PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ماژول whmcs ریست خاموش و ساسپند کردن برای VMware از کی بخرم ؟؟

kargaranmashgholekarand
August 14th, 2012, 21:38
این ماژول whmcs را از کجا بخرم ؟؟؟؟
آپدیت پشتیبانی و نصب اینارو پوشش بده و امکاناتش رو هم بفرمایید.
چرا قیمتها خیلی متفاوت هست !

taghi.karimi
August 14th, 2012, 22:08
ماژول وارز هاست که بنده در چنیدن سایت فعالیت داشتم و روی همه آنها به خوبی فعال بود و کار میکرد!
هزینه 60000 تومان بدون پشتیبانی
یکی دیگر از دوستان نیز جدیدا نمونه همین ماژول را دارند با قیمت نصف این ارائه میدن که بنده متاسفانه سعادتی نبوده که تست کنم اما به زودی انجام خواهد داد!

kargaranmashgholekarand
August 14th, 2012, 22:15
برای من پشتیبانی ملاک هست .
مثلا اینکه آپدیت بشه یا امکانات جدید ارائه بشه
وارز هاست هم دوستان خودم دارند استفاده میکنند مشکلی نداشتم ولی قرار بود این شرکت نسخه جدید ارائه بده آیا ارائه میده یا داده ؟؟؟؟؟؟

mosili
August 14th, 2012, 23:14
امکانات این ماژول تمام فارسی:
ماژول SMS NOtification

توسط این ماژول و به همراه یک خط اس ام اس شما می توانید در صورت پرداخت صورتحساب، بازشدن درخواست و... یه مدیران و کاربران خود اطلاع رسانی کنید.امکانات ماژول :

امکان مشاهده لاگ های اس ام اس های ارسالی از قبیل (سرویس دهنده، تاریخ شمسی ارسال، زمان، متن و...)

ارسال شناسه صورتحساب، شماره تراکنش،... به کاربر و مدیران در صورت پرداخت آنلاین صورتحساب توسط کاربر

ارسال شناسه صورتحساب، شماره تراکنش،... به کاربر و مدیران در صورت پرداخت صورتحساب توسط مدیریت به صورت دستی

ارسال شناسه صورتحساب، مبلغ،... به کاربران و مدیران در صورت ایجاد صورتحساب برای کاربران

ارسال اخطاریه در صورت عدم پرداخت صورتحساب توسط کاربر ، به کاربر و مدیران

ارسال SMSشامل شناسه صورتحساب،مبلغ،... در صورت کنسل شدن صورتحساب کاربر، به مدیران و کاربران

ارسال SMSشامل شناسه صورتحساب،مبلغ،... در صورت Refund دادن صورت حساب به کاربران مدیران

ارسال SMS شامل موضوع،بخش،اهمیت،شناسه درخواست،شناسه کاربر در صورت بازشدن درخواست (Ticket) جدید به کاربران و مدیران و امکان تنظیم ارسال SMS تنها برای بخش ها و یا اهمیت های خاص

ارسال SMS شامل موضوع،بخش،اهمیت،شناسه درخواست،شناسه کاربر در صورت پاسخ به درخواست (Ticket) توسط مدیریت، به کاربر و مدیران و امکان تنظیم ارسال SMS تنها برای بخش ها و یا اهمیت های خاص

ارسال SMS شامل موضوع،بخش،اهمیت،شناسه درخواست،شناسه کاربر در صورت پاسخ کاربر به درخواست (Ticket) به کاربران و مدیران و امکان تنظیم ارسال SMS تنها برای بخش ها و یا اهمیت های خاص

امکان ویرایش متن های SMS

امکان فعال و یا غیر فعال کردن هر یک از امکانات به دلخواه کاربر

امکان مشاهده اطلاعات کلی خط SMS شامل تعداد SMS های باقیمانده، اعتبار،تعداد SMS های دریافتی،قیمت ارسال SMS های فارسی و انگلیسی،آدرس دریافت SMS، شماره خط جهت ارسال SMS

ارسال SMS توسط SMS-Center شرکت ارتباطات سیار و API گروه توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات آریاسنتر

امکان هماهنگ شدن با خط اس ام اس اختصاصی شما (در صورتی که خط اس ام اس خود را از شرکت دیگری تهیه کرده باشید)

