PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور برای سایت فیلم

b_pcmaster
September 15th, 2011, 13:44
لطفا فقط فقط عزیزانی که مهندسی مدیریت سرور دارن یا در این زمینه کاملا وارد هستن این متن رو بخونن نه افراد مبتدی
سرور ded میخوام برای سایت دانلود فیلم و چندین سوال دارم در این رابطه..همونجور که میدونید اینجور سایت ها بعد از مدتی ف/ر میشن پس با توجه به این قضیه پاسخ بدید
اول اینکه بهتر خود سایت یعنی cms سایت رو روی خود سرور بالا بیارم یا از یه وب هاستینگ دیگه استفاده کنم با توجه به قضیه بالا
دوم اینکه دامنه رایگان استفاده کنم؟؟اگر ip سرور ف/ر شد اون وقت از ip جدید استفاده کنم؟؟
3-اینکه شرکت ها یا افرادی جواب بدن که صد در صد مطمئن هستن از پشتیبانی خودشون و کار بلد باشن حتما
4-حتما سرور dedicate باید بتونم روش وی p ...n سرور هم داشته باشم و متاسفانه این قضیه امکان استفادش روی ویندوز 2008 نیست چون قبلا امتحان کردم از طرفی ویندوز سرور 2008 امکانی در iis7 داره که از اون طریق میشه به سایت هایی که لینک های سایت رو از سایت ما کش میرن اجازه دسترسی و دانلود نداد پس اون شخص اگر بلد نیست و سرور رو با این امکانات زیر به من تحویل نمیتونه بده و بعدا دبه کنه و به هر بهونه ای از انجام کار ها سر باز بزنه انتقال وجه انجام نخواهد گرفت
امکاناتی که من مد نظرم هست و قبل از گرفتن ded سرور باید روی یه سرور تست به من تحویل داده بشه که بنده هزینه سرور ded رو پرداخت کنم
1-سایت ها یا وبلاگ های دیگه نتونند از لینکای سایت استفاده کننو لینک بدن حالا از اسکریپت استفاده میکنید برای این کار یا از iis7 یا هر چه به شخص فروشنده مربوط است
2-نصب نرم افزار های اکانتینگ برای استفاده شخصی روی سرور انجام شده باشه و در هنگام تحویل به بنده تحویل داده بشه
3-پرت اختصاصی سرور
4-پشتیبانی دائمی
5-امکانی طرف فروشنده سنجیده باشه برای اینکه اگر سایت یه روز ف/ر شد بتونم سریع حالا با تغییر ip یا دامین سایت رو بالا بیارم
6-cpu خوب
7- رم 8 گیگ
8-دیتا سنتر یا isp فرق نمیکنه فقط مطمئن باشه و زیاد گیر نده و اگر به نظر شما لازمه وارز باشه
9-عزیزانی که قبلا با کسانی که سایت فیلم داشتن همکاری داشتن در اولویت هستن.
حداکثر قیمت 150 تومان
b_pcmaster آی دی من در یاهو لطفا تماس بگیرید

---------- Post added at 01:44 PM ---------- Previous post was at 01:22 PM ----------

خرید انجام شد با تشکر

alborzhost
September 15th, 2011, 13:59
لطفا فقط فقط عزیزانی که مهندسی مدیریت سرور دارن یا در این زمینه کاملا وارد هستن این متن رو بخونن نه افراد مبتدی
سرور ded میخوام برای سایت دانلود فیلم و چندین سوال دارم در این رابطه..همونجور که میدونید اینجور سایت ها بعد از مدتی ف/ر میشن پس با توجه به این قضیه پاسخ بدید
اول اینکه بهتر خود سایت یعنی cms سایت رو روی خود سرور بالا بیارم یا از یه وب هاستینگ دیگه استفاده کنم با توجه به قضیه بالا
دوم اینکه دامنه رایگان استفاده کنم؟؟اگر ip سرور ف/ر شد اون وقت از ip جدید استفاده کنم؟؟
3-اینکه شرکت ها یا افرادی جواب بدن که صد در صد مطمئن هستن از پشتیبانی خودشون و کار بلد باشن حتما
4-حتما سرور dedicate باید بتونم روش وی p ...n سرور هم داشته باشم و متاسفانه این قضیه امکان استفادش روی ویندوز 2008 نیست چون قبلا امتحان کردم از طرفی ویندوز سرور 2008 امکانی در iis7 داره که از اون طریق میشه به سایت هایی که لینک های سایت رو از سایت ما کش میرن اجازه دسترسی و دانلود نداد پس اون شخص اگر بلد نیست و سرور رو با این امکانات زیر به من تحویل نمیتونه بده و بعدا دبه کنه و به هر بهونه ای از انجام کار ها سر باز بزنه انتقال وجه انجام نخواهد گرفت
امکاناتی که من مد نظرم هست و قبل از گرفتن ded سرور باید روی یه سرور تست به من تحویل داده بشه که بنده هزینه سرور ded رو پرداخت کنم
1-سایت ها یا وبلاگ های دیگه نتونند از لینکای سایت استفاده کننو لینک بدن حالا از اسکریپت استفاده میکنید برای این کار یا از iis7 یا هر چه به شخص فروشنده مربوط است
2-نصب نرم افزار های اکانتینگ برای استفاده شخصی روی سرور انجام شده باشه و در هنگام تحویل به بنده تحویل داده بشه
3-پرت اختصاصی سرور
4-پشتیبانی دائمی
5-امکانی طرف فروشنده سنجیده باشه برای اینکه اگر سایت یه روز ف/ر شد بتونم سریع حالا با تغییر ip یا دامین سایت رو بالا بیارم
6-cpu خوب
7- رم 8 گیگ
8-دیتا سنتر یا isp فرق نمیکنه فقط مطمئن باشه و زیاد گیر نده و اگر به نظر شما لازمه وارز باشه
حداکثر قیمت 150 تومان
b_pcmaster آی دی من در یاهو لطفا تماس بگیرید

