توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کرش کردن سرور؟
shahmoradi
July 5th, 2011, 23:58
سلام بر همگی
ببخشیدا شاید سوالم اماتور و مبتدی باشد
کرش کردن سرور یعنی چه؟
لطفا کامل از اول تا اخرش را توضیح دهید
پرسیدن هم عیب نیست ندانستن عیب است.
با تشکر
alfa5xx
July 12th, 2011, 20:30
باسلام .کرش کردن سرور به عوامل زیادی بستگس دارد مانن کمبود زم و کمبود cpu سرورتان یا مشکلات سیستم عامل که باعث نمایش blue screen میشود و زمانی که شما blue screen را مشاهده کردید به این کرش کردن سیستم میگویند.
mamali5
July 12th, 2011, 22:31
کرش یجور قاطی پاتی شدن سیستم عامل هست :d
یکی از عواملی که باعث کرش کردن سیستم عامل میشه
ریست کردن یا خاموش کردن ناگهانی و سخت افزاری سیستم هست که زیاد تکرار بشه سیستم عامل قاطی میکنه
این مورد توی لینوکس بیشتر مشاهده میشه تا ویندوز
farid_havashem
July 13th, 2011, 04:01
کرش یجور قاطی پاتی شدن سیستم عامل هست :d
یکی از عواملی که باعث کرش کردن سیستم عامل میشه
ریست کردن یا خاموش کردن ناگهانی و سخت افزاری سیستم هست که زیاد تکرار بشه سیستم عامل قاطی میکنه
این مورد توی لینوکس بیشتر مشاهده میشه تا ویندوز
توضیح مختصر و کاملی دادند خدمتتون
ra3ou1
July 13th, 2011, 04:32
افزایش استفاده از منابع سرور موجب کرش (هنگ ) سرور میشه
به طور مثال حملات ddos و dos موجب ایجاد فشار روی سرور در استفاده از منابع سخت افراری
همچون رم و سی پیو می شود که همین امر موجب استفاده بیش از حد از منابع سرور و در نهایت موجب
کرش کردن سرور میشه. عوامل داخلی هم می توانند موجب کرش کردن سرور بشن
مثلا شما ممکنه یک کاربر از سیستم مدیریت محتوایی استفاده کند که از منابع زیاد مصرف کند و حالا
سایت این کاربر در صورتی که بازدید بالایی داشته باشد باعث فشار روی سرور و در نهایت کرش کردن سرور می شود
یک قسمتش رو بخوام توضیح بدم بحث کوئری در mysql که تعداد بالا .......
که البته برای این مواقع تدابیری هم اندیشیده شده و معمولا از سرور های کمکی برای انتقال ترافیک استفاده میشه
که به سرور اصلی فشار زیادی وارد نشه و ترافیک سایت و استفاده از منابع پخش بشه یا اشتراکی بشه
PENOIL
July 24th, 2011, 00:01
به زبون کوچه بازاری یعنی ترکیدن سرور :d
spsgorgan
June 28th, 2013, 14:31
من جستجو کردم و به این تاپیک رسیدم و تاپیک جدید باز نکردم.با توضیحی که دادین شما دوستان، اگر رم 1 داشته باشیم و مشکل کرش پیش بیاد با افزایش رم حل میشه مثلاً؟
hassan5099
June 28th, 2013, 15:29
من جستجو کردم و به این تاپیک رسیدم و تاپیک جدید باز نکردم.با توضیحی که دادین شما دوستان، اگر رم 1 داشته باشیم و مشکل کرش پیش بیاد با افزایش رم حل میشه مثلاً؟
بستگی داره شاید مصرف cpu شما بالا باشه
شاید از cpuباشه
yassale
June 28th, 2013, 15:33
منابع کم میاره
nikit
June 28th, 2013, 15:40
ddos منابع نمیشناسه :-)
مایروسافت با اون سخت افزارش که برای اپدیت ویندوز ایکس پی گذاشته بود جلو ddos کم میاورد
iman2
June 28th, 2013, 15:41
ببین هر وقت سرورت ترکید و مشکلی پیش اومد و اطلاعاتت از بین رفت و دود شد رفت هوا پشتیبان بهت می گه که سرورت کرش کرده:d
فقط دعا کن سرت نیاد:)
2بار سرم اومده 1 سرور ویندوز یه لینوکس:(
HadishWeb
June 28th, 2013, 16:17
یک بار هم سر من اومد که خسارت های زیادی بهم زد.
علاوه بر اون یک هفته وقتم رو گرفت ولی تجربه شد برام...
Caspian-Server
June 28th, 2013, 16:31
بستگی به شرایط و مصرف شما داره.
