PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش نصب ورد پرس

academyIT
February 5th, 2017, 15:54
با سلام خدمت شما دوستان عزیز با آموزش دوره مقدماتی ورد پرس در خدمتتون هستم .
یه توضیح کوچیک بدم راجع به ورد پرس، CMS ای که میخواهیم با هم روش کار کنیم و یاد بگیریم چطور میتونیم باهاش کار کنیم ؟ یعنی WORDPRESS در حال حاضر محبوب ترین CMS دنیاست و تعداد تم هایی که برای این CMS وجود داره و plugin هایی که وجودداره واسش از تمام CMS های دیگر دنیا بیشتره خیلی هم بیشتره و محبوبیتش هم نسبت به دیگر CMS ها خیلی بالاتره.
میخوام بهتون یاد بدم که چطور word press رو نصب کنیم ،نحوه ی نصبش رو ، هم روی کامپیوتر شخصی یعنی localhast و هم روی cpanel رو میخوام بهتون آموزش بدم.

ابتدا میریم و نحوه ی نصب wordpress روی cpanel رو یاد میگیریم.
باید wordpress رو از وب سایت wordpress.org دانلود کنیم فایل زیپ شدش رو بهتون پیشنهاد میکنم حتما و حتما فایل زیپ شده wordpress رو فقط از سایت wordpress.org که سایت رسمی wordpress هستش دانلود کنید از دیگر سایت ها تا جایی که ممکنه دانلود نکنید چون اگه از wordpress.org دانلود بکنید خیالتون راحته و مطمئنید که هیچ گونه فایل اضافه یا مواردی که شاید پنهان باشه با اون آپلود نمیشه روی هاست و از بابت وجود نداشتن هرگونه باگ درفایل wordpress تون خیالتون راحته بنا بر این وارد سایت wordpress میشیم به آدرس wordpress.org

http://academyit.net/uploads/2017/01/14847187491.jpg

از قسمت Download wordpress آخرین ورژن wordpress که الان در حال حاضر 1 3 4 هستش رو دانلود میکنیم

http://academyit.net/uploads/2017/01/14847188862.jpg

http://academyit.net/uploads/2017/01/14847189683.jpg

بعد از اینکه دانلود کامل شد باید بیایم و اون رو داخل هاستی که از قبل تهیه کردیم آپلود کنیم.
من یک هاستی رو آماده کردم با آدرس oak.ir وارد cpanel اش میشم و از بخش Files قسمت فایل منیجر

ادامه مطلب (http://academyit.net/articles/88)

mosenth
February 9th, 2017, 10:05
بهتر بود آموزش فارسی ارائه می کردید
مثلا برای دریافت وردپرس فارسی باید به وب سایت wp-persian.com مراجعه کرد نه wordpress.org !

AtrafNet
February 9th, 2017, 10:30
بهتر بود آموزش فارسی ارائه می کردید
مثلا برای دریافت وردپرس فارسی باید به وب سایت wp-persian.com مراجعه کرد نه wordpress.org !

جناب من که دیگه دلیلی برای دانلود از wp-persian.com نمی بینم چون وقتی از خود wordpress.org دانلود میکنیم همون صفحه اول نصبش می پرسه دوست داری چه زبان وردپرس برات نصب بشه که میشه فارسی رو انتخاب کرد.
یعنی کلاً وردپرس با گذاشتن این بخش انتخاب زبان که حتی بعدش تو تنظیمات هم میشه دوباره تغییر داد باعث شده که دیگه کمتر کسی علاقه ای به دانلود وردپرس از سایت محلی مناسب زبان خودش رو داشته باشه.

چون من خودم به شخصه به wp-persian.com اعتماد ندارم از کجا معلوم به جز افزونه wp-jalali و فایل های زبان فارسی که میندازه تو بسته تغییرات دیگه ای نداده باشه؟
خودتون که می بینید حتی بخش اخبار وردپرس هم در بسته wp-persian.com به بخش سیاره وردپرس که از سایت wp-persian.com همش تبلیغات سایت های مختلف رو میذاره شده.
حالا این زیاد مهم نیست ولی شما مطمئنید بین 100 ها فایل وردپرس تغییر دیگه ای ایجاد نمیشه؟

dizaji_saeed
February 9th, 2017, 11:35
جناب من که دیگه دلیلی برای دانلود از wp-persian.com نمی بینم چون وقتی از خود wordpress.org دانلود میکنیم همون صفحه اول نصبش می پرسه دوست داری چه زبان وردپرس برات نصب بشه که میشه فارسی رو انتخاب کرد.
یعنی کلاً وردپرس با گذاشتن این بخش انتخاب زبان که حتی بعدش تو تنظیمات هم میشه دوباره تغییر داد باعث شده که دیگه کمتر کسی علاقه ای به دانلود وردپرس از سایت محلی مناسب زبان خودش رو داشته باشه.

