PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از وی پی اس جهت دانلود سنتر (نصب وب سرور)

Ramin
November 1st, 2011, 16:14
سلام

دوستان فصد استفاده از وی پی اس ویندوز (2003) جهت میزبانی فایل را دارم . رم و پورت 1 هستش .به نظر شما چه تعداد آیپی همزمان امکان دانلود فایل ها را دارند؟
جهت نصب و کانفیگ آپاچی برای دانلود با سرعت بالا آموزشی وجود دارد؟ امکان راهنمایی هستش؟

poshtiban
November 1st, 2011, 16:27
سلام

دوستان فصد استفاده از وی پی اس ویندوز (2003) جهت میزبانی فایل را دارم . رم و پورت 1 هستش .به نظر شما چه تعداد آیپی همزمان امکان دانلود فایل ها را دارند؟
جهت نصب و کانفیگ آپاچی برای دانلود با سرعت بالا آموزشی وجود دارد؟ امکان راهنمایی هستش؟

شما باید vps لینوکس تهیه کنید برای این کار.
Vps ویندوز اصلا توصیه نمی شه و مشکلات فراوانی به همراه خواهد داشت.
در مورد میزان دانلود هم نسبی هست... سایتتون نو پا هست ؟ الان از چه هاستی استفاده می کنید ؟ با هاست فعلی مشکل دارید ؟

Ramin
November 1st, 2011, 16:31
شما باید vps لینوکس تهیه کنید برای این کار.
Vps ویندوز اصلا توصیه نمی شه و مشکلات فراوانی به همراه خواهد داشت.
در مورد میزان دانلود هم نسبی هست... سایتتون نو پا هست ؟ الان از چه هاستی استفاده می کنید ؟ با هاست فعلی مشکل دارید ؟

با لینوکس اصلا کار نکردم و در کل حوصله کار با دستورات لینوکس وجود ندارد برای بنده.سایت خیل نوپا نیست .در حال حاضر ترافیک روزانه دانلود تقریبا 30-40 گیگ در روز برای قایل های قسمتی هستش که فصد استفاده از وی پی اس را داریم. دلیل اینکار این هست که تعداد کانکشن هایی که هاست فعلی برای دانلود در اختیار کاربران میذاره کم هست . مثلا به وسیله آی دی ام فقط 4 اتصال برای یک فایل باز میشه .همچنین سرعت دانلود خیل پایین هستش . در نتیجه تصمیم گرفیتم وی پی اس را کانفیگ کنیم

poshtiban
November 1st, 2011, 16:36
شما نیازی نیست که به لینوکس وارد باشید.
دوستانی هستند که برای شما کانفیگ می کنند.
به هیچ وجه بنده Windows رو توصیه نمی کنم برای این کار.
۱۰۰٪ مشکل پیدا خواهید کرد.

Ramin
November 1st, 2011, 16:41
شما نیازی نیست که به لینوکس وارد باشید.
دوستانی هستند که برای شما کانفیگ می کنند.
به هیچ وجه بنده Windows رو توصیه نمی کنم برای این کار.
۱۰۰٪ مشکل پیدا خواهید کرد.

بله راهنمایی شما کاملا درست و به جا هستش و لینوکس بهتر از ویندوز هست برای این کار. اما با توجه به نوع کار (کار های دیگر ما ) نیاز به ویندوز داریم و در حال حاضر یک وی پی اس ویندوز در اختیار داریم که تصمیم بر این شد برای دانلود نیر استفاده شود.

دوستانی که در زمینه کانفیگ و نصب اطلاعاتی دارند لطفا راهنمایی بفرمائید :53:

AmirHosein
November 1st, 2011, 16:50
دانلود سنتر یا آپلودسنتر؟ اگر برای سرور دانلود میخواید استفاده کنید، باید بگم من اول لینوکس داشتم، با وب سرور Nginx خلاصه بگزریم خدا ازش نگذره :d
حالا یه سرور ویندوز 2008 دارم با iiis 7 خیلی راضی هستم روزانه هم بالای 50 گیگ پهنای باند استفاده میشه تا به حال هم مشکلی نداشتم

mamali5
November 1st, 2011, 17:25
اگه واقعا میخواین دردسر زیادی نداشته باشین و کار هاتون خوب پیش بره
پیش نهاد میکنم از سیستم عامل ویندوز و وب سرور iis استفاده کنین
پاسخ گویی بسیار عالی در برابر دانلود بالا داره

فقط دقت کنین سرعت دانلود بسیار زیاد به هارد و پورت سرور مربوط میشه...

