توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حمله به سایت ما...
delta
March 17th, 2012, 11:16
سلام. کسی میدونه این آی پی مال کدوم گ و ر ی هست؟ از دیشب گرفته ما رو زیر حمله.با وجود اینکه بستیمش بازم با آی پی های دیگر داره حمله میکنه.. کسی میدونه مال کجاست و به کجا باید شکایتش رو کرد؟
سلام از اینجا اطلاعاتش بگیر (http://network-tools.com/default.asp?prog=express&host=37.72.171.9+)
CityKala.net
March 17th, 2012, 11:50
Swiftway Business Provider offers dedicated servers,CDN, colocation,streaming and hosting solutions (http://swiftway.net/)
از اینجا میتونی پیگیری کنی
fara_server
March 17th, 2012, 12:07
سلام. کسی میدونه این آی پی مال کدوم گ و ر ی هست؟ از دیشب گرفته ما رو زیر حمله.با وجود اینکه بستیمش بازم با آی پی های دیگر داره حمله میکنه.. کسی میدونه مال کجاست و به کجا باید شکایتش رو کرد؟
37.72.171.9
با 1 آی پی چه حمله ای میکنه؟بروتفورس؟دیداس؟چی؟!
برای اطمینان بیشتر لاگها رو چک کنید ببینید داره چیکار میکنه...
برای پیگیری هم فکر نکنم بشه کاری کرد بهترین کار همین مقابله هستش.
Warez-Host.IR
March 17th, 2012, 13:00
سلام دلتا جان
اطلاعات کامل در مورد حمله و ... را ارسال کند تا پیگیری کنم
این ای پی مربوط به سرورهای ما هست (( شدم پلیس سایبری :d ))
همونطور که بارها و بارها گفتم ما رنج ای پی های مختلفی داریم که این هم جزء همون رنج هاست
فکر نمی کنم خریدار مستقیم به سرور شما حمله کرده باشه , مشکل باید در برنامه سی -- سی -- ****** باشه که روی سرورنصب هست و از طریق اون ...
در هر صورت اطلاعات تکمیلی را برای ما ارسال کنید تا بررسی کنیم
موفق باشی
delta
March 17th, 2012, 18:38
براتون پ خ کردم جناب هوشیار..
Warez-Host.IR
March 17th, 2012, 18:49
سلام
بعد از بررسی پیغام خصوصی بهتون اطلاع میدم
شکیبا باشید
DeltaGostar
March 17th, 2012, 18:56
مشکلی دارید ؟برای بستن ip کل این کشور؟
سلام
بعد از بررسی پیغام خصوصی بهتون اطلاع میدم
شکیبا باشید
ما ه شکیبا هستم اقای هوشیار
2 تا خط موبایلتون خاموش
+ تلفن ثابت برداشته نمیشه
توی سایتت هم یه شماره نیست با بدبختی از زیر منوی ها شماره موبایلتون گیرآوردم ولی جواب نداید
دوستان معذرت میخوام
delta
March 17th, 2012, 19:32
مشکلی دارید ؟برای بستن ip کل این کشور؟
2 تا خط موبایلتون خاموش
توی سایتت هم یه شماره نیست با بدبختی از زیر منوی ها شماره موبایلتون گیرآوردم ولی جواب نداید
دوستان معذرت میخوام
داداش انگار شما از ما بیشتر شاکی هستی؟ مشکل خاصی بنده ندارم.اطلاع دادم تا اگر از سرور ایشون سواستفاده میشه جلوشو بگیره دردسر ساز نشه براش.. وگرنه امروز صبح آی پی رو بستم خلاص..
در ضمن جواب بنده رو هم دادن رحمان جان....حالا شما مشکلی برات پیش آمده تو تاپیک عمومی خوب نیست به خدا..
Warez-Host.IR
March 17th, 2012, 19:44
2 تا خط موبایلتون خاموش
دوستان معذرت میخوام
سلام
خدارشکر ما هیچ زمان اعلام نکردیم که پشتیبانی تلفنی و ... داریم و به هیچ کس هم تا امروز به صورت تلفنی هیچ موردی را راهنمایی و ... نکردیم
شماره شخصی من را هم تنها تعداد معدودی در این انجمن دارن
چون وقتی برای این تلفن و تلفن بازی ها ندارم و درگیرتر از این حرفا هستم
هرکسی هر زمان با بنده کاری داشته باشه اگر کاربر باشه از طریق پرتال اصلی وارزهاست اقدام میکنه , اگر غیر کاربران ما باشه از طریق انجمن پیغام خصوصی ارسال کنه و هر زمان که در انجمن لوگین کردم بهشون پاسخ میدم
چی شده که این وسط شما یاد من افتادید ؟؟
اگر امری دارید پیغام خصوصی ارسال کنید
داداش انگار شما از ما بیشتر شاکی هستی؟ مشکل خاصی بنده ندارم.اطلاع دادم تا اگر از سرور ایشون سواستفاده میشه جلوشو بگیره دردسر ساز نشه براش.. وگرنه امروز صبح آی پی رو بستم خلاص..
در ضمن جواب بنده رو هم دادن رحمان جان....حالا شما مشکلی برات پیش آمده تو تاپیک عمومی خوب نیست به خدا..
ممنون دلتا جان
بررسی میکنم و بهت اطلاع میدم ( نهایت تا 1 ساعت دیگه , منتظر باش ))