امکان مشاهده وضعیت هر اس ام اس

امکان ارسال اس ام اس به یک شماره خاص با متن دلخواه

امکان ارسال اس ام اس به تمامی کاربران WHMCS

امکان راست چین شدن متن اس ام اس های ارسال در هنگام نوشتن متن

امکان انتخاب شماره کاربر از دفترچه تلفن کاربران

امکان افزودن یک شماره به صورت دستی به گروهی از شماره ها

امکان محاسبه تعداد حروف ها و تعداد اس ام اس های ارسال در هنگام نوشتن متن

امکان حذف (Uninstall) کردن نرم افزار به صورت خودکار

استفاده از تکنولوژی آجاکس در بسیاری از قسمت های ماژول

امکان ارسال خودکار اطلاعیه به مشترک برای تمدید سرویس توسط اس ام اس x روز قبل از منقضی شدن سرویس

امکان ارسال و تنظیم پیامک های شرطی
امکان ارسال هر فعالیت برای مدیریت و یا شماره تلفن های خاص (هر پرسنل پشتیبانی و فروش و...)
اضافه شدن متغییر های Smarty برای متون پیامک ها جهت ارسال اطلاعات بیشتر برای مشترکین
امکان ارسال نام کاربری و رمزعبور سرویس برای مشترک پس از ایجاد سرویس
امکان ارسال پیامک در هنگام تعلیق، حذف و خارج کردن سرویس مشترک از حالت تعلیق
امکان ارسال پیامک در هنگام ورود و خروج مشترک
و امکان ارسال پیامک در هنگام رخداد تمامی فعالیت های سیستم

امضای پیامکی: آریاسنتر
نمونه سایت ماژول پیامک: www.ariyacenter.net (http://www.ariyacenter.net)
وب پویان
پیشگامان توسعه فناوری
Loadvps
Hostine
و....
برخی از کاربرای ما هستند
-------------------------------------------------------------------------

دموی پنل و سامانه پیام کوتاه : WWW.SMS98.ORG (http://WWW.SMS98.ORG)
نام کاربری : ariyacenter
کلمه عبور : demo

الان این ماژول چه ربطی به درخواست ایشون داشت ؟

hosinaa
August 14th, 2012, 23:45
ببخشید من اشتباه جواب پست دادم 2تا tab بود درخواست ماژول داشتند ببخشییییییییییییید;)

kargaranmashgholekarand
August 14th, 2012, 23:46
الان این ماژول چه ربطی به درخواست ایشون داشت ؟

دقیقا .
کسی ماژول نداره یعنی جایی نیست معرفی کنید ؟؟

mosili
August 14th, 2012, 23:47
ببخشید من اشتباه جواب پست دادم 2تا tab بود درخواست ماژول داشتند ببخشییییییییییییید;)

خدا ببخشه ما که بندشیم :d
کلا یه لحظه برام سوال پیش اومد :d
موفق باشید و پیروز

kargaranmashgholekarand
August 15th, 2012, 02:51
من این پنل رو بیشتر برای ریست و خاموش و روشن میخوام بگیرم
اگه کسی کانفیگ vsphere رو هم میدونه بگه باز هم کارم را راه میدزاره کانفیگی که خودم انجام دادم بدی کانفیگم اینه که پنل که دادم به یوزر خودش میتونه از ساسپند در بیاره ! چطوره ریست و خاموش و روشن رو بدم ساسپند غیر فعال باشه برای یوز ؟:77:

Nik0TiN
August 15th, 2012, 09:37
سلام بنده چون پلتفرم عوض کردم یه ماژول esxi از وارز هاست دارم که میفروشمش
قیمت خودش 80 میدند من 40 میدمش بهتون... یعنی سطح دسترسی پنل کاربری توی سایتشون رو میدم بهتون کل اختیار میاد واسه شما

kargaranmashgholekarand
August 16th, 2012, 05:20
قیمت خودش 80 میدند من 40 میدمش بهتون... یعنی سطح دسترسی پنل کاربری توی سایتشون رو میدم بهتون کل اختیار میاد واسه شما

پیام خصوصی خودتونو چک کنید .
کس دیگه نظر دیگه ای نداره ؟

Host Pardaz
August 16th, 2012, 09:25
بنده رو ادد کنید تا بتونم راهنماییتون کنم.
آی دی یاهو در امضا هست.

aligoli
August 16th, 2012, 10:31

کارت خلاف مقرراتشون هست ها ... از نظر انسانی هم درست نیست به نظرم :-b

Nik0TiN
August 16th, 2012, 10:34
جدا حرفتون شاهکار بود ! نه نال کردم بفروشمش و نه تقلبی صورت گرفته که غیر انسانی باشه
شما خانه میخرید نمیفروشید ؟
من این به دردم نمیخوره دیگه ازشم اصلا استفاده نکردم یه بار نصب کردم که سیستم عوض شد دیگه استفاده ای نبردم چرا باید نگهداری کنم ....