البته اگه منظورتون این هست که بعد کرش کردن رم رو ارتقا بدین مشکل حل بشه،خیر اینطور نیست.
spsgorgan
June 28th, 2013, 16:48
ddos بله اما من منظورم واسه یوزرهایی هست که شاید 1 یا 2 بار در روز بازدیدشون بالا می ره.
da6276
June 28th, 2013, 17:57
کرش معمولا توی لینوکس دیده میشه و عوامل متعددی میتونه داشته باشه
عواملی که بنده شخصا تجربه کردم به شرح زیر است
کمبود منابع و فشار بیش از حد
ری استارت یا خاموش شدن ناگهانی
ویندوز لبتاپ خودم هم چند باری هم الکی الکی کرش کرده که فکر میکنم باگ های زیادی داشته و با تغییر سیستم عامل حل شده
ولی اینطور نیست که همیشه با کرش کردن اطلاعاتتون از بین بره ، معمولا اطلاعات هارد قابل انتقال به هارد دیگه هست
این موضوع برای یکی از کاربران ما پیش اومد و تونستیم فایلهاشون رو برداریم
درکل کرش یعنی دردسر :d
spsgorgan
June 28th, 2013, 18:32
سوال رو نوعی دیگه عرض می کنم : وقتی تعداد بازدید و استفاده از یک سایت بالا می ره (ddos نیست) سرور موقتاً قطع میشه چند لحظه و مجدد کعه فشار کم بشه باز فعال میشه. این به چی مربوط میشه به نظرتون ؟
da6276
June 28th, 2013, 19:02
سوال رو نوعی دیگه عرض می کنم : وقتی تعداد بازدید و استفاده از یک سایت بالا می ره (ddos نیست) سرور موقتاً قطع میشه چند لحظه و مجدد کعه فشار کم بشه باز فعال میشه. این به چی مربوط میشه به نظرتون ؟
منابع سرورتون کمه
مخصوصا سی پی یو رو ارتقا بدید
hassan5099
June 28th, 2013, 19:33
سلام
منابع رم و cpu شما کمه
3245
June 28th, 2013, 20:31
طبق تجربه بنده، این مشکل رو فقط روی سرورهای هتزنر داشتم، نمیخوام بگم هتزنر بد هست یا ...
اما روی هتزنر که هاستینگ بود، هر ماه 2 الی 3بار کرش میکرد
بار اخر نزدیک بود اطلاعات از بین بره. که دیگه از هتزنر کشیدیم کنار
spsgorgan
June 28th, 2013, 20:38
والا cpu سرور اصلی 12 هسته ای هست. رم این vps که دادیم 1 هست . من احساس می کنم برای رم هست چون در زمان شلوغی به 800 900 میرسه مصرف.نظر شما چیه ؟
3245
June 28th, 2013, 20:43
والا cpu سرور اصلی 12 هسته ای هست. رم این vps که دادیم 1 هست . من احساس می کنم برای رم هست چون در زمان شلوغی به 800 900 میرسه مصرف.نظر شما چیه ؟
احساس میکنم کرش کردن هارد است، احتمالا روی هتزنر هم هستید؟
spsgorgan
June 28th, 2013, 20:52
منظورتون دیتاسنتر هتزنر هست ؟ نه عزیز.
avestahost
June 28th, 2013, 22:02
سلام
برای سرور های هاستینگ پیشنهاد میشه حداقل 15 الی 20 درصد رم آزاد باشه.
spsgorgan
June 29th, 2013, 17:59
---حذف کردم----
takpar7
August 28th, 2013, 20:43
من سرور اختصاصی هتزنر دارم
سرعت سرور خیلی افت کرده بود و در حالی که فشاری هم رو سرور نبود لود بالای 30 میرفت
درخواست چک فنی سیستم رو کردن پشتیبانی
هتزنر هم 10 الی x ساعت سرور رو خاموش کرده فعلا تا بررسی بشه الآنم سرور خاموشه
این هم یک نوع کرش به حساب میاد؟
تو لاگ اشکالات زیر دیده میشد
Aug 28 09:57:27 server kernel: Write protecting the kernel read-only data: 10240k
Aug 28 09:57:27 server kernel: Freeing unused kernel memory: 904k freed
Aug 28 09:57:27 server kernel: Freeing unused kernel memory: 1672k freed
به نظرتون مشکل سخت افزاری هست حتما؟یا میتونه از کانفیگ هم باشه
smargenius
September 30th, 2013, 00:44
من هم از هتزنر دارم پدرم درومد والا
دیروز کرش کرد.امروز کرش کرد
بار روی پردازنده 30% و رم 40% هست
mosafer91
February 27th, 2017, 11:06
ضمن پوزش بابت بالاآوردن تاپیک قدیمی ،
سوال داشتم:
اگر روی یه سرور اشتراکی ، سرور کرش کنه ،
چطور میشه فهمید مشکل از کجاست؟
امکان داره مثلا یکی از سایتها باعث این قضیه بشه ، باید در این باره چه کنیم ؟
ممنون از شما
alfa5xx
February 27th, 2017, 15:28
در اون تاریخی که این مشکل پیش اومده باید لاگ های سیستم رو ببینید (از طریق کنترل پنلهای هاستی هم بعضا این گزینه را دارند) که چه دامنه ای یا کاربری مصرف پیش از حد منابع در اون زمان داشته ..