ) , مشكلي ديگر كه در حال حل آن هستند و يا بي خيال شدند و دوباره كار هاشونو از نو دارند جمع آوري مي كنند
( كه اصلا عاقلانه نيست چون ديتاسنتر شركت و ... نيست كه مراحل اداري داشته باشه 2 طرف مي خواهند مشكل سريع حل بشه )
3- يا واقعا مشكل ايشون همون پرداخت هكي و... هست كه ديتاسنتر ايشونو به 10.000 يورو جريمه كرده . كه اين قضيه باز با عقل همخواني دارد ( اما مقدار عدد نه! )
كه ايشون درگيره جمع كردن جريمه و پرداخت آن به ديتاسنتر هست و يا كلا بيخيال جريمه شدن چون بالاخره 30.000 ميليون تومان عدد كمي نيست و در ادامه به همون فرضيه اول
ربط داده ميشه!
نتيجه گيري ---> ايشون ( البته جسارت نباشه ) اما قصد بازگشت پول ندارند و يا اصلا مشكل چيز ديگري هست كه ما خبر نداريم و فاش نخواهد شد .
من اميدوارم فقط مشكل زود تر حل بشه . چون آدم هايي كه از ايشون سرويس دارند بايد خودشون جوابگو باشند و بخاطره يك نفر ديگه آبروي خودشون تحت خطر هست.
( 8-} كسي ازشون انتقاد مي كرد بلافاصله مي گفتند از اين فروشنده هاي دبستاني و تابستاني هست . اما غافل از اينكه كار هاي خودشونو نتونستم جمع كنند )
danitfk
September 15th, 2012, 02:05
نتورک پلاس که پیچید به بازار..
فرانتورک معلق !
majidisaloo1
September 15th, 2012, 02:28
نتورک پلاس = فسخ شده
فرانتورک = در انتظار
روند whmcs صادق هست داخلش
mohamad2314
September 15th, 2012, 03:29
اینم میزارم دوستان ببنیند تو جریان باشن کا امروز این پارسیان بوده جواب بعضی از تیکت هارو مثل مال ما 20 روز پیش بوده داد ولی کلا ... خودتون قضاوت کنید به ما که کلا سرور تحویل نداده فقط پول گرفته دیگه جواب نداده به کم زیاد بودن پ.ل کاری ندارم دوباره دوستان نگن 120 تومن بوده 130 تومن بوده قصد اطلاع رسانی بود
IP Address: 91.98.221.120
مبین پارسیان -مدیر شرکت
کارمندان
10/09/2012 09:10
با سلام تا شب صبر کنین
================
مبین پارسیان - سمت مدیریت شرکت
تنها كسانی كه مارا میرنجانند. عزیزانی هستند كه همیشه كوشیده ایم از ما نرنجند.
فرا نتورک آرزومند آرزوهایتان
امتیاز شما به این پاسخ چند است؟
ضعیف
عالی
kohrang mv
کاربر
10/09/2012 12:17
ی پارسیان ما سرور نمیخوایم که بعد دو روز گفتی تا شب صبر کنید مجانی دیگه سرور بدی به ما نمیخوایم پول سرور برگشت بزنید
مبین پارسیان -مدیر شرکت
کارمندان
12/09/2012 16:48
با سلام سرور های آقای کوهی طبق گفته خودشون برگشت وجه فقط در مقابل سرور هست...سرورها هم تا 1 یا 2 روز آینده ایشالاه وصل میشه
================
ضعیف
عالی
kohrang mv
کاربر
12/09/2012 19:12
من سرور جدید از خود شما خریدم شما تحویل ندادین الانم بعد 15 روز میگید 1-2 روز دیگه آقا پ.ل سرور برگشت بزنید من از خود شما سرور خریدم به کوهی چه ارتباطی داره
مبین پارسیان -مدیر شرکت
کارمندان
14/09/2012 14:39
دوست عزیز شما به ما پولی ندادین که از ما طلب دارین! آقای کوهی دادند که قرار شده برگشت وجه در مقابل تحویل سرور باشه! شما هم صبر کنید تا مشکل حل بشه
================
ضعیف
عالی
kohrang mv
کاربر
14/09/2012 14:43
من 130 تومان برای سرور جدید از طریق سایت شما واسه یه سرور جدید پرداخت کردم که تحویل ندادین پول مارو برگشت بزنید
kohrang mv
کاربر
14/09/2012 14:46
زود تر پول مارو برگشت بزنید الان 15 روزه گفتین برگشت میزنید که نزدین
kohrang mv
کاربر
14/09/2012 14:58
اینم ایمیلی که بعد پرداخت برام اومد
Dear kohrang mv (mv.com),
This is a notice that an invoice has been generated on 27/08/2012.
