ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شراکت در یک پروژه بین المللی

AriyaDownload
April 6th, 2012, 14:47
http://img4up.com/up2/20101297031233420758.jpg

با سلام خدمت دوستان و همکاران گرامی :53:
قبل از هر چیز مقدمه ای جزئی رو خدمتتون می گم و بعد می ریم سراغ بحث اصلی : (زیاد رسمی صحبت نمی کنم)
همونطور که خودتون در مورد نقش اینترنت در دنیای امروز در انتقال و اشتراک اطلاعات و کسب درآمد اطلاعاتی دارید و حتما می دونید کارهایی که به صورت تیمی پیش رفته، بهتر نتیجه گرفته و هم اینکه ریسک پذیری پایینی داره نسبت به کارهایی که به صورت انفرادی در اینترنت انجام شده.
من و دوستم ایده هایی رو در زمینه وب داریم که به جرئت می تونم بگم جزء ایده های اختصاصی هست واگه هم اختصاصی نباشه، دو سه تا نمونه بیشتر نداره (اون هم در سطح بین الملل ولی نه به گستردگی کار و ایده ما)
ما الان تصمیم گرفتیم یکی از پروژه هامون رو راه اندازی کنیم.

سیستم اشتراک گذاری عکس به همراه کسب درآمد با شیوه ای خاص :
این ایده نمونه ایرانی به هیچ عنوان نداره و نمونه خارجی به جستجوهایی که انجام دادیم دو نمونه پیدا کردیم که زیاد معروف هم نیستن.
امکانت و مزایای این سیستم محفوظ هست، فقط در همین حد خدمتتون که گفتم و پیش زمینه دارید به نظرم کافی هست.

حالا چرا این تاپیک رو ایجاد کردم:
پروژه ای که رو که می خواییم راه اندازی کنیم تنها در سطح ایران نیست، به همین خاطر از عهده یکی دو نفر بر نمی یاد چه از نظر مالی و چه از نظر نیروی انسانی.
خواستم خدمت دوستانی که تمایل دارن در اینترنت سرمایه گذاری کنن (در سطح بین المللی) ، می تونن به توجه به تجربیات و تخصص هایی که دارن تویه تیم ما عضو بشن (به عنوان شریک و در سود و زیان سایت شریک هستن).
در مورد درآمدزایی سایت تا یکسالی به فکر درآمدزایی نیستم، فقط هدف معروف کردن و پیشرفت سایت هست و بعد کم کم راه های درآمدزایی سایت رو استارت می زنیم. (البته مدت زمانش ممکنه فرق کنه)
سرمایه ای که مورد نظر هست برای شروع تا الان برآورد شده چیزی در حد 7-8 میلیون هست . ==> طراحی اسکریپت اختصاصی + تبلیغات و غیره
دوستانی که می تونن سرمایه گذاری کنن و می خوان در این پروژه مشارکت داشته باشن به من اطلاع بدن
قبل از هر چیزی حتما سابقه کاری خودتون رو در دنیای مجازی اعلام کنید. دوستانی هم که هیچ گونه سابقه ای ندارن فقط می تونن از نظر مالی پروژه رو حمایت کنن.
همچنین تمامی اعضا گروه در سود و زیان با توجه به سرمایه خودشان، شریک خواهند بود. لیست فعالیت های مالی(سود/زیان/هزینه) قبل و حین کار بررسی و به اطلاع و نظر همه اعضا می رسد. (هیچ کاری بدون رای گیری بین اعضا صورت نمی گیره و تمام تصمیمات و یا فعالیت هایی که می خواد صورت بگیره با نظر تمامی اعضا انجام خواهد شد)
در صورت تمایل قراردادی فی مابین منعقد خواهد شد تا حقوق تمامی افراد گروه محفوظ باشد و همچنین وظائف هر فرد مشخص بشه.
جهت پیوستن به گروه و همراهی طرح جدید می تونید به من پیغام بدید. چنانچه شماره تماس هم لازم داشتید خدمتتون داده می شود.

