ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دامنه .com با نام خودم

fathollahi.mehdi
August 2nd, 2011, 22:23
سلام

میخواستم همونطور که دامنه .ir به نام خودم (با هندل) هست دامنه .com هم به نام خودم باشه.

این کار شدنی هست؟ به چی نیاز داره.

شرکت های ایرانی این کار رو میکنند؟

مرسی

m3hdi
August 2nd, 2011, 22:26
بله ، می تونن بهتون پنل اختصاصی بدن که در این صورت دامنه با مشخصات شما ثبت میشه و تمام امتیاز دامنه در اختیار شماست

mohsen1
August 2nd, 2011, 22:35
برای دامنه های بین المللی این کار یه مقدار ریسک داره
از یه جی معتبر خرید کنید بهتره تا مستقیما پنل تهیه کنید.

nima17701
August 2nd, 2011, 23:37
بله پنل اختصاصی دائم در اختیار شما داده میشه ، که امکان انتقال ، تمدید و مدیریت دامنه 100% با خود شما خواهد بود

daftari
August 2nd, 2011, 23:44
سلام

بنده هم با حرف جناب mohsen1 موافق هستم حتما از یک جایی بگیرید که به خاطر یک دامین با اعتبار شرکتش بازی نکند حاضر باشید 2-3 هزار تومان هزینه بیشتر بدید ولی از یک جای مناسب و با اعتبار خرید نمایید

موفق پیروز باشید

webdata
August 3rd, 2011, 10:09
شخصی كه براتون دومین رو ثبت كنه، چه شما بخواهید يا نخواهيد به دومین شما دسترسی داره و میتونه دومین رو مديريت كنه.
شما برای ثبت سعی كنید از طريق شركت‌های ثبت شده و معتبر كه به شما پنل اختصاصی میدهند اقدام نماييد و از ايميل‌ها و توافقنامه‌های فرستاده شده يك نسخه پرينت تهيه نماييد.
و يا اينكه به صورت مستقيم از ريسلر كلاب دومین خود را تهيه نماييد(ريسلر كلاب سايت‌هايی داره كه در اين وبسايت‌ها به صورت تك فروشی اقدام به ثبت دومین و ارائه خدمات به كاربران می‌نمايند)

fathollahi.mehdi
August 3rd, 2011, 20:10
خیلی ممنون از همه دوستان!

میشه دقیقتر توضیح بدید. من فقط میخام یه دامنه به نام خودم ثبت کنم. .com
حالا به جه صورت هزینش؟ چه جیزی نیاز داره؟ گذرنامه و ....

شرکت ایرانی معتبر سراغ ندارید؟

مرسی

sainaweb
August 3rd, 2011, 21:40
سلام .

به نظر من شما که اینقدر به اعتبار شرکت ها حساس هستید فقط از *********** خرید کنید . . . ****** یکی از معتبرترین های ایرانه که همکار تایید شده گوگل هم هستش ( اینم لینکش (https://adwords.google.com/professionals/profile/org?id=017199818659992060782))

ومن الله توفیق
واعظی

mohsen1
August 3rd, 2011, 21:46
خیلی ممنون از همه دوستان!

میشه دقیقتر توضیح بدید. من فقط میخام یه دامنه به نام خودم ثبت کنم. .com
حالا به جه صورت هزینش؟ چه جیزی نیاز داره؟ گذرنامه و ....

شرکت ایرانی معتبر سراغ ندارید؟

مرسی

شرکت که زیاده!
ولی جای معتبر همیشه شرکت نیست....
یه گشتی تو فروم بزنی میبینی که چه خبره.
نیاز به گذرنامه و ... نیست فقط تو سایت مورد نظرتون عضو بشید و سفارش بدید.