ضمن عذرخواهی از آی تی جوانی به خاطر اینکه تاپیکشون منحرف میشه اما ازشون اجازه می خوام که توضیحاتی رو ارایه کنم
یعنی تاحالا غیرواقعی بود قیمتها ؟ یا کار کاسبی شما زیاد جالب نبود با حضور جوان سرور :65: خوب شما هم یاد بگیرین از جوان سرور سرور با کانفینگ کامل حاضر و آماده تحویل میدن اونم با این قیمت خوب :69:البته شما هم پشتیبانیتون خوبه
قصدم بررسی سیاست فروش جوان سرور نیست اما بهتره در همین حد بدونید این روش فروش جوان سرور باعث شد که تعداد زیادی از مشتریان ما از افرادی باشند که سرورهاشون رو توی جوان سرور کنسل کردند. پس می تونیم بگیم که اتفاقا کار جوان سرور برای ما خوب بوده چون یوزر غیر حرفه ای رفته سرور با حداقل پشتیبانی با قیمت پایین خریده بعد که دیده نمی تونه مدیریت کنه اومده هزینه زیاد تری به ما داده تا تو بعضی از کارای ابتدایی کمکش کنیم.
ما هزینه بالاتری می گیریم چون پشتیبانی بالاتری می دیم. ایشون هزینه پایینی می گیرند و پشتیبانی رو به صورت بسته های پشتیبانی ارایه می دند که این هم یه روش هست.
در ضمن سرورهای ما در صورت درخواست کاربر کانفیگ شده تحویل داده می شه.
سیاست کاری ما و جوان سرور کاملا متفاوت هست و همین سیاست متفاوت مشتریان کاملا متفاوتی می طلبه! یعنی راحت بگم جوان سرور رقیب ما نیست بلکه مکمل ماست! ایشون ترجیح می دن سرورهای بسیار بزرگ بخرند و ۱۰۰ تا یوزر روش بدن ما سرورهای کوچیک می خریم و ۳۰ تا یوزر روش می دیم. اصلا نمی شه مقایسه کرد روشها رو! اینجا مشتری هست که باید انتخاب کنه.
سیاست ما فروش کمتر با هزینه بالاتر ولی در عوض پشتیبانی بیشتر هست.
نظر شما در مورد سرویس های ما توی پست زیر موجود هست!
http://www.webhostingtalk.ir/f15/43886/index8.html#post427862
توصیه می کنم این بحث رو تو اینجا ادامه ندیم
با تشکر
itjavani
May 28th, 2012, 01:50
تاریخ دقیق ارائه این سرور ها مشخص نیست ؟
این سرورها پنج روز دیگر به دست ما باید قاعدتا برسند ولی خب عموما اروپایی ها آدم های خوش قولی نیستند ما از 5Jun اعلام کردیم که سرورها رو تحویل میدیم! یک بازه تعریف شده که کاربر سردر گم نشه و یا ما بدقول نشیم! در حال حاضر 30 درصد سرور پیش فروش شده! خیلی ها پیغام خصوصی زدند که جایزه واقعی هست یا نه :دی باید خدمتشون عرض کنم هدیه ای که در نظر گرفته شده به کاربران خوش شانس حتما ارسال میشود!
amin885
May 28th, 2012, 02:05
سلام
بنده یک پیشنهاد میخوام بدم اگر مورد توجه قرا گرفت که خوشحال میشم.
شخصا خودم احتیاج به یک سرور ویندوز برای کارهای شخصی دارم و در ماه 5 گیگ هم پهنای باند استفاده نمیکنم و حتی در ماه شاید کل استفاده من ده بار لاگین به دسکتاپ ویندوز باشه و کارهای شخصی پس برام این هزینه زیاد هست اگر سرویسهایی هم که با پهنای باند محدود و رم کمتری برای کسانی که برای فروش سرویس و یا کاسبی و درآمد از سرور استفاده نمیکنند و هیچ گونه فشاری هم بر روی سرور نمیارن ارائه میشد برای افرادی مثل من عالی میشد که پهنای باند محدود در حد 5 گیگ ارائه بشه و قیمت مناسب باشه.
penfulmega
May 28th, 2012, 02:18
ضمن عذرخواهی از آی تی جوانی به خاطر اینکه تاپیکشون منحرف میشه اما ازشون اجازه می خوام که توضیحاتی رو ارایه کنم
قصدم بررسی سیاست فروش جوان سرور نیست اما بهتره در همین حد بدونید این روش فروش جوان سرور باعث شد که تعداد زیادی از مشتریان ما از افرادی باشند که سرورهاشون رو توی جوان سرور کنسل کردند. پس می تونیم بگیم که اتفاقا کار جوان سرور برای ما خوب بوده چون یوزر غیر حرفه ای رفته سرور با حداقل پشتیبانی با قیمت پایین خریده بعد که دیده نمی تونه مدیریت کنه اومده هزینه زیاد تری به ما داده تا تو بعضی از کارای ابتدایی کمکش کنیم.
ما هزینه بالاتری می گیریم چون پشتیبانی بالاتری می دیم. ایشون هزینه پایینی می گیرند و پشتیبانی رو به صورت بسته های پشتیبانی ارایه می دند که این هم یه روش هست.
در ضمن سرورهای ما در صورت درخواست کاربر کانفیگ شده تحویل داده می شه.
سیاست کاری ما و جوان سرور کاملا متفاوت هست و همین سیاست متفاوت مشتریان کاملا متفاوتی می طلبه! یعنی راحت بگم جوان سرور رقیب ما نیست بلکه مکمل ماست! ایشون ترجیح می دن سرورهای بسیار بزرگ بخرند و ۱۰۰ تا یوزر روش بدن ما سرورهای کوچیک می خریم و ۳۰ تا یوزر روش می دیم. اصلا نمی شه مقایسه کرد روشها رو! اینجا مشتری هست که باید انتخاب کنه.
سیاست ما فروش کمتر با هزینه بالاتر ولی در عوض پشتیبانی بیشتر هست.
نظر شما در مورد سرویس های ما توی پست زیر موجود هست!
http://www.webhostingtalk.ir/f15/43886/index8.html#post427862
توصیه می کنم این بحث رو تو اینجا ادامه ندیم
با تشکر
بله خوب پاسخ میدادین ولی ما که ندیدم کانفینگ رایگان ارائه بدید!!! ضمنا من بالا گفتم پشتیبانی شما خوبه ولی تو خیلی مسائل هم پاسخگو نبودید !!! و وسط کار که رسیدم یه چنتا مساله پیش اومد که به کل پشیمون شدم سرویس بگیرم ازتون !!! جوان سرور تنها ایرادی که داشت نداشتن پنل تحت وب بود که خدارشکر اون هم درست شده در قبال تیکت ها هم تا جایی که بتونن پاسخ دادن و کار مارو راه انداختن پشتیبانی خیلی خوب بوده !! ولی درسته هرکی سیاست کاریش متفاوته .... چه خوب که برای شما هم خوب بوده و مکمل شماست!!! ایشالا که بیشتر موفق باشین تو این عرصه :)
RoobinaServer
May 28th, 2012, 02:22
سلام
بنده یک پیشنهاد میخوام بدم اگر مورد توجه قرا گرفت که خوشحال میشم.
