PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونه میتونم ای پی سرور را به ساب دامین متصل کنم ؟

mehrdad1991h
July 16th, 2012, 11:21
سلام
به عنوان مثال یه سایت
حالا میخوام سرور های فایلم را هر کودوم را با یک ساب دامین به دامنم متصل کنم
مثلا 3 تا سرور دارم
s1.mydomain.com
s2.mydomain.com
s3.mydomain.com
که هر کودومشون یه ای پی ای دارن دیگه فرق داره
منظورم اینه تا میزنه
s1.mydomain.com
دقیقا همون پوشه سرور بیاد....

از وب سرور و اینا سر در میارم و نصب هستن رو سرور ها

حالا برای دامنه هم تو پنل خود دامنه A Records ثبت کردم با همون نامه ساب دامین و ای پی سرور را بهش دادم (چند وقتی میشه)
به دامین هم DNS وصل نکرردم DNS های پیش فرض ریسلر کلاب روشه یعنی الان دامنه هاست نداره

رو سرور باید کار انجام بدم اره ؟ من باید در کل چی کار کنم نمیدونم لطفا راهنمایی کنید
تو اینترنت و گوگل هم سرچ کردم ولی فکر کنم سرچ هم بلد نیسم چیزه به درد بخوری پیدا نکردم

کاری باید رو سرور ها انجام بدم ؟
3-4 تا سرور دارم هر کودوم یه سیستم عاملی داره اخه یکی ویندوزه یکی لینوکسه یکی ....... چی کار باید بکنم ؟

serverstar.ir
July 16th, 2012, 11:36
ارتباطی به هاست نداره از تو پنل دامین درست ست بشه و دی ان اس مشکل نداشته باشه راحت انجام میشه

mehrdad1991h
July 16th, 2012, 13:23
ببخشید درست ست بشه یعنی چی ؟
یه A Records می خواد دیگه
تو پنل دامین هم A Records ساختن که کاملا مشخصه چجوریه میری تو نیم سرور و بعد هم میسازی دیگه
برا ساختش هم فقط ساب دامین را میزنی و ای پی دیگه

غیر از اینه ؟

خوب حالا اینا را زدم ست نشده....
DNS من ست نکردم از دی ان اس های پیشفرض استفاده شده که هیچ ربطی به من ندارن اصلا
یعنی این دوتا
dns1.parking-page.net
dns2.parking-page.net

الان اگه نیاز به دی ان اس هست حتما من چجوری بسازم دی ان اس ...؟؟؟
همین دی ان اس ها مشکل دارن مگه ؟

mehrdad1991h
July 16th, 2012, 14:18
کسی چیزی ندادند ؟:)

hannah
July 16th, 2012, 14:26
یکی از کار ها اینه که از همون پنل دامنه اقدام کنید مانند کاری که گفتید و یا دامنه رو روی هاست معمولی ست کنید دی ان اس رو و بعد A Record بسازید و به ای پی سرور که میخواهید بدهید

mehrdad1991h
July 16th, 2012, 14:31
ببینید من رو این دامنه هاست ندارم و نمیخوام داشته باشم و نمیخوام هم سایتی روش بالا بیارم
فقط میخوام ساب دامین به سرور ها وصل بشه ولی نمیشه
همون کاری که گفتم را کردم ولی پینگ که میگیرم از خود دامنه ای پی دی ان اس ( dns1.parking-page.net) 208.91.197.7. را نشون میده که خوب درسته
ولی از ساب دامین هم که پینگ میگیرم همین را باز نشون میده
کجای کار میتونه اشتباه باشه ؟