AriyaDownload
April 6th, 2012, 22:48
ببخشید که تاپیک رو مجدد می یارم بالا
فکر کنم بعضی از دوستان استراک گذاری عکس رو اشتباه متوجه شدن
سایت قرار نیست آپلودسنتر عکس باشه ، یعنی اصلا همچین هدفی رو نداره
سایت آپلودسنتر عکس که زیاد هست :d
این سایت به هیچ عنوان شبیه آپلودسنترهای عکس نیست ، یک سیستم اشرتاک گذاری با امکانات خاصی هست
در حد یک شبکه اجتماعی

پ.ن : این مواردی رو که گفتم نکته تکمیلی بود تا دوستان اشتباه منظور من رو متوجه نشن

ToooPDL
April 6th, 2012, 23:00
خب بیشتر توضیح بدید که اگر کسی مایل به همکاری بود ، بهتر متوجه بشه ! :53:

AriyaDownload
April 7th, 2012, 00:11
خب بیشتر توضیح بدید که اگر کسی مایل به همکاری بود ، بهتر متوجه بشه ! :53:

والا پروژه اختصاصی هست، توضیحات بیشتر نمی شه داد
ولی به رو چشم
من چند وقت پیش اگه یادتون باشه، برای خرید یا ثبت دامین مناسب برای اشتراک گذازی عکس تویه همین انجمن تاپیک زدم (هنوز هم دامین مناسب پیدا نکردم، ولی یک لیستی رو داریم)
اونجا هم دوستان منظورم من رو اشتباه متوجه شدن و دامین های مناسب برای سایت آپلودسنتر عکس بهم معرفی کردن
نگاه کنید قرار هست یک پروژه ای رو راه اندازی کنیم به اسم ==> اشتراک گذاری عکس (با یک نوع امکانات خاص)
حالا قضیه این سایت چی هست ، شما فیس بوک رو در نظر داشته باش
شما تویه فیس بوک دقیقا چی کار می کنی؟ می ری عضو می شه مطالب و یا چیزهایی رو که دوست داری برای دیگران به اشتراک می ذاری
خوب حالا همین مورد رو محدود کن به یک چیز ==> اونم عکس
سایت طوری برنامه ریزی شده که نمی شه بهش گفت این سایت یک سایته شبکه احتماعی هست ولی از اون طرف هم نمی شه گفت، نیست
یعنی هم هست و هم نیست ===> بخوام به طور خیلی ساده بگم امکاناتش تلفیقی هست و انگار دارید رویه یک لبه راه می رید که هم می خوایید به اون سمت نیوفتید و هم سمت دیگه ولی هر دو سمت رو داشته باشید
شما می یایید تویه سایت عضو می شید و عکس های دلخواه خودتون رو با دیگران به اشتراک می ذارید + با یک امکاناتی که به نظرم یوزر تمایل پیدا می کنه در سایت عضو بشه
سایت امکانات خاصی داره که باعث می شه سایت در آینده به یک منبع درامدزایی خوب تبدیل بشه
البته این امکانات تویه نسخه ی دوم سایت نمایش داده میشه
تویه نسخه ی اول سایت همونطور که گفتم هدف تنها و تنها معروف شدن سایت هست
همچنین این پروژه از این مواردی نیست که یک شبه به ذهنم برسه و از این حرف ها
تا الان کلی تحقیق شده (نمونه اش رو بخوام تویه این انجمن بگم، یک تاپیک زدم به نام راه های درآمدزایی فیس بوک) می تونید برید مشاهده کنید
دقیقا اون تاپیکی که زدم به این پروژه و پروژه هایی که تویه ذهنم هست مرتبط هست

حالا چرا می خوام شراکتی کار کنم یا یک گروه تشکیل بدم :
اینکه پروژه ی خیلی سنگینی هست و نیاز به افراد متخصص و مورد اعتماد داره، من با این کار افراد رو که شریک می کنم انگار با یک تیر دو هدف رو زدم اول اینکه کسی که تویه سایت شریک می شه کمتر به این فکر می یوفته به سایت ضربه بزنه و دوم اینکه من تویه تیمم یک نیرویه متخصص دارم که می تونه هم از نظر مالی و هم فیزیکی تویه روند پروژه کمک کنه
و اینکه اختیارات هر فرد در سایت محدود هست.

طی صحبت هایی که با چند شرکت برنامه نویسی شده حداقل 70 روز برای نوشتن اسکریپت این سایت زمان لازم هست.
اگه دوستان سوالی دارن من در خدمت هستم

Amir.Mansoury
April 7th, 2012, 00:49
چیزی که شما میفرمایید:

Mobli - Tell your story (http://www.mobli.com/) [با سرمایه گذاری 4 میلیون دلاری لئوناردو دی کاپریو (بازیگر هالیوود و همه میشناسن)]

instagr.am (http://instagr.am/) متعلق به Burban.Inc و دارای سرمایه ای بالغ بر 27 میلیون دلار.

itjavani
April 7th, 2012, 00:54
پروژه بین المللی خیلی بیشتر از این حرف ها سرمایه برای تبلیغات میخواد + کار کردن در حد و اندازه بین المللی بسیار سخت است

AriyaDownload
April 7th, 2012, 01:03
چیزی که شما میفرمایید:

Mobli - Tell your story (http://www.mobli.com/) [با سرمایه گذاری 4 میلیون دلاری لئوناردو دی کاپریو (بازیگر هالیوود و همه میشناسن)]

instagr.am (http://instagr.am/) متعلق به Burban.Inc و دارای سرمایه ای بالغ بر 27 میلیون دلار.

