PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور مجازی ۸۰ درصد تخفیف ( تعداد محدود)

DaryaHost
July 25th, 2018, 23:20
قیمت ها بروزرسانی شد و افر مجدد تمدید گردید

همانطور که میدونید هر شرکتی یکسری سرویس های مخفی که برای عموم قابل مشاهده نیست دارد که نسبت به شرایط خود آنها را برای کاربر و یا دسته ای از کاربران به نمایش میگذارد

در حال حاظر اورداد سرویس های مخفی سرور مجازی خود را برای کاربران وبهاستینگ به تعداد محدود قابل مشاهده کرده است

تخفیف ها دایمی و سرویس ها با تضمیت کیفیت ارایه میشود
تمامی سرویس های این جشنواره از جمله سرور مجازی ، هاست ، طراحی سایت ، پنل پیامک ،نمایندگی های هاست و.... با 50% تخفیف دائم ارائه خواهند شد(برای اطلاع از دیگر محصولات ارائه شده در جشنواره در سایت تیکت ارسال فرمایید) !!!!! تنها به مدت یک هفته

تنها تعداد محدودی سرویس با این قیمت ارایه میشوند ( فقط ۳۲ گیگ رم در ۴ سرور با این قیمت افر شده اند)

https://averdad.net

6 سال سابقه درخشان
تضمین بازگشت وجه
پشتیبانی 24/7
کیفیت عالی

* دوستان و همکاران عزیز دقت داشته باشند در هیچ یک از سرویس ها قیمت فدای کیفیت نشده و به علت تخفیف 70% هیچ یک از سرویس ها محدود شده نیستند و با سرویس های اصلی هیچ تفاوتی نداشته *
افر های مشابه قبلی و نظرات کاربران : ( در برند قبلی )

http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=160846&page=3

سرویس های سرور های مجازی آلمان با 70% تخفیف از دیتاسنتر آلمان با مشخصات زیر ارائه میشوند:

(سفارش = ارسال تیکت)

نام سرویس
PSH- 0
PSH- ۱
PSH- ۲
PSH- ۳
PSH- ۴
PSH- ۵
PSH- ۶

رم / RAM
۱ گیگ
۲ گیگ
۳ گیگ
۴ گیگ
۴ گیگ
۴ گیگ
۶ گیگ

هارددیسک / H.D.D
۵۰ گیگ
۱۰۰ گیگ
۱۰۰ گیگ
۱۰۰ گیگ
۱۵۰ گیگ
۲۰۰ گیگ
۵۰۰ گیگ

پهنای باند / BandWich
نامحدود
نامحدود
نامحدود
نامحدود
نامحدود
نامحدود
نامحدود

پورت سرور
۱ گیگابیت
۱ گیگابیت
۱ گیگابیت
۱ گیگابیت
۱ گیگابیت
۱ گیگابیت
۱ گیگابیت

پردازنده / CPU
۳٫۵Ghz دو هسته ای
۳٫۵Ghz دو هسته ای
۳٫۵Ghz دو هسته ای
۳٫۵Ghz دو هسته ای
۳٫۵Ghz دو هسته ای
۳٫۵Ghz دو هسته ای
۳٫۵Ghz دو هسته ای

یک آیپی رایگان
دارد
دارد
دارد
دارد
دارد
دارد
دارد

محل سرور
آلمان
آلمان
آلمان
آلمان
آلمان
آلمان
آلمان

سیستم عامل انتخابی کاربر (دلخواه)
دارد
دارد
دارد
دارد
دارد
دارد
دارد

پشتیبانی ۲۴/۷
دارد
دارد
دارد
دارد
دارد
دارد
دارد

تعرفه
(تومان) / ماهانه
۲۵,۰۰۰
۳۲,۰۰۰
۴۰,۰۰۰
۴۹,۰۰۰
۵۵,۰۰۰
۶۳,۰۰۰
۹۰,۰۰۰

سفارش
https://gwebi.net/wp-content/uploads/2015/10/cart2128.png

به علت فراوانی در نوع محصولات وی پی اس قابلیت سفارش وی پی اس دلخواه با منابع دلخواه از طریق تیکت نیز وجود دارد .
تمامی سرویس ها قابلیت ارتقا دارند

(سفارش = ارسال تیکت)

mehranp
July 26th, 2018, 13:22
یک سرور رم 2 تهیه شد ...
سرعت پاسخگویی و تحویل سرویس بالا بود ...
کیفیت سرور هم تا الان مناسبه و امیدوارم همینجوری بمونه .

DaryaHost
July 26th, 2018, 15:04
یک سرور رم 2 تهیه شد ...
سرعت پاسخگویی و تحویل سرویس بالا بود ...
کیفیت سرور هم تا الان مناسبه و امیدوارم همینجوری بمونه .

با تشکر از شما
امیدواریم بتونیم سرویس مناسبی رو خدمتتون ارایه بدیم

arianmehr
July 27th, 2018, 14:37
سرور رم 1 آلمان تهیه شد،قیمت و سرعت پشتیبانی و تیکت خیلی خوب بوده.
کیفیت سرویس هم مورد رضایته،به امید همکاری مستمر

DaryaHost
July 27th, 2018, 15:46
سرور رم 1 آلمان تهیه شد،قیمت و سرعت پشتیبانی و تیکت خیلی خوب بوده.
کیفیت سرویس هم مورد رضایته،به امید همکاری مستمر

با تشکر از شما دوست عزیز

javadsat
July 27th, 2018, 20:45
سلام تحویل فوری هست ؟

تیکت زدم خدمتتون تو سایت

DaryaHost
July 28th, 2018, 02:09
سلام تحویل فوری هست ؟

تیکت زدم خدمتتون تو سایت

به دلیل ثبت تعداد زیاد سفارشات از سوی کاربران سرویس ها تا ۲۴ ساعت تاخیر ارایه میشوند

arvin4076
July 28th, 2018, 08:57
با سلام
سرور میکروتیک هم ارائه میدید؟ *** server میخوایم راه اندازی کنیم
تضمین سرعت دانلود از یوتیوب هم میکنید؟

mehranp
July 28th, 2018, 15:08
سلام آفر هنوز موجود هست ؟

DaryaHost
July 28th, 2018, 15:43
با سلام
سرور میکروتیک هم ارائه میدید؟ *** server میخوایم راه اندازی کنیم
تضمین سرعت دانلود از یوتیوب هم میکنید؟

متاسفانه به دلیل ***** شدن آیپی توسط ایران برای این مورد سرویس ارایه نمیشود

- - - Updated - - -

سلام آفر هنوز موجود هست ؟

بله همچنین لوکیشن ایران نیز برای افر اضافه شده است

DaryaHost
July 28th, 2018, 20:23
به اطلاع میرساند نسبت به استقبال زیاد دوستان و همکاران عزیز سرویس های آلمان تماما پر شده ( 20 سرویس ارایه شد ) و درحال حاظر افری از آلمان ارایه نمیشود
اما با همین مشخصات سرویس از ایران ارایه میگردد میتوانید برای ثبت سرویس اقدام نمایید

* همچنین سری دوم افر های آلمان از ۷۲ ساعت آینده با تعداد فقط ۱۰ سرور شروع میشود
دوستانی که تمایل به دریافت سرویس دارند باید از قبل سرویس را رزرو نمایند

program33r
July 29th, 2018, 12:59
پنل Reinstall Os داره هر وقت بخوایم سیستم عامل رو عوض کنیم؟

DaryaHost
July 29th, 2018, 18:07
پنل Reinstall Os داره هر وقت بخوایم سیستم عامل رو عوض کنیم؟

خیر برای این مورد باید تیکت ارسال فرمایید

MizbanPardaz
July 29th, 2018, 19:14
4 سرویس سفارش داده شد ، پاسخگویی سریع و عالی و طبق گفتشون منتظر تحویل هستم

shmp
July 29th, 2018, 22:40
از سری اول یک سرور مجازی رم 4 گرفتم
برخوردشون خوب بود و 24 ساعته هم تحویل دادن
کیفیت سرویس خوب هست اما سرعت پورت اگه یکم بیشتر بود بهتر میشد

DaryaHost
July 29th, 2018, 22:55
از سری اول یک سرور مجازی رم 4 گرفتم
برخوردشون خوب بود و 24 ساعته هم تحویل دادن
کیفیت سرویس خوب هست اما سرعت پورت اگه یکم بیشتر بود بهتر میشد

دوست عزیز برای بررسی پورت لطفا تیمت بزنید
شما ۳۵ مگ پورن اختاصی باید داشته باشید

program33r
July 29th, 2018, 23:52
دوست عزیز برای بررسی پورت لطفا تیمت بزنید
شما ۳۵ مگ پورن اختاصی باید داشته باشید

35 مگابایت؟
محدودیتی که از نظر اپلود و دانلود وجود نداره؟

mohsens1997
July 30th, 2018, 00:34
سلام
از سری اول رم 4 گرفتم، قبلا ازشون سرویس داشتم ولی به دلیل مشکلات شخصی نتونسته بودم ازشون دوباره خریداری کنم، مثل قبل عالی پاسخ دادن و راهنمایی کردن
فقط سرعت پورت برای هر یوزر رو چند مگابیت محدود شده؟

DaryaHost
July 30th, 2018, 02:47
35 مگابایت؟
محدودیتی که از نظر اپلود و دانلود وجود نداره؟

۳۵ مگ لیمیت بر روی شبکه اختصاصی قرارداده شده است که در زمان های اوج مصرف فعال میگردد
محدودیتی بر روی پورت اصلی ایجاد نشده است

سلام
از سری اول رم 4 گرفتم، قبلا ازشون سرویس داشتم ولی به دلیل مشکلات شخصی نتونسته بودم ازشون دوباره خریداری کنم، مثل قبل عالی پاسخ دادن و راهنمایی کردن
فقط سرعت پورت برای هر یوزر رو چند مگابیت محدود شده؟
با تشکر از شما دوست عزیز
۳۵ مگ پورت به صورت اختصاصی و ۱ گیگ پورت به صورت اشتراکی برای هر کاربر فعال شده است

dragonhost
July 30th, 2018, 18:56
از آلمان پلن دوم هنوز موجود هست؟

program33r
July 31st, 2018, 00:05
به اطلاع میرساند نسبت به استقبال زیاد دوستان و همکاران عزیز سرویس های آلمان تماما پر شده ( 20 سرویس ارایه شد ) و درحال حاظر افری از آلمان ارایه نمیشود
اما با همین مشخصات سرویس از ایران ارایه میگردد میتوانید برای ثبت سرویس اقدام نمایید

دوستانی که تمایل به دریافت سرویس دارند باید از قبل سرویس را رزرو نمایند

سری جدید افر های المان کی میاد؟
چون الان 3 روزه گذشته و من امروز صبح سفارش دادم و هنوز به دستم نرسیده.

DaryaHost
July 31st, 2018, 00:44
از آلمان پلن دوم هنوز موجود هست؟

بله نام پلن را تیکت فرمایید

سری جدید افر های المان کی میاد؟
چون الان 3 روزه گذشته و من امروز صبح سفارش دادم و هنوز به دستم نرسیده.
سرویس ها نصب شده و تیکت شده اند دوست عزیز نهایتا تا ۲۴ ساعت دیگه تمامی سرویس ها تحویل میشوند

dragonhost
July 31st, 2018, 14:20
من تیکت زدم اما هنوز جوابی بهم داده نشده

DaryaHost
August 1st, 2018, 00:36
من تیکت زدم اما هنوز جوابی بهم داده نشده

تمامی تیکت ها پاسخ داده شد و سرویس ها تحویل شدند
بجز سرویس هایی که درخواست نصب debian و یا سیستم عامل های کاستوم کرده بودند

ircome
August 1st, 2018, 10:35
سلام

لوکیشن ایران هم با همین قیمت ارائه میدین ؟

mehranp
August 1st, 2018, 14:16
تخفيف سرور ايران و المان دائمي هست ؟

program33r
August 1st, 2018, 14:19
در ضمن با putty تونل زدم تا ازش به عنوان چیزشکن استفاده کنم ولی هیچ کدوم از سایت های فیل*تر رو باز نمیکنه و فقط سایت هایی که فیل*تر نیستن باز میشن!
یدونم مشکل dns داشت که با اضافه کردن dns ها حل شد ولی همچنان نمی دونم چرا تونل کار نمیکنه

DaryaHost
August 1st, 2018, 15:31
تخفيف سرور ايران و المان دائمي هست ؟

بله
تخفیف ایران ۳۰ درصد است

در ضمن با putty تونل زدم تا ازش به عنوان چیزشکن استفاده کنم ولی هیچ کدوم از سایت های فیل*تر رو باز نمیکنه و فقط سایت هایی که فیل*تر نیستن باز میشن!
یدونم مشکل dns داشت که با اضافه کردن dns ها حل شد ولی همچنان نمی دونم چرا تونل کار نمیکنه

سرویس آلمان دوست عزیز ؟ تیکت ارسال فرمایید برای بررسی

سلام

لوکیشن ایران هم با همین قیمت ارائه میدین ؟
تخفیف ایران ۳۰ درصد است

DaryaHost
August 2nd, 2018, 01:39
دوستان افر به اتمام رسید و دیگر قابل سفارش نیست
برای سفارش سرور های مجازی میتوانید از داخل سایت اقدام فرمایید

پلن های سرور مجازی :

https://www.averdad.net/%d8%b3%d8%b1%d9%88%d8%b1-%d9%85%d8%ac%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d8%a7%d8%b1%d9%88%d9%be%d8%a7/

sinasa
August 2nd, 2018, 10:17
متاسفانه پس از گذشت سه روز از پرداخت وجه هنوز سرور تحویل داده نشده است. دیروز بعد از ظهر تیکت زدم برای وضعیت سرور که تیکت را هم هنوز جواب نداده اند!

DaryaHost
August 2nd, 2018, 15:28
متاسفانه پس از گذشت سه روز از پرداخت وجه هنوز سرور تحویل داده نشده است. دیروز بعد از ظهر تیکت زدم برای وضعیت سرور که تیکت را هم هنوز جواب نداده اند!

دوست عزیز فقط ۲ سرور تحویل داده نشده اند که یکی سیستم عامل xubuntu بوده و دیگری debian
امروز تحویل میگردد

shovaleye
August 5th, 2018, 00:29
افر ها هنوز موجوده؟

arvin4076
August 7th, 2018, 08:07
سلام تاپیک فعاله؟

guard98
August 7th, 2018, 10:15
موجوده هنوز؟

DaryaHost
August 10th, 2018, 02:49
موجوده هنوز؟

سلام تاپیک فعاله؟

افر ها هنوز موجوده؟

فقط سرویس psh5 قابل ارایه است

guard98
August 10th, 2018, 22:26
فقط سرویس psh5 قابل ارایه است

عزیز هرموقع psh1 یا موجود بود بگید

mahsat.ir
August 11th, 2018, 01:09
درود
سرور psh4 موجود هست؟
با تشکر

DaryaHost
August 11th, 2018, 01:11
درود
سرور psh4 موجود هست؟
با تشکر

تیکت ارسال فرمایید دوست عزیز

mahsat.ir
August 11th, 2018, 05:20
درود
یک سرور از ایشون دریافت شد
کیفیت خوب
با تشکر

mehriz
August 11th, 2018, 07:55
سلام
افر psh- ۲ یا psh- 1موجود میباشد ؟

ircome
August 11th, 2018, 09:12
رم یک گیگ psh-0 موجود هست ؟

guard98
August 12th, 2018, 00:26
عزیز سرویس که در خصوصی گفتید میخوام تلگرام پیام بدید

@w161616

GoldinHost.IR
August 12th, 2018, 02:05
سلام عزیز هنوز این آفر دائم موجوده؟

DaryaHost
August 12th, 2018, 03:02
رم یک گیگ psh-0 موجود هست ؟

عزیز سرویس که در خصوصی گفتید میخوام تلگرام پیام بدید

@w161616

سلام عزیز هنوز این آفر دائم موجوده؟

دوستان عزیز نسبت به حجم استقبال بسیار بالای کاربران موفق به تحویل حدودا ۱۲۰ سرور مجازی شدیم اما با اینکه افر به اتمام رسیده بود همچنان کاربران درخواست سرویس داشتند
از این رو افر را بروز کردیم و پلن ها با کمی افزایش قیمت مجدد فعال شدند
میتونید با قیمت های جدید سرویس های خود را سفارش دهید

MR.SAEIIID
August 19th, 2018, 02:57
متاسفانه کیفیت سرور یکم پایین هست ولی پشتیبانی خوبی دارند

------------------------

پ.ن:با ارسال تیکت مشکل بکلی حل شد

DaryaHost
August 22nd, 2018, 04:38
متاسفانه کیفیت سرور بسیار پایین بوده به نحوی که حتی اتصال به سرور به سختی انجام میپذیرد
دوست عزیز لطفا سیستم عامل و منابع سروری که سفارش داده بودید رو ذکر کنید تا علت کندی مشخص شود

stallone
August 25th, 2018, 01:37
سلام
سرور با تورنت مشکلی نداره؟

DaryaHost
August 25th, 2018, 13:03
سلام
سرور با تورنت مشکلی نداره؟

دوست عزیز تورنت طبق قوانین جهانی دیتاسنتر ها شامل ابیوز میشود
هرچند که اگر مقدار کم باشید مشکل ساز نیست

mjheidari3
August 25th, 2018, 15:22
Psh- ۱ موجود دارید؟

DaryaHost
August 25th, 2018, 23:50
Psh- ۱ موجود دارید؟

بله از طریق تیکت سفارش ارسال نمایید

mhrokni
September 6th, 2018, 16:32
سلام
تیکت ها رو پاسخ گو نیستید. سرور های مجازی که دادید چند روزه قطع هستن و گفتین هتزنر مشکل داره. دیشب هم در کانال نوشتید مشکل برطرف شده ولی هنوز دو سرور مجازی که ما از شما گرفتیم قطع هستن. لطفا خرید را کنسل و هزینه رو عودت کنید

Ringmoon
September 6th, 2018, 19:50
سلام
سرور ماهم خاموش شده 3 روزه

mahsat.ir
September 7th, 2018, 15:52
سلام و درود
اقا کاش حد اقل پنل ریبوت رو برای سرورای افری تون میزاشتین!
من از شما سرویس دارم تنها مشکلم همینه
با تشکر

profosor
September 8th, 2018, 23:36
اقا اگه افر تموم شده چرا توی تاپیک اعلام نکردید اگر تموم نشده چرا توی تیکت اعلام میکنید تموم شده

babakj
November 14th, 2018, 22:10
دوستان عزیز دقت نمایید از کسانی که آدرس ثابت و شرکت معنبر ندارند به هیچ وجه خرید نکنید . اینها یه مدت هستند یه سرور از هرتز اجاره کردند توی هزینه ماهیناش موندند بعدش میاند تخفبف میدهند شما یه مدت روی سرور هستی بعدش که پولشون رو در اوردند و جلوی ضرر رو گرفتند دیگه سرور رو از اون شرکت خارحی تمدید نمیکنند و شما را در بهترین حالت به شرکت نا معتبر دیکه ایی پاس میدهند در بدترین حالت هم تمام اطلاعات سرور خودتون رو از دست میدید . نمونه این به ظاهر شرکتها جایی به اسم فو کلاد بود که توی همین فروم تبلیغ میکرد یه سرور از هرتزنر آلمان گرفته بودند و *** می فروختند بنده سه ما خریدم ازشون و پولش رو دادم بعد از یکماه یکدفعه یه روز سایت هام قطع شد و شبش یک ایمیل اومد که برید در سایت " ابری دی " ثبت نام کنید . سرور ها میره آمریکا و برای اینکه توی سرور آلمان باشید باید هزینه بیشتری پرداخت کنید ! در صورتیکه من قراردادم روی هرتزنر آلمان بوده ! اینها اینجوری بی تقاوت هستند و براشون اصلا مهم نیست .... من قرار بود اپلیکشینی رو برای یک مشتری در آلمان روی این سرور پرزنت کنم و برام مهم بود که سرور آلمان باشه ... تازه طرف به من ایمیل داده که شما شماره تلفن و اطلاعات واقعی خودت رو بذار در صورتیکه من شماره واقعی گذاشتم ولی چون الان اومدم سوید برای یک کاری تلفن ایرانم رو خاموش کردم که هزینه رومینگ نیوفته ! و حتی عقلشون نمیرسه که یه آدم استارت آپی همیشه در حالت اینور اونور رفتن هست و نمیتونه تلفن خودش رو همیشه جواب بده و باید از طریق ایمیل با تیکت باهاش داشت ... واقعا متاسفم برای اینگونه افراد

- - - Updated - - -

دوستان عزیز دقت نمایید از کسانی که آدرس ثابت و شرکت معنبر ندارند به هیچ وجه خرید نکنید . اینها یه مدت هستند یه سرور از هرتز اجاره کردند توی هزینه ماهیناش موندند بعدش میاند تخفبف میدهند شما یه مدت روی سرور هستی بعدش که پولشون رو در اوردند و جلوی ضرر رو گرفتند دیگه سرور رو از اون شرکت خارحی تمدید نمیکنند و شما را در بهترین حالت به شرکت نا معتبر دیکه ایی پاس میدهند در بدترین حالت هم تمام اطلاعات سرور خودتون رو از دست میدید . نمونه این به ظاهر شرکتها جایی به اسم فو کلاد بود که توی همین فروم تبلیغ میکرد یه سرور از هرتزنر آلمان گرفته بودند و *** می فروختند بنده سه ما خریدم ازشون و پولش رو دادم بعد از یکماه یکدفعه یه روز سایت هام قطع شد و شبش یک ایمیل اومد که برید در سایت " ابری دی " ثبت نام کنید . سرور ها میره آمریکا و برای اینکه توی سرور آلمان باشید باید هزینه بیشتری پرداخت کنید ! در صورتیکه من قراردادم روی هرتزنر آلمان بوده ! اینها اینجوری بی تقاوت هستند و براشون اصلا مهم نیست .... من قرار بود اپلیکشینی رو برای یک مشتری در آلمان روی این سرور پرزنت کنم و برام مهم بود که سرور آلمان باشه ... تازه طرف به من ایمیل داده که شما شماره تلفن و اطلاعات واقعی خودت رو بذار در صورتیکه من شماره واقعی گذاشتم ولی چون الان اومدم سوید برای یک کاری تلفن ایرانم رو خاموش کردم که هزینه رومینگ نیوفته ! و حتی عقلشون نمیرسه که یه آدم استارت آپی همیشه در حالت اینور اونور رفتن هست و نمیتونه تلفن خودش رو همیشه جواب بده و باید از طریق ایمیل با تیکت باهاش داشت ... واقعا متاسفم برای اینگونه افراد

mhrokni
November 14th, 2018, 23:26
متاسفانه 160 هزار تومان پول ما رو هم خوردن و یه آب هم روش. دوستانی که قصد خرید دارند حتما تحقیق بیشتری انجام بدهند.

chichosting.net
November 18th, 2018, 08:53
به هیچ عنوان از این سایت خرید نکنید
بدون هیچ دلیلی سرویس رو مسدود می کنند
نماد اعتماد این سایت صلب امتیاز شده و فاقد اعتبار می باشد

EHSAΝ
November 23rd, 2018, 17:42
با سلام. بنده عضو شدم که همین موضوع رو بگم. من ازشون سرور داشتم اما یک روز ایمیل فرستادند abuse داشتید و سرویس بنده رو حذف کردند! بدون بازگشت وجه.

hamed9292
December 16th, 2018, 08:51
هنوز رم 1 المان 25 تومن دارید؟
و یک سوال دیگع . این تخفیف دائمیه؟

myyor
December 16th, 2018, 18:14

- - - Updated - - -

دیگه انجمن وب هاستینگ نمیشه اسمشو گذاشت باید اسمشو گذاشت انجمن و محیطی عالی برای کل اه برداران کم سن تا میانسال . تو هر آفری میریم همین موضوع رو میبینیم که یکی اومده د زدی و ک ل اه برداری کرده از هر ده افر نه تاش همین موضوعه .

chichosting.net
December 23rd, 2018, 13:56
متاسفانه averdad.net کلاه بردار رسمی هستند .
نماد اعتماد فعلی سایتشون جعلی هست و رسمی تعلیق شده و غیر قابل تمدید است

دوستان قبل از خرید استعلام بگیرید .

DaryaHost
December 29th, 2018, 01:32
سلام
تیکت ها رو پاسخ گو نیستید. سرور های مجازی که دادید چند روزه قطع هستن و گفتین هتزنر مشکل داره. دیشب هم در کانال نوشتید مشکل برطرف شده ولی هنوز دو سرور مجازی که ما از شما گرفتیم قطع هستن. لطفا خرید را کنسل و هزینه رو عودت کنید

پوزش برای تاخیر در پاسگویی در این تاپیگ متاسفانه به دلیل منقضی شدن افر مدت ها بود که تاپیک مربوطه را بررسی نکرده بودیم

دوست عزیز مطعنا مشکل شما در حال حاظر حل شده است
مشکلات سرور های مجازی در زمان ارسال پاسخ شما به دلیل اختلالات شبکه دیتاسنتر بوده که همکاران دیگر نیز از این موضوع مطلع هستند

- - - Updated - - -

متاسفانه 160 هزار تومان پول ما رو هم خوردن و یه آب هم روش. دوستانی که قصد خرید دارند حتما تحقیق بیشتری انجام بدهند.

دوست عزیز لطفا اگر موردی با مجموعه ما دارید از طریق راه های ارتباطی با خود ما در میان بگذارید و همچنین اگر احساس میکنید از طریق خود ما پاسخگویی درستی دریافت نکردید و انقدر راه ارتباطی ما ضعیف بوده که ما ۱۶۰ هزار تومان پول شما را خورده !‌و به شما سرویس ندادیم لطفا دلیل کامل با مدرک اعلام فرمایید و نام کاربری در سایت را اعلام نمایید تا موضوع شفاف سازی شود

برای شما نیز به همین صورت لطفا نام کاربری را اعلام فرمایید تا مشخص شود سرویس شما به چه دلیل مسدود شده است !‌مسدود سازی سرویس فقط به دلیل ابیوز نت اسکن و اتک میسر است و در صورتی انجام میشود که چند بار تکرار شده باشد و یا ابیووز خاصی داشته باشید

با سلام. بنده عضو شدم که همین موضوع رو بگم. من ازشون سرور داشتم اما یک روز ایمیل فرستادند abuse داشتید و سرویس بنده رو حذف کردند! بدون بازگشت وجه.
دوست عزیز هیچ سرویسی بدون دلیل لغو نمیگردد . طبق قوانین سرویس هایی که ابیوز حساس داشته باشند مسدود خواهند شد و تا ارسال دلیل منطقی مسدود خواهند ماند زیرا ابیوز زیادی بر روی سرور ها از طرف دیتاسنتر مشکل ساز خواهد شد
همچنین ابیوزی که برای شما ارسال شده دارای کد پیگیری دیتاسنتر است و حقیقی است

دوست عزیز همانطور که اشاره شد تخفیف به پایان رسیده است و فقط کاربرانی که قبلا این سرویس را سفارش داده اند از این تخفیف دایمی برخوردار اند

دیگه انجمن وب هاستینگ نمیشه اسمشو گذاشت باید اسمشو گذاشت انجمن و محیطی عالی برای کل اه برداران کم سن تا میانسال . تو هر آفری میریم همین موضوع رو میبینیم که یکی اومده د زدی و ک ل اه برداری کرده از هر ده افر نه تاش همین موضوعه .
پست شما نیز به انجمن گذارش داده شد - بله حق با شماست تنها کودکان و افراد کم سن هستند که بدون هیچ سند و مدرکی در محیط عمومی به خودشون اجازه میدن به اینصورت ارسال نظر کنند
به امید رشد فکری نسل ایران

OmizbanCo
December 29th, 2018, 01:53
متاسفانه averdad.net کلاه بردار رسمی هستند .
نماد اعتماد فعلی سایتشون جعلی هست و رسمی تعلیق شده و غیر قابل تمدید است

دوستان قبل از خرید استعلام بگیرید .

اگر شخصی نماد نداشت کلاهبردار محسوب میشه ؟
فکر کنم یه سیصد سالی عقبی

chichosting.net
December 29th, 2018, 11:58
به بهانه های مسخره سرویس های خریداری شده حذف میشوند .از آینماد هم شکایت کردیم نماد اعتماد سایتشان صلب امتیاز و غیر قابل تمدید است .

- - - Updated - - -

اگر شخصی نماد نداشت کلاهبردار محسوب میشه ؟
فکر کنم یه سیصد سالی عقبی

شخصی که نداشته باشه خیلی فرقه
تا شخصی که داشته باشه و صلب امتیاز شده باشه بخاطر شکایت

DaryaHost
December 29th, 2018, 22:53

تا جایی که بنده اطللاع دارم و واضح است !‌نماد ما فقط تمدید نشده !‌ و البته اهمیتی هم بهش داده نشده

همچنین پست شما نیز گزارش داده شد به مدیر وبهاستینگ

mhrokni
January 2nd, 2019, 15:10
دوست عزیز لطفا اگر موردی با مجموعه ما دارید از طریق راه های ارتباطی با خود ما در میان بگذارید و همچنین اگر احساس میکنید از طریق خود ما پاسخگویی درستی دریافت نکردید و انقدر راه ارتباطی ما ضعیف بوده که ما ۱۶۰ هزار تومان پول شما را خورده !‌و به شما سرویس ندادیم لطفا دلیل کامل با مدرک اعلام فرمایید و نام کاربری در سایت را اعلام نمایید تا موضوع شفاف سازی شود

چندین تیکت در سایت شما گذاشته شد و بدون جواب داد. تماس تلفنی با شماره شما گرفتیم کسی پاسخ نداد. حتی پس از آن در همین تاپیک هم درخواست لغو سرویس و استرداد وجه شد و بی جواب ماند. شما هنوز هم عدم توانایی خود در تحویل و نگهداری سرویس را به دیتاسنتر نسبت می دهید ؟ فقط یک نفر از دوستانی که اینجا فعالیت دارند حاضرند بیایند شهادت بدهند که دیتاسنتر هتزنر آلمان به مدت چند روز دچار قطعی سرویس دهی بوده ؟ متاسفانه دو سرویس بسیار بی کیفیت به ما دادید. چندین روز سایت های مختل ما بود، شما اختلالات آن را گردن دیتاسنتر انداختید و در چند روزی که سرویس به طور کامل قطع شد هم کلا پاسخگو نبودید. حال آمده اید اینجا طلبکار شده اید ؟
شما به نماد اعتماد نیازی ندارید و آن را تمدید نکردید ؟ پس ممکن است بفرمایید به چه علت علاقه دارید لوگوی جعلی آن را در کنار لوگوی ستاد ساماندهی در سایتتان قرار دهید ؟

mrted
January 2nd, 2019, 20:05
سلام
سرور مجازی وارز دارید؟

DaryaHost
April 4th, 2019, 05:45
فروردین ۱۳۹۸

همانطور که میدونید هر شرکتی یکسری سرویس های مخفی که برای عموم قابل مشاهده نیست دارد که نسبت به شرایط خود آنها را برای کاربر و یا دسته ای از کاربران به نمایش میگذارد

در حال حاظر اورداد سرویس های مخفی سرور مجازی خود را برای کاربران وبهاستینگ به تعداد محدود قابل مشاهده کرده است

تخفیف ها دایمی و سرویس ها با تضمیت کیفیت ارایه میشود
تمامی سرویس های این جشنواره از جمله سرور مجازی ، هاست ، طراحی سایت ، پنل پیامک ،نمایندگی های هاست و.... با 50% تخفیف دائم ارائه خواهند شد(برای اطلاع از دیگر محصولات ارائه شده در جشنواره در سایت تیکت ارسال فرمایید) !!!!! تنها به مدت یک هفته

تنها تعداد محدودی سرویس با این قیمت ارایه میشوند ( فقط ۳۲ گیگ رم در ۴ سرور با این قیمت افر شده اند)

https://averdad.net

6 سال سابقه درخشان
تضمین بازگشت وجه
پشتیبانی 24/7
کیفیت عالی

* دوستان و همکاران عزیز دقت داشته باشند در هیچ یک از سرویس ها قیمت فدای کیفیت نشده و به علت تخفیف 70% هیچ یک از سرویس ها محدود شده نیستند و با سرویس های اصلی هیچ تفاوتی نداشته *
افر های مشابه قبلی و نظرات کاربران : ( در برند قبلی )

http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=160846&page=3

سرویس های سرور های مجازی آلمان با 70% تخفیف از دیتاسنتر آلمان با مشخصات زیر ارائه میشوند:

(سفارش = ارسال تیکت)

نام سرویس
PSH- 0
PSH- ۱
PSH- ۲
PSH- ۳
PSH- ۴
PSH- ۵
PSH- ۶

رم / RAM
۱ گیگ
۲ گیگ
۳ گیگ
۴ گیگ
۴ گیگ
۴ گیگ
۶ گیگ

هارددیسک / H.D.D
۵۰ گیگ
۱۰۰ گیگ
۱۰۰ گیگ
۱۰۰ گیگ
۱۵۰ گیگ
۲۰۰ گیگ
۵۰۰ گیگ

پهنای باند / BandWich
نامحدود
نامحدود
نامحدود
نامحدود
نامحدود
نامحدود
نامحدود

پورت سرور
۱ گیگابیت
۱ گیگابیت
۱ گیگابیت
۱ گیگابیت
۱ گیگابیت
۱ گیگابیت
۱ گیگابیت

پردازنده / CPU
۳٫۵Ghz دو هسته ای
۳٫۵Ghz دو هسته ای
۳٫۵Ghz دو هسته ای
۳٫۵Ghz دو هسته ای
۳٫۵Ghz دو هسته ای
۳٫۵Ghz دو هسته ای
۳٫۵Ghz دو هسته ای

یک آیپی رایگان
دارد
دارد
دارد
دارد
دارد
دارد
دارد

محل سرور
آلمان
آلمان
آلمان
آلمان
آلمان
آلمان
آلمان

سیستم عامل انتخابی کاربر (دلخواه)
دارد
دارد
دارد
دارد
دارد
دارد
دارد

پشتیبانی ۲۴/۷
دارد
دارد
دارد
دارد
دارد
دارد
دارد

تعرفه
(تومان) / ماهانه
۲۵,۰۰۰
۳۲,۰۰۰
۴۰,۰۰۰
۴۹,۰۰۰
۵۵,۰۰۰
۶۳,۰۰۰
۹۰,۰۰۰

سفارش

به علت فراوانی در نوع محصولات وی پی اس قابلیت سفارش وی پی اس دلخواه با منابع دلخواه از طریق تیکت نیز وجود دارد .
تمامی سرویس ها قابلیت ارتقا دارند

(سفارش = ارسال تیکت)

فروردین ۱۳۹۸

behnamy01
April 4th, 2019, 16:33
فروردین ۱۳۹۸

1- مشتری های قبلی هم میتونن از آفر استفاده کنن؟
2- امکان تغییر هارد به ssd هم هست؟

DaryaHost
April 5th, 2019, 18:39
1- مشتری های قبلی هم میتونن از آفر استفاده کنن؟
2- امکان تغییر هارد به ssd هم هست؟

از طریق تیکت در تماس باشید