PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درمورد ip سرور مجازی

aminreza
September 26th, 2018, 12:47
سلام دوستان عزیزم
من برای وصل شدن به اکانت پیپال نیاز به vps دارم. اما استفاده من از پیپال همیشگی نیست و شاید اصلا به مدت 2-3 ماه وارد اکانتم نشم. پس با این وضعیت برام صرف نداره ماهی 50-60 تومن پول تمدید سرور مجازی بدم.
حالا سوال من اینه که آیا میتونم یه IP ثابت و اختصاصی از لوکیشن آلمان واسه خودم بخرم و هر زمان که نیاز به سرور داشتم به فروشنده سرور بگم IP خودم رو روی سرور ست کنه ؟ ( درواقع با فرض اینکه سروری هم که میخرم از لوکیشن آلمان باشه )
چون همونطور که اطلاع دارین پیپال روی آیپی بشدت حساسه
نمیدونم تونستم منظورم رو خوب برسونم یا نه
اگه نیاز به توضیح بیشتره دستور بدین
پیشاپیش مرسی از کمکتون

xamin
September 26th, 2018, 12:51
در حالت کلی خیر .
درواقع ارائه دهنده خدمات سرور , آی‌پی رو به فرد دیگه ای اجاره میده .

شما میتونید یک سرور خیلی ضعیف برای راه اندازی *** Server اجاره کنید .

aminreza
September 26th, 2018, 12:54
در حالت کلی خیر .
درواقع ارائه دهنده خدمات سرور , آی‌پی رو به فرد دیگه ای اجاره میده .

شما میتونید یک سرور خیلی ضعیف برای راه اندازی *** Server اجاره کنید .

منظورتون اینه سرور مخصوص قندشکن بخرم و با استفاده از قندشکن وارد اکانتم بشم ؟
متاسفانه این کار ریسک خیلی زیادی داره و نمیشه روی امنیتش حساب باز کرد

masih_enter
September 26th, 2018, 12:56
سلام . شدنش امکان پذیره فقط باید درخواستتونو تو بخش درخواست سرویس بدید که کسی این کارو اگر با شرایط فروشش همخوانی داره براتون انجام بده . البته در کلود های هتزنر امکان خرید فلوتینگ ای پی وجود داره و سرورش هم میتونید ساعتی بخرید . ایپی ماهیانه میشه یک یورو و سرورش هم چند ساعت در ماه بسازید کمتر از نیم یورو در میاد . البته با این وضعیت دلار همین هم ماهی 30 تومنی اب میخوره !
بهترین راه اینه درخواست سرویس بدید در بخش درخواست ها و ببینید کسی هست براتون اینکارو انجام بده یا خیر

a1994n1373
September 26th, 2018, 13:01
سلام . همونطور که دوستان گفتن بهترین راه همون کلود هست .

aminreza
September 26th, 2018, 13:04
ممنونم از راهنمایی دوستان
درمورد این کلود توضیح میدین باید چیکار کنم ؟
آخه من تو این زمینه مبتدیم چندان وارد نیستم

masih_enter
September 26th, 2018, 13:15
باید با کسانی که خدمات کلود ارایه میدن صحبت کنید تا براتون یک ایپی ثابت در نظر بگیرند و بسته به ساعات استفاده شما از سرور در ماه هزینه بگیرند . چون از هتزنر پنل گرفتن زیاد هم اسون نیست و برای کار شما نمیصرفه مراحلش پیشنهاد میدم همون از سرویس دهندگان داخلی استفاده کنید . البته میتونید سرور سبک تری هم که تو افر ها پیشنهاد میشه بگیرید . چون فقط میخواید وارد پنل پیپال بشید و یک مرورگر روش نصب بشه کارتونو راه میندازه

aminreza
September 26th, 2018, 13:30
باید با کسانی که خدمات کلود ارایه میدن صحبت کنید تا براتون یک ایپی ثابت در نظر بگیرند و بسته به ساعات استفاده شما از سرور در ماه هزینه بگیرند . چون از هتزنر پنل گرفتن زیاد هم اسون نیست و برای کار شما نمیصرفه مراحلش پیشنهاد میدم همون از سرویس دهندگان داخلی استفاده کنید . البته میتونید سرور سبک تری هم که تو افر ها پیشنهاد میشه بگیرید . چون فقط میخواید وارد پنل پیپال بشید و یک مرورگر روش نصب بشه کارتونو راه میندازه

ممنون
پس درواقع اول باید ببینیم کی خدمات کلود رو از هتزنر ارائه میده درسته ؟
ضمنا حداقل مقدار رم و cpu که بتونم از طریق مرورگر سرور به پیپالم وصل بشم چقدره ؟

masih_enter
September 26th, 2018, 13:40
ممنون
خواهش
پس درواقع اول باید ببینیم کی خدمات کلود رو از هتزنر ارائه میده درسته ؟
بله، خدمات کلود راحت تره ولی کسی بخواد میتونه سرور معمولی هم به شما بده و ایپی رو به کسه دیگه نده شما درخواست بدید براتون اون روزهایی که نیاز دارید سرور رو روشن کنن . ولی کلود که پنل روشن و خاموش هم داشته بشه خیلی بهتره . البته اگر پیدا نکردید سیستم های ضعیف تر وی پی اس رو هم مد نظر قرار بدید .

ضمنا حداقل مقدار رم و cpu که بتونم از طریق مرورگر سرور به پیپالم وصل بشم چقدره ؟

شما با یک ویتدوز 2008 و یک گیگ رم یا یک هسته سی پی یو به راحتی میتونید کارهاتونو انجام بدید . البته با کمترش هم میشه ولی اذیت کننده میشه گاهی اوقات.

alfapardaz
October 2nd, 2018, 16:50
ای پی به کسه دیگه واگذار میشه در صورت عدم تمدید
پیشنهاد میشه برای پی پال سرور مجازی با 512 مگ تا 1 گیگ رم تهیه کنید