سلام دوستان
من الان دنبال نمایندگی دامنه ام،ببینید دامنه های بین المللی قیمتا فرق میکنه..از ریسلرکلاب میخوام.
دوستان توصیه کردند از آفاق هاستینگ بگیرم...ظاهرا خیلیها میگیرند ازش....اما خداییش همه توانایی این پرداختارو دارند؟ سه طرح دادن بالای 250 هزار تومان....خب خیلیه
من مشتری ندارم،چون باید دامنه رو 10 11 تومان بگیرم بعد گرون بدم تا سود کنم...هیچ کسی نمیگیره...چون نه اونقدر معروفیم و سایت دولتی دادیم که بخواند گرون بخرن نه سایتای ثبت دامنه کمه...بقیه جاها 9500 و یا حتی کمترم ثبت میکنند دارند....کسی سراغ ما نمیاد که.خلاصه اصلا یه دامنه هم ثبت نکردم....اعصابم خرده.سه ماهه دارم کار میکنم اما قیمتا بالاست.مهم تضمینه ، قیمت بسیار کم،پیش پرداخت نداشته باشه یا حداکثر یکی
حتما میدونید سود دامنه کمه،اما مگه میشه هیچی سود نکرد و یا برای اینکه مشتری زیاد شه اصلا زیر قیمتی که میخرری داد؟دوستان نماینده هایی معتبر ، معتبر ؛ معتبر, ارزون،پرداخت کم،یکمی هم پشتیبانی معرفی کنید...خسته شدیم بابا....دامنه مثلا کام رو همه دیگه حدود 10 یا 11 میفروشند که قطعا سودم میکنند چون که قیمتی مثل بالای 250 شارژ کردند.همه توانایی این کارو ندارند،در ضمن خداوکیلی اعتبارشون بالاست اما قیمت خیلی بالاترست.
نکنه همه نماینده ها بالای چنین قیمتی رو شارژ کنند؟ همه جا همینجوره؟ یعنی هیچکی قیمت کمتر یا حتی خیلی کمتر نیست که معتبرم باشه ...
تشکر میکنم
astro.alireza
April 10th, 2011, 17:05
از takweb.ir بگیر. نمایندگیش رایگانه، دلار رو ارزون میده. تاره امکان شارژ مستقیم از طریق شتاب رو تو پنلش داره
1eng.ir
April 10th, 2011, 17:21
از takweb.ir بگیر. نمایندگیش رایگانه، دلار رو ارزون میده. تاره امکان شارژ مستقیم از طریق شتاب رو تو پنلش داره
90% هم شارژ نداره ;)
daadaa
April 10th, 2011, 17:34
هر دامنه دات کام چقدر هست؟
1- یعنی بدون نیاز به شارژ هست و رایگان پنل میده ، بعدش هر دامنه رو 8.39 میده بهمون؟
2- تایید میشه توط دوستان؟
3- یعنی بدون نیاز به شارژ ، هر کام رو 9650 میده؟ یکمی زیاده
astro.alireza
April 10th, 2011, 18:08
تک وب سلب ۳ ریسلر کلاب رو به همون قیمت میده. هر دلار رو به صورت آفلاین ۱۱۵۰ میده فکر کنم.
itjavani
April 10th, 2011, 18:17
اگر بخواید در خدمتیم... هزینه های slab3
قیمت دلار هم بروز هست...
فعلا با قیمت 1175 میتونم خدمتتون تقدیم کنم!
کار آفاق هاستینگ که از همکاران ما هستند هم تایید میشه!
shafiei7
April 10th, 2011, 18:58
هر دامنه 9000 تومان - نمایندگی ثبت دامنه (http://www.inetworkweb.com/?aspx=DomainReseller)
alisc
April 10th, 2011, 19:13
هر دامنه 9000 تومان - نمایندگی ثبت دامنه (http://www.inetworkweb.com/?aspx=DomainReseller)
قیمتتون خوبه !
از DirectI ثبت میشه ؟!؟!؟
daadaa
April 11th, 2011, 22:17
1- عرض کردم پرداخت چقدر باشه
2- سرویس 9000 تومان مخصوص نماینده هاست...میزبانی و ب و...
