ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش ویژه سرور مجازی 256مگابایت رم فقط 6900 تومان ماهیانه ...

صفحه ها : 1 2 [3] 4

itjavani
February 25th, 2012, 17:57
فکر کنم با این پشتبانی اگر پیش برید زمان تحویل سرور 2 الی 3 سال میشه از موقعی که شروع به کار کردید پشتیبانی خوب بود الان واقعا خیلی بده

ابتدا میگفتین 2 الی 24 ساعت بعدش شد 24 الی 48 الان هم 24 الی 72

لطفا پشتبانی را یکم بهتر کنید

با سلام
تحویل سرویس چه ربطی به پشتیبانی داره؟!
پشتیبانی ما در همان ساعات مقرر کار میکنه!
تحویل سرویس مربوط به پشتیبانی نمیشه
سرور باید توسط کاربری کنسل و به کاربر دیگری واگذار گردد. در این حین حجم سفارشات نیز بالاست.

carbon7
February 25th, 2012, 18:20
با سلام
تحویل سرویس چه ربطی به پشتیبانی داره؟!
پشتیبانی ما در همان ساعات مقرر کار میکنه!
تحویل سرویس مربوط به پشتیبانی نمیشه
سرور باید توسط کاربری کنسل و به کاربر دیگری واگذار گردد. در این حین حجم سفارشات نیز بالاست.

اگر اماده کردن هر سرور 15 دقیقه طول بکشد و اگر 100 سفارش در روز دارید یعنی 25 ساعت طول میکشد تا این 100 سفارش را تحویل دهید

الی اگر ویندوز را برای هر سرور نصب میکنید که کار خیلی تعجب اوری هست :-| این مدت زمانی که گفتین طول میکشد.

24 الی 72 ساعت :-w

itjavani
February 25th, 2012, 18:49
اگر اماده کردن هر سرور 15 دقیقه طول بکشد و اگر 100 سفارش در روز دارید یعنی 25 ساعت طول میکشد تا این 100 سفارش را تحویل دهید

الی اگر ویندوز را برای هر سرور نصب میکنید که کار خیلی تعجب اوری هست :-| این مدت زمانی که گفتین طول میکشد.

24 الی 72 ساعت :-w

آماده کردن سرور 15 دقیقه زمان نمیبره! بیشتر هست!
در ضمن 24 ساعت که ما تحویل سرویس نمیدیم باید در طول روز پشتیبانی بدیم به کاربران!
تحویل تمامی سرویس ها از ساعت 9 شب هست الی 12 شب! البته در صورت موجود بودن سرور و آغاز سرورهای جدید در دو نوبت در روز سرویس ها رو تحویل میدیم!
ساعت تحویل رو به کاربران میگیم! حال فردی که بخواد میخره و فردی که نتونه صبر کنه میتونه از همکاران دیگه خریداری کنه.
مدت زمان تحویل سرویس که اعلام شده 24 الی 72 ساعت آن است که سرور بعضی کشورها بدلیل تراکم سفارش و همینطور کم بودن میزان کنسلی ها باید کاربر منتظر باشد تا سرویسی کنسل بشه در این بازه زمانی تا سرور جدیدی بتونیم بهشون بدیم!

plastic
February 25th, 2012, 18:49
ضمن خسته نباشید به جناب itjavani
قصد دیگری نیست اما چندین بار اقدام به تهیه سرویس از جناب itjavani کردیم ولی
به خاطر همین زمان تحویل بیشتر از 24 ساعت و همچنین چند مورد دیگر سعادت همکاری با ایشون رو نداشتیم!
از جمله پیشنهاد سرور مجازی 1 گیگ برای یک سرور دانلود شخصی خیلی کوچک !

itjavani
February 25th, 2012, 19:01
ضمن خسته نباشید به جناب itjavani
قصد دیگری نیست اما چندین بار اقدام به تهیه سرویس از جناب itjavani کردیم ولی
به خاطر همین زمان تحویل بیشتر از 24 ساعت و همچنین چند مورد دیگر سعادت همکاری با ایشون رو نداشتیم!
از جمله پیشنهاد سرور مجازی 1 گیگ برای یک سرور دانلود شخصی خیلی کوچک !

سلام ممنون
بنده هم واقف بر آن هستم که مدت زمان بیش از 24 ساعت ممکنه برای کاربرانی که کمی عجله دارن خب خیلی دیر باشه ولی باید اینور حق بدید حجم تراکم سفارشات بالاست و ما یک vcenter که بیشتر نداریم و نمیتونیم 3نفر روش باشیم مجبوریم برای سفارشات فقط یک نفر با آن کارکنه و خب مسلما اگر سروری نیاز به ریست داشته باشه یا مشکل فنی نیز داشته باشه توسط همان فرد در همان بازه باید انجام بشه خب این ها جز عقب افتادن و زمان بر بودن چیز دیگه ای نیست! گاها برخی افراد فکر میکنند ما از روی تنبلی دیر تحویل میدیم باید بگم خدمتشون که من اصلا و ابدا از پول بدم نمیاد و من و همکارام بیش از 18 ساعت در روز آنلاین هستیم منتها از این سریعتر فعلا مقدور نیست تا خبرهای خوب بعدی .... :دی

aminreza
February 29th, 2012, 20:37
امروز یک سرور مجازی دیگه هم از آقای مسعودی تهیه کردیم. 6 ساعته بهمون تحویل دادن ( محض اطلاع دوستانی که میگن 48 تا 72 ساعت طول میکشه ! )
در ضمن جا داره از همکار محترم ایشون یعنی آقای احسان پوررضایی هم تشکر ویژه بکنم. آخه ایشون تو پشتیبانی کم نمیذارن !
حدود 8-9 ماه هست که مشتری جناب مسعودی هستم و از سرویسدهیشون رضایت کامل رو دارم. متاسفانه اکثر مواقع من یادم میره تاریخ سررسید سرویسم کی بوده اما ایشون لطف میکنن و سرویسم رو کنسل نمیکنن.

ace_gishniz
February 29th, 2012, 20:40
بنده یه سرور با آی پی آمریکا از ایشون گرفتم و خیلی هم راضی هستم. پشتیبانی هم خوبه.

Subaru
February 29th, 2012, 22:24
امروز یک سرور مجازی دیگه هم از آقای مسعودی تهیه کردیم. 6 ساعته بهمون تحویل دادن ( محض اطلاع دوستانی که میگن 48 تا 72 ساعت طول میکشه ! )
در ضمن جا داره از همکار محترم ایشون یعنی آقای احسان پوررضایی هم تشکر ویژه بکنم. آخه ایشون تو پشتیبانی کم نمیذارن !
حدود 8-9 ماه هست که مشتری جناب مسعودی هستم و از سرویسدهیشون رضایت کامل رو دارم. متاسفانه اکثر مواقع من یادم میره تاریخ سررسید سرویسم کی بوده اما ایشون لطف میکنن و سرویسم رو کنسل نمیکنن.
چه خوش شانسین شما ، بهتون تبریک میگم :دی
خدا به ما هم از این شانسا بده 6 ساعته تحویل بگیریم
... و در کل سرویس دهی خوبی دارند آقای مسعودی ...
با تشکر

itjavani
February 29th, 2012, 22:32
بالاخره پکیج پشتیبانی 24 ساعته کاملا واقعیـــــــ به سرویس های جوان سرور برای کاربران که به دنبال پشتیبانی 24 ساعته واقعی هستند اضافه شد.
در این پکیج شما با پرداخت ماهیانه به شما یک عدد شماره موبایل پشتیبانی اختصاصی ارائه شده که در هر ساعت شبانه روز میتوانید با پشتیبان مخصوص به خود تماس داشته باشید و مشکلات خود را مطرح سازید.علاوه بر شماره تماس یک عدد آی دی جهت برقراری ارتباط از طریق مسنجر های مربوطه نیز به شما ارائه خواهد شد.مدت زمان فعال سازی پکیج حداکثر 72 ساعت بعد از پرداخت میباشد.با فعال سازی این پکیج ،پشتیبانی برای اکانت شما منظور میشود و نیازی نیست برای هر اکانت جداگانه هزینه پرداخت نمایید.

جوان سرور - پشتیبانی 24 ساعته - مدیریت و کانفیگ سرورهای لینوکسی و ویندوزی (http://javanserver.com/services.php#2)

# تعویض سیستم عامل و ریست پسورد گم شده سرویس به میزان نامحدود رایگان

با گسترش فعالیت و تعدد کاربران و ریسلر های جوان سرور برآن شدیم که پکیج تعویض سیستم عامل نامحدود ماهیانه و سالیانه را آماده نماییم.با فعال سازی این پکیج به صورت ماهیانه و یا سالیانه در بازه زمانی که پکیج فعال میباشد بی نهایت درخواست تعویض سیستم عامل میتوانید به شرکت ارسال نمایید.این پکیج برای افرادی که تعداد زیادی تعویض سیستم عامل در ماه و سال دارند مناسب میباشد.با فعال سازی این پکیج ، تعویض سیستم عامل و ریست پسورد گم شده برای تمامی سرویس های شما نامحدود رایگان خواهد بود.

جوان سرور - پشتیبانی 24 ساعته - مدیریت و کانفیگ سرورهای لینوکسی و ویندوزی (http://javanserver.com/services.php#1)
سوالی پیرامون پکیج ها بود در خدمتم.

alfavps
March 1st, 2012, 01:53
لطفا بفرمایید در حال چه سرویس هایی رو ارائه میدید و ازکجا؟

itjavani
March 1st, 2012, 11:12
لطفا بفرمایید در حال چه سرویس هایی رو ارائه میدید و ازکجا؟

از امریکا و لوگزامبورگ موجود هست

0060
March 1st, 2012, 12:02
بالاخره پکیج پشتیبانی 24 ساعته کاملا واقعیـــــــ به سرویس های جوان سرور برای کاربران که به دنبال پشتیبانی 24 ساعته واقعی هستند اضافه شد.
در این پکیج شما با پرداخت ماهیانه به شما یک عدد شماره موبایل پشتیبانی اختصاصی ارائه شده که در هر ساعت شبانه روز میتوانید با پشتیبان مخصوص به خود تماس داشته باشید و مشکلات خود را مطرح سازید.علاوه بر شماره تماس یک عدد آی دی جهت برقراری ارتباط از طریق مسنجر های مربوطه نیز به شما ارائه خواهد شد.مدت زمان فعال سازی پکیج حداکثر 72 ساعت بعد از پرداخت میباشد.با فعال سازی این پکیج ،پشتیبانی برای اکانت شما منظور میشود و نیازی نیست برای هر اکانت جداگانه هزینه پرداخت نمایید.

جوان سرور - پشتیبانی 24 ساعته - مدیریت و کانفیگ سرورهای لینوکسی و ویندوزی (http://javanserver.com/services.php#2)

# تعویض سیستم عامل و ریست پسورد گم شده سرویس به میزان نامحدود رایگان

با گسترش فعالیت و تعدد کاربران و ریسلر های جوان سرور برآن شدیم که پکیج تعویض سیستم عامل نامحدود ماهیانه و سالیانه را آماده نماییم.با فعال سازی این پکیج به صورت ماهیانه و یا سالیانه در بازه زمانی که پکیج فعال میباشد بی نهایت درخواست تعویض سیستم عامل میتوانید به شرکت ارسال نمایید.این پکیج برای افرادی که تعداد زیادی تعویض سیستم عامل در ماه و سال دارند مناسب میباشد.با فعال سازی این پکیج ، تعویض سیستم عامل و ریست پسورد گم شده برای تمامی سرویس های شما نامحدود رایگان خواهد بود.

جوان سرور - پشتیبانی 24 ساعته - مدیریت و کانفیگ سرورهای لینوکسی و ویندوزی (http://javanserver.com/services.php#1)
سوالی پیرامون پکیج ها بود در خدمتم.

با تشکر
آقای مسعودی بهتر نبود این هزینه نسبت به تعداد سرورها و یا درصدی از هزینه کل سرورها بود :-?

itjavani
March 1st, 2012, 12:43
با تشکر
آقای مسعودی بهتر نبود این هزینه نسبت به تعداد سرورها و یا درصدی از هزینه کل سرورها بود :-?

بر همین اساس نیز هست
دوستانی هستند که بیش از 10 - 20 -30 سرور از ما دارند که کد تخفیفی برای آنان در نظر گرفتیم که میتونند کدشون رو بزنند و با تخفیف پکیج ها رو سفارش بدند
این پکیج بر روی اکانت شما اکتیو میشه و برای تمامی سرویس های شما خواهد بود حال یک سرویس داشته باشید چه 50 سرویس
مسلما برای افرادی که سرویس زیاد دارند به صرفه خواهد بود

alfavps
March 1st, 2012, 13:53
از امریکا و لوگزامبورگ موجود هست

میشه بفرمایید کدوم کانفیگ ها رو الان دارید ؟

overv
March 1st, 2012, 13:58
آقا میشه توضیح واضح بدید که چرا با این قیمت دلار قیمتها رو میشکونید همیشه نباید به فکر خودتون باشید که آقای جوان سرورررررررررر :104:

itjavani
March 1st, 2012, 17:32
میشه بفرمایید کدوم کانفیگ ها رو الان دارید ؟

Plan 512 , 1024 موجود هست

---------- Post added at 05:32 PM ---------- Previous post was at 05:30 PM ----------

آقا میشه توضیح واضح بدید که چرا با این قیمت دلار قیمتها رو میشکونید همیشه نباید به فکر خودتون باشید که آقای جوان سرورررررررررر :104:

متوجه منظورتون نشدم؟!:-?

overv
March 1st, 2012, 21:08
منضورم کاملا واضح است شما با پایین آوردن قیمت فقط کار رو خراب میکنید vps 6000 تومن آخه این چه کاریه :61:

itjavani
March 1st, 2012, 21:23
منضورم کاملا واضح است شما با پایین آوردن قیمت فقط کار رو خراب میکنید vps 6000 تومن آخه این چه کاریه :61:

ابتدا کل تاپیک رو بخونید بعد پست بدید
سرویس افزایش قیمت پیدا کرده و الان سرویسی که شما میفرمایید 10 هزارتومان هست.

arman_2
March 1st, 2012, 21:44
سلام
مثله اینه که پلن های 256 و 512 هاتون تموم شده!
اضافه می شه؟ قیمتاتون که خیلی عالیه.

itjavani
March 1st, 2012, 23:37
سلام
مثله اینه که پلن های 256 و 512 هاتون تموم شده!
اضافه می شه؟ قیمتاتون که خیلی عالیه.

سلام
ممنون
بله اضافه میشه
سرور جدید از لوکیشن جدید آماده میشه

alfavps
March 1st, 2012, 23:44
آقای مسعودی دیگه جای تعریفی نداره
کارکشته ، با اخلاق و مشتری مدار
از بهترین ها هستند

payam_shzbax
March 2nd, 2012, 01:18
کارت صدا بر روی سیستم ها هست؟

itjavani
March 5th, 2012, 13:16
فروش ویژه سرورمجازی کانادا آغاز شد.
سرورهای مجازی کانادا جوان سرور دارای پورت قوی و اپتایم بالا هستند.در سرورهای کانادا جوان سرور از جمله بروز ترین سخت افزار های سرور روز دنیا استفاده شده است. جوان سرور بر روی این سرویس ها تضمین آپ تایم 99.9 درصد و همینطور عدم OverSell را به شما عزیزان میدهد.این سرور ها واقع در کیج اختصاصی جوان سرور زیر مجموعه شرکت دوران در دیتاسنتر Peer1 کانادا هستند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید
شرکت فناوران صنعت جوانی - جوان سرور - فروش ویژه سرورمجازی کانادا (http://javanserver.com/canada-vps.php)

تیکت بخش فروش: Javan Server | جوان سرور - ارسال تیکت (http://client.javanserver.com/submitticket.php?step=2&deptid=1)

شماره تماس : 01715539876-01715521602

AriyaDownload
March 5th, 2012, 13:54
اولیش رو من سفارش دادم از کانادا :d

alfavps
March 5th, 2012, 13:55
ip جهت پینگ ؟

itjavani
March 5th, 2012, 18:57
ip جهت پینگ ؟

خدمت شما: 69.90.68.1

---------- Post added at 06:57 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------

اولیش رو من سفارش دادم از کانادا :d

سرویستون تحویل داده شد. ;)

p30speed
March 6th, 2012, 00:24
4 ماه از ایشون سرویس دارم کاملا راضی هستم
جا داره از آقای پوررضایی جهت پاسخگویی و پشتیبانی خوب تشکر کنم

da6276
March 6th, 2012, 00:53
میکروتیک 256 از کانادا موجود دارید ؟

Web-Lovers
March 6th, 2012, 12:00
گیم سرور هم راه اندازی می کنید؟

p30speed
March 6th, 2012, 12:13
تو سایتشون به قسمت فروش تیکت بزنید سریعتر پاسخ میگیرید

itjavani
March 6th, 2012, 12:21
میکروتیک 256 از کانادا موجود دارید ؟

بله ، موجودی سرویس ها بر روی وب سایت آپدیت میشود.میتونید مشاهده بفرمایید

گیم سرور هم راه اندازی می کنید؟

نه متاسفانه ، سرور مجازی بخواید میتونیم تامین کنیم واستون ولی راه اندازی تخصصی نداریم در این زمینه فعلا!

mhedayati27
March 7th, 2012, 14:30
4 ماه از ایشون سرویس دارم کاملا راضی هستم
جا داره از آقای پوررضایی جهت پاسخگویی و پشتیبانی خوب تشکر کنم

با سلام
با شما موافقم دوست من
آقای lمسعودی که خیلی مدیریتشون خوبه این که شکی توش نیس
این وسط باید یک تشکر خیلی خیلی ویژه از آقای پور رضایی کنم ایشون جدا از وقت اداری خیلی به من و بعضی از دوستان لطف داشتن که به سرعت هر چه تمام پاسخ تیکیت ها و رفع مشکل می پرداختن
آقای پور رضایی: انشالله که شما این فروم رو دیده باشید....واقعا ممنونم از شما... ;;) :************

sina sina
March 7th, 2012, 15:44
آقای مسعودی سایتتون down هست
مشکلی پیش اومده ؟
نمیتونم پرداخت انجام بدم
ممنون.

itjavani
March 7th, 2012, 17:23
آقای مسعودی سایتتون down هست
مشکلی پیش اومده ؟
نمیتونم پرداخت انجام بدم
ممنون.

