ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : vps برای سیدباکس و دانلود/آپلود

sasan_blue
July 6th, 2011, 19:34
سلام.
یه وی پی اس کوچولو واسه سیدباکس لازم دارم.
الآنم از کسی دارم سرویس می گیرم که هم منصف هست هم باهام راه میاد اما سرورش ظرفیت نداره واسم آپگرید کنه.
خلاصه من واسه دانلود حدود 600 گیگ از یه نفر سرویسی با مشخصات زیر میخوام.

حساس به تورنت نباشه
2000 گیگ ترانسفر
600 گیگ فضا
پورت 100 مگ هم کار راه اندازه واسم
سرور ویدوز باشه با ریموت، یا لینوکس که زحمت نصب اسکریپت تورنت با شما میافته
فایلها بعدا از طریق لینک http قابل دانلود باشه (وب سرور کانفیگ باشه)

توجه: چون همه ی تورنت ها رو روزهای اول اضافه می کنم ممکنه افت محسوسی روی سرورتون در 4-5 روز اول داشته باشید. که البته قابل مذاکره هست

لطفا قیمت ها معقول باشه و در حد همکاری رفاقتی (بعدا هم با هم کار داریم)
پیشنهاد های تجاری رو فقط میبینم !

اگر آفری در حد درخواست من یا مثلا با هارد کمتر هم بود لطفا اعلام بفرمایید، مد نظر قرار میدم.

با تشکر

atilnic
July 6th, 2011, 19:38
هارد 1 ترابایت
رم 512
پورت 1 گیگ
پهنا نامحدود
حساسیت به تورنت خیلی کم و تا حالا فعلا ابیوس نداشتیم
ماهانه 99 هزار تومان

با تشکر

Warez-Host.IR
July 6th, 2011, 19:48
سلام
چه میزان رم نیازی دارید ؟؟

novinvps.com
July 6th, 2011, 19:55
سلام
من می تونم این سرویس رو به شما ارائه بدم
CPU: XEON 5 Core
RAM:512
HDD:600 گیگ
port: 100 MB Dedicated اختصاصی برای سرویس شما
قیمت: 50 تومان در ماه

نکته:در صورت لزوم به هارد اختصاصی، قیمت یک هارد اختصاصی 1 ترابایت 30 هزار تومان در ماه افزوده میشه.

sasan_blue
July 6th, 2011, 20:22
هارد 1 ترابایت
رم 512
پورت 1 گیگ
پهنا نامحدود
حساسیت به تورنت خیلی کم و تا حالا فعلا ابیوس نداشتیم
ماهانه 99 هزار تومان

با تشکر

دیتاسنتر؟

سلام
چه میزان رم نیازی دارید ؟؟

فکر کنم 512 جواب بده

---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------

سلام
من می تونم این سرویس رو به شما ارائه بدم
CPU: XEON 5 Core
RAM:512
HDD:600 گیگ
port: 100 MB Dedicated اختصاصی برای سرویس شما
قیمت: 50 تومان در ماه

نکته:در صورت لزوم به هارد اختصاصی، قیمت یک هارد اختصاصی 1 ترابایت 30 هزار تومان در ماه افزوده میشه.

ترانسفر نامحدوده؟ هزینه اورلود اضافه نمیشه؟

taghikhani
July 6th, 2011, 20:35
ماهیانه 60000 تومان

sasan_blue
July 6th, 2011, 21:11
أوستان لطفا مکان دیتاسنتر رو هم اعلام کنید
بدلیل استفاده از اینترنت خاص (!) مکان سرور جزء فاکتور های انتخاب هست

taghikhani
July 6th, 2011, 21:12
آلمان - نت دیرکت

HugeServer
July 6th, 2011, 21:17
آلمان - نت دیرکت

در آلمان شما مجاز به انجام این کار نیستید.
به صورت خیلی جدی و قانونی پیگیری خواهد شد و جریمه های سنگیی هم برای این موارد در نظر گرفته شده!

موفق باشید.

atilnic
July 6th, 2011, 22:37
در آلمان شما مجاز به انجام این کار نیستید.
به صورت خیلی جدی و قانونی پیگیری خواهد شد و جریمه های سنگیی هم برای این موارد در نظر گرفته شده!