شخصا خودم احتیاج به یک سرور ویندوز برای کارهای شخصی دارم و در ماه 5 گیگ هم پهنای باند استفاده نمیکنم و حتی در ماه شاید کل استفاده من ده بار لاگین به دسکتاپ ویندوز باشه و کارهای شخصی پس برام این هزینه زیاد هست اگر سرویسهایی هم که با پهنای باند محدود و رم کمتری برای کسانی که برای فروش سرویس و یا کاسبی و درآمد از سرور استفاده نمیکنند و هیچ گونه فشاری هم بر روی سرور نمیارن ارائه میشد برای افرادی مثل من عالی میشد که پهنای باند محدود در حد 5 گیگ ارائه بشه و قیمت مناسب باشه.
256 ماهانه 10 تومان زیاده ؟
چه قدر مدنظر شماست یه نمونه قیمت بگید
amin885
May 28th, 2012, 02:27
256 ماهانه 10 تومان زیاده ؟
چه قدر مدنظر شماست یه نمونه قیمت بگید
قیمت ده هزار تومن بسیار مناسب هست لینک خرید کجاست؟ :)
RoobinaServer
May 28th, 2012, 02:29
قیمت ده هزار تومن بسیار مناسب هست لینک خرید کجاست؟ :)
والله تاپیک فروش ما نیست منم قیمت اول تاپیک فروش سرورجوان دیدم به شما گفتم
http://www.webhostingtalk.ir/f15/34901/
اولش زده 256 به قیمت 10 تومان برید تو سایتش فکر کنم پیدا کنید
HADNEZ-ICT
May 28th, 2012, 12:07
این سرورها پنج روز دیگر به دست ما باید قاعدتا برسند ولی خب عموما اروپایی ها آدم های خوش قولی نیستند ما از 5Jun اعلام کردیم که سرورها رو تحویل میدیم! یک بازه تعریف شده که کاربر سردر گم نشه و یا ما بدقول نشیم! در حال حاضر 30 درصد سرور پیش فروش شده! خیلی ها پیغام خصوصی زدند که جایزه واقعی هست یا نه :دی باید خدمتشون عرض کنم هدیه ای که در نظر گرفته شده به کاربران خوش شانس حتما ارسال میشود!
سلام
سرعت دانلود تو این سرورها با پورت 10 گیگی که داره چقدره حدودا ؟
m_dg_farari
May 28th, 2012, 12:36
سلام
فکر میکنم سرورها هنوز تحویل گرفته نشده..
پی نوشت: اما اصولا تست کردن پورت رو... خودشون میان میگن خدمتتون
HADNEZ-ICT
May 28th, 2012, 12:40
فکر میکنم سرورها هنوز تحویل گرفته نشده..
پی نوشت: اما اصولا تست کردن پورت رو... خودشون میان میگن خدمتتون
بله می دونم , اما اصولا تست کردن پورت رو... خودشون میان میگن خدمتتمون
شاید تجربه قبلی کار با پورت 10 دیتاسنتری که می خواهند سرویس ارائه بدهند داشته باشند و روی این حساب پرسیده شد ;)
itjavani
May 28th, 2012, 13:15
سلام
پورت سرور 10Gbps Full Duplex هست! بدلیل بسته شدن هارد SATAII خب مسلما از کل ظرفیت شبکه سرور نمیشه استفاده کرد! حدودا با این نوع هارد در شرایط عالی 3-4Gbps میتونید از پورت مصرف کنید.البته به دنبال این هستیم که هارد SSD هم بر روی سرور قرار بدیم ولی هزینه تمام شده خیلی برای کاربر بالا در میاد که به راحتی میشه از کل ظرفیت استفاده کرد!
iranian-portal
May 28th, 2012, 14:00
پورت سرور 10Gbps Full Duplex هست! بدلیل بسته شدن هارد SATAII خب مسلما از کل ظرفیت شبکه سرور نمیشه استفاده کرد! حدودا با این نوع هارد در شرایط عالی 3-4Gbps میتونید از پورت مصرف کنید.البته به دنبال این هستیم که هارد SSD هم بر روی سرور قرار بدیم ولی هزینه تمام شده خیلی برای کاربر بالا در میاد که به راحتی میشه از کل ظرفیت استفاده کرد!
خوب اگر که هرسرور 3گیگابیت استفاده واقعی و مفید داشته باشه یعنی در حدود 250 الی 300 مگابایت پورت داریم
شما سرور رو به 100نفر خواهید فروخت که یعنی پورت تضمینی هر سرور میشه 2.5 الی 3مگابایت!!!!!!!!!!!
هرچند که شما سخت افزار و ... رو فوق قوی ببندید اما یک عامل بسیار مهم دیگه پورت و پهنای باند هست
2.5 الی 3 مگابایت تضمین برای هر وی پی اس فکر نکنم زیاد جالب باشه!!!!!!!
راستی یک سوال دیگه این که سرور انگلستان کی درست میشه؟ اکثر صبح ها به کلی سرور پینگ نمیده یا نیاز به ریست داره!!!!
itjavani
May 28th, 2012, 14:16
خوب اگر که هرسرور 3گیگابیت استفاده واقعی و مفید داشته باشه یعنی در حدود 250 الی 300 مگابایت پورت داریم
شما سرور رو به 100نفر خواهید فروخت که یعنی پورت تضمینی هر سرور میشه 2.5 الی 3مگابایت!!!!!!!!!!!
هرچند که شما سخت افزار و ... رو فوق قوی ببندید اما یک عامل بسیار مهم دیگه پورت و پهنای باند هست
2.5 الی 3 مگابایت تضمین برای هر وی پی اس فکر نکنم زیاد جالب باشه!!!!!!!
راستی یک سوال دیگه این که سرور انگلستان کی درست میشه؟ اکثر صبح ها به کلی سرور پینگ نمیده یا نیاز به ریست داره!!!!
حداقل پورت تضمینی 40Mbps میشه! البته هیچ وقت به این شکل نخواهد بود. تدابیری اندیشیده شده که هر کاربر حداقل 50Mbps پورت تضمین شده خواهد داشت . از طرفی پورت بین کاربران شیر هست و هیچگاه شما همیچین سرعتی نخواهد داشت! زیرا ما با تعداد 50 وی پی اس روی هر سرور پورت یک گیگ تنها در بهترین شرایط 20 درصد پورت اشغال میشود و 80 درصد خالی خواهد بود.
برای تعداد دو برابر این موضوع به همین میزان خواهد بود با این حال ما بیشترین تخمین که زدیم پورت ما 600 مگابیت از پورت 10 گیگ ما مدام درحال استفاده خواهد بود. متاسفانه ایرانی ها پورت 1 گیگ رو دست کم میگیرند چه برسه 4 گیگ پورت یا ده گیگ! البته علت درک نادرستی هست که جا افتاده! بعد از یک سری نقل و انتقالات وقت کنم یک تاپیک ایجاد میکنم و کاملا توضیحاتی در مورد پورت سرورها ارائه میکنم!
