سلام
یه سایتی هست با هاستش دست من هست، اما همین هاست قبلا دست کسی دیگه بوده و تمدید هاست رو هم اون انجام میده. صاحب سایت هم کسی دیگه هست (3 شخص مختلف هستیم).
از اونی که قبلا هاست دستش بوده پرسیدم منابع سایت چیا هستن، بهم گفته: رم 4 گیگ و 2 هسته سی پی یو.
1 علی القاعده این مشخصات خوبی هست و برای سایت ویبولتین که همیشه بین 50 تا 100 نفر آنلاین داره فکر می کنم نباید کم بیاره. درسته این؟
ایشون گفته که هاست روی سرور مجازی فلان کشور هست، اما من هویز گرفتم و حتی آی پی اون آدرسی هم که باهاش سی پنل گرفتم رو بررسی کردم و دیدم مال یه کشور دیگه هست کلا. جالب ترش این جاست که صاحب سایت تا دو روز پیش نمی دونست این قضیه رو و فکر می کردم سایتش روی ایران هست!
2- خطای "Resource Limit Is Reached" خب حالا یه زمانی اتفاق می افته، اما توی این سرور با این مشخصات و اون تعداد افراد آنلاین، به نظرتون در چه شرایطی می تونه اتفاق بیافته؟ سایت ویبولتین دست خودم هست و بهینه بودن سایت و فایل ها اوکی هست. حالا این که خود هاست چه مقدار بهینه باشه رو والله اعلم!
3- وقتی این خطا نمایش داده بشه، خب سایت بالا نمیاد و درست. اما کنترل پنل هم در این شرایط بالا باید بیاد یا خیر؟ یعنی وقتی این خطا توی آدرس انجمن ببینیم، من قاعدتا باید به سی پنل دسترسی داشته باشم یا نه؟ این رو راستش نمیگم الان که تحت این شرایط من دسترسی دارم یا نه، چون می خوام از شما بپرسم و مطمئن بشم یه سری چیزها رو.
تشکر از پاسخ هاتون
ximenes
July 13th, 2017, 23:26
سلام،
بله، چنین سروری برای وبسایت بهینه ویبولتین مناسب است مگر به هنگام وجود عوامل متعدد تاثیر گذار در سرور یا وبسایت.
ظاهراً CloudLinux بر روی سرور نصب شده است. برای سرور مجازی با یک یا چند وبسایت نیاز به نصب CloudLinux نمیباشد. وقوع و اعمال محدودیت از طرف سرور کاملاً طبیعی است و در وهلهی اول جای نگرانی در این خصوص وجود ندارد؛ زیرا فرمودهاید 50-100 کاربر آنلاین در وبسایت وجود دارد. ایجاد 20 کانکشن همزمان (نه الزاماً تعداد بازدید) موجب ایجاد محدودیت میشود اما این مورد به معنای کمبود منابع سرور نمیباشد. Cloud رو غیر فعال و تست کنید. این مورد هزینهی تمدید رو نیز پایین میآره.
در هنگام بروز خطا بر روی وبسایت، بر روی cPanel و تبعاً WHM محدودیتی اعمال نمیشود. اگر چنین اتفاقی رخ دارد، وضعیت سرور و لاگهارو با استفاده از SSH بررسی کنید.
با احترام
ParsWebIT
July 15th, 2017, 19:59
زمانی که Resource Limit Is Reached رو مشاهده کردید
در سی پنل هاست گزینه CPU and Concurrent Connection Usage رو مشاهده کنید
از آمار اونجا متوجه میشید که چه تایمی مصرف بالا هست و رم یا پردازنده چه مقدار درگیر هستند
زمانی که کلاود لینوکس نصب هست هر اکانت میزان ریسورس اختصاصی خودش رو داره
در صورتی که سایت از دسترس خارج بشه شما دسترسی به سی پنل دارید و سرور بدون مشکل
سوال اینجاست شما هاست رو دارید و یا vps? یا vps با os کلاود لینوکس و سی پنل؟
Farid Saadat
July 15th, 2017, 20:12
سلام،
اگر سایت روی سرور مجازی هستش و رم سرور 4 هست ممکنه کم بیاد. چون سی پنل خودش رم مصرف میکنه و اسکریپت و اینا هم همینطور. البته بستگی به کانفیگ کننده سرورتون داره، اگر همه کانفیگ هاشون بهینه شده باشه، مشکلی براتون پیش نمیاد و راحت هستین ولی مشکل کانفیگ داشته باشین، راحت منابعتون پر میشه حتی با 10 یوزر آنلاین...
