ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برای گرفتن نمایندگی از nic.ir و فروش دامین چه شرایط و بودجه ای باید داشته باشیم؟

host-host
May 31st, 2012, 17:42
برای گرفتن نمایندگی از nic.ir و فروش دامین چه شرایط و بودجه ای باید داشته باشیم؟

serverirani
May 31st, 2012, 17:44
چگونه نماینده شوید – ایرنیک (http://www.nic.ir/How_to_Become_a_Reseller)

host-host
June 1st, 2012, 00:19
منظورم بیشتر بودجه مورد نیاز هست.

چون همونطور که می دونید ثبت یه دامنه 5 ساله توی سایت ایرانیک 45 تومنه ولی نماینده ها 15 تومن ثبت می کنن. 10 تومن هم دیدم !

چطور این تخفیف رو به نماینده ها می دن؟

serverirani
June 1st, 2012, 00:28
خوب تو همه جا و تو همه مشاغل به نماینده ارزون میدن.
من با نیک گفتگو کرده بودم. و میگفتن که برای نمایندگان با مبلغ های متفاوت برا هر دامین نمایندگی میدن.
مثلا اگه کسی مبلغ بیشتری بپردازه دامین رو با مبلغ کمتری میدن.
البته واحد دامین یونیت هست و 2 تا یونیت برابر با دامین یکساله می باشد.

sat98
June 1st, 2012, 00:51
دوستان ارزش نداره من رفتم دنبالش

از جاهایه دیگه بخرید بهتره 500 تومان سود اصلا ارزش نداره

serverirani
June 1st, 2012, 01:05
شرکت هایی هستند که فقط تو کار دامین هستند و برا نمایندگان دامین رو خیلی ارزون میدن.
میتونید از اونا استفاده کنید.

sat98
June 1st, 2012, 01:43
دوست عزیز دقیقا شما حرفی رو زدید که من تو پست قبلی زده بودم

اسپم

من نمیدونم چرا این 100 تا پست مونده تو گلوی عزیزان

من هم مثل دوستان شما 100 تا پست دارم اما فرقی به حالم نکرده

serverirani
June 1st, 2012, 01:51
دوست عزیز دقیقا شما حرفی رو زدید که من تو پست قبلی زده بودم

اسپم

من نمیدونم چرا این 100 تا پست مونده تو گلوی عزیزان

من هم مثل دوستان شما 100 تا پست دارم اما فرقی به حالم نکرده
قضیه این 100 تا پست چیه؟

اها فهمیدم.
خوب حالا مشکل شما چیه؟
من بخوام به صد برسونم یا نرسون به شما مگه ربطی هم داره؟

mibfa
June 1st, 2012, 02:11
دوست عزیز سلام

پبشنهاد میکنم وارد نشوید . این مطلب را دوستانه عرض کردم نه اینکه فکر کنی میخوام رقیب پیدا کنم و دارم نظرش را برگردونم

mizbanvps.co
June 1st, 2012, 02:23
دوست عزیز سلام

پبشنهاد میکنم وارد نشوید . این مطلب را دوستانه عرض کردم نه اینکه فکر کنی میخوام رقیب پیدا کنم و دارم نظرش را برگردونم
این چیزا چیه راحت میشه گرفت

emad.h
June 1st, 2012, 05:58
سلام

بابا بنده خدا یه سوالی پرسید چرا جای جواب تبلیغ کارای خودتون میکنید !

من یه توضیح کوتاهی میدم !

شما میبایست با ایرنیک قرارداد ببندید .

خوب توضیح کوتاه :

دامینهای ملی شامل مرتبه دوم و سوم هستن !

دامنه مرتبه دوم : مثال >> nic.ir
دامنه مرتبه سوم : مثال >> nic.co.ir

توی ایرنیک اومدن یه چیزی تعریف کردن به نام یونیت یا واحد ! حالا منظور چیه ! جدول زیر رو ببینید

5 ساله - 1 ساله - نوع دامنه
------------------------------------------------
6 واحد - 2 واحد - مرتبه دوم
4.5 واحد - 1.5 واحد - مرتبه سوم

منظور اینه که شما باید برای ثبت مثلا دامین emadh.ir به اندازه 2 واحد پرداخت کنید . این 2 واحد اگر خودتون بخواین پرداخت کنین گرون میشه!
ایرنیک با شما قرارداد میبنده که کمترین قیمتش که شروع میشه 675000 تومنه !

