PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مدیریت سرور بدون کنترل پنل؟

jgvr
December 26th, 2011, 21:35
سلام خدمت همه دوستان
می‌خواستم بدونم آیا امکانش هست که سرور رو (مجازی فعلا مد نظرم هست) بدون کنترل پنل‌هایی مثل سی‌پنل و دایرکت ادمین بطور کامل مدیریت کرد/؟
کاربر گنو/لینوکس هستم و مشکلی از بابت کار با بش (خط فرمان) ندارم ولی در هر حال تجربه کاملی در این مورد ندارم.
می‌خوام سایتی رو بطور کامل انتقال بدم روی یک سرور مجازی که پنلی نداره. آیا میشه به این شکل سرور رو از نظر عملکرد و امنیت کاملا زیر نظر داشت؟
ضمنا سرور مدیریت شده مد نظرم نیست و می‌خوام از پایه خودم آماده‌ش کنم و اصلا هم برای خدمات هاستینگ نیست و کاملا استفاده شخصی داره (+ حداکثر یک یا دو سایت همراه با چند ساب‌دامین).

متشکر میشم تجربیات خودتون رو در اختیارم بزارید.

HADNEZ-ICT
December 26th, 2011, 21:46
می شه دوست عزیز
کنترل پنل ها یک سری امکانات هم به شما می دهند
چرا کنترل پنل نصب نمی کنید ؟

jgvr
December 26th, 2011, 21:53
به دو دلیل :
1. افزایش سطح اطلاعات و توانایی خودم
2. جلوگیری از هزینه اضافی

HADNEZ-ICT
December 26th, 2011, 22:00
اگه دوست داشتی از نسخه های free استفاده کن
بهتر از هیچی هستش

jgvr
December 26th, 2011, 22:22
ممنونم...
دوستان میشه یه دور تیتروار کارایی که باید انجام بشه رو بگین؟

1. باید یه کاربر غیر ریشه ایجاد کنم و فایل‌های سایت رو بریزم تو دایرکتوری هوم
2. آپاچی و... (lamp) رو نصب و پیکربندی کنم
3. اسکیوال رو ایمپورت کنم
دیگه چه چیزایی هست..
به چه وسیله‌ای باید دامین‌ و دی ان اس و سابدامین‌ها رو ست کرد؟

okey
December 26th, 2011, 22:24
این کار شما به درد کسی می خوره که یه وب سایت بازدید بالا داره یا کلا اون سرور شخصی هست .

iFire
December 26th, 2011, 22:26
بله
کارتون کمی سخت تر هست ولی شدنیه و دستتون بازتره
تو گوگل سرچ کنید منابع زیادی پیدا کنید
مواردی که باید در نظر داشته باشید اینها هستند؟ ( کمترین امکانات )
نصب وب سرور و کتاب خانه ها
نصب دیتابیس سرور
نصب فایروال و تنضیمات امنیتی
ست کردن دی ان اس ها
راه اندازی میل سرور
و ...
بنده تجربشو داشتم اگه سوالی داشتین در خدمتم :)
موفق باشید...

jgvr
December 27th, 2011, 08:26
این کار شما به درد کسی می خوره که یه وب سایت بازدید بالا داره یا کلا اون سرور شخصی هست .

هر دوی این مواردی که گفتید صدق میکنه :)

بله
کارتون کمی سخت تر هست ولی شدنیه و دستتون بازتره
تو گوگل سرچ کنید منابع زیادی پیدا کنید
مواردی که باید در نظر داشته باشید اینها هستند؟ ( کمترین امکانات )
نصب وب سرور و کتاب خانه ها
نصب دیتابیس سرور
نصب فایروال و تنضیمات امنیتی
ست کردن دی ان اس ها
راه اندازی میل سرور
و ...
بنده تجربشو داشتم اگه سوالی داشتین در خدمتم
موفق باشید...

متشکرم...