در مورد سرور چهارم انگلیس که مشکل داره سرور جدید ما خریداری شده و چهارشنبه آماده میشود
مشخصات سرور جایگزین:
Cpu: Dual E5-2620
Ram: 64GB DDR3
HDD: 4x1TB Raid 10
Port: 1Gbps
6089
May 29th, 2012, 09:35
لینک 256 برداشته اند و 256 فکر نکنم ارائه کنند
p30speed
May 29th, 2012, 10:15
باید به قسمت فروش تیکت کنید اگر موجود باشه براتون ردیف میکنند
teambieber
June 2nd, 2012, 01:45
256 هم کاش بود!
ArashMiniStar
June 9th, 2012, 12:19
..................................
itjavani
June 9th, 2012, 12:30
با عرض سلام.
آقا 2 روز سرورات قطع شدن و میفرمایید از دیتاسنتر هست!! تکلیف ما چیه وسط؟
خوب نه تلفن جواب میدین نه ...!!:((
کسی جواب تیکت شما را نداده؟! میخواید واستون تیکت هاتون رو قرار بدم تا پاسخ به تیکت رو بقیه نظر بدند کی پاسخ داده؟! احتمالا شرکت همسایه اومده پاسخ تیکت هاتون رو داده؟
بی پایه و اساس حرف میزنید! قبلا هم در همین تاپیک گفته بودم کاربری که بی پایه اساس حرف میزنه و میگه پاسخش داده نشده سرویسش رو ترمینیت میکنیم!
ArashMiniStar
June 9th, 2012, 12:34
کسی جواب تیکت شما را نداده؟! میخواید واستون تیکت هاتون رو قرار بدم تا پاسخ به تیکت رو بقیه نظر بدند کی پاسخ داده؟! احتمالا شرکت همسایه اومده پاسخ تیکت هاتون رو داده؟
بی پایه و اساس حرف میزنید! قبلا هم در همین تاپیک گفته بودم کاربری که بی پایه اساس حرف میزنه و میگه پاسخش داده نشده سرویسش رو ترمینیت میکنیم!
....................................
ArashMiniStar
June 9th, 2012, 12:41
......................................
itjavani
June 9th, 2012, 12:49
عزیز بی پایه حرف نمیزنم! من که مشکلی ندارم اگر سرویس درست باشه.سرویسم 2 روزه قعطه ! درست؟
خوب من باید چیکار کنم بنظر شما؟ تلفن هم همین الان زنگ زدم جواب ندادین.موبایل هم خاموش...!
تهدید کردن به ترمینیت چه معنی دارد؟؟ من زمانی که از شما سرویس خریدم کلی تعریف کردم حالا بعد چند ماه این جوابمه.
عیبی نداره:))
اینجا سامانه پشتیبانی نیست! مگه 10 ساعت از ارسال تیکتتون گذشته کسی پاسخ نداده که اینجا پست میزنید! وقتی اینجا پست میزنید یعنی تابع قوانین اینجا هستید که بنده در پست http://www.webhostingtalk.ir/f15/34901/index66.html#post422306 اعلام کردم که سرویس کاربر ترمینیت میشه و بازگشت پول داده میشه ! فکر کردید اینجا بیاید ما رو تخریب کنید کارتون زودتر راه میفته؟! تیکتتون هم پاسخ داده شده! اگر مشکلی هست به مدیران عکس تیکت را ارسال کنید و در بخش انتقادات و پیشنهادات تاپیک بزنید! این جا تاپیک فروش هست!
خیلی ها اینجا دوست دارند شخص بنده یا سرویس های جوان سرور را تخریب کنند! میان سرویس میگیرن از سه لوکیشن شروع میکنن سایت خودمون رو دیداس میزنند! با اسم فیک خرید و ای پی چیز شکن خرید میکنند که فکر میکنن ما پیداشون نمیکنیم! صبر و تحمل و دوستی هم حدی داره! نمیتونید رقابت کنید چرا از راه ناجوانمردی جلو میاید؟! از این پس با شیوه دیگه ای با همکارانی که دارند به ما لطمه میزنند برخورد میشه! و بهشون هم اینجا اعلام میکنم ، علاوه بر اینکه شخصا حالشون رو میگیرم ، در تاپیک هم با سند و مدرک معرفیشون میکنم! از طریق مراجع قضایی هم حتما پیگیری میکنم! فعلا یکـ فروند همکار نامرد شناسایی شدکه بزودی یک مدرک دیگه مونده اون رو هم آماده کنم اعلام میکنم!
گُود لاک!
ArashMiniStar
June 9th, 2012, 12:53
عزیز نگاه کن من نمیخوام ادامه بدم ولی ظاهرا سو تفاهم شده.من ماه هاست به این سایت سر نزدم و این هارو ندیدم!!
الان هم اینجا پست دادم چون دیدم شما آنلاین هستید و قصد تخریب هم ندارم!
موردی که خیلی توش موندم اینه که سما به چه علت همچین تهمتی رو میزنید؟؟؟
از هر جایی میخواهید میتونید پیگری کنید چون من اصلا نه دی داس بلدم نه چیزی !
واقعا نمیدونم چی بگم.
itjavani
June 9th, 2012, 13:02
عزیز نگاه کن من نمیخوام ادامه بدم ولی ظاهرا سو تفاهم شده.من ماه هاست به این سایت سر نزدم و این هارو ندیدم!!
الان هم اینجا پست دادم چون دیدم شما آنلاین هستید و قصد تخریب هم ندارم!
موردی که خیلی توش موندم اینه که سما به چه علت همچین تهمتی رو میزنید؟؟؟
از هر جایی میخواهید میتونید پیگری کنید چون من اصلا نه دی داس بلدم نه چیزی !
واقعا نمیدونم چی بگم.
بنده شما رو نگفتم! دقت کرده باشید یک پاراگراف اومدم پایین و متن رو خونده باشید نوشتم همکار(منظور فروشنده های دیگه ای که تقریبا هم قیمت ما دارند سرویس میدند)
در مورد اینکه بنده اگر دیدید آنلاین هستم پ.خ میکردید نه اینکه پست بدید!
nanotech
June 9th, 2012, 16:59
سلام
آفر هاتون پا برجاست ؟ رم 1گیگ ؟
از چه موقعیت هایی میتونید سرویس بدید ؟ آیپی از هر موقعیتی که میشه سرویس گرفت برام پ خ کنید ممنون از لطفتون
ArashMiniStar
June 9th, 2012, 21:09
از مدیران سایت بابت پیگری تشکر میکنم...:53:
sainaweb
June 9th, 2012, 22:42
اینجا سامانه پشتیبانی نیست! مگه 10 ساعت از ارسال تیکتتون گذشته کسی پاسخ نداده که اینجا پست میزنید! وقتی اینجا پست میزنید یعنی تابع قوانین اینجا هستید که بنده در پست http://www.webhostingtalk.ir/f15/34901/index66.html#post422306 اعلام کردم که سرویس کاربر ترمینیت میشه و بازگشت پول داده میشه ! فکر کردید اینجا بیاید ما رو تخریب کنید کارتون زودتر راه میفته؟! تیکتتون هم پاسخ داده شده! اگر مشکلی هست به مدیران عکس تیکت را ارسال کنید و در بخش انتقادات و پیشنهادات تاپیک بزنید! این جا تاپیک فروش هست!