با احترام.
SaeedFazlollahzadeh
July 15th, 2017, 20:35
زمانی که Resource Limit Is Reached رو مشاهده کردید
در سی پنل هاست گزینه CPU and Concurrent Connection Usage رو مشاهده کنید
از آمار اونجا متوجه میشید که چه تایمی مصرف بالا هست و رم یا پردازنده چه مقدار درگیر هستند
زمانی که کلاود لینوکس نصب هست هر اکانت میزان ریسورس اختصاصی خودش رو داره
در صورتی که سایت از دسترس خارج بشه شما دسترسی به سی پنل دارید و سرور بدون مشکل
سوال اینجاست شما هاست رو دارید و یا vps? یا vps با os کلاود لینوکس و سی پنل؟
اصلا چنین چیزی نیست توی سی پنل
مقدار myslq_max_allowed_packet این هاست بسیار پایین هست (256 هست اما کم هست) و کلی توضیحات دیگه که خیلی زیاد میشه و مسلما از صبر و تحمل تون خارج
در مورد خط آخر تون: من صرفا پشتیبان ویبولتین سایت هستم و صاحب سایت هم دسترسی هاست بهم دادن. ایشون گفتن هاست رو کسی دیگه تهیه می کنه و ایشون هم سالانه مبلغی بابت هاست به ایشون پرداخت می کنه.
من از فردی که هاست تهیه می کنم هم یک بار پرسیدم هاست این سایت چه هست که گفتن سرور مجازی کانادا هست با فلان مشخصات گفته شده
و این که تنها دسترسی هاست وجود داره
امشب قصد تغییر هاست رو داریم تا دیگه مشکلاتی نداشته باشیم
سلام،
اگر سایت روی سرور مجازی هستش و رم سرور 4 هست ممکنه کم بیاد. چون سی پنل خودش رم مصرف میکنه و اسکریپت و اینا هم همینطور. البته بستگی به کانفیگ کننده سرورتون داره، اگر همه کانفیگ هاشون بهینه شده باشه، مشکلی براتون پیش نمیاد و راحت هستین ولی مشکل کانفیگ داشته باشین، راحت منابعتون پر میشه حتی با 10 یوزر آنلاین...
با احترام.
والا اونی که سرور دستش هست، خیلی دیر جواب میده
بگذریم...
تشکر از هر دو
SaeedFazlollahzadeh
July 27th, 2017, 19:40
با سلام ...
مواردی که گفتین برای اظهار نظر واضح و کامل نیست.
مشکل از بی نام و نشانی و بی پدر و مادری هاستینگ قبلی بوده که من هیچ وقت نفهمیدم سرور از کدوم شرکت هست:|
تقریبا هشت ده روز پیش سرور رو بالاخره عوض کردیم و رفتیم توی یه هاستینگ با پدر و مادر، که هیچ کدوم از مشکلات رو دیگه نداشتیم.
تشکر فراوان
aligoli
July 28th, 2017, 23:56
مشکل از بی نام و نشانی و بی پدر و مادری هاستینگ قبلی بوده که من هیچ وقت نفهمیدم سرور از کدوم شرکت هست:|
تقریبا هشت ده روز پیش سرور رو بالاخره عوض کردیم و رفتیم توی یه هاستینگ با پدر و مادر، که هیچ کدوم از مشکلات رو دیگه نداشتیم.
تشکر فراوان
منابع شما اورسل هست. وقتی سروری بی نام و نشان هست چرا باید ریسک کنیم اطلاعات و همونجا نگه داریم ؟
و ..
سریعا بکاپ گیری کنید و از یک شرکت معتبر دیگه سرور تهیه کنید و انتقال بدید.
SaeedFazlollahzadeh
July 29th, 2017, 00:31
منابع شما اورسل هست. وقتی سروری بی نام و نشان هست چرا باید ریسک کنیم اطلاعات و همونجا نگه داریم ؟
و ..
سریعا بکاپ گیری کنید و از یک شرکت معتبر دیگه سرور تهیه کنید و انتقال بدید.
انتقال انجام شده علیگلی جان.
مشکل اینه که صاحب سایت رو گول زده بودن به نظرم. چون زمانی که به صاحب سایت گفتم سرور سایت توی آلمان هست اما صاحب سرور میگه توی کانادا هست، ایشون تعجب کردن و فکر می کردن که اصلا سرور توی ایران هست!
که این اواخر کلا سرور مشکل داشت مگر این که خلافش ثابت می شد.
که به یه جای با نام انتقال دادیم