PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال ابتدایی در رابطه با قالب هاست

armin1376
August 29th, 2011, 19:04
سلام به همه ی متخصصان سایت یه سوال خیلی ابتدایی دارم شرمنده ولی هم سنم کمه هم به شدت تازه کار:109:

میخواستم بدونم چطور میتونم قالب سایتم رو پس از اپلود فعال کنم ممنون میشم جواب بدید:79: در ضمن هاستم هاست دانلود هستش و کنترل پنلش دایرکت ادمین

poshtiban
August 29th, 2011, 19:24
سلام به همه ی متخصصان سایت یه سوال خیلی ابتدایی دارم شرمنده ولی هم سنم کمه هم به شدت تازه کار:109:

میخواستم بدونم چطور میتونم قالب سایتم رو پس از اپلود فعال کنم ممنون میشم جواب بدید:79: در ضمن هاستم هاست دانلود هستش و کنترل پنلش دایرکت ادمین

چه CMS روی هاستتون نصب شده ؟
Wordpress ?
Joomla ?
معمولا برای تغییر قالب باید قالب جدید رو در فلدر تم آپلود کنید و از ظریق پنل ادمین اقدام به عوض کردن اون کنید.

armin1376
August 29th, 2011, 19:31
نه چیزی نصب نکردم فکر میکردم باید توی پوشه ی public_html اپلودشون کنم . بازم ممنون از اینکه وقت میزاریدo:-)
اگه یه توضیحی بدین خیلی ممنون میشمo:-)

poshtiban
August 29th, 2011, 19:35
نه چیزی نصب نکردم فکر میکردم باید توی پوشه ی public_html اپلودشون کنم . بازم ممنون از اینکه وقت میزاریدo:-)
اگه یه توضیحی بدین خیلی ممنون میشمo:-)

فایل های اصلی cms رو توی اون پوشه آپلود کنید و سپس نصب کنید.
برای تغییر قالب هم که خدمتتون عرض کردم.
برای هر cms معمولا باید 1 دیتابیس ایجاد کنید و مشخصات دیتابیس و یوسر ایجاد شده را در فایل کانفیگ وازد کنید.
اگر کمی گوگل کنید آموزش های خوبی پیدا خواهید کرد.

موفق باشید

alitalebi
August 29th, 2011, 19:41
بعضی از سیستم های مدیریت محتوا هم از کنترل ادمین خودشون اجازه ی آپلود قالب رو به شما میده

armin1376
August 29th, 2011, 19:48
اقا شرمنده:109:
منظورتون از فایل های cms چیه و چجوری باید نصبشون کرد ؟
مگه جهت ساخت ديتاباس به گزينه MySQL Management نیاز نیست کنترل پنل هاست من این گزینه رو نداره وقتی هم به پشتیبانی هاست اطلاع دادم گفتن چون هاست شما هاست دانلوده دیتابیس نداره
بازم ممنون داداشo:-)

poshtiban
August 29th, 2011, 19:54
مگه جهت ساخت ديتاباس به گزينه MySQL Management نیاز نیست کنترل پنل هاست من این گزینه رو نداره وقتی هم به پشتیبانی هاست اطلاع دادم گفتن چون هاست شما هاست دانلوده دیتابیس نداره

یعنی مثلا فایل هایی که برای نصب وردپرس احتیاج هست.
خوب شما باید از قبل سوال می کردید. بعضی از هاست های دانلود به خاطر اینکه فشار کمتری به سرور بیاد این کارو می کنند.
شما باید هاست معمولی تهیه کنید.

Mohammad_reza
August 29th, 2011, 19:57
لطفا قالب سایت تون رو قرار بدید ( به صورت عکس ) تا بررسی بشه که آیا به cms احتیاجی هست ؟ و اینکه شما فرمودید هاست دانلود دارید ، روی هاست دانلود امکان نصب cms نیست چراکه به پایگاه داده sql دسترسی ندارید.

armintanha
August 29th, 2011, 19:58

یک. شما هاست دانلود خرید کردید که نمیتوانید باش سایت رو بالا بیارید چون هاست شما برای فایل های سایت دانلود استفاده میشه
دو . شما باید یه هاست معمولی بخرید
سه. برای استفاده از سایت باید یه نرم افزار سایت ساز وب نصب کنید نظیر
وردپرس , جوملا , نیوک , و...........
چهار . قالب خود را مطابق سایت ساز خود دانلود کنید ...