سایت مشکلی نداره
ممکن هست ای پی شما بلاک شده باشه ، بدلیل دیداس های اخیر برخی رقبا مقداری فایروال ما حساسیتش رو بردیم بالا ممکن هست بلاک شده باشه آی پی تون ، خط شکن استفاده کنید میبینید :دی

با سلام
با شما موافقم دوست من
آقای lمسعودی که خیلی مدیریتشون خوبه این که شکی توش نیس
این وسط باید یک تشکر خیلی خیلی ویژه از آقای پور رضایی کنم ایشون جدا از وقت اداری خیلی به من و بعضی از دوستان لطف داشتن که به سرعت هر چه تمام پاسخ تیکیت ها و رفع مشکل می پرداختن
آقای پور رضایی: انشالله که شما این فروم رو دیده باشید....واقعا ممنونم از شما... ;;) :************

ممنون شما لطف دارید.

soheilsh
March 7th, 2012, 18:00
همچنان ایپی اضافه ارائه نمیکنید ؟

itjavani
March 7th, 2012, 18:17
همچنان ایپی اضافه ارائه نمیکنید ؟

از کانادا میتونم بهتون آی پی بدم
هزینه هر ای پی اضافه 3000 تومان

soheilsh
March 7th, 2012, 18:18
از کانادا میتونم بهتون آی پی بدم
هزینه هر ای پی اضافه 3000 تومان

دیتاسنترش کجاست ؟
با اینترنت ماه...مشکلی نداره ؟
تست میکروتیک هم میدید؟ اگر نه بازگشت وجه بعد از تست دارید ؟

itjavani
March 7th, 2012, 18:22
دیتاسنترش کجاست ؟
با اینترنت ماه...مشکلی نداره ؟
تست میکروتیک هم میدید؟ اگر نه بازگشت وجه بعد از تست دارید ؟

peer1
سرویس تست نمیدیم! سرویس برای اینترنت ماهواره ای هم نمیدیم!
بازگشت وجه برای عدم کیفیت سرویس هست که شکر خدا کیفیت کلیه سرویس ها تضمین شده هستند!

soheilsh
March 7th, 2012, 18:23
peer1
سرویس تست نمیدیم! سرویس برای اینترنت ماهواره ای هم نمیدیم!
بازگشت وجه برای عدم کیفیت سرویس هست که شکر خدا کیفیت کلیه سرویس ها تضمین شده هستند!

من برای اینترنت ماهواره ای میخوام ، اگر کار نکنه دیگه هیچی

itjavani
March 7th, 2012, 18:59
من برای اینترنت ماهواره ای میخوام ، اگر کار نکنه دیگه هیچی

میتونید از بقیه همکاران تهیه کنید ، سرویس برای اینترنت ماهواره ای ما نمیدیم! چه کار بکنه چه کار نکنه

---------- Post added at 06:59 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------

و اینک فروش ویژه سرورمجازی انگلستان از سر گرفته شد.
مشخصات سرور جدید:

CPU: Dual Quad 5645 (Total: 24Core)
RAM: 48GB Ram
HDD: 4x2TB SAS Raid -10
Port: 1Gbps

سرورهای مجازی انگلستان جوان سرور بدلیل موقعیت جغرافیایی مناسب کشور انگلستان و پینگ مناسب به سوی ایران برای افرادی که خواهان سروری پر قدرت و دارای پینگ پایین هستند توصیه میشود. سرورهای انگلستان جوان سرور که دارای پردازنده های نهالم و هارد از نوع SAS هستند
از جمله بروز ترین سخت افزار های سرور روز دنیا استفاده شده است. جوان سرور بر روی این سرویس ها تضمین آپ تایم 99.9 درصد و همینطور عدم OverSell را به شما عزیزان میدهد.سرورهای انگلستان جوان سرور واقع در دیتاسنتر uk2 انگلستان میباشد.
جهت سفارش به وب سایت جوان سرور بخش سرور مجازی >> سرور مجازی انگلستان مراجعه نمایید.
تعداد سرورها محدود و مدت زمان تحویل سرویس حداکثر 24 ساعت بعد از ثبت و پرداخت سفارش میباشد.
شرکت فناوران صنعت جوانی - جوان سرور - فروش ویژه سرور مجازی انگلستان (http://javanserver.com/uk-vps.php)

جهت سفارش و کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
با تشکر
فناوران صنعت جوان (جوان سرور)
JavanServer.com

شماره تماس: 01715521602-01715539876
ارسال تیکت به بخش فروش: Javan Server | جوان سرور - ارسال تیکت پشتیبانی (http://client.javanserver.com/submitticket.php?step=2&deptid=1)
ساعات پاسخگویی تلفنی: 10 الی 14 و 17 الی 20

mak01
March 7th, 2012, 20:28
با سلام خدمت شما. رم 512 شما در حال حاضر با چه قیمتی برای فروش هستش؟ 9900 هست؟؟ من فقط انگلستان میخوام

mehdifx
March 7th, 2012, 20:34
بنده امروز سفارش سرور کانادا را دادم.. که امروز ایمیلی مبنی بر سرور انگلستان رسید. میخواستم به انگلستان تغییر بدید.(البته هنوز دریافت نکردم که همچین درخواستی را دادم)
فکر میکنید کی بتونید تحویل بدید؟..

تیکت برای بخش فروش زدم.

همچنین آفرهای 2 گیگ رم نیز قرار بدید.

باتشکر فراوان.

itjavani
March 7th, 2012, 21:33
با سلام خدمت شما. رم 512 شما در حال حاضر با چه قیمتی برای فروش هستش؟ 9900 هست؟؟ من فقط انگلستان میخوام

ماهیانه 14000 تومان
شرکت فناوران صنعت جوانی - جوان سرور - فروش ویژه سرور مجازی انگلستان (http://javanserver.com/uk-vps.php)

بنده امروز سفارش سرور کانادا را دادم.. که امروز ایمیلی مبنی بر سرور انگلستان رسید. میخواستم به انگلستان تغییر بدید.(البته هنوز دریافت نکردم که همچین درخواستی را دادم)
فکر میکنید کی بتونید تحویل بدید؟..

تیکت برای بخش فروش زدم.

همچنین آفرهای 2 گیگ رم نیز قرار بدید.

باتشکر فراوان.

تیکت کنید بخش فروش بررسی میشه
آفرهای دو گیگ نیز فکر خوبیه به زدی روی وب سایت قرار میدهیم

Ramin
March 7th, 2012, 21:41
Unable to connect

سلام سایتتون آپ هستش . بنده مانیتور کردم اما با خط شکن و بدون خط شکن برای بنده لود نمی شود

itjavani
March 7th, 2012, 21:46
سلام سایتتون آپ هستش . بنده مانیتور کردم اما با خط شکن و بدون خط شکن برای بنده لود نمی شود

:106: آی پیتون رو پ .خ کنید بررسی کنم

Eagle VP
March 8th, 2012, 01:37
از سرویس انگلستان uk2 و آمریکا singlehop ویندوز .کدوم رو میتونین ارائه بدین؟ و آیپی برای تست پینگ از امریکا و انگلیس برام لطف کنین ممنون میشم.
و شرایط money guarantee back شما چطوره؟!
تضمین عدم اورسل و تضمین آپ تایم در سرور و کیفیت خوب جهت عدم هنگ کردن وی پی اس و افت سرعت پورت هستش؟!
و اینکه کدوم بهتره‌؟
لینک های مربوطه جهت خرید هم بگین + پرداخت انلاین اوکی هستش!؟ + کد تخفیف
مدت زمان تحویل؟

Danestani
March 9th, 2012, 18:09
سلام
سوال من این هست که برای هاست کردن چند تا سایت نیاز به یک سرور دارم
من در بین سرور های شما رم ۲ گیگ ندیدم . یعنی ارایه نمیدین ؟
و سوال بعدی این هست که برای مدیریت هاست ها direct admin نیاز دارم
چقدر هزینه نصب این direct admin میشه ؟
آخرین سوال پینگ کدوم سرور برای ایران مناسب تر هست ؟

itjavani
March 9th, 2012, 18:20
از سرویس انگلستان uk2 و آمریکا singlehop ویندوز .کدوم رو میتونین ارائه بدین؟ و آیپی برای تست پینگ از امریکا و انگلیس برام لطف کنین ممنون میشم.
و شرایط money guarantee back شما چطوره؟!
تضمین عدم اورسل و تضمین آپ تایم در سرور و کیفیت خوب جهت عدم هنگ کردن وی پی اس و افت سرعت پورت هستش؟!
و اینکه کدوم بهتره‌؟
لینک های مربوطه جهت خرید هم بگین + پرداخت انلاین اوکی هستش!؟ + کد تخفیف
مدت زمان تحویل؟

هر دو لوکیشن موجود هست
آی پی تست نیز ابتدای تاپیک میباشد
لینک خرید وارد وب سایت javanserver.com بشید میتونید سرور مورد نظر را سفارش دهید
هنگی سرور بستگی داره خودتون چطور از سرویس کار بکشید
مدت زمان تحویل حداکثر 24 ساعت

سلام
سوال من این هست که برای هاست کردن چند تا سایت نیاز به یک سرور دارم
من در بین سرور های شما رم ۲ گیگ ندیدم . یعنی ارایه نمیدین ؟
و سوال بعدی این هست که برای مدیریت هاست ها direct admin نیاز دارم
چقدر هزینه نصب این direct admin میشه ؟
آخرین سوال پینگ کدوم سرور برای ایران مناسب تر هست ؟

رم دو گیگ نیز موجود هست منتها تیکت بفرمایید تا به صورت دستی سفارش آن اضافه گردد
نصب دایرکت ادمین رایگان میباشد و فقط کافیه اطلاعات لایسنس را به ما ارائه بدید
پینگ کشورهای اروپایی به تناسب کانادا و امریکا خب مسلما پایین تر هست

alfavps
March 9th, 2012, 22:50
سلام

قصد ارائه سرویس از سوییس رو ندارین ؟

itjavani
March 9th, 2012, 23:14
سلام

قصد ارائه سرویس از سوییس رو ندارین ؟

ما اولین شرکتی بودیم که از سوئیس وی پی اس دادیم ، وی پی اس موجود داریم منتها تعداد بسیار بسیار محدودی هستند انشالله تا چند روز دیگه بر روی وب سایت قرار میگیرد

h_jal
March 10th, 2012, 18:09
هزینه لایسنس سی پنل برای آفر SP Offer 4096 ماهیانه 10 هزار تومان? در حال حاضر چنده؟:63:

itjavani
March 10th, 2012, 18:10
هزینه لایسنس سی پنل برای آفر SP Offer 4096 ماهیانه 10 هزار تومان? در حال حاضر چنده؟:63:

خیر 25000 تومان هست

alfavps
March 11th, 2012, 18:09
سلام

جا داره اینجا از اقای احسان پوررضایی مسئول بخش پشتیبانی جوان سرور تشکری ویژه کنم که با گشاده رویی بدون هیچ گلایه و اعتراض به مشکل کاربران رسیدگی میکنن ..
به امید موفقیت بیشتر

ArashMiniStar
March 11th, 2012, 20:23
سلام.جا داره از عزیزان Javan Server تشکر ویژه کنم.من تو این یک ماه واقعا از سرویسم راضی بودم که اونم فقط چند روز اول مشکل داشتم که با راهنمایی هایی که کردند کاملا حل شد...
از همه نظر :113:
ضمنا ساپورتشون واقعا عالیه سریع پاسخ میدهند و ...
ضمنا چه زود 1 ماه تموم شد! :71:

SatSat
March 11th, 2012, 23:47
چرا من با سرور هاشون مشکل خوردم ؟

2 تا گرفتم 2 تا 512 شما هم همین رو داری یا 1 داری؟

ولی انصافا راضی نبودم تنظیمات خاصی داره یا نه با همون کانفیگ خودشون درست کار می کنه ؟

اگه تنظیم خاصی داره بگید

من برای **** استفاده می کنم برای همین همش دی سی می ندازه همون خطهای قرمز

کسی می تونه کمک کنه مجبور شدم یوزر هامو منتقل کنم به یه حای دیگه چون همه شاکی شدن

pedram.sistani
March 12th, 2012, 00:10

ولی انصافا راضی نبودم تنظیمات خاصی داره یا نه با همون کانفیگ خودشون درست کار می کنه ؟

اگه تنظیم خاصی داره بگید

کسی می تونه کمک کنه مجبور شدم یوزر هامو منتقل کنم به یه حای دیگه چون همه شاکی شدن

فکر نکنم مشکل از سرور داشته باشه
چون من دارم ازشون سرور خط قرمز داره ولی افت سرعت نداره

uisoftware
March 12th, 2012, 08:44
راستش دوست ندارم اینجا مطلب بزنم اما گویا تا اینجا تاپیک زده نشه کسی حرف ما رو گوش نمی‌کنه. از دیشب ساعت حدود ۱۲ دسترسی به VPS ندارم (یعنی دسترسی ssh من قطع شده) و توی تیکتی هم که به پشتیبانی زدم مشکلم رو بیان کردم، با اینکه در ابتدا پاسخ‌هایی به من دادن اما بعدش دیگه هیچ خبری نشد. الان ۷ ساعته که سایت ما داون شده و این برای من خیلی بده. راستش اگه دسترسی ssh و یا پنلی چیزی واسه درست کردنش داشتم اصلا شاکی و ناراحت نبودم اما من واقعا هیچ دسترسی‌ای به سرویس که بهم دادن در حال حاضر ندارم. امیدوار بودم که مشکل سریع حل بشه ولی تا به حال که نشده.
البته تا اینجای کار سرویسی که دادن واقعا خوب بوده و من راضی هستم. منتهی باید دید توی مشکلاتی که برای کاربران ایجاد می‌شه چطور عمل خواهند کرد. بازم از آقای مسعودی تشکر می‌کنم امیدوارم این پیام رو دیدن یه خرده سریع‌تر کار ما رو راه بندازن.
شماره تیکت رو هم می‌گذارم: 316365

uisoftware
March 12th, 2012, 13:40
...

itjavani
March 12th, 2012, 14:19
راستش دوست ندارم اینجا مطلب بزنم اما گویا تا اینجا تاپیک زده نشه کسی حرف ما رو گوش نمی‌کنه. از دیشب ساعت حدود ۱۲ دسترسی به VPS ندارم (یعنی دسترسی ssh من قطع شده) و توی تیکتی هم که به پشتیبانی زدم مشکلم رو بیان کردم، با اینکه در ابتدا پاسخ‌هایی به من دادن اما بعدش دیگه هیچ خبری نشد. الان ۷ ساعته که سایت ما داون شده و این برای من خیلی بده. راستش اگه دسترسی ssh و یا پنلی چیزی واسه درست کردنش داشتم اصلا شاکی و ناراحت نبودم اما من واقعا هیچ دسترسی‌ای به سرویس که بهم دادن در حال حاضر ندارم. امیدوار بودم که مشکل سریع حل بشه ولی تا به حال که نشده.
البته تا اینجای کار سرویسی که دادن واقعا خوب بوده و من راضی هستم. منتهی باید دید توی مشکلاتی که برای کاربران ایجاد می‌شه چطور عمل خواهند کرد. بازم از آقای مسعودی تشکر می‌کنم امیدوارم این پیام رو دیدن یه خرده سریع‌تر کار ما رو راه بندازن.
شماره تیکت رو هم می‌گذارم: 316365

بله البته یادتون رفت قید بفرمایید چه ساعتی تیکت زدید که پاسخ گرفتید و تا سه نصفه شب پیگیر کارتون بودیم ، فقط به هر حال کاربران دوست دارند جوری وانمود بکنند که مشکل همیشه از سمت سرویس دهنده هست ، اینجا پست دادن هیچ تسریعی در کار نداره با همیشه بر اساس نوبت تیکت ها و اولویت ها کارمیکنیم ، تماس تلفنی گرفته بودید پاسختون هم در تماس گرفتید
روز خوبی داشته باشید.

