توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روش های پرداختی برای گوگل ادروردز
elan
December 29th, 2017, 11:59
سلام دوستان
برای پرداخت های آنلاین خارج از کشور مثل گوگل ادوردز از چه کارت هایی میشه استفاده کرد؟
a1994n1373
December 29th, 2017, 12:17
با سلام و احترام . در ارتباط باشید .
mre
December 29th, 2017, 14:22
سلام دوستان
برای پرداخت های آنلاین خارج از کشور مثل گوگل ادوردز از چه کارت هایی میشه استفاده کرد؟
سلام
برای گوگل ادرودز میتونید از مستر کارت مجازی قابل شارژ استفاده کنید، ویزا کارت مجازی رو من چک نکردم که میشه یا نه ولی مستر کارت مجازی قابل شارژ رو تست کردم
فقط یک سری نکات برای پرداخت هست که باید رعایت کنید
موفق باشید
elan
December 29th, 2017, 19:50
سلام
برای گوگل ادرودز میتونید از مستر کارت مجازی قابل شارژ استفاده کنید، ویزا کارت مجازی رو من چک نکردم که میشه یا نه ولی مستر کارت مجازی قابل شارژ رو تست کردم
فقط یک سری نکات برای پرداخت هست که باید رعایت کنید
موفق باشید
ممنونم از راهنمایی شما، منتهی خود پشتیبانی مستر کارت مجازی گفتند برای گوگل ادوردز امکانش وجود نداره.
kurt790
January 1st, 2018, 13:03
یک ساله داریم پنل گوگل ادوردزمون را با مستر کارت پرمیوم شارژ می کنیم و الحمدالله مشکلی نداشتیم .
میتونید از مسترکارتهای مجازی قابل شارژ استفاده کنید، حتما قبل از خرید از پشتیبانی اون سایت سوال کنید که در گوگل ادوردز قابل استفاده هست یا نه، و حتما از جای معتبر خرید کنید
برای ایجاد اکانت هم یک سری نکات مهم داره که حتما جستجو کنید و فوت وفن هاش رو یاد بگیرید چون اگر رعایت نکنید اکانتتون تایید نمیشه
سوالی داشتید در خدمتم
موفق باشید