اگر هم شما از قالب اچ تی ام ال میخواید استفاده کنید با نرم افزار Microsoft Visual Studio میتونید قالب خود را ویراش کنید

باتشکر

armin1376
August 29th, 2011, 20:10
مرسی داداشo:-)

---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------

پس من باید علاوه بر هاست دانلود یه هاست معمولی هم نیاز دارم تا به وسیله ی اون سایتو بالا بیارم ولی از پهنای باند هاست دانلود استفاده کنم فقط چند تا سواله دیگه
قالب سایتو باید روی هاست معمولی اپلود کنم تا بالا بیاد درسته و ایا قالب نیاز به فعال سازی داره ؟
لطف میکنید بگید چجوری باید نرم افزار سایت ساز وب رو نصب کنم مثلا وردپرس؟
بعد هم اینکه وقتی مثلا یه فیلم رو میخوام روی هاست دانلودم اپلود کنم کجای اون اپلود کنم و چجوری لینکشو روی سایت قرار بدم؟
مرسی از همه ی دوستانo:-)

poshtiban
August 29th, 2011, 20:24
مرسی داداشo:-)

---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------

پس من باید علاوه بر هاست دانلود یه هاست معمولی هم نیاز دارم تا به وسیله ی اون سایتو بالا بیارم ولی از پهنای باند هاست دانلود استفاده کنم فقط چند تا سواله دیگه
قالب سایتو باید روی هاست معمولی اپلود کنم تا بالا بیاد درسته و ایا قالب نیاز به فعال سازی داره ؟
لطف میکنید بگید چجوری باید نرم افزار سایت ساز وب رو نصب کنم مثلا وردپرس؟
بعد هم اینکه وقتی مثلا یه فیلم رو میخوام روی هاست دانلودم اپلود کنم کجای اون اپلود کنم و چجوری لینکشو روی سایت قرار بدم؟
مرسی از همه ی دوستانo:-)

آموزش نصب وردپرس !!! (http://www.google.com/search?q=%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4+%D9%86%D8% B5%D8%A8+%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%B3&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a#sclient=psy&hl=en&client=firefox-a&hs=V74&rls=org.mozilla:en-US%3Aofficial&source=hp&q=%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4+%D9%86%D8%B5%D8%A 8+%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3&pbx=1&oq=%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4+%D9%86%D8%B5%D8% A8+%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3&aq=f&aqi=g2&aql=&gs_sm=s&gs_upl=17147l20775l0l21276l3l3l0l0l0l0l367l1000l2-1.2l3l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.&fp=8611df39e77e29eb&biw=1024&bih=562)

یه ساب دامین به هاست دانلودتون اختصاص می دید و لینک می کنید.

armin1376
August 29th, 2011, 20:26

poshtiban
August 29th, 2011, 20:29

بله.
پوشه قالب رو کافیه در داخل پوشه wp-content/theme کپی کنید و بعد از اون در بخش پوسته ها در مدیریت اون رو فعال کنید.

armin1376
August 29th, 2011, 20:32
وقتی مثلا یه فیلم رو میخوام روی هاست دانلودم اپلود کنم کجای اون اپلود کنم در همون پوشه ی public_html
دیگه خیلی شرمنده ی شما شدم

poshtiban
August 29th, 2011, 20:37
وقتی مثلا یه فیلم رو میخوام روی هاست دانلودم اپلود کنم کجای اون اپلود کنم در همون پوشه ی public_html

بله دیگه !

armin1376
August 29th, 2011, 20:38
مرسی ممنون واقعا خیلی به من کمک کردید

GolestanDesign
August 29th, 2011, 20:45

ببین جناب armin1376 (http://www.webhostingtalk.ir/member/28172/) عزیز.شما هنوز نرم افزاری برای ساخت وب سایت بر روی هاست خود نصب نکرده اید که می خواهید فایلی را آپلود نمایید!

ابتدا پیشنهاد می کنم مطالب زیر را مطالعه فرمایید:

اين سيستم ها كه امروزه در وب بنام CMS شناخته ميشوند، مخفف Content Management System ميباشند كه يك برنامه نرم افزاري روي سرور هستند و به مدير سايت اجازه ميدهند تا محتواي سايت را تغيير دهد بدون نياز به طراحي دوباره سايت .
در واقع طراح اوليه سايت يكبار سيستم CMS را طراحي ميكند و تعدادي قالب آماده براي صفحات طراحي كرده و آن را روي سايت شما نصب ميكند .و حال شما براحتي ميتوانيد صفحات ديگري را به آن كم يا اضافه يا ويرايش كنيد .

