ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارسال مدارک برای nic.ir

hamnafas
January 26th, 2011, 12:49
با سلام دوستان
یه سفارش ثبت دامنه داشتم که برای شخص حقیقی انجام دادم.اما نیک بعد از دو روز ایمیل زده که این دامنه رو نمیتونم به نام شخص حقیقی ثبت کنم چون به اسم یه شرکت مربوط میشه.
متن ایمیل اینه :

سلام،
دامنه: ronaktile.ir
ثبت این دامنه ممکن است مغایر با قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران و ناقض حقوق ثبتی دیگران باشد. چنانچه این دامنه را برای شخص یا شرکتی به این نام ثبت می‌کنید، لطفاً شناسه مربوط به همین شخص/شرکت را اعلام نمایید تا دامنه به نام صاحب آن ثبت شود. درغیر اینصورت تعهد کتبی خود مبنی بر قبول مسئولیت هرگونه شکایت یا ادعا در رابطه با این ثبت را ارسال نمایید.
لطفا توجه داشته باشید این تعهد باید حتما توسط صاحب‌امتیاز فعلی دامنه نوشته و امضاء شده باشد، و ارسال کپی مدرک شناسایی (برای اشخاص حقیقی کپی کارت ملی، و برای اشخاص حقوقی نوشتن درخواست در سربرگ و ارسال کپی روزنامه رسمی) الزامی است.
توجه: درصورت عدم تطابق مدارک ارسالی با مشخصات شناسهٔ ثبت شده در سایت مرکز ثبت دامنه، به درخواست شما ترتیب اثر داده نخواهد شد.

واحد ثبت‌دامنه
فاکس: ‎(۰۲۱) ۲۲۲۹۵۷۰۰
نشانی پست‌‌الکترونیک: info@nic.ir

حالا من به نظرتون یه دامنه دیگه برای ایشون ثبت کنم یا این دامنه رو میشه ثبت کرد؟آیا درصورت ارسال مدارک سریعا ترتیب اثر میدن یا مثل ثبت کردن دامنه شون لفتش میدن؟
به نظر شما دوستان چیکار کنم؟

omid68
January 26th, 2011, 12:56
1 روزه كاري بعد مدارك طول مي كشه

mohsen1
January 26th, 2011, 13:15
اگه فکر می کنی کسی ممکنه واسه این دامنه اقدام کنه (شکایت) یه دامنه دیگه ثبت کن.
اگه تو قضیه ریز بشی همه چی به این ربط داره که اون شرکت اسم خودش رو کی ثبت کرده. اگه زودتر از شما ثبت کرده باشه کار شما در حالتی که بخواهید از اسم اونا سو استفاده کنید جرمه و پیگیری داره ولی اگه فعالیت سایت شما به فعالیت اون شرکت بی ارتباط باشه کاری به کارتون ندارن.
مثا facebook.ir که الان یه سایت کتابفروشی هست.

hamnafas
January 26th, 2011, 14:18
اگه فکر می کنی کسی ممکنه واسه این دامنه اقدام کنه (شکایت) یه دامنه دیگه ثبت کن.
اگه تو قضیه ریز بشی همه چی به این ربط داره که اون شرکت اسم خودش رو کی ثبت کرده. اگه زودتر از شما ثبت کرده باشه کار شما در حالتی که بخواهید از اسم اونا سو استفاده کنید جرمه و پیگیری داره ولی اگه فعالیت سایت شما به فعالیت اون شرکت بی ارتباط باشه کاری به کارتون ندارن.
مثا facebook.ir که الان یه سایت کتابفروشی هست.

سوء استفاده چیه برادر!!!!!!!!!!!
برای شرکت روناک داریم سایت طراحی میکنیم
ضمن تشکر بابت پاسخ گویی لطفا متن تاپیک رو با دقت بخونید

it-net
January 26th, 2011, 14:25
دوست من برای این کار شما یه پنل مجزا برای این دامنه ایجاد کنید (منم یه دامنه آی آر داشتم برای بسیج که از منم تعهد خواستن) چون دیدم الکی برایه چی تعهد و مدارک بدم یه پنل مجزا برای این دامنه ساختم و شناسه خودم رو برای رابط مالی انتخاب کردم و ثبت کردم.
یا اگه در پنل خودتون هزینه رو واریز کردین یه ایمیل بزنید که فلان دامنه در فلان شناسه ثبت شده و لطفا انتقال بدین به این شناسه که براتون انجام میدن و مشکلی پیش نمیاد.

mohsen1
January 26th, 2011, 14:25
سوء استفاده چیه برادر!!!!!!!!!!!
برای شرکت روناک داریم سایت طراحی میکنیم
ضمن تشکر بابت پاسخ گویی لطفا متن تاپیک رو با دقت بخونید

قصد جسارت نیست عزیز. اگه در بیان ، اشتباه شد عذر می خوام.
هدف راهنمایی بود.
موفق باشید :)

hamnafas
January 26th, 2011, 14:47
قصد جسارت نیست عزیز. اگه در بیان ، اشتباه شد عذر می خوام.
هدف راهنمایی بود.
موفق باشید :)
دمت گرم داداش
خواهش میکنم
ممنون بابت راهنمایی

---------- Post added at 02:47 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------

دوست من برای این کار شما یه پنل مجزا برای این دامنه ایجاد کنید (منم یه دامنه آی آر داشتم برای بسیج که از منم تعهد خواستن) چون دیدم الکی برایه چی تعهد و مدارک بدم یه پنل مجزا برای این دامنه ساختم و شناسه خودم رو برای رابط مالی انتخاب کردم و ثبت کردم.
یا اگه در پنل خودتون هزینه رو واریز کردین یه ایمیل بزنید که فلان دامنه در فلان شناسه ثبت شده و لطفا انتقال بدین به این شناسه که براتون انجام میدن و مشکلی پیش نمیاد.

مرسی بابت راهنمایی
هزینه رو واریز کردم و برای پنل شخص حقیقی رزرو شده و whois هم که میگیرم الان به نام شخص حقیقی ثبت شده.برای اینکه شناسه عوض بشه باید ایمیل بزنم یا فکس ؟ ..

mohsen1
January 26th, 2011, 14:53
باید انتقال بدید به پنل جدید . البته اگه تایید نشده می شه کنسل زد که هزینه مجددا به حساب رابط مالی بر می گرده.
بعد باید از پنل شخص جدید مجدد سفارش بدید.
اما اگه تایید شذه باشه باید انتقال بدید که قضیه فرق داره. (برا شما گویا تایید نشده)

it-net
January 26th, 2011, 15:33
ایمیل بزنید چون منم با ایمیل حل کردم

hamnafas
January 26th, 2011, 15:57
باید انتقال بدید به پنل جدید . البته اگه تایید نشده می شه کنسل زد که هزینه مجددا به حساب رابط مالی بر می گرده.
بعد باید از پنل شخص جدید مجدد سفارش بدید.
اما اگه تایید شذه باشه باید انتقال بدید که قضیه فرق داره. (برا شما گویا تایید نشده)
خب من الان لغو درخواست رو زدم
ولی اگه تایید نشده بود چرا در whois مشخصات فرد حقیقی رو میداد؟
برای فرد حقوقی لازم نیست چیزی برای نیک.آی آر ارسال کنیم؟

---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:56 PM ----------

ایمیل بزنید چون منم با ایمیل حل کردم
مرسی
ایمیل زدید و مدارک شخصی رو ارسال کردید یا مدارک شرکت؟