---------- Post added at 01:19 PM ---------- Previous post was at 01:13 PM ----------

اگه تنظیم خاصی داره بگید

راهنمایی لازم جهت استفاده بهینه از سرویس به تیکت ارسالی شما ارسال شد.

uisoftware
March 12th, 2012, 14:46
بله البته یادتون رفت قید بفرمایید چه ساعتی تیکت زدید که پاسخ گرفتید و تا سه نصفه شب پیگیر کارتون بودیم ، فقط به هر حال کاربران دوست دارند جوری وانمود بکنند که مشکل همیشه از سمت سرویس دهنده هست ، اینجا پست دادن هیچ تسریعی در کار نداره با همیشه بر اساس نوبت تیکت ها و اولویت ها کارمیکنیم ، تماس تلفنی گرفته بودید پاسختون هم در تماس گرفتید
روز خوبی داشته باشید.

من همیشه از سرویستون تعریف کردم. تو مطلبی هم که نوشتم توضیح دادم که چه اتفاقی افتاده. ساعت ۰۰:۳۳ تیکت زدم که پاسخ دادین، بقیه مطالب هم که تلفنی مطرح کردیم. ان شا الله مشکل حل بشه.
راستش ترافیک سایتمون بالاست و از بابت داون بودن سیستم دچار ضرر می‌شیم. همون‌طور که گفتم دسترسی ssh ندارم و تنها کاری که می‌تونم بکنم همین تیکت زدن به شماست!!

uisoftware
March 13th, 2012, 07:23
حیفم اومد یه تشکر ویژه از آقای مسعودی و تیمشون نکنم. هر چه ما عجول و کم حوصله بودیم تو حل مشکل ایشون برعکس با صبر و حوصله کار من رو راه انداختن. ان شا الله این مشکل ما دیگه اتفاق نمی‌افته و ما مشتری ثابت ایشون باقی می‌مونیم.

Amin12345
March 14th, 2012, 15:00
....

itjavani
March 14th, 2012, 16:25
میدونم نباید اینجا مطرح بشه ولی
از دیروز یه مشکلی برای سرویسمون پیش اومده نه جواب تیکت میدن نه زنگ نمیدونم شایدم براشون مشکلی پیش اومده باشه.
الان 12 ساعته که فقط کارم شده رفرش :|

خیلی جالبه ، شما هر ثانیه تیکتتون رو آپدیت میکنید و ما پاسخ شما را قبلا دادیم، سرویسی که ابیوز داره 24 ساعت حداقل زمان خاموشی سرور هست.
کلا کاربرانی که فکر میکنند اینجا پیغام بزارند کارشون زودتر و خارج از نوبت و خارج از قوانین شرکت انجام بشه سخت در اشتباه هستند.

Amin12345
March 14th, 2012, 22:39
....

ehsansystem
March 14th, 2012, 22:46
با سلام به همه دوستان .

ببخشید من این مدت نتونستم بیام و از شما ها تشکر و قدردانی کنم
چون واقعا تو جوان سرور شدیدا سرم شلوغ هست

واقعا از همه شما دوستان گلم ممنون هستنم که به من انرژی مثبت میدین

:79::">
:x :53: :-*

Amin12345
March 14th, 2012, 22:48
با سلام به همه دوستان .

ببخشید من این مدت نتونستم بیام و از شما ها تشکر و قدردانی کنم
چون واقعا تو جوان سرور شدیدا سرم شلوغ هست

واقعا از همه شما دوستان گلم ممنون هستنم که به من انرژی مثبت میدین

:79::">>:d

شما یدونه ای همینکه با حوصله جواب مارو میدین خودش یه دنیاس ...

fara3da
March 16th, 2012, 12:09
1 عدد سرور 512 از ایشون خریداری کردم

الان حدود 38 ساعته و دریافت نکدم من سرورو

ایشون میگن آیپی هامون تموم شده

ما هم کارمون گیره

لطفا سریع تر اوکی شه دیگه

itjavani
March 16th, 2012, 12:26
1 عدد سرور 512 از ایشون خریداری کردم

الان حدود 38 ساعته و دریافت نکدم من سرورو

ایشون میگن آیپی هامون تموم شده

ما هم کارمون گیره

لطفا سریع تر اوکی شه دیگه

بله آی پی نداریم ، منتظر آی پی جدید هستیم ، تیکت هم کردید پاسختون رو دادیم ، خیلی عجله دارید میتونید درخواست بازگشت وجه بدید و از سرویس دهنده دیگری سرویس بگیرید.

fara3da
March 16th, 2012, 12:32
ممنون از رسیدگی

پشتیبانی حرف نداره

شما الان به نظرتون چند ساعت دیگه آیپی ها میرسه ؟

چون من واسه انتقال فایل استفاده می کنم

سایت آپ نشه به بازدید لطمه می خوره

itjavani
March 16th, 2012, 12:54
و این بار فروش ویژه سرورمجازی سوئیس
مشخصات سرور جدید:

CPU: Dual Xeon E5620 (Total: 16Core)
RAM: 48GB Ram
HDD: 4x2TB SATAII

سرورهای مجازی سوئیس جوان سرور بدلیل موقعیت جغرافیایی مناسب کشور سوئیس و پینگ مناسب به سوی ایران برای افرادی که خواهان سروری پر قدرت و دارای پینگ پایین هستند توصیه میشود. سرورهای سوئیس جوان سرور دارای پردازنده های نهالم هستند.
جهت سفارش به وب سایت جوان سرور بخش سرور مجازی >> سرور مجازی سوئیس (http://www.javanserver.com/swiss-vps.php) مراجعه نمایید.
تعداد سرورها محدود و مدت زمان تحویل سرویس حداکثر 24 ساعت بعد از ثبت و پرداخت سفارش میباشد.
شرکت فناوران صنعت جوانی - جوان سرور - فروش ویژه سرور مجازی سوئیس (http://www.javanserver.com/swiss-vps.php)

جهت سفارش و کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
با تشکر
فناوران صنعت جوان (جوان سرور)
JavanServer.com

شماره تماس: 01715521602-01715539876
ارسال تیکت به بخش فروش: Javan Server | جوان سرور - ارسال تیکت پشتیبانی (http://client.javanserver.com/submitticket.php?step=2&deptid=1)
ساعات پاسخگویی تلفنی: 10 الی 14 و 17 الی 20 در روز های غیر تعطیل

---------- Post added at 11:54 AM ---------- Previous post was at 11:52 AM ----------

ممنون از رسیدگی

پشتیبانی حرف نداره

شما الان به نظرتون چند ساعت دیگه آیپی ها میرسه ؟

چون من واسه انتقال فایل استفاده می کنم

سایت آپ نشه به بازدید لطمه می خوره

کانادا دوشنبه ای پی جدید بهم میرسه
انگلیس هم انشالله تا شب گفتند آی پی ها رو میدند.
میتونید سرور سوئیس بردارید. تیکت نمایید تا واستون انجام بدید

alfavps
March 16th, 2012, 14:21
سلام

چرا رم 256 رو ندارین روی سوییس ؟

itjavani
March 16th, 2012, 14:30
سلام

چرا رم 256 رو ندارین روی سوییس ؟

موجود داشتیم ولی یک دفعه غارت شد :دی
دوباره 5 عدد موجودی اضافه کردیم

Amin12345
March 16th, 2012, 15:18
و این بار فروش ویژه سرورمجازی سوئیس
مشخصات سرور جدید:

قیمت ها برا بعد عید ثابت میمونه؟

itjavani
March 16th, 2012, 15:33
قیمت ها برا بعد عید ثابت میمونه؟

بله

mehdisa
March 16th, 2012, 20:36
سرور سوئیس با رم 256 ندارید ؟

itjavani
March 16th, 2012, 21:45
سرور سوئیس با رم 256 ندارید ؟

نه متاسفانه به اتمام رسیده است.

Mohsen_msi
March 17th, 2012, 02:34

درود ...
هیچ vps ی ندارید ؟! من 1 گیگا بایت رم می خوام ...

sina sina
March 17th, 2012, 11:43

بروی سرور سوییس هم مشکلی که با نصب نرم افزار داشتم هست ؟
ممنون.
مرادی

fara3da
March 17th, 2012, 14:17
ایشون کاملا مورد تایید هستند

من 1 سرور گرفتم از ایشون

انقدر که ایشون سریع و با حوصله جواب تیکت رو میدن آدم حال می کنه

من تا تیکت میدم یهو 2 تا جواب برام میاد
یکی آقا احسان گل و یکی هم محمد آقا

یعنی من تا حالا من سرور با این پشتیبانی ندیده بودم

از دیروز 2-3 تا مشتری هم فرستادم گفتن که تموم کردید من گفتم صبر کنید ولی از همینجا بخرید
+
یه درخواست دیگه بخش بازاریابی رو هم راه بندازید

ممنون :55:

itjavani
March 17th, 2012, 18:10
درود ...
هیچ vps ی ندارید ؟! من 1 گیگا بایت رم می خوام ...
سرویس یک گیگ رم از سوئیس و لوگزامبورگ موجود است
کانادا هم دوشنبه به بعد موجود میشه
انگلستان هم فردا موجودی ها آپدیت میشه

بروی سرور سوییس هم مشکلی که با نصب نرم افزار داشتم هست ؟
ممنون.
مرادی

چه نرم افزارهایی؟

ایشون کاملا مورد تایید هستند

من 1 سرور گرفتم از ایشون

انقدر که ایشون سریع و با حوصله جواب تیکت رو میدن آدم حال می کنه

من تا تیکت میدم یهو 2 تا جواب برام میاد
یکی آقا احسان گل و یکی هم محمد آقا

یعنی من تا حالا من سرور با این پشتیبانی ندیده بودم

از دیروز 2-3 تا مشتری هم فرستادم گفتن که تموم کردید من گفتم صبر کنید ولی از همینجا بخرید
+
یه درخواست دیگه بخش بازاریابی رو هم راه بندازید

ممنون :55:

ممنون از شما

MR Cracker
March 17th, 2012, 18:41
سلاماین پلن 6900 تومنی که فعال می شه؟

itjavani
March 17th, 2012, 19:12
سلاماین پلن 6900 تومنی که فعال می شه؟

قیمت ها خیلی وقته عوض شده

javadi_31456
March 17th, 2012, 20:40
اون 6500 تومانی ه که خوش قیمت تر از همه بود تموم شده که !!!
کمترین قیمتی که هست 10000 تومان هستش
عجب سیاستی!!!!

mohammad8711
March 17th, 2012, 21:36
از کدوم لوکیشن سفارش بدم که پینگ بهتری داشته باشه ؟

عجب سیاستی!!!!

اتفاقا با این قیمت ارز 10 تومن خیلی خوش قیمته !

Amin12345
March 17th, 2012, 21:51

سوییس خیلی پینگش عالیه من خودم 2 تا دارم فوق العاده اس.لوکزامبورگ هم همچنین

عجب سیاستی!!!!

اگه به تاریخ اولین پست نگاه کنید متوجه میشید که تاپیک مال وقتی هست که دلار قیمتش 1200 تومن بود الان دلار چنده؟!!

itjavani
March 17th, 2012, 22:08

اتفاقا با این قیمت ارز 10 تومن خیلی خوش قیمته !

اروپا پینگ پایینی داره
لوگزامبورگ و سوئیس و انگلیس پایین ترین پینگ را دارند

tohid5180
March 18th, 2012, 00:44
از سویس موجود دارید؟ 128؟ میکروتیک؟

itjavani
March 18th, 2012, 00:55
از سویس موجود دارید؟ 128؟ میکروتیک؟

ما رم 128 ارائه نمیدیم
کمترین رم ارائه شده 256 میباشد که موجود نداریم
512 بخواید در خدمتیم

fathipours1
March 18th, 2012, 05:52
سلام .

اطلاعات صفحه اول تاپیک رو ویرایش کنید تا در مورد قیمت 6900 هیچ سوالی پرسیده نشه ،

نام تاپیک هم عوض کنید عالی میشه.

6900 همه جا عنوان شده . کاربری که به صفجه اصلی تاپیک میاد نمیتونه 60 صفحه رو مثل من بخونه تا بقهمه قیمتها بالا رفته !

البته واقعا باید به محمد جان بابت این کیفیت کار تبریک گفت . 59 صفحه خوندم به غیر از چند انتقاد بی مورد چیزی ندیدم.

itjavani
March 18th, 2012, 14:13
موجودی سرورهای انگلستان آپدیت شد.

andysaeed
March 18th, 2012, 15:18
میکروتیک دارید؟

MR Cracker
March 21st, 2012, 02:28
تو سرویس‌های شما می تونم
- لیچ به صورت شخصی
- اکانتینگ برای حداکثر ده نفر
- تورنت به صورتی که اجازه آپلود ندم
داشته باشم؟ (فایل‌ها کپی رایت دارند)

itjavani
March 21st, 2012, 13:09
تو سرویس‌های شما می تونم
- لیچ به صورت شخصی
- اکانتینگ برای حداکثر ده نفر
- تورنت به صورتی که اجازه آپلود ندم
داشته باشم؟ (فایل‌ها کپی رایت دارند)

سرویس برای لیچ ارائه نمیکنیم!تورنت هم در صورتی که ابیوز بیاد برخورد میشه!

MR Cracker
March 21st, 2012, 13:52
سرویس‌ 256 جدید مگی کی میارید؟ همشون منفی شدن.
در ضمن این قیمت‌ها همیشگیه؟

itjavani
March 21st, 2012, 18:42
سرویس‌ 256 جدید مگی کی میارید؟ همشون منفی شدن.
در ضمن این قیمت‌ها همیشگیه؟

زمانی که سرور جدیدی خریداری بشه یا اینکه فردی کنسل کنه!
در صورت عدم نوسان دلار بله!

joorabeban
March 21st, 2012, 23:35
این قیمت ها ؟!؟! قیمت ها به روز نیست هم اکنون برای خرید :
رم 256 که در پست اول گفته شده 6900 باید 10 هزار تومان بپردازید
رم 512 که در پست اول گفته شده 9900 باید 14 هزار تومان بپردازید
بهتر نیست پست اول اصلاح شود یا به صورت نکته ، توجه..فلان یادآوری شود که همکنون این سرویس ها با این قیکمت در دسترس نیست؟ چون بعید میدونم کسی به امضاء دوست عزیز باز کننده تاپیک توجه کنه
بعید میدونم:-w

MR Cracker
March 21st, 2012, 23:45
سرور جدید کی خریداری می شه؟

itjavani
March 22nd, 2012, 00:11
ضمن عرض تبریک سال نو ، به استحضار کاربران عزیز میرساند که به مناسبت سال نو ، جوان سرور به ازای خرید هر سرور مجازی در این ایام ، یکصـد مگابایت هاست رایگان لینوکس هدیه مینماید.

بعد از سفارش سرور مجازی خود به واحد فروش تیکت نمایید تا هاست شما با دامین مدنظر شما برای شما ثبت شود.

با آرزوی سلامتی و سالی نیکو

جوان سرور

mahkoom021
March 22nd, 2012, 16:51
اقا این داستان پلن بندی واسه ریسلر ها چی شد ؟
کی پلن بندی میکنید واسه اونایی که چند تا سرور خریدین ؟

ممنون

itjavani
March 23rd, 2012, 13:26
پست اول ویرایش شد.

m2n
March 24th, 2012, 14:55
آقای مسعودی بنده می خوام 512 سفارش بدم ولی پیغام میده :
اوه, مشکلی پیش آمد... :39:از کجا 512 سفارش بدم

itjavani
March 24th, 2012, 15:02
512 فقط از انگلیس الان دارم!

Fracture
March 28th, 2012, 14:04
عزیز بنده یه وی پی اس با آی پی کانادا رو پریشب سفارش دادم، دیشب فرمودید سرویس آماده میشه و هنوز خبری نیست!
سرویس مال من نیست و برای یکی از دوستان هست، خواهش میکنم تکلیف رو روشن بفرمائید.

itjavani
March 28th, 2012, 14:43
عزیز بنده یه وی پی اس با آی پی کانادا رو پریشب سفارش دادم، دیشب فرمودید سرویس آماده میشه و هنوز خبری نیست!
سرویس مال من نیست و برای یکی از دوستان هست، خواهش میکنم تکلیف رو روشن بفرمائید.