---------- Post added at 01:44 PM ---------- Previous post was at 01:22 PM ----------

خرید انجام شد با تشکر

سلام

وقتی سایت شما ***** میشه دومین فقط غیر قابل دسترس میشه نه آی پی !
کسی قبل از اینکه پول بگیره وقتش رو هدر نمیکنه مخصوصا اینکه سرور اختصاصی هست نه مجازی که شما نخواستید حذف کنه !
میشه کانفیگ کرد لینک ها از سایت های دیگه دانلود نشن.

چنین سروری رو میتونیم بدیم با 8 گیگ رم و 1 ترا بایت هارد 190 هزار تومان از آی وب کانادا

b_pcmaster
September 15th, 2011, 15:24
3-پرت اختصاصی سرور
4-پشتیبانی دائمی
6-cpu خوب
7- رم 8 گیگ
10-قیمت ip اضاقه رو ذکر کنید لطفا
11-اگر که شما برای بنده vmware رو نصب کنید به همراه ویندوز 2003 روی یک ویندوز مجازی مشکل 1 و 2 حله...یعنی در واقع ویندوز اصلی سرور ددیکیت 2008 باشه و روی آن مجازی ساز هم نصب کنید
12- تعداد ip اضافه رو ذکر کنید.که اگر خواستم که vps بفروشم امکانش باشه
لطفا فقط شرکت های معتبر پیام بذارن با تشکر

حداکثر قیمت 150 تومان

payaserver
September 15th, 2011, 16:30
خرید انجام شده ؟

sardarn
September 15th, 2011, 16:34
خرید انجام شده ؟
اسپم؟
ایشون یک ساعت پیش پست زدن ودرخواست دادن
پ.ن: امضات رو داشته باش

payaserver
September 15th, 2011, 16:45
عزیز شما اخر پست اول ایشون رو بخونید نوشته خرید انجام شد .
ولی بعد ادامه دادن .
اگر خرید انجام نشده میتونیم افر خوبی بهتون بدیم .

AfaghData
September 15th, 2011, 16:50
Supermicro 512L-200B chassis
Supermicro X9SCL-F IPMI/KVM
Xeon E3-1220
Passive heatsink
16GB DDR3 1333 ECC
2 x Hitachi 1TB 32M cache
Traffic : 10 tb
IP allocation : 5 ip usable
Port: 1Gbs

ماهانه 145000 تومان

Reza.exe
September 15th, 2011, 20:36
سلام
بخش پشتیبانی پارس پرشیا (http://my.parspersia.com/cart.php?gid=8)
در صورتی که قبل از ساعت 12 امشب سفارش بدهید ، پورت 200 مگابیت اختصاصی نامحدود برای شما در نظر می گیریم ، یعنی پهنای باند کلی سرور شما 64 ترابایت به صورت ماهانه می شود
بنده پیشنهاد می کنم ویندوز سرور 2008 استفاده کنید ، و روش IIS نصب کنید که کارتون راحت تر باشه
هزینه ویندوز سرور 2008 : 25 هزار تومان
زمان تحویل : 3 ساعت بعد از سفارش

b_pcmaster
September 16th, 2011, 00:36
نه من خواستم اون پست رو ویرایش کنم هر کاری کردم نشد خرید انجام نشد به هم خورد لطفا آفر بدید

delta
September 16th, 2011, 00:50
سلام

وقتی سایت شما ***** میشه دومین فقط غیر قابل دسترس میشه نه آی پی !کسی قبل از اینکه پول بگیره وقتش رو هدر نمیکنه مخصوصا اینکه سرور اختصاصی هست نه مجازی که شما نخواستید حذف کنه !
میشه کانفیگ کرد لینک ها از سایت های دیگه دانلود نشن.

