ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کسی از nicdata خبر نداره ؟

eneah
September 4th, 2011, 16:41
سلام
کسی از nicdata خبر نداره ؟
الان حدود 2 هفته میشه که هرچی ازشون سرویس داشتم sus شده, حتی سایت خودشون هم sus شده !
حسام آشنا (پشتیبانش) گوشیشو خاموش کرده و همین موضوع عصبیم کرده
حداقل بکاپ بده بمون بخدا کلی زحمت کشیدم !

s.w.a.t
September 4th, 2011, 16:49
باسلام
یه جسجتو در مورد اسم ایشون حسام آشنا تو همین انجمن انجام بدید.
سایت مذکور هم از ریسلرهایی ebit-host.comهستند.
به سایت ebit-host.com اطلاع بدید شاید بتونید به بکاپ دسترسی پیدا کنید
موفق باشید

Maya
September 4th, 2011, 16:53
باسلام
یه جسجتو در مورد اسم ایشون حسام آشنا تو همین انجمن انجام بدید.
سایت مذکور هم از ریسلرهایی ebit-host.comهستند.
به سایت ebit-host.com اطلاع بدید شاید بتونید به بکاپ دسترسی پیدا کنید
موفق باشید
بر چه اساسی میفرمایید که از ریسلر های ابیت هاست است ؟

s.w.a.t
September 4th, 2011, 16:55
بر چه اساسی میفرمایید که از ریسلر های ابیت هاست است ؟
به هویز دقت فرمایید
NicData.ir - مشكلات اخير ايرسا هاست (http://whois.domaintools.com/nicdata.ir)

nserver: ns23.ebit-host.us
nserver: ns24.ebit-host.us

eneah
September 5th, 2011, 22:55
الان حسام آشنا نمی خواد جوابگو باشه ؟

armintanha
September 5th, 2011, 23:05
الان حسام آشنا نمی خواد جوابگو باشه ؟
من باهاش اشنایی ندارم.!
اینجور افراد خدمات دهندگان فصلی هستن
یه فصل میان بعد همه چیز رو ول میکنند میرن ... میگن گوره بابای مشتری
از این چیزا زیاد تو این سایت دیدیم

vahab00
October 17th, 2011, 03:56
با سلام خدمت همه دوستان عزیز. پست قبلیم پاک شد . نمیدونم تاپیک چقدر قدیمیه اما خیلی نباید باشه . به s.w.a.t جان هم پ.خ دادم که این پستم رو حذف نکنه . آخه مهمه برام مشخص شه . استارتر عزیز هنگام نوشتن اسم سایت اشتباه کرده (حالا نمیدونم تایپی یا لفظی) و نوشته نیک دیتا در حالی که آقای حسام اشنا مدیر سایت نیکان وی پی اس هستند . از مدیران و استارتر عزیز خواهش میکنم که پست اول رو ادیت کنند چون نیکان و... هیچ ارتباطی با بنده و یا دامنه نیک دیتا دات آی آر نداره . بنده قصد فروش این دامنه رو دارم برای همین این پست رو زدم تا شفاف سازی بشه . با تشکر از همه دوستان عزیز.یا حق

camelian77
October 17th, 2011, 13:20
مگه آقای حسام آشنا الان توی مایاهاست نیست؟

cartman10mpi
October 17th, 2011, 16:08
http://www.webhostingtalk.ir/f23/33200/

vahab00
October 17th, 2011, 18:29
عزیزان من با حسام کاری ندارم . ایشون صاحب دامنه نیکان وی پی اس هستند . نیک دیتا مال بنده بوده هست و خواهد بود و الان قصد فروش رو دارم . نیک دیتا ربطی به نیکان و آقای حسام آشنا نداره.استارتر عزیز شما لطفا قبل این که تاپیک بدید ببینید از کجا محصول خرید میکنید تا این گونه اشتباهات پیش نیاد و خدای نکرده کس دیگری به دلیل تشابه زیر سوال نره . لطفا تاپیک رو ویرایش کنید و نیک دیتا رو به نیکان یا هر سایت دیگری که ازش خریدید عوض کنید . صاحب نیک دیتا بنده هستم . اگه هرگونه سوال ، مشکل و... دارید میتونید از خودم بپرسید . اما بنده هیچ گونه ارتباطی با آقای حسام آشنا ندارم . cartman10mpi عزیز بله دامنه نیک دیتا مال منه و قصد فروش دارم . استارتر عزیز هنوز نمیدونند از کجا خرید کردند و ایشون اصلا ربطی به بنده ندارند یا اصلا ایشون رو نمی شناسم . یا حق