اینو نمیتونستید تیکت کنید؟ تو تاپیک عمومی که تکلیف کسی روشن نمیشه عزیزم!
ما یه بد شانسی آوردیم روی سرور کانادا و انگلستان که سرورهامون توسط dhl داره با تاخیر میرسه! دست من هم نیست ! مطمئن باشید رسیدن سرور بیش از اینکه شما رو خوشحال کنه منو خوشحال میکنه! سرورمو که خالی نگه نمیدارم باید پرش کنم پس دلیلی بر تاخیر از سمت ما نیست!
این مشکلات اخیر سرورهای هتزنر همکاران باعث شد ظرف این 72 ساعت اخیر به طور اجیبی سرورهای ما غارت بشه و کلیه سرورهای ما پر شد که سرورهای جدیدی سفارش دادیم و منتظر سرور جدیدمون هستیم!

Fracture
March 28th, 2012, 20:56
اینو نمیتونستید تیکت کنید؟ تو تاپیک عمومی که تکلیف کسی روشن نمیشه عزیزم!
ما یه بد شانسی آوردیم روی سرور کانادا و انگلستان که سرورهامون توسط dhl داره با تاخیر میرسه! دست من هم نیست ! مطمئن باشید رسیدن سرور بیش از اینکه شما رو خوشحال کنه منو خوشحال میکنه! سرورمو که خالی نگه نمیدارم باید پرش کنم پس دلیلی بر تاخیر از سمت ما نیست!
این مشکلات اخیر سرورهای هتزنر همکاران باعث شد ظرف این 72 ساعت اخیر به طور اجیبی سرورهای ما غارت بشه و کلیه سرورهای ما پر شد که سرورهای جدیدی سفارش دادیم و منتظر سرور جدیدمون هستیم!

آقای مسعودی عزیز، همین موضوع رو در تیکت هم فرمودید ولی من رو حرف دیروز شما حساب کردم؛ پس امروز باید سرویسم آماده میشد. دو بار دیگه هم پرسیدم ولی کسی جواب نداد! من هم باید به کسی که واسش سفارش دادم پاسخ بدم؛ لااقل بگم 24 ساعت دیگه یا 48 ساعت دیگه...
الان تایمی دستتون نیست که کی میرسه؟

rsl
March 30th, 2012, 00:28
سرور مجازی تهیه شده ولی درخواست 100 مگ هاست فرستاده نشده :d امکان فرستادن درخواست بعد از 13 فروردین وجود داره ؟

hamidwt
April 3rd, 2012, 12:51
ویرایش شد..

WebArts
April 3rd, 2012, 20:23
چند ساعته سرور مجازی من قطع شده به ساپورت ایمیل زدم هیچ کاری انجام نشده. آیا امروز تعطیله؟

Bahram.ws
April 3rd, 2012, 21:01
چند ساعته سرور مجازی من قطع شده به ساپورت ایمیل زدم هیچ کاری انجام نشده. آیا امروز تعطیله؟

دوست عزیز کمی صبور باشید

تعداد سرور ها زیاد بوده و رسیدگی به تک تک آنها زمان میبره

مشکل دو سرور من الان حل شده

itjavani
April 3rd, 2012, 23:45

اگر وضعیت تیکت های خود را مشاهده نمایید در حال بررسی بوده یعنی ساپورت در حال کار هست و آنلاین هست! اگر با بنده هم تماس میگرفتید متوجه آنلاین بودن بدون وقفه ما میشدید!
به دلیل ترافیک بالای سرورها و انتقال آنها به سرور جدید پاسخگویی با تاخیر انجام میشده! امروز جوان سرور 22 ساعت تقریبا میشه گفت بدون وقفه آنلاین هست و بیشترین و پر ترافیک ترین روز خود را سپری نمود.البته میانگین کلی پاسخگویی امروز 3 ساعت بود.

persiantools
April 6th, 2012, 16:16
512 فقط از انگلیس الان دارم!
الان 512 دارید ؟ من سفارش بدم؟

Web.Manager
April 6th, 2012, 16:50
الان سرور مجازی لینوکس با رم 256 مگابایت دارین

اگر دارین یگین تا هزینه واریز بشه

itjavani
April 6th, 2012, 17:48
الان 512 دارید ؟ من سفارش بدم؟

کانادا موجود است

dollar
April 7th, 2012, 09:50
روی هر وی پی اس چند تا آی پی میدین؟
سرویسی دارید که تورنت آزاد باشه؟
قیمت ها الان چگونه هست هنوز مثل پست اول هست؟

itjavani
April 7th, 2012, 12:48
روی هر وی پی اس چند تا آی پی میدین؟
سرویسی دارید که تورنت آزاد باشه؟
قیمت ها الان چگونه هست هنوز مثل پست اول هست؟

هر وی پی اس 1 عدد آی پی ! ارائه آی پی بر روی سرورهای کانادا مقدور هست
سرویس برای تورنت هم داریم ولی فعلا جاس خالی ندارم تا چند روز دیگر
قیمت ها هم همان آخرین قیمت های پست اول هست

dollar
April 7th, 2012, 13:45
من یه وی پی اس میخوام که روی آن بهم 10 آی پی بدهید. از کجا براتون مقدور است که بدین؟ هزینه کل را هم بنویسید .

itjavani
April 7th, 2012, 13:49
من یه وی پی اس میخوام که روی آن بهم 10 آی پی بدهید. از کجا براتون مقدور است که بدین؟ هزینه کل را هم بنویسید .

هزینه آی پی اضافه 30 هزارتومان برای 10 عدد آی پی میباشد.سرویس رو میتونید از کانادا سفارش دهید

baber
April 7th, 2012, 16:26
سرویس از سوییس هم دارید یا خیر ؟

itjavani
April 7th, 2012, 19:40
سرویس از سوییس هم دارید یا خیر ؟

خیر از سوئیس فعلا سرور ارائه نمیشه!

Javan Server | جوان سرور - اطلاعیه ها (http://client.javanserver.com/announcements/1/----.html)

sepiddownload.com
April 7th, 2012, 19:50
سلام.
دوست عزیز سروری با جنین مشخصاتی میخوام / هزینه ؟
100 گیگ هارد
1 گیگ پورت پرسرعت
512 مگ رم
؟

itjavani
April 7th, 2012, 19:59
سلام.
دوست عزیز سروری با جنین مشخصاتی میخوام / هزینه ؟
100 گیگ هارد
1 گیگ پورت پرسرعت
512 مگ رم
؟

نوع کاربری به همراه لوکیشن مورد نظر و سیستم عامل مورد نیاز خود را به بخش فروش تیکت نمایید قیمت برای شما ارسال گردد.

sepiddownload.com
April 7th, 2012, 23:56
نوع کاربری به همراه لوکیشن مورد نظر و سیستم عامل مورد نیاز خود را به بخش فروش تیکت نمایید قیمت برای شما ارسال گردد.

سلام.
عزیز لطفا همین جا با مشخصات داده شده قیمت رو بزنید.
لازم بذکر هست که من این سرویس را برای دانلود و آپلود و لیچ و تورنت و سیستم عامل ویندوز و وب سرور iis رو میخوام .
البته توجه کنید که سرعت پورت خیلی برامون مهمه !

p30speed
April 8th, 2012, 00:56
فکر نکنم برا لیچ بهتون سرور بدن

itjavani
April 8th, 2012, 01:00
سلام.
عزیز لطفا همین جا با مشخصات داده شده قیمت رو بزنید.
لازم بذکر هست که من این سرویس را برای دانلود و آپلود و لیچ و تورنت و سیستم عامل ویندوز و وب سرور iis رو میخوام .
البته توجه کنید که سرعت پورت خیلی برامون مهمه !

سرویس برای لیچ باید هارد اختصاصی بخرید! ماهیانه 35 دلار هزینه هارد اختصاصی 500 گیگ برای شما میباشد. در غیر اینصورت بر روی سرورهای مجازی با هارد اشتراکی ما در صورت مشاهده لیچ سرویس شما مسدود خواهد شد!

arman4343
April 9th, 2012, 17:47
ای پی تست پینگ رو هم از سرورهاتون لطف کنید بزارید

itjavani
April 9th, 2012, 18:43
ای پی تست پینگ رو هم از سرورهاتون لطف کنید بزارید

از کدام کشور سرویس میخواید تا آی پی همان کشور جهت پینگ براتون ارسال بشه!

arman4343
April 10th, 2012, 02:36
از کدام کشور سرویس میخواید تا آی پی همان کشور جهت پینگ براتون ارسال بشه!

سرورهای امریکا رو لطف کنید برایم پخ کنید

itjavani
April 10th, 2012, 11:22
سرورهای امریکا رو لطف کنید برایم پخ کنید

پ.خ شد

esmaeil1
April 10th, 2012, 11:40
خارج از دسترسی

چرا این پیامو میده موقع سفارش ؟ یه سرور 512 میخوام از انگلیس یه ای پی هم بدین برا ....

itjavani
April 10th, 2012, 11:46
خارج از دسترسی

چرا این پیامو میده موقع سفارش ؟ یه سرور 512 میخوام از انگلیس یه ای پی هم بدین برا ....

اون پلن موجود نیست! فعلا فقط سرور کانادا موجود است

esmaeil1
April 10th, 2012, 11:59
کی ارائه میشه ؟ مشخصات سرور کانادا رو برام میفرستین ؟ با ای پی

itjavani
April 10th, 2012, 12:10
مشخصات سرور کانادا:

Dual E5620
48GB RAM
2x2TB SAS HDD
Peer1 Canada
آی پی تست: 65.39.129.1

سرور انگلستان فعلا ظرفیت تکمیل دارد و حداقل 1 هفته زمان میبرد

esmaeil1
April 10th, 2012, 13:09
من یه کانادا سفارش دادم ممنون میشم تا بعد از ظهر برام اکی کنین

مرسی

penfulmega
April 12th, 2012, 20:11
سرویس های جدیدتون کی ارائه میشه ؟

itjavani
April 12th, 2012, 22:01
سرویس های جدیدتون کی ارائه میشه ؟

سرویس جدید ا چه کشور و چه پلنی میخواید؟

penfulmega
April 13th, 2012, 01:21
انگلیس یا لوگزامبورگ رم 1 گیگ

hamidwt
April 15th, 2012, 12:16
دوستان سرور انگلیس قطعه یا فقط وی پی اس منه؟

Amin12345
April 15th, 2012, 12:22

یکی از vps های انگلیس من هم قطعه البته اون قدیمی قطع نیست
الان 3روزه vps ام رو انتقال دادن فرانسه ولی قطعه از 3روز پیش جواب تیکت های منو نمیدن نمیدونم چرا فقط امیدوارم اتفاقی نیافتاده باشه

Bahram.ws
April 15th, 2012, 13:02

برای منم قطع هستش
تیکت هم جواب نمیدن

DVBBaz
April 15th, 2012, 13:38
ظاهرا خبریه ...
اصلا جواب تیکت نمی دن ...
تلفن هم که قربونش برم ...
من نمی دونم این چه جور پشتیبانی هست آخه ....

mohamad_skiller
April 15th, 2012, 13:45
سرور سویس منم الان ۲ روزه قطع مشتریا وی پی و ساکز هروز زنگ میزنن اعصاب من خورد کردن و این جوان سرور هم نه یه تلفن برای پشتیبانی داره تیکت هم که میدی اصلا جوابگو نیستن متاسفانه فقط مینیویسن صبور باشین صبور باشین شد جواب ؟؟!!!!!!!! من جواب مشتری چی بدم بگم صبور باشین ؟؟؟

Amin12345
April 15th, 2012, 13:51
سرور سویس منم الان ۲ روزه قطع مشتریا وی پی و ساکز هروز زنگ میزنن اعصاب من خورد کردن و این جوان سرور هم نه یه تلفن برای پشتیبانی داره تیکت هم که میدی اصلا جوابگو نیستن متاسفانه فقط مینیویسن صبور باشین صبور باشین شد جواب ؟؟!!!!!!!! من جواب مشتری چی بدم بگم صبور باشین ؟؟؟

حالا خوبه شما یه سرورتون قطعه من 3تا سرورم 3روزه که قطعه تا دیروز تیکت میزدم میرفت در حال بررسی ولی امروز از بیخ کلا هیچکی نیست اونجا
مطمئنا الان که درست بشه میان و میگن این تاپیک جای مشکلات شما نیست اگر مشکلی دارین در تیکت مطرح کنین!

ace_gishniz
April 15th, 2012, 13:54
من یه سرور آمریکا دارم الان 24 ساعته که مشکل پیدا کرده و پینگ تایمش داغون شده. کلا 50% پکت ها به مقصد نمیرسه.

Amin12345
April 15th, 2012, 14:44
با آقای پوررضایی تماس گرفتم گفتن که برای آقای مسعودی کسالتی پیش اومده نمیتونن سر بزنن سرور انگلیس رو هم دارن ریستارت میدن باید منتظر باشیم :|

Bahram.ws
April 15th, 2012, 14:52
یکی از دو سرور انگلستان من وصل شد

PENOIL
April 15th, 2012, 14:54
شای جایی باشند که مشکل دسترسی به اینترنت هستش

لطفا صبور باشید خودشون میان حتما توضیحی دارند که بدند

البته من هیچ خصومتی ندارم با ایشون

hamidwt
April 15th, 2012, 14:57
یکی از دو سرور انگلستان من وصل شد
روی 185.31 ؟

Amin12345
April 15th, 2012, 15:00
سرور ما هم وصل شد یکیش

---------- Post added at 03:00 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------

روی 185.31 ؟
بله مال من 185.31 هست

Bahram.ws
April 15th, 2012, 15:01
روی 185.31 ؟

بله
جفتش رو همین رنج هست میک وصله، وین قطع

Bahram.ws
April 15th, 2012, 18:46
هر دو سرور من وصل شدن
فقط الان مشکل تایم اوت داره که امیدوارم حل بشه
سایت هم بسته شده تا تیکت هارو پاک کنن

این مشکلات برای هر سروری ممکنه پیش بیاد ولی بهتره که تو این موارد اطلاع رسانی بشه تا مشتریان تکلیف خودشون رو بدونن

itjavani
April 15th, 2012, 18:56
با سلام

متاسفانه بنده کسالتی داشتم که البته همچنان برطرف نشده! فعلا از کلینیک دارم کارهاتون رو انجام میدم!بابت تاخیر عذر میخوام
برای قطعی سرورهای سوئیس که قبلا اطلاع رسانی شده بود و هیچ حرفی قابل پذیرش نیست! هر کس میخواست منتقل بشه اطلاعات انتقال را باید میداد طبق اطلاع رسانی های گذشته که مسلما منتقل شدند! و هر کسی هم که اطلاعات انتقال را نداد که مسئولیت با خودش هست و ما هیچ مسئولیتی نداریم! این موضوع اطلاع رسانی شده بود.
یکی از عواملی که باعث دیرپاسخ دادن همکارم شد! اسپم کردن در تیکت های ما بود که بیش از 230 تیکت ارسال شد که نیمی از اون ها فحش و ... بود که حتما ترتیب اثر خواهیم داد! از اس ام اس هایی که ما رو مورد عنایت فرهنگ و ادب خود قرار دادند نیز کمال تشکر را دارم!
قطعی سرورها هم بدلیل دیداس سنگین یکی از کاربران بود که باعث دان شدن یکی از سرورهای انگلیس شده بود.
فعلا سیستم تیکتینگ بدلیل اسپم کاربران و ساماندهی به تیکت ها بسته شد.

موفق باشید.

Bahram.ws
April 15th, 2012, 19:00
امیدوارم کسالتتون هر چه زودتر برطرف بشه
ممنون از توضیح جامع و کاملتون

Amin12345
April 15th, 2012, 19:04
با سلام

متاسفانه بنده کسالتی داشتم که البته همچنان برطرف نشده! فعلا از کلینیک دارم کارهاتون رو انجام میدم!بابت تاخیر عذر میخوام
برای قطعی سرورهای سوئیس که قبلا اطلاع رسانی شده بود و هیچ حرفی قابل پذیرش نیست! هر کس میخواست منتقل بشه اطلاعات انتقال را باید میداد طبق اطلاع رسانی های گذشته که مسلما منتقل شدند! و هر کسی هم که اطلاعات انتقال را نداد که مسئولیت با خودش هست و ما هیچ مسئولیتی نداریم! این موضوع اطلاع رسانی شده بود.
یکی از عواملی که باعث دیرپاسخ دادن همکارم شد! اسپم کردن در تیکت های ما بود که بیش از 230 تیکت ارسال شد که نیمی از اون ها فحش و ... بود که حتما ترتیب اثر خواهیم داد! از اس ام اس هایی که ما رو مورد عنایت فرهنگ و ادب خود قرار دادند نیز کمال تشکر را دارم!
قطعی سرورها هم بدلیل دیداس سنگین یکی از کاربران بود که باعث دان شدن یکی از سرورهای انگلیس شده بود.
فعلا سیستم تیکتینگ بدلیل اسپم کاربران و ساماندهی به تیکت ها بسته شد.

