PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مانیتور bandwith

mehrdad_server
January 7th, 2012, 05:16
سلام من dedciated server دارم میخام bandwith وی پی اس هارو مونیتور کنم که مصلا هر vps ببینم چقدر bandwith مصرف میکنه که از حده مجاز بیشتر استفاده نکنه . چطور میشه این کار رو انجام داد هم واسه vps های windows و هم linux و هم mikrotik لطفآ کمک کنید

Mehdi_Enter
January 7th, 2012, 07:52
اگه از هتزنر المان داشته باشی برات پنل میده که ریست بدی سرور را از اونجا این امکان هم هست که پهنای باند را کنترل کنی

taghi.karimi
January 7th, 2012, 10:06
سلام من dedciated server دارم میخام bandwith وی پی اس هارو مونیتور کنم که مصلا هر vps ببینم چقدر bandwith مصرف میکنه که از حده مجاز بیشتر استفاده نکنه . چطور میشه این کار رو انجام داد هم واسه vps های windows و هم linux و هم mikrotik لطفآ کمک کنید

باید از نرم افزار های جانبی استفاده کنید!
یا میتوانید توسط یک روتر پهناباند مصرفی هر آیپی را مانیتور کنید!

mehrdad_server
January 7th, 2012, 10:44
سلام خوب میشه بیشتر توضیح بدید این مهمه که چه برنامه و ترزه کار با اون برنامه

amirfateh
January 7th, 2012, 11:22
باید دیتاسنتر این امکان و ابزار مورد نیاز رو در اختیار شما قرار بده

taghi.karimi
January 7th, 2012, 12:01
باید دیتاسنتر این امکان و ابزار مورد نیاز رو در اختیار شما قرار بده

پنلی که دیتا سنتر به شما میدهد فقط امکان گرفتن گراف را به شما را میدهد!
این مورد هم هست که اگر از واسطه خرید کنید.پنل را هم ندارید و برای دیدن پهنای باند کلی باید از کسی که پنل را در دست دارد گراف بگیرید!

---------- Post added at 12:01 PM ---------- Previous post was at 11:59 AM ----------

سلام خوب میشه بیشتر توضیح بدید این مهمه که چه برنامه و ترزه کار با اون برنامه

در همین بخش در این مورد چندین بار صحبت شده!
آموزش های تصویری + نرم افزار موجود هست!
جستجو کنید!

itjavani
January 7th, 2012, 14:03
از Cacti , MRTG , PRTG و... میتونید استفاده کنید.

HugeServer
January 7th, 2012, 20:45
درباره پنل دیتاسنتری که دوستان اشاره کردند :
به صورت معمول دیتاسنتر ها گراف پهنای باند رو به صورت کامل در اختیار شما قرار میدهند و فقط پورت سرور مانیتور میشود.
ولی یعضی از دیتاسنتر ها که تعداد انها بسیار کم است در شبکه تمام پکت های ورودی و خروجی رو با netflow کنترل کرده و میتوانند اطلاعات رد و بدل شده و میزان استفاده هر ip از پهنای باند رو مشاهده کنند و در صورت لزوم به کاربر ارائه دهند یا در پنل امکان مشاهده وجود داشته باشد.
netflow هزینه راه اندازی زیادی دارد و همچنین load بالایی روی شبکه ایجاد خواهد کرد که به همین دلیل بعضی از دیتاسنتر ها از netflow استفاده نمیکنند.
البته قابل ذکر هست که netflow قابلیت ها و فواید زیادی دارد.

برای ایشون بهترین راه مانیتورینگ استفاده از نرم افزار هایی هست که از طریق SNMP سیستم عامل رو کنترل میکنند(پیشفرض : استفاده رم - هارد - پردازنده - شبکه و ...) که قابل انتخاب هست.
در این باره بهترین نرم افزار های موجود PRTG و Ubersmith هست که بیشتر دیتاسنتر ها از آنها استفاده میکنند زیرا هزینه بالایی دارد.
شما میتونید از Cacti,RTG,MRTG یا دیگر نرم افزار های موجود برای مانیتورینگ گهنای باند استفاده کنید.
قابل ذکر هست که شما باید تنظیمات SNMP رو در سیستم عامل کاربر انجام دهید.

بنده اخیرا" بک module برای WHMCS مشاهده کردم که از با استفاده از آن هم میتوانید پهنای باند رو مانیتور کنید.

موفق باشید.

mehrdad_server
January 8th, 2012, 02:28
سلام ممنون بابت معرفی حالا یک سوال دیگه این برنامه PRTG روی تمامه vps ها کار میده ؟ یا فقط روی vps های windows روی میکروتیک چی؟ همینطور لینوکس ؟ اموزشه کامل این برنامه رو هم اگه میشه لینک بزارید ممنون

HugeServer
January 8th, 2012, 03:16
اینطور که بنده مشاهده کردم میکروتیک هم از snmp مانند دیگر سیستم عامل ها پشتیبانی میکند.
در لینوکس هم مشکلی نداره و قابل راه اندازی هست.