PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل دریافت ایمیل

reza63
October 14th, 2011, 23:10
سلام
من سرور اختصاصی لینوکس دارم و از کنترل پنل DA استفاده می کنم چند روزه که روی هر کدام از سایت های سرور اقدام به تکمیل فرم درخواست سرویس می کنم (یا اسکریپت فرم تکمیل هاست) که بایستی به ایمیل ادرس شخصی درخواست ارسال بشه (درخواست مثل همیشه ارسال میشه) اما ایمیل دریافت نمی کنم سرور رو restart کردم اما حل نشد exim و dovecot رو هم از DA ریلود کردم و فعال هستند اما باز هم حل نشد لطفا راهنمائی کنید مشکل از کجاست

zcj
October 14th, 2011, 23:21
من همین مشکل رو داشتم بعد چک کردم دیدم ایمل ها همگی رفته تو پوشه ی اسپم

reza63
October 14th, 2011, 23:26
ممنون از شما اما خیر این چنین نیست من از این سیستم ارسال درخواست مدت هاست که استفاده می کنم و همیشه در box دریافت می کردم سرور اختصاصی رو 15 روزی میشه تغییر دادم چند روز اول مشکلی نبود اما الان دچار این مشکل شدم. حدس می زنم یه جورائی سیستم ارسال ایمیل در سرور غیر فعال شده

iMohsen
October 14th, 2011, 23:35
اول از 2 مورد باید اطمینان حاصل کنید
1 - این که اگر فایروال دارید پورت های مربوطه در خروجی باز باشند .
2 - داخل دایرکت ادمین یک بار exim رو ریستارت کنید ببینید pid میگیره یا نه .

اگر این 2مورد مشکلی نداشت شما لاگ فایل ها رو بررسی کنید . این 2تا لاگ های اصلیه : /var/log/maillog و /var/log/exim/mainlog.log

reza63
October 14th, 2011, 23:48
حق با دوستمون zcj بود ایمیل ها به پوشه اسپم ارسال شده ولی دلیل این امر چیه من 2 سال از این سیستم استفاده می کنم و همیشه در باکس دریافت می کردم اما الان اسپم شده. Exim هم فعاله و pid هم میده