ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ssl

iarmanmanager
January 21st, 2018, 21:31
با سلام
دوستان چگونه میتونم در دایرکت ادمین برای ساب دامین ssl ایجاد کنم؟
فقط تونستم برای دامین اصلی سایت درست کنم

vpgroup
January 21st, 2018, 21:38
با سلام
دوستان چگونه میتونم در دایرکت ادمین برای ساب دامین ssl ایجاد کنم؟
فقط تونستم برای دامین اصلی سایت درست کنم

با سلام و احترام

به این منظور موقع تایپ دامین اصلی آدرس ساب دامین هم ذکر کنید و عملیات وریفای را مجدد انجام دهید و پس از پایان کد اس اس ال را مجدد نصب نمائید.

میتوانید از سایت روبه رو دریافت نمائید : sslforfree.com

موفق باشید

iarmanmanager
January 21st, 2018, 21:42
با سلام و احترام

به این منظور موقع تایپ دامین اصلی آدرس ساب دامین هم ذکر کنید و عملیات وریفای را مجدد انجام دهید و پس از پایان کد اس اس ال را مجدد نصب نمائید.

میتوانید از سایت روبه رو دریافت نمائید : sslforfree.com

موفق باشید

متوجه نشدم
میشه قدم به قدم بگید،الان از sslforfree برای دامین اصلی گرفتم و private key و دو کد دیگر رو گذاشتم و فعال شد، اما برای ساب دامین نمیدونم از اول چیکار کنم در دایرکت ادمین چون جای کد برای سابدامین ایجاد شده نداره

vpgroup
January 21st, 2018, 22:33
متوجه نشدم
میشه قدم به قدم بگید،الان از sslforfree برای دامین اصلی گرفتم و private key و دو کد دیگر رو گذاشتم و فعال شد، اما برای ساب دامین نمیدونم از اول چیکار کنم در دایرکت ادمین چون جای کد برای سابدامین ایجاد شده نداره

با سلام و احترام

موقع وارد کردن ادرس ها با یکبار اسپیس ادرس ساب دامین هم بزنین و بر روی Create کلیک نمائید سپس مراحل را پیش بروید و وریفای نمائید

موفق باشید

NaSRI
January 23rd, 2018, 09:18
دایرکت ادمین خودش free ssl داره که از lets encrypt استفاده میکنه، موقع ساخت هم چنتا چک باکس مرتبط با ساب دامنه داره که می توانید تیکت آنها را بزارید و برای آنها ssl تولید کنید.