موفق باشید.
سلام و خسته نباشید

ایشون دوست داره جریمه از جیب بده.
به من و شما ربطی نداره که
حالا چ.خ کنید بدونه
آقای تقی خانی یکی از رفیقای بنده هست(البته تلفنی و ... باهم صحبت کردیم) اما مشتری رو دارید میپرونید!!!!

با تشکر

sasan_blue
July 6th, 2011, 23:04
ببینید دوستان گرامی
اگر قراره کسی جریمه بشه یا هر جوری وسط کار سرور حتی 24 ساعت خاموش بشه من ضرر میدم.
اگر فایلها پاک بشه من ضرر میکنم شدید !!
لطفا اگر قراره سرویس دهی کنید کیفیت و موارد قانونی رو برای مشتری در نظر بگیرید. و البته آبروی خودتون رو ...

تا اونجایی که من شنیدم کانادا و هلند مشکلی با تورنت ندارند. یه دوستی گفت ovh هم مشکلی نداره.
ترجیحا اگر سرور شما در جای دیگه ای هست بررسی و هماهنگ کنید ببینید مشکلی نداشته باشه.

تشکر فراوان

atilnic
July 6th, 2011, 23:23
سلام

اگر خواستید به هر حال من در خدمتش ما هستم

با تشکر

novinvps.com
July 6th, 2011, 23:59
دیتاسنتر؟

فکر کنم 512 جواب بده

---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------

برای پورت 100 مگ بله نامحدود به شما ارائه میدم.

sasan_blue
July 7th, 2011, 02:36
جهت اطلاع دوستان بگم که استفاده از سیدباکس کاملا خصوصی هست

Warez-Host.IR
July 7th, 2011, 10:59
سلام و خسته نباشید

ایشون دوست داره جریمه از جیب بده.
به من و شما ربطی نداره که
حالا چ.خ کنید بدونه
آقای تقی خانی یکی از رفیقای بنده هست(البته تلفنی و ... باهم صحبت کردیم) اما مشتری رو دارید میپرونید!!!!

با تشکر
سلام
جناب سلیمانی (( اگر اشتباه نگفته باشم ))
ما تنها نباید به فکر فروش سرویس باشیم
باید سرویسی ارائه بدیم که مشتری را راضی کنه و طوری باشه که ماه های بعد هم تمایل به تمدید داشته باشه
شاید جناب تقی خانی 1% فراموش کرده باشند که آلمان این مشکل را داره و راهنمایی کردن , این که عیب نیست
بهتر از این هست که کاربر سرویس بگیره بعد از بک هفته یا مدتی براشون اخطار بیاد و جریمه بشن و مجبور بشن اکانت کاربر را حذف کنند و ...
اینطوری هم خودشون ضرر میکنن هم مشتری از شرکت ارائه دهنده سرویس ناراضی میشه و باید از نو دنبال سرویس بگرده
به نظر من مشتری قبل از خرید آگاه باشه خیلی بهتر هست تا اینکه بعد از خرید ناراضی باشه

امیدوارم ناراحت نشده باشید
موفق باشید

sasan_blue
July 7th, 2011, 15:20
برای پورت 100 مگ بله نامحدود به شما ارائه میدم.

دوست گرامی اگر اشتباه نکنم سرورهای شما همگی از سوییس هست.
مشکلی در استفاده از تورنت ندارند؟

novinvps.com
July 7th, 2011, 18:42
با توجه به اینکه شما اعلام کردید هم که تورنتتون خصوصی بوده و از طرفی یک سرور اختصاصا برای کارهای دانلود اپلود و تورنت در نظر گرفتیم
تا به حال طی این چند ماه گذشته هیچ مشکلی بابت استفاده از تورنت روی سرویس هامون نداشتیم

TukaNet
July 7th, 2011, 20:09
خوب ، میبینم که بحث شیرین تورنت بر قراره ... :دی

جهت اطلاع همکاران عزیز وقتی یوزری به روش تورنت ( سید باکس ) دانلود میکنه تقریبا برابر حجمی که دانلود کرده ، ارسال هم می کنه

این بحث ارسال رو خیلی راحت میشه جلوش رو گرفت ولی برای کسانی که تورنت کار حرفه ای هستند این یک فاجعه حساب میشه

چون اکثر این افراد در سایت هایی فعالیت میکنند که برحسب مقدار حجم ارسالی کاربران به ایشون امتیاز میدهند

