PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با لیزوب

pardishosting
August 2nd, 2011, 11:26
با سلام :

متاسفانه یکی دو ماهی هست که لیزوب ما رو بابت مصرف ترافیک اضافه یکی از سرور ها حسابی نقره داغ کرده ؛ برای اضافه مصرف حدود 400 گیگ ما رو 400 یورو جریمه می کنه که که معادلش می شه 1 تومان.
ماه قبل رو که دادیم ، اما این ماه واقعا برای ما سخته .

البته اخر هر ماه که می بینیم این اتفاق داره می افته درخواست می دیم که ارتقا بدند ؛ اما اینها زیر بار نمی رند و می گند که باید قبل از 26 هر ماه باشه. که 26 ماه هم از شانس ما اصلا به نظر نمی اد این همه مصرف اضافی داشته باشیم.

البته ما درخواست رو 29 می فرستیم ؛ همیشه هم جوابش رو 1 برامون می دند تا جریمه بشیم.
خوب خواستم ببینم کسی می تونه کمک یا راهنمایی کنه تا این مشکل رو حل کنیم ؟؟

ممنون از توجه شما

pardishosting
August 2nd, 2011, 21:56
کسی نیست جواب بده ؟

m3hdi
August 2nd, 2011, 22:29
کدام لوکیشن ؟
خوب شما که می دونین مصرف حدودی رو قبل از 26 م بهتره سفارش بدید :)

rn4j1m1
August 2nd, 2011, 22:29
حق با دیتاسنتر هست ! شما باید قبل از این که مصرف اضافه داشته باشید درخواست پهنای باند اضافه بدین

nimapendar
August 2nd, 2011, 22:37
بله متاسفانه این مشکل اساسی لیز وب هست و کاریش نمی شه کرد هیچ جای دیگه همچین کاری نمی کنند
بهتره از جای دیگه ای سرویس بگیرید

pardishosting
August 2nd, 2011, 23:01
بله متاسفانه این مشکل اساسی لیز وب هست و کاریش نمی شه کرد هیچ جای دیگه همچین کاری نمی کنند
بهتره از جای دیگه ای سرویس بگیرید

مثل اینکه صابونش به تن شما هم خورده !نامرد ها جواب میل منو هم نمی دند !

RezaFH
August 2nd, 2011, 23:25
البته NetElligent هم گاهی اینطور رفتار میکنه و جریمه سنگین میخواد برای مصرف اضافی پهنای باند.
تنها راهی هم که هست، مدیریت پهنای باند و خرید پهنای باند بیشتر هست که مطمعنا بصرفه تر خواهد بود !!!

delta
August 3rd, 2011, 00:41
خوب برو یک دیتانستر دیگر.. من خودم واقعا رو لیزوب تاکید داشتم اما تو این یک سال اخیر شاید باورت نشه از چندین دیتاسنتر دیگر هم راضی بودم و کیفیتش رو مثل همان لیزوب دیدم... آمریکا و کانادا واقعا عالی هستند..

saeid.roop
August 3rd, 2011, 00:49
لیز وب ، برای تاخیر در پرداخت 2روزه ( اون هم به دلیل مشکل در درگاه خودشون ) 150 یورو جریمه کردن ! ما که فرار کردیم رفتیم
اکانت رو ساسپند کرده بودن ، 10 روز بود جواب میل نمی داد ادمین ( برای باز کردن فقط باید ادمین میل می زدیم )
10 روز گذشت جواب میل داده ، 5 روز دیر به دیر جواب می داد ! نصف ماه گذشت ، می گه هزینه ماه بعد رو واریز کن ، 150 یورو می کنیم 100 یورو !
بک آپ داشتیم و رفتیم

Aria
August 3rd, 2011, 01:43
سلام.

طبق تجربه شخصی ای که با لیزوب داشتم، متوجه شدم که سیستم monitoring این دیتاسنتر یا از عمد و یا به اشتباه پهنای باند مصرفی رو در اول ماه و آخر ماه به طور ناگهانی افزایش میده ولی در عمل همچین مصرفی صورت نگرفته.

6 ماه سرور رو با این دیتاسنتر داشتم، هر ماه به صورت دقیق بررسی کردیم (با cacti و با prtg) و هر ماه نهایتاً تا 2 ترابایت مصرف نشون میداد ولی سیستم ایشان بیش از 2.3 ترابایت مصرف رو نشون میداد و ما رو جریمه می کردند!