خیلی ها اینجا دوست دارند شخص بنده یا سرویس های جوان سرور را تخریب کنند! میان سرویس میگیرن از سه لوکیشن شروع میکنن سایت خودمون رو دیداس میزنند! با اسم فیک خرید و ای پی چیز شکن خرید میکنند که فکر میکنن ما پیداشون نمیکنیم! صبر و تحمل و دوستی هم حدی داره! نمیتونید رقابت کنید چرا از راه ناجوانمردی جلو میاید؟! از این پس با شیوه دیگه ای با همکارانی که دارند به ما لطمه میزنند برخورد میشه! و بهشون هم اینجا اعلام میکنم ، علاوه بر اینکه شخصا حالشون رو میگیرم ، در تاپیک هم با سند و مدرک معرفیشون میکنم! از طریق مراجع قضایی هم حتما پیگیری میکنم! فعلا یکـ فروند همکار نامرد شناسایی شدکه بزودی یک مدرک دیگه مونده اون رو هم آماده کنم اعلام میکنم!
گُود لاک!
والا ما که خیلی وقته سرویس داریم از جوان سرور ازش راضی هستیم . پشتیبانیش هم تا الان عالی بوده غیر از 1 مورد . خیلی وقتا هم خارج وقت اداری جواب تیکت دادن . 2-3 سری هم بصورت طولانی تلفنی مشاوره دادن .
iranian-portal
June 10th, 2012, 02:26
حتی بدن انسان هم ک دوره کوتاهی دچار خستگی و افت میشه
جوان سرور حدود یک ماهی بود از لحاظ پشتیبانی و کیفیت واقعا مثل فروشنده های تابستانی شده بود :-p:))
اما احسنت میگم به جناب مسعودی که دوباره قوی تر از قبل برگشت بالا
دو سرور جایگزینی که تحویل شد واقعا بینظیره پشتیبانی هم زیر 10 دقیقه جواب گرفتم :104:
دوباره کیفیت زنده شدددد :115:
جناب مسعودی بابت این همه تعریف فقط بی زحمت حقوق ما یادت نره که رفقا یک هفته است نون نخوردن :105:
saeedxxx
June 10th, 2012, 13:29
جوان سرور در کل سرویس های خوبی داره! فقط یه پیشنهاد برای فروشتون میدم، اون هم اینکه هارد سرورهای مجازی که ارائه میدید رو افزایش بدید خیلی بهتر میشه!
mahyar2pac
June 15th, 2012, 13:33
سلام
این آفرتون مناسب هاستینگ هست ؟
-- SP Offer 512 --
هزینه لایسنس cpanel ?
itjavani
June 16th, 2012, 20:36
با سلام خدمت تمامی کاربران عزیز جوان سرور
جشنواره از بهار تا تابستان جوان سرور آغاز شد.
هر ماه یک جایزه و یک برنده
با خرید و تمدید هر یک از سرویس های جوان سرور در این قرعه کشی شرکت داده خواهید شد.
همزمان با آغاز جشنواره فروش ویژه سرورهای مجازی هلند با آی پی امریکا با پورت 10 گیگابیت و سرورمجازی کشور جمهوری چک نیز آغاز شد...
جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت جوان سرور (http://javanserver.com)مراجعه نمایید.
با تشکر
جوان سرور
JavanServer.com
itjavani
June 16th, 2012, 22:12
سلام
این آفرتون مناسب هاستینگ هست ؟
-- SP Offer 512 --
هزینه لایسنس cpanel ?
پ.خ داده بودید ، پاسخ داده شد.
itjavani
June 21st, 2012, 20:18
محدودیت فروش سرویس پلن 256 سرورهای جمهوری چک و هلند افزایش یافت...
itjavani
June 26th, 2012, 00:13
تعداد محدودی سرور انگلیس موجود هست ... سفارش برروی وب سایت باز شد
nanotech
June 26th, 2012, 00:17
سلام روی سرویستون کنسول میدید و امکان نصب سیستم عامل توسط خودمون هست ؟
itjavani
June 26th, 2012, 00:24
سلام روی سرویستون کنسول میدید و امکان نصب سیستم عامل توسط خودمون هست ؟
کنسول داده میشه ولی نصب و تعویض سیستم عامل توسط ما صورت میگیره
nanotech
June 26th, 2012, 00:25
خب به نفعتونه که دردسرش و مسئولیتش با خودمون ، بعدشم وقتی کنسول میدید دیگه مشکل چیه ؟ شما ایزو رو مانت کنید باقیش با من
کنسول داده میشه ولی نصب و تعویض سیستم عامل توسط ما صورت میگیره
itjavani
June 26th, 2012, 00:29
خب به نفعتونه که دردسرش و مسئولیتش با خودمون ، بعدشم وقتی کنسول میدید دیگه مشکل چیه ؟ شما ایزو رو مانت کنید باقیش با من
عموما پورت ها توسط کاربران بسته نمیشود که این کار باعث به دردسر افتادن باقی کاربران ما میشود. مسئولیت سرویس شما با خودتان هست ولی باقی سرویس ها با ما هست این رو ما باید در نظر بگیریم
از طرفی تعویض سیستم عامل شامل هزینه هست.
nanotech
June 26th, 2012, 01:18
عموما پورت ها توسط کاربران بسته نمیشود که این کار باعث به دردسر افتادن باقی کاربران ما میشود. مسئولیت سرویس شما با خودتان هست ولی باقی سرویس ها با ما هست این رو ما باید در نظر بگیریم
از طرفی تعویض سیستم عامل شامل هزینه هست.
منظورتون چه پورتی هست ؟ بعد از اینکه سیستم عامل نصب توسط ما انجام شد میشه انجام بدید ؟
itjavani
June 26th, 2012, 01:23
منظورتون چه پورتی هست ؟ بعد از اینکه سیستم عامل نصب توسط ما انجام شد میشه انجام بدید ؟
وقتی این کار توسط ما صورت میگیره چه دلیلی داره شما سیستم عامل نصب کنید؟
nanotech
June 26th, 2012, 01:27
والا من اینجوری مطمئن تر هستم ، مجازی ساز /دیتاسنتر امریکا و چک چیه ؟کدومش بهتره ؟ میشه برام ایپی بفرستید ؟
وقتی این کار توسط ما صورت میگیره چه دلیلی داره شما سیستم عامل نصب کنید؟
nanotech
June 27th, 2012, 01:45
چی شـــــد ؟:39:
ostadomid
June 27th, 2012, 02:15
گویا ایشون فقط خودشون سیستم عامل رو عوض میکنند و هزینه اش رو هم دریافت میکنند برای همین کنسول نصب نمیدند.
itjavani
June 27th, 2012, 02:49
والا من اینجوری مطمئن تر هستم ، مجازی ساز /دیتاسنتر امریکا و چک چیه ؟کدومش بهتره ؟ میشه برام ایپی بفرستید ؟
اگر پست اول تاپیک و یا وارد وب سایت میشدید مطالعه خیلی مختصر میکردید به پاسختون میرسیدید!
