توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور مجازی
diges
February 12th, 2012, 03:51
سلام
یک سرور مجازی لارم دارم با هارد اختصاصی چون کارم لیچ روی ویندوز هست روزی 5-6 ساعت نمی خوام سرعت حتی یک بایت افت پیدا کنه اکثرا هم فشار روی هارد هست !
مشخصات درخواستی :
هارد اخصتصاصی 500 گیگ الی یک ترابایت (هزینه پرداخت شده برای هارد دقیقا هزینه ای خواهد بود که شما به دیتا سنتر پرداخت می کنید)
رم حداکثر 2 گیگ
سی پی یو دو هسته
پورت هم حتما یک اشتراکی باشه , پهنای باند حداکثر 2 ترابایت .
سرور حتما باید اروپا باشه الویت هم هلند هست
لطفا اسپم نکنید فقط آفر های پیشنهادی رو اعلام کنید!
Mehdi_Enter
February 12th, 2012, 03:58
از آلمان هتزنر میتونم تقدیم شما کنم و هزینه هارد با قیمت دیتاسنتر داده خواهد شد
در صورت لازم .. بفرمایید تا آفر بدم خدمتدتون
diges
February 12th, 2012, 04:00
از آلمان هتزنر میتونم تقدیم شما کنم و هزینه هارد با قیمت دیتاسنتر داده خواهد شد
در صورت لازم .. بفرمایید تا آفر بدم خدمتدتون
اگه پورت یک هست آفر بدید چون با پورت 100 کار جالب نمی شه در حالی که بین چند نفر هم به اشتراک گزاشته می شه
Mehdi_Enter
February 12th, 2012, 04:07
رم 2 گیگ
پهنای باند : نامحدود
سیستم عامل : انتخاب کاربر
90 گيگ هارد ســرور
پورت ارتبااطی 1 گیگ
سی پی یو دو هسته
ماهانه 75,000 تومان
هزینه 1tb هارد اضافه برای شما 25,000 حساب میشود
به هزیه هارد اضافه میتونم ماهانه 100,000 تقدیم شما کنم
Mr_Parham
February 12th, 2012, 08:07
بهتون من هاست دانلودمون رو پیشنهاد می کنم
ExpressVDS.com | سرور مجازی | هاست دانلود (http://www.expressvds.com)
سایت هایی که روی سرور های ما هستند و دارن استفاده می کنند از این هاست ها
...::: ExpressLeech :::... (http://www.expressleech.com/)
http://rapidleech.hotget.org/
Masterbrowsing.com | Rapidleech v2 rev. 43 (http://masterbrowsing.com/)
اگر هم ناراضی بودید هزینه رو تا 48 ساعت برگشت می زنیم، بعد از اون هم هزینه ی استفاده ای که کردید حساب میشه و باقی برگشت زده میشه اگر بعد از 48 ساعت برگشت پول می خواستید
m_dg_farari
February 12th, 2012, 12:42
دوستان چند تا نکته رو توجه داشته باشید:
1- اصلا از این فکر که سرویس ایشون رو به همراه سرویس های دیگه روی یک هارد قرار بدید بیاین بیرون! ایشون حد اقل به هارد SAS نیاز داره با 10000 rpm چون کارشون سنگینه!
احتمال سوختن هارد بسیار بسیار زیاده! پس کاربرای دیگتون رو بیچاره نکنید!
2- توجه داشته باشید ایشون پورت 100% اختصاصی نیاز دارن که حتی 1 ثانیه هم افت نکنه.... خود دیتا سنتر هزنر چنین گارانتی نمیده روی پورت هاش!!! شما میدین!؟
3- سی پی یو و رمی که در اختیار ایشون قرار میدید در تمامی ساعات شبانه روز بیش از 80% اش استفاده میشه! پس فکر اینکه ایشون رو روی یک سروری که اورسل کردید روش بیارید نباشید!
یک آفر هست:
رم 2 گیگ
پهنای باند : نامحدود
سیستم عامل : انتخاب کاربر
90 گيگ هارد ســرور
پورت ارتبااطی 1 گیگ
سی پی یو دو هسته
ماهانه 75,000 تومان
هزینه 1tb هارد اضافه برای شما 25,000 حساب میشود
به هزیه هارد اضافه میتونم ماهانه 100,000 تقدیم شما کنم
واقعا با این هزینه امکان ارائه ی این سرویس هست! و هزینه معقول هست! اما اینکه هاست دانلود استفاده کنن و.... هم شما اذیت میشید هم ایشون و هم دیگر کاربرانتون!