موفق باشید.

انشالله هرچه زودتر کسالتتون رفع بشه
چون تیکتا بسته اس یک سوال بپرسم اینجا
الان سروری که منتقل کردین فرانسه 3 روزه قطعه ip اشتباه بود مثل اینکه و هیچگونه دسترسی نداشتم میخواستم بدونم کی حل میشه؟

mahkoom021
April 15th, 2012, 19:11
مشکل حل شد

cdcenterahmadi
April 15th, 2012, 19:14
مشکل حل شد done

itjavani
April 15th, 2012, 19:27
محض اطلاع آقایون ! اینجا سیستم پشتیبانی نیست و تاپیک فروش هست! یک بار دیگر اینجا من پست در مورد دان شدن و... ببینم کل سرورها اون فرد ترمینیت بدون بک آپ و بازگشت پول میدم!
فعلا سوالی جواب داده نمیشه تا یکی دو ساعت دیگه که بخش پشتیبانی باز بشه!و تمامی امور از طریق سیستم پشتیبانی پاسخ داده میشه

Fracture
April 15th, 2012, 22:39
آقای مسعودی عزیز، لطفا Pm رو چک بفرمائید، راهی برای تماس با شما ندارم.
مرسی

mohamad_skiller
April 16th, 2012, 02:16
من نمیخوام بحث کش بدم اما سرور من روی سویس و هیچ اطلاع رسانی به من نشد که قراره قطع بشه نه ایمیل نه تیکت ...

p30speed
April 16th, 2012, 09:43
آقای مسعودی قیمت دلار پایین اومده . قیمت های شما عوض نمیشه؟

itjavani
April 16th, 2012, 10:51
من نمیخوام بحث کش بدم اما سرور من روی سویس و هیچ اطلاع رسانی به من نشد که قراره قطع بشه نه ایمیل نه تیکت ...

اطلاع رسانی به طور کامل انجام شده: 1- در همین وب سایت چند پست قبل http://www.webhostingtalk.ir/f15/34901/index62.html#post415997
2- Javan Server | جوان سرور - اطلاعیه ها (http://client.javanserver.com/announcements/1/----.html)
3- به همه کاربران نیز ایمیل شد. بخش ایمیل های من رو میتونید مشاهده کنید

بهانه ای مثل برای من نیومده یا اطلاع رسانی نشده قابل قبول نیست.

آقای مسعودی قیمت دلار پایین اومده . قیمت های شما عوض نمیشه؟

قیمت ظاهری پایین اومده ، هیچ صرافی حواله نمیزنه

mohamad_skiller
April 17th, 2012, 14:53
اطلاع رسانی به طور کامل انجام شده: 1- در همین وب سایت چند پست قبل http://www.webhostingtalk.ir/f15/34901/index62.html#post415997
2- Javan Server | جوان سرور - اطلاعیه ها (http://client.javanserver.com/announcements/1/----.html)
3- به همه کاربران نیز ایمیل شد. بخش ایمیل های من رو میتونید مشاهده کنید

بهانه ای مثل برای من نیومده یا اطلاع رسانی نشده قابل قبول نیست.

قیمت ظاهری پایین اومده ، هیچ صرافی حواله نمیزنه
هیچ اطلاع رسانی به من نشده منم بی کار نیستم سایت شمارو هروز چک کنم ایمیل هم به من نیومده سرور منم انتقال داده نشده 1 هفته سرور قطع مسولیت قبول نمی کنید پشتیبانی افتضاح تون همه رو هم تهدید می کنید که کسی بیاد اینجا انتقاد کنه سرور قطع می کنید ...
وقتی 20 بار تیکت زدم جوابی نگرفتم معلومه میام اینجا انتقاد می کنم
نه بک آپی به من دادین نه سرور جایگزینی لطفا پاسخ گو باشید آقای نسبتا محترم

itjavani
April 17th, 2012, 15:45
هیچ اطلاع رسانی به من نشده منم بی کار نیستم سایت شمارو هروز چک کنم ایمیل هم به من نیومده سرور منم انتقال داده نشده 1 هفته سرور قطع مسولیت قبول نمی کنید پشتیبانی افتضاح تون همه رو هم تهدید می کنید که کسی بیاد اینجا انتقاد کنه سرور قطع می کنید ...
وقتی 20 بار تیکت زدم جوابی نگرفتم معلومه میام اینجا انتقاد می کنم
نه بک آپی به من دادین نه سرور جایگزینی لطفا پاسخ گو باشید آقای نسبتا محترم

و خداوند دو چشم بینا داد! شرمنده آدرستون رو درست ننوشته بودید وگرنه نامه رسمی میفرستادیم خدمتتون!
سرور 3روز هست قطع شده و بک آپ تمامی کاربران موجود هست! شما تو 10 روز پیش که این اطلاعیه رو زدیم کجا بودید؟ تمامی تیکت های شما بررسی شده هیچ درخواست انتقال و بک آپ و هیچ اطلاعات لاگینی ارائه نشده که حتی بتونیم سرور با آی پی جدید رو بدیم! بی پایه و اساس حرف نزنید! یک دونه تیکت زدید که همواره پاسخ گرفتید نه 20 تا تیکت بی جواب ! اینجا بخش انتقادات و پیشنهادات داره همونجا تاپیک با مدرک بزنید نه اینجا که با دلیل و مدرک داریم صحبت میکنیم! تهدید هم نکردیم! فقط فرهنگ پست زدن در تاپیک و قوانین انجمن یاد آوری شد.

greenboys
April 17th, 2012, 15:53
سلام ... حالا که الان هستید میشه سرور من 2 روزه تحویل داده نشده و بدید؟
...ممنون

teambieber
April 17th, 2012, 22:12
نه به اون شروع طوفانیتون نه به این جواب ندادن تیکت ها توی 74 ساعت :39:

itjavani
April 18th, 2012, 00:23
تیکت های فارسی ، دارای تیتر مناسب ، عدم اسپم کردن کاربر در تیکت ها سریعتر از باقی تیکت ها پاسخ داده میشود
سفارش ها نیز در روز مقرر در حال آماده سازی هست و یا تحویل داده شده

teambieber
April 18th, 2012, 09:53
این عزیزمون آقای مسعودی بزرگوار تمامی وی پی اس هایی که ارائه میدن سرعت دانلود درش 50 MB/s بالاتر هست و کیفیت و سرعت بالای داره
همه ی عزیزانی که سرور س*اکس ارائه میدن به نظر من این بهترین سرور هست و کاملاً مورد اطمینان
کسایی تخریب کردن ایشون رو من خواستم بیام و بگم همش دروغه
:-*

mohamad_skiller
April 18th, 2012, 12:35
و خداوند دو چشم بینا داد! شرمنده آدرستون رو درست ننوشته بودید وگرنه نامه رسمی میفرستادیم خدمتتون!
سرور 3روز هست قطع شده و بک آپ تمامی کاربران موجود هست! شما تو 10 روز پیش که این اطلاعیه رو زدیم کجا بودید؟ تمامی تیکت های شما بررسی شده هیچ درخواست انتقال و بک آپ و هیچ اطلاعات لاگینی ارائه نشده که حتی بتونیم سرور با آی پی جدید رو بدیم! بی پایه و اساس حرف نزنید! یک دونه تیکت زدید که همواره پاسخ گرفتید نه 20 تا تیکت بی جواب ! اینجا بخش انتقادات و پیشنهادات داره همونجا تاپیک با مدرک بزنید نه اینجا که با دلیل و مدرک داریم صحبت میکنیم! تهدید هم نکردیم! فقط فرهنگ پست زدن در تاپیک و قوانین انجمن یاد آوری شد.
عزیز من جای نمک ریختن مشکل کابرا حل کنید نمی خواد نامه بفرستین یه ایمیل یا sms میزدین که قطع شده در ضمن یه بار تیکت نزدم چندین بار بوده حتی شما نگفتین سرور قطع هست و برای سرور جدید اطلاعات باید بدم فقط گفتین صبور باشین الانم یا پول برگشت بزنید یا یه سرور با بک آپ بدین جای نمک ریختن

تمامی تیکت های شما بررسی شده هیچ درخواست انتقال و بک آپ و هیچ اطلاعات لاگینی ارائه نشده که حتی بتونیم سرور با آی پی جدید رو بدیم!

این عکس هم جوابتون من چندین بار گفتم سرور مشکل داره اما یه بارم نگفتین اطلاعات لاگین یا ایپی بدین وقتی میگین صبور باشین یعنی مشکل پیدا کرده حل میشه منم علم غیب نداشتم سرور کلا قطع شده

http://img4up.com/up2/94406207089628430440.jpg

چندین تیکت هم قبلش زدم که پاک کردین این تیکت ها هم از اونایی که پاک نشده عکس گرفتم

(http://img4up.com/up2/94406207089628430440.jpg)http://img4up.com/up2/37065329462305606752.jpg

همینطوری که تو عکس دوم پیداست ایشون بعد چند روز قطعی با کمال پرویی یه لینک دادن که اطلاع داده سرور قطع بوده می خواستی زودتر در خواست بدی سرور عوض کنیم مشکل خودته !!!!

Mr.Roham
April 18th, 2012, 15:44
اقای مسعودی عزیز امکانش هست رسیدگی کنید به تیکت ها
من سرور ام انگار کلا خاموش شده روشن نمیشه

itjavani
April 18th, 2012, 16:40
اقای مسعودی عزیز امکانش هست رسیدگی کنید به تیکت ها
من سرور ام انگار کلا خاموش شده روشن نمیشه

تیکت ها یک به یک رسیدگی میشه! شما تیکتت بیشتر از 2 ساعت شد که جواب داده نشد؟!
سرورتون رو خاموش کرده بودید! روشن کردیم . در ضمن من یادم نمیاد اینجا بخش پشتیبانی جوان سرور بوده باشه :-؟

mehdifx
April 19th, 2012, 01:11
سرور را چطور میشه خاموش کرد..!

شما که گفته بودید پنل نمیدید..!! بنده در ابتدا مشتری شما بودم اما با برخودتون مخصوصا اینهمه خواهش در مورد یه ریلود کردن یه سیستم عامل که میخواستید هزینه اضافه بگیرید در حالی که معمولا ماهی یه بار و یا سالی یه بار حق تعویض سیستم عامل هست..!!! ازتون نا امید شدم.

بنده برای شما متاسفم. همانطور هم که میدونید بنده از سرور شما هیچ استفاده ای نکردم و در حال نصب بعضی کانفیگها بودم که متاسفانه سرور پوکید و دیگه دستور yum هم کار نمیکرد که بتونم کاری بکنم و همش خطا میداد. درخواست دادم که آقایی کنید و سیستم عامل ریلود کنید که فاکتور برای من صادر کردید. (فکر کنم یک هفته بود که سرور را گرفتم ) بعد از اون صادر کردن فاکتور دیگه تیکت هم نزدم و از سرورتون هم هیچ استفاده ای نکردم..

میدونم که در جواب میگید که قیمتها را پایین آوردید و این سرویسها را برداشتید . اما بنده ازتون خواهش کردم..!!! حیف اون هم خواهش تمنا که برای شما انجام دادم.. من که اصلا از سرویس دهی شما راضی نبودم.

ایهمه مدت هم چیزی نگفتم تا تاپیکتون خراب نشه اما الان میبینم که تاپیک خود به خود به هم ریخته و آه من شما را گرفت.

s.w.a.t
April 19th, 2012, 01:25
شما که گفته بودید پنل نمیدید..!! بنده در ابتدا مشتری شما بودم اما با برخودتون مخصوصا اینهمه خواهش در مورد یه ریلود کردن یه سیستم عامل که میخواستید هزینه اضافه بگیرید در حالی که معمولا ماهی یه بار و یا سالی یه بار حق تعویض سیستم عامل هست..!!! ازتون نا امید شدم.

هر شخص یا گروه یا شرکتی قوانین خاص خودش رو داره
خیلی هستند که وقتی که میزارن براشون ارزش نداره یا اهمیتی نداره ولی خیلی های دیگه هم در عوض این وقت هزینه مطالبه میکنند که بسیار کار درستی انجام میدن.
به قوانین استفاده رجوع کنید اونجا خواهید دید که چه گفتن و چه نگفتند.
موفق باشید

itjavani
April 19th, 2012, 01:27
سرور را چطور میشه خاموش کرد..!

بنده برای شما متاسفم. همانطور هم که میدونید بنده از سرور شما هیچ استفاده ای نکردم و در حال نصب بعضی کانفیگها بودم که متاسفانه سرور پوکید و دیگه دستور yum هم کار نمیکرد که بتونم کاری بکنم و همش خطا میداد. درخواست دادم که آقایی کنید و سیستم عامل ریلود کنید که فاکتور برای من صادر کردید. (فکر کنم یک هفته بود که سرور را گرفتم ) بعد از اون صادر کردن فاکتور دیگه تیکت هم نزدم و از سرورتون هم هیچ استفاده ای نکردم..

میدونم که در جواب میگید که قیمتها را پایین آوردید و این سرویسها را برداشتید . اما بنده ازتون خواهش کردم..!!! حیف اون هم خواهش تمنا که برای شما انجام دادم.. من که اصلا از سرویس دهی شما راضی نبودم.

ایهمه مدت هم چیزی نگفتم تا تاپیکتون خراب نشه اما الان میبینم که تاپیک خود به خود به هم ریخته و آه من شما را گرفت.

خیلی واضح نوشتیم برای کاربران! هزینه های تعویض سیستم عامل از روی قیمت پلن ها حذف شده! ما برای وقتی که میزاریم باید هزینه بگیریم! همیشه فی سبیل الله نیست! اگر اینطوری باشه که ما واسه همه آقایی کنیم فری بزنیم ، قیمت هم پایین بدیم! ساپورت هم بدیم! سود هم نگیریم ، غلام حلقه به گوش شما باشیم ، دیگه چی نیاز دارید؟؟ اگر چیزی مونده بگید اونم بدیم خیالتون راحت بشه!
نشستید کل سیستم عامل رو به هم ریختید بعد انتظار دارید بیایم واستون رایگان تعویض سیستم عامل کنیم؟! روی چه حسابی ؟!
10 الی 20 تومن هزینه سرویس میدید خیلی عذر میخوام از جمع، خر حمال استخدام نکردید که اینطور انتظار دارید!روی چه حسابی باید سیستم عامل کاربری رایگان تعویض بشه؟! باید از امثال این دست کاربران ماهیانه 50 هزارتومان هزینه سرویس بگیریم اونوقت صبح تا شب تعویض سیستم عامل بکنیم! این حق ما هست که هزینه زمان خودمون رو از کاربر بگیریم زیرا کاربر هزینه بابت این زمان نپرداخته است.در مورد خاموش شدن سرور اگر در مورد پست قبلی هست که محض اطلاع شما سرور ایشون ویندوز بوده و ربطی به پنل نداره! خیلی خوشحال هستم که کاربری مثل شما در حال حاضر در بین کاربر هام ندارم زیرا ارزش نداره آدم برای این دست کاربران وقتشو تلف کنه!

rsl
April 19th, 2012, 09:02
حداقل قیمت رو اضافه کنید و ساپورت بدید
نه اینکه vps داون شه تیکت بزنیم بعد از 3 روز جواب بدید .

mamylo
April 20th, 2012, 20:32
رفیق شما سرور موجود ندارید؟

itjavani
April 20th, 2012, 21:41
رفیق شما سرور موجود ندارید؟

بله با تاخیر 24 ساعته میتونیم تحویل بدیم ، با بخش فروش مکاتبه نمایید

Gunner
April 20th, 2012, 22:06
رم 1 گیگ شما cpu چند هسته ای داره؟

itjavani
April 20th, 2012, 22:40
رم 1 گیگ شما cpu چند هسته ای داره؟

2هسته در محموع 1 گیگاهرتز محدودیت پردازش

esmaeil1
April 21st, 2012, 00:15
من که راضییم کارمو همیشه انجام دادن

Gunner
April 21st, 2012, 01:07
رم 1 گیگ 4 هسته چند میدین؟

persiantools
April 22nd, 2012, 09:25
من الان برای سفارش به سایتتون مراجعه کردم ولی 1 مورد هم سرور مجازی با 512 mb رم پیدا نکردم .
اگر این سرویس رو دارید بفرمایید تا واریز و اطلاع بدم
محل اصلا مهم نیست

p30speed
April 22nd, 2012, 09:45
تو سایتشون به قسمت فروش تیکت بزنید راهنماییتون می کنند.

mehdifx
April 22nd, 2012, 11:48
خیلی واضح نوشتیم برای کاربران! هزینه های تعویض سیستم عامل از روی قیمت پلن ها حذف شده! ما برای وقتی که میزاریم باید هزینه بگیریم! همیشه فی سبیل الله نیست! اگر اینطوری باشه که ما واسه همه آقایی کنیم فری بزنیم ، قیمت هم پایین بدیم! ساپورت هم بدیم! سود هم نگیریم ، غلام حلقه به گوش شما باشیم ، دیگه چی نیاز دارید؟؟ اگر چیزی مونده بگید اونم بدیم خیالتون راحت بشه!
نشستید کل سیستم عامل رو به هم ریختید بعد انتظار دارید بیایم واستون رایگان تعویض سیستم عامل کنیم؟! روی چه حسابی ؟!
10 الی 20 تومن هزینه سرویس میدید خیلی عذر میخوام از جمع، خر حمال استخدام نکردید که اینطور انتظار دارید!روی چه حسابی باید سیستم عامل کاربری رایگان تعویض بشه؟! باید از امثال این دست کاربران ماهیانه 50 هزارتومان هزینه سرویس بگیریم اونوقت صبح تا شب تعویض سیستم عامل بکنیم! این حق ما هست که هزینه زمان خودمون رو از کاربر بگیریم زیرا کاربر هزینه بابت این زمان نپرداخته است.در مورد خاموش شدن سرور اگر در مورد پست قبلی هست که محض اطلاع شما سرور ایشون ویندوز بوده و ربطی به پنل نداره! خیلی خوشحال هستم که کاربری مثل شما در حال حاضر در بین کاربر هام ندارم زیرا ارزش نداره آدم برای این دست کاربران وقتشو تلف کنه!

