ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در index شدن گوگل

AriyaDownload
June 21st, 2012, 10:34
با سلام خدمت همه دوستان
از کسانی که سئو بلد هستند، یه سوال داشتم اونم اینکه که من مدتی هست سایت تفریحی رو راه انداختم و با آدرس
fun.ariyadownload.com
بالا آوردم ، ولی اینکدس کردن مطالب توسط گوگل زیاد جالب نیست . اینطوری که معلومه گوگل پس از عنوان مطلب ، عنوان سایت رو هم
به عنوان مطلب می چسبونه و با هم یکی می کنه که نمی خوام اینطوری بشه
به عنوان مثال :

عنوان مطلب : عکس های جدید از آنجیلینا جولی و براد پیت
طریقه ایندکس گوگل :" عکس های جدید از آنجیلینا جولی و براد پیتوبسایت تفریحی و خبری آریا " و همچنین به صورت " عکس های جدید از آنجیلینا جولی و براد پیت | وبسایت تفریحی و خبری آریا" مجدد ایندکس می کنه .
برای مشاهده ایندکس ها اینجا را (http://www.google.com/search?aq=f&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=site%3Afun.ariyadownload.com#q=site:fun.ariyadow nload.com&hl=en&prmd=imvns&ei=ZrjiT_W5E83Gswaen4zCBg&start=80&sa=N&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=736b14c46e33531b&biw=1280&bih=899) کلیک کنید .
یه سوال دیگه هم داشتم که آیا این طریقه ایندکس کردن گوگل خوبه یا نه و اگر خوب نیست چطوری باید درستش کنم .
ممنون از همه

navid2zp
June 21st, 2012, 11:04
با سلام خدمت همه دوستان
از کسانی که سئو بلد هستند، یه سوال داشتم اونم اینکه که من مدتی هست سایت تفریحی رو راه انداختم و با آدرس
fun.ariyadownload.com
بالا آوردم ، ولی اینکدس کردن مطالب توسط گوگل زیاد جالب نیست . اینطوری که معلومه گوگل پس از عنوان مطلب ، عنوان سایت رو هم
به عنوان مطلب می چسبونه و با هم یکی می کنه که نمی خوام اینطوری بشه
به عنوان مثال :

عنوان مطلب : عکس های جدید از آنجیلینا جولی و براد پیت
طریقه ایندکس گوگل :" عکس های جدید از آنجیلینا جولی و براد پیتوبسایت تفریحی و خبری آریا " و همچنین به صورت " عکس های جدید از آنجیلینا جولی و براد پیت | وبسایت تفریحی و خبری آریا" مجدد ایندکس می کنه .
برای مشاهده ایندکس ها اینجا را (http://www.google.com/search?aq=f&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=site%3Afun.ariyadownload.com#q=site:fun.ariyadow nload.com&hl=en&prmd=imvns&ei=ZrjiT_W5E83Gswaen4zCBg&start=80&sa=N&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=736b14c46e33531b&biw=1280&bih=899) کلیک کنید .
یه سوال دیگه هم داشتم که آیا این طریقه ایندکس کردن گوگل خوبه یا نه و اگر خوب نیست چطوری باید درستش کنم .
ممنون از همه

نوی افزونه all seo اگه دارید قسمت Post Title Format: رو اینطوری وارد کنید مشکل برطرف میشه:

%post_title%

AriyaDownload
June 21st, 2012, 16:34
نوی افزونه all seo اگه دارید قسمت Post Title Format: رو اینطوری وارد کنید مشکل برطرف میشه:

%post_title%

خیلی ممنون دوست عزیز
بسیار عالی بود
:53:

psfa
June 21st, 2012, 17:09
برای ایندکس سریع تر باد بک لینک بخرین( بک لینک های ارزش مند)
من خودم برای سایتم همون اول خریدم از چند سایت
مطالب انی ایندکس میشدن
البته سایت رو هم دادم آقای امیر حیدری سئو کردن