PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با میزبانی سایت ورد پرس با بازدید روزی هزار و لود بالای سی پی یو!

internet
January 11th, 2012, 08:05
سلام
تا الان دو سه تا هاست گرفتم و الان هم سایت من ساسپند هست می گن لود سایت بالا هست البته کپی همین سایت رو هم اینجا دارم که هیچ مشکلی نداره ولی کلا می خواهم از جای دیگه هاست بگیرم:
سایت اطلاع رسانی علمی آموزشی پی سی پرشیا (http://PcPersia.com)
الان نمی دونم باید چیکار کنم سایتی که نهایتاً روز هزار تا بازدید داره باید ساسپند بشه چون لود سی پی یو بالا هست و اصلا هم مشخص نیست از کجاست چون پلاگین ها رو هم غیر فعال می کنم باز هم می گن در مواقعی لود بالا می ره و اونها هم سایت رو می بندند
Account Suspended (http://PersianStart.com)
لطفاً راهنمایی کنید چیکار باید بکنم
در ضمن هاست ماهانه می خواهم با سرعت خوب و بدون مشکل و قیمت مناسب
با تشکر

stchost
January 11th, 2012, 08:47
سلام
می توانیم میزبان وب سایت شما باشیم
سوال بود در خدمت هستم

internet
January 11th, 2012, 09:48
سلام
می توانیم میزبان وب سایت شما باشیم
سوال بود در خدمت هستم

سلام
حقیقت امر یکم کلافه شدم از این دو تا هاستی که گرفتم انتقال دادن و ست کردن دامنه و خلاصه از این دست مشکلات
هاست شما کجا هست و سرعت و آپتایم به چه شکل هست ؟
با تشکر

m3hdi
January 11th, 2012, 10:09
سلام
تا الان دو سه تا هاست گرفتم و الان هم سایت من ساسپند هست می گن لود سایت بالا هست البته کپی همین سایت رو هم اینجا دارم که هیچ مشکلی نداره ولی کلا می خواهم از جای دیگه هاست بگیرم:
سایت اطلاع رسانی علمی آموزشی پی سی پرشیا (http://PcPersia.com)
الان نمی دونم باید چیکار کنم سایتی که نهایتاً روز هزار تا بازدید داره باید ساسپند بشه چون لود سی پی یو بالا هست و اصلا هم مشخص نیست از کجاست چون پلاگین ها رو هم غیر فعال می کنم باز هم می گن در مواقعی لود بالا می ره و اونها هم سایت رو می بندند
Account Suspended (http://PersianStart.com)
لطفاً راهنمایی کنید چیکار باید بکنم
در ضمن هاست ماهانه می خواهم با سرعت خوب و بدون مشکل و قیمت مناسب
با تشکر

با سلام
دوست من ، شما باید مقداری سایتتون رو بهینه کنید
بهینه سازی قالب وردپرس می تونه خیلی بهتون کمک کمه
در صورت درخواست هاست هم می تونیم تقدیم کنیم

موفق باشید

internet
January 11th, 2012, 10:20
یکم بعیده که مشکل از قالب باشه اخه توی سه روز اخیر یک بار لود رو شدید بالا برده
خودم ذهنم روی xml sitemap هست چون مطالب زیاه 27000 مطب برای همین می گم شاید این مشکل رو ایجاد می کنم ولی نمیشه غیر فعالش کرد چون همه سایت هست و همین پلاگین

m3hdi
January 11th, 2012, 10:25
یکم بعیده که مشکل از قالب باشه اخه توی سه روز اخیر یک بار لود رو شدید بالا برده
خودم ذهنم روی xml sitemap هست چون مطالب زیاه 27000 مطب برای همین می گم شاید این مشکل رو ایجاد می کنم ولی نمیشه غیر فعالش کرد چون همه سایت هست و همین پلاگین

ببینید میشه گفت تمامی قالبها می تونن تاثیر گذار باشند
به نمونه زیر توجه کنید

<a href="<?php bloginfo('url'); ?>">
ای کد قراره آدرس شما رو برگردونه که شما می تونید به شیوه زیر قرار بدید :

<a href="http://domain.com">
بنابر این مقداری از فشاری که در هر بار لود صفحه هست کم میکنید

internet
January 11th, 2012, 10:27
والله دیگه من هم خسته شدم از بس دامنه ست کردم و هاست خریدم و اینطوری شده دیگه جرآت نمی کنم از کسی هاست بخرم و از دیروز تا الان سایتم دون هست

m3hdi
January 11th, 2012, 10:34
البته اینجا بخش فروش هست و محل خوبی برای آموزش نیست