پی نوشت: تمامی موارد طبق تجربه ی شخصی گفته شده!
AvalinHost
February 12th, 2012, 13:01
1- اصلا از این فکر که سرویس ایشون رو به همراه سرویس های دیگه روی یک هارد قرار بدید بیاین بیرون! ایشون حد اقل به هارد SAS نیاز داره با 10000 rpm چون کارشون سنگینه!
2- توجه داشته باشید ایشون پورت 100% اختصاصی نیاز دارن که حتی 1 ثانیه هم افت نکنه.... خود دیتا سنتر هزنر چنین گارانتی نمیده روی پورت هاش!!! شما میدین!؟
3- سی پی یو و رمی که در اختیار ایشون قرار میدید در تمامی ساعات شبانه روز بیش از 80% اش استفاده میشه! پس فکر اینکه ایشون رو روی یک سروری که اورسل کردید روش بیارید نباشید!
یک آفر هست:
واقعا با این هزینه امکان ارائه ی این سرویس هست! و هزینه معقول هست! اما اینکه هاست دانلود استفاده کنن و.... هم شما اذیت میشید هم ایشون و هم دیگر کاربرانتون!
تجربه شخصی با ایشون؟
---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------
اما برای شما دوست عزیز.
میتونم یک هارد 2 ترابایت مستقل براتون کنار بزارم.
پورت سرور 1 گیگابیت اشتراکی است ولی اگه بخواین اذیت کنید و فشار بیش از حد به لاین سرور وارد کنید و باعث اختلال کار مشتری های دیگه بشین روی 100 مگابیت لیمیتتون میکنم و در این حال بازهم سرعتی معادل 7 الی 11 مگ دارید.
هارد 2 ترابایت
پهنای باند 2 ترابایت
رم 2 گیگ
cpu: دو هسته ای
قیمت این سرویس ماهیانه: 110 تومن
diges
February 12th, 2012, 13:31
یک آفر هست:
دوست عزیز نوشته های رو بخون بعد نظر بده من گفتم فایل ها دستی لیچ می شن دوباره روی آپلود سنتری مثل فایل سرو آپلود می شه روزی حداکثر بین 3 الی 5 ساعت , ما کار ریلیز فیلم هستیم نمی خوام لیچر عمومی بزنیم قصدم لیچر عمومی بود سرور اختصاصی می گرفتم
پورت هم 100 اختصاصی باشه کافی هست یعنی سرویس دهنده که یک اختصاصی داره حداقل 100 رو برای من تضمین کنه اگه به پهنای باند نگاه می کردید معلوم بود که پورت کاملا اختصاصی در کار نیست.
بالا هم گفتم هارد اگه اشتراکی باشه زمان بر می شه کار ما برای همین هارد می خوام اختصاصی باشه چون زمان مهم هست استفاده از رم و سی پی یو کم هست یک هسته و یک گیگ رم کافی هست.
موفق باشید
faranetwork
February 12th, 2012, 13:55
دوست عزیز ویندوز میخواین یا لینوکس؟؟؟
AvalinHost
February 12th, 2012, 14:13
دوست عزیز نوشته های رو بخون بعد نظر بده من گفتم فایل ها دستی لیچ می شن دوباره روی آپلود سنتری مثل فایل سرو آپلود می شه روزی حداکثر بین 3 الی 5 ساعت , ما کار ریلیز فیلم هستیم نمی خوام لیچر عمومی بزنیم قصدم لیچر عمومی بود سرور اختصاصی می گرفتم
پورت هم 100 اختصاصی باشه کافی هست یعنی سرویس دهنده که یک اختصاصی داره حداقل 100 رو برای من تضمین کنه اگه به پهنای باند نگاه می کردید معلوم بود که پورت کاملا اختصاصی در کار نیست.
بالا هم گفتم هارد اگه اشتراکی باشه زمان بر می شه کار ما برای همین هارد می خوام اختصاصی باشه چون زمان مهم هست استفاده از رم و سی پی یو کم هست یک هسته و یک گیگ رم کافی هست.
موفق باشید
با این اوصافی که شما فرمودین.