برای همین لحن صحبتتونه که نه مشتری شما میشم و نه کسی را به سمت شما هدایت میکنم..!

طرز بیان تو پشتیبانی خیلی مهمه که متاسفانه شما این قلم جنس را ندارید..! شاید لیاقتش را ندارید ..

دوست عزیز یه جوری حرف میزنی انگار داری سرویس مجانی میدی و برای یه تعویض سیستم عامل فقط هزینه دریافت میکنید. قیمتهای دیگه را هم نگاه کنید. از شما کمتر هم هستند که مثل سرویس شما و حتی بهترش را هم بدن..!! چون برای مشتریشان ارزش قائل میشم.

من خوشحالم که دیگه مشتری شما و اون سرویسهای بیخودتون نیستم. که از نظر سرعت واقعا افتضاح هستند و فقط ادعای بهترین را دارید..!! حیف اون هزینه ای که برای یکماه شما حروم کردم و هیچ استفاده ای هم نکردم.

متاسفم برای شما و گروه شما (البته شاید گروهی باشه..!)

mahkoom021
April 22nd, 2012, 12:54
کیفیت سرورشون خوبه بد نیست من 5 ماهه ازشون چندتا سرور دارم فقط 4-5 بار به مشکل خوردم
پشتیبانیشون اوایل خیلی خوب بود الانم بد نیست ولی خب همیشه هر فروشنده ای که تعداد مشتریاش بالا میره یکم پشتیبانیش ضعیف میشه ولی بازم بد نیست
فقط یکم تاخیرشون تو جواب داره زیاد میشه فکنم به استخدام کارمند جدید واسه پشتیبانی نیاز 100 درصد دارن
درباره گروهشون هم باید بگم که این گروه حداقل 3 نفره اس(من با 3 تاشون تلفنی صحبت داشتم)
درکل همه چی عین بقیه فروشنده های قابل قبول این فروم بوده
فقط 1 انتقاد دارم که توی پشتیبانی هم چند بار رخ داده جدیدا شیوه برخورد خود ایشون ازار دهنده شده
طوری که من یکی از سرورامو که مشکل داشت و تیکت دادم تا بررسی شه دقیقا به خاطر لحن جواب ایشون بود که دیگه پیگیر مشکل نشدم و سر ماه از جای دیگه تهیه کردم
امیدوارم که تو شیوه برخوردشون تجدید نظر کنند تا همین مشکلات کمی که با سرویسشون داریم با تیکت دادن و صحبت کردن حل شه و مجبور به انتقال بقیه سرویسها نشیم

#elahe#
April 22nd, 2012, 15:02
من از جوان سرور ، سرور دارم
از کارکرد سرور هم راضی هستم
البته چند باری مشکلات کوچکی پیش اومده که با ریست حل شده

فقط کاش پنل هم در اختیار کاربر میدادند که کاربر خودش سرور رو ریبوت کنه

s.w.a.t
April 22nd, 2012, 15:24
دوست عزیز یه جوری حرف میزنی انگار داری سرویس مجانی میدی و برای یه تعویض سیستم عامل فقط هزینه دریافت میکنید. قیمتهای دیگه را هم نگاه کنید. از شما کمتر هم هستند که مثل سرویس شما و حتی بهترش را هم بدن..!! چون برای مشتریشان ارزش قائل میشم.
باسلام
شما ظاهرا مشکل دارید با خودتون به این پست (http://www.webhostingtalk.ir/f15/34901/index68.html#post424730) رجوع کنید.

هر شخص یا گروه یا شرکتی قوانین خاص خودش رو داره
خیلی هستند که وقتی که میزارن براشون ارزش نداره یا اهمیتی نداره ولی خیلی های دیگه هم در عوض این وقت هزینه مطالبه میکنند که بسیار کار درستی انجام میدن.
به قوانین استفاده رجوع کنید اونجا خواهید دید که چه گفتن و چه نگفتند.

شما ممکن هست مُفتی بیایی سواری بدی به دیگران و اسمش رو بزاری مشتری مداری و خوب سرویس دادن!
ولی دیتاسنتر که برای هر یک ساعت کار از ما 60پوند میگیره و تا پول ندیم کاری انجام نمیده به اینا باید بگیم سرویس شما خوب نیست و مشتری مدار نیستید؟!
دوست عزیز این رویه تَفکر که همه چیز رو دوست دارید مُفتی براتون انجام بدن بیایید بیرون! الان سال 2012 یا 1391 میباشد! یکم به جلو حرکت کنید!! فقط حَرفش رو نَزنید!!
(پ.ن: البته از جماعت وی پی ان فروش بیش از این نمیشه انتظار داشت ...!!!)

من خوشحالم که دیگه مشتری شما و اون سرویسهای بیخودتون نیستم. که از نظر سرعت واقعا افتضاح هستند و فقط ادعای بهترین را دارید..!!

وقتی قیمت معمول این سرویس دربازار دو برابر این قیمت میباشد پس نباید انتظار بیش از قیمتی که پرداخت کردید داشته باشید! به فرض خودتون اومدید یه سرویس 7هزارتومانی خرید کنید از این 7 هزارتومان 70هزارتومان سود کنید... . نمیشه دوست عزیز! همیشه هرچی پول بدی همونقدر آش هم بهتون میدن! و بستگی به پولی که دادید آشتون کیفیت داره!!

در صورت ادامه این بحث در این تاپیک برای مدت یک ماه اخراج میشید

هر یک از دوستان هم انتقادی دارن از طریق این بخش اقدام کنند برای ارسال انتقاد
http://www.webhostingtalk.ir/f129/4894
موفق باشید

itjavani
April 22nd, 2012, 16:26
برای همین لحن صحبتتونه که نه مشتری شما میشم و نه کسی را به سمت شما هدایت میکنم..!

طرز بیان تو پشتیبانی خیلی مهمه که متاسفانه شما این قلم جنس را ندارید..! شاید لیاقتش را ندارید ..

با هر کس بر اساس فرهنگ و ادب خودش صحبت میشه! شما لیاقت شنیدن بیان خوب رو نداشتید.

شما که اینقدر باهوش هستید حتما از همون جاها خرید کنید.ما برای زمانی که میزاریم ارزش قائل هستیم و هزینه دریافت میکنیم! در ضمن من یادم نمیاد روی این هزینه ، هزینه پشتیبانی گرفته باشم! شما اگر دقت کرده باشید بر روی وب سایت پکیج های پشتیبانی قرارداده شده و از اون پکیج ها کاربران میتونند خرید کنند و پشتیبانی واقعی را از نزدیک لمس کنند.

من خوشحالم که دیگه مشتری شما و اون سرویسهای بیخودتون نیستم. که از نظر سرعت واقعا افتضاح هستند و فقط ادعای بهترین را دارید..!! حیف اون هزینه ای که برای یکماه شما حروم کردم و هیچ استفاده ای هم نکردم.

ما نیز خوشحالیم که کاربرهای پر توقع و نمک نشناس را از دست میدیم.
کیفیت سرویس ها در سطح متوسط رو به بالا هستند که مهر تایید را کاربران میزنند. البته واسه شمایی که میخواید 20 تومن پول بدید 200 تومن دربیارید! یک نفر هم حمالی کنه واستون و غلامتون باشه خب مسلما خوب نیست.

متاسفم برای شما و گروه شما (البته شاید گروهی باشه..!)

متشکریم.

کیفیت سرورشون خوبه بد نیست من 5 ماهه ازشون چندتا سرور دارم فقط 4-5 بار به مشکل خوردم
ممنون خب طبیعیه که در سرورها ممکن هست مشکل بوجود بیاد.

پشتیبانیشون اوایل خیلی خوب بود الانم بد نیست ولی خب همیشه هر فروشنده ای که تعداد مشتریاش بالا میره یکم پشتیبانیش ضعیف میشه ولی بازم بد نیست
فقط یکم تاخیرشون تو جواب داره زیاد میشه فکنم به استخدام کارمند جدید واسه پشتیبانی نیاز 100 درصد دارن
حرف شما کاملا صحیح هست. پشتیبانی جوان سرور در ابتدای کار بسیار قوی ظاهر شد . به مرور زمان با افزایش تعداد تیکت ها پاسخگویی باز هم سریع بود ولی خب زمان از 5 دقیقه به 15 دقیقه رسید.اون هم علت داره ، علت این هست که بعضی از کاربران یا تلفن های شرکت رو مدام اشغال میکنند یا تیکت های نامربوط میزنند. به طور مثال کاربر آی دی یاهوش دی اکتیو میشه میاد به ما تیکت میزنه :o دوست داشتید عکسی از متن هم بزارم واستون! بعد وقتی جواب نمیدیم یا میبندیم میاد میگه پشتیبانی ضعیفه :دی ، خب این موارد باعث میشه زمان از ما گرفته بشه!در مورد استخدام نیرو جدید این کار انجام شده و نیرو ما در حال پاسخگویی به تیکت ها هست ، البته روند استخدام برای نیروی بیشتر همچنان ادامه داره. علت تاخیر پاسخگویی در چند روز اخیر چندین علت داشت 1- کسالت بنده 2- خراب کاری چند کاربر و دان شدن بعضی از سرویس ها 3- تیکت های اسپم 4- تنبلی یکی از کارمندان در پاسخگویی در نبود بنده که باعث شد قطع همکاری بشه با ایشون!

درباره گروهشون هم باید بگم که این گروه حداقل 3 نفره اس(من با 3 تاشون تلفنی صحبت داشتم)
درکل همه چی عین بقیه فروشنده های قابل قبول این فروم بوده
ممنون

فقط 1 انتقاد دارم که توی پشتیبانی هم چند بار رخ داده جدیدا شیوه برخورد خود ایشون ازار دهنده شده
طوری که من یکی از سرورامو که مشکل داشت و تیکت دادم تا بررسی شه دقیقا به خاطر لحن جواب ایشون بود که دیگه پیگیر مشکل نشدم و سر ماه از جای دیگه تهیه کردم
امیدوارم که تو شیوه برخوردشون تجدید نظر کنند تا همین مشکلات کمی که با سرویسشون داریم با تیکت دادن و صحبت کردن حل شه و مجبور به انتقال بقیه سرویسها نشیم

با تیکت هایی که حالت طلبکارانه ناعادلانه دارند به جد برخورد میشه! یا کاربرانی که توقع بیجا نیز داشته باشند یا با لحن بدی تیکت کنند مثل خودشان برخورد میشه باهاشون تا تیکت رو با چهارراه میدان و بقالی سر کوچه شون اشتباه نگیرند.(جسارت نشه کلی گفتم)با این حال شاید مشکل از سمت ما در برخورد تند و تیز با کاربر بوده باشه که به انتقاد هست و انتقاد به جا حرفی در آن نیست.

هرگونه سوال دیگه ای بود در خدمتم

موفق باشید

mehdifx
April 23rd, 2012, 23:09
باسلام
شما ظاهرا مشکل دارید با خودتون به این پست (http://www.webhostingtalk.ir/f15/34901/index68.html#post424730) رجوع کنید.

هر یک از دوستان هم انتقادی دارن از طریق این بخش اقدام کنند برای ارسال انتقاد
http://www.webhostingtalk.ir/f129/4894
موفق باشید

با تشکر از تذکر شما..

ویرایش شد...

itjavani
April 23rd, 2012, 23:14
با تشکر از تذکر شما..

فقط میخواستم عرض کنم که در پست اول هیچ اسمی از پشتیبانی نشدن. تعویض سیستم عامل و .. داده نشده..! بنده تمام اون پست اول را خونده بودم که این حرفها را میزنم..
اصلا قصد ادامه بحث را ندارم . اما توقع دارم که مدیر این سایت یکطرفه به قضیه نگاه نکنن..!
میدونم که هزینه های سرور بالاست و به محض اینکه پولشون به تأخیر بیوفته فوری خسارتهایی را به وب مستر میزنن... بنده بیشتر از این حرفی ندارم و این پست هم فقط بخاطر اطلاع رسانی شما بوده.

بهرحال از شما و عوامل سایت عذر میخوام ولی توقع داریم که یکطرفه به مسئله نگاه نکنید.

باتشکر.

پست اول رو ظاهرا نخوندید ! هم نوشته شده Self Managed هم هزینه های تعویض سیستم عامل و پسورد گم شده قید شده!

mehdifx
April 23rd, 2012, 23:22
پست اول رو ظاهرا نخوندید ! هم نوشته شده Self Managed هم هزینه های تعویض سیستم عامل و پسورد گم شده قید شده!

درسته حق باشماست..

بنده دقیق نخونده بودم.

باتشکر.

h_jal
May 5th, 2012, 16:42
سلام
حالا که دلار ارزون شده تغییر در صورت حسابهای ما میدین؟ اول که سفارش دادم پایین تر بود بعد از گرون شده دلار صورت حسابها بالا رفت...:-?

itjavani
May 5th, 2012, 22:18
سلام
حالا که دلار ارزون شده تغییر در صورت حسابهای ما میدین؟ اول که سفارش دادم پایین تر بود بعد از گرون شده دلار صورت حسابها بالا رفت...:-?

کی حواله میزنه دلار ارزون؟
در مورد برگشت به نرخ سابق دوباره باید دلار بشه 1400 تومان تا بتونیم برگردیم به نرخ سابق

rtl1209
May 5th, 2012, 23:39
دلار حدودا امروز 1700 تا 1750 معامله شده

s.w.a.t
May 6th, 2012, 00:15
دلار حدودا امروز 1700 تا 1750 معامله شده

اگر با این قیمت معامله شده است لطفا برای ما حدود 8هزاردلار بگیرید! حواله به کشور انگلستان!
موفق باشید

saeedxxx
May 7th, 2012, 02:11
من از ایشون دو تا سرور داشتم که یکیش یه لینوکسه مجموعه سایتهامو بردم بالا و دیگری هم یه سرور ویندوز بود.
با توجه به قیمت سرویس دهی در حد عالی است... من اشتباهی که کردم این بود که سرور ویندوز (رم 256) رو تمدید نکردم :| فکر میکردم باید بهتر از این باشه ولی وقتی رفتم یه جای دیگه و سرور ویندوز 512 از اون شرکت رو تجربه کردم تازه فهمیدم چه سرویس خوبی رو از جوان سرور از دست دادم!