پس من کار رو شروع میکنم و اگر به مشکلی برخوردم از دوستان راهنمایی میگیرم.
بازم ممنون

iMohsen
December 27th, 2011, 09:11
اتفاقا بدون کنترل پنل در صورتی که با بش آشنا باشید به نظر من خیلی خیلی راحت تر هست .

شما برای میزبانی فقط باید وب سرور / پردازشگر کدها ( مثل php) / میزبان پایگاه داده ( database) و میزبان دامنه ( DNS) داشته باشید . موارد دیگه به تدریج قابل نصب و config هست .

jgvr
December 27th, 2011, 09:26
اتفاقا بدون کنترل پنل در صورتی که با بش آشنا باشید به نظر من خیلی خیلی راحت تر هست .

شما برای میزبانی فقط باید وب سرور / پردازشگر کدها ( مثل php) / میزبان پایگاه داده ( database) و میزبان دامنه ( dns) داشته باشید . موارد دیگه به تدریج قابل نصب و config هست .

خودمم همین‌طور فکر میکنم... اصولا همه چیز با خط فرمان راحت تره :) قدرت گنو/لینوکس رو اینطوری میشه حس کرد.
این dns رو یه مقدار توضیح میدید؟ چطور پیکربندی میشه؟

iMohsen
December 27th, 2011, 10:40
برای dns شما bind که نصب کنی بعد باید داخلش zone بسازی و تو اون zone ها رکورد بزنی . پنل تحت وب هم داره برای bind . چون درست کردن zone و record ها کمی پیچیده است .

از نمونه های آماده هم میتونید الگو بگیرید .

camelian77
December 27th, 2011, 13:30
سلام و پیش پیش امیدوارم موفق باشید!

اگر با openSUSE بالا بیارید از توی YaST می‌تونید خیلی چیز ها رو کانفیگ کنید. ولی منم با دوستان موافقم که بهتره یه کنترل پنل رایگان (ترجیحا kloxo) روی سرور بگذارید و کارهاتون رو با اون انجام بدید. پرسیده بودید که:

به چه وسیله‌ای باید دامین‌ و دی ان اس و سابدامین‌ها رو ست کرد؟

برای دی ان اس باید bind رو داشته باشید. سپس chroot اش کنین و فایل هاشو پیدا کنید (توی هر لینوکس یه جایی میگذاره) و zone بسازید و دی ان اس کانفیگ کنید. می‌تونید هم از DNS forwarder های دامنه استفاده کنید اگر داشته باشه !!

مثلا دامنه‌ی vinodev.net فوروارد می‌شه و دی ان اس نداره. testbed.vinodev.net هم همینطور --- روی دو تا کامپیوتر جدا با آی پی استاتیک هستند.

برای ساب دامین هم باید یک بار dns کانفیگ کنید که سرور پاسخ بده --- سپس apache رو کانفیگ کنید با روش Virtual Host که به یه دایرکتوری خاص بره.

توی بخش ایمیل اصلا چیزی نمی‌دونم که باید چی کار کنید که سرور ایمیل درست دریافت کنه.... ولی خلاصه‌اش اینه که postfix یا exim یا sendmail ‌برای ارسال و dovecot یا ؟؟؟ برای دریافت روی پورت ایمیل.

برای ftp هم می‌تونید به سادگی vsftpd یا pute-ftp رو اساتفاده کنید ولی از tftpd بپرهیزید!

توی اینترنت راجع به How to forge: The perfect server سرچ کنید دقیقا tutorial هست واسه کاری که شما می‌خواید بکنید.

ببخشید طولانی شد، باز هم ولی به نظرم بهتره از کنترل پنل رایگان بهره بگیرید. من روی دو تا سروری که بالا نوشتم همه چیز رو دستی نصب / اضافه / کانفیگ کردم و نابود شدم! جفتش هم اوپن سوزه هست. کلا این کار به درد development machine می‌خوره نه production server. در مورد امنیت هم که ......... it's a long long story !