Your payment method is: پرداخت آنلاین توسط درگاه بانک ملت
Invoice #2064
Amount Due: 144,998تومان
Due Date: 27/08/2012
Invoice Items
Kimsufi 24GB - ks28308.kimsufi.com (27/08/2012 - 26/09/2012)
تعداد آي پی ها مورد نیاز رو انتخاب کنید: 1 عدد آی پی رایگان
سسیستم عامل مورد نیاز خوب را انتخاب کنید:: VMWARE ESXI 4.1 144,998تومان
------------------------------------------------------
جمع جزء: 144,998تومان
اعتبار: 0تومان
کل: 144,998تومان
You can login to your client area to view and pay the invoice at فرا نتورک - صورتحساب #2064 (http://www.faranetwork.ir/viewinvoice.php?id=2064)
فرانتورک آرزومند آرزوهایتان
kohrang mv
کاربر
14/09/2012 14:59
گردش حسابم هست اگه میخواین
kohrang mv
کاربر
14/09/2012 15:00
This is a payment receipt for Invoice 2062 sent on 27/08/2012
Amount: 130,000تومان
Transaction #: 6681050708
Total Paid: 130,000تومان
Remaining Balance: 0تومان
Status: پرداخت شده
You may review your invoice history at any time by logging in to your client area.
Note: This email will serve as an official receipt for this payment.
kohrang mv
کاربر
14/09/2012 15:02
فاکتوری که پرداخت کردم گذاشتم لطفا برگشت بزنید
مبین پارسیان -مدیر شرکت
کارمندان
14/09/2012 15:05
دوست عزیز پس چرا میگی آقای کوهی؟؟؟ در مورد شما هم طبق قوانین گفته شده مشکلات دیتاسنتری به ما ارتباطی نداره! باید صبر کنید پنل ما باز بشه بعدش هزینه رو دیتاسنتر که برگشت کرد ما هم برگشت میکنیم
================
ضعیف
عالی
kohrang mv
کاربر
14/09/2012 15:09
شما به ما گفتین 48 ساعته الان 17 روز شده لطفا هزینه رو برگشت بزنید مشکل دیتا سنتر با شما بوده ما پول کامل به شما پرداخت کردیم لطفا هزینه رو طبق گفته خودتون برگشت بزنید هر جی زودتر.
mohamad2314
September 15th, 2012, 03:35
شما هم طبق قوانین گفته شده مشکلات دیتاسنتری به ما ارتباطی نداره! باید صبر کنید پنل ما باز بشه بعدش هزینه رو دیتاسنتر که برگشت کرد ما هم برگشت میکنیم
================
این آقا بعد20 روز که اصلا سرور تحویل ندادن این جواب دادن . مشکلات پرداخت این آقا به ما ربط داره پس اگه به پارسیان ربط نداره !!
نمی دونم چه فکری میکنه این حرف میزنه!
DeltaGostar
September 15th, 2012, 09:35
ایشان باید مدارک که رسید پرداخت جریمه رو داده بزارن توی تالار . سربریده که نیست نشان ندهند . در ضمن سرور های مجازی چرا پینگ دارد . من این دیتا سنتر مشناسم هم پولکی هست هم مغرور و نمیدانم چرا هنوز نصف و نیمه سرور ها فرمن نکرده و نگه داشته برای چی ؟
faranetwork
September 15th, 2012, 12:11
با سلام خدمت همه ! دوستانی که هی میگین پول به جیب زدن! یک زده فکر کنین اگه میخواستم پول به جیب بزنم الان نه جواب شما رو میدادم و نه ایران بودم! خوشبختانه هم پاسپورت دارم هم ویزا! رفتنش هم کار یک دقیقه هست!پس هی پول به جیب زده نکنین! هر چی بوده ریختیم تو جیب دیتاسنتر بابت جریمه!