بهشون مدارک رو نشون دادیم ولی ایمیل رو جواب ندادند ...!

حالا سرور خودمون رو خریداری کردیم و از حدود 9 ماه پیش در دیتاسنتر netrouting هلند کولوکیت کردیم و با حدود 5 وی پی اس بیشتر باز هم مصرفمون به 3 ترابایت هم نمیرسه ... و اون VPS هایی هم که از دیتاسنتر لیزوب آوردیم اینجا هیچ وقت بیشتر از 2 ترابایت مصرف نکردند و هیچ وقت هم جریمه نشدیم تا به حال!

نکته اینجاست که من تصور می کنم لیزوب تنها سعی داره با این کار (hidden charges) ارزان بودن سرور هاشو جبران کنه و به همین دلیل هیچ وقت با این دیتاسنتر غیر حرفه ای کار نخواهم کرد.

با تشکر.

pardishosting
August 3rd, 2011, 01:52
پس راهی نداره !!

خوب اولا توجه کنید ؛ کسایی که حق رو می دند به دیتاسنتر باید بدونند دقیقا روز های اخر ماه یهو ترافیک صعود می کنه و قابل پیشبینی نیست. در ثانی من 2 روز قبل اطلاع دادم ولی زیر بار نرفتند.
درباره تغییر سرور باید بگم ، برای کسی که کار هاست می کنه تغییر مداوم سرور موجب نارضایتی کاربر ها می شه و در ثانی ما قصد داریم یه جا بمونیم تا برنامه هامون پیش بره.

در مورد قیمت ارزان هم اصلا موافق نیستم واقعا قیمت هاش بالاست.

MagicVps.Com
August 3rd, 2011, 06:03
خود کرده را تقدیر نیست
خیلی ببخشید لیزوب خودمون منظور من شخص خاصی نیست بتش کردم و بزرگش کردم

اگر از نظر پورت هست که توی همون اورپا هستند دیتا سنترهای که پورتوشن مال لیزوب قورت میده رسما توی امرکا همدیتا سنترهای هستند که پورت بسیار عالی دارند و حتی خیلی بهتر زا بیسزوب سهتند
اگر جهت ساپوتر هست که همه دارن میگند اگر کسی خودش میتونه گلیمش از اب بکشه برای ساپورت از اینجا سرو بیگره و گرنه نباید به امدی ساپوتر اینجا باهش
برای اپ تایم اگر هست الان هم توی اورپا هم امریکا خیلی از دیتا سنترهای معتبر هستند که که اپ تایمشون یا بهتراز لیوب هست یا حداقال در همون حد هست و کمتر نیتس

پس ببخشدی دیگه چی مونده که هی سنگ این دتیا سنتر ه سینه بزنیم بجز یک سروی از سایتهای دانولد که از اینجا سرو داشتن و خل یاز همونها اسم اینجا معروف کردند حالا بدیلال تخحرم و به اجبار سمت این دتیا سنتر رفته بودن یا بدلایل تبلغات و مانور یکه سوریس دهندها روی این دیتا سنتر داشتند
واقعا و.قتی این موادر و این تجربیات دیگران ادم در مورد این دیتا سنتر میفهمه حیف از این که اسمکش به عنوان دیتا سنتر مطرح کنه

اخر عاقبلتش هم میشه این

irlogo
August 3rd, 2011, 08:52
لیزوب یک فرمی داشت که با ارسال اون فرم وقتی پهنای باند سرور شما بیش از حد مجاز می شد بصورت اتوماتیک آپشن پهنای باند برای کاربر فاکتور می شد و از کریدیت کارت کم می شد
الان چنین کاری نمی کنن؟

pardishosting
August 3rd, 2011, 09:44
لیزوب یک فرمی داشت که با ارسال اون فرم وقتی پهنای باند سرور شما بیش از حد مجاز می شد بصورت اتوماتیک آپشن پهنای باند برای کاربر فاکتور می شد و از کریدیت کارت کم می شد
الان چنین کاری نمی کنن؟

من که همچین چیزی ندیدم. شایدم باشه و ما ندونیم.