خیر این سایت ها هم نیست

---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 12:59 AM ----------

پروژه بین المللی خیلی بیشتر از این حرف ها سرمایه برای تبلیغات میخواد

ممنونم از راهنماییتون
ولی این مبلغی که گفتم برای طراحی اسکریپت و تبلیغات تویه سایت های ایرانی بود :65:
راستی این قیمتی رو که اینجاد گفتم قیمت حدودی هست، احتمال افزایش قیمت هست

کار کردن در حد و اندازه بین المللی بسیار سخت است

به خاطر همین می خوام یک تیم چند نفره یا یک گروه تشکیل بدم :)

Hoomanf
April 7th, 2012, 09:32
دوست عزیز من نه قصد بی احترامی دارم نه اینکه میخوام چوب لایه چرخ بندازم،
شما با زدن این تاپیک http://www.webhostingtalk.ir/f41/45216/ راهنمایی خواستید برای خریدهای غیر ایرانی، یکی اینکه درست به علت ایرانی بودن مشکله استفاده از پیپال ولی شرایط استفاده و راهنمایی ها داخل سایت خود پیپال موجوده.
این نشون میده شما اولین نیاز برای یک پروژه ی جهانی رو ندارید چون به زبان جهانی (انگلیسی) اشنایی ندارید.
جدا از این مسائل پروژه جهانی که شما میگید مثل یه شرکت هاستینک خونگی نیست که بشینید پشت یاهو و ساپورت بدید.

و اینکه تبلیغ برای این جور کارا طوری نیست که تو گوگل یا مثل گوگل تبلیغ کنید، چون اگه چیز جدیدیه کسی دنبالش نیست که داخل سرچ ها پیدا بشید، برای معرفی سایتتون به کاربر باید یه محیطی تشکیل بشه که فرصت کافی برای توضیح و نوع عملکرد سایت توش بوجود بیاد که علاوه بر هزینه بسیار بالا استراتژی خیلی پیچیده ای رو شامل میشه.

نظر بنده بود، امیدوارم مورد استفاده باشه

faranetwork
April 7th, 2012, 09:46
شما فکر کنم منظورتون سایتی مثل فلیکر هست

AriyaDownload
April 7th, 2012, 12:00
دوست عزیز من نه قصد بی احترامی دارم نه اینکه میخوام چوب لایه چرخ بندازم،
شما با زدن این تاپیک http://www.webhostingtalk.ir/f41/45216/ راهنمایی خواستید برای خریدهای غیر ایرانی، یکی اینکه درست به علت ایرانی بودن مشکله استفاده از پیپال ولی شرایط استفاده و راهنمایی ها داخل سایت خود پیپال موجوده.
این نشون میده شما اولین نیاز برای یک پروژه ی جهانی رو ندارید چون به زبان جهانی (انگلیسی) اشنایی ندارید.
جدا از این مسائل پروژه جهانی که شما میگید مثل یه شرکت هاستینک خونگی نیست که بشینید پشت یاهو و ساپورت بدید.

و اینکه تبلیغ برای این جور کارا طوری نیست که تو گوگل یا مثل گوگل تبلیغ کنید، چون اگه چیز جدیدیه کسی دنبالش نیست که داخل سرچ ها پیدا بشید، برای معرفی سایتتون به کاربر باید یه محیطی تشکیل بشه که فرصت کافی برای توضیح و نوع عملکرد سایت توش بوجود بیاد که علاوه بر هزینه بسیار بالا استراتژی خیلی پیچیده ای رو شامل میشه.