چون من خودم به شخصه به wp-persian.com اعتماد ندارم از کجا معلوم به جز افزونه wp-jalali و فایل های زبان فارسی که میندازه تو بسته تغییرات دیگه ای نداده باشه؟
خودتون که می بینید حتی بخش اخبار وردپرس هم در بسته wp-persian.com به بخش سیاره وردپرس که از سایت wp-persian.com همش تبلیغات سایت های مختلف رو میذاره شده.
حالا این زیاد مهم نیست ولی شما مطمئنید بین 100 ها فایل وردپرس تغییر دیگه ای ایجاد نمیشه؟

بله دوست عزیز حق باشماست در مورد سوئیچ بین زبانهای مختلف
ولی به دو دلیل گفته شما (تغییرات داخل فایلها و... ) رد میشه:
1- وختی توی سایت اصلی wordpress.org میگردین و سایت متوجه ایرانی بودن آی پی شما میشه ، خودش بهتون یه پیغام نشون میده که از سایت wp-persian.com هم میتونین استفاده کنین

2- لینک دانلود بسته نصبی (همه نوع پسوند زیپ و رار و ..) توی سایت wp-persian.com ، از سایت اصلی wordpress.org گرفته میشه. موقع دانلود از وردپرس فارسی اگه به لینک دانلودی نگاه کنین ، متوجه میشین که از سایت اصلی فایل دانلود میشه

خب با این دو دلیل به سادگی میشه فهمید که سایت فارسی و فایلهای اون ، کاملا تایید شده هستش توسط مرجع اصلی و هیچ فرقی نداره که از کدوم سایت دانلود و نصب کنین

موفق باشین

mosenth
February 9th, 2017, 11:50

عرض شما کاملا صحیحه، بنده از همون ابتدای کسب تجربه با وردپرس، از wp-persian.com استفاده کردم و در این چندین سال هیچ مشکلی با این نسخه های فارسی شده وجود نداشته
البته در حال حاضر صحبت شما کاملا متینه که جدیدا دیگه وردپرس غیرفارسی هم نصب بشه امکان تغییر زبان وجود داره
در نهایت دوستمون dizaji_saeed (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=122026) دلایل کاملا موجهی رو ارائه کردند

AtrafNet
February 9th, 2017, 12:26
بله دوست عزیز حق باشماست در مورد سوئیچ بین زبانهای مختلف
ولی به دو دلیل گفته شما (تغییرات داخل فایلها و... ) رد میشه:
1- وختی توی سایت اصلی wordpress.org میگردین و سایت متوجه ایرانی بودن آی پی شما میشه ، خودش بهتون یه پیغام نشون میده که از سایت wp-persian.com هم میتونین استفاده کنین

2- لینک دانلود بسته نصبی (همه نوع پسوند زیپ و رار و ..) توی سایت wp-persian.com ، از سایت اصلی wordpress.org گرفته میشه. موقع دانلود از وردپرس فارسی اگه به لینک دانلودی نگاه کنین ، متوجه میشین که از سایت اصلی فایل دانلود میشه

خب با این دو دلیل به سادگی میشه فهمید که سایت فارسی و فایلهای اون ، کاملا تایید شده هستش توسط مرجع اصلی و هیچ فرقی نداره که از کدوم سایت دانلود و نصب کنین

موفق باشین

جناب این دلیل اول که چندین سال پیش هم بوده و می دونستم اما به نظرم دلیل حساب نمیشه مگه wordpress.org می تونه بفهمه دقیق wp-persian.com به عنوان نمایندگیش چه کار هایی جز به جز انجام میده؟ مثلاً اینکه هر نسخه جدید رو خودش به نام یکی که دوست داره نام گذاری میکنه آیا اینو wordpress.org اصلاً اون استاد هایی که wp-persian.com میگه رو می شناسه؟ منظورم اینه که کلاً اینکه خود وردپرس نمایندگی فارسیش رو سالیان ساله می شناسه درست ولی دلیل منطقی برای 100 درصد مورد اطمینان بودن wp-persian.com نیست از نظر من اگر بود یه گروه دیگه نمیامد wp-parsi.com بسازه و اینم پکیج و فارسی ساز جدا بده!!!

درباره دلیل دوم هم درسته از دامنه wordpress.org میده اما ساب دامین fa.wordpress.org متعلق همین wp-persian.com هستش و بازم از نظر من اگر تفاوتی نبود خود wordpress.org ساب دامین جدا براش در نظر نمی گرفت.این ساب دامین قشنگ برای تغییرات خود wp-persian.com در بسته دانلودی ایجاد شده.

والا اگر تفاوت کل بسته فقط یه افزونه wp-jalali هستش چرا نباید بسته از خود دامین wordpress.org (و نه ساب دامین fa) دریافت بشه و فقط خود wp-persian.com پیشنهاد استفاده از افزونه wp-jalali رو بده؟ تازه اونم افزونه گرونه wp-parsi.com یعنی WP Parsi Date خیلی بهتره از نظر من.

عرض شما کاملا صحیحه، بنده از همون ابتدای کسب تجربه با وردپرس، از wp-persian.com استفاده کردم و در این چندین سال هیچ مشکلی با این نسخه های فارسی شده وجود نداشته
البته در حال حاضر صحبت شما کاملا متینه که جدیدا دیگه وردپرس غیرفارسی هم نصب بشه امکان تغییر زبان وجود داره
در نهایت دوستمون dizaji_saeed (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=122026) دلایل کاملا موجهی رو ارائه کردند

والا منم اوایل از همین wp-persian.com استفاده میکردم اما بعدش حتی موقعی که وردپرس امکان تغییر زبان هم نذاشته بود از wordpress.org دانلود میکردم و فقط فایل های زبان fa_IR.mo ها رو در پوشه wp-content/languages می ریختم.