چنین سروری رو میتونیم بدیم با 8 گیگ رم و 1 ترا بایت هارد 190 هزار تومان از آی وب کانادا

مطمعنی داداش؟ یا خیلی وقته فیلت رو تر نکردن یا در جریان نیستی! من بدبخت رو وقتی فیل کردند سر همین آی پی اختصاصی بلاهای طبیعی سرم نازل کردند طوری که مجبورم کردند برگردم سایت اصلی رو رو هاست اشتراکی بالا بیارم! کلا سرور هامو از هم جدا کردم. بازی ها رو یک سرور و نرم افزار رو یک سرور و....
بهم گفتند آی پی اختصاصی جرم هست! داشتند برام پرونده سازی میکردند.. سایتی که فیل میشه اگر آی پیش اختصاصی باشه براش پرونده میسازند. حالا مال ایشون فیلمه.خودش مجرمانه هست چه برسه آی پی! از هر کسی هم میخواد بخره بهتره نشانی از وب و هاستینگش تو سرور پیدا نشه وگرنه ....... خدا داند و بس...

alborzhost
September 16th, 2011, 01:13
مطمعنی داداش؟ یا خیلی وقته فیلت رو تر نکردن یا در جریان نیستی! من بدبخت رو وقتی فیل کردند سر همین آی پی اختصاصی بلاهای طبیعی سرم نازل کردند طوری که مجبورم کردند برگردم سایت اصلی رو رو هاست اشتراکی بالا بیارم! کلا سرور هامو از هم جدا کردم. بازی ها رو یک سرور و نرم افزار رو یک سرور و....
بهم گفتند آی پی اختصاصی جرم هست! داشتند برام پرونده سازی میکردند.. سایتی که فیل میشه اگر آی پیش اختصاصی باشه براش پرونده میسازند. حالا مال ایشون فیلمه.خودش مجرمانه هست چه برسه آی پی! از هر کسی هم میخواد بخره بهتره نشانی از وب و هاستینگش تو سرور پیدا نشه وگرنه ....... خدا داند و بس...

میشه شما بگید از کجا میدونن ای پی شما اختصاصی هست ؟!
شما آی پی رو فقط برای دی ان اس نیاز دارید ! و سایت ایشون با دامنه میاد بالا !

معمولا آی پی بن نمیکنن فقط نام دامنه بن میشه.

b_pcmaster
September 16th, 2011, 01:17

حالا به نظر شما من باید چیکار کنم که بهتر باشه؟؟اصلا قید vps دادن به دیگران رو بزنم نه؟؟

alborzhost
September 16th, 2011, 01:21
سلام

به نظر من یک سرور مجازی لینوکس بگیرید فایل ها تونو توش بگذارید !
و یک سرور مجازی ویندوز برای اکانتینگتون !

شما تجربه مدیریت سرور دارید که میخواهید وی پی اس بفروشید ؟! شرمنده اینطوری میگم الان نون خشکی ها کم مونده بیان تو کار سرور

MbjHosting
September 16th, 2011, 01:40
سلام.
پیشنهاد بنده:
ام بی جی هاستینگ - سبد خرید (http://portal.mbjhosting.org/cart.php?gid=11)

درخدمتیم !

b_pcmaster
September 16th, 2011, 03:05
delta عزیز اصلا ما قید فروش vps رو هم زدیم یعنی نیاز هستش که سرور با پرت 1gbps بگیرم که اونها حجمی هستن و برای سرور دانلود مناسب نیستن حالا برای این قضیه که شما فرمودین دوستان راه حلی دارن؟؟ از حالا عزیزانی که سرور با پورت 100 mb offer دارن لطفا offer بدن که میتونن اون مواردی که من گفتم رو تامین کنن . یه سوال دیگه آیا امکان نصب مجازی ساز ها بر روی سرور با پورت 100 mb هست؟؟با تشکر

b_pcmaster
September 16th, 2011, 14:52
کسی نیست سوال مارو جواب بده..امن ترین راهو میخوام برای ساخت یه سایت فیلم که اگه سایت ***** شد به راحتی بتونم بیارمش بالا دوباره فقط راهی که مد نظرتون هست vps هست؟؟