توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب بسته آسان نصب شو وردپرس
irshishar
August 28th, 2019, 23:07
سلام خسته نباشید
دوستان من یک بسته آسان نصب شو قدیمی داشتم الان میخوام نصب کنم همه مراحل کامل میره جلو اما یه مشکل داره تو مرحله آخر که یوزر و پسورد ادمینی رو میزنم این نوشته رو صفحه میاد
Wed, 28 Aug 2019 18:25:21 GMT
کسی میدونه راه حلش چیه
redbull
August 28th, 2019, 23:11
یک وردپرس سخت نصب شو بزنید ببینید نصب میشه.
اگر نشد مشکل از هاست میباشد.اگر شد مشکل از آسان نصب هست.
و در کل اگر نتوانستید میتوانیم برایتان هاست اشتراکی ارائه دهیم که فقط به سه کلیک وردپرس نصب میشود.
irshishar
August 29th, 2019, 01:57
یک وردپرس سخت نصب شو بزنید ببینید نصب میشه.
اگر نشد مشکل از هاست میباشد.اگر شد مشکل از آسان نصب هست.
و در کل اگر نتوانستید میتوانیم برایتان هاست اشتراکی ارائه دهیم که فقط به سه کلیک وردپرس نصب میشود.
وردپرس خالی نیست سایت کامل هست روی وردپرس
gdfire
August 29th, 2019, 02:20
دوتا نکس نکس یعنی اینقدر سخته که دست به دامن اسان نصب شو شدین؟:))))))))))) یاده دوران نیوک بخیر
irshishar
August 29th, 2019, 13:09
دوتا نکس نکس یعنی اینقدر سخته که دست به دامن اسان نصب شو شدین؟:))))))))))) یاده دوران نیوک بخیر
اگر وردپرس بود یه چیزی
اما 23 افزونه با تنظیمات
یک قالب سفارش سازی شده+تنظیمات
دتابیس 3 سال فعالیت
شما نکست خیلی قویه با 3تا این همه رو یه جا نصب میکنی دست نکستو رو سر ما هم بکش
karimeh.net
August 29th, 2019, 13:26
باید تنظیمات خود وردپرس اگر نصب شده، پیوند یکتا رو چک کنید اگر می تونید لاگین کنید .
احتمال داره نیاز باشه که توی دیتابیس، صفحه home و آدرس اینترنتی سایت رو مجدد ویراش کنید.
باز اگر اسکرین شات از صفحه اول می فرستادید شاید بهتر می شد راهنمایی کرد.
tpark
August 29th, 2019, 13:38
سلام خسته نباشید
دوستان من یک بسته آسان نصب شو قدیمی داشتم الان میخوام نصب کنم همه مراحل کامل میره جلو اما یه مشکل داره تو مرحله آخر که یوزر و پسورد ادمینی رو میزنم این نوشته رو صفحه میاد
Wed, 28 Aug 2019 18:25:21 GMT
کسی میدونه راه حلش چیه
درود بر شما
اصولا بسته های آسان نصب شو دو مشکل اساسی دارند:
1- برای نصب شدن برخی محدودیت ها باید افزایش داده بشه، مخصوصا رم و max_execution_time و در برخی موارد post_max_size و upload_max_filesize اگر بسته آسان نصب از متد های Post و Get در مجموع ایجکس استفاده کنه.
2- OpenbaseDir باید غیر فعال باشه.
اگر موارد بالا رعایت شد و همچنان بسته نصب نشد مواردی مثل عدم همخوانی نسخه وردپرس و یا مشکل در تنظیمات خود بسته میتونه باعث این مشکلات بشه.
موفق باشید.
webhostyab
September 20th, 2019, 13:07
سلام وقت بخیر
شما دیتابیس رو دستی ایمپورت کنید و اطلاعات دیتابیس رو تو فایل wp-config وارد کنید.بدون نیاز به نصب بسته نصبیتون بالا میاد.
مشکلی داشتید تلگرام در ارتباط باشید.
@webhostdesign