توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال ترافیک!
radincom
March 25th, 2017, 21:09
با سلام و تبریک سال نو. :x
دوستان سوالی دارم میخواستم ببینم امکان پذیر است یا خیر!
اقایون من یک سرور مجازی ویندوز هتزنر دارم.؛ هر روز مجبورم از روی سرور دانلود کنم.
من میتونم این ترافیک(اینترنت) این سرور مجازی را تونل کنم روی سیستم شخصیم؟
ایا امکان پذیر است بتونم از کامپیوترم با اینترنت دیتاسنتر دانلود کنم؟
بصرفه است از نظر اینترنت ایران؟
ما اینجا یکم مشکل اینترنت داریم.
پیشاپیش از پاسختان متشکرم.=D>
nikit
March 25th, 2017, 21:12
با سلام
خیر امکان پذیر نمیباشد
موفق باشید
radincom
March 25th, 2017, 21:15
یعنی هیچ راهی نداره؟ :77:
lemo1996
March 26th, 2017, 03:44
سلام
تونل میتونید ایجاد کنید
ولی انتقال ترافیک بستگی به میزان پورت سرویس adsl شما داره .دقیقا برابر با همون سرعت دانلود از سرورتون میشه ، چون پورت اینترنت شما یکسان است و تغییری نکرده .
limpi
April 3rd, 2017, 22:17
دوست عزیز به هر اون اطلاعات به نوعی باید وارد سیستم شما بشوند و تنها راه همون پورت اینترنت منزلتون هست که تغییری نکرده و ثابت هست
موفق باشید
hospusco
April 4th, 2017, 09:28
با سلام و تبریک سال نو. :x
دوستان سوالی دارم میخواستم ببینم امکان پذیر است یا خیر!
اقایون من یک سرور مجازی ویندوز هتزنر دارم.؛ هر روز مجبورم از روی سرور دانلود کنم.
من میتونم این ترافیک(اینترنت) این سرور مجازی را تونل کنم روی سیستم شخصیم؟
ایا امکان پذیر است بتونم از کامپیوترم با اینترنت دیتاسنتر دانلود کنم؟
بصرفه است از نظر اینترنت ایران؟
ما اینجا یکم مشکل اینترنت داریم.
پیشاپیش از پاسختان متشکرم.=D>
چنین چیزی امکان پذیر نیست اما یک راهی هست، سرور مجازی ایران بگیرید، یک هارد به شرکت مورد نظر بدید تا هر ماه یک بار فایل هاتون رو داشته باشید.
limpi
April 5th, 2017, 02:27
چنین چیزی امکان پذیر نیست اما یک راهی هست، سرور مجازی ایران بگیرید، یک هارد به شرکت مورد نظر بدید تا هر ماه یک بار فایل هاتون رو داشته باشید.
که اینم برای مقادیر بالا به صرفه هست (با در نظر گرفتن هزینه حمل و نقل و...) و اینکه پهنای باند در دیتاسنتر های ایرانی معمولا هزینه زیادی نسبت به دیتاسنترهای خارجی داره.
Mr.Pouria
April 5th, 2017, 02:32
که اینم برای مقادیر بالا به صرفه هست (با در نظر گرفتن هزینه حمل و نقل و...) و اینکه پهنای باند در دیتاسنتر های ایرانی معمولا هزینه زیادی نسبت به دیتاسنترهای خارجی داره.
افرادی هستن با هزینه مناسب واستون فایل رو دانلود میکنن و براتون میفرستن از اون افراد کمک بگیرید
hospusco
April 5th, 2017, 08:59
اتفاقا به نظر من برای مقادیر بالا بهتر هست تا مقادیر پایین
limpi
April 5th, 2017, 14:59
اتفاقا به نظر من برای مقادیر بالا بهتر هست تا مقادیر پایین
بله منظورم من هم این بود که برای مقادیر بالا با صرفه تر هست . مثلا بالای یک ترابایت . زیر این مقدار صرفه نداره که پاشی بری تا دیتاسنتر