مجازی ساز سرورهای ما Vmware esxi 5 هست . برای تست ای پی نیز فقط کافیه به وب سایت دیتاسنترهای نام برده برید و تست بگیرید.
pm2008
June 27th, 2012, 14:30
سایتتون از سوئیس باز نشد برای من
دلیل این پایین بودن قیمت ها چیه ؟ همه جا قیمت ها 2 برابر اینه ، با این وضعیت دلار 2 تومنی آفر 14 تومنی شما یعنی 7 دلار که خیلی عجیبه
!@$#)_+%^"<*&%^$
June 27th, 2012, 15:17
دلیل این پایین بودن قیمت ها چیه ؟ همه جا قیمت ها 2 برابر اینه ، با این وضعیت دلار 2 تومنی آفر 14 تومنی شما یعنی 7 دلار که خیلی عجیبه
مطمئن باشید هرچقدر پول بدین آش میخورید وقتی یک وی پی اس ۵ دلار براتون در میاد این یعنی چی؟ یعنی ۵ دلار انتظار داشته باشید یعنی وقتی تیکت زدی به هیچ وجه جواب نمیدن و اگر اسپم ارسال بشه تهدیدتون میکنن که اگه ۱۵ تومان جریمه ندین همه ی سرور هاتون رو حذف میکنن=;
p30speed
June 27th, 2012, 17:24
من 7 ماه از ایشون سرویس دارم و راضی هستم.
قیمتها پایین نیست . الان چندیدن دوست دیگر تو همین انجمن دارند با این قیمت سرویس میدن.حتی بعضی ها کمی پایین تر.
در مورد اسپم دوست عزیز بنده خدا تو پست اول نوشته که در صورت امدن ایبوز باید جریمه پرداخت کنید. وقتی از اول باهات طی کرده دیگه ایرادش چیه؟ اگر طی نمی کرد حق با شما بود.
رویه برخورد با تخلف:
در صورت آمدن ابیوز سرویس مشترک به مدت 24 ساعت ساسپند شده و مبلغ 15 هزارتومان به عنوان جریمه و تعویض آی پی دریافت میگردد.
لازم به ذکر هست سرویس هایی که برای دیداس و اینترنت ماهواره ای و لیچ استفاده شود ، سرویس های آنان لغو شده و هیچگونه بازگشت وجه نخواهیم داشت.
itjavani
June 27th, 2012, 17:39
مطمئن باشید هرچقدر پول بدین آش میخورید وقتی یک وی پی اس ۵ دلار براتون در میاد این یعنی چی؟ یعنی ۵ دلار انتظار داشته باشید یعنی وقتی تیکت زدی به هیچ وجه جواب نمیدن و اگر اسپم ارسال بشه تهدیدتون میکنن که اگه ۱۵ تومان جریمه ندین همه ی سرور هاتون رو حذف میکنن=;
ما کسی رو تهدید نمیکنیم! بفرمایید قوانین وب سایت رو مطالعه نمایید بعد اظهار نظر کنید.در ابتدای تاپیک ، در قوانین وب سایت هر دو جا قید شده! مجبور نیستید تخلف کنید که جریمه بدید.
itjavani
June 27th, 2012, 17:43
سیاست گذاری شرکت بر این بوده که با خرید سرورها نود بالا و کولو برخی سرور ها توانسته هزینه های تمام شده سرویس ها رو کاهش بده در نتیجه با کم کردن هزینه های جانبی و سود پایین به همچین قیمتی برای مصرف کننده برسه
itjavani
June 27th, 2012, 18:12
با سلام خدمت تمامی عزیزان
با توجه به تقاضا و نیاز کاربران به داشتن سرویس از کشور آلمان ، بر آن شدیم تا سروری جدید از لوکیشن آلمان ، دیتاسنتر هتزنر تهیه نماییم و اقدام به ارائه سرویس نماییم. این سومین فروش ویژه ما در جشنواره از بهار تا تابستان جوان سرور میباشد. هزینه سرویس های سرور مجازی آلمان فعلا پایین تر از باقی سرور های جوان سرور میباشد. جهت حفظ کیفیت تنها 20 سرور مجازی در این سرورها میزبانی میگردد.
رم 256 تنها ماهیانه 8 هزارتومان و......
جهت کسب اطلاعات بیشتر به بخش سرور مجازی آلمان مراجعه نمایید.
جوانـ سرور - فروش ویژه سرور مجازی آلمان (http://javanserver.com/de-vps.php)
اگر پست اول تاپیک و یا وارد وب سایت میشدید مطالعه خیلی مختصر میکردید به پاسختون میرسیدید!
مجازی ساز سرورهای ما Vmware esxi 5 هست . برای تست ای پی نیز فقط کافیه به وب سایت دیتاسنترهای نام برده برید و تست بگیرید.
منظورم از آیپی تست ایپی که روی سرور های خودتون Assegin شده بوده - و اینکه کدوم بهتره ؟1 ( از نظر کیفیت دیتاسنتر "سخت افزار و شبکه " ) 2( از نظر ارتباط شبکه ایران تا اون دیتاسنتر "روت های ارتباطی ا
itjavani
June 27th, 2012, 22:45
منظورم از آیپی تست ایپی که روی سرور های خودتون assegin شده بوده - و اینکه کدوم بهتره ؟1 ( از نظر کیفیت دیتاسنتر "سخت افزار و شبکه " ) 2( از نظر ارتباط شبکه ایران تا اون دیتاسنتر "روت های ارتباطی ا
ip برای تست در پست اول قرار داده شد.
baber
June 28th, 2012, 00:58
ip از جمهوری چک بدید ممنون میشم
itjavani
June 28th, 2012, 01:02
ip از جمهوری چک بدید ممنون میشم
ابتدای تاپیک قرار داده شده
iranian-portal
June 28th, 2012, 04:10
سلام خدمت جناب مسعودی گل
آقا ما بی صبرانه منتظر قرعه کشی این هلند هستیم ها :69:
itjavani
July 10th, 2012, 19:31
سلام خدمت جناب مسعودی گل
آقا ما بی صبرانه منتظر قرعه کشی این هلند هستیم ها :69:
در ابتدای ماه رمضان قرعه کشی صورت میگیرد.البته خبرهای خوش دیگری نیز در راه هست
penfulmega
July 29th, 2012, 01:24
هنوز هم سرویس هلند ارائه میشه ؟
saeedxxx
July 29th, 2012, 01:28
نتایج قرعه کشی اعلام شده؟ :دی
yashar313
July 31st, 2012, 15:27
خریدم راضی نبودم
کیفیت کم
پشتیبانی ضعیف
itjavani
July 31st, 2012, 17:22
خریدم راضی نبودم
کیفیت کم
پشتیبانی ضعیف
من هم بودم هر چی بدافزار رو سرور نصب میکردم و بارها با اینکه مدیر سرور بهتون گوش زد میکنه vmware tools رو disable نکنید ، disable میکردم نباید هم راضی بوده باشم!
