توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل دیده نشدن سایت در isp های مختلف
Hamid Tanhaei
March 11th, 2012, 00:58
با سلام. آدرس سایت من:
ircartoon.com
برای سایت یه سرور گرفتم ولی هر کاری کردم نتونستم dns server رو براش راه اندازی کنم. آیپی سرور: 46.4.120.124
آخر سر مجبور شدم از dns server یه هاست دیگه استفاده کنم.
توی whmcs توی قسمت add zone یه دامین به اسم ircartoon.com و با آیپی 46.4.120.124 اد کردم و dns های دامینم رو هم روی dns های هاستی که dns ها رو توش اضافه کردم ست کردم.
حالا سایت برای من و خیلی ها بالا میاد و برای خیلی ها هم بالا نمیاد.
توی سایت intodns هم دامین رو چک کردم همه چیز اوکی هست فقط 2 تا warning داره.
کسی میدونه مشکل بالا نیومدن سایت توی بعضی isp ها مال چی هست؟ الان تقریبا 2 هفته هم هست که از این ماجرا میگذره.
iranian-portal
March 11th, 2012, 03:00
با سلام. آدرس سایت من:
ircartoon.com
برای سایت یه سرور گرفتم ولی هر کاری کردم نتونستم dns server رو براش راه اندازی کنم. آیپی سرور: 46.4.120.124
توی whmcs توی قسمت add zone یه دامین به اسم ircartoon.com و با آیپی 46.4.120.124 اد کردم و dns های دامینم رو هم روی dns های هاستی که dns ها رو توش اضافه کردم ست کردم.
کسی میدونه مشکل بالا نیومدن سایت توی بعضی isp ها مال چی هست؟ الان تقریبا 2 هفته هم هست که از این ماجرا میگذره.
راستش این پست بنده جنبه رفع اشکال و پاسخ به سوال نداره
اما شاید کمکتون کنه رفع ابهام بشه
به نظرم اینترنت و بعضی آی اس پی ها دچار مشکل شدن
چون من توی چند روز اخیر (تقریبا یک هفته) سایت بسیاری از دوستان رو نمی تونم لود کنم و Not Found میده در صورتی که از سایرین سوال می کنم میگن بدون مشکل لود میشه!!!!! در هر حال نمیدونم مشکل همیه یا نه اما من جدیدا با آی اس پی خودم چنین مشکلی پیدا کردم
iNicz.Com
March 11th, 2012, 03:49
با سلام. آدرس سایت من:
Ircartoon.com
مهندس جان dns ها مشکل دارند !
iranian-portal
March 11th, 2012, 13:16
مهندس جان dns ها مشکل دارند !
استاد من که عرض کردم دیگه اظهار نظری ندارم
چون به هر کسی میگم مشکل سایت شماست داغ می کنه میگه مشکل منه
حالا بیا بگو آقا از هزار یک راه تست کردیم بازم تعصب به خرج میدن مارو کتک میزنن
وقتی شرایط این چنین ما تصمیم گرفتیم بگیم از آی اس پی خودمونه :-s
Hamid Tanhaei
March 12th, 2012, 03:09
خب این که مشخه از dns هستش. علت چیه؟!!! مشکلش کجاست. و اینکه این 2 تا وارنینگ دقیقا مال چی هستند.
iNicz.Com
March 12th, 2012, 10:48
خب این که مشخه از dns هستش. علت چیه؟!!! مشکلش کجاست. و اینکه این 2 تا وارنینگ دقیقا مال چی هستند.
شاید با این کار مشکل حل بشه. چون dns ها و دامنه در 1 سرور نیستند.
توی سرور mahsanhost.com دو تا رکورد A اضافی کنید به این حالت و named رو رستارت کنید:
NS1 A 174.34.227.220
NS2 A 174.34.227.221
Hamid Tanhaei
March 14th, 2012, 01:45
منظورتون کجاشه؟ من فقط vps دارم. این روکورد ها رو کجا اضافه کنم؟
توی ادیت dns zone دامنه ircartoon.com که میرم اونجا یه سری ادیت ها میشه کرد و یه سری هم میشه بهش اضافه کرد. الان ns1 و ns2 داره. مشکلی نمیاد اینارو بهش اضافه کنم؟ یا کلا باید جای دیگه ای اضافشون کنم و کجا باید اضافشون کنم؟