توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در whmcs < ا > Gateway Module is Missing
آگونیس
May 17th, 2012, 22:26
سلام دوستان
اول از همه کسانی که به این تاپیک پاسخ می دهند خواهش می کنم اول کامل متن بنده رو بخونند
و سپس اگه کسی اینجا هست که بتونه whmcs ما رو به ورژن جدید ارتقا بده با همین کاربران و فاکتور ها بدون مشکل cron job با هزینه با من در تماس باشه
مشکل
پس از نصب مجدد سیستم whmcs بر روی هاست به دلیل مشکلات در سیستم قبلی که اونم بخاطر همین مسئله ی cron job بوده به مشکل زیر برخوردیم
پس از فعال سازی cron job بدون مشکل عمل می کرد
دیتابیس رو سیستم رو یکی کردیم و کاربران و فاکتورها رو ایمپورت کردیم در دیتابیس جدید رو ایمپورت کردیم
از این پس برای هر ایمیل cron job با پیغام زیر روبرو می شدیم Gateway Module is Missing
سپس whmcs جدید نصب کردم و دیتابیس رو تیکه تیکه ایمپورت کردیم و متوجه شدیم زمانی که فاکتور ها ایمپورت می شه این مشکل پیش میاد
فهمیدم در سیستم قبلی فاکتور ها توسط ماژول دیگری پرداخت می شد و چون الان اون ماژول نیست این مشکل رو داریم
حالا فولدر ماژول قبلی رو داخل این پوشه ریختیم ولی مثله سیستم قبلی cron job کامل از کار افتاد
حالا چطور می تونیم به راحتی فاکتور ها رو از طریق اون ماژول درگاه به این ماژول تغییر بدهیم؟
(الان چیزی به ذهنم رسید میرم انجام بدهم شمام پیشنهاداتون رو بدهید )
rn4j1m1
May 17th, 2012, 22:33
میتونم مشکل رو واستون حل کنم
آگونیس
May 17th, 2012, 22:34
میتونم مشکل رو واستون حل کنم
بشمور
آقای استاد نجیمی:دی
خوب چطور؟
rn4j1m1
May 17th, 2012, 22:58
بشمور
آقای استاد نجیمی:دی
خوب چطور؟
easily :d
با عوض کردن گت وی سرویس ها
آگونیس
May 17th, 2012, 23:07
easily :d
با عوض کردن گت وی سرویس ها
اینو می دونم :دی
فعلا دارم با notepad++ یه کارایی می کنم
شما چه راه حلی برای تغییر این گت وی دارید؟
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 10:59 PM ----------
مشکل رو حل کردم اما تبدیل شد به همون مشکل سیستم قبلی که ارسال نشدن و از کار افتاده cron job بوده
مشکل چطور بر طرف می شه؟
rn4j1m1
May 17th, 2012, 23:23
اینو می دونم :دی
فعلا دارم با notepad++ یه کارایی می کنم
شما چه راه حلی برای تغییر این گت وی دارید؟
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 10:59 PM ----------
مشکل رو حل کردم اما تبدیل شد به همون مشکل سیستم قبلی که ارسال نشدن و از کار افتاده cron job بوده
مشکل چطور بر طرف می شه؟
به من دسترسی بدین به phpmyadmin تا واستون حلش کنم
آگونیس
May 18th, 2012, 01:22
به من دسترسی بدین به phpmyadmin تا واستون حلش کنم
ای دی من در یاهو xhmm است اددتون کردم تایم آزاد داشتید یه پی ام بدهید دسترسی بدهم بهتون
adakisp
May 8th, 2013, 22:26
دوستان واسه منم این مورد هست تو دوتا درگاه.دلیلش چی هست تا برطرف کنیم؟
Gateway Module is Missing
adakisp
May 8th, 2013, 22:31
ماژول بانک مشکل داره این ارور رو میده؟
adakisp
May 11th, 2013, 19:11
مدیران و دوستان راهنمایی کنین خواهشا.
Web Host Persia
May 11th, 2013, 19:33
دوست من می شه ماژول قبلی رو نصب کنید و توی بخش ماژول های پرداخت اونو غیر فعال کنید ...
می تونید تغییر رو از دیتا بیس هم انجام بدید ..
adakisp
May 12th, 2013, 23:49
دوست عزیز من میخوام از ماژول استفاده کنم.غیر فعال که میکنم اون مشکل برطرف میشه.در واقع میخوام از ماژول استفاده کنم.
mr.vorojak
August 24th, 2013, 14:43
دوستان من بعضی قسمت ها مثل وقتی که مشتری سفارش رو میده و میخواد بلافاصله وصل درگاه پرداخت انلاین بشه این ارور رو میده کسی میدونه مشکل چیه
TCPDF ERROR: [Image] Unable to get image: /home/..../domains/......ir/public_html/portal/images/logo.jpg
چندتا قسمت داخل پنل مدیریت هم اینجوری میشه
بعد یه مشکل دیگه هم هستمن امضای تیکتم رو از قسمت مدیریت عوض میکنم اما تویه ایمیلی ک موقع پاسخ دادن برای مشتری ارسال میشهیه متن های دیگه مثل وضعیت تیکت و اینا هستاونا رو باید از کجا تغییر بدم
JATHIYA
August 24th, 2013, 15:04
دوستان من بعضی قسمت ها مثل وقتی که مشتری سفارش رو میده و میخواد بلافاصله وصل درگاه پرداخت انلاین بشه این ارور رو میده کسی میدونه مشکل چیه
TCPDF ERROR: [Image] Unable to get image: /home/..../domains/......ir/public_html/portal/images/logo.jpg
چندتا قسمت داخل پنل مدیریت هم اینجوری میشه
بعد یه مشکل دیگه هم هستمن امضای تیکتم رو از قسمت مدیریت عوض میکنم اما تویه ایمیلی ک موقع پاسخ دادن برای مشتری ارسال میشهیه متن های دیگه مثل وضعیت تیکت و اینا هستاونا رو باید از کجا تغییر بدم
برای درست شدن خطا لوگو
برو داخل هاستت این قسمت public_html/portal/images/logo.jpg یک لوگو هرچی دوست داری بگذار به این اسم logo.jpg
بعد میری داخل whmcs قسمت تنظیمات اصلی اونجا زده آدرس لوگو آدرس رو میدی این مشکل درگاهت حل میشه
اما برای قسمت بعدی والا یک بار دیگه اساسی پاک کن تو مدیریت:65: اگر نشد باز برو تو تنظمیات اصلی قسمت ایمیل ببین اونجا شاید مشکل حل بشه ( من با این مشکل برنخوردم که بتونم درست جوابتون رو بدم)