کیفیت کم رو خود کاربر نظر میده ، در برابر سخت افزاری که ما بین تمامی ارائه کنندگان سرور مجازی ارائه میکنیم کمتر جایی رو دیدم همانند ما همچین سخت افزارهایی رو ارائه کنه بهتون! از طرفی باید در نظر بگیرید مثلا برای سرویس 256 کاربر ویندوز 2003 سفارش میده بعد روش 5 تا برنامه آنلاین هم میخواد داشته باشه باید هم کیفیت مناسب نباشه بدلیل اینکه دیگر منابعی نمونده که بتونه استفاده کنه ، در نتیجه ریست مداوم نیاز دارد هر دو سه روز یکبار ، تهش هم اسم سرویس دهنده بد در میره که میگن سرویس دهنده به درد نمیخوره! باید سرویس رو باب نیاز خودتون تهیه کنید!
در مورد پشتیبانی ما سه لول پشتیبانی داریم
1- پشتیبانی 24 ساعته واقعی که توسط تلفن هم صورت میگیره که هزینه اختصاصی داره و افراد زیادی این پکیج را فعال دارند
2- پشتیبانی 16 ساعته در روز برای کاربران بسیار خوبمان با میانگین 1 ساعت پاسخگویی که ویژه افرادی هست که نحوه تیکت زدن ، انتخاب مناسب تاپیک ، محتوای تیکت مناسب رو بلد باشند. پسورد سرویس بدرستی ارسال کرده باشند و درخواست های خودشون رو بدور از هرگونه پریشانی اعلام نمایند.
3- پشتیبانی 16 ساعته در روز برای کاربران با میانگین پاسخگویی 3 ساعت که ویژه افرادی هست که هیچکدام از موارد بالا را رعایت نمیکنند و فقط دوست دارند با فحش و طعنه و اتهام و تهدید کارشون رو پیش ببرند.
البته این میزان تایم به طور تقریب هست ممکن هست حتی در نوع دوم پاسخگوییی خیلی زودتر یا خیلی دیرتر هم بدلایلی صورت گرفته باشه که نمیشه با توجه به مشکلات اینتر نت ایران ایرادی گرفته بشه× بارها و بارها شده ما حتی در روز استراحت نداشتیم ومدام سر کار بودیم که یکی از عوامل کندی اینترنت بود که برای باز کردن یک تیکت باید 5 دقیقه وقت صرف میکردیم ولی خوب در کل این میزان زمان تقریبی هست.جوان سرور با هیچ کسی جنگ و دعوا نداره مگر اینکه خود کاربر دوست داشته باشه که جنگ و دعوا درست کنه! یک سری کاربر نما :دی که در عمل از طرف فروشنده های دیگر برای تخریب سرویس تشریف میارند که سرویس های جوان سرور رو تخریب کنند که ما سعی میکنیم در اولین فرصت ممکن از اینگونه افراد جلوگیری کنیم.
یک سری افراد هم اخیرا سعی در تخریب دارند که نتونستند هنوز مدارکی ارسال کنند. قبل از هرگونه انتقاد و پیشنهات لطفا با مدرک صحبت کنید تا بدونیم مشکل از چه قراره و برای بقیه روشن بشه در غیراینصورت نیت شما جور دیگری تفسیر میشه و ما مجبور به برخورد خواهیم بود.
mhedayati27
July 31st, 2012, 18:57
خریدم راضی نبودم
کیفیت کم
پشتیبانی ضعیف
با عرض معذرت چی گرفتین که راضی نبودین؟؟؟؟
4تا سرور به مدت 8 ماه دارم پشتیبانی هر ساعت از وقت اداری تماس گرفتم خود آقای مسعودی جواب دادن . مشکل رو حل کردن
تیکیت هم نهایت 2ساعت طول میکشه جواب بدن
البته از تاریخ ثبت نام شما مشخصه این کاره نیستی و فقط برای خراب کردن وجه مردم پست الکی میزنی....
(کسی که پرنده نیس نباید در وب هاستینگ تالک لانه بسازد)
خوب به این مساله فکر کن.....
mhedayati27
July 31st, 2012, 19:02
من هم بودم هر چی بدافزار رو سرور نصب میکردم و بارها با اینکه مدیر سرور بهتون گوش زد میکنه vmware tools رو disable نکنید ، disable میکردم نباید هم راضی بوده باشم!
کیفیت کم رو خود کاربر نظر میده ، در برابر سخت افزاری که ما بین تمامی ارائه کنندگان سرور مجازی ارائه میکنیم کمتر جایی رو دیدم همانند ما همچین سخت افزارهایی رو ارائه کنه بهتون! از طرفی باید در نظر بگیرید مثلا برای سرویس 256 کاربر ویندوز 2003 سفارش میده بعد روش 5 تا برنامه آنلاین هم میخواد داشته باشه باید هم کیفیت مناسب نباشه بدلیل اینکه دیگر منابعی نمونده که بتونه استفاده کنه ، در نتیجه ریست مداوم نیاز دارد هر دو سه روز یکبار ، تهش هم اسم سرویس دهنده بد در میره که میگن سرویس دهنده به درد نمیخوره! باید سرویس رو باب نیاز خودتون تهیه کنید!
در مورد پشتیبانی ما سه لول پشتیبانی داریم
1- پشتیبانی 24 ساعته واقعی که توسط تلفن هم صورت میگیره که هزینه اختصاصی داره و افراد زیادی این پکیج را فعال دارند
2- پشتیبانی 16 ساعته در روز برای کاربران بسیار خوبمان با میانگین 1 ساعت پاسخگویی که ویژه افرادی هست که نحوه تیکت زدن ، انتخاب مناسب تاپیک ، محتوای تیکت مناسب رو بلد باشند. پسورد سرویس بدرستی ارسال کرده باشند و درخواست های خودشون رو بدور از هرگونه پریشانی اعلام نمایند.
3- پشتیبانی 16 ساعته در روز برای کاربران با میانگین پاسخگویی 3 ساعت که ویژه افرادی هست که هیچکدام از موارد بالا را رعایت نمیکنند و فقط دوست دارند با فحش و طعنه و اتهام و تهدید کارشون رو پیش ببرند.
البته این میزان تایم به طور تقریب هست ممکن هست حتی در نوع دوم پاسخگوییی خیلی زودتر یا خیلی دیرتر هم بدلایلی صورت گرفته باشه که نمیشه با توجه به مشکلات اینتر نت ایران ایرادی گرفته بشه× بارها و بارها شده ما حتی در روز استراحت نداشتیم ومدام سر کار بودیم که یکی از عوامل کندی اینترنت بود که برای باز کردن یک تیکت باید 5 دقیقه وقت صرف میکردیم ولی خوب در کل این میزان زمان تقریبی هست.جوان سرور با هیچ کسی جنگ و دعوا نداره مگر اینکه خود کاربر دوست داشته باشه که جنگ و دعوا درست کنه! یک سری کاربر نما :دی که در عمل از طرف فروشنده های دیگر برای تخریب سرویس تشریف میارند که سرویس های جوان سرور رو تخریب کنند که ما سعی میکنیم در اولین فرصت ممکن از اینگونه افراد جلوگیری کنیم.