برای اطلاع بیشتر به تاپیک رو به رو مراجعه کنید : http://www.webhostingtalk.ir/f10/27186/

atilnic
July 8th, 2011, 09:44
دیتاسنتر؟

فکر کنم 512 جواب بده

آمریکا/سوئیس/کانادا
phonixnap/xlhost/netelligent/equnix

---------- Post added at 09:44 AM ---------- Previous post was at 09:39 AM ----------

سلام
جناب سلیمانی (( اگر اشتباه نگفته باشم ))
ما تنها نباید به فکر فروش سرویس باشیم
باید سرویسی ارائه بدیم که مشتری را راضی کنه و طوری باشه که ماه های بعد هم تمایل به تمدید داشته باشه
شاید جناب تقی خانی 1% فراموش کرده باشند که آلمان این مشکل را داره و راهنمایی کردن , این که عیب نیست
بهتر از این هست که کاربر سرویس بگیره بعد از بک هفته یا مدتی براشون اخطار بیاد و جریمه بشن و مجبور بشن اکانت کاربر را حذف کنند و ...
اینطوری هم خودشون ضرر میکنن هم مشتری از شرکت ارائه دهنده سرویس ناراضی میشه و باید از نو دنبال سرویس بگرده
به نظر من مشتری قبل از خرید آگاه باشه خیلی بهتر هست تا اینکه بعد از خرید ناراضی باشه

امیدوارم ناراحت نشده باشید
موفق باشید
سلام

کوچیک آتیل(علیرضا) هستم.

رحمان جان،داداش من شما همین ها رو میگفتید مشکلی نداشت.شما الان دارید از whmcs نال استفاده می کنید درسته؟
بعدش ما هم یک زمون اومدیم نال نصب کردیم
بعد یکی که خودش میدونه کیه رفت و درجا فضولی کرد و گفت و شکایت اومد زود برداشتیم
کاری ندارم،به هر حال خوب نیست.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد بحث اونجا هم خوب ببینید مثلا من زمانی که از اکس ال هاست 2-3 سرور داشتم گیر میداد الان که سرور ها زیاد شده مثلا دیگه کمتر گیر میده جریمه میاد زود را میام و نمیگیرن و ....
خلاصه شاید آقای تقی خانی هم راه حلی دارد یا اصلا یک کاری بلد هست و ....
درسته،خوب بود به جای این که قاطعانه بگه،بجاش بگه که مثلا"آقای تقی خانی نت دایرکت آلمان به تورنت حساس نیست؟جزیمه نمی کند؟" و ....

به هر حال ممنونم ازت رحمان جان و علیرضا جان و ...

با تشکر

Warez-Host.IR
July 8th, 2011, 11:24
سلام

کوچیک آتیل(علیرضا) هستم.

رحمان جان،داداش من شما همین ها رو میگفتید مشکلی نداشت.شما الان دارید از whmcs نال استفاده می کنید درسته؟
بعدش ما هم یک زمون اومدیم نال نصب کردیم
بعد یکی که خودش میدونه کیه رفت و درجا فضولی کرد و گفت و شکایت اومد زود برداشتیم
کاری ندارم،به هر حال خوب نیست.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد بحث اونجا هم خوب ببینید مثلا من زمانی که از اکس ال هاست 2-3 سرور داشتم گیر میداد الان که سرور ها زیاد شده مثلا دیگه کمتر گیر میده جریمه میاد زود را میام و نمیگیرن و ....
خلاصه شاید آقای تقی خانی هم راه حلی دارد یا اصلا یک کاری بلد هست و ....
درسته،خوب بود به جای این که قاطعانه بگه،بجاش بگه که مثلا"آقای تقی خانی نت دایرکت آلمان به تورنت حساس نیست؟جزیمه نمی کند؟" و ....

به هر حال ممنونم ازت رحمان جان و علیرضا جان و ...

با تشکر
سلام علیرضا جان
جدی یعنی همکاران گزارش دادن !؟!؟!
جالبه

saeed25
July 8th, 2011, 11:58
دروود
می بینم که گفتمان به نال و whmcs رسیده..!
بلهرحمان جان،بعضی همکاران هستند که شوربختانه گزایش همکار خود را در استفاده از نال ارائه می کنند..و شاید در ازای آن امیتاز هایی هم دریافت می کنند..!

sasan_blue
July 8th, 2011, 18:00
از آفرهای دوستان متشکرم
به زودی تهیه میشه