در مورد دوستانی هم که میگن بنده با دلار هکی زدم مدارکشون رو پیوست کنند تا بنده ببینم خودم هم مطلع بشم! چرا از چیزی که خبر ندارین اظهار نطر میکنین! کسی نگفته بهتون نظر بدین!
در مورد مشکل هم از سمت ما حل شده هست! هم جریمه داده شده! هم مدارک پاسپورت و.... و از سمت ما دیگه کاری نیست که انجام نداده باشیم! روز جمعه هم آخرین ایمیلمون رو به دیتاسنتر دادیم هنوز جواب ندادن ...طبق آخرین حرف دیتاسنتر قرار بوده روز جمعه پنل باز بشه که هنوز نشده و جواب ایمیل هم ندادن!
DeltaGostar
September 15th, 2012, 12:44
بنده که هیچ وقت نگفتم ایشون کشیدن بالا میتونید تک تک پست های رو چک کنید . فقط در جریان گذاشتن مشتری ها باعث میشه فکرها و ذهنیت ها فرق داشته باشه چون قرار شد مدارک و رای زنی های که با دیتا سنتر انجام داده اید در اینجا بزارید هر چند که پنل ها باز شود بازم خیلی ها شاکی هستن برای نشان دادن زحمات و فشارهای خودتون گفتم مدرک بزارید تا متوجه بشن که دست شماکوتاه شده و تا حدی تلاش کردید
HAMi
September 15th, 2012, 15:24
با سلام خدمت همه ! دوستانی که هی میگین پول به جیب زدن! یک زده فکر کنین اگه میخواستم پول به جیب بزنم الان نه جواب شما رو میدادم و نه ایران بودم! خوشبختانه هم پاسپورت دارم هم ویزا! رفتنش هم کار یک دقیقه هست!پس هی پول به جیب زده نکنین! هر چی بوده ریختیم تو جیب دیتاسنتر بابت جریمه!
در مورد دوستانی هم که میگن بنده با دلار هکی زدم مدارکشون رو پیوست کنند تا بنده ببینم خودم هم مطلع بشم! چرا از چیزی که خبر ندارین اظهار نطر میکنین! کسی نگفته بهتون نظر بدین!
در مورد مشکل هم از سمت ما حل شده هست! هم جریمه داده شده! هم مدارک پاسپورت و.... و از سمت ما دیگه کاری نیست که انجام نداده باشیم! روز جمعه هم آخرین ایمیلمون رو به دیتاسنتر دادیم هنوز جواب ندادن ...طبق آخرین حرف دیتاسنتر قرار بوده روز جمعه پنل باز بشه که هنوز نشده و جواب ایمیل هم ندادن!
اینکه بخواید پول به جیب بزنید به نظر من فرضیه اشتباهی هست چون فکر نکنم اونقدری باشه که ارزش این دردسر ها رو داشته باشه!
اما اینکه هی میاین امروز فردا میکنید که نمیشه!الان باز تعطیلات شد و رفت تا 2 شنبه ! دیتا سنتر که بچه 5 ساله نیست حرف بزنه بعد بزنه زیرش!وقتی میگه باز میکنه حتما این کار رو انجام میده مگر اینکه مشکلی این بین باشه!
والا ما هم ابرو داریم از تو جوب که درش نیاوردیم!نزدیک 2 هفته هست مثل ***ا داریم رفتار میکنیم! نمیشه یاهو انلاین شیم نه تو سایت و هیچ جای دیگه!که مردم گیر ندن چون جوابی نداریم بدیم!
hostorder
September 15th, 2012, 16:13
من قصد تخریب شما رو ندارم ما با هم دوستیم اگر هم حرفی گفته ام از شما عرض خواهی می کنم انشالا مشکلات حل میشه مثل قبل با قدرت ادامه میدین
MR-KH
September 15th, 2012, 16:34
من نه تهمت زدم و نه دوستی با کسی دارم .
فقط فول بک آپ میخوام ....
