PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : افت سرعت دانلود و آپلود

alamto
July 5th, 2012, 11:45
با سلام و خسته نباشید

آقا من وی پی اس گرفتم تا یم هفته پیش سرعتش خوب بود اما از یه هفته پیش به کلی سرعت افت کرد قبلنا 100 مگ رو تو 5 ثانیه آپ می کرد الان تو 10 دقیقه

گفتن مشکل از هاستیه که آپلود روش می کنم که با یه وی پی اس دیگه تست شد مشکلی نداشت سرعتش هم عالی بود

من فقط همینو میدونم یک هفتس دارن منو این ور اون ور پاس میدن

خسته شدم لطفا اگه میشه برسی کنید

ممنون

n0va
July 5th, 2012, 15:33
بهترین روش اینه که پولتو پس بگیری.
امکانش زیاده که اور سل داشته و یا دیده که شما استفادتون بیش از حده لیمیت داده

RoobinaServer
July 5th, 2012, 16:03
با سلام و خسته نباشید

آقا من وی پی اس گرفتم تا یم هفته پیش سرعتش خوب بود اما از یه هفته پیش به کلی سرعت افت کرد قبلنا 100 مگ رو تو 5 ثانیه آپ می کرد الان تو 10 دقیقه

گفتن مشکل از هاستیه که آپلود روش می کنم که با یه وی پی اس دیگه تست شد مشکلی نداشت سرعتش هم عالی بود

من فقط همینو میدونم یک هفتس دارن منو این ور اون ور پاس میدن

خسته شدم لطفا اگه میشه برسی کنید

ممنون

امروز فکر کنم دومین تاپیک بود

تاپیک اول ما دوستمون بود که 8 بار سرور ریست کردن

دومی هم شما

عادیه تابستان آمده و باز کسایی که قیمت واقعی میدن شدن کلاه بردار و همه میرن از این تابستانی ها خرید میکنن و هر روز تاپیک های اینچنین زده میشه.

دوست عزیز احتمال زیاد به دلیل oversell پرت ضعیف شده یا شما را لیمیت کردند.

یا حق

MagicVps.Com
July 5th, 2012, 20:06
پورت 1 گیگی هست یا پورت 100 هست
اگر 100 هست مواردی که زیر توضیح دادم اگر هم 1 گیگی هست که دیگه ممکنه تعداد خیلی زایدی ساخته شده اون موقع تازه سرور هنوز خالی بوده و النا پر شده ظرفیتش سرعتش اونچیزی که اول بوده نیست

معمولا این حالت باری پورت 100 اتفاق میافته ممکنه اون موقع فقط چندتا ویپیاس روی سررو بوده النا که ظریفیت سرور تکیمل شده سرعت کمتر شده حالا ما مثل بقه نمیگم اور سل و این داستانها

یک پورت 100 در حداکثر حالت میشه 12 مگ خوب حالا اگر فورشنده خوش شانس باشه و یوزرهای کم مصرفی باشه روی سروش ممکنه همه رضایت داشته باشن ول یکافیه چندتا یزور پر مصرف باشن اون وقت که پورت 100 دیگه جواب گو نیتس و کسانی که دارشون دانولد و اپلود هست و نیاز به سرعت زاید دارن سرعت دیگه بارشون کم میهش بعداز ساخته شدن چندتا ویپیاس و برای همین کم میشه سرعت زیاد نمیشه گفت تابستون شده و فروشنده تابستانی و یا اورسل بگیم بخطار این انجوری شده

vp_server
July 6th, 2012, 13:52
دوستمون درست میگه!
تابستونه دیگه!
شما جزو اولین مشتری هاشون بودید پورت هم 100 یوده احتمالا...طبیعتا با افزایش کاربر ها سرعت تقسیم میشه و سرعت اولیه رو نداره
بازم سرعت میانگین رو سرور با پورت 1 تقربیا 30 مگابایت هست
اگه به سرعت بیشتری نیاز دارید 1 سرور با پورت 10 بگیرید

lived
July 6th, 2012, 14:22
اینکه سرعت آپلود و دانلود کم شده دلایل مختلفی میتونه داشته باشه
1.سروری که شما بر روی اون آپلود و دانلود میکنید پورتش کم آورده باشه
2.سرور خودتون پورت کم آورده باشه
3.سیستم عاملی که روی سرورتون است دچار ایراد شده باشه
درخواست کنید سیستم عاملتون رو ریلود کنن اگر درست نشد احتمال های دیگر را بررسی نمایید