3- مچکر از دوستان
4- در کار آفاق هاستینگ که شکی نیست....من نگرفتم اما میگن الیه...منتها با قیمتا نمیتونم کنار بیام
5- بقیه دوستان ار ثبت میکنند آفر بدند
hostgozar
April 11th, 2011, 22:52
only iranwhois
هم مطمئن هست هم اینکه وقتی میخواید دامنه سفارش بدید لازم نیست از قبل مثلا 50 هزار تومان شارژ کنید همون موقع آنلاین به اندازه ای که لازم دارید شارژ میکنید و ثبت میکنید (کمتر از 2 دقیقه به راحتی دامنه ثبت میکنید)
DeltaGostar
April 11th, 2011, 23:43
wwww.asiadata.org (http://wwww.asiadata.org)
nimafire
April 12th, 2011, 00:00
سلام
در خدمتتون هستیم
میتوانید انلاین نیز پنل را شارژ کنید
Reseller Section (http://resellers.rack101.net/)
دامنه دات کام 8.40 دلار و قعلا هر دلار 1140 تومان
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------
تک وب سلب ۳ ریسلر کلاب رو به همون قیمت میده. هر دلار رو به صورت آفلاین ۱۱۵۰ میده فکر کنم.
ما هم در اسلب 3 هستیم البته دلار را 1140 میدهیم
---------- Post added 11-04-12 at 12:00 AM ---------- Previous post was 11-04-11 at 11:57 PM ----------
1- عرض کردم پرداخت چقدر باشه
2- سرویس 9000 تومان مخصوص نماینده هاست...میزبانی و ب و...
3- مچکر از دوستان
4- در کار آفاق هاستینگ که شکی نیست....من نگرفتم اما میگن الیه...منتها با قیمتا نمیتونم کنار بیام
5- بقیه دوستان ار ثبت میکنند آفر بدند
با تشکر از نظر شما
والا ببینید دامنه دات کام در اسلب 3 دقیقا 8.40 هست که ما هم به همین قیمت ارایه میکنیم.
قیمت دلار هم 11490 هست.
در واقع شما هیچ گونه سودی به ما نمیپردازیدو سود 2فر هست و کاملا هزینه اصلی ثبت هر دامنه را میدهید.
اگر قیمت دلار کم شود مطمینا ما هم از 1140 به پایین تر تغییر میدهیم.
نرخ روز دلار و دامنه اساس کار ما هست بدون هیچ گونه هزینه اضافی
daadaa
April 12th, 2011, 17:54
جناب nimafire بله موردی در سود شما نیست....اما شارژ اولیه مشکل من و خیلی از دوستان من هست....من اولین سایتی که اومدم شما بودید و تا مرحله سفارش هم پیش رفتم اما دیدم زدید بالای 250 هزار تومان....
در حالت عادی زیر 50 تومان حدود 10500 یا بیشتره...این یعنی اینکه من اگه 500 هم بذارم رو دامنه ها میشه 12 که عملا تا به حال فروشی ندارم..چرا شما که ریسلر زیاد دارید این اسلب بندی ساختگی خودتون رو تغییر نمیدید؟
در ضمن این ایران هویز چه طوریه؟ حتی اگه یه دامنه رو بخواهیم ثبت کنیم همون قیمت میگریه دیگه...یعنی بازم همون کام 10500 میشه...
akbari
April 12th, 2011, 19:02
سلام
پنل رایگان
هر دامنه com org net 9300 تومان
دارای امکان ساختن نماینده و اعطای نمایندگی رایگان
om!d-D
April 12th, 2011, 21:51
سلام
پنل رایگان
هر دامنه com org net 9300 تومان
دارای امکان ساختن نماینده و اعطای نمایندگی رایگان
?
exactserver
April 12th, 2011, 22:50
سلام
ای دی یاهوی اینجانب faridparsaei می باشد با من تماس بگیرید با شرایط بسیار مناسب می توانم پنل نمایندگی رو در اختیار شما بگذارم.
هم پنل نمایندگی رسلرکلوب و هم اوپن اس ار اس کانادا رو که دومین رجیسترار در دنیا محسوب میشه.