اگرشما طبق مبلغ قرارداد پیش فرض با ایرنیک قرارداد ببندید (یعنی 675000) باشه . طبق جدول خودشون اونها به شما 125 واحد (یونیت) میدن !
اگر 675000 رو تقسیم بر 125 کنیم . هر واحد 5400 خرید شما میشه! پس شما برای ثبت دامین emadh.ir باید 10800 پرداخت کنید !

حالا اگه تو کار جدی باشی و بخای درست سرمایه گذاری کنی ! باید مبلغی بالای 6075000 تومن سرمایه گذاری کنی ! (6 میلیون منظورمه ها).اگر شما قراردادی با مبلغ (6075000 ) با ایرنیک ببندید . ایرنیک به شما 3375 واحد میده !
مبلغ رو اگر تقسیم بر تعداد یونیت (واحد) کنیم . میبینیم که هر واحد 1800 برا شما میشه ! پس در این حالت اگربخاین دامین emadh.ir رو ثبت کنید . 3600 میشه !

مبلغ های بالای 6075000 تومن هم دیگه تخفیف بیشتری نمیخوره و همشون با نرخ 1800 محاسبه میشه .

ان شالله که موضوع روشن شده باشه .

موفق و پیروز باشید . عماد هوشمند

m-mehdipoor
June 1st, 2012, 11:31
بله ، طبق جدولی که در سایت نیک هست ، اگه بخوایم به ارزون ترین شکل ممکن یعنی 3600 تومن ثبت کنیم باید 6 میلیون هزینه کنیم ، بعد بخوایم تو هر کدوم 100 تومن سود کنیم فکر می کنیم بهترین قیمت ممکن رو داریم می دیم ( 3700 ) ، بعد تو همین انجمن آفر 3550 تومنی می بینیم :دی چطوری !؟ نمی دونم !!!

host-host
June 1st, 2012, 13:05
بنظرتون این کار سود آوری داره؟

m-mehdipoor
June 1st, 2012, 13:12
من که می گم 6 تومن رو بزاریم بانک بهتره ، ولی s.w.a.t بعد از این حرفم همش تاپیک رو قفل می کنه :))
بسته به این داره که اگه بخواید با قیمت حدودی 4 تومن بفروشید ، چند تا در روز بتونید بفروشید
اگه تعداد مشتری هاتون به شکلی باشه که 6 تومن اولیه رو زیر یکی دو ماه صفر کنید و به همون منوال شارژ کنید و مشتری داشته باشید ، می شه به سود دهیش حساب کرد، در غیر این صورت فکر نمی کنم...
می تونید برای آزمایش از کسانی که زیر چهار تومن می دن بخرید و بدون 1 قرون سود به همون قیمت بفروشید ببینید مشتری قابل توجهی دارید یا نه ...

samansystems
June 1st, 2012, 13:22
بله ، طبق جدولی که در سایت نیک هست ، اگه بخوایم به ارزون ترین شکل ممکن یعنی 3600 تومن ثبت کنیم باید 6 میلیون هزینه کنیم ، بعد بخوایم تو هر کدوم 100 تومن سود کنیم فکر می کنیم بهترین قیمت ممکن رو داریم می دیم ( 3700 ) ، بعد تو همین انجمن آفر 3550 تومنی می بینیم :دی چطوری !؟ نمی دونم !!!

به اين دليل که بعضی نماينده ها نميتونن تا پايان قرار دادشون به سقف قرار داد برسن و مجبورن زير فروشی کنند تا کمتر ضرر کنن.

emad.h
June 1st, 2012, 16:43
بعضی ها براشون سود مهم نیست ! همین که تو سایت بزنن کارگزار رسمی ایرنیک براشون تبلیغه !

در ضمن می بایست تا پایان یک سال قرارداد 6 میلیون رو صفر کنن . اگه نکنن نمره منفی میخورن و ....

پس هم میان یه پولی رو میزارن که بشن کارگزار رسمی ! هم ممکنه تو هر 20 تا مشتری که میرن دامین ثبت کنن ! تا دیدن جایی هست که کارش خوب و جدی هست ! یه سرور یا هاست یا ... دیگه ای هم ازش بگیرن . که این جبران اون رو میکنه

در کل این کار یک نوع تبلیغ هم حساب میشه براشون . تبلیغی که هم پولشون برگشت میبخوره هم مشتری های زیادی از سایتشون بازدید کردن ! هم به هدفشون رسیدن