PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درسته زرین‌پال با این فریمورک نوشته شده؟؟

mojtabakh18
April 11th, 2017, 01:04
سلام

یادمه میگفتن زرین پال با لاراول نوشته شده !

میخواستم بپرسم حقیقت داره؟؟

چون برام جالبه لاراول بتونه همچین اسکریپت قوی ایجاد کنه

mahdiazarnia
April 11th, 2017, 01:42
البته که اسکریپت های خیلی قوی تری هم با لاراول نوشته شده

k-pax
April 11th, 2017, 01:48
مطمئن نیستم که زرینپال با لاراول نوشته شده باشه
اما با لاراول میشه سایتهای خیلی قویتر و جامع تر از زرینپال نوشت!

چرا براتون عجیبه که با لاراول نمیشه همچین اسکریپتی زد؟:-|

توجه کنید که لاراول یه فرمورکه و برنامونیس میتونه باهاش برنامه بنویسه .

اگه کسی گفت نمیشه چنین سایتی یا خیلی قوی تر از اون زد بفرسیتش پیش من بهش توضیح میدم !:-p

mojtabakh18
April 11th, 2017, 01:52
سایتی معروف دیگه میشناسین که با لاراول باشه؟؟

shahinmq
April 11th, 2017, 02:07
سلام.
فریمورک کار برنامه نویس را راحت تر و زمان انجام کار را سریع تر میکنه ، قرار نیست محدودیتی ایجاد کنه که نتوان اسکریپت با موضوع خاصی ایجاد کرد.
سایت های فروشگاهی خارجی جزء نمونه هایی بوده که با لاراول ساخته شده و دیدم.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

elementary
April 11th, 2017, 02:43
لاراول از بیس فریمورک سیمفونی استفاده میکنه و سمفونی هم جز تاپ فریم ورک ها هست نه از نظر راحتی کار از نظر قدرت

M.Abooali
April 11th, 2017, 04:35
هسته اکثر درگاه های واسط از جمله زرین پال یک مدل متاسفانه نال شده خارجی هست که البته بعد ها خیلی روش کار کردن توسعه دهندگان داخلی و تغییرات زیادی کرده اما در اصل من تا به حال چیز جدیدی ندیدم عمدتا روی همان کار کردن با کمی جستجو پیداش می کنید. دلیل رشد قارچ گونه درگاه های پرداخت هم دقیقا همین مسئله هست.

محدود درگاه هایی مثل جهان پی هستند که اونها البته خیلی قطعی نمیشه گفت مستقل باشند و احتمالا صرفا یک ویرایش روی همان هسته هستند.

هر چند که نوشتن درگاه واسط از ساده ترین گونه های اسکریپت به شمار می رود و پیجیدگی خاصی درش نیست چه با فریمورک چه بدون آن.

ه از نظر راحتی کار از نظر قدرت

اصلاح می کنم چیزی به نام قدرت وجود نداره. فریمورک ها فقط یک امتیاز واقعی دارند آن هم تسهیل کد نویسی برای برنامه نویس است. این که در قیاس فریمورک ها با هم میگن این سخت تر و اون قویتر هست اصطلاحات نادرستی هست.

سریعترین شکل اجرای کد قطعا php خام است. لاراول نزدیک به 10 برابر کند تر و همین پدربزرگش (سمفونی) هم حدود 3 تا 4 برابر کندتر از حالت خام php است. چون فرایند تولید و تحویل خروجی طولانی و پیجیده و معمولا غیر ضروری هم هست.

بلد بودن فریمورک لازم بلکه مفید هم هست اما استفاده از اون مگر در صورت کمبود وقت یا دانش توصیه من نیست.

gigabyte2052
April 11th, 2017, 08:01
زرین پال با فریمورک کیک پی اچ پی نوشته شده بود .

جهان پی اختصاصی نوشته شده بود توسط رضاشلیخه فریم ورکyii

فریمورک ها مقداری از کد های نیتیو پی اچ پی کند تر هستند ولی مزیت فریمورک ها توسعه و نگهداری و تغییر آسانه تا پیور پی اچ پی

elementary
April 11th, 2017, 16:13
زرین پال با فریمورک کیک پی اچ پی نوشته شده بود .

جهان پی اختصاصی نوشته شده بود توسط رضاشلیخه فریم ورکyii

فریمورک ها مقداری از کد های نیتیو پی اچ پی کند تر هستند ولی مزیت فریمورک ها توسعه و نگهداری و تغییر آسانه تا پیور پی اچ پی

زرینپال درنسخه قدیم از کیک استفاده میکرد ولی با لاراول بازنویسی شده

bluehost
April 11th, 2017, 17:30
سلام

یادمه میگفتن زرین پال با لاراول نوشته شده !

میخواستم بپرسم حقیقت داره؟؟

چون برام جالبه لاراول بتونه همچین اسکریپت قوی ایجاد کنه
سلام
دوست عزیز , لاراول فقط کار برنامه نویس از راحتر و انجام کار رو سریع تر میکنه و بستگی به مهارت اون کسی داره که میخواد برنامه نویسی رو انجام بده نه چیز دیگه ای و محدودیتی ایجاد نمیکنه
موفق باشید

0000000000
April 11th, 2017, 20:27
لاراول یکی از قدرتمند ترین فریمورک های php هست و هر سایتی رو میشه باهاش نوشت .

هسته اکثر درگاه های واسط از جمله زرین پال یک مدل متاسفانه نال شده خارجی هست که البته بعد ها خیلی روش کار کردن توسعه دهندگان داخلی و تغییرات زیادی کرده اما در اصل من تا به حال چیز جدیدی ندیدم عمدتا روی همان کار کردن با کمی جستجو پیداش می کنید. دلیل رشد قارچ گونه درگاه های پرداخت هم دقیقا همین مسئله هست.

محدود درگاه هایی مثل جهان پی هستند که اونها البته خیلی قطعی نمیشه گفت مستقل باشند و احتمالا صرفا یک ویرایش روی همان هسته هستند.

دوست عزیز این حرف شما کاملا غیرمنطقی هست و نشون میده برنامه نویسی کار نکردید. شاید الگوریتم و ایده کپی برداری شده باشه ولی اسکریپت و هسته اون رو هر سیستم مجددا از اول نوشته و اینو هر برنامه نویسی میدونه .

M.Abooali
April 11th, 2017, 21:12
دوست عزیز این حرف شما کاملا غیرمنطقی هست و نشون میده برنامه نویسی کار نکردید.

باشه قبول :)

حالا چرا با اکانت خودت یا حداقل با نام واقعی حرفت را نزدی؟ :65:

BazPardakht.Com
April 11th, 2017, 21:55

چرا از چیزی که اطلاع ندارید اظهار نظر می کنید
اصلا اطلاع دارید فریم فرک چیه؟ و کاربردش چیه؟
یا به برنامه نویسی بدون استفاده از فریم فرک که شما می گید php خام که اصلا php خام وجود خارجی نداره

لطفا کمی اطلاعات عمومی خودتون رو بالا ببرید
فکر کنم شما سیستم xpay رو دیدید که این طوری اظهار نظر می کنید
دوست عزیز همیشه تو زندگیتون سعی کنید تو مواردی که تخصص ندارید اظهار نظر نکنید
دوستان ببخشید که به این شکل می گم
متاسفانه ما ایرانی ها تو همه چیز و همه موارد تخصص داریم
اگر صحبت سیاسی میشه همه ی ما بهترین سیاست مدار دنیا میشیم
اگر صحبت پزشکی بشه، همه ی ما بهترین دکترهای دنیا میشیم
اگر صحبت علمی بشه، همه ی ما بهترین دانمشندان دنیا میشیم
اگر صحبت از فیلم و سریال بشه، ما بهترین منتقدان فیلم و سریال میشم

خواهشا سعی کنید همیشه تو مواردی که تخصص کافی نداریم توی اون بحث اظهار نظر نکنیم
بلکه همیشه خودمون باشیم
موفق و پیروز باشید

0000000000
April 11th, 2017, 23:29
باشه قبول :)

حالا چرا با اکانت خودت یا حداقل با نام واقعی حرفت را نزدی؟ :65:

دوست عزیز اکانت خودم هست .. میبینید که از سال 2013 عضو انجمن هستم ولی چون پست زدن داخل انجمن درگاه های پرداخت شمارش نمیشه هنوز 1 پست برام ثبت شده.

پاسخ بالایی هم که یوزر bazpardakht دادن موید پست قبلی بنده هست.

M.Abooali
April 12th, 2017, 20:44
برای اثبات نظرات خودتان کافیست شرح بدید و استدلال داشته باشید.

لازم نیست به من یا هر کس که نظری مخالف شما دارد توهین کنید یا سعی کنید با بی سواد جلوه دادن اون فرد درستی نظرات خودتان را اثبات کنید.

اگر استدلال و منطق برتری داشته باشید شک نکنید مقبول خواهد افتاد. نظر بنده موجود است و شما میتوانید بارها بگید چرند هست و بیسواد و موید همدیگر باشید :64:

بنده قصد بحث با شما رو ندارم،چون سودی برای بنده ندارد.
فراموش نکنید کلام هرکس بیانگر شخصیت و مرز دانش وی است.:)

0000000000
April 13th, 2017, 01:41
حرف شما مثل اینه که بیاد بگید زمین مربعه و از بقیه بخواید ثابت کنند زمین گِرده ...
شما که نظرتون مغایر با عرف و بدیهیات هست دلیل بیارید و ثابت کنید....

djmohammad
April 13th, 2017, 03:53

هر چند که نوشتن درگاه واسط از ساده ترین گونه های اسکریپت به شمار می رود و پیجیدگی خاصی درش نیست چه با فریمورک چه بدون آن.

اصلاح می کنم چیزی به نام قدرت وجود نداره. فریمورک ها فقط یک امتیاز واقعی دارند آن هم تسهیل کد نویسی برای برنامه نویس است. این که در قیاس فریمورک ها با هم میگن این سخت تر و اون قویتر هست اصطلاحات نادرستی هست.

سریعترین شکل اجرای کد قطعا php خام است. لاراول نزدیک به 10 برابر کند تر و همین پدربزرگش (سمفونی) هم حدود 3 تا 4 برابر کندتر از حالت خام php است. چون فرایند تولید و تحویل خروجی طولانی و پیجیده و معمولا غیر ضروری هم هست.

بلد بودن فریمورک لازم بلکه مفید هم هست اما استفاده از اون مگر در صورت کمبود وقت یا دانش توصیه من نیست.

درود
"سریعترین شکل اجرای کد قطعا php خام است" ؟ دقیقا یعنی چی
منظورتون رو از کندتر هم نمی تونم به عنوان یک برنامه نویس php که با لاراول نیز کار کرده قبول کنم
در هر صورت دوستان قصد توهین به شما و هیچ کس را ندارند و اینجا نیز یک بحث علمی هست و دوستان به بحث و تبادل نظر و علم خود می پردازند
با احترام

BazPardakht.Com
April 13th, 2017, 16:43
برای اثبات نظرات خودتان کافیست شرح بدید و استدلال داشته باشید.

لازم نیست به من یا هر کس که نظری مخالف شما دارد توهین کنید یا سعی کنید با بی سواد جلوه دادن اون فرد درستی نظرات خودتان را اثبات کنید.

اگر استدلال و منطق برتری داشته باشید شک نکنید مقبول خواهد افتاد. نظر بنده موجود است و شما میتوانید بارها بگید چرند هست و بیسواد و موید همدیگر باشید :64:

بنده قصد بحث با شما رو ندارم،چون سودی برای بنده ندارد.

زرین پال هیچ ارتباطی به بنده نداره
شما توی متنتون گفتید اکثر درگاه های واسط
یکیش خود من بودم
ولی اینکه سطح علمیتون از نظر برنامه نویسی با گفته هاتون مشخص می کنه علمی از برنامه نویسی ندارید
به همین دلیل بنده هم وقتی اکثر درگاه های واسط رو گفتید لازم دونستم که وارد بحث بشم و توضیحاتی بدم
ناگفته نمونه شما که اینقدر تو بحث هاتون در رابطه با درستی صحبت می کنید
چرا whmcs نال شده نصب کردید؟
https://codebox.ir/support/clientarea.php

- - - Updated - - -

ناگفته نمونه
این بحث هیچ ارتباطی به من نداشت و علاقه ای هم به شرکت در بحث درگاه های واسط نداشتم
ولی شما خودتون با متنتون وادارم کردید که بیام وارد بحث بشم
پس اگر حرفی می زنم که اگر توی مواردی تخصص ندارید وارد نشید هیچ ارتباطی به شخصیت نداره، کمی اندیشتون رو تغییر بدید

M.Abooali
April 13th, 2017, 21:50
تنها سوال که جای پاسخ داشت چون بعد علمی داشت:

"سریعترین شکل اجرای کد قطعا php خام است" ؟ دقیقا یعنی چی

ساده است دوست عزیز،

کافیست گوگل کنید Benchmark PHP frameworks تا متوجه بشید یک hello world در هر فریمورک چقدر زمان لود می گیرد و سریعترین حالت نمایش hello world کجاست. جنریت یک صحفه در php خام بدون فریمورک در قیاس با تولید گردشی که فریمورک ها استفاده می کنند به مراتب سریع تر است. نسبت بین فریمورک ها هم راحت میتوانید مشاهده کنید.

دقت که کنید متوجه خواهید شد لاراول محبوب بیشترین مصرف منابع و البته کندترین بازدهی را داراست.

دیگر با آشنایی با بنچ مارک احتیاج به تشریح نیست احتمالا که چرا php خام در بالاترین سطح قرار دارد چون مصرف منابع اون در همه این فریمورک ها وجود دارد، همینطور سرعت خروجی اون. بنابراین سریعترین فریمورک هم باز کمی بیشتر از php خام زمان و منابع نیاز دارد برای تولید محتوا.

البته ندانستن این موضوع اصلا معناش بیسوادی یا کم سوادی شما نیست. شاید صرفا مورد توجه شما نبوده است یا احتیاج نداشتید در پروژه هاتون اینقدر دقیق و عمیق توجه کنید به مسائل.

خدمت دیگر دوستان نیز لازم به تذکر است بی ادبی انسان را از کسب علم بی بهره می کند. میتوان بدون توهین هم نظر داد :53:
-------
اگر مودبانه پرسش کنید، حتما در گفتگو با شما حاضر و پاسخگوی سوالات خواهم بود.

k-pax
April 13th, 2017, 22:08
تنها سوال که جای پاسخ داشت چون بعد علمی داشت:

ساده است دوست عزیز،

کافیست گوگل کنید Benchmark PHP frameworks تا متوجه بشید یک hello world در هر فریمورک چقدر زمان لود می گیرد و سریعترین حالت نمایش hello world کجاست. جنریت یک صحفه در php خام بدون فریمورک در قیاس با تولید گردشی که فریمورک ها استفاده می کنند به مراتب سریع تر است. نسبت بین فریمورک ها هم راحت میتوانید مشاهده کنید.

دقت که کنید متوجه خواهید شد لاراول محبوب بیشترین مصرف منابع و البته کندترین بازدهی را داراست.

دیگر با آشنایی با بنچ مارک احتیاج به تشریح نیست احتمالا که چرا php خام در بالاترین سطح قرار دارد چون مصرف منابع اون در همه این فریمورک ها وجود دارد، همینطور سرعت خروجی اون. بنابراین سریعترین فریمورک هم باز کمی بیشتر از php خام زمان و منابع نیاز دارد برای تولید محتوا.

البته ندانستن این موضوع اصلا معناش بیسوادی یا کم سوادی شما نیست. شاید صرفا مورد توجه شما نبوده است یا احتیاج نداشتید در پروژه هاتون اینقدر دقیق و عمیق توجه کنید به مسائل.

خدمت دیگر دوستان نیز لازم به تذکر است بی ادبی انسان را از کسب علم بی بهره می کند. میتوان بدون توهین هم نظر داد :53:
-------
در خصوص whmcs هم شخصا نال کردم میتوانید ریپورت کنید. اتفاقا هر نوبت یک نسخه هم برای پشتیبانی شرکت می فرستم -
بعد از مسدود سازی اکانت ما در سایتشون و توهینی که کشور ایران داشتند در تیکت ها گفته بودند شما در کشوری خطرناک و با ریسک بالا هستید ... (در زمان تغییر تابعیت شرکت از بریتانیا به آمریکا).
این پاسخ البته به دلیل بی ارتباط بودنش با مبحث حاضر و نداشتن بار علمی ویرایش و حذف خواهد شد صرفا خواستم اطلاع داشته باشید شما نیز بهتره سوال بی ارتباط با مبحث را حذف کنید.