با همون هارد 2 ترابایت
و پهنای باند 2 ترابایت
پورت 1 گیگابیت اشتراکی (نحوه استفاده رو هم در پست قبلی ذکر کردم)
رم 1 گیگ
سی پی یو 1 هسته 3.4 گیگاهرتز
میشه ماهیانه 87 تومن
diges
February 12th, 2012, 14:18
دوست عزیز ویندوز میخواین یا لینوکس؟؟؟
ویندوز 2008
faranetwork
February 12th, 2012, 14:33
ویندوز 2008
دوست عزیز ویندوز مجازی هم میتونم بهتون بدم..ولی یک آفر سرور اختصاصی دارم که فکر میکنم براتون مناسب تر هست...آفر رو میدم خدمتتون از کشور فرانسه که پینگ بسیار خوبی به ایران داره
Cpu: Intel Celeron / Atom
Ram: 2GB
HDD: 1TB
Bw : Unlimited traffic on 100Mbps Port
Port : 100 Mbps
Self Managed
ماهانه : 58 هزار تومان (یورو 2600تومان)
از ماه دوم هم 46 هزار تومان(یورو 2600تومان) (در صورت ارزون شدن یورو سرور شما ارزون میشه!!!)
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:28 PM ----------
در ضمن یک نکته یادم رفت...اگه هارد سرعت بالا خواستین هارد nasهم ارائه میشه!!! که 1 ترابایت هارد nas ماهانه 50 یورو میشود..
nas چيست؟
انباره (storage) ذخيرهسازي متصل به شبكه (nas) دستگاهي است كه به صورت اشتراكي در شبكه مورد استفاده قرار ميگيرد. اين دستگاه، با استفاده از nfs (سيستم فايلي شبكهاي مختص محيطهاي يونيكسي)، cifs (سيستم فايلي شبكهاي مختص محيطهاي ويندوزي)،ftp ،http و ساير پروتكلها با اجزاي شبكه ارتباط برقرار ميكند. وجود nas در يك شبكه براي كاربران آن شبكه افزايش كارايي و استقلال از سكو را به ارمغان ميآورد، گويي كه اين انباره مستقيماً به كامپيوتر خودشان متصل است
diges
February 12th, 2012, 14:40
این آفر دادید عالی هست دقیقا همون که می خوام ولی سی پی یو وحشتناک ضعیف هست !
ن
آره ولی شما سرور مجازی هم بخرین یکی چیزی تو همین مایه ها میشه!!!(هیج کس کل cpu سرورش روی یک وی پی اس نمیزاره) کمی فکر کنید در مورد خریدتون...نکته خوب قضیه پورت 100 اختصاصی هست که پهنای باند نامحدود هم داره
diges
February 12th, 2012, 14:50
ن
آره ولی شما سرور مجازی هم بخرین یکی چیزی تو همین مایه ها میشه!!!(هیج کس کل cpu سرورش روی یک وی پی اس نمیزاره) کمی فکر کنید در مورد خریدتون...نکته خوب قضیه پورت 100 اختصاصی هست که پهنای باند نامحدود هم داره
نه ببنید می دونم دوست عزیز یک هسته درست حسابی بود مشکلی نبود این 1.2 گیگاهرتزی هست واقعا ضعیف هست باز آفر دیگه ای نبود رو همین فکر می کنم .
irlogo
February 12th, 2012, 17:10
هارد دیسک 500 گیگابایت و قابلیت ارتقاء تا 1.5ترابایت
رم 2 گیگابایت
پهنای باند ماهیانه
ماهیانه 75 هزار تومان
arman_gts
February 12th, 2012, 17:49
1 ترابایت هارد اختصاصی
سیستم عامل دلخواه
Data Transfer = 2 TB
CPU = 2 x Core Xeon 3.2GHz
RAM = 2024 MB DDR3 ECC Ded
Port = 1 Gbps share
ماهانه 85 هزارتومان ، پیغام خصوصی بدید تست بدم سرعت رو ببینید!
diges
February 12th, 2012, 18:41
هارد دیسک 500 گیگابایت و قابلیت ارتقاء تا 1.5ترابایت
رم 2 گیگابایت
پهنای باند ماهیانه
ماهیانه 75 هزار تومان
هارد اختصاصی ؟ سرور در کدوم کشور قرار داده ؟
1 ترابایت هارد اختصاصی
سیستم عامل دلخواه
Data Transfer = 2 TB
CPU = 2 x Core Xeon 3.2GHz
RAM = 2024 MB DDR3 ECC Ded
Port = 1 Gbps share
ماهانه 85 هزارتومان ، پیغام خصوصی بدید تست بدم سرعت رو ببینید!