یک سری افراد هم اخیرا سعی در تخریب دارند که نتونستند هنوز مدارکی ارسال کنند. قبل از هرگونه انتقاد و پیشنهات لطفا با مدرک صحبت کنید تا بدونیم مشکل از چه قراره و برای بقیه روشن بشه در غیراینصورت نیت شما جور دیگری تفسیر میشه و ما مجبور به برخورد خواهیم بود.
پاسخ خوب و معقولی بود مثل همیشه
بنده با تجربه 1ساله ای که بدست اوردم هنوز هم حاضر نیستم سرویسم رو از جوان سرور تغییر بدم
نه دوست آقای مسعودی هستم و نه با هم صمیمی هستیم به عنوان یک کاربر که 8 ماه از ایشون سرویس دارم و همه چیز رو از دید انصاف دیدم دارم میگم....
به امید موفقیت روز افزون و آفر های زیاد تر :دی
sina13
July 31st, 2012, 23:47
دوستان بهتره کمی آرومتر باشن...
نمیدونم چه داستانیه تو این مملکت خراب شده که هیچ کس حق نداره ناراضی باشه!
طرف درست یا غلط میگه ناراضیم...تنها کسی که باید جواب بده هم جواب داده...بعد جماعتی میریزن سرش که ما راضی ما راضی...
این قشون کشی داستانیه واسه خودش
حالا به ما گیر بدین بخندیم>:d<
teambieber
August 1st, 2012, 01:06
سرور های جدید از fdc اضافه نمیکنید ؟؟ فوق العاده هست این سرور ها !
itjavani
August 1st, 2012, 01:28
سرور های جدید از fdc اضافه نمیکنید ؟؟ فوق العاده هست این سرور ها !
از کدام لوکیشن نیاز دارید؟
طرف درست یا غلط میگه ناراضیم...تنها کسی که باید جواب بده هم جواب داده...بعد جماعتی میریزن سرش که ما راضی ما راضی...
هرکسی میتونه ناراضی باشه ولی زمانی که چیزی رو مطرح میکنه پا حرفش بمونه! و مدرک ارائه کنه! نه اینکه از رو هوا هر چی دوست داشت بگه!
شکرخدا قانون های حمایتی هاستینگ زیاد شده که فقط یک نیرو بیکار میخواد تا از تمامی این افرادی که حتی روی انجمنی هم حرف میزنن پیگیری کنه و قانونی ادبشون کنه!جالبتر اینکه هزینه های حق الوکاله ، تمبر و... نیز برعهده محکوم هست.
sainaweb
August 1st, 2012, 01:54
http://www.webhostingtalk.ir/images/misc/quote_icon.png نوشته اصلی توسط sina13http://www.webhostingtalk.ir/images/buttons/viewpost-left.png (http://www.webhostingtalk.ir/f15/34901/index82.html#post504535)دوستان بهتره کمی آرومتر باشن...
والا به عنوان یک کاربر اظهار نظر میکنم کیفیت سرویس ها عالی هستند و آپتایم بالا و پورت مناسب و عدم اورسل مشخصه های کاری جوان سرور هستش .
غیر از یک مورد انتقال سرور که ایشون با اینکه برای ما حیاتی بود همکاری نکردند و بیش از 4 میلیون تومن خسارت خوردیم ( البته به جوان سرور ربطی نداشت ) مورد دیگه ای ندیدیم
itjavani
August 1st, 2012, 02:11
والا به عنوان یک کاربر اظهار نظر میکنم کیفیت سرویس ها عالی هستند و آپتایم بالا و پورت مناسب و عدم اورسل مشخصه های کاری جوان سرور هستش .
غیر از یک مورد انتقال سرور که ایشون با اینکه برای ما حیاتی بود همکاری نکردند و بیش از 4 میلیون تومن خسارت خوردیم ( البته به جوان سرور ربطی نداشت ) مورد دیگه ای ندیدیم
تشکر!
بابت انتقال شرمنده! خیلی ها میدونن که ما فقط و فقط واسه یوزر خودمون که روی سرور ما بخواد بیاد کار انجام میدیم! بدلیل درخواست برخی سرویس دهنده ها کلا دست به سرویس های باقی سرویس دهنده ها نمیزنیم! ولی خیلی دوست داشتم کمکتون کنم! هم تایم شما کم بود هم زمان زیادی نیاز داشت.از طرفی ترجیح دادیم که راهنماییتون کنیم برای انتقال تا اینکه خودمون انجام بدیم .
teambieber
August 1st, 2012, 04:33
از کدام لوکیشن نیاز دارید؟
هرکسی میتونه ناراضی باشه ولی زمانی که چیزی رو مطرح میکنه پا حرفش بمونه! و مدرک ارائه کنه! نه اینکه از رو هوا هر چی دوست داشت بگه!
شکرخدا قانون های حمایتی هاستینگ زیاد شده که فقط یک نیرو بیکار میخواد تا از تمامی این افرادی که حتی روی انجمنی هم حرف میزنن پیگیری کنه و قانونی ادبشون کنه!جالبتر اینکه هزینه های حق الوکاله ، تمبر و... نیز برعهده محکوم هست.
از سرور های هلند با پورت 10 گیگ رم 512 میخواستم
3rver
August 1st, 2012, 10:23
سلام
رم 256 از چه کشور هایی ارائه میدید؟
هزینه هر لوکیشن چنده؟
itjavani
August 1st, 2012, 10:56
از سرور های هلند با پورت 10 گیگ رم 512 میخواستم
متاسفانه موجود نیست فعلا! موجود باشه اطلاع میدم خدمتتون
سلام
رم 256 از چه کشور هایی ارائه میدید؟
هزینه هر لوکیشن چنده؟
256 فعلا از هیچ کشوری موجود ندارم
هر لوکیشن قیمت متفاوتی داره بستگی دار از کدام لوکیشن بخواید
3rver
August 1st, 2012, 11:39
منظورتون رو متوجه نشدم
بستنی که نیست که موجود نباشه
alfavps
August 1st, 2012, 11:43
دوست عزیز ایشون بر روی هر سرور از هر مقدار رم به تعداد خاصی میدن و وقتی حد نصاب پر بشه دیگه اورسل نمیکنن.
ما یه دونه 256 از هلند با پورت 10 gig از اقای مسعودی داریم پسفردا موعدش تموم میشه تحویلش میدیم هر کی خواست رزرو کنه.یا به من پیام خصوصی بده بهش خبر بدم
mhedayati27
August 2nd, 2012, 00:55
حرف شما کاملا صحیح و متینه دوست من
ولی این ناراضی بودن نیاز به ذکر علت نداره؟؟؟؟؟
mhedayati27
August 3rd, 2012, 01:29
جناب مسعودی:
قرعه کشی نزدیکه؟؟؟
و اینکه جوایز ها چی هستن؟؟؟
itjavani
August 22nd, 2012, 20:31
با سلام خدمت کاربران عزیز
با هدف جلب رضایت کاربرانی که به صورت نمایندگی سرورمجازی نزد جوان سرور فعالیت میکنند. در پلن های نمایندگی سرورمجازی جوان سرور تغییراتی حاصل گردیده است که میزان تخفیف و امتیازات سرویس به شرح زیر میباشد.
