توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست هاست ویندوز
haftsepehr
July 22nd, 2012, 18:36
با عرض سلام
دوستان من چند مگ هاست ویندوز لازم دارم با شرایط زیر
ایمیل = نامحدود
پایگاه داده = نامحدود
ترافیک ماهانه = پیشنهاد شما
ضمنا ارسال ایمیل برام نامحدود باشه یعنی سرور مشکل ارسال ایمیل نداشته باشه که مثلا تو روز فلان قدر و ...
ممنون میشم آفر هاتون و اعلام کنید عزیزان منتظرم...
فقط سریع ;)
dreamdata
July 22nd, 2012, 18:42
سلام.
ما پکیج هایی که ارائه میدیم روی تک تک مواردش به گونه ای تعداد تنظیم کرده ایم ( مثلا دیتابیس و ایمیل و ... ) که نیاز بیش از اون تا به حال دیده نشده - اما اینکه لیمیت رو برداریم ( میدونیم که شما هم 100 تا دیتابیس نمیخواید بسازید - اصلا توی فضای 100 مگابایتی به عنوان مثال 5 تا دیتابیس هم نهایتا بخواید بسازید ! ) اما منطق میگه محدو.د باشه تا کاربر اگر نیاز بیشتری داشت مراجعه کنه و دلیلشو بگه و بعد کم و زیاد بشه !
شما چند هاست ویندوز و چه پکیج هایی نیاز دارید ؟ مثلا ما روی 100 مگ 5 دیتابیس اس کیو ال اجازه ساخت میدیم و 100 ایمیل - تعداد ارسال ایمیل هم باید بفرمایید که چرا میخواید محدود نباشه ؟ باید ادمین سرور مراقب باشه کسی اسپم نفرسته !
haftsepehr
July 22nd, 2012, 18:48
سلام.
ما پکیج هایی که ارائه میدیم روی تک تک مواردش به گونه ای تعداد تنظیم کرده ایم ( مثلا دیتابیس و ایمیل و ... ) که نیاز بیش از اون تا به حال دیده نشده - اما اینکه لیمیت رو برداریم ( میدونیم که شما هم 100 تا دیتابیس نمیخواید بسازید - اصلا توی فضای 100 مگابایتی به عنوان مثال 5 تا دیتابیس هم نهایتا بخواید بسازید ! ) اما منطق میگه محدو.د باشه تا کاربر اگر نیاز بیشتری داشت مراجعه کنه و دلیلشو بگه و بعد کم و زیاد بشه !
شما چند هاست ویندوز و چه پکیج هایی نیاز دارید ؟ مثلا ما روی 100 مگ 5 دیتابیس اس کیو ال اجازه ساخت میدیم و 100 ایمیل - تعداد ارسال ایمیل هم باید بفرمایید که چرا میخواید محدود نباشه ؟ باید ادمین سرور مراقب باشه کسی اسپم نفرسته !
حرف شما متین
شما در نظر بگیرید که من برای ارسال ایمیل انبوه این هاست و نیاز دارم . تعداد ایمیل نامحدود باشه.ارسال هم نامحدود دوستان عزیز اگر کسی میتونه اعلام کنه ممنون
dreamdata
July 22nd, 2012, 18:52
شما در نظر بگیرید که من برای ارسال ایمیل انبوه این هاست و نیاز دارم
پس هیچی ! دوستان دیگه انشالله ... فقط دقت کنید سرور اگه از فرانسه oVH باشه که دیگه تموم - سرور رو به خاطر اسپم میبندند.
haftsepehr
July 22nd, 2012, 18:55
پس هیچی ! دوستان دیگه انشالله ... فقط دقت کنید سرور اگه از فرانسه oVH باشه که دیگه تموم - سرور رو به خاطر اسپم میبندند.
درسته لطف فرمودید.
دوستان دیگه اگه پیشنهاد بهتری دارن بنده در خدمتم
منتظر آفرهاتون هستم
irlogo
July 22nd, 2012, 19:21
شما بایستی یک مبحث باز کنید با عنوان " سرویس میزبانی وب مختص ایمیل مارکتینگ"
haftsepehr
July 22nd, 2012, 19:25
شما بایستی یک مبحث باز کنید با عنوان " سرویس میزبانی وب مختص ایمیل مارکتینگ"
حرف شما متین.
یک پروژه برای یکی از مشتری ها دارم انجام میدم نیاز به موارد بالا دارم حق با شماست عنوانی که شما فرمودید مناسب تر بود دوستان منتظرم