والا و بلا چیز دیگه ای نمیخوام ...
ببین نمیخوای بدی ؟
خب نده و فقط الان یه پ.خ و یا ایمیل و یا یه اس بده که من انقدر وقتمو نزارم و برم پی کارم ...
یاعلی
DeltaGostar
September 15th, 2012, 17:00
من نه تهمت زدم و نه دوستی با کسی دارم .
فقط فول بک آپ میخوام ....
والا و بلا چیز دیگه ای نمیخوام ...
ببین نمیخوای بدی ؟
خب نده و فقط الان یه پ.خ و یا ایمیل و یا یه اس بده که من انقدر وقتمو نزارم و برم پی کارم ...
یاعلی
بنده نظرم همین هست بالاخره تجریات نشان میده که دیتا سنتر قصدشون چیست . آیا مثبت است که هیچ منفی هست اعلام کنید تا ملت سرکار نباشن
sobhdam
September 15th, 2012, 17:39
دوست عزیز شما که رور راستی، چرا قسمت سفارش سرویس رو غیر فعال نمیکنی. میزاری سفارش بدن بد سرویس رو تحویلشون نمیده:o)
دوست عزیز شما که رو راستی چرا فاکتورهای پرداخت شده ای که 3 هفته از پرداختشون میگذره رو ترتیب اثر نمیده/:)
دوست عزیز شما که رو راستی چرا رک و پوست کنده نمیگی اطلاعاتتون پاک شده جریمه هم بابتشون نمیدم:-o
دوست عزیز شما که رو راستی چرا نمیگی بدبخت ها شما رو سرکار گذاشتم تا آب از اسیاب بیفته بعد برم به ریشتون بخندم =))
دوست عزیز هر کی کلاه برداری میکنه نمیره خارج از کشور. خیلی ها هستند که همینجا کردن و هستند.
تنها دلیل پاسخ های که میدی اینه که میخوای مطمئن بشی کسی ازت شکایت نمیکنه.
دوستان سرکارین شما هم مثل من شکایت کنید مگه ار طریق قضایی بتونید خسار ت بگیرید
موفق باشید
HAMi
September 15th, 2012, 22:12
جالبه هر بار هم که جواب میدن طلبکار تر هم هستن!انگار نه انگار این همه ادم رو به این روز انداختند!والا ما بودیم از خجالت آب میشدیم !
اقای پارسیان اگر دیتا سنتر جواب نمیده مشکل ما نیست به خودتون مربوطه.دیگه چقدر صبر کنیم؟یکم احساس مسئولیت هم بکنید بد نمیشه!فکر نکنید این وسط بی گناه هستین و کسی از حقش میگزره بخاطر این گندی شما زدین!
دیتا سنتر ovh هم مسخرشو در آوردن خوب سرور ها رو ببند و بره پی کارش چرا پینگ میده ولی کاری نمیتونی بکنی یعنی چی این چه مدلش هست خب . آقای پارسیان هم جز به جز و موارد رد و بدل شده رو و اصل مشکل رو نگفتن دقیق منظورم ریز موضوع هست خیلی توی این مشکل شبهات وجود داره
اگه واقعا اینطوری باشه باید بگم که یه نوجوان که نمیشه گفت چون 21سالشه
یه تازه جوان این همه ملت رو الاف کرده
جای بسی تامل دارد!!!!!
