توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شماره پلیس فتا
Pinax
July 27th, 2019, 17:48
سلام دوستان خسته نباشید
یه سوال دارم از شما ایا فتا با شماره non caller id تماس میگیره ؟
هر شماره ای که داخل سایت پلیس فتا بود تماس گرفتم جواب ندادن
dertgtr
July 27th, 2019, 18:13
سلام دوستان خسته نباشید
یه سوال دارم از شما ایا فتا با شماره non caller id تماس میگیره ؟
هر شماره ای که داخل سایت پلیس فتا بود تماس گرفتم جواب ندادن
بله با شماره ناشناس تماس میگیرن ! به این موضوع هم افتخار می کنن ! از دستاورد های امنیت فوق سری مملکت هست !
rayanagostar
July 27th, 2019, 18:21
نه الزاما اینطور نیست . چندین بار با بنده تماس گرفته شد با شماره های عادی . پیگیری هم کردم شماره پلیس فتا بوده
Pinax
July 27th, 2019, 18:36
بله با شماره ناشناس تماس میگیرن ! به این موضوع هم افتخار می کنن ! از دستاورد های امنیت فوق سری مملکت هست !
امکان داره یه شخص عادی هم بتونه با این نوع شماره تماس بگیره ؟
kiavaco
July 27th, 2019, 19:01
بله با اسکایپ میشه
dertgtr
July 27th, 2019, 19:02
سال ها قبل آپ هایی بود که میشد الانش رو نمی دونم شک نکن فتا بوده . البته به گفته دوستمون بالا از شماره معمولی هم تماس می گیرن . ولی شماره ناشناس مربوط به فتا هست .
سال ها قبل آپ هایی بود که میشد الانش رو نمی دونم شک نکن فتا بوده . البته به گفته دوستمون بالا از شماره معمولی هم تماس می گیرن . ولی شماره ناشناس مربوط به فتا هست .
با منم تماس گرفته بودن منم فکر می کردم کسی هست اذیت میکنه اهمیت ندادم بعدش فهمیدم فتا بوده . فتا خودش رو فرای قانون تصور میکنه الان دادستانی و ... از نطر فتا زیر نظر فتا کار می کنن !
kiavaco
July 27th, 2019, 19:30
پلیس فتا هم بزرگوار باشه حق تماس به این شکل رو ندارند و باید به شما ایمیل از پلیس فتا بزنند اگر از این کار ممانعت کرد اون پلیس رو اسمشو بگیرید و به 197 گزارش بدید و برخورد باهاشون میشه اگر هم اسمشون رو نگفتن بگید به شما پاسخی نمیدم .
tifaa.com
July 27th, 2019, 19:42
تا حالا پلیس فتای سه استان مختلف با من تماس گرفتن همشون با شماره عادی بوده
be099
July 27th, 2019, 20:39
پلیس فتا هم بزرگوار باشه حق تماس به این شکل رو ندارند و باید به شما ایمیل از پلیس فتا بزنند اگر از این کار ممانعت کرد اون پلیس رو اسمشو بگیرید و به 197 گزارش بدید و برخورد باهاشون میشه اگر هم اسمشون رو نگفتن بگید به شما پاسخی نمیدم .
اینا مال تو فیلماس بگی پاسخی نمیدم سی ثانیه بعد از دیوار میریزن تو:d
پ.ن : یه سری 110 منو دید دو سه متر خلاف رفتم ... گفت چرا خلاف رانندگی کردی ؟ گفتم مگه پلیس راهنمایی رانندگی شما ؟ ما اینو گفتیم ... از ماشین انداختنم بیرون بردنش پارکینگ ... دهنی سرویس کردن ازم جرم هم نوشته بودن قدرت نمایی در برابر پلیس گشت ویژه نیرو انتظامی ! البته اونموقع 20 سالم بود و کصخل به تمام معنا8-|
hoka
July 27th, 2019, 20:51
پ.ن : یه سری 110 منو دید دو سه متر خلاف رفتم ... گفت چرا خلاف رانندگی کردی ؟ گفتم مگه پلیس راهنمایی رانندگی شما ؟ ما اینو گفتیم ... از ماشین انداختنم بیرون بردنش پارکینگ ... دهنی سرویس کردن ازم جرم هم نوشته بودن قدرت نمایی در برابر پلیس گشت ویژه نیرو انتظامی ! البته اونموقع 20 سالم بود و کصخل به تمام معنا8-|
=))=))=))
NetworkFA
July 27th, 2019, 21:04
امنیت اطلاعات هم با همین شماره تماس میگیره =d>
dertgtr
July 27th, 2019, 21:18
:d:71:
Farzad90
July 27th, 2019, 22:52
سلام
نه احتمالا یکی با اسکایپ تماس گرفته
چون چند سری با من تماس گرفتن شماره عادی بوده
nofoozgar
July 28th, 2019, 00:24
معمولا با Private Number زنگ میزنن البته اسکایپ هم میتونه باشع
Pinax
July 28th, 2019, 02:12
احتمال میدم داستان کلاه برداری باشه