بنده یک سرور مجازی با رم 4 و هارد بین 50 تا 100 گیگ ( اینترپرایز کافیه ولی ssd باشه هم در اولویت خرید هست و هم یه مقدارم میزان بودجه بالا میره ) و پردازنده معقول (2 هسته کافیه بیشتر هم بود در اولویت خرید هست) از هلند لازم دارم و اینکه سیستم عامل کالی لینوکس اخرین نسخه هم نصب بشه !
با توجه به اینکه سیستم عامل کالی هست و برای تست نفوذ مورد استفاده قرار میگره لازم به ذکر هست که ایبوز های الکی نداشته باشیم ! برای همین دیتاسنتر های لوکیشن هلند مد نظر هست ! البته دیداس و اسپم و . . . قرار نیست انجام بشه ! پورت اسکن و کرک هم به صورت کلی انجام نمیشه ! فقط موردی با توجه به پروژه ای که قرارداد دارم ! و به هیچ عنوان مثل بقیه به صورت فله ای و تعداد بالا قرار نیست پورت اسکن انجام بشه و rdp یا ssh کرک بشه !
کنترل پنل برای تعویض سیستم عامل داشته باشه ! و vnc هم رو سرور نصب بشه برای دسترسی گرافیکی به سیستم عامل کالی !
درسته سیستم عامل کالی میخوام و اونم از هلند با شرایطی که نوشتم ! ولی بازم توقع قیمت معقول و به صرفه رو دارم ! پس قیمت نجومی ندید و وقت من و خودتون رو هم بیخود نگیرید !
میزان بودجه ماهانه 30 هزار تومن هست ! و در صورت ارائه سرور با هارد ssd میزان بودجه پیشنهادی ماهیانه 40 هزار تومن !
در صورتی که تخفیف ماه اول هم داشته باشه و یا تخفیف خوبی داشته باشه میتونم سه ماهه خرید کنم !! البته با توجه به کیفت سرور ! و تضمین عدم افت کیفیت
ممنون میشم افر های خودتون رو بدید
با تشکر
offgij
February 7th, 2017, 10:33
با این مقدار رم و سی پی یو ، و مقدار بودجه ای که در نظر گرفتید آفر سرور از هلند مقدور نیست
همچنین درخواست سرور برای تست نفوذ و کارهای وارز خلاف قوانین انجمن هستش
رم 4 را اگه از خود دیتاسنتر ، بدون واسطه و بدون کامزد هم بخواید بگیرید 79 یورو هستش!
اگر میتونید بیشتر هزینه کنید میتونم از هلند آفر بدم خدمتتون
taba2000
February 7th, 2017, 11:05
زیر 60 هزارتومان از هیچ جا نمی تونید خریداری کنید تازه در بهترین شرایط وگرنه قیمت معمول برای این سروریس 80 هزار تومان هست.
negarnovin
February 7th, 2017, 11:37
با سلام خدمت دوستان عزیز فروشنده !
بنده یک سرور مجازی با رم 4 و هارد بین 50 تا 100 گیگ ( اینترپرایز کافیه ولی ssd باشه هم در اولویت خرید هست و هم یه مقدارم میزان بودجه بالا میره ) و پردازنده معقول (2 هسته کافیه بیشتر هم بود در اولویت خرید هست) از هلند لازم دارم و اینکه سیستم عامل کالی لینوکس اخرین نسخه هم نصب بشه !
با توجه به اینکه سیستم عامل کالی هست و برای تست نفوذ مورد استفاده قرار میگره لازم به ذکر هست که ایبوز های الکی نداشته باشیم ! برای همین دیتاسنتر های لوکیشن هلند مد نظر هست ! البته دیداس و اسپم و . . . قرار نیست انجام بشه ! پورت اسکن و کرک هم به صورت کلی انجام نمیشه ! فقط موردی با توجه به پروژه ای که قرارداد دارم ! و به هیچ عنوان مثل بقیه به صورت فله ای و تعداد بالا قرار نیست پورت اسکن انجام بشه و rdp یا ssh کرک بشه !
کنترل پنل برای تعویض سیستم عامل داشته باشه ! و vnc هم رو سرور نصب بشه برای دسترسی گرافیکی به سیستم عامل کالی !
درسته سیستم عامل کالی میخوام و اونم از هلند با شرایطی که نوشتم ! ولی بازم توقع قیمت معقول و به صرفه رو دارم ! پس قیمت نجومی ندید و وقت من و خودتون رو هم بیخود نگیرید !
میزان بودجه ماهانه 30 هزار تومن هست ! و در صورت ارائه سرور با هارد ssd میزان بودجه پیشنهادی ماهیانه 40 هزار تومن !
در صورتی که تخفیف ماه اول هم داشته باشه و یا تخفیف خوبی داشته باشه میتونم سه ماهه خرید کنم !! البته با توجه به کیفت سرور ! و تضمین عدم افت کیفیت
با تشکر
سرور مجازی هلند
رم : 4 گیگ
سی پی یو : 2 هسته * 1200 مگاهرتز
هارد : 100 گیگ
نصب و کانفیگ سیستم عامل دلخواه رایگان!
پشتیبانی 24 ساعته و آپتایم 100%
تحویل آنی
سخت افزار با کیفیت
پورت 1 گیگ
پهنای باند نامحدود!
با تشکر
سلام
در خدمتتون هستیم با درایو های SSD پرسرعت از هلند و مجازی ساز KVM با قابلیت تحویل آنی پس از پرداخت
نصب انواع سیستم عامل های ویندوز و لینوکس تنها با یک کلیک
سلام
سرور مجازی با رم4ماهیانه 36تومن
ماه اول هم32تومن
پشتیبانی تلگرام جهت خرید (https://t.me/n73xx)
yaghub
February 8th, 2017, 17:47
دوست عزیز واسه کالی لینوکس حتما باید سرورتون فول وارز باشه. چون فورا سرور رو میبنده دیتا سنتر. کلی به مشکل خوردم قبلا سر این. از همون خود آشیانه تهیه کنید.