majidisaloo1
August 16th, 2012, 10:43
من این پنل رو بیشتر برای ریست و خاموش و روشن میخوام بگیرم
اگه کسی کانفیگ vsphere رو هم میدونه بگه باز هم کارم را راه میدزاره کانفیگی که خودم انجام دادم بدی کانفیگم اینه که پنل که دادم به یوزر خودش میتونه از ساسپند در بیاره ! چطوره ریست و خاموش و روشن رو بدم ساسپند غیر فعال باشه برای یوز ؟:77:

شما خوب تیک ساسپند رو بردارین کارتون حل میشه

loginvps
August 16th, 2012, 17:21

بنده هم این کار رو کردم ولی نتیجه ای نگرفتم !
میشه یه راهنمایی کامل کنید
یعنی از اول تا آخر توضیح بدین ؟

majidisaloo1
August 16th, 2012, 18:10
بنده هم این کار رو کردم ولی نتیجه ای نگرفتم !
میشه یه راهنمایی کامل کنید
یعنی از اول تا آخر توضیح بدین ؟

توی یاهو پیام بدین تا راهنمایی بیشتری کنم
آی دی در امضا
اینم یک راهنمایی کوچیک
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f66/1294d1283566734-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D9%BE%D9%86%D9%84-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1-esx-esxi-untitled-jpg

taghi.karimi
August 16th, 2012, 18:11

دوست من تیکی که شما میفرمائید مربوط به دسترسی های یوزر هست!مثلا شما تیک ساسپند را بردارید باز هم یوزر با روشن کردن میتونه وصل بشه!

برای رفع این مورد باید زمان ساسپند کردن access را از مشتری بگیرد!

majidisaloo1
August 16th, 2012, 18:21
دوست من تیکی که شما میفرمائید مربوط به دسترسی های یوزر هست!مثلا شما تیک ساسپند را بردارید باز هم یوزر با روشن کردن میتونه وصل بشه!

برای رفع این مورد باید زمان ساسپند کردن access را از مشتری بگیرد!

بله حواسم به این موضوع نبود
درست میفرمایند ایشون

loginvps
August 17th, 2012, 00:40
بله حواسم به این موضوع نبود
درست میفرمایند ایشون

حالا اینی که ایشون فرمودند رو از کجا دسترسی رو غیر فعال کنیم ؟

aligoli
August 17th, 2012, 02:59
جدا حرفتون شاهکار بود ! نه نال کردم بفروشمش و نه تقلبی صورت گرفته که غیر انسانی باشه
شما خانه میخرید نمیفروشید ؟
من این به دردم نمیخوره دیگه ازشم اصلا استفاده نکردم یه بار نصب کردم که سیستم عوض شد دیگه استفاده ای نبردم چرا باید نگهداری کنم ....

برای خونه لایسنس روی دامین نمیزنن ، مگه ماژول ست شده روی دامین یا آی.پی خاص نیست ؟

loginvps
August 17th, 2012, 17:28
برای خونه لایسنس روی دامین نمیزنن ، مگه ماژول ست شده روی دامین یا آی.پی خاص نیست ؟

فکر نکنم اینطور باشه . مثلا کسی خواست رو دامین دیگش ست کنه پس باید یکی دیگه بخره !

loginvps
August 17th, 2012, 17:32
خوب یه سوال دیگه پیش میاد این وسط
سوالم اینه که مثلا کنسول دادیم به یوز یوزر هم سررسیدش رسید و اتوماتیک ساسپند شد بعد خودش میتونه سرورشو روشن که :76: تکلیف چیه ؟
کنسول رو نباید بدیم ؟
شاید حواسمون نبود و دسترسی رو قطع نکرده باشیم
کسی پیشنهادی داره در مورد این موضوع ؟

loginvps
August 18th, 2012, 04:18
کسی جوابی نداره ؟

hosinaa
August 19th, 2012, 04:06
خدا ببخشه ما که بندشیم :d
کلا یه لحظه برام سوال پیش اومد :d
موفق باشید و پیروز
واسه همین اشتباه ما 3 روز بند شدیم اگر پ.خ میکردی ویرایش میکردیم اینجوری ابرو ریزی نمیشد :71: