توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست اتصال xl2tpd به IBSng
ali83
August 10th, 2018, 02:02
با درود بیکران
درخواست راهنمایی برای اتصال ipsec و socks5 به IBSng با هزینه.
آیدی تلگرام : @Feri_***
توضیح اینکه pptp رو به IBSng وصل کردم و خوب کار میکنه.(برای اینکه بدونید چه مقدار آشنایی دارم با کانفیگ)
با سپاس
ali83
August 24th, 2018, 23:40
اون دو تا رو خودم حل کردم. حالا مشکلم اینه :
من یه سرور خارج دارم که سرویسهای pptp و l2tp روش ران هست و جفتش به IBSng وصل هستند
روی همین سرور ساکس هم ران کردم ولی با توجه به مسدود بودن دسترسی مستقیم ساکس به خارج یه سرور ایران هم گرفتم.
هر دو سرور centos 7 هستند
راحتترین و سریعترین روش اتصال (تانل) دو سرور و انتقال ترافیک ایران به خارج چیه؟
با SSH نتونستم. آیا جایی از کارم ایراد داره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
تلگرام : @Feri_***
ایمیل : firest0rm407@gmail.com
ali83
September 1st, 2018, 10:31
این مشکل رو خودم حل کردم حالا فقط یه مشکل دارم در ارتباط IBSng و ساکس :درخواست احراز هویت مدام از ساکس به IBSng ارسال میشه و مثلا اگه مالتی لوگین ۱۰ باشه بلافاصله ۱۰ تا لوگین موفق روی IBS ثبت میشه که اصلا خوب نیستچجوری میشه کاری کرد که چک کنه اگه کاربر آنلاین هست دیگه درخواست احراز هویت نفرسته؟
hosinaa
September 1st, 2018, 23:17
جهت نصب راه اندازی هر دو سرویس تیکت کنید با هزینه انجام خواهد شد ارسال تیکت ( کلیک ) (https://my.achost.net)
ali83
September 1st, 2018, 23:22
جهت نصب راه اندازی هر دو سرویس تیکت کنید با هزینه انجام خواهد شد ارسال تیکت ( کلیک ) (https://my.achost.net)
اینجا انجمن رفع اشکاله یا مغازه؟
اگه مایل به کمک هستید بسم اله در غیر این صورت مثل بقیه سکوت بفرمایید
تا اینجاشو خودم رفتم بقیه اش رو هم میرم
انجمنهای خارجی رو حتما همه دوستان دیدن. من هیچ جا توی انجمن ها (تاکید می کنم توی انجمنهایی که جنبه آموزشی دارن) ندیدم کسی بنویسه "با هزینه انجام میشه، پیام بدید"
من دارم یه سرور برای استفاده خودم و دوستان نزدیکم ران میکنم اونم به خاطر علاقه شخصی به این موضوعات. بنابراین پول دادن چندان منطقی نیست.
البته برای آموزش حاضرم هزینه بپردازم (در حد منطقی)، ولی معمولا برخی دوستان پیشنهاد کانفیگ با هزینه می کنن و نه آموزش با هزینه!!!
اگه قرار بود توسعه نرم افزارها دست ما ایرانیا باشه حتما همگی با من موافقین که هیچ وقت به این نقطهای که الان هستیم نمیرسیدیم!!
جالبه اساسا چیزی که ماهیتش اوپن سورس هست و همه توسعه دهندگان در همه جای دنیا برای بهتر کردنش به هم کمک میکنن را ما ایرانیا به دکانی برای خودمون تبدیل کردیم!
البته ناگفته نمونه من برای کسانی که زحمت یاد گرفتن و شب بیخوابی رو به خودشون دادن احترام قائلم. اما هزینه خواستن از سوال کننده زمانی معقوله که شخصی بیاد بپرسه : "من میخوام این چند تا سرویس رو ران کنم. چقدر هزینه داره؟" نه زمانی که طرف خودش بیشتر راه رو رفته و یک یا چند تا ایراد کوچیک داره!
از اینکه سرتون رو درد آوردم عذر میخوام
به امید روزی که روحیه کمک به دیگران در جامعه ما هم مثل سایر کشورها روز به روز قوی و قوی تر بشه.
ali0000
September 1st, 2018, 23:59
منظور از ساکس دقیقاً چیه ؟ squid ؟
ali83
September 2nd, 2018, 00:01
منظور از ساکس دقیقاً چیه ؟ squid ؟
نه منظورم Dante هست.
ali0000
September 2nd, 2018, 00:05
نه منظورم Dante هست.
با چه روشی به IBSng متصله الان ؟
pam_radius ؟
در نهایت باید با دستکاری رادیوس مشکل حل بشه !
ali83
September 2nd, 2018, 00:08
بله با pam_radius.
دانته روی سرور ایران نصبه و IBSng رو سرور خارج. یه RAS ازنوع pppd تعریف کردم با آی پی سرور ایران.
این دستکاری که میفرمایید چجوری میشه؟
چرا درخواستهای احراز هویت مکرر ارسال میشه؟
ali0000
September 2nd, 2018, 00:15
بله با pam_radius.
دانته روی سرور ایران نصبه و IBSng رو سرور خارج. یه RAS ازنوع pppd تعریف کردم با آی پی سرور ایران.
این دستکاری که میفرمایید چجوری میشه؟
چرا درخواستهای احراز هویت مکرر ارسال میشه؟
ابتدا محتویان یا فایل dante.conf پیام خصوصی کنید
یک قسمتی از کانفیگ و اتصال ایراد داره که با هر لاگ یک درخواست هم ارسال میکنه و اینطور باید صفحه IBS حسابی شلوغ بشه!
ali83
September 2nd, 2018, 00:19
با سپاس از پاسخ و پیگیری شما
قادر به ارسال پیام خصوصی نیستم
لطفا به
@Feri_***
(سه ستاره هم = چیز پی ان)
یا
firest0rm407@gmail.com
یک پیام بدید تا براتون بفرستم
با سپاس مجدد