اگر مودبانه پرسش کنید، حتما در گفتگو با شما حاضر و پاسخگوی سوالات خواهم بود:53:

این درسته که استفاده ازphp بدون فرمورک سرعت سایت بالا میبره اما باید توجه کرد برای پرژه های متوسز رو به بالا کاملا اشتباه هستش .
استفاده از فرمورک برنامنویسی سرعتر . مرتب تر و آپدیت اون راحت تر خواهد بود !

M.Abooali
April 13th, 2017, 22:26
استفاده از فرمورک برنامنویسی سرعتر . مرتب تر و آپدیت اون راحت تر خواهد بود !

قطعا سریعتر برنامه نویسی کردن یا راحت تر برنامه نویسی کردن، انتخاب حرفه ای ها نیست. اونها به سریعتر و سبک تر اجرا شدن برنامه فکر می کنند.

اما داشتن فریمورک امری اجتناب ناپذیر است در پروژه های بزرگ نه به دلایل فوق، بلکه به دلیل احتیاج به استاندارد سازی در کار تیمی. این دلیل واقعی استفاده مجموعه ها از فریمورک در پروژه های بزرگ است نه سرعت یا راحتی کار.

اگر اینطور بود دیگر نباید کسی با اسمبلی برنامه نویسی بکرد از بس زمان گیر و مزخرف هست لابد اما اینطور نیست اتفاقا حرفه ای ترین محصولات یا با اسمبلی هستند یا حداقل نسخه اسمبلی هم میدهند بیرون که در عمل هم سبک تر است هم سریعتر.

اینجا هم داستان همینطور است. اما این که حالا روی یک پروژه بزرگ بهترین انتخاب چه فریمورکی باشد؟ قطعا آماتورانه ترین انتخاب لاراول است.

معمولا شرکت های حرفه ای فریمورک خودشان را دارند، این فرمورک ها هر چند کار باهاشون به راحتی فریمورک های متداول نیست و همینطور سرعت تولید محصول باهاشون شاید کند تر از فریمورک های متداول باشد اما سرعت اجرای بسیار بهتری دارند و سبک تر هستند.

از نظر امنیت نیز بی تردید این دسته از فیرمورک ها فاصله زیادی تا فریمورک های عمومی دارند. اینجا منظور cs ها نیست که بگیم دست برنامه نویس هست کد امن باشه یا خیر منظور cve ها هست که ریشه ای هستند و برنامه نویس علمی بهشون نداره.

بنابراین انتخاب حرفه ای ها، داشتن یک فریمورک انحصاری خودشان است تا ضمن بهره مندی از مزیت استاندارد کاری مشترک تیمی خیلی هم در بعد منابع و سرعت آسیب نخورند و امنیت هم در بالاترین سطح خودش داشته باشند.

البته باز تاکید کنم طبق پست اولم، اصلا معناش این نیست که یادگیری فریمورک ها کار اشتباهی هست. شخصا یادگیری فریمورک ها رو توصیه می کنم به همه.

BazPardakht.Com
April 13th, 2017, 22:50

در خصوص whmcs هم شخصا نال کردم میتوانید ریپورت کنید. اتفاقا هر نوبت یک نسخه هم برای پشتیبانی شرکت می فرستم -
بعد از مسدود سازی اکانت ما در سایتشون و توهینی که کشور ایران داشتند در تیکت ها گفته بودند شما در کشوری خطرناک و با ریسک بالا هستید ... (در زمان تغییر تابعیت شرکت از بریتانیا به آمریکا).
این پاسخ البته به دلیل بی ارتباط بودنش با مبحث حاضر و نداشتن بار علمی ویرایش و حذف خواهد شد صرفا خواستم اطلاع داشته باشید شما نیز بهتره سوال بی ارتباط با مبحث را حذف کنید.