faranetwork
September 16th, 2012, 19:26
اینم میزارم دوستان ببنیند تو جریان باشن کا امروز این پارسیان بوده جواب بعضی از تیکت هارو مثل مال ما 20 روز پیش بوده داد ولی کلا ... خودتون قضاوت کنید به ما که کلا سرور تحویل نداده فقط پول گرفته دیگه جواب نداده به کم زیاد بودن پ.ل کاری ندارم دوباره دوستان نگن 120 تومن بوده 130 تومن بوده قصد اطلاع رسانی بود
IP Address: 91.98.221.120
مبین پارسیان -مدیر شرکت
کارمندان
10/09/2012 09:10
با سلام تا شب صبر کنین
================
ضعیف
عالی
kohrang mv
کاربر
10/09/2012 12:17
ی پارسیان ما سرور نمیخوایم که بعد دو روز گفتی تا شب صبر کنید مجانی دیگه سرور بدی به ما نمیخوایم پول سرور برگشت بزنید
مبین پارسیان -مدیر شرکت
کارمندان
12/09/2012 16:48
با سلام سرور های آقای کوهی طبق گفته خودشون برگشت وجه فقط در مقابل سرور هست...سرورها هم تا 1 یا 2 روز آینده ایشالاه وصل میشه
================
ضعیف
عالی
kohrang mv
کاربر
12/09/2012 19:12
من سرور جدید از خود شما خریدم شما تحویل ندادین الانم بعد 15 روز میگید 1-2 روز دیگه آقا پ.ل سرور برگشت بزنید من از خود شما سرور خریدم به کوهی چه ارتباطی داره
مبین پارسیان -مدیر شرکت
کارمندان
14/09/2012 14:39
دوست عزیز شما به ما پولی ندادین که از ما طلب دارین! آقای کوهی دادند که قرار شده برگشت وجه در مقابل تحویل سرور باشه! شما هم صبر کنید تا مشکل حل بشه
================
ضعیف
عالی
kohrang mv
کاربر
14/09/2012 14:43
من 130 تومان برای سرور جدید از طریق سایت شما واسه یه سرور جدید پرداخت کردم که تحویل ندادین پول مارو برگشت بزنید
kohrang mv
کاربر
14/09/2012 14:46
زود تر پول مارو برگشت بزنید الان 15 روزه گفتین برگشت میزنید که نزدین
kohrang mv
کاربر
14/09/2012 14:58
اینم ایمیلی که بعد پرداخت برام اومد
This is a notice that an invoice has been generated on 27/08/2012.
Your payment method is: پرداخت آنلاین توسط درگاه بانک ملت
Invoice #2064
Amount Due: 144,998تومان
Due Date: 27/08/2012
Invoice Items
Kimsufi 24GB - ks28308.kimsufi.com (27/08/2012 - 26/09/2012)
تعداد آي پی ها مورد نیاز رو انتخاب کنید: 1 عدد آی پی رایگان
سسیستم عامل مورد نیاز خوب را انتخاب کنید:: VMWARE ESXI 4.1 144,998تومان
جمع جزء: 144,998تومان
اعتبار: 0تومان
کل: 144,998تومان
You can login to your client area to view and pay the invoice at فرا نتورک - صورتحساب #2064 (http://www.faranetwork.ir/viewinvoice.php?id=2064)
kohrang mv
کاربر
14/09/2012 14:59
گردش حسابم هست اگه میخواین
kohrang mv
کاربر
14/09/2012 15:00
This is a payment receipt for Invoice 2062 sent on 27/08/2012
Amount: 130,000تومان
Transaction #: 6681050708
Total Paid: 130,000تومان
Remaining Balance: 0تومان
Status: پرداخت شده
You may review your invoice history at any time by logging in to your client area.
Note: This email will serve as an official receipt for this payment.
kohrang mv
کاربر
14/09/2012 15:02
فاکتوری که پرداخت کردم گذاشتم لطفا برگشت بزنید
مبین پارسیان -مدیر شرکت
کارمندان
14/09/2012 15:05
دوست عزیز پس چرا میگی آقای کوهی؟؟؟ در مورد شما هم طبق قوانین گفته شده مشکلات دیتاسنتری به ما ارتباطی نداره! باید صبر کنید پنل ما باز بشه بعدش هزینه رو دیتاسنتر که برگشت کرد ما هم برگشت میکنیم
================
ضعیف
عالی
kohrang mv
کاربر
14/09/2012 15:09
شما به ما گفتین 48 ساعته الان 17 روز شده لطفا هزینه رو برگشت بزنید مشکل دیتا سنتر با شما بوده ما پول کامل به شما پرداخت کردیم لطفا هزینه رو طبق گفته خودتون برگشت بزنید هر جی زودتر.
دوست عزیز هزینه شما از سمت دیتاسنتر برگشت شده ما هم براتون برگشت زدیم!