تعداد سرور مجازی => میزان تخفیف
5الی 15 سرویس فعال => 10 درصد تخفیف
16 الی 20 سرویس فعال => 15 درصد تخفیف
21 الی 25 سرویس فعال => 20 درصد تخفیف
26 الی 30 سرویس فعال => 25 درصد تخفیف
برای کاربرانی که بیش از 16 سرویس فعال نزد جوان سرور داشته باشند. درخواست های تعویض سیستم عامل در صورت Fair Request به صورت رایگان صورت میگیرد.
کاربرانی که تمایل به ارائه سرویس در پلن های کاستومایز شده داشته باشند میتوانند با بخش فروش تماس حاصل فرمایند.
در حال حاضر تعدادی سرویس مجازی از لوکیشن های مختلف با تحویل 12 ساعته موجود میباشد.
کاربرانی که هم اکنون تعداد سرویس های مجازی فعال آنان بیش از 5 عدد میباشد به واحد فروش به جهت ثبت تخفیف تیکت نمایند تا فاکتورهای جدید سرویس های آنان با تخفیف جدید صادر گردد.
امکانات ارزش افزوده بیشتری نیز در راه هست....منتظر خبرهای جدید ما باشید...
از همه لوکیشن ها تعداد محدودی سرویس موجود است ، موجودی ها بر روی سایت آپدیت شده است
ruhy
August 24th, 2012, 23:47
256با قیمت 6900 ندارید حتی 8000 تومن هم تو سایت موجود نیست
itjavani
August 25th, 2012, 00:37
256با قیمت 6900 ندارید حتی 8000 تومن هم تو سایت موجود نیست
سرویس 256 فقط برای میکروتیک میدیم!اگر میکروتیک نیاز دارید میتونید به بخش فروش تیکت نمایید
penfulmega
August 30th, 2012, 14:35
پنل تحت وب چرا دیگه تعلق نمیگیره ؟
itjavani
August 30th, 2012, 15:52
پنل تحت وب چرا دیگه تعلق نمیگیره ؟
پنل تحت وب ها هر چند روز یکبار آماده میشود و تحویل کاربر میشود.
mortezafox
September 6th, 2012, 13:07
افر 20 10 تموم شده دیگه اپدی نمیشه
سیستم لینوکس نصب نمیشه
هزینه Cpanel
با نصب چقدره
در ضمن در حال حاضر 10 گیگ فایل دارم با هزار بازدید
رم 128 کم نمیشه
itjavani
September 6th, 2012, 14:43
افر 20 10 تموم شده دیگه اپدی نمیشه
سیستم لینوکس نصب نمیشه
هزینه Cpanel
با نصب چقدره
در ضمن در حال حاضر 10 گیگ فایل دارم با هزار بازدید
رم 128 کم نمیشه
هزینه سی پنل 15دلار ماهیانه میباشد
آفر از المان نیز خواستید میتونید تیکت فرمایید اراه کنیم خدمتتون !
در مورد رم با توجه به نصب سی پنل حداقل 512 نیاز دارید
pouya7525
September 7th, 2012, 13:16
با سلام خدمت آقای مسعودی یک سایت پر بازدید دارم تا به حال هاست نداشتم سرعت لود صفحات و cpu و رم برام مهمه این سرورهای آلمان و انگلیس و هلند و ... برا هاستینگ تفاوت دارند؟ الان با رم 2G چی موجود دارید؟ دسترسی به root هم می خوام و همچنین امکان remote reload. می شه خودم نصب و کانفیگ کنم؟ چه جوری می شه میزان رم مصرفی و cpu و .. دید برا بهینه سازی اسکریپت می خوام. پشتیبانی فنی به صورت زنده هم دارید و یا فقط تیکت؟ جرا فقط لینوکس centos نصب می کنند این همه distribution؟
itjavani
September 7th, 2012, 17:03
با سلام خدمت آقای مسعودی یک سایت پر بازدید دارم تا به حال هاست نداشتم سرعت لود صفحات و cpu و رم برام مهمه این سرورهای آلمان و انگلیس و هلند و ... برا هاستینگ تفاوت دارند؟ الان با رم 2G چی موجود دارید؟ دسترسی به root هم می خوام و همچنین امکان remote reload. می شه خودم نصب و کانفیگ کنم؟ چه جوری می شه میزان رم مصرفی و cpu و .. دید برا بهینه سازی اسکریپت می خوام. پشتیبانی فنی به صورت زنده هم دارید و یا فقط تیکت؟ جرا فقط لینوکس centos نصب می کنند این همه distribution؟
فکر کنم امروز با بنده تماس گرفته بودید. صحبت های لازمه انجام شد. اگر چیزی جا افتاد بفرمایید...
موفق باشید
mo_mohit1
September 14th, 2012, 13:03
كسي از اقاي مسعودي خبر نداره؟؟؟؟4 روزه زنگ و تيكت ميزنم..اصلا پاسخي نمي گيرم......
Anaykh
September 14th, 2012, 14:15
بیشتر از 8 ماهه که با ایشون کار میکنم و تا حالا هیچ مشکلی نداشتم ، و از سرویس های ایشان بسیار راضی هستم ، فقط رو سفارش آخر ما که 2 روز پیش دادیم ، هنوز وی پی اس ما حاضر نشده ، که اونم فکر میکنم چون تعدادش زیاده هنوز آماده نشده ، و تا حالا که هیچ مشکلی نداشتیم و امیدواریم که همیشه جوان سرور با همین کیفیت کار کنه .
mortezafox
September 18th, 2012, 00:11
هزینه سی پنل 15دلار ماهیانه میباشد
آفر از المان نیز خواستید میتونید تیکت فرمایید اراه کنیم خدمتتون !
در مورد رم با توجه به نصب سی پنل حداقل 512 نیاز دارید
کلس باشه چقدر نیاز داره
itjavani
September 18th, 2012, 00:54
کلس باشه چقدر نیاز داره
256 هم کفایت میکنه که ما فعلا سرویس نمیدیم
بیشتر از 8 ماهه که با ایشون کار میکنم و تا حالا هیچ مشکلی نداشتم ، و از سرویس های ایشان بسیار راضی هستم ، فقط رو سفارش آخر ما که 2 روز پیش دادیم ، هنوز وی پی اس ما حاضر نشده ، که اونم فکر میکنم چون تعدادش زیاده هنوز آماده نشده ، و تا حالا که هیچ مشکلی نداشتیم و امیدواریم که همیشه جوان سرور با همین کیفیت کار کنه .
شما رو که صحبت کردید و پاسختون داده شده و مشکلتون هم حل شده !
كسي از اقاي مسعودي خبر نداره؟؟؟؟4 روزه زنگ و تيكت ميزنم..اصلا پاسخي نمي گيرم......
تیکت انتقال شما نیز در زمان مقرر که بود پاسخ داده شد.