توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل اد کردن دومین بروی هاست !
Mohsenx2
July 13th, 2012, 20:36
سلام
من میخوام دومینم روی هاست اد کنم ارور زیر رو میده :
7153
Ashkankamangar.ir
July 13th, 2012, 21:31
اول باید دی ان اس دامنه رو تغییر بدید و ست بشه بعد اد کنید
Mohsenx2
July 13th, 2012, 21:35
دی ان اس ست کردم و این ارور میده !
hamed_mcsd
July 13th, 2012, 23:07
صبر کن شاید دی ان اس هنوز ست نشده ،
OnlineServers
July 14th, 2012, 12:23
منم همین مشکل رو دارم
من دی ان اس اصلی رو تغییر دادم و این ها هم باید تغییر میکردن من پارک دامینم کار نمیکنه
البته ببخشید که سوال پرسیدم
samsam
July 14th, 2012, 15:31
با سلام
اگر ریسلر داریید ویا مدیر سرور هستید
اگر از سی پنل استفاده می کنید به قسمت ریست دی ان اس زون بروید و دی ان اس اکانت خود را ریست کنید
سپس دامین را ادد کنید
البته حالت اول که عکس ارور هم زمینه است مربوط به این هست که دی ان اس های دامین ست نشده است در این صورت باید چند ساعت بعد امتحان نمایید
foumanvilla
November 3rd, 2012, 19:44
سلام
من یه سایت a تو هاستم دارم با دامنه a
یه سایت دیگه به نام b با دامنه b رو تو هاستم راه اندازی کردم.پوشه سایت b هم تو پوشه public_html هستش.
و وورد پرس رو هم نصب کردمو ....
اما وقتی مستقیم آدرس دامنه رو میزنم دایرکت میشه به آدرس سایت a که رو هاست هست.
ولی وقتی از تو قسمت مدیریت ووردپرس مربوط به سایت b به سایت b میرم ، با آدرس b وارد میشه و مشکلی وجود نداره.
یعنی عملا من سایتی به نام b رو نمیتونم تو اینترنت راه اندازی کنم و با وارد کردن آدرس b وارد سایت a با دامنه a میشه!!!
parsserver
November 3rd, 2012, 20:38
سلام
منظورتونو نفهمیدم
کمی بیشتر توضیح بدین کامل و دقیق
یا علی
sajiran
November 4th, 2012, 06:00
سلام
من یه سایت a تو هاستم دارم با دامنه a
یه سایت دیگه به نام b با دامنه b رو تو هاستم راه اندازی کردم.پوشه سایت b هم تو پوشه public_html هستش.
و وورد پرس رو هم نصب کردمو ....
اما وقتی مستقیم آدرس دامنه رو میزنم دایرکت میشه به آدرس سایت a که رو هاست هست.
ولی وقتی از تو قسمت مدیریت ووردپرس مربوط به سایت b به سایت b میرم ، با آدرس b وارد میشه و مشکلی وجود نداره.
یعنی عملا من سایتی به نام b رو نمیتونم تو اینترنت راه اندازی کنم و با وارد کردن آدرس b وارد سایت a با دامنه a میشه!!!
احتمالا سایت b به سمت سایت a بروش redirect منتقل میشه باید اینرو چک کنید مثل عکس زیر:
انشاله زودتر به 100 تا برسید!
من با توجه به پست قبلی پاسخ دادم به تاریخ هم هیچ وقت نگاه نمی کنم. مشکل مشکله. فردا کسی سرچ کرد به این صفحه رسید بدونه تا یک جایی رو بره
پرونده باز همیشه بازه!
foumanvilla
November 5th, 2012, 10:32
سلام
منظورتونو نفهمیدم
کمی بیشتر توضیح بدین کامل و دقیق
یا علی
از این کامل تر نمیشه دیگه!
یبار دیگه سوالمو این پایین نوشتم با یکم ویرایش.
احتمالا سایت b به سمت سایت a بروش redirect منتقل میشه باید اینرو چک کنید مثل عکس زیر:
ممنون از پاسخت.
ولی معلومه که قبلا اینو بررسی کردم.
دلیلش این نیست.
دلیل دیگیی نداره؟
سلام
تاریخ تایپیک را هم میدیدی بد نبود !
تاریخ سوال منو هم میدیدی بد نبود!