چرا شما يك CMS لازم داريد ؟
اگر سايت شما هر چند وقت يكبار (مثلا هر دو هفته) به روز ميشود ميتوانيد بجاي اينكه هر بار به يك شركت طراحي وب مراجعه كنيد ، خودتان با نصب يكي از اين برنامه هاي مديريت محتوا ، تغييراتتان را روي سايت اعمال كنيد .
اگر شما سايت خود را اصلا بروز نميكنيد ، بايد كم كم به فكر بيافتيد ، چون بيننده هاي شما وقتي هميشه با يك صفحه هميشگي روبرو شوند كم كم شما را فراموش ميكنند ، چون چيز جديدي براي عرضه نداريد .

يك CMS چه امكاناتي دارد ؟
طيف وسيعي از امكانات . اكثر CMS ها در ورژن هاي مختلف و با قابليت هاي مختلف به بازار عرضه ميشوند . البته قابليت بروز كردن اطلاعات در همه مشترك است اما قابليت هاي ويژه ديگري دارند كه با قيمت هاي مختلف بشما پيشنهاد ميدهند . از جمله:
1- مديريت اطلاعات فرستاده شده توسط كاربران و تاييد اطلاعات
2- چند زبانه بودن
3- ايجاد نقشه سايت دايناميك
4- امكان ايجاد تجارت الكترونيك يا فروشگاه مجازي
5- ايجاد فرم براي دريافت اطلاعات كاربران
6- بهينه سازي تصاوير آپلود شده
7- ايجاد و بروز كردن متا تگ ها
8- امكان جستجو در مطالب سايت
9- امنيت بيشتر
10- گزارش آمار بازديد از صفحات
11- و ....

CMS هاي اطلاعاتي:
اين سيستم ها معمولا كار طراحي صفحات سايت را انجام نميدهند . بلكه كارشان مديريت اطلاعات يك سايت است . امكاناتي كه اين سيستم ها دارند تقريبا بشرح زير است :
1- امكان فرستادن اطلاعات به سايت توسط چند كاربر
2- آرشيو بندي اتوماتيك اطلاعات بر اساس تاريخ و موضوع
3- ايجاد امكان جستجو در اطلاعات قبلي
4- ايجاد لينك دائم براي هر مطلب و متا تگ براي آن
5- و امكانات جانبي ديگر مثلا ايجاد يك صفحه بعنوان لينكستان و ...

CMS هاي اطلاعاتي معروف :
MovableType
PHPnuke
php bb
wordpress

cms هایی که در بالا معرفی شد رو می تونید با دریافت آنها از سایت مترجم (دانلود نرم افزارش) و آپلود اون در پوشه public_html هاستتون و همچنین انجام و تکمیل مراحل نصب راه اندازی کرده و سپس با دریافت قالب های خود از سایت های به اشتراک گزاری قالب، فعالیتتون را در وب فارسی آغاز نمایید!

همچنین ما به شما سیستم مدیریت محتوای وردپرس فارسی (به جهت سهولت در ساختار) پیشنهاد می کنیم که می توانید از مطلب زیر اطلاعات راجب آن بدست آورید:

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا کاملا رایگان و اپن سورس هست ( بر پایه مجوز GPL ) که شما بوسیله آن قادر خواهید بود براحتی یک وبلاگ - فوتوبلاگ - پادکست - گالری و ... بسازید.
وردپرس توسط زبان بسیار محبوب PHP نوشته شده و از قدرت MySQL برای ذخیره داده ها استفاده می کند.
دو هدف اصلی سازندگان وردپرس راحتی کاربر در کار با این سیستم و رعایت استاندارد های جهانی هست. بهمین منظور شاید شما امکاناتی را که در یک CMS مشاهده می کنید بطور تمام و کمال در وردپرس نمی بینید. به همین منظور سازندگان وردپرس با کد نویسی دقیق و کامل و در اختیار قرار دادن امکانات و API های فراوان برای توسعه دهندگان این امکان رو ایجاد کرد که دیگران بتوانند براحتی اقدام به ساخت و توسعه افزونه برای وردپرس بکنند.
وردپرس در ادامه راه پروژه موفق b2 می باشد که در سال ۲۰۰۳ شکل گرفت. نام وردپرس توسط Christine Selleck دوست مت مولوگ ( توسعه دهنده اصلی وردپرس ) پیشنهاد و از آن روز تا الان وردپرس با سرعت و پیشرفتی قابل ملاحظه تبدیل به معروفترین و پرکاربردترین ابزار ساخت وبلاگ بر روی هاست شده است
سایت رسمی پشتیبانی وردپرس فارسی (http://www.wp-persian.com)

برای نصب کامل سایت و اطلاعات بیشتر با پیام خصوصی باهام تماس بگیر.
یا علی

armin1376
August 29th, 2011, 21:12
مرسی از اطلاعاتتون واقعا ممنون حتما با شما در تماس خواهم بودo:-)