+فقط یه انتقاد! اون هم اینکه الان هیچ کدوم از پکیج های سرور مجازی به خصوص رم 256 قابل خرید نیست (حتی 512 و 1 گیگ) چون هم خودم میخوام سفارش بدم هم برای یکی از دوستانم:) خوشحال میشم هرچه سریعتر امکانش فراهم بشه.

javadsat
May 7th, 2012, 16:44
اگر با این قیمت معامله شده است لطفا برای ما حدود 8هزاردلار بگیرید! حواله به کشور انگلستان!
موفق باشید

بله swat عزيز ، امروز بنده 1000$ paypal معامله كردم 1770 تومان
قيمت ها نسبت به هفته هاي قبل اومده پايين ديگه
البته نميدونم چرا كسي نميخواد قبول كنه
شما اگر احتياج داشتيد بگيد من شايد بتونم براتون فراهم كنم

saeedxxx
May 11th, 2012, 21:03
ببخشید چرا آیپی اضافه روی سرویس ها ارائه نمیشه؟ در صورتی که در پست ابتدایی تاپیک گفتید هزینه هر آیپی اضافه 5000 تومان!!

mojtaba1234
May 11th, 2012, 23:46
سلام من می خوام سرور امریکا مگ256 سفارش بدم ولی هر کاری می کنم نمی شه مثل اینکه سایت مشکل پیدا کرده؟

teambieber
May 12th, 2012, 16:28
نه پر شدن سرویس ها انگار!

bujavar
May 13th, 2012, 01:29
سرور انگلیس قطع شده ، نمیخواید پیگیری کنید؟

dani0111
May 13th, 2012, 09:49
سرور آمریکا هم واسم قطع شده دوباره !!!

doolkhis
May 13th, 2012, 13:25
دیگه شورشو داوردی همش قطی قطی پولشو جولو جولو میگیری الان 6 روزه سرورم قطعه اینم از پشتیبانیت که 0 ره
:59:

m-mehdipoor
May 13th, 2012, 13:39
موفق باشید

اینو ادد کنید dehlya2009
این آقا دلار رو ارزون نمی ده ، 1790 تومن می ده ، ولی فکر کنم از مبلغی که شما تهیه می کنید برای لایسنس سی پنلتون ( 2000 تومن ) خیلی مناسب تر باشه.
تو همین انجمن فکر کنم تاپیک باز کنید آفر های بهتری ببینید !!!
ولی اگه این مقدار از استفاده ی چند روزتون بیشتره فکر کنم دست نگه دارید بهتره ، ارزون تر هم می شه انشاالله !<br>
من که یه خرید 500 دلاری دارم موندم ارزون تر شه بگیرم !
یه نمونه از بچه های انجمن :
http://www.webhostingtalk.ir/f172/46078/index6.html

هر دلار آمریکا 1695 تومان....هر یورو 2300 تومان
24/2/91

p30speed
May 13th, 2012, 18:27
اطلاعیه سایت سرور جوان

خرابی سرور سه و چهار انگلستان

13/05/2012 13:56

با سلام خدمت تمامی کاربران عزیز

همانطور که مستحضرید سرور سه و چهار انگلستان جوان سرور به مشکل برخورد کرده است ، جهت برطرف سازی مشکل و استیبل شدن سرور ممکن هست سرور مجازی شما چند بار از دسترس خارج شود

برطرف سازی کامل مشکل با توجه به تعطیلات پایان هفته اروپا ممکن هست تا 24 ساعت زمان ببرد.

پیشاپیش از همکاری شما متشکریم

موفق باشید
جوان سرور

ehsansystem
May 13th, 2012, 19:16
قابل توجه دوستانی که اومدن گفتن من این کار رو نکردم اون کار رو نکردم و نا رضایتی از من داشتند که جواب ندادم باید بگم که
بدونند تقریبا 1 ماه و 3 روز هست من دیگه در جوان سرور فعالیت ندارم

پس اینقدر به من حرف نزنید http://www.webhostingtalk.ir/images/IPBPRO/smilies_IPBPRO/4.gif :53:

ممنون
---------------
احسان پوررضایی

doolkhis
May 13th, 2012, 19:21
اطلاعیه سایت سرور جوان

خرابی سرور سه و چهار انگلستان

13/05/2012 13:56

با سلام خدمت تمامی کاربران عزیز

همانطور که مستحضرید سرور سه و چهار انگلستان جوان سرور به مشکل برخورد کرده است ، جهت برطرف سازی مشکل و استیبل شدن سرور ممکن هست سرور مجازی شما چند بار از دسترس خارج شود

برطرف سازی کامل مشکل با توجه به تعطیلات پایان هفته اروپا ممکن هست تا 24 ساعت زمان ببرد.

پیشاپیش از همکاری شما متشکریم

موفق باشید
جوان سرور

عزیز چرا خالی میبندی الان 5 روز میشه که قطعه دلیلشم عدم پرداختتون به دیتاسنتره به دلیل جابجایی شدید نرخ ارز:-&

korosh-MD
May 13th, 2012, 19:27
تو دو سال اخیر هیچوقت بیشتر از 11 ساعت داون بودن رو تجربه نکرده بودم ,@-)
نزدیک 48 ساعت که قطعه !!
متاسفانه اصلا" نمیشه به حرف های افرادی که در این فروم نظر میدن اعتماد کرد :^o

p30speed
May 13th, 2012, 20:29
قابل توجه دوستانی که اومدن گفتن من این کار رو نکردم اون کار رو نکردم و نا رضایتی از من داشتند که جواب ندادم باید بگم که
بدونند تقریبا 1 ماه و 3 روز هست من دیگه در جوان سرور فعالیت ندارم

پس اینقدر به من حرف نزنید :d :53:

ممنون
---------------
احسان پوررضایی

احسان جان شما که همیشه پاسخ گو بودی

---------- Post added at 08:29 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------

عزیز چرا خالی میبندی الان 5 روز میشه که قطعه دلیلشم عدم پرداختتون به دیتاسنتره به دلیل جابجایی شدید نرخ ارز:-&

اولا خالی بندی یعنی چی؟ اطلاع رسانی کردم
دوم اینکه اطلاعیه که تو خود سایت سرور جوان.
سوم اینکه من خودم سررو انگلیس ازشون دارم و از ساعت 6 امروز بعد از ظهر قطع شد
چهارم من پشتیبان این سایت نیستم که داری این حرفها رو به من میگی و یک قرون هم از آقای مسعودی حقوق نمیگیرم.. ولی از سرویس دهیشون راضیم.
پنجم اینکه اگر از ایشون سرور داری چرا می ترسی با آیدی اصلیت بیا اینجا صحبت کن. چرا کاربر جدید درست کردی.
تلفن شرکت بگیر یقه اشون بچسب.

تازه خودم جمعه ای پول واریز کردم جهت تمدید 3 ماهه سرورم.
مشکل هم حل نشد از جای دیگه سرور میگیرم. حالا باید هرس بخورم.هر دردی چاره داره

carbon7
May 13th, 2012, 20:53
اولا خالی بندی یعنی چی؟
دوم اینکه اطلاعیه که تو خود سایت سرور جوان.
سوم اینکه من خودم سررو انگلیس ازشون دارم و از ساعت 6 امروز بعد از ظهر قطع شد
چهارم من پشتیبان این سایت نیستم که داری این حرفها رو به من میگی و یک قرون هم از آقای مسعودی حقوق نمیگیرم.. ولی از سرویس دهیشون راضیم.
پنجم اینکه اگر از ایشون سرور داری چرا می ترسی با آیدی اصلیت بیا اینجا صحبت کن. چرا کاربر جدید درست کردی.
تلفن شرکت بگیر یقه اشون بچسب.

اقای عزیز فکر کنم اگر اقای مسعودی بودید اینقدر از خود دفاع نمی کردید
این بنده خدا حق داره سرورش 5 روز دان شده البته خودم هم یه سرور که الان 2 روزه
دان شده پشتیبانی هم صفر یا با غرور کامل جواب میدند که مثل اینکه اقای مسعودی سرویسها را به صورت مجانی داره ارئه میده و ما حق نداریم درخواست پشتبانی بدهیم و همیشه در حرفاش از سبک تهدید استفاده میکند.

و مشتریان شما اینقدر از سرویس دهی شما راضی هستند که اصلا شاکی نمیشوند که دو روزه سرورا قطعه؟؟؟
یا اگر سرور بای کارهای شخصی خودتون گرفتید کارهای شما موندند؟؟؟؟

p30speed
May 13th, 2012, 20:59
اقای عزیز فکر کنم اگر اقای مسعودی بودید اینقدر از خود دفاع نمی کردید
این بنده خدا حق داره سرورش 5 روز دان شده البته خودم هم یه سرور که الان 2 روزه
دان شده پشتیبانی هم صفر یا با غرور کامل جواب میدند که مثل اینکه اقای مسعودی سرویسها را به صورت مجانی داره ارئه میده و ما حق نداریم درخواست پشتبانی بدهیم و همیشه در حرفاش از سبک تهدید استفاده میکند.

و مشتریان شما اینقدر از سرویس دهی شما راضی هستند که اصلا شاکی نمیشوند که دو روزه سرورا قطعه؟؟؟
یا اگر سرور بای کارهای شخصی خودتون گرفتید کارهای شما موندند؟؟؟؟

اون که آقای مسعودی چی جواب بده رو باید از خودش بپرسی
من نگفتم حق نداره پول داده و سرویسش طلب میکنه. به خاطر این جواب ایشون دادم چون فکر کرد من بهش سرویس فروختم یا پشتیبان سرورشون من هستم.
من پست بالا جهت اطلاع به دوستان دادم. اومدیم ثواب کنیم کباب شدیم.
صد در صد با طرز برخورد آقای مسعودی مخالف هستم. متاسفانه بد با بچه ها صحبت میکنند. و این حرف شما رو تایید میکنم. البته تا الان با ایشون مشکل رفتاری نداشتم
والا من به مشتریهامون از عصر خبر دادم و رو سایت هم گذاشتم که مشکل وجود داره. خدا رو شکر مشتری هامون خوب هستند و تا الان که چند بار مشکل پیش اومده کاملا همکاری کرده اند.
اگر سرور من قطعیش به 48 ساعت بخواد برسه صد در صد منتظر نمی مونم و سریعا سرور جایگزین میکنم تا مشتریم راضی باشه.

itjavani
May 13th, 2012, 21:49

با سلام
شما کاربر ما هستید؟؟!!!!بدون اطلاع هیچ صحبتی نکنید! تمامی پرداخت های ما بدون کوچکترین تعللی پرداخت میشه! هیچوقت جوان سرور دغدغه پرداخت و یا مشکل مالی را نداشته!
اگر مشکل پرداخت ارزی بود سرورها بالا نمی آمدند! و دوباره بخوابند

در مورد دان شدن دو سرور انگلستان ما! به طرز عجیبی مشکل برای این دو سرور پیش آمد! دوبار Hardware Check توسط دیتاسنتر انجام شده! بارها سرور رو بالا آوردیم و پایین رفت و سرورها رو روشن کردیم! یا اتوماتیک ریست شد ! هر دو سرور روشن هستند و اگر خواستید میتونم اسکرین شات بدم خدمت تمامی کاربران! ولی چون اطلاعات کاربران بسیار مهم هست برای ما نمیتونیم عجولانه تصمیم بگیریم و احساسی برخورد کنیم! فعلا بعد از بررسی ها متوجه مشکل هارد شدیم که به شدت مشکل پیدا کرده و به همین خاطر نمیتونیم ریسک کنیم کلیه اطلاعات رو باید آروم کشید بیرون! حتی اطلاعیه جداگانه ای به برخی کاربران ارسال شده که هماهنگی جهت روشن شدن سرویس ها و بک آپ گیری فوری کاربر انجام شده!

هیچ فروشنده ای دوست نداره دان تایم داشته باشه! ولی مشکلی هست که بوجود میاد! منم که بالاسر سرور تو انگلستان که نیستم! دیتاسنتر باید انجام بده! اگر هم دقت کنید الان weekend هست و دیتاسنتر فقط در ساعات خاصی کار میکنه!باقی سرورهای ما بدون مشکل دارند کار میکنند!

mehdi.gh
May 13th, 2012, 23:10
دوستان شما خودتون رو بزارید جای آقای مسعودی
الان سرور ها قطع هستش و به مشتری میگین مشکل از طرف ما نیست
آقای مسعودی هم تقصیر کار نیست که
سرور ها مشکل دارن و کار اصلی رو باید باید دیتاسنتر انجام بده
در مورد طرز برخورد هم من تا حالا از طرف ایشون برخورد بدی ندیدم
فکر کنم با هر کسی مثل خودش برخورد میشه
که بهترین کار هست :)

ایشالا که مشکل سرور ها به زودی برطرف بشه

itjavani
May 13th, 2012, 23:41
با سلام

قابل توجه مشترکین گرامی که سرویس های آنها جزو سرورهای انگلیس سه و چهار بوده که دان شده است
تمامی روزهایی که سرویس های آن ها با دان تایم مواجه بوده در فاکتور آتی آنها محاسبه میگردد
این مدت زمان محاسبه میشود و از این بابت خیال کاربران آسوده باشد

با تشکر
جوان سرور

Javan Server | جوان سرور - اطلاعیه ها (http://client.javanserver.com/announcements.php?id=3)

itjavani
May 14th, 2012, 04:30
درود بر شما کاربران عزیز

فاز اول مشکل سرور انگلستان شماره چهار آغاز شد و هم اکنون به پایان رسید و تمامی سرویس ها فعال شدند.

لطفا الی 72 ساعت آینده هیچگونه فشار جدی بر روی سرور اعمال نکنید تا بعد از تعویض هارد دیسک های سرور سرور استیبلی را تجربه نمایید.

موفق باشید

جوان سرور

Javan Server | جوان سرور - اطلاعیه ها (http://client.javanserver.com/announcements.php?id=4)

boy67
May 14th, 2012, 12:32
سلام
سرویس های شما چرا ارزان هست؟
در حالی که شرکت نوآوران شبکه بینالود با رم 1 گیگ رو 40,000 تومان میدهند
و اینجا
-- SP Offer 1024 --
هارد: 30GB SAS
رم: 1024 مگابایت
پهنای باند نامحدود بر روی پورت 1Gbps
سیستم عامل: ویندوز / لینوکس / میکروتیک /...
Self Manage
وضعیت دسترسی به روت: کامل
مجازی ساز: Vmware ESXI 5
تحویل سرویس حداکثر 24 ساعت بعد از پرداخت

ماهیانه فقط 20 هزار تومان

چرا؟دو برابر شده قیمت؟فرقشون در چیه؟آیا منابع سخت افزاری کمتری نسبت به پلن هاشون میدن ؟
چرا این همه قیمت فرق داره؟

art
May 14th, 2012, 23:57
داره میشه 3 روز.
هنوز هم خبری نیس سرویس من قطعه
تیکت هم که جواب درستی نمیدن.

mahkoom021
May 15th, 2012, 01:23
متاسفانه یکی از سرورای منم هنوز قطعه
2 روز گذشته کی میخواد درست شه نمیدونم
تیکتا هم که بی جواب میمونه

p30speed
May 15th, 2012, 08:59
داره میشه 3 روز.
هنوز هم خبری نیس سرویس من قطعه
تیکت هم که جواب درستی نمیدن.

متاسفانه یکی از سرورای منم هنوز قطعه
2 روز گذشته کی میخواد درست شه نمیدونم
تیکتا هم که بی جواب میمونه

تو سایت زده هر دو سرور ردیف شده براشون تیکت بزنید حتما مشکل حل خواهند کرد.
من دشیروز دو بار به شمکل خوردم کمتر از نیم ساعت مشکل حل کردن.

penfulmega
May 15th, 2012, 10:16
بهترین راه تیکت زدنه حتما هم جواب میدن چون اینجا که محل گفتن این حرفا نیست و بخوان رسیدگی کنن دیرتر میشه
هرچیزی یه جایی داره !! ;)
سعی کنید تو اینجور مواقع با آرامش برخورد کنید

saber69
May 15th, 2012, 12:51
چرا؟دو برابر شده قیمت؟فرقشون در چیه؟آیا منابع سخت افزاری کمتری نسبت به پلن هاشون میدن ؟
واسه منم سوال هست که چرا این قیمت ها اینقدر پایین هست!

من شخصا کیفیت ها رو مقایسه کردم ، می تونم بگم که کیفیت چند برابر وی پی اس های 50-60 تومانی هست ،سی پی و پورت خیلی خوبه

کاش قیمت ها رو افزایش می دادند ، در عوض پنل ریبوت می دادند و پشتیبانی رو بهتر می کردند در نتیجه مشکلات سخت افزاری و سوه استفاده ها کم تر، و رضایت مشتری رو در بر داشت

boy67
May 17th, 2012, 14:21
سلام
سرویس های شما چرا ارزان هست؟
در حالی که شرکت نوآوران شبکه بینالود با رم 1 گیگ رو 40,000 تومان میدهند
و اینجا
-- SP Offer 1024 --
هارد: 30GB SAS
رم: 1024 مگابایت
پهنای باند نامحدود بر روی پورت 1Gbps
سیستم عامل: ویندوز / لینوکس / میکروتیک /...
Self Manage
وضعیت دسترسی به روت: کامل
مجازی ساز: Vmware ESXI 5
تحویل سرویس حداکثر 24 ساعت بعد از پرداخت

ماهیانه فقط 20 هزار تومان

واقعا جوابی برای این سوال نیست !
اگه یه سفارش بود دو ثانیه جواب میدادن ولی چون قرار نیست پولی رد و بدل شه همه ساکتن

korosh-MD
May 17th, 2012, 22:03
اگه یه سفارش بود دو ثانیه جواب میدادن ولی چون قرار نیست پولی رد و بدل شه همه ساکتن

فرق چندانی نداره !!
قیمت بالا اصلا" نشان دهنده کیفیت سرور نیست , صرفا" به قول خودشون یه سیاست فروشه
من قبلا" از جایی vps با دوبرابر قیمت اینجا تهیه می کردم که کیفیتی به مراتب پائین تر داشت ( البته به غیر از 3 روزی که سرور انگلیس قطع بود !! )

boy67
May 17th, 2012, 22:15
فرق چندانی نداره !!
قیمت بالا اصلا" نشان دهنده کیفیت سرور نیست , صرفا" به قول خودشون یه سیاست فروشه
من قبلا" از جایی vps با دوبرابر قیمت اینجا تهیه می کردم که کیفیتی به مراتب پائین تر داشت ( البته به غیر از 3 روزی که سرور انگلیس قطع بود !! )

سیاست!!!!!!!!!!!
اونم با دوبرابر قیمت دادن سرور ها !!!

منطقی نیست

korosh-MD
May 17th, 2012, 23:09
سیاست!!!!!!!!!!!
اونم با دوبرابر قیمت دادن سرور ها !!!

منطقی نیست
چرا نمیشه !
تعداد مشتری های کمتر ولی با همون درآمد و در ضمن دردسر کمتر از نظر پشتیبانی !!
البته شاید اعتبار اسمی و سابقه اونها هم در گرونتر کردن سرویس هاشون تاثیری داشته باشه
باید امتحان کنید و کیفیت سرویس های ارزون قیمت و گرون قیمت رو مقایسه کنید

dm800pvr
May 17th, 2012, 23:39
توی سایتتون میزنه
اوه, مشکلی پیش آمد... خارج از دسترسی

هیچ سرویسی علناً ارائه نمیشه!

itjavani
May 18th, 2012, 03:20

اگر تاپیک را مطالعه میکردید به پاسختون میرسیدید! ولی خب ظاهرا تاپیک زیاده از حوصله شما خارجه!
سرورها با کانفیگ بالا حداقل 48 گیگ رم و سی پی یو 16 و 24 هسته ای هستند! خب بالطبع هزینه تمام شده این سرور ها به نسبت سایر فروشنده هایی که سرورشون با 16 و 24 گیگ رم هست و سی پی یو 8 هسته ای دارند بالاتر هست ولی هزینه ریز سرویس ها کمتر در میاد! در کنار این موضوع سود بسیار پایین ما و ارائه سرویس سلف منیج و حذف هزینه پشتیبانی و تعویض سیستم عامل و... تونستیم قیمت سرویس پایینی را ارائه بدیم

---------- Post added at 03:20 AM ---------- Previous post was at 03:18 AM ----------

توی سایتتون میزنه
اوه, مشکلی پیش آمد... خارج از دسترسی

هیچ سرویسی علناً ارائه نمیشه!

برای خرید سرویس به بخش فنی فروش تیکت نمایید تا سفارش به صورت دستی به پروفایلتون اضافه بشه

p30speed
May 18th, 2012, 11:08
سرویسهاشون کاملا تایید میشود امروز وارد 7 ماه سرویسم شدم و کاملا راضی هستم.

itjavani
May 22nd, 2012, 19:50
درود بر کاربران عزیز جوان سرور

بالاخره کنترل پنل تحت وب مدیریت سرور مجازی جوان سرور راه اندازی شد.
دسترسی به این کنترل پنل به کاربرانی که سرویس های این ماه خود را تمدید نمایند، داده میشود.
مدت زمان ست آپ کنترل پنل تحت وب حداکثر 48 ساعت بعد از ارسال درخواست به واحد فنی جوان سرور میباشد.

ارسال تیکت به بخش فنی جوان سرور: Javan Server | جوان سرور - ارسال تیکت پشتیبانی (http://client.javanserver.com/submitticket.php?step=2&deptid=3)

کنترل پنل رایگان بوده و از کاربر هیچ هزینه ای دریافت نمیشود. پس از ست آپ کنترل پنل ایمیلی حاوی اطلاعات لاگین برای کاربر به ایمیل وی ارسال میگردد.

موفق باشید
جوان سرور

JavanServer.Com
Javan Server | جوان سرور - اطلاعیه ها (http://client.javanserver.com/announcements.php?id=6)

p30speed
May 22nd, 2012, 22:21
این کنترل پنل چه مزایایی نسبت به ریموت شدن رو خود ویندوز دار؟

itjavani
May 22nd, 2012, 23:40
این کنترل پنل چه مزایایی نسبت به ریموت شدن رو خود ویندوز دار؟

امکانات کنترل پنل: ریست ،Power OFF , Power ON و مشاهده آنی منابع مصرفی وی پی اس ها و کنترل تمامی سرورهای مجازی شما در یک کنترل پنل

javadsat
May 23rd, 2012, 12:36
سلام
بفرمائید که اوبونتو هم نصب میکنید روی سرویس هاتون ؟
ممنون

doolkhis
May 23rd, 2012, 15:17
جاب مسودی هر وقت میخای سرورهارو قط کنی قبلش یک ندا بده یک خاکی تو سرمون کنیم

x-(

rotel
May 23rd, 2012, 17:54
سلام من تیک زدم ولی بعد از 24 ساعت هنوز جواب گو کسی نیست>؟

p30speed
May 23rd, 2012, 18:03
سلام من تیک زدم ولی بعد از 24 ساعت هنوز جواب گو کسی نیست>؟

دوست عزیز تیکت برای چی زدی برای پنل؟

من 23:30 برای پنل تیکت زدم ساعت 1:11 برام ایمیلش اومد.

iranian-portal
May 23rd, 2012, 18:49
کیفیت سرورها مجموعا خوبه اما اخیرا جوان سرور مشکلات جدی پیدا کرده که اصلا به انتقادها توجهی نداره و این رویه کم کم داره بدتر میشه
روند پاسخ به تیکت ها کند شده
لحن برخورد تند و شاید پرخاش گرانه شده
توجه به مشتری هم بسیار اندک شده
بر فرض مثال سرور بنده نمیدونم دیروز خاموش شده بود چی شده بود که نه ریموت میشد نه پینگ میداد
تیکت زدم درخواست کردم مشکل رو حل کنند و علت رو هم جویا شدم
ساعاتی بعد که وارد پنل شدم دیدم بدون درج هیچ گونه پاسخ تیکت بسته شده و مشکل سرور حل شده!!
دست گلتون درد نکنه مشکل سرور حل شده بود اما دست کم نباید جواب ما رو میدادین میگفتین دلیل اینه؟یا اصلا دلیل نداره؟

در مجموع خواهشی که از جوان سرور دارم اینه که لحن برخورد رو اندکی منعطف تر کنند و در ارتباط با قطعی ها و پشتیبانی اگر دوباره مثل روزهای اول باشند خیلی خوبه
درسته که حجم بالای مشتریان/سفارشات/پشتیبانی/..... کار رو سخت کرده اما اگر دوباره به کارتون مثل سابق حساس بشید همه چی درست میشه

esmaeil1
May 23rd, 2012, 19:37
روند پاسخ به تیکت ها کند شده
لحن برخورد تند و شاید پرخاش گرانه شده
توجه به مشتری هم بسیار اندک شده

اگه چندتا تاپيك قبلي منو نگاه كنيد گفتم خوبن و .... اما الان ميگم ....

itjavani
May 23rd, 2012, 20:14
سرور چهار انگلستان مشکل پیدا کرده بود که ریست شد! برای این سرور جایگزینی در نظر گفته شده که به محض آماده شدن سرور جدید ما سرورهای مجازی روی این سرور را جایگزین میکنیم!
در مورد بحث لحن پاسخ! فقط با کسی که تند صحبت میکنه باهاش تند برخورد میشه! هر کس محترمانه تیکت کرده باشه و بد جواب گرفته مسلما اشتباه بوده و پ.خ کنند بنده شخصا عذرخواهی میکنم!
بحث در مورد سرورها و بعضی سوالات که بسته میشه عموما سوالات متفرقه هست که در بخش مورد نظر نباید پاسخ داده بشه و نیازمند تیکتی جداگانه در مورد موضوع هست!
در مورد پشتیبانی بیشتر به کیفیت کار دقت میکنیم! چندین فرد جهت پشتیبانی در نظر گرفته شده اند که باید بعد از تحقیقات به ما بپیوندند! شما اون طرف هستید و فقط چند مورد رو میبینید! ولی ما اینجا اولین مورد اعتماد و حفظ اطلاعات و امنیت کاربرامون و کیفیت مناسب رو میبینیم! شاید یک ماه کاربر سختی ببینه ولی مسلما تا مدت ها مشکلی پیدا نخواهد کرد! که تمامی موارد تا یکی دو هفته آینده حل میشود! اولین حرکت هم راه اندازی کنترل پنل تحت وب بود که با تمامی امکانات مورد نیاز کاربران هماهنگ و آماده شد. شاید یک وقفه سه ماهه افتاد ولی خب الان دیدید که هم جامع هست و هم بدون نقص!

saeedxxx
May 23rd, 2012, 20:29
دوست عزیز تیکت برای چی زدی برای پنل؟

من 23:30 برای پنل تیکت زدم ساعت 1:11 برام ایمیلش اومد.

بعد یعنی به ترتیب جواب داده میشه به تیکت ها؟؟؟!

من ساعت 20:35 تیکت دادم هنوز جوابی برای پنل ندادن بعد شما 23:30 تیکت دادی اینقدر سریع جواب دادن؟؟؟

itjavani
May 23rd, 2012, 20:35

من ساعت 20:35 تیکت دادم هنوز جوابی برای پنل ندادن بعد شما 23:30 تیکت دادی اینقدر سریع جواب دادن؟؟؟

شما شماره تیکت را بفرستید بررسی بشه!

saeedxxx
May 23rd, 2012, 20:42
شما شماره تیکت را بفرستید بررسی بشه!

itjavani
May 23rd, 2012, 21:53

کنترل پنل شما آماده شد و مشخصات ارسال شد

p30speed
May 24th, 2012, 01:48

بله دوست عزیز اگر خواستید عکسشم برات میذارم ببینی

در ضمن مال سه شنبه شب نه چهارشنبه شب که شما تیکت زدید

carbon7
May 24th, 2012, 01:58
بله دوست عزیز اگر خواستید عکسشم برات میذارم ببینی

در ضمن مال سه شنبه شب نه چهارشنبه شب که شما تیکت زدید

من فکر کنم اقای مسعودی برای شما پشتیبان خصوصی گذاشته که اینقدر دارین از ایشون حمایت میکنید و همه سرورا داون میشن ولی فقط سرور شما داون نمیشه

همه کاربران میدونن که سابقه اقای مسعودی در جواب دادن به تیکت ها چطوری ولی شما مخالفید یا تند جواب میدن یا با غرور

خوش به حالتون که اقای اینقدر با شما خوبه !!!!

p30speed
May 24th, 2012, 09:55
من فکر کنم اقای مسعودی برای شما پشتیبان خصوصی گذاشته که اینقدر دارین از ایشون حمایت میکنید و همه سرورا داون میشن ولی فقط سرور شما داون نمیشه

همه کاربران میدونن که سابقه اقای مسعودی در جواب دادن به تیکت ها چطوری ولی شما مخالفید یا تند جواب میدن یا با غرور

خوش به حالتون که اقای اینقدر با شما خوبه !!!!

نه دوست عزیز نه پشتیبان خصوصی گذاشته نه پسرخاله هستیم.

همنجور که از کسی تعریف میکنم همنجورم اگر بد باشه انتقاد میکنم.
سرور مجازی من رو سرور شماره یک بوده برای همین تو مشکلات پیش اومده سرور من براش مشکلی پیش نیامده.
در مورد برخورد آقای مسعودی اون به خود ایشون ارتباط داره نه من که بخوام در موردش حرف بزنم تو پست قبلی جواب سوالتون داده.
تا حالا که من با ایشون به مشکل بر نخوردم و امیدوارم هم هستم بر نخورم. وقتی ازشون چیزی ندیدم بیام الکی بد بگم.
مطمئن باشید اگر بدی ببینم درجا با یوزر خودم (نه مثل بعضی دوستان که یوزر جدید می سازند) در جا در همین تایپیک انتقاد میکنم. واز کسی هم نمیترسم که سرورم خاموش کنه یا...:68:
امیدوارم جواب سوالاتتون رو گرفته باشید. از این بعد به خاطر روی گل دوستان تو این تایپیک نظر خوب نمیدم که مشکل پیش نیاد

saeedxxx
May 24th, 2012, 15:43
بله دوست عزیز اگر خواستید عکسشم برات میذارم ببینیدر ضمن مال سه شنبه شب نه چهارشنبه شب که شما تیکت زدیدسلام دوست عزیز.فقط جهت اطلاع بگم، تیکت بنده همون سه شنبه شب ساعت 20:35 زده شد! لطفا بدون اطلاع از چیزی اینقدر با قطعیت صحبت نکنید!

itjavani
May 26th, 2012, 20:53
پیش فروش سرورمجازی هلند با پورت 10Gbps + جایزه

و این بار مفتخریم از کشور هلند میزبان شما باشیم...

سرورهای جدید جوان سرور از کشور هلند پیش خرید شده و تا ده روز آینده آماده میشوند لذا جوان سرور در اقدامی تصمیم برآن گرفته است تا سرورهای مجازی هلند را بصورت پیش فروش به فروش برساند.

ابر سرور جدید جوان سرور دارای مشخصات زیر میباشد:

Cpu: Dual E5-2620 - 2x6x2x2.00+ Ghz

Ram: 128GB DDR3

HDD: 4x3TB SATAII
Port: 10Gbps

هیچ محدودیتی در فروش وجود ندارد و تعداد دو عدد از این سرور خریداری شده است و میزبان در مجموع 200 سرور مجازی خواهند بود

سرورهای مجازی به صورت پیش فروش برای ماه اول شامل 15 درصد تخفیف خواهند بود. کد تخفیف: NL15P

تحویل سرورهای مجازی از 5Jun الی 10 Jun می باشد

خاطر نشان میکنیم در صورتی که سرور ما زودتر آماده شود سرورهای مجازی را زودتر میتوانیم تحویلتان بدهیم

در صورت خرید بیش از 10 سرور میزان تخفیف 25 درصد می باشد

این تخفیف فقط برای ماه اول و پیش فروش بوده و بعد از آماده سازی سرور این تخفیف برای پیش فروش برداشته خواهد شد و سرورها با قیمت جدیدی ارائه خواهند شد

امکان پیش خرید سرور و تحویل در زمان خاص نیز وجود دارد بدین صورت که شما بعد از پیش خرید سرور میتوانید درخواست دهید تا سرور در روز خاصی به شما تحویل داده شود

تمامی سرویس ها دارای کنترل پنل تحت وب جهت ریست ، خاموش و روشن و همینطور کنسول میباشند.

در صورت داشتن هرگونه سوال میتوانید به بخش فروش تیکت نمایید:

Javan Server | جوان سرور - ارسال تیکت پشتیبانی (http://client.javanserver.com/submitticket.php?step=2&deptid=1)

جهت خرید نیز میتوانید به صفحه سرورمجازی هلند در وب سایت جوان سرور به آدرس زیر مراجعه نمایید

شرکت فناوران صنعت جوانی - جوان سرور - فروش ویژه سرور مجازی هلند (http://javanserver.com/nl-vps.php)

خاطر نشان میکنیم به 5 نفر از خریداران سرورمجازی هلند کارت هدیه بانک پارسیان به قید قرعه تقدیم میگردد.

موفق باشید

جوان سرور

astro.alireza
May 26th, 2012, 21:32
خوشحالم که بالاخره مشکلاتتون حل شد و آفرهای جدیدتون رو ارایه کردید.
و مهمتر اینکه با فروش سرویس به قیمت واقعی به کار خودتون ارزش دادید!

p30speed
May 26th, 2012, 23:46
پورت 10گیگ بین 200 سرور شیر می باشد دیگه؟

itjavani
May 27th, 2012, 00:03
پورت 10گیگ بین 200 سرور شیر می باشد دیگه؟

خیر! دو عدد سرور با پورت ده گیگ در نظر گرفته شده بر روی هر سرور 100 عدد سرور مجازی قرار خواهد گرفت که در مجموع ظرفیت دو سرور با هم 200 سرور مجازی می باشد.

penfulmega
May 28th, 2012, 01:21
تاریخ دقیق ارائه این سرور ها مشخص نیست ؟

penfulmega
May 28th, 2012, 01:22
خوشحالم که بالاخره مشکلاتتون حل شد و آفرهای جدیدتون رو ارایه کردید.
و مهمتر اینکه با فروش سرویس به قیمت واقعی به کار خودتون ارزش دادید!

یعنی تاحالا غیرواقعی بود قیمتها ؟ یا کار کاسبی شما زیاد جالب نبود با حضور جوان سرور :65: خوب شما هم یاد بگیرین از جوان سرور سرور با کانفینگ کامل حاضر و آماده تحویل میدن اونم با این قیمت خوب :69:البته شما هم پشتیبانیتون خوبه