نظر بنده بود، امیدوارم مورد استفاده باشه

ممنونم از راهنمایی تون
در مورد تاپیکی که ایجاد کردم "چطور خرید آنلاین خارجی انجام بدم؟" من این رو برای خودم به طور شخصی می خواستم، حساب پی پال شخصی می خواستم
ولی برای پروژه ای در نظر داریم یک از اعضای تیم یا همون گروه یکی از اقوامشون در کشور کانادا هست که خود اون فرد پیگیری رو انجام می ده ===> من شخصا در مورد پی پال و این موارد هیچگونه اطلاعاتی ندارم
یکی از مواردی که دارم سعی می کنم یک گروه تشکیل بدم همین مورد هست تا بتونیم از تجربه های هم استفاده کنیم.

در مورد تبلیغات هم که فرمودید تویه گوگل یا یاهو، ما کلماتی رو تبلیغات می کنیم که مرتبط به پروژه هست، مثلا شما همین تاپیک رو نگاه کنید (پست اول من رو)
تا من گفتم اشتراک گذاری عکس، ذهن عده ای از دوستان رفت به سمت آپلود سنترهای عکس و از این موارد (پس با این کلمات می شه تبلیغات رو انجام داد)
و اینکه ما زوم اصلی رو رویه موتورهای جستجو نمی کنیم، فقط موتورهای جستجو قسمتی از تبلیغات ما رو به عهده می گیرن

---------- Post added at 12:00 PM ---------- Previous post was at 11:58 AM ----------

شما فکر کنم منظورتون سایتی مثل فلیکر هست

در مورد سایت فلیکر خدتتون باید بگم که نسخه ی اول سایت با این سایت تقریبا شبیه هست ولی امکاناتی رو که برای نسخه های بعدی سایت در نظر گرفتیم رو ندارم
من همچنان می گم نمونه مشابه ایرانی وجود نداره و نمونه خارجی که نزدیک به ایده من هست رو فقط دو مورد رو پیدا کردم (فیلیکر جرء این دو مورد نبود) ولی در مورد بعضی از امکانات فلیکر تویه پروژه استفاده شده ، ولی همچنان در نسخه اول سایت امکاناتی هست که این سایت نداره - تفاوت اصلی این پروژه و فیلکر در نسخه دوم سایت مشخص می شه ولی همچنان تویه نسخه ی اول هم تفاوت هایی دارن.

lvlehrad
April 8th, 2012, 03:04
منم خواستم بگم اینی که میگید مثل flickr هست در صورتی که شما گفتید نمونه های خارجیش زیاد معروف نیستن (متنو قبلا در ویبی ایران خونده بودم دقیق یادم نیست)

یه پیشنهاد دوستانه ! در حال حاضر با این وضعیت موجود بیخیال سرمایه گذاری در اینترنت بشید مخصوصا از نوع بین المللیش :دی

---------- Post added at 03:04 AM ---------- Previous post was at 03:02 AM ----------

در ضمن همونطور که امیر گفت http://instagr.am (http://instagr.am/) هم الان از همین ایده شما داره استفاده میکنه یه سر بهش بزنید متوجه میشید ... تا دلتون بخواد از این سایت ها هست البته اگر برای ایرانی ها بزنید و بیخیال بین المللی بشید شاید موفق بشید:53:

AriyaDownload
April 8th, 2012, 12:38
منم خواستم بگم اینی که میگید مثل flickr هست در صورتی که شما گفتید نمونه های خارجیش زیاد معروف نیستن (متنو قبلا در ویبی ایران خونده بودم دقیق یادم نیست)

یه پیشنهاد دوستانه ! در حال حاضر با این وضعیت موجود بیخیال سرمایه گذاری در اینترنت بشید مخصوصا از نوع بین المللیش :دی

---------- Post added at 03:04 AM ---------- Previous post was at 03:02 AM ----------

در ضمن همونطور که امیر گفت http://instagr.am (http://instagr.am/) هم الان از همین ایده شما داره استفاده میکنه یه سر بهش بزنید متوجه میشید ... تا دلتون بخواد از این سایت ها هست البته اگر برای ایرانی ها بزنید و بیخیال بین المللی بشید شاید موفق بشید:53:

ممنونم از راهنمایی تون
ولی همونطور که گفتم شبیه سایت فلیکر نیست اگه می خواستیم شبیه اون باشه چه کاری هست که 3-4 میلیون پول اسکریپت رو بخواییم بدیم (شاید هم بیشتر بشه)
در مورد بین المللی بودنش یا نبودنش هم داریم به یک نتایجی می رسیم که احتمالا یک چند مدت داخلی کار کنیم
اون سایت instagr.am رو هم من قضیه اش رو متوجه نشدم
می شه در مورد این سایت توضیح بدید که چی هست؟ و چه امکاناتی داره؟