توی نوشته هاتون 2 تا نوشته با تناقض وجود داره و کاملا تناقض گویی شما اینجا مشخص میشه
متاسفانه نال شده باشه یا غیر نال، اگر بهتون توهین هم کرده باشن شما حق استفاده از این سیستم رو ندارید
استفاده بدون رضایت شخص عرفا و شرعا مشکل داره و به این کار .... میگن
من دیگه حرفی ندارم
انشاالله که با تجربیاتتون موفق و پیروز باشید

Amin.kt.96
April 13th, 2017, 23:35
سلام. طبق گفته دوستمون فریم‌ورک از هر‌نوعش سرعت اجرا رو کم میکنه. اما این واقعا بد نیست. مهندسی نرم افزار یعنی ایجاد تعادل در طراحی نرم افزار. امنیت همیشه باعث کاهش سرعت میشه.
در کل و در اکثر موارد استفاده از فریمورک خ بهتره چون سرعت اجرا، تضمین امنیت، سادگی توسعه و چند مورد دگ رو فراهم میکنه. اگر شما برنامه real time مثل معاملات بورسی ک لحظه ها مهمه مینویسید بهتره از فریم ورک استفاده نشه. اونم باز خیلی ب نرم افزار مهمه و همیشگی نیست.

M.Abooali
April 13th, 2017, 23:36
خوب خدا را شکر انگار معضل بیسوادی بنده رفع شد (هر چند که بنده ادعایی ندارم) برای دوستان معضل جدید تناقض گویی بنده است.

تناقض چیست اینجا؟ whmcs ربطش به هسته اسکریپت درگاه های پرداخت کجاست؟

بنده ادعا کردم whmcs اسکریپت اختصاصی من است ؟ یا مثلا ادعا کردم نال شده نیست؟ یا ... شما جمله بنده را خوب متوجه نشدید یا شاید دوست ندارید متوجه بشید. من فرض را بر گزینه اول میزارم یک شرح مختصر میدهم.

نخست این که بنده هیچ جا شما یا شرکت دیگر (حتی زرین پال) را مخاطب قرار ندادم، گفتم اکثر از جمله اون در گذشته این بوده وضعیتشان. این اکثرا الزاماً شامل شما یا حال زرین پال نیست. از اونجا که شغل بنده ایجاب می کرده با اکثر درگاه ها تجربه کار داشتم (نه به عنوان مشتری) از این روز به خوبی با هسته اونها آشنایی دارم. بنابراین وقتی از ده ها درگاهی که کار کردم میبینم بیش انگشت شمار هستند مستقل ها میگم اکثرا، بنده نگفتم همه درگاه ها، گفتم اکثراً ... این رفع سو تفاهم نخست شما. البته اینجا منظورم این نیست که شما شاملش نیستید. بنده اصلا نمیدونم شما درگاهتون چیست همین آدرس سایت شماست یا چیز دیگه بر خلاف شما من وقت تحلیل مفصل از شما رو ندارم.

اون کلمه متاسفانه مربوط به نال بودن سیستمش نیست. مربوط به اون قسمت بولد شده انتها هست که چیز جدیدی ندیدم و همچنان از این دارن استفاده می کنند نه اینکه چون نال است.
بحث اصلی بنده سر نوشته شدن این سیستم ها با لاراول بود که گفتم اینطور نیست اکثرا از اون هستند اما اگر فهرست بخوام بکنم شرمنده، بنده دنبال جنجال و بحث های بیخود با دوستانی امثال شما نیستم. امثال شما همان بنده را بیسواد بشمارید بهتره برام. :-s

--- روشن است اینجا دوستان دنبال همه چیز هستند غیر از علم درست عکس بنده.

بنده تعقیب تاپیک را لغو کردم و از پست های شما در اینجا آگاه نمی شم. مشکلی نیست هر طور خواستید قضاوت کنید و گفتگو :76:

0000000000
April 14th, 2017, 03:33
دوستان کاملا مشخص هست که کاربر M.Abooali تا حالا دست به کد نشدن و صرفا چند تا مقاله و مجله خوندن و اومدن دارن بحث میکنند. بهتره که بحث نکنیم و وقت رو به اتلاف نبریم.

hegza
April 14th, 2017, 04:15
البته جهان پی و سیبا پال توسط رضا شیخله کد زده شدن با فریموردک Yii
این دوستمون احتمالا معماری mvc و نحوه لینکدهی و بوت استرپ پنل مدیریت رو هسته php در نظر گرفتن