هاست درخواستی شما رو می تونیم تقدیم کنیم با 7 روز گارانتی بازگشت وجه
برای دریافت جزئیات بیشتر و خرید از پیغام خوصوصی/یاهو تماس بگیرید

موفق باشید

iraniserver
January 11th, 2012, 10:36
با سلام
در خدمتتون هستیم
سرویس ویژه میتونیم در اختیارتون قرار بدیم
از Dallas و کیفیتی متفاوت
سرعت فوق العاده بالا ، آپتایم 100 ، پشتیبانی کامل تا 50 هزار بازدید در روز
تا 19 روز هم گارانتی هست سرویستون

ضمنن سرورها بهینه سازی شدند و میتونند در رشد آماری وب سایت شما تاثیر گذار باشند ( ابزارهای seo ، تجهیزات استفاده شده پر سرعت ، کانفینگ های حرفه ای و ... )

برای اطلاعات بیشتر و نحوه سفارش با ما در تماس باشید

با سپاس

stchost
January 11th, 2012, 11:33
سلام
حقیقت امر یکم کلافه شدم از این دو تا هاستی که گرفتم انتقال دادن و ست کردن دامنه و خلاصه از این دست مشکلات
هاست شما کجا هست و سرعت و آپتایم به چه شکل هست ؟
با تشکر

سرور از 3 دیتاسنتر iweb , leaseweb , serverius موجود هست
باید سرویس شما را مورد بررسی قرار دهیم تا مشکل شما رفع گردد.
می توانیم 48 ساعت تست سایت شما را میزبانی کنیم که هم سرویس شما بررسی شود و هم شما کیفیت سرویس ها را بسنجید (البته همیشه کیفیت سرویس در بلند مدت معین خواهد شد)

با این حال در خدمت شما هستیم

delta
January 11th, 2012, 11:37
تمام اینا حرفه.وردپرس کلا مشکلات زیاد داره. هر هاستی میگی میتونه میزبانیتون کنه دروغی بیش نگفته.. حتی هاست دل به آن بزرگیش هم برید لودت بزنه بالا بهت اخظار میده چون قانون همینه! سرورشون رو به خاطر سایت شما نمیخوابونند که؟ پول رو اول ازتون میگیرند بعد میگن شما زیادی از لود سرور استفاده میکنید!

پیشنهاد من.. اول از همه یک سرور مجازی بگیرید تا همه چیزیش اختصاصی شما باشه و دیگه از ساپسنت و.. خبری نباشه..
دوم اینکه اگر بنری چیزی از نوع کد در سایت گزاشتید پاکش کنید.. بیشترین فشارها مال کدهای تبلیغاتی و یا حتی iframe و.. هست..

internet
January 11th, 2012, 11:50
ممنون
یکی از دوستان محبت کردند فعلا هاست رو یک ماهه گرفتم ببینم چی میشه
اگه مشکل داشتم باز مزاحم می شم
با تشکر

stchost
January 11th, 2012, 11:53
تمام اینا حرفه.وردپرس کلا مشکلات زیاد داره. هر هاستی میگی میتونه میزبانیتون کنه دروغی بیش نگفته.. حتی هاست دل به آن بزرگیش هم برید لودت بزنه بالا بهت اخظار میده چون قانون همینه! سرورشون رو به خاطر سایت شما نمیخوابونند که؟ پول رو اول ازتون میگیرند بعد میگن شما زیادی از لود سرور استفاده میکنید!

پیشنهاد من.. اول از همه یک سرور مجازی بگیرید تا همه چیزیش اختصاصی شما باشه و دیگه از ساپسنت و.. خبری نباشه..
دوم اینکه اگر بنری چیزی از نوع کد در سایت گزاشتید پاکش کنید.. بیشترین فشارها مال کدهای تبلیغاتی و یا حتی iframe و.. هست..

درست می فرمایید
ما هم اگر مصرف بیش از اندازه باشد نمی توانیم به خاطر یک سایت سرور را دچار اختلال کنیم ولی با آمار بازدیدی که فرمودند مشکل از سیستم ایشان است که با 48 ساعت تست قابل شناسایی خواهد بود

internet
January 11th, 2012, 12:16
درست می فرمایید
ما هم اگر مصرف بیش از اندازه باشد نمی توانیم به خاطر یک سایت سرور را دچار اختلال کنیم ولی با آمار بازدیدی که فرمودند مشکل از سیستم ایشان است که با 48 ساعت تست قابل شناسایی خواهد بود

persianstart.com (http://www.persianstat.com/Results.aspx?id=10104209&mode=1)

بله بازدیدی نداره آنچنان و الان سایت باز هست
ولی پلاگین های سنگینی روش نصب هست که فشار می یاره
و مطالب سایت هم زیاده 27000 مطلب
با تشکر