PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در اپلود فایل با حجم بالا

irihost
June 4th, 2012, 13:43
سلام دوستان

یک سوال دارم من میخوام یک فایل 700 مگابایتی در هاست اپلود کنم ولی گاهی قطع میشه گاهی میگه باید دوباره لاگین شودی سیپنل هر دفعه به یک صورت قطع میشه!!

هاست هم نامحدود هست خواستم با ftp هم تست کنم ولی گفتن اون سرعتش کمتر است دوستان راهی سراغ دارند؟

0060
June 4th, 2012, 14:11
سلام دوستان

یک سوال دارم من میخوام یک فایل 700 مگابایتی در هاست اپلود کنم ولی گاهی قطع میشه گاهی میگه باید دوباره لاگین شودی سیپنل هر دفعه به یک صورت قطع میشه!!

هاست هم نامحدود هست خواستم با ftp هم تست کنم ولی گفتن اون سرعتش کمتر است دوستان راهی سراغ دارند؟

FTP سرعتش خیلی بهتر هست ، یا باید از پنل هاست آپلود کنید یا FTP که مسلما FTP بهتره ، از نرم افزار FTPRush استفاده کنید

AmirHosein
June 4th, 2012, 14:13
کی گفته سرعت ftp کمتره؟ ftp خیلی بهتر آپلود میکنه البته بسته به نرم افزارش داره من یه مدت فایل زیلا استفاده میکردم تا حجم 5 گیگ هم آپلود داشتم، گاهی سیشن رو قطع میکرد ولی cuteftp این مشکل رو نداره.

irihost
June 4th, 2012, 14:25
باشه با ftp هم تست میکنم برنامه ی من استفاده میکنم هم filezilla است.

porya_spy
June 4th, 2012, 14:34
cuteftp بهتره واسه اینکار

masterphp
June 4th, 2012, 15:13
فایل زیلا اگه یه کم افت سرعت داشته باشی قطع میشه
میتونی از فایر اف تی پی هم استفاده کنی یه افزونه برای فایرفاکسه

myi24
June 7th, 2012, 13:24
ftp بهتر هست البته به سرعت سرور هم بستگی داره

یا میتونید حجم فایل آپلود رو از tweak setting تنظیم کنید اگر به روت دسترسی دارید