ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور مجازی پرشین گیگ تایید میشه؟

تازه کار
November 29th, 2017, 17:12
سلام

من قصد دارم از پرشین گیگ با مشخصات زیر سرور مجازی سالانه خرید کنم.

پردازنده
2 GHz (1 Cores)

حافظه
2 GB

فضای دیسک
60 GB

ترافیک
نامحدود

قیمت
۲,۹۴۰,۰۰۰ ریال

آیا سرور های ایشون تایید میشه؟ کسی کار کرده؟ سرور مورد استفاده برای سایت دانلود هست کار دانلود فایل استخراج زیپ و رار + فشرده سازی + فضای بکاپ برای سایت و فایل های هاست دانلود خواهد بود.

a1994n1373
November 29th, 2017, 19:26
سلام . دوست عزیز شما در بخش آموزش تاپیک ایجاد کردین . لطفا در بخش درخواست سرویس تاپیک ایجاد کنید تا دوستان بتونن آفر بدن و یا راهنمایی کنن .

mshoja
November 29th, 2017, 20:36
سلام

پردازنده
2 GHz (1 Cores)

حافظه
2 GB

فضای دیسک
60 GB

ترافیک
نامحدود

قیمت
۲,۹۴۰,۰۰۰ ریال

آیا سرور های ایشون تایید میشه؟ کسی کار کرده؟ سرور مورد استفاده برای سایت دانلود هست کار دانلود فایل استخراج زیپ و رار + فشرده سازی + فضای بکاپ برای سایت و فایل های هاست دانلود خواهد بود.

سلام
پرشین گیگ کاملا شناخته شده هستن و طبیعتا باید کیفیت سرویس هاشون هم خوب باشه ولی قیمت ها بالا هست و با توجه به نوع مصرفی که شما نوشتید خودتون بهتر میتونید منابع مورد نیاز رو تخمین بزنید

AfranetServer
November 29th, 2017, 22:02
سلام

پردازنده
2 GHz (1 Cores)

حافظه
2 GB

فضای دیسک
60 GB

ترافیک
نامحدود

قیمت
۲,۹۴۰,۰۰۰ ریال

با سلام

قیمتشون بالاست

ولی بهتره در قسمت درخواست سرویس تاپیک ارسال کنید تا همکارا با قیمت منصافانه تر آفر خدمتتون ارسال کنند.

موفق باشید

Aria90
November 29th, 2017, 22:20
سلام

پردازنده
2 GHz (1 Cores)

حافظه
2 GB

فضای دیسک
60 GB

ترافیک
نامحدود

قیمت
۲,۹۴۰,۰۰۰ ریال

درود پرشین گیگ یک برند شناخته شده هست اما یک سوال
شما برای این منابع مورد نظر میخواید 294 هزار در ماه بدید .با این مبلغ میتونید یک سرور اختصاصی متوسط و خیلی قوی تر از این تهیه کنید ضمن اینکه صرفا اگه از ایران سرویس میخواید تاپیک بزنید قسمت درخواست سرور مجازی با این مشخصات قیمت بسیار مناسب تری رو به شما آفر میدن دوستان

تازه کار
November 29th, 2017, 22:29
درود پرشین گیگ یک برند شناخته شده هست اما یک سوال
شما برای این منابع مورد نظر میخواید 294 هزار در ماه بدید .با این مبلغ میتونید یک سرور اختصاصی متوسط و خیلی قوی تر از این تهیه کنید ضمن اینکه صرفا اگه از ایران سرویس میخواید تاپیک بزنید قسمت درخواست سرور مجازی با این مشخصات قیمت بسیار مناسب تری رو به شما آفر میدن دوستان

قیمتی که درج شده برای یک سال هستش اگه حساب کنیم قیمت خوبیه چون این منابع رو من در هاستینگ های معتبر با این قیمت ندیدم

Aria90
November 29th, 2017, 23:23
قیمتی که درج شده برای یک سال هستش اگه حساب کنیم قیمت خوبیه چون این منابع رو من در هاستینگ های معتبر با این قیمت ندیدم

درود مجدد
اگر سالانه هست که بله ماهانه 24500 در میاد که کاملا به صرفه هست.میتونید یک ماه آزمایشی بگیرد و نتیجه تست رو اعلام کنید اینجا که ما هم بدونیم چطور بوده کیفیت سرورها و پشتیبانیشون

deltamusic
November 30th, 2017, 01:19

عزیز خیلیم خوبه کیفیتش.از هرجا جز اکثریت افراد این انجمن بگیرید برد کردید d:

1eng.ir
November 30th, 2017, 01:26
از هرجا جز اکثریت افراد این انجمن بگیرید برد کردید d:
میکشنت الان :d

تازه کار
November 30th, 2017, 10:05
37182

سرور رو خریدم سرعت دانلودش بالاتر از ۲۸ نمیره این سرعت معمولیه یا سرعت پایینه برای سرور؟ به نظر من پایینه حداقل ۱۰۰ باید میبود برای دانلود:39:

Farid Saadat
November 30th, 2017, 10:14
37182

سرور رو خریدم سرعت دانلودش بالاتر از ۲۸ نمیره این سرعت معمولیه یا سرعت پایینه برای سرور؟ به نظر من پایینه حداقل ۱۰۰ باید میبود برای دانلود:39:
سلام،
سرعت ۱۰۰ مگابایت بر ثانیه برای سرور اختصاصی هست. برای سرور مجازی سرعت خوبی هست.

با احترام.

k-h
November 30th, 2017, 16:53
سرعت دانلود بستگی به لوکیشن سرور شما و همچنین لوکیشنی که ازش دانلود میشه
مثلا اگر در اروپاهست با اروپا تست کنید و اگر امریکا هست با امریکا تست کنید سرعت متوجه خواهید شد.

.Hamed.
November 30th, 2017, 19:12
سلام ؛ وقت بخیر
بهترین راه خرید یک ماهه هست و اگر مشکلی نداشت تمدید کنید
سرعت دانلودی که اعلام کردید ، سرعت خوبی هست
با احترام.

Aria90
November 30th, 2017, 19:26
درود
سرعت داده شده یعنی پهنای بایند شبکه 100 مگابیت بر ثانیه هست که سرعت خوبی رو داره میده به شما
برای تست بهتر از ایران دانلود کنید و از سایت های دانلود ایران لینک بگیرید
اما برای پهنای 100 مگابیت سرعت بین 10 تا 25 مناسبه و رنج خوبیه با توجه به لینک لینک مقصد هم خ مهمه اعم از داخل یا خارج

ColdWorld
November 30th, 2017, 19:29
37182

سرعت اگر 28 مگ باشه یعنی حدود 250 مگابیت دارید که خیلی خوبه برای یه وی پی اس.
ضمنا یه نکته بگم.برای اینکه از هر لحاظ سرعت بیشتر داشته باشید ویندوز سرور 2008 برای رم 2 شما پیشنهاد میشه.اینطوری پورتی که اختصاص داره به شما کاملاً بدون افت استفاده میشه که میشه سرعت بالا هم در اپلود و هم دانلود.

farhadhelix
November 30th, 2017, 22:51
سرعت خیلی خوبی دارید.داخل ایران این مقدار خوبه .

موفق باشید