سوال:
من یه سایت با محتوای a تو هاستم دارم با دامنه a
یه سایت دیگه با محتوای b و با دامنه b رو تو هاستم راه اندازی کردم.پوشه سایت b هم تو پوشه public_html هستش.
و وورد پرس رو هم نصب کردم و پوسته و همه چی میزونه.
وقتی از تو قسمت مدیریت ووردپرس مربوط به سایت b به قسمت نمایش سایت b میرم ، با آدرس b وارد میشه و مشکلی وجود نداره.
اما وقتی مستقیم از تو مرورگر آدرس دامنه b رو میزنم دایرکت میشه به آدرس سایت a که رو هاست هست.
parsserver
November 5th, 2012, 19:56
سوال:
یه سایت دیگه با محتوای b و با دامنه b رو تو هاستم راه اندازی کردم.پوشه سایت b هم تو پوشه public_html هستش.
وقتی از تو قسمت مدیریت ووردپرس مربوط به سایت b به قسمت نمایش سایت b میرم ، با آدرس b وارد میشه و مشکلی وجود نداره.
اما وقتی مستقیم از تو مرورگر آدرس دامنه b رو میزنم دایرکت میشه به آدرس سایت a که رو هاست هست.
انشاله زودتر به 100 تا برسید!
من با توجه به پست قبلی پاسخ دادم به تاریخ هم هیچ وقت نگاه نمی کنم. مشکل مشکله. فردا کسی سرچ کرد به این صفحه رسید بدونه تا یک جایی رو بره
پرونده باز همیشه بازه!
سلام
از کاربر SajIran تشکر می کنم که مارو مسخره میکنند
:)
ولی بسیار ممنونم که به فکر کاربران هستند و می دونن شاید در آینده نزدیکی
یه همچین مشکلی واسه کسی پیش بیاد
اما شما دوستی که سوال پرسیدین
میشه بگید که از چه راهی برای ایجاد سایت B استفاده کردید
یعنی چطور دومینتونو اضافه کردید
؟
foumanvilla
November 6th, 2012, 11:30
هاستم امکان اد کردن مجموعا دو دامین را داره.یعنی دو تا سایت رو میشه به روش addon domin رو هاست داشته باشیم.منم همین کارو کردم
ابتدا دامنه خریدمو دی ان اسش رو رو همین هاستم ست کردم.و بعد از اد کردن دامنه یه پوشه به نام b تو پوشه pablic html ایجاد شد و وردپرس رو آپلود کردم تو این پوشه و نصبش هم به خوبی انجام شد.
بقیش تو سوال قبلیم مشخصه.که گفتم از بخش داشبورد وردپرس میره تو آدرس سایتم بصورت b.ir ولی از تو مرورگر تو آدرسش میزنم b.ir نمیره.
parsserver
November 6th, 2012, 15:53
هاستم امکان اد کردن مجموعا دو دامین را داره.یعنی دو تا سایت رو میشه به روش addon domin رو هاست داشته باشیم.منم همین کارو کردم
ابتدا دامنه خریدمو دی ان اسش رو رو همین هاستم ست کردم.و بعد از اد کردن دامنه یه پوشه به نام b تو پوشه pablic html ایجاد شد و وردپرس رو آپلود کردم تو این پوشه و نصبش هم به خوبی انجام شد.
بقیش تو سوال قبلیم مشخصه.که گفتم از بخش داشبورد وردپرس میره تو آدرس سایتم بصورت b.ir ولی از تو مرورگر تو آدرسش میزنم b.ir نمیره.
سلام
یه پیشنهاد دارم براتون یه پیغام خصوصی _ پ.خ _ بدید میگم خدمتتون
خدایی نکرده فکر نکنید قصد فروش سرویس رو داریم
برای چیزه دیگه ای میگم
یا علی
sajiran
November 6th, 2012, 20:43
از این کامل تر نمیشه دیگه!
یبار دیگه سوالمو این پایین نوشتم با یکم ویرایش.
ممنون از پاسخت.
ولی معلومه که قبلا اینو بررسی کردم.
دلیلش این نیست.
دلیل دیگیی نداره؟
تاریخ سوال منو هم میدیدی بد نبود!
سوال:
دامنه ها رو بگید چک کنم یا pm بدید
foumanvilla
November 7th, 2012, 22:30
من که نفهمیدم چرا باید پ خصوصی بدم؟!!!
راستی یه سوال:
این تحریم ها رو هاست ها اعمال نمیشه؟یعنی تموم هاست های خارج کشور قابل اطمینان هستند؟