توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اسیا تک یا پارس انلاین ؟
mehdi741
May 3rd, 2017, 00:33
ضمن عرض سلام دوستان بنده خواستم قبل از اینکه سرویس بخرم adslخواستم از دوستان کمک بگیرم کدوم یک از این شرکتها بهتر هست بنده فقط سرویس نامحدود رو لازم دارم قیمتها یکسان هست ولی طبق بررسی هایی که کردم اسیا تک رو خیلی از سایتها با خطا 404 روبرو میشه از دوستانی که اسیا تک دارن بیزحمت یه راهنمایی کنند بنده رو با تشکر
shakib zero
May 3rd, 2017, 00:39
درود
با پارس آنلاین کار نکردم ولی ۵ ساله آسیاتک دارم و فقط بخاطر دانلود شبانه تحملش کردم !!
سمتش نرید خیلی بهتره
mehdi741
May 3rd, 2017, 00:43
درود
با پارس آنلاین کار نکردم ولی ۵ ساله آسیاتک دارم و فقط بخاطر دانلود شبانه تحملش کردم !!
سمتش نرید خیلی بهتره
============================================
از چه لحاظ دوست عزیز یعنی خیلی تایم اوت داره؟
delta
May 3rd, 2017, 01:02
با سلام..جفتشون اشغاله..تحمل هم نمیخواد...شاتل بگیر شبانه رایگان هم داره سرعتشم کمترینش 2 مگ در ثانیه هست...من الاتوفیق :112:
shakib zero
May 3rd, 2017, 01:12
با سلام..جفتشون اشغاله..تحمل هم نمیخواد...شاتل بگیر شبانه رایگان هم داره سرعتشم کمترینش 2 مگ در ثانیه هست...من الاتوفیق :112:
شاتل حداقل تو شیراز میدونم محدودیت دانلود شبانه داره بعد یه مقدار محدود میکنن به ۱۰ کیلوبایت !!!!
- - - Updated - - -
============================================
از چه لحاظ دوست عزیز یعنی خیلی تایم اوت داره؟
شما به هر دلیلی مشکل داشته باشی زنگ بزنی پشتیبانی فقط بلدن بگن خطتون نویز داره !!
کیفیت سرویسشون هم مثل قبل نیست
نامحدود هم نگیرید خیلی بهتره سرعت فوق العاده پایینه
hoka
May 3rd, 2017, 01:21
عزیزان چطور میتونید بگید یک شرکت در کل کشور بد هست وقتی تمام کشور یک نوع شبکه و یک مقدار ثابت کاربر روی هر پورت نیست ؟
بنده از آسیاتک دارم با سرعت 16 مگ چند سالی هم هست دارم . قطعی زیادی نداره سرعت هم ثابت هست بدون مشکل جدیدا گیگ باکس میزنم گیگی 800 در میاد . از پارس آنلاین هم دارم اونم 16 مگ هست خط کمکی قطعی بیشتری داره نسبت به آسیاتک ولی باز خوبه
نسبت به شهر و منطقه کلا فرق داره سرویس . استارتر محترم بهتر هست از دوستان و فامیل و یا همسایه ها این سوال رو بپرسید نه در انجمنی که هر شخصش برای یک نقطه از کشور هست
novinvps.com
May 3rd, 2017, 01:39
سلام
ما از اسیاتک هم راضی هستیم
سرعت و پایداری مطلوبی دارد
14m6
May 3rd, 2017, 02:38
اسیاتک مزخرف ترین پشتیبانی داره کارشناس ارسال میکنه هیچی سر در نمی اورد من با 195 شکایت کردم اینقدر زنگ زدن از شکایت پشیمان شدم واسه دانلود شیاته اش جمع نکردم ماهی 3 گیگ هم مجانی میتونی بگیری
m2n
May 3rd, 2017, 03:37
پارس انلاین تا دو ماه پیش داشتم افتضاح بود که هیچ خط جمع آوری نمی کردن یه کلمه یا ما یه هیچ کس :)
باز صد رحمت به آسیاتک لااقل یک سال ساپورت و کیفیت خوب دیدیم
AtrafNet
May 3rd, 2017, 09:32
سلام
بزرگترین مزیتی که از آسیاتک دیدم سایت asiadl.ir بوده که میشه ازش رایگان دانلود کرد.
با اینکه اکثر فایل هاش بدرد نخورن یا بعضاً خرابن اما تا حالا حدود 500 گیگ ازش بازی PC دانلود کردم و گفتم حیفه جزو خوبی هاش حساب نکنم :d
بدی هاش هم از نظر من اینه که:
سرعتش مثل مخابرات که کنارش تو خونه دارم پایدار و همیشه یکی نیست و بین یه مقدار زیادی تا یه مقدار دیگه برای من متغیره.
پینگ خوبی نداره و تو استریم کردن ویدئو ها هم حتی با سرعت 4 مگابیت که دارم مشکل هست و هر از گاهی قطع میشه.
با اینستاگرام هم که کلاً مشکل داره (البته من اصلاً از اینستاگرام استفاده نمیکنم اما اعضای خانواده پشت سر هم گله مند باز نشدن هیچ یک از عکس های اینستاگرام هستن در صورتی که همون موقع با مخابرات که تست میکنن عکس ها باز میشن).
در کل راضیم پشتیبانی هم که دوستمون گفتن من که بدی ندیدم و حداقل پشتیبانی اش همیشه محترمانه و خوب (چه شیفت صبح که اپراتور خانم جواب میده و چه شیفت عصر که آقاست همه شون محترم و خوب با من صحبت کردن).
پارس آنلاین هم داشتم اونم پشتیبانی اش عالی بود سرعتش هم خوب بود تنها عیبش نداشتن یه سایت مثل asiadl.ir یا shatelland.com شاتل هستش اگه یه parsdl و parsland چیزی راه بندازه اینم خوب میشه :->
mehdi741
May 3rd, 2017, 09:36
طبق نظریات دوستان از پارس انلاین میگیرم با تشکر از همه دوستان که راهنمایی کردن
mehran.ranji
May 3rd, 2017, 13:07
توی تمام اینترنتا فکر کنم قیمت و کیفیت های وب بهتر باشه. اگه گزینه سوم میتونید انتخاب کنید و اونجا سرویس میده پیشنهاد میکنم از های وب بگیرید. بسته های خوبی داره برای حجم مثلا 70 گیگ 40 هزار تومن یک ماهه که من خودم هر ماه میزنم
Majdict.com
May 3rd, 2017, 14:06
با سلام
پارس انلاین رو بهتون پیشنهاد میدم
موفق و پیروز باشین
Farid Saadat
May 3rd, 2017, 16:57
پارس انلاین عالیه، پیشنهاد میکنم سرویس حجمی بخرید که شبانه رایگان هم داشته باشین. تقریبا هیچ افت سرعتی ندارید تو تایم رایگان و عالی هست