توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور اختصاصی ایران - اجاره به شرط تملیک
arman021
May 29th, 2019, 18:25
با سلام
یک عدد سرور اختصاصی ایران اجاره به شرط تملیک برای گیم سرور با مشخصات زیر نیازمندم :
2x Intel Xeon E5-2450
Ram : 80GB
هارد 500 گیگ ساتا یا 120 گیگ ssd
- نحوه پرداخت: یورو پی پال (بنده خارج از کشور زندگی میکنم ولی همیشه ایران رفت و امد دارم برای اجاره به شرط تملیک هم قرارداد کتبی میخوام )
لطفا قیمت های خودتون رو اعلام کنید + اعلام کنید سرور در کدام دیتا سنتر کلو خواهد شد .
با تشکر
RoobinaServer
May 29th, 2019, 19:50
با سلام
یک عدد سرور اختصاصی ایران اجاره به شرط تملیک برای گیم سرور با مشخصات زیر نیازمندم :
2x Intel Xeon E5-2450
- نحوه پرداخت: یورو پی پال (بنده خارج از کشور زندگی میکنم ولی همیشه ایران رفت و امد دارم برای اجاره به شرط تملیک هم قرارداد کتبی میخوام )
لطفا قیمت های خودتون رو اعلام کنید + اعلام کنید سرور در کدام دیتا سنتر کلو خواهد شد .
با تشکر
سلام
درصورتی که بتوانید حواله سوئیفت بزنید امکان ارائه سرویس میباشد.
چرا 2450 ؟ 2660/2650 که قویتر هم هست میتوانیم تقدیم کنیم، بسته به مدت قرار داد هزینه های متفاوت است که در سایت قابل مشاهده است.
مرکز داده پارس آنلاین تهران
http://www.roobinaserver.ir/Dedicated.php?show=server-Hp
باتشکر
arman021
May 29th, 2019, 21:07
سلام
درصورتی که بتوانید حواله سوئیفت بزنید امکان ارائه سرویس میباشد.
چرا 2450 ؟ 2660/2650 که قویتر هم هست میتوانیم تقدیم کنیم، بسته به مدت قرار داد هزینه های متفاوت است که در سایت قابل مشاهده است.
مرکز داده پارس آنلاین تهران
http://www.roobinaserver.ir/dedicated.php?show=server-hp
باتشکر
سلام با عرض پوزش ولی قیمت ها بسیار بالا هستن الان دقیقا با این قیمت میشه یک سرور با سخت افزار قدرتمند تر از ovh اجاره کرد .
RoobinaServer
May 29th, 2019, 21:15
سلام با عرض پوزش ولی قیمت ها بسیار بالا هستن الان دقیقا با این قیمت میشه یک سرور با سخت افزار قدرتمند تر از ovh اجاره کرد .
شما که در خارج کشور هستید طبیعتا قیمت خارج کشور برای شما به صرفه تر است.
همچنین اجاره به شرط تملیک را با اجاره مقایسه نمیکنند عزیز.
company_hosting
May 30th, 2019, 01:20
با سلام
2x Intel Xeon E5-2450
با تشکر
سلام
با مشخصات درخواستی قابل ارائه است
مدل های دیگر نیز قابل ارائه است
با بخش فروش مکاتبه کنید
با تشکر