---------- Post added at 09:44 AM ---------- Previous post was at 09:25 AM ----------

تازه مشکل دیگه ایی هم با لیزوب داریم اونم اینه که اصلا Raid بندی هارد هاشون مشکل داره. RAID 10 که یه چیزی مسخره و مزخرف هست.

خوب حالا دو تا سوال دارم ، ممنون می شم راهنمایی کنید :

1. تو وب هاستینگ تالک اصلی بخش شکایت ها از سرور ها کجاست ؟؟

2. چند تا دیتاسنتر خوب تو اروپا و کانادا معرفی کنید.

ممنون

nimapendar
August 3rd, 2011, 14:44
کلا این هلند دیتاسنتراش پورت خوبی دارند اما خیلی بد بر خورد می کنند و بیشتر دنبال پول هستند
اگر می خواهی سرور بوست خیلی بدرد هاستینگ و سرور دانلود می خوره اما قیمت پهنای باند اضافیش اینطوری هست

har TB 15 EUR per month .
If you pre-pay packets of 50 or 100 TB, this is best I can do for you:
50 TB: +500 EUR p/m
100 TB: +700 EUR p/m

RezaFH
August 3rd, 2011, 15:02
تازه مشکل دیگه ایی هم با لیزوب داریم اونم اینه که اصلا Raid بندی هارد هاشون مشکل داره. RAID 10 که یه چیزی مسخره و مزخرف هست.

سلام

ببخشید میشه این مورد رو توضیح بدید ؟

nimapendar
August 3rd, 2011, 15:14
سلام

سیستمی که هارد ها را به هم متصل می کنند سیستم خاصی هست درست می گند رید نمی کنند چیزی مشابه رید هست البته تا اونجا که من شنیدم دقیق نمیدونم
الان لیزوب تنها دیتاسنتر هست که بیشتر از 4 هارد می تونی بگیری و هزینه ای اضافه تر از هارد ها نمی گیرن

pardishosting
August 3rd, 2011, 15:34
سلام

مثلا من همه سرور ها رو روی raid 10 سفارش می دم ، اول اینکه raid10 خودش یه هزینه بالایی داره فقط کانفیگش که نمی گیرند.
اینها می اند دو تا raid1 رو با هم raid 0 می کنند اسمش رو گذاشتند raid 10 که اصلا کارکرد مناسبی نداره . هر چی هم بهشون توضیح می دم می گند نه درسته !

soroushhost
August 3rd, 2011, 15:48
من که همچین چیزی ندیدم. شایدم باشه و ما ندونیم.

---------- Post added at 09:44 AM ---------- Previous post was at 09:25 AM ----------

خوب حالا دو تا سوال دارم ، ممنون می شم راهنمایی کنید :

1. تو وب هاستینگ تالک اصلی بخش شکایت ها از سرور ها کجاست ؟؟

2. چند تا دیتاسنتر خوب تو اروپا و کانادا معرفی کنید.

ممنون

1- اینم لینک Colocation and Data Centers - Web Hosting Talk (http://www.webhostingtalk.com/forumdisplay.php?f=44)
Review می تونین بنویسین.
2- من خیلی وقته از Ecatel دارم استفاده می کنم (بیش از یک سال است)، 100% راضی بودم، Downtime اصلا نداشته فقط یک بار دو ماه پیش حدود 2 ساعت اونم قبلش Email زده بودن

pardishosting
August 21st, 2011, 00:13
سلام مجدد :

کسی ایمیل مسئولین و مدیران اصلی لیزوب رو داره ؟؟

ممنون

abolfazl201358
August 21st, 2011, 02:47
سلام مجدد :

کسی ایمیل مسئولین و مدیران اصلی لیزوب رو داره ؟؟

ممنون
k.rubenstein@leaseweb.com
sales@leaseweb.com (sales@leaseweb.com)

pardishosting
August 21st, 2011, 10:30
k.rubenstein@leaseweb.com
sales@leaseweb.com (sales@leaseweb.com)

ممنون... فقط اینکه اون ایمیل اولی مربوز به کدوم مسئولشون هست ؟؟

HugeServer
August 21st, 2011, 10:39
Web Hosting Talk Member Profile: LeaseWeb (http://www.webhostingtalk.com/profile/leaseweb)
Private Message