دوست عزیز بنده در هیچ سایت اجتماعی اکانت ندارم! به اسم من برای خودتون اکانت نسازین! و ....
faranetwork
September 16th, 2012, 19:27
مشکل چند تا از دوستان حل شد...بقیه دوستان هم صبر کنید داره مشکل حل میشه
HAMi
September 16th, 2012, 19:36
مشکل چند تا از دوستان حل شد...بقیه دوستان هم صبر کنید داره مشکل حل میشه
اقای پارسیان ما شامل این دوستان هستیم یا دوستان اینده؟
فقط یه لینک بک اپ برای اطلاعات...مشخصات سرور اگر نیازه بفرستم
a.R.a.sh
September 16th, 2012, 19:48
دوست عزیز بنده در هیچ سایت اجتماعی اکانت ندارم! به اسم من برای خودتون اکانت نسازین! و ....
من باب یاداوری بگم که این اکانت 3سال پیش ساخته شده نه الان که کسی بخواد باز کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MR-KH
September 16th, 2012, 20:11
فکر کنم یکی از اون نفرات که مشکل در حال رفع شدنه منم !!
فقط آقای پارسیان لطفا تیکت رو جواب بدید توی فرانتورک چون اون مشکلات رو دارم که اونجا گفتم .
ممنون
یاعلی
s.w.a.t
September 16th, 2012, 20:17
دوست عزیز بازهم به نوعی دورغ گویی؟! بنده زمانی که لینکها ارسال شده بود لینک ها را چک کردم خود شما بودید که الان پروفایل حذف شده :)
در مورد هزینه هم فکر میکنم بارها اعلام کردید هزینه برگشت داده میشود(از هفته پیش تا به الان ولی یک دفعه عوض شد گفتید که اگر دیتاسنتر هزینه رو عودت بده؟!!! )
توصیه به دوستانی که از ایشون متضرر شدن! برید از راه قانون اقدام کنید! تعدادتون زیاد هست شکایت رو تسریع میبخشن!
موفق باشید
mersad-mr
September 17th, 2012, 00:37
اگر اون پروفايل ها براي شما نيست چرا نام اون 2 دامنه كه توش ذكر شده بود بنام شماست و روي دي ان اس هاي شما ست شده ؟
اگر اون اكانت شما نبود جالبه كه يك نفر هم اسم و فاميل شما ! هم شهري شما ! هم سن شما ! 3 سال پيش اون اكانت هارو ساخته خيلي جالبه!
اگر اون پروفايل مال شما نبود چطور دوستان شما در آنجا شمارو مي شناختند؟ =))
خيلي جالبه در عرض همين 7 روز تمام اطلاعاتي كه از ايشون روي اينترنت بود داره دونه دونه پاك ميشه!
يكي طلبت آقاي مبين پارسيان
babelirani
September 17th, 2012, 00:47
با سلام
خوب بنده در صفحه های 20-25 این تاپیک بودم از یکی از دوستان خواستم که به ایشون فرصت بدید البته بنده هیچوقت ایشون رو درست نشناختم ولی احساس میکردم کسی که اینقد کار کرده و این همه تجربه داره این کارها ازش بعیده و فکر کردم واقعا" براشون مشکلی پیش اومده
ولی حالا میفهمم که جریان یه چیز دیگه ای است بنده نمیدونم آقا مبین پارسیان دلیل این همه مشکل براشون پیش اومده چی هست آیا خودشون یا اینکه دیتاسنتر ولی یه چیزی که کامل معلوم هست ایشون دارن بعضی از دوستان رو دارن سرکار میزارن
دوستان عزیز از همه کسایی که مشکلی باهاشون داشتن و در این مدت سرورشون پیش ایشون بوده و بسته شده برن و شکایت کنند مطمئنن به دلیل اینکه تعداد شاکی ها زیاد خواهد بود سریعا" رسیدگی خواهد شد
بنده خودم تا 20 روز پیش ازشون سرور داشتم و خداروشکر قبل از بوجود اومدن همچین مشکلی ما انتقال دادیم شاید یکی از بهترین کارهایی که در چندسالی که انجام دادم این بوده وگرنه بنده هم خودم شاکی بودم
خواهشا" دوستان دیگه دنبال پیدا کردن ردی در نت یا در دنیای واقعی از ایشون نباشید با مدارک برید و شکایت کنید