ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شکایت از cybervm بابت کارت های جعلی

NaSRI
August 31st, 2019, 20:49
با سلام

اقای مهدی موذنی دو عدد کارت جهت برداشت پی پل به بنده برای پی پل دادن که متاسفانه کارت های ایشون با خطا مواجه میشد با اینکه خودشان هم کارت هارو تست کردن با anydesk و کارت اضافه نمی شود و همکار های دیگه هم تست کردن و اضافه نمی شد، ما ازشون خواستیم که مبلغ 200 تومان و 650 تومن که برای بنده و یکی از همکارا بوده رو برگشت بزنن که ایشون خودداری کردن و این کارو انجام ندادن، ما از ایشون در فتای مشهد شکایت کردیم و حساب بانکی ایشون رو بلاک کرده اند.

لطفا اگر تجربه مشابه ای دارید به ما جهت درج در پرونده اعلام کنید.

www.asanlicense.ir (http://www.asanlicense.ir/) این سایت ایشون هست و با دو ایدی زیر فعال هستن.

@Cybervm
@mahdi8492

ایشون هم متاسفانه بلاک کردن بنده رو.

cybervm
September 1st, 2019, 00:40
مردک چرا کی__ر و ک___ص میگویی تو همیشه پیپالهایت را از من میگیرفتی تمام هاستینگا از من کارت و لایسنس میگیرن یادت رفته الانم بیا تا یک چیز کلفت در پیوی بهت بدهم بخوری
با تچکر

#nasri_gooz_.com
#alat_bozorg_nakhorim

iraniam2000
September 1st, 2019, 14:40
مردک چرا کی__ر و ک___ص میگویی تو همیشه پیپالهایت را از من میگیرفتی تمام هاستینگا از من کارت و لایسنس میگیرن یادت رفته الانم بیا تا یک چیز کلفت در پیوی بهت بدهم بخوری
با تچکر

#nasri_gooz_.com
#alat_bozorg_nakhorim
سلام
از شما و امثال شما خواهشی که دارم اینه که لااقل محل سکونت خودتان را ننویسید تا اعضا و بقیه فکر نکنند تمام مردم یک شهر مثل شما بی فرهنگ هست در حالی که در هر شهری حتی شهر بزرگ و تاریخی مانند اصفهان هم ممکنه نخاله و بی خانواده پیدا بشه
انجمن هم که بی در و پیکر و بی صاحب هست

MizbanPardaz
September 1st, 2019, 16:43
سلام
از شما و امثال شما خواهشی که دارم اینه که لااقل محل سکونت خودتان را ننویسید تا اعضا و بقیه فکر نکنند تمام مردم یک شهر مثل شما بی فرهنگ هست در حالی که در هر شهری حتی شهر بزرگ و تاریخی مانند اصفهان هم ممکنه نخاله و بی خانواده پیدا بشه
انجمن هم که بی در و پیکر و بی صاحب هست

والا بخدا ، آبروی هر چی اصفهانی هست برده ، احتمالا اصالتاً اصفهانی نیس