Optimus
November 1st, 2011, 19:36
همه چی بستگی به سروری که دارید داره،اگر اون مشکلی نداشته باشه با ویندوز 2008 و iis می تونید راحت کارتون را راه بندازید.
ولی 2003 پیشنهاد نمی شه برای این کار

Ramin
November 1st, 2011, 19:53
دانلود سنتر یا آپلودسنتر؟ اگر برای سرور دانلود میخواید استفاده کنید، باید بگم من اول لینوکس داشتم، با وب سرور Nginx خلاصه بگزریم خدا ازش نگذره :d
حالا یه سرور ویندوز 2008 دارم با iiis 7 خیلی راضی هستم روزانه هم بالای 50 گیگ پهنای باند استفاده میشه تا به حال هم مشکلی نداشتم

جریان این کلمه "دانلود سنتر " و " آپلود سنتر " هم دقیقا شبیه "سمت راست " و " سمت چپ" شده :d از این طرف نگاه کنید "دانلود سنتر " از اون طرف " آپلود سنتر " :d حالا من دقیقا اطلاع ندارم . من قصد دارم فایل ها خودم را در وی پی اس ویندوز قرار بدم و لین مستقیم (دامین یا آیپی) را در سایت قرار بدم برای استفاده کاربران. دقیقا مانند هاست دانلود .این میشه "دانلود سنتر " یا " آپلود سنتر " ؟:106::d

برای 2003 پیشنهاد شما چیست؟

---------- Post added at 06:52 PM ---------- Previous post was at 06:50 PM ----------

اگه واقعا میخواین دردسر زیادی نداشته باشین و کار هاتون خوب پیش بره
پیش نهاد میکنم از سیستم عامل ویندوز و وب سرور iis استفاده کنین
پاسخ گویی بسیار عالی در برابر دانلود بالا داره

فقط دقت کنین سرعت دانلود بسیار زیاد به هارد و پورت سرور مربوط میشه...

وب سرور iis که فرمودید تعداد کانکشن های مناسب و سرعت مناسب را در اختیار کاربران قرار میدهد؟(استفاده از تمام منابع موجود) کانفیگ مشکلی دارد؟ آموزشی در این زمینه وجود دارد؟ (نصب و کانفیگ)

---------- Post added at 06:53 PM ---------- Previous post was at 06:52 PM ----------

همه چی بستگی به سروری که دارید داره،اگر اون مشکلی نداشته باشه با ویندوز 2008 و iis می تونید راحت کارتون را راه بندازید.
ولی 2003 پیشنهاد نمی شه برای این کار

بله حرف شما صحیح هست . بنده نیاز به وب سرور و کانفیگی دارم که از تمام منابع موجود استفاده کند .(یعنی نهایت سرعت ممکن با توجه به نوع سرور را در اختیار کاربران قرار دهد .

AmirHosein
November 1st, 2011, 20:03
جریان این کلمه "دانلود سنتر " و " آپلود سنتر " هم دقیقا شبیه "سمت راست " و " سمت چپ" شده از این طرف نگاه کنید "دانلود سنتر " از اون طرف " آپلود سنتر " حالا من دقیقا اطلاع ندارم . من قصد دارم فایل ها خودم را در وی پی اس ویندوز قرار بدم و لین مستقیم (دامین یا آیپی) را در سایت قرار بدم برای استفاده کاربران. دقیقا مانند هاست دانلود .این میشه "دانلود سنتر " یا " آپلود سنتر " ؟

برای 2003 پیشنهاد شما چیست؟

iis 6 فکر کنم برای سری 2003 باشه برای دامین هم میتونی a recored تعریف کنی راحت!

Ramin
November 1st, 2011, 20:07
iis 6 فکر کنم برای سری 2003 باشه برای دامین هم میتونی a recored تعریف کنی راحت!

آموزشی در مورد نصب و کانفیگ وجود داره؟ سرعت مناسبی داره برای دانلود؟مرسی

AmirHosein
November 1st, 2011, 20:52
آموزشی در مورد نصب و کانفیگ وجود داره؟ سرعت مناسبی داره برای دانلود؟مرسی
ویدیو نصب iis:
http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CB0QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.webhostingtalk.ir%2Ff44%2F297 14%2F&ei=uhmwTrK8E-SD4gTup8idAQ&usg=AFQjCNGr4sDaS_3wAXgNkgnCWfS2wB7BHg&sig2=2x7AhIeYcYcJ_9O6lD4BrA
ساخت a record و dns:
http://www.webhostingtalk.ir/f175/28293/#post268683

mamali5
November 1st, 2011, 21:58
وب سرور iis که فرمودید تعداد کانکشن های مناسب و سرعت مناسب را در اختیار کاربران قرار میدهد؟(استفاده از تمام منابع موجود) کانفیگ مشکلی دارد؟ آموزشی در این زمینه وجود دارد؟ (نصب و کانفیگ)[color="silver"]

بله مشکلی نیست
با توجه به امکاناتی که شما نیاز دارید
باید سیستم عامل ویندوز سرور 2008